Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.807 Posts
Pagina: «« 1 ... 3299 3300 3301 3302 3303 ... 3541 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 het zwaard 7 augustus 2023 18:30
    “Woke staat gelijk aan mislukking”: Donald Trump zet aanval in op Team USA dat één millimeter met WK-exit bekoopt
    De uitschakeling door Zweden op het WK vrouwenvoetbal wordt op slechte wijze onthaald in de Verenigde Staten. Zo is vooral Megan Rapinoe (38) kop van jut: de Amerikaanse sterspeelster miste in Melbourne een penalty nadat de achtste finale op 0-0 eindigde. Meteen haar laatste interland. Onder andere gewezen president Donald Trump (77) haalt zwaar en erg ridicuul uit.
    Naast O’Hara (de beslissende) en Smith miste ook Rapinoe, samen met Alex Morgan de vedette van Team USA, haar elfmeter. De Zweedse goalie Zecira Musovic blonk uit. Rapinoe staat onder meer bekend om haar vete met Donald Trump en die laatste liet dan ook niet na zwaar uit te halen op ‘Truth Social’, het alternatieve en extreme sociale medium dat hij zelf opgezet heeft nadat hij verbannen werd door vele andere platforms.

    “De schokkende en totaal onverwachte nederlaag van het ‘US Women’s Soccer Team’ tegen Zweden is voor de volle 100 procent symptomatisch voor wat er met onze ooit geweldige natie gebeurt onder ‘Crooked’ (onoprechte, nvdr) Joe Biden. Vele van onze speelsters waren openlijk vijandig ten opzichte van Amerika. Geen enkel ander land heeft zich ooit al zo gedragen. Niemand kwam zelfs niet in de buurt van zo’n gedrag.” Zo weigerden sommige speelsters het volkslied mee te zingen. Trump nog: “WOKE EQUALS FAILURE. (Woke staat gelijk aan mislukking). Knap schot Megan, de USA gaat naar de hel!!!” Om dan af te sluiten met zijn slogan ‘Make America Great Again’.
  2. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 19:13
    Ik ben benieuwd wat Jack Smith hier tegen doet.

    Nieuw rechter Cannon-bevel opent de deur voor DOJ om verwijdering van haar Trump-zaak te vragen: juridische experts
    Tom Boggioni
    7 augustus 2023, 11:22 uur ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-aileen-cannon-...

    Een verbluffende nieuwe uitspraak op maandag door rechter Aileen Cannon van de Amerikaanse districtsrechtbank van het zuidelijke district van Florida, die geheime getuigenissen van de grand jury zou onthullen, is reden voor het ministerie van Justitie om haar ontheffen van het toezicht op de 40-voudige aanklacht tegen Donald Trump.

    Dat is de mening van de voormalige Amerikaanse advocaat Joyce Vance nadat Cannon vraagtekens had gezet bij "de juridische gepastheid van het gebruik van een grand jury-procedure buiten het district" en twee verzegelde moties had ingediend die waren ingediend door openbare aanklagers die de voormalige president achtervolgden vanwege de gestolen regeringsdocumenten die hij aan het oppotten was. zijn resort in Mar-a-Lago.

    Als onderdeel van haar uitspraak geeft ze regeringsadvocaten tot 22 augustus de tijd om hun verzoek te verdedigen, dat vragen oproept over mogelijke belangenverstrengeling door de advocaat van Trump, Walt Nauta, Stanley Woodward.

    Het nieuws over de uitspraak - en de implicaties ervan wat betreft de privacy van getuigenissen - bracht de voormalige Amerikaanse advocaat Vance ertoe te suggereren dat er nu reden is om het toezichthoudende Eleventh Circuit Court of Appeals te vragen tussenbeide te komen en haar de zaak te ontnemen.

    "Rechter Cannon reageert op het verzoek van de regering om een hoorzitting over de conflicten van Nauta's advocaat en onthult het bestaan van een onderzoek door een grand jury in een ander district, terwijl hij de motie van de regering om te verzegelen afwijst. De regering kan in beroep gaan. Dit kan de kwestie van haar geschiktheid tenietdoen over deze zaak', twitterde Vance.

    Ze voegde eraan toe: "Het lijkt een goede week om het 11th Circuit te vragen de rechter te vervangen."

    MSNBC-gastheer en voormalig aanklager Katie Phang was het daarmee eens en stemde in met: "Als de DOJ bepaalde documenten verzegeld heeft ingediend en rechter Cannon zojuist het bestaan ??van een verder vertrouwelijke grand jury-procedure heeft onthuld, zouden we in de fase van motie van wraking voor de DOJ kunnen zijn. …"

    Voormalig senior DOJ-functionaris Harry Litman vroeg zich ook af wat Cannon doet door te schrijven: "Ik wed dat het verslag van rechter Cannon over het onderzoek buiten het district niet het volledige verhaal is. Maar het is moeilijk in te zien hoe ze kan rechtvaardigen dat ze haar bevel niet verzegelt. verwijzend naar een andere Grand Jury. Zou dit een mogelijk middel kunnen zijn om haar op te pakken en haar wraking te zoeken? Nog niet duidelijk.'

    En Andrew Weissmann, een voormalige officier van justitie die voor speciaal aanklager Robert Mueller werkte, voerde aan dat Cannon met haar laatste uitspraak vooringenomenheid of onwetendheid toonde.

    "De obstructie-misdaden die werden onderzocht, zijn aanklachten die in FLA of in DC hadden kunnen worden ingediend en dus in elk district konden worden onderzocht", schreef hij. "En er was gedrag waarvan wordt beweerd dat het buiten de FLA heeft plaatsgevonden."

    Reuters meldde onlangs dat Cannon een eerdere zaak had verknoeid, waardoor een professor in de rechten opmerkte: "Ze negeerde het recht op een openbaar proces volledig. Het is alsof ze niet wist dat het bestond."
  3. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 19:20
    Rechter verwerpt de tegenvordering van Trump tegen de 'substantieel waar' beschuldiging van E. Jean Carroll
    Travis Gettys
    7 augustus 2023, 12:37 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-legal-p...

    Een federale rechter heeft de tegeneis van Donald Trump tegen journaliste E. Jean Carroll afgewezen en staat haar advocaten toe om aanklagers een kopie te geven van een video-afzetting die hij vorig jaar gaf in een verkrachtingszaak.

    Rechter Lewis Kaplan van het U.S. District Court vaardigde maandag een tweetal afzonderlijke beschikkingen uit waarin hij de aanklacht wegens smaad van de voormalige president afwees en hij zal de advocaten van Carroll toestaan om een video en een transcriptie van de verklaring van Trump te delen om te gebruiken als bewijs in een fraudezaak in Manhattan, meldt CNBC.

    De rechter oordeelde dat Carroll's beschuldigingen van verkrachting "substantieel waar" waren, nadat een federale jury in mei oordeelde dat Trump haar tientallen jaren geleden seksueel had misbruikt in een kleedkamer van een warenhuis en haar $5 miljoen had toegekend.

    De openbaar aanklager van Manhattan, Alvin Bragg Jr., beschuldigde Trump eerder dit jaar van het vervalsen van bedrijfsgegevens om een betaling van zwijggeld uit 2016 aan pornoactrice Stormy Daniels te verbergen.

    Aanklagers gaven in mei een dagvaarding uit voor de video en het transcript waarin Trump seksueel wangedrag door "sterren" goedpraatte, en hij classificeerde zichzelf als één van hen.

    De procureur-generaal van New York heeft Trump en de Trump Organization ook aangeklaagd voor fraude in een civiele zaak van $250 miljoen.
  4. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 19:39
    Trump's 'groeiende web van juridische problemen' levert een goudmijn aan informatie op voor aanklagers
    Tom Boggioni
    7 augustus 2023, 1:08 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-legal-woes-266...

    Nu Donald Trump geconfronteerd wordt met drie gelijktijdige aanklachten en er binnenkort een vierde wordt verwacht in Georgia, bericht Erica Orden van Politico dat aanklagers in het hele land - evenals advocaten die civiele zaken tegen de voormalige president vertegenwoordigen - profiteren van informatie die wordt opgedoken in zaken die niet hun eigen zaak zijn.

    Trump wordt geconfronteerd met een belastingfraudezaak in Manhattan, federale aanklachten in Florida wegens belemmering van de rechtsgang in verband met gestolen overheidsdocumenten die de FBI moest ophalen uit zijn Mar-a-Lago resort, en wordt nu in een rechtszaal in D.C. geconfronteerd met federale aanklachten wegens samenzwering in verband met een poging om de uitslag van de presidentsverkiezingen van 2020 ongedaan te maken.

    Orden legt uit dat de "uitdijende web van juridische problemen" van de voormalige president elementen bevatten die in elkaar overlopen, wat handig is voor onderzoekers om hun zaken op te bouwen.

    Volgens het rapport levert de overlapping "voordelen op voor zijn juridische tegenstanders" en voegt voormalig federaal aanklager Temidayo Aganga-Williams toe dat de onderzoekers de extra hulp op prijs stellen.

    "Ik zou dit zien als een kans. Wanneer je een verdachte hebt die voor meerdere zaken staat, vooral in meerdere rechtsgebieden, is er altijd een mogelijkheid om je bewijsbasis uit te breiden," legde hij uit.

    Het Politico-rapport vervolgde: "Trump's acties in en buiten de rechtbank in bepaalde zaken die zijn begonnen om stappen te ondernemen in andere zaken," voordat hij eraan toevoegde dat Aganga-Williams verklaarde dat de voormalige president "het meeste gevaar loopt wanneer de zaken elkaar overlappen in crimineel gedrag."

    "Ik denk dat aanklagers dan het best op de hoogte zijn van wat er in andere rechtsgebieden gebeurt," legde hij uit.

    Je kunt hier meer lezen.

    www.politico.com/news/2023/08/07/trum...
  5. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 20:19
    Trump is het al oneens met zijn advocaat over het dwingen van rechter Chutkan tot wraking: rapport
    Brad Reed
    7 augustus 2023, 13:49 ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-advocaat-26628...

    Voormalig president Donald Trump voert een juridische strategie door die volgens zijn eigen advocaten onverstandig is – opnieuw.

    Politico meldt dat Trump het oneens is met advocaat John Lauro over het onmiddellijk aandringen op de wraking van DC-districtsrechter Tanya Chutkan in zijn proces wegens vermeende samenzwering om de Verenigde Staten te bedriegen en Amerikanen het recht te ontnemen om hun stemmen te laten tellen.

    Hoewel Lauro op dezelfde lijn stond als Trump met betrekking tot een poging om het proces naar West Virginia te verplaatsen, heeft hij geprobeerd de eisen van Trump om achter rechter Chutkan aan te gaan, van wie Trump herhaaldelijk heeft beweerd dat hij bevooroordeeld is, terug te draaien.

    Tijdens een recent podcast-optreden zei Lauro bijvoorbeeld dat "we nog helemaal geen definitieve beslissing over die kwestie hebben genomen" of dat rechter Chutkan het moet herroepen, en benadrukte hij dat "we als advocaten heel voorzichtig moeten zijn met die kwesties en behandelen ze met de grootste delicatesse."
    Dit heeft Trump er niet van weerhouden om meer schietingen te cirkelen tegen rechter Chutkan, van wie hij zei dat hij "RECUSED MOEST WORDEN" in een boze post op maandagochtend op zijn Truth Social-platform.

    "De heen-en-weer op openbare ethergolven en sociale media onderstreept de bekende spanning tussen Trump en zijn juridische team, die de afgelopen maanden is opgeschrikt door onderlinge strijd, vertrekken en tegenstrijdige adviezen", schrijft Politico. "Dit alles is echter ondergeschikt aan Trumps eigen grillen en instincten, die hem politiek hebben gediend, maar die indruisen tegen de gedragsregels en -normen voor degenen die worden beschuldigd van ernstige federale misdaden."

    Het besluit van Trump om het advies van zijn advocaten af te blazen is een van de redenen waarom hij werd aangeklaagd voor het opbergen van uiterst geheime overheidsdocumenten in zijn Mar-a-Lago-resort, aangezien de aanklacht beweert dat hij verborg wat hij aan het doen was met dozen met documenten. van zijn eigen advocaten die hem adviseerden meer medewerking te verlenen aan de verzoeken van de regering om hun teruggave.
  6. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 20:38
    Het kost hem geen cent, het wordt betaald door zijn aanhang, en uit een speciaal pac voor hem.

    realDonaldTrump
    -
    44m

    HOE KAN MIJN CORRUPTE POLITIEKE TEGENSTANDER MIJ VOOR DE RECHTER SLEPEN TIJDENS EEN CAMPAGNE DIE IK WIN (MET VEEL WINST!), MAAR MIJ DWINGEN OM TIJD EN GELD TE SPENDEREN BUITEN DE CAMPAGNE OM VALSE BESCHULDIGINGEN EN AANKLACHTEN TE BESTRIJDEN? WORDT DIT DE TOEKOMST VAN VERKIEZINGEN IN AMERIKA? KAN EEN PRESIDENT ZIJN MINISTERIE VAN JUSTITIE OPDRACHT GEVEN OM EEN TEGENSTANDER VLAK VOOR DE VERKIEZINGEN AAN TE KLAGEN? WAAROM DEDEN ZE DIT 2,5 JAAR GELEDEN NIET? WAAROM NU? DIT IS NOG NOOIT EERDER GEBEURD IN DE VS. DIT GAAT ALLEMAAL OVER VERKIEZINGSINMENGING!
  7. forum rang 6 asti 7 augustus 2023 20:50
    [Modbreak iex, waarschuwing: gelieve hier geen persoonlijke vetes uit te vechten]
  8. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 20:58
    Zou Donald een beetje laf zijn?

    Kimberly Guilfoyle: Trump vertelde me dat hij niet naar het eerste GOP-debat gaat
    David Edwards
    7 augustus 2023, 2:19 PM ET.

    Voormalig Fox News presentatrice Kimberly Guilfoyle en verloofde van Donald Trump Jr. onthulde dat haar toekomstige schoonvader niet van plan is om deel te nemen aan het eerste Republikeinse voorverkiezingsdebat.

    Terwijl ze gastvrouw was op Newsmax, zei Guilfoyle dat ze had gesproken met voormalig president Donald Trump nadat hij was voorgeleid op beschuldiging van samenzwering om de presidentsverkiezingen van 2020 te belemmeren.

    "Hij doet het erg goed," herinnerde ze zich. "Hij gaat duidelijk met dit alles om, maar hij heeft echt het gevoel dat dit een averechtse uitwerking heeft op hen allemaal en op Biden."

    "Gaat hij debatteren?" vroeg co-host John Huddy zich af.

    "Op dit moment gaat hij dat niet doen," merkte Guilfoyle op. "Ik weet dat ze dat willen, maar waarom zou hij naar dat andere netwerk gaan dat smeekt om hem erbij te hebben om hun kijkcijfers te helpen, toch?"

    "En nee, maar hij zei, en hij maakte een grappige opmerking waar hij zoiets had van, 'Oh, laat me gewoon zien, afhankelijk misschien kies ik een van deze mensen als mijn VP,' wat al net zoiets is als omgekeerde body slamming."

    Trump heeft maandenlang laten doorschemeren dat hij het debat niet zou bijwonen, ondanks smeekbeden van Fox News.

    Bekijk de video hieronder of via deze link.

    www.rawstory.com/kimberly-guilfoyle-d...
  9. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 22:41
    Palmer-rapport
    Het voelt alsof rechter Aileen Cannon nu probeert het 11th Circuit ertoe te brengen haar uit het Trump-proces te halen
    Bill Palmer| 15:49 EDT 7 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/feels-l... proces/51483/

    Vanaf vandaag voelt het alsof rechter Aileen Cannon misschien probeert zichzelf uit de Trump-zaak te halen. Ze heeft zojuist ten onrechte details van de grand jury bekendgemaakt die de zaak van Jack Smith niet zullen schaden, maar die het hem gemakkelijk zullen maken om het 11e circuit de zaak opnieuw aan een andere rechter te laten toewijzen.

    De timing springt van de pagina. Cannon had in dit geval geen ongepaste bewegingen gemaakt. Maar nu ze ziet dat Trump rechter Chutkan aanvalt en beseft dat ze hetzelfde te wachten staat als ze Trump niet tevreden kan houden, maakt ze plotseling een fundamentele fout waardoor aanklagers haar kunnen laten verwijderen? Moet dat toeval zijn?

    Dus waarom heeft ze zich niet gewoon teruggetrokken als ze weg wil? Misschien heeft Trump haar verteld dat ze zichzelf niet mag recupereren, en dus is dit haar uitweg.

    Of misschien is ze gewoon zo dom. Als ze probeert bij de zaak te blijven zodat ze Trump kan helpen, heeft ze dat vandaag verpest door Smith een manier te geven om van haar af te komen. Dus ze helpt Trump zeker niet met dit soort stomme verkeerde bewegingen. Ze maakt zichzelf minder nuttig voor hem.

    We zullen zien wat Jack Smith ermee doet. Het is niet zo eenvoudig als de simplistische woede-tweets die je ziet, zoals "Hij moet het 11th Circuit dwingen om Cannon op dit moment te verwijderen!!!!" Er zijn voor- en nadelen, en overwegingen over wat het zou doen met de tijdlijn van het proces. Smith moet een genuanceerde beslissing nemen, en als je hem in het algemeen vertrouwt, moet je erop vertrouwen dat hij in dit geval de beste beslissing zal nemen.

    Maar wat Cannon vandaag deed, hielp Trump helemaal niet. Of het nu door opzet of door incompetentie is, ze heeft het zichzelf moeilijker gemaakt om bij de zaak te blijven, wat in het verlengde daarvan de zaak van Trump schaadt.
  10. forum rang 8 GakGak 7 augustus 2023 22:56
    Tja, en nou het volgende dilemma, wat gaat Tjeerd doen ?
    Of beter gezegd wat rest Tjeerd behalve een lange tijd wachtgeld.

    Als piekbelaster van het vorige en nu demissionaire kabinet heeft hij constant de druk zo hoog opgevoerd dat
    CDA het spelletje niet spontaan meer meespeelde en D66 tot een ideologisch wanbeleid geforceerd, onvoldoende
    getemd door onbenullen als Kaag en Jetten die het hebben laten gebeuren.

    OK, ze hebben er een enorm miljardenbedrag uitgesleept om leuke plannetjes mee te financieren, maar de uitvoering
    moeten ze nu uit handen geven, afgeserveerd.

    Ik voorzie weinig animo om daarmee Tata Steel een groene toekomst in te loodsen en door op waterstofgebied
    achter de veel grotere concurrentie aan te hobbelen.
    Net zomin als KLM, dat te veel goodwill kwijt is om alle nieuwe tegenslagen op de belastingbetaler te verhalen, wat tientalle
    jaren de gewoonte was.
  11. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 22:57
    Donald Trump heeft een waanzinnige kernsmelting over de uitspraak van rechter Chutkan
    Bill Palmer| 16:31 EDT 7 augustus 2023.

    Link engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Jack Smith en het ministerie van Justitie hebben een beschermingsbevel tegen Donald Trump aangevraagd, dat hem zou verbieden om in het openbaar belangrijke aspecten van de zaak te bespreken. Het is anders dan een spreekverbod, maar het zou nog steeds dienen om de schade te beperken die Trump met zijn mond kan proberen aan te richten.

    Trump probeerde uitstel te vragen voor de hele zaak, maar nadat rechter Chutkan vermoedelijk hysterisch was uitgelachen om het idee, bevestigde ze dat Trump inderdaad vandaag om 17.00 uur oostelijke tijd een reactie moest indienen. Nu die deadline snel nadert en de rechter zeer waarschijnlijk in het voordeel van de DOJ zal beslissen, is Trump al aan het smelten.

    Trump plaatste dit op sociale media: "De gestoorde Jack Smith gaat voor zijn nummer één ontwerpkeuze, de rechter van zijn" dromen "(WIE MOET WORDEN GEHERBRUIKT!), In een poging mijn EERSTE WIJZIGINGSRECHTEN weg te nemen."

    Deze dekvloer is een bekentenis van de kant van Trump dat hij weet dat hij deze uitspraak gaat verliezen. Het is ook een poging om zichzelf af te schilderen als het slachtoffer van de aanstaande uitspraak, maar dat zal hem op geen enkele manier helpen.

    Donald Trump heeft nog steeds niet helemaal door dat wanneer hij zeurt en huilt over hoe erg hij deze juridische strijd aan het verliezen is, hij er in de ogen van zijn eigen achterban alleen maar zwak en gebroken en afgemaakt uitziet. Er is een reden waarom zelfs zij niet de moeite nemen om te komen opdagen en te protesteren tegen zijn arrestaties, en waarom de totale donaties van Trump in 2024 erbarmelijk laag zijn. In zijn wanhopige zoektocht naar sympathie heeft Trump zijn eigen aanhangers ervan overtuigd dat hij een aangespoelde verloren zaak is.
  12. forum rang 9 gnocchi. 7 augustus 2023 23:05
    Jack Smith grilt Bernie Kerik 5 uur lang over de rol van Rudy Giuliani in het plot van 6 januari: rapport
    Matthijs Chapman
    7 augustus 2023, 16:50 ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/bernie-kerik/

    Voormalig politiecommissaris van New York, Bernie Kerik, had maandag een ontmoeting met de aanklagers van speciaal aanklager Jack Smith als onderdeel van het onderzoek naar het verkiezingsplan van 2020, meldde CNN maandag.

    Volgens het rapport werd Kerik, een nauwe bondgenoot van Trump-medewerker Rudy Giuliani, om informatie gevraagd over wat Giuliani probeerde te doen om bewijs te verzamelen dat de verkiezing van de voormalige president was gestolen. Hij werd gezien toen hij maandagochtend aankwam voor het interview met zijn advocaat, waar hij vijf uur bleef voordat ze vertrokken.

    Dit komt te midden van verschillende andere stappen die Kerik nam om mee te werken aan het onderzoek. Vorige maand bereikte hij een deal met de speciale raadsman om documenten over Trumps complot over te dragen.

    De voormalige president werd vorige week aangeklaagd op vier aanklachten, waaronder samenzwering om de Verenigde Staten te bedriegen, samenzwering tegen rechten en twee aanklachten van geknoei met getuigen. Hij werd snel aangeklaagd en pleitte niet schuldig.

    Aanklagers beweren een uitgebreid complot om op frauduleuze wijze valse kiezers naar voren te brengen als voorwendsel om de certificering van echte kiezers uit te sluiten, in een poging voldoende verwarring te creëren om te voorkomen dat stemmen voor president Joe Biden worden geteld. Trump heeft beweerd dat hij handelde op advies van een raadsman te goeder trouw en dat het onderzoek zijn politieke toespraak strafbaar stelt, hoewel de aanklacht er alles aan doet om onderscheid te maken tussen de toespraak en de acties van de voormalige president.

    Tot nu toe is er niemand anders aangeklaagd in de zaak, hoewel de aanklacht een aantal niet nader genoemde mede-samenzweerders opsomt, en de feiten die worden uiteengezet, wijzen er sterk op dat Giuliani en collega-Trump-advocaat John Eastman onder hen zijn.
  13. forum rang 6 asti 7 augustus 2023 23:18
    quote:

    closer schreef op 7 augustus 2023 21:53:

    [...]
    Je hebt helemaal niets "gecorrigeerd". Zoals gewoonlijk heb je je als chronische bemoeial weer zomaar ergens in gestort, gedreven door een zielig verlangen om anderen aan te vallen en af te troeven.
    Wat ik deed was min of meer wat jij probeerde te doen bij John: een term verduidelijken. Alleen hield ik het wél netjes, en was mijn verduidelijking wél juist. Wat je nu schrijft, is dus naar mijn mening projectie. Het is hoe jij in elkaar steekt.

    Hoe dan ook is het wat mij betreft jouw probleem als jij het gevoel hebt dat je bent aangevallen en afgetroefd, omdat je een term niet helemaal begreep en vervolgens gecorrigeerd werd.
  14. AlGore Gerritme 8 augustus 2023 00:15
    quote:

    asti schreef op 7 augustus 2023 12:12:

    [...]

    Als je de Engelse taal onvoldoende machtig bent, kun je voor een goed begrip van de term 'deplorables' beter niet naar een vertaling kijken, maar naar Engelse woordenboeken.

    Je zult dan zien dat de term deplorable(s) niet één definitie heeft, maar twee.

    Het kan 1. 'betreurenswaardig' betekenen, 'causing or being a subject for grief or regret; lamentable: the deplorable death of a friend.', maar in de context waarin de term door mevrouw Clinton werd valt het onder definitie 2.: 'causing or being a subject for censure, reproach, or disapproval; wretched; very bad: (...).' Zie bijvoorbeeld: www.dictionary.com.
    Wat?
    werd valt ?
    Moeten we raden wat je bedoelt?
  15. forum rang 9 gnocchi. 8 augustus 2023 00:28
    Trump reageert op het verzoek van Jack Smith om een beschermingsbevel
    Gideon Rubin
    7 augustus 2023, 17:21 ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/protective-order/

    Het juridische team van Donald Trump heeft gereageerd op het verzoek van het ministerie van Justitie om een beschermingsbevel in de zaak van 6 januari tegen de voormalige president.

    Het verzoek werd aangespoord door de post van Trump op zijn socialemediaplatform vrijdag: "IF YOU GO NA ME, I'm COMING NA YOU!"

    Aanklagers zeiden dat het duidelijk verwees naar deelnemers aan de zaak en drongen erop aan een beschermingsbevel in te stellen dat beperkt wat kan worden gedeeld en wat kan worden gezegd.

    De advocaten van Trump beweerden dat te veel beperking inbreuk zou maken op de rechten van het eerste amendement van Trump.

    In de motie van speciaal aanklager Jack Smith stond dat verder gedrag vergelijkbaar met het bestaande gedrag van Trump zou kunnen leiden tot 'een schadelijk huiveringwekkend effect op getuigen'.

    Het antwoord van Trump, ingediend op maandag, luidt: "President Trump betwist niet het vermeende belang van de regering om sommige van de documenten die het moet produceren te beperken. ... De noodzaak om die informatie te beschermen, vereist echter geen algemene mondverbod voor alle door de overheid opgestelde documenten.

    "In plaats daarvan kan en moet het Hof zijn beschermingsbevel beperken tot echt gevoelige materialen - een minder restrictief alternatief dat zou voldoen aan elk overheidsbelang in vertrouwelijkheid en tegelijkertijd de rechten van het eerste amendement van president Trump en het publiek zou behouden."

    Katelyn Polantz van CNN zei dat de reactie van Trump niet veel verschilt van wat de aanklagers zochten.

    "Een van de dingen die het Trump-team zegt, is dat ze gewoon geen beschermingsbevel of geheimhoudingsbevel willen hebben over al het bewijs dat ze in de zaak krijgen", zei Polantz.

    "Ze willen alleen echt gevoelige informatie die ze mogelijk krijgen afschermen, het ministerie van Justitie heeft in wezen dezelfde zorg in hun dossiers als voorheen, door te zeggen dat ze zaken als transcripties van de Grand Jury wilden beschermen die in dit geval echt gevoelig waren voor ervoor te zorgen dat het proces geen kwaad zou doen als het voor de rechter komt.
  16. forum rang 9 gnocchi. 8 augustus 2023 00:45
    Jack Smith legt de schroeven op Rudy Giuliani
    Bill Palmer| 17:43 uur EDT 7 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/jack-sm...

    Het team van Jack Smith had vandaag vijf uur lang een ontmoeting met Bernard Kerik en beantwoordde vragen die voornamelijk gingen over de rol van Rudy Giuliani bij het omverwerpen van de verkiezingen. We weten dit omdat de eigen advocaat van Kerik de media hierover heeft geïnformeerd.

    De advocaat van Kerik draait dit publiekelijk terwijl Kerik naar binnen is gegaan om Giuliani's verkiezingsgerelateerde capriolen te verdedigen. Maar dat is niet hoe deze dingen meestal spelen. Het lijkt waarschijnlijker dat Kerik openbare aanklagers heeft ontmoet in de hoop zichzelf te redden door Giuliani onder de bus te gooien, maar we zullen zien.

    Hoe dan ook, de aard van dit Kerik-interview maakt duidelijk dat Jack Smith inderdaad Giuliani als doelwit heeft voor aanklacht. Giuliani wordt geïdentificeerd (maar niet genoemd) als "Co-samenzweerder 1" in de strafrechtelijke aanklacht van 6 januari tegen Donald Trump, samen met vijf andere mede-samenzweerders. Geen van deze mensen is nog aangeklaagd. Maar het wordt heel duidelijk dat ze dat binnenkort zullen zijn.

    Wat is Smith aan het doen? Vermoedelijk probeert hij Giuliani en de andere vijf mede-samenzweerders te laten beseffen dat hij ze heeft genageld, en ze zo onder druk te zetten om deals te sluiten. De FBI probeert altijd mensen tegen de grootste vis op te blazen in ruil voor clementie. Zelfs als mede-samenzweerders Trump niet willen omdraaien, zullen ze nog steeds onder druk worden gezet om een eenvoudige schuldbekentenis te verbreken zonder medewerking voor minder clementie.

    Dus waar we naar kijken is dat Jack Smith Rudy Giuliani en de andere mede-samenzweerders in de maling neemt, ze probeert om te draaien, en ze klaarstoomt om aangeklaagd te worden als ze dat niet doen. Smith maakte er een punt van om Donald Trump eerst aan te klagen, om de klok te starten naar zijn proces. Nu probeert Smith deze andere mensen tegen Trump op te zetten, zodat ze tijdens het proces tegen Trump kunnen getuigen. Als dat niet lukt, gaan ze gewoon met hem ten onder.
  17. forum rang 9 gnocchi. 8 augustus 2023 01:21
    Blijkt dat Rudy Giuliani zijn huis te koop zette vlak voordat Jack Smith hem noemde als mede-samenzweerder in de aanklacht tegen Trump
    Bill Palmer| 19:00 EDT 7 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/turns-o... samenzweerder-in-trump-aanklacht/51487/

    Eerder vandaag ontmoette het team van Jack Smith Bernard Kerik en grilde hem over de rol van Rudy Giuliani bij het omverwerpen van de verkiezingen. Het maakte duidelijk dat toen Jack Smith Giuliani en vijf andere mede-samenzweerders opsomde in de aanklacht tegen Donald Trump, dit niet alleen voor de lol was. Smith probeert ze allemaal onder druk te zetten om te flippen, en als dat niet werkt, zal hij ze aanklagen. Nu blijkt dat Rudy zijn lot misschien heeft zien aankomen.

    Giuliani zou naar verluidt zijn huis in New York City te koop hebben aangeboden, slechts een paar dagen voordat Jack Smith hem noemde als mede-samenzweerder in de aanklacht tegen Trump. Dus de tijdlijn is dat Giuliani een biedingssessie deed met de DOJ, blijkbaar besefte hoe genaaid hij was, en besloot zijn huis te verkopen net voordat hij een mede-samenzweerder werd genoemd.

    Er zijn een paar redenen waarom Giuliani het huis zou kunnen verkopen. Een daarvan zou zijn dat hij heeft besloten dat hij het geld nodig heeft om zijn juridische verdediging te financieren in zijn onvermijdelijke strafrechtelijke aanklacht. De andere zou zijn dat hij nu verwacht naar de gevangenis te gaan, en dus toch niet verwacht dat hij een huis nodig heeft – wat op zijn beurt zou suggereren dat hij denkt dat hij op weg is naar de gevangenis, zelfs als hij een samenwerkingsovereenkomst sluit. Hoe dan ook, Giuliani lijkt te begrijpen hoe genaaid hij is.
  18. forum rang 10 luchtschip 8 augustus 2023 04:46
    Trump's verzoek om zijn laatste rechtszaak--aangaande de 6 januari coup- te verplaatsen naar een andere gerechtsdistrict is door rechter Chutkan afgewezen

    Andrew Laufer, advocaat, legt het simpel uit :

    Pleeg geen misdaad binnen een rechtsgebied waarin u niet vervolgd wilt worden. Motie om van locatie te veranderen - afgewezen.

    twitter.com/lauferlaw/status/16886096...
  19. forum rang 6 asti 8 augustus 2023 06:54
    quote:

    AlGore Gerritme schreef op 8 augustus 2023 00:15:

    [...]

    Wat?
    werd valt ?
    Moeten we raden wat je bedoelt?
    '(...) werd [gebruikt] valt (...)'
70.807 Posts
Pagina: «« 1 ... 3299 3300 3301 3302 3303 ... 3541 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.330
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.357
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.053
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.271
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.255
AMG 965 125.705
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.268
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.905
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht