Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.802 Posts
Pagina: «« 1 ... 3302 3303 3304 3305 3306 ... 3541 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 13:57
    Zal hij zijn medicijnen wel innemen?

    Donald J. Trump

    @realDonaldTrump
    -
    2m

    DE UNSELECT COMMISSIE VAN 6 JANUARI HEEFT ALLE "BEWIJZEN" & VERSLAGEN VERNIETIGD. CRIMINALS!

    Ons land is een CESSPOOL van drugs, vuiligheid en misdaad aan het worden. Onze grens wordt binnengevallen en onze zwaar incompetente "Leider" heeft geen flauw idee. Drie jaar geleden hadden we de sterkste en veiligste grens in de geschiedenis. Vandaag is het de SLECHTSTE en de hele wereld lacht ons uit. MAGA!

    Onthoud dat deze aanklachten niet "legitiem" zijn, ze werden allemaal snel en lukraak naar mij gegooid, inclusief de lokale aanklachten, door mijn politieke tegenstander, de corrupte Joe Biden. Het is niet zo dat de staat of het land op mij afkomt. Het is een oneerlijke politicus en zijn boevenbende die de wet overtreden om herkozen te worden. Dit zou een nieuw dieptepunt in de Amerikaanse politiek moeten zijn. VERKIEZINGSBEMOEIENIS! Het goede nieuws is dat de VOLK het "snapt" en het nepnieuws ook!
  2. hap 9 augustus 2023 14:12
    Als ik die Tulsi Gabbard moet geloven, kan iedere politieke kandidaat vrijelijk, zonder dat die strafrechtelijk vervolgd mag worden, de wet overtreden.
  3. forum rang 9 josti5 9 augustus 2023 14:20
    quote:

    hap schreef op 9 augustus 2023 14:12:

    Als ik die Tulsi Gabbard moet geloven, kan iedere politieke kandidaat vrijelijk, zonder dat die strafrechtelijk vervolgd mag worden, de wet overtreden.
    Dus heb je totaal niet begrepen, wat zij zegt.

    Terwijl ze toch zo duidelijk spreekt...
  4. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 14:39
    'Je probeert het niet eens te verbergen! Morning Joe verwijt GOP's 'anti-democratie onzin' na floppen Ohio gambit
    Travis Gettys
    9 augustus 2023, 8:02 AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/ohio-issue-1-2663075...

    MSNBC's Joe Scarborough klaagde over de "anti-democratie" koers die de Republikeinen hebben gevaren onder het leiderschap van Donald Trump, maar hij vierde de mislukking van de laatste door de GOP gesteunde poging om de macht van de kiezers te beperken.

    De kiezers in Ohio verwierpen dinsdag met een overweldigende meerderheid een stembusmaatregel die de drempel voor grondwettelijke referenda zou hebben verhoogd naar 60 procent, in plaats van de eenvoudige meerderheid die momenteel nodig is, en die het veel moeilijker zou hebben gemaakt om maatregelen op het stembiljet te plaatsen.

    Toen hij het woensdagochtend over de maatregel had, zei de presentator van "Morning Joe" dat die poging deel uitmaakte van de voortdurende en grootschalige aanval van de GOP op de rechten van de kiezer.

    "Denk aan de Republikeinse Partij van Donald Trump," zei Scarborough. "Eén, ze probeerden een presidentiële verkiezing af te pakken. Twee, ze staan in de rij ter ondersteuning, en ik zal niet nog een keer de redactionele pagina noemen die dit doet, ze staan in de rij ter ondersteuning van een samenzwering van nepkiezers, juist, waarvan hun eigen mensen wisten dat het ongrondwettelijk was, waarvan hun eigen mensen wisten dat het vernietigd zou worden door het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. Maar ze deden het om de zaak te verwarren en om een grondwettelijk proces te vertragen, en ze wilden de stemmen van miljoenen Amerikanen in zeven staten weggooien."

    "Dan gaan we naar Tennessee, weer meer antidemocratische onzin," voegde hij eraan toe. "Ze schoppen zwarte leden van de wetgevende macht in Tennessee eruit omdat ze hun stem durven te verheffen - een blanke vrouw mag er overigens wel in blijven. Dat is interessant. Blinde justitie? Ik weet het niet, Republikeinen zijn zeker niet blind. Je bent een zwarte wetgever in Tennessee en je spreekt je uit, ze schoppen je eruit, toch, en nu ga je naar Ohio en wat hebben we? Je hebt, ten eerste, de vrouwen van Ohio, die het recht hebben om zelf beslissingen te nemen over gezondheidszorg, ouders zijn van 10-jarige meisjes die verkracht zijn, ze moeten de staat ontvluchten zodat ze zelf beslissingen kunnen nemen over gezondheidszorg. Republikeinen nemen dat recht weg van Ohio vrouwen en Ohio gezinnen en Ohio artsen. Dan komen ze met dit plan en zeggen, we nemen jullie het recht af om de grondwet te wijzigen en we smokkelen het er in augustus in en jullie moeten 60 procent krijgen om het recht dat we Ohio en heel Amerika hebben afgenomen terug te vorderen."

    Deze stembusmaatregel, die bedoeld was om te voorkomen dat er in november een referendum over abortusrechten zou worden gehouden, volgt op het mislukken van soortgelijke pogingen in andere door de Republikeinen geleide staten, waaronder Arkansas en South Dakota, om de kiesdrempel voor het wijzigen van de grondwet te verhogen.

    "Ze proberen het niet eens meer te verbergen," zei Scarborough. "Ze proberen niet eens te verbergen dat ze deze processen moeilijker proberen te maken. Ze proberen de regels halverwege te veranderen - dat hebben ze zelf gezegd! De anti-abortusgroepen, de anti-vrouwenrechtsgroepen zeiden het al: 'We veranderen het proces of anders zitten we in grote problemen.'"

    "Raad eens?" voegde hij eraan toe. "Als het wegnemen van de rechten van vrouwen om hun eigen keuzes te maken over hun eigen lichaam je organisatie in grote problemen brengt, denk ik dat het veilig is om te zeggen na de afgelopen anderhalf jaar van verkiezingsuitslagen, dat de mensen die vrouwen hun rechten willen ontnemen, in grote problemen zitten."

    Bekijk de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=f9qAnfOU_nc
  5. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 15:27
    Dit vind ik zomaar een geinig stukje.
    Geen de heer of wat dan ook, geen president, gewoon op zijn boeren fluitjes voor en achternaam.

    MINUTE ORDERING met betrekking tot DONALD J TRUMP:
    De rechtbank reserveert hierbij een hoorzitting over de respectieve ordevoorstellen van de partijen in deze zaak op 11 augustus 2023 om 10:AM in Courtroom 9. Voor deze hoorzitting hoeft de gedaagde niet te verschijnen. Getekend door rechter Tanya S Chutkan op 08/08/2023. (Icc)
  6. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 15:52
    MSNBC's Joe Scarborough trok een rechte lijn tussen Russische verkiezingsinmenging in 2016 en Donald Trumps mislukte plan om zijn verkiezingsverlies in 2020 ongedaan te maken.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/morning-joe-today-26...

    De "Morning Joe" presentator zei dat de voormalige president bereid was om te liegen en bedriegen om "verwarring te zaaien" over elke verkiezing waarin hij kandidaat was, en hij zei dat Republikeinen deze inspanningen, die hebben geresulteerd in meerdere aanklachten - waaronder Trump zelf - en veroordelingen, hebben goedgepraat en zelfs ondersteund.

    "Het ging er eigenlijk niet om een systeem te hebben dat werkt, een proces dat werkt," zei Scarborough, verwijzend naar de nepverkiezersregeling. "Ze wisten dat het Hooggerechtshof het zou vernietigen. Het ging om het creëren van vertraging, het creëren van chaos, en als er rellen zouden uitbreken, zoals ze zeiden, 'Daarom hebben we het leger, daarom hebben we de Insurrection Act, dan kunnen we de Insurrection Act gebruiken, het leger de straat op sturen, de rellen neerslaan van mensen wiens stemmen zijn gestolen, en Trump kan de staat van beleg afkondigen,' wat in feite is waar ze het over hebben."

    "Dit is wat Rusland probeerde te doen in 2016, dit is wat Rusland toegaf dat ze probeerden te doen in 2016," vervolgde Scarborough. "Dit is waar het hoofd van de Wagner Group over opschepte en zei: 'Weet je nog hoe succesvol onze campagne was in Amerika in 2016? Ik bedoel, kom op -- Russisch bedrog? Je beschaamt jezelf elke dag. Je schaamt je elke dag als je hier geen verband ziet, als je het verband niet ziet van de Russen die proberen verwarring te zaaien, en dan Donald Trump in zijn eentje, lerend van mensen die hij altijd heeft bewonderd, in zijn eentje, om gewoon een proces te creëren dat verwarring zal zaaien, dat illegaal is, dat vertraging zal zaaien, en als hij geluk heeft, zal het rellen op straat veroorzaken, en kunnen ze de Insurrection Act gebruiken om de staat van beleg af te kondigen."

    "Jullie noemen het vrije meningsuiting!" voegde hij eraan toe. "Ik noem het on-Amerikaans en raad eens, de meeste Amerikanen zijn het met mij eens en niet met jou. Je bent walgelijk! Je bent absoluut walgelijk als je dit soort gedrag gaat vergeven."

    Republikeinen hebben geprobeerd om de vermeende misdaden van de voormalige president te vergelijken met de buitenlandse zaken van Hunter Biden, maar Scarborough zei dat de twee situaties in de verste verte niet op elkaar leken.

    "Hier hebben we het over een illegaal plan om een verkiezing omver te werpen, om rellen op straat te krijgen zodat Donald Trump de staat van beleg kan uitroepen, en jij zegt dat er een soort juridische gelijkwaardigheid is, dat er een soort morele gelijkwaardigheid is?" zei hij. "Dat is grotesk, en wat zo triest is voor jou, is dat je weet dat het grotesk is. Het hele Republikeinse establishment weet dat het grotesk is. Je hebt een man die probeert een verkiezing te stelen, en je hebt een aanklager die hem voor het gerecht probeert te brengen, en als deze man een Democraat was, zou je hem al opgesloten hebben."

    "Jack Smith probeert deze man voor het gerecht te brengen, en wat doe je?" voegde Scarborough eraan toe. "Je leunt stil achterover, je praat over, oh, twee standaarden van rechtvaardigheid, en dan ben je stil als Donald Trump een federale aanklager bedreigt, een officier van het rechtssysteem van de Verenigde Staten, en zegt: 'Ik kom achter je aan' - stilte."

    Bekijk de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=Bn1ux0IHasI
  7. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 16:03
    Donald Trump, ga alsjeblieft door!
    Bill Palmer| 9:09 uur EDT 9 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Rechter Chutkan heeft vrijdagochtend een hoorzitting gepland om te beslissen of hij een beschermingsbevel tegen Donald Trump moet uitvaardigen, waardoor hij niet in het openbaar gevoelige aspecten van de strafzaak tegen hem mag bespreken. Maar Trump kondigde maandag in een toespraak aan dat hij van plan is een dergelijk beschermingsbevel te schenden.

    Ik heb twee woorden voor Trump: ga alsjeblieft verder. Nee echt, ga je gang en overtreed een beschermingsbevel dat is uitgevaardigd door de rechter die toezicht houdt op je strafproces. Zie hoe snel dat leidt tot een volledige spreekverbod, en wanneer hij dat overtreedt, tot voorlopige hechtenis.

    Ik zei afgelopen weekend dat Donald Trump alle tekenen begon te vertonen van iemand die tot de conclusie is gekomen dat hij niet kan winnen en actief probeert zichzelf af te maken. Zijn bedreigingen aan het adres van openbare aanklagers en zijn aanval op kroongetuige Mike Pence hebben er alleen maar toe bijgedragen dat de rechter een conservatoir bevel zal uitvaardigen. Als Trump doorgaat met het overtreden van het beschermingsbevel, eet hij binnenkort zijn maaltijden van een gevangenisblad.

    We zullen zien of Trump zich echt zelfvernietigend genoeg voelt om het beschermingsbevel te schenden zodra het komt, of dat hij terugkeert naar zijn gebruikelijke laffe positie van dreigen met gedurfde dingen voordat hij terugvalt. Dat is aan hem. Maar als Trump besluit het beschermingsbevel te schenden, dan krijgt hij meer macht. Het zal alleen dienen om zijn ondergang actief te versnellen.

    Donald Trump weet verdomd goed dat dit soort capriolen hem op geen enkele manier kunnen helpen, en alleen maar kunnen dienen om hem sneller af te maken. Als hij doorgaat met zijn capriolen, zal het een duidelijk teken zijn dat hij weet dat zijn ondergang onvermijdelijk is en probeert hij te helpen dit zo snel mogelijk te laten gebeuren. Dus Trump, ga alsjeblieft verder.
  8. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 16:18
    Donald J. Trump

    @realDonaldTrump

    MAKE AMERICA GREAT AGAIN!

    Ik kan maar een ding zeggen, Jack Smith doet zijn best er voor.
  9. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 17:24
    'Dit zijn klappers!' Steve Bannon raakt in paniek over reeks verliezen van anti-abortusbeweging
    David Edwards
    9 augustus 2023, 11:05 AM ET.

    twitter.com/RawStory/status/168929227...

    De conservatieve podcasthost Steve Bannon heeft woensdag de anti-abortusbeweging op de korrel genomen nadat deze voor de derde keer een aanzienlijk verlies leed.

    De ochtend nadat de kiezers in Ohio een verbod op abortussen hadden afgewezen, ondervroeg Bannon de anti-abortus activist Frank Pavone, een katholieke priester die gelegitimeerd is, omdat de beweging ook in Wisconsin en Kansas staatstemmen had verloren.

    "Je hebt er drie op een rij gehad waar die zaak niet is gemaakt of geen weerklank vond, en deze zijn niet close," klaagde Bannon. "In de moderne Amerikaanse politiek zijn dit klappers!"

    "Ik wil het de mensen inwrijven. Ze gooien met de voetbal!" zei hij over activisten voor abortusrechten. "Je hebt drie schoten gehad. Dit zijn geen linkse plaatsen, Kansas en Ohio, broer, ik bedoel, meer MAGA ga je niet krijgen."

    Bannon voorspelde dat donoren zouden kunnen stoppen met het financieren van de anti-abortusbeweging omdat het een "rem" zou kunnen zijn op de Republikeinse kansen in de verkiezingen van 2024.

    "Als het niet georganiseerd wordt, en ik bedoel snel georganiseerd," voegde hij eraan toe, "zijn er veel stemmen in de donorgemeenschap en anderen die zeggen, 'Hé, weet je, wat doen we hier? Want deze jongens zijn een zeur op dit moment terwijl we het ons niet kunnen veroorloven.

    Bekijk de video van Real America's Voice op deze link.
    www.rawstory.com/steve-bannon-abortion/
  10. forum rang 6 Opentop 9 augustus 2023 17:30
    quote:

    josti5 schreef op 9 augustus 2023 11:52:

    Geen speld tussen te krijgen!

    Tulsi Gabbard on Trump's Indictment

    Trump indictment undermines democracy because if a law is going to be enforced, it should be enforced equally and fairly across the board. The selective use of govt institutions and law enforcement to go after political or personal opponents undermines the very essence of the rule of law, which is the foundation for our democracy.

    www.youtube.com/watch?v=qVmQarG44QE&a...
    Apart dat ze Comer en Brennan en Clapper aanhaalt. Haar stelling is dat het recht op "free speech" beperkt wordt.
    James Comer, werd beschuldigd van het lekken van confidential documents. Het bleken zijn eigen memo's te zijn die hij maakte tijdens gesprekken met Trump. Het is onderzocht, hij lekte niet naar het publiek wel aan een advocaat die het aan de krant lekte.
    De memo's waren niet als "confidential" gelabeld. Dus mocht hij het doen. Dat het niet netjes was dat geloof ik wel. Hij werd door Trump gevraagd of hij het onderzoek naar Flynn zou willen stoppen. Hij vond dat ongepast.
    Gek genoeg beweert Trump nu dat Biden wel achter de onderzoeken naar hem zou zitten. Hij denkt dat Biden net zo werkt als hij deed.

    Je zou je afvragen hoe Tulsi het zou vinden als "iemand" geheime documenten zou ontvreemden en vervolgens zou weigeren die terug te geven. Bij Comer zit een nuance. Het zijn geen documenten, het waren zijn memo's , en de regel dat alles wat je opschrijft m.b.t buitenlandse politiek is vertrouwelijk zou de basis zijn voor haar kritiek. Dat lijkt me toch iets anders dan wat vriend Trump
    deed.

    Brennan en Clapper, getuigden over het onderzoek naar Russische inmenging in de USA.
    Tucker Carlson maakte een heel theater erover. Hij zei dat ze logen over de rol van een rapport dat werd opgemaakt door een Britse ex spion Steele, dat werd betaald door de democraten. Volgens Tucker was dat de basis waarop Obama de overheid opdracht gaf om de Trump campaign te onderzoeken.
    De waarheid is dat het Steele rapport niet de basis was, maar wel is meegestuurd als een bijlage. Waarbij vermeld is dat sommige zaken zijn gecheckt en sommige zaken niet gecheckt konden worden.
    Dat is wat Brennan verklaarde onder ede.
    Dus hij loog niet .

    Zo worden 2 voorbeelden aangehaald die geenzins aangeven dat er met 2 maten wordt gemeten, dat is wat ze eigenlijk wil beweren.
    Ze spreekt echter over dat het in de USA moeilijker gemaakt worden om vrij uit te spreken. De 3 mannen genoemd hebben daar niets mee van doen.
  11. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 17:51
    Het mooiste is dat de republikeinen zelf als eerste de Britse ex spion Steele hebben ingehuurd. Maar er mee stopte toen Donald genomineerd werd voor de presidentiële race.
  12. forum rang 6 asti 9 augustus 2023 18:49
    quote:

    hap schreef op 9 augustus 2023 14:12:

    Als ik die Tulsi Gabbard moet geloven, kan iedere politieke kandidaat vrijelijk, zonder dat die strafrechtelijk vervolgd mag worden, de wet overtreden.
    Nee, als je Tulsi Gabbard moet geloven, kan de ene politieke kandidaat vrijelijk, zonder dat diegene strafrechtelijk vervolgd wordt, de wet overtreden, en de andere politieke kandidaat niet.

    Als je van mening bent dat geen enkele politieke kandidaat de wet kan overtreden zonder te worden vervolgd, dan ben je het met mevrouw Gabbard eens.
  13. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 19:10
    quote:

    josti5 schreef op 9 augustus 2023 11:52:

    Geen speld tussen te krijgen!

    Tulsi Gabbard on Trump's Indictment

    Trump indictment undermines democracy because if a law is going to be enforced, it should be enforced equally and fairly across the board. The selective use of govt institutions and law enforcement to go after political or personal opponents undermines the very essence of the rule of law, which is the foundation for our democracy.

    www.youtube.com/watch?v=qVmQarG44QE&a...
    Noem mij dan eens een politiek persoon die de wet heeft overtreden en niet vervolgd wordt, waardoor je kunt beweren dat er een selectieve vervolging richting Donald John Trump is
    Daarbij dan wel vermelden op welke wijze hij/zij de wet zou hebben overtreden
  14. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 19:24
    quote:

    asti schreef op 9 augustus 2023 18:49:

    [...]

    Nee, als je Tulsi Gabbard moet geloven, kan de ene politieke kandidaat vrijelijk, zonder dat diegene strafrechtelijk vervolgd wordt, de wet overtreden, en de andere politieke kandidaat niet.

    Als je van mening bent dat geen enkele politieke kandidaat de wet kan overtreden zonder te worden vervolgd, dan ben je het met mevrouw Gabbard eens.
    "Nee, als je Tulsi Gabbard moet geloven, kan de ene politieke kandidaat vrijelijk, zonder dat diegene strafrechtelijk vervolgd wordt, de wet overtreden, en de andere politieke kandidaat niet."

    neen,
    dat zegt Tulsi Gabbard niet

    Want Tulsi Gabbard heeft geen aantoonbare indicaties dat er andere politieke kandidaten/beleidsmakers zijn die de wet overtreden

    Mogelijk dat Trump en zijn MAGA Republikeinse vertegenwoordigers in de politiek verdachtmakingen uiten met een hoog gehalte van smaad en leugenachtige verhalen.

    Roddelpraat en smaad zijn voor de US justitie geen basis om politieke beleidsmakers

    Smaad, waaraan Tulsi Gabbard en Republikeinse beleidsmakers zich schuldig maken is overigens wel strafbaar

    Noem maar politieke beleidsmakers, die zich schuldig maken aan wetsovertredingen en niet, in tegenstelling tot Donald John Trump, vervolgd worden
    Daarbij wel vermelden wat de aantoonbare verdachtmakingen zijn
    Maar val dit forum niet lastig met onterechte smaad en valse verdachtmakingen

    Laat maar horen,
    Welke politieke beleidsmaker wordt niet vervolgd terwijl hij de wet zou hebben overtreden
  15. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 19:27
    quote:

    josti5 schreef op 9 augustus 2023 14:20:

    [...]

    Dus heb je totaal niet begrepen, wat zij zegt.

    Terwijl ze toch zo duidelijk spreekt...
    Zij is duidelijk in haatzaaiende verdachtmakingen vol smaad en zonder enige basis met overtuigend bewijs

    In principe overtreedt zij de wet en zou de persoon die zij besmeurt haar kunnen aanklagen
  16. forum rang 9 josti5 9 augustus 2023 19:32
    quote:

    luchtschip schreef op 9 augustus 2023 19:10:

    [...]

    Noem mij dan eens een politiek persoon die de wet heeft overtreden en niet vervolgd wordt, waardoor je kunt beweren dat er een selectieve vervolging richting Donald John Trump is
    Daarbij dan wel vermelden op welke wijze hij/zij de wet zou hebben overtreden
    Asti slaat om 18.49 de spijker op de kop.
  17. forum rang 9 josti5 9 augustus 2023 19:34
    quote:

    luchtschip schreef op 9 augustus 2023 19:27:

    [...]

    Zij is duidelijk in haatzaaiende verdachtmakingen vol smaad en zonder enige basis met overtuigend bewijs

    In principe overtreedt zij de wet en zou de persoon die zij besmeurt haar kunnen aanklagen
    Dus je hebt haar vragen gemist.

    Overigens, nu ik jou tóch 'aan de lijn' heb: je bent dit forum nog twee antwoorden schuldig inzake de twee halve waarheden.
  18. forum rang 6 asti 9 augustus 2023 19:52
    quote:

    luchtschip schreef op 9 augustus 2023 19:24:

    [...]

    "Nee, als je Tulsi Gabbard moet geloven, kan de ene politieke kandidaat vrijelijk, zonder dat diegene strafrechtelijk vervolgd wordt, de wet overtreden, en de andere politieke kandidaat niet."

    neen,
    dat zegt Tulsi Gabbard niet

    Want Tulsi Gabbard heeft geen aantoonbare indicaties dat er andere politieke kandidaten/beleidsmakers zijn die de wet overtreden

    Mogelijk dat Trump en zijn MAGA Republikeinse vertegenwoordigers in de politiek verdachtmakingen uiten met een hoog gehalte van smaad en leugenachtige verhalen.

    Roddelpraat en smaad zijn voor de US justitie geen basis om politieke beleidsmakers

    Smaad, waaraan Tulsi Gabbard en Republikeinse beleidsmakers zich schuldig maken is overigens wel strafbaar

    Noem maar politieke beleidsmakers, die zich schuldig maken aan wetsovertredingen en niet, in tegenstelling tot Donald John Trump, vervolgd worden
    Daarbij wel vermelden wat de aantoonbare verdachtmakingen zijn
    Maar val dit forum niet lastig met onterechte smaad en valse verdachtmakingen

    Laat maar horen,
    Welke politieke beleidsmaker wordt niet vervolgd terwijl hij de wet zou hebben overtreden
    Als ze 'het' niet zegt, hoe kan 'het' dan onjuist zijn?

    ...

    Ze zegt het dus wel.

    Wat jij vervolgens schrijft, is dat wat zij zegt onjuist is.

    Vervolgens vraag jij aan mij om politieke beleidsmakers te noemen die niet vervolgt zijn/worden terwijl zij de wet zouden hebben overtreden.

    Maar ik ben dus niet degene die daar iets over heeft beweerd. En ik ben het niet eens met mevrouw Gabbard, voor zover zij impliceert dat elke politicus die de wet mogelijk heeft overtreden dient te worden vervolgt. Het hangt m.i. van de omstandigheden van het geval af. In Amerika zullen ze ook zoiets als bijvoorbeeld het zogeheten opportuniteitsbeginsel hebben.

    Verder weet ik wel dat er voorbeelden zijn van klassenjustitie in de VS, maar ik heb me niet voldoende verdiept in het Amerikaanse rechtssysteem en de casuïstiek om een conclusie te trekken m.b.t politici en het strafrecht.
  19. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 20:38
    quote:

    josti5 schreef op 9 augustus 2023 19:32:

    [...]

    Asti slaat om 18.49 de spijker op de kop.
    Ja,

    een kromme spijker en wat krom is kun je niet recht praten

    Tulsi Gabbard is het niet waard haar serieus te nemen en haar suggestieve, wetsovertredende beschuldigingen in de vorm van een slachtoffer rol voor Trump zijn hoogst suggestief en nietszeggend
  20. forum rang 8 Lepre Chaun 9 augustus 2023 21:06
    Historisch: voormalig president Donald Trump aangehouden in rechtbank New York

    Sinds de Watergate-affaire genieten Amerikaanse presidenten strafrechtelijke immuniteit. Na hun ambtstermijn kunnen ze wel worden vervolgd.
    Dat dreigde te gebeuren met Bill Clinton en Richard Nixon, die dat op het nippertje wisten te voorkomen.
    Trump niet.
70.802 Posts
Pagina: «« 1 ... 3302 3303 3304 3305 3306 ... 3541 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.324
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.355
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.770
Alfen 12 16.269
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.253
AMG 965 125.694
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.900
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht