Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.805 Posts
Pagina: «« 1 ... 3303 3304 3305 3306 3307 ... 3541 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 9 augustus 2023 21:08
    Op de eerste dag zal ik een nieuw uitvoerend bevel ondertekenen om de federale financiering te verminderen voor elke school die kritische rassentheorieën, transgender waanzin en andere ongepaste raciale, seksuele of politieke inhoud op onze kinderen promoot", zei Trump tijdens zijn toespraak.

    Het publiek reageerde met een daverend enthousiasme op zijn opmerkingen, wat een teken was van de aanhoudende interesse van sommige republikeinen uit New Hampshire in het beperken van instructie op scholen over onderwerpen die verband houden met ras en geslacht.
    Trump-aanhangers Robin Martyn en Donna Kloczewski beschreven "kritische rassentheorie" en kwesties in het onderwijs als enkele van hun grootste zorgen op weg naar de verkiezingen van 2024.

    Trump veegde zijn aanklacht af als een verkiezingsstrategie door president Joe Biden.
  2. forum rang 9 josti5 9 augustus 2023 21:35
    quote:

    luchtschip schreef op 9 augustus 2023 20:38:

    [...]

    Ja,

    een kromme spijker en wat krom is kun je niet recht praten

    Tulsi Gabbard is het niet waard haar serieus te nemen en haar suggestieve, wetsovertredende beschuldigingen in de vorm van een slachtoffer rol voor Trump zijn hoogst suggestief en nietszeggend
    Toe maar weer: van dik hout zaagt men planken, nietwaar?

    Wat lees ik verder allemaal: 'een hoog gehalte van smaad en leugenachtige verhalen', 'smaad', 'strafbaar', 'onterechte smaad en valse verdachtmakingen', 'haatzaaiende verdachtmakingen vol smaad', 'In principe overtreedt zij de wet en zou de persoon die zij besmeurt haar kunnen aanklagen', 'Tulsi Gabbard is het niet waard haar serieus te nemen en haar suggestieve, wetsovertredende beschuldigingen in de vorm van een slachtoffer rol voor Trump zijn hoogst suggestief en nietszeggend'.

    Je blaast weer enorm hoog van de toren, maar reageren als forumleden jou op je eigen halve waarheden betrappen, ondanks herhaaldelijk aandringen: nou nee...
  3. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 21:39
    De echte reden waarom Jack Smith het Twitter-account van Donald Trump dagvaardde
    Bill Palmer| 15:30 EDT 9 augustus 2023.

    Link engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-rea...

    Jack Smith dagvaardde in januari het Twitter-account van Donald Trump en heeft er sindsdien toegang toe gekregen, volgens Politico. Een groot deel van de aandacht zal uitgaan naar de vertraagde naleving door Twitter en minachting van gerechtelijke boetes. Maar het grote verhaal is wat Smith in de eerste plaats nodig had met het Twitter-account van Trump.

    Tegen de tijd van de dagvaarding was Trump al hersteld op Twitter en waren al zijn eerdere tweets weer zichtbaar. Dit ging niet alleen om het verkrijgen van Trump's 1/6 gerelateerde tweets. Dit ging over het binnendringen van het account om toegang te krijgen tot de geest van informatie die niet publiekelijk zichtbaar is.

    Als u een belastende tweet plaatst, zal uw redelijke twijfelverdediging tijdens het proces zijn: "Ik heb dat niet gepost, iemand anders heeft namens mij gepost zonder mijn goedkeuring." Het verkrijgen van interne metadata van het account van Trump kan helpen de locatie, het apparaat en de algehele omstandigheden van een bepaalde tweet te bewijzen.

    Wat natuurlijk leidt tot de vraag welke tweet(s) Jack Smith als belastend beschouwde. Als we het hebben over de tweets van de 1/6 maffia, zou dat erop wijzen dat er meer aanklachten tegen Trump komen. Tot nu toe is hij alleen aangeklaagd voor het nep-kiezerscomplot.

    Dit zou aansluiten bij recente berichten dat Jack Smith nog steeds aan het uitzoeken is wat er gebeurde in het "commandocentrum" van het Willard Hotel nadat iemand die in die kamer was, onlangs omdraaide.

    Houd er in ieder geval rekening mee dat deze Twitter-dagvaarding oud nieuws is. Jack Smith kreeg enkele maanden geleden alles wat hij nodig had. Het is alleen dat dit nieuws nu eindelijk openbaar wordt, omdat iemand die bij het verhaal betrokken was, besloot het aan de media te geven – wat op zichzelf al een verhaal kan zijn. Aanklagers brengen dit soort informatie soms strategisch naar buiten om een betrokkene te laten weten dat ze genaaid zijn en dat het tijd is om om te draaien.

    Maar dit nieuws heeft niets te maken met de recente ongepaste berichten van Trump op sociale media, die allemaal op Truth Social zijn geplaatst, niet op Twitter. Dit gaat niet over de aanstaande hoorzitting over een beschermingsbevel.

    Dat gezegd hebbende, als Trump onderweg op de hoogte werd gebracht dat zijn Twitter-account was gedagvaard, zou dit kunnen helpen verklaren waarom hij nooit meer terugkwam op Twitter, zelfs niet nadat hij was hersteld.
  4. forum rang 6 asti 9 augustus 2023 21:49
    quote:

    josti5 schreef op 9 augustus 2023 21:35:

    [...]

    Toe maar weer: van dik hout zaagt men planken, nietwaar?

    Wat lees ik verder allemaal: 'een hoog gehalte van smaad en leugenachtige verhalen', 'smaad', 'strafbaar', 'onterechte smaad en valse verdachtmakingen', 'haatzaaiende verdachtmakingen vol smaad', 'In principe overtreedt zij de wet en zou de persoon die zij besmeurt haar kunnen aanklagen', 'Tulsi Gabbard is het niet waard haar serieus te nemen en haar suggestieve, wetsovertredende beschuldigingen in de vorm van een slachtoffer rol voor Trump zijn hoogst suggestief en nietszeggend'.

    Je blaast weer enorm hoog van de toren, maar reageren als forumleden jou op je eigen halve waarheden betrappen, ondanks herhaaldelijk aandringen: nou nee...
    Mevrouw Gabbard komt op mij over als een een integer, intelligent en moedig persoon. Wat ook te waarderen is, is haar kalmte.

    Verschil moet er zijn...
  5. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 21:58
    Fani Willis wil volgende week 'meer dan een dozijn aanklachten' in Trump-zaak: rapport
    David Edwards
    9 augustus 2023, 3:06 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-georgia-indict...

    Fulton County District Attorney Fani Willis zal naar verluidt "meer dan een dozijn" aanklachten indienen voor haar vervolging van inmenging in de presidentsverkiezingen van 2020.

    Bronnen die bekend zijn met de zaak vertelden CNN dat Willis samenzwering en afpersing overweegt, waardoor ze meerdere verdachten kan aanklagen. Willis onderzoekt een complot om kiesmannen naar voren te schuiven en een inbreuk op stemsystemen, aldus CNN.

    Een speciale grand jury heeft eerder dit jaar meer dan 75 getuigen gehoord.

    De mogelijke aanklachten volgen op federale aanklachten voor verkiezingsgerelateerde misdaden die vorige week werden ingediend tegen voormalig president Donald Trump.
  6. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 22:01


    'Poets het stof van het M24 scherpschuttersgeweer': Man gedood door FBI postte bedreigingen gericht op bezoek Biden Utah
    Gideon Rubin
    9 augustus 2023, 3:32 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/alvin-bragg-2663092175/

    Uit rechtbankdocumenten blijkt dat een man uit Utah die woensdag dodelijk werd neergeschoten tijdens een inval van de FBI vanwege vermeende bedreigingen aan het adres van Joe Biden, berichten op sociale media had geplaatst waarin hij suggereerde de president te zullen neerschieten tijdens een bezoek aan Utah op 7 augustus, zo meldt Fox 13.

    "Ik hoor dat Biden naar Utah komt. Ik graaf mijn oude Ghille-pak op en poets het stof van mijn M24 scherpschuttersgeweer," schreef Craig Robertson volgens het rapport.

    Volgens het rapport was dit niet de eerste keer dat Robertson een openbare ambtenaar bedreigde op sociale media.

    In maart zei Robertson dat hij van plan was om naar New York te reizen om de openbaar aanklager van Manhattan, Alvin Bragg, te vermoorden.

    "Ik wacht in de parkeergarage van het gerechtsgebouw met mijn onderdrukte Smith & Wesson M&P 9mm om een radicale dwaze aanklager uit te roken die nooit gekozen had mogen worden," postte hij. "BYE, BYE, NAAR NOG EEN CORRUPTE B______!!!" schreef Robertson.

    Het onderzoek dat leidde tot de inval van woensdag begon in april en ging gepaard met "geloofwaardige" bedreigingen, vertelde een ambtenaar die op de hoogte was van de zaak aan ABC News.

    De schietpartij vond plaats rond 6:15 uur plaatselijke tijd, volgens het FBI-kantoor in Salt Lake City, aldus het rapport. Speciale agenten probeerden arrestatie- en huiszoekingsbevelen uit te voeren in een woning in Provo.
  7. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 22:02
    Dit ga je nu krijgen door de dreigementen van Don. Gekken als Craig Robertson nemen het letterlijk aan en maken plannen voor de president te vermoorden.
  8. forum rang 9 gnocchi. 9 augustus 2023 22:08

    Trump gaat tekeer dat Biden zijn 'burgerrechten' 'in het geheim heeft aangevallen' na onthulling van Jack Smiths Twitter-bevel
    Gideon Rubin
    9 augustus 2023, 2:35 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-2663090...

    Donald Trump beweerde woensdag dat Joe Biden zijn sociale media-account "aanviel" in de laatste schijnbare poging van de voormalige president om zijn lopende juridische problemen te koppelen aan zijn politieke aspiraties.

    "Ik ben er net achter gekomen dat de DOJ van Crooked Joe Biden in het geheim mijn Twitter account heeft aangevallen, en er een punt van heeft gemaakt om mij niets te laten weten over deze grote 'aanslag' op mijn burgerrechten," schreef Trump op zijn Truth Social website.

    "Mijn politieke tegenstander gaat uit zijn dak om inbreuk te maken op mijn campagne voor president. Zoiets is nog nooit eerder gebeurd. Bestaat het Eerste Amendement nog wel? Heeft de gestoorde Jack Smith de Unselects verteld om al het bewijsmateriaal te VERNIETIGEN & VERWIJDEREN? Dit zijn DARK DAYS IN AMERICA!"

    De post van Trump volgt op berichten dat de speciale raadsman Jack Smith eerder dit jaar een huiszoekingsbevel had verkregen voor het Twitter-account van de voormalige president, @realDonaldTrump.

    Twitter verzette zich in eerste instantie tegen het huiszoekingsbevel van Justitie, wat een rechter ertoe aanzette om het bedrijf, dat nu X heet, in minachting te houden en het een boete van 350.000 dollar op te leggen.

    Een federale rechtbank onthulde woensdag een bewerkte versie van de opinie van de rechtbank in die zaak met details over de omstandigheden rond de huiszoeking.
  9. forum rang 10 luchtschip 9 augustus 2023 22:45
    quote:

    asti schreef op 9 augustus 2023 21:49:

    [...]

    Mevrouw Gabbard komt op mij over als een een integer, intelligent en moedig persoon. Wat ook te waarderen is, is haar kalmte.

    Verschil moet er zijn...
    Tulsi Gabbard was lid van de Democratische Partij, maar in Oktober 2022 stapte ze uit de Democratische Partij

    En nu in 2023 doet ze een goed woordje voor Trump door te beweren dat Trump het slachtoffer is van politieke selectieve vijandschap, aangezien Trump nu aangeklaagd wordt en anderen niet vervolgd worden

    Klinkt integer, intelligent en moedig

    Maar is niet anders dan puur verraad aan de Democratische Partij en overlopen naar de Cult held van de Republikeinse Partij Donald Trump

    Tulsi Gabbard heeft het in 2016 opgenomen voor dictator Bashar al-Assad :

    In een debat tijdens de presidentiële race van 2020 kreeg Gabbard het voor haar kiezen door de toenmalige kandidaat Kamala Harris omdat ze de Syrische president, Bashar al-Assad, geen "oorlogsmisdadiger" noemde, nadat ze Harris had aangevallen op haar staat van dienst als aanklager in Californië. Gabbard, een veteraan van het Amerikaanse leger, bezocht Syrië in 2017 in het geheim en ontmoette Assad op wat zij een 'feitenonderzoeksmissie' noemde. Ze sprak haar scepsis uit over de wreedheden die onder leiding van Assad zijn begaan.

    De overleden Republikeinse senator John McCain zei dat de reis van Gabbard "een soort legitimatie geeft aan een man die 400.000 van zijn eigen mensen afslachtte".

    www.theguardian.com/us-news/2022/oct/...

    Niet bepaald een integer, intelligent en moedig persoon
  10. forum rang 9 gnocchi. 10 augustus 2023 01:17

    Palmer Rapport
    Donald Trump heeft het net op de harde manier ontdekt
    Jesse Green | 7:00 pm EDT 9 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/donald...

    Orange Fornicate Face (OFF) gebruikt zijn Twitter-account misschien niet meer, ondanks het feit dat het verbannen is door de haatzaaier Musk, maar het account is er nog wel en er zijn nog steeds gegevens op dat account die tegen OFF gebruikt kunnen worden.

    In januari van dit jaar vroeg het team van Jack Smith een huiszoekingsbevel aan voor de gegevens van het Twitteraccount van OFF. Twitter vocht om de gegevens niet te verstrekken en kreeg op een gegeven moment zelfs een boete van de rechtbank voor hun gedrag tijdens het proces. Smith's team verkreeg ook een geheimhoudingsbevel om te voorkomen dat Twitter het aan OFF zou vertellen en om hem de kans te geven bewijs te vernietigen of het land uit te vluchten. Deze woensdag onthulde het DC Appeals Court de beslissing over de manier waarop de rechtbank de beslissing had behandeld en zei in feite dat de lagere rechtbank het correct had aangepakt.

    Als OFF dit nog niet heeft geleerd, dan staat hij op het punt om te leren dat het internet voor altijd is, vooral in verband met zijn Twitter-activiteiten op 6 januari en dat sommige van zijn tweets van toen terug zullen komen om hem in zijn reet te bijten.
  11. forum rang 9 gnocchi. 10 augustus 2023 01:19

    GOP-donor vergeleken met Jeffrey Epstein bij veroordeling voor sekshandel: rapport
    Adam Nichols
    9 augustus 2023, 2:28 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/anton-lazarro/

    Een GOP-donor met sterke connecties in de Republikeinse Partij van Minnesota werd woensdag veroordeeld tot 21 jaar gevangenisstraf voor sekshandel met minderjarige meisjes.

    Anton "Tony" Lazzaro werd schuldig bevonden aan zeven seksaanklachten tegen vijf meisjes van 15 en 16 jaar oud, meldde de Associated Press. De aanklagers vergeleken hem met Jeffrey Epstein.

    Hij werd beschuldigd van het betalen van minderjarige meisjes voor massages in zijn huizen in Florida en New York om ze vervolgens te misbruiken. Hij liet ook een ronselaar meisjes voor hem zoeken in Minnesota.

    "Hij is een sekshandelaar," zei aanklager Laura Provinzino, meldde het AP. "Iemand die absoluut geen berouw heeft getoond. Hij heeft geen verantwoordelijkheid genomen voor zijn misdaden."

    "Het is bijna alsof meneer Lazzaro een lopende band voor sekshandel heeft opgezet", zei rechter Patrick Schiltz van het Amerikaanse district, die eraan toevoegde dat Lazzaro sympathie toonde "voor zichzelf en Jeffrey Epstein" tijdens het proces, meldde het AP.

    Lazzaro beweerde politieke motivatie voor de aanklacht en zei dat hij de meisjes niet betaalde voor seks, meldde de AP.

    Zijn aanklacht in 2021 leidde ertoe dat Jennifer Carnahan, voorzitster van de Minnesota GOP, een week na zijn aanklacht ontslag nam.

    De twee waren vrienden en hij steunde haar bod om partijvoorzitter te worden in 2017, zei de AP. Hij was ook aanwezig op haar bruiloft.

    Lazzaro was ook betrokken bij de campagne van de Republikein Lacy Johnson, die het in 2020 zonder succes opnam tegen de Democratische U.S. Rep. Ilhan Omar.

    Lazzaro's medeverdachte, Gisela Castrol Medina - die vorig jaar schuldig pleitte voor beschuldigingen met betrekking tot het ronselen van meisjes - was leider van de College Republikeinen aan de Universiteit van St. Thomas, meldde de AP.

    Op foto's op zijn sociale media was hij te zien met politici waaronder voormalig president Donald Trump en voormalig vicepresident Mike Pence. Volgens de AP doneerde hij meer dan 270.000 dollar aan de partij.
  12. forum rang 9 gnocchi. 10 augustus 2023 01:23
    Ze komen voor iedereen': dreigende aanklachten in Georgië sturen bondgenoten van Trump op zoek naar dekking
    Gideon Rubin
    9 augustus 2023, 15:56 ET.

    Link engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-news-26...

    Terwijl Fulton Country District Attorney Fani Willis haar beslissing nadert over het al dan niet aanklagen van Donald Trump wegens beschuldigingen dat hij heeft geprobeerd de presidentsverkiezingen van 2020 in de staat omver te werpen, worden de bondgenoten van de voormalige president steeds nerveuzer dat ze verstrikt kunnen raken in het uitgestrekte onderzoek, meldt Rolling Stone. .

    Willis zal waarschijnlijk naast de voormalige president een aantal medewerkers van Trump aanklagen, volgens het rapport, dat drie bronnen citeert die met openbare aanklagers hebben gesproken.

    "Het lijkt echt alsof ze voor iedereen komen", vertelde een advocaat die in verband met het onderzoek met openbare aanklagers heeft gesproken aan Rolling Stone.

    "Op basis van wat ik weet, lijken Willis en haar team niet te stoppen bij Donald Trump. De reikwijdte van deze [waarschijnlijk komende aanklacht] zal waarschijnlijk veel breder zijn dan dat... en een aanzienlijk aantal mensen oppakken.'

    Adam Rawnsley van Rolling Stone schrijft: "Sommige van Trumps eigen advocaten, evenals andere advocaten die zijn vastgehouden door zijn verkiezingsontkennende bondgenoten, bereiden zich al voor op de zeer reële mogelijkheid dat Trump veel gezelschap zal hebben in een komende aanklacht. Advocaten hebben al juridische strategieën, memo's en ander materiaal geschetst die meespelen in hun verwachting dat een reeks van deze Trump-ondergeschikten samen met hem zal worden aangeklaagd, volgens twee mensen die bekend zijn met de situatie.

    Volgens het rapport baseren de bondgenoten van Trump hun speculaties op verschillende factoren, waaronder de onderwerpen van getuigenverhoren en de verzoeken van de officier van justitie, waaronder "gedetailleerde details van wat bepaalde Trump-bondgenoten aan het doen waren in de weken na verkiezingsdag 2020."

    Willis overweegt het gebruik van het Georgische statuut van afpersersbeïnvloede en corrupte organisaties (RICO), dat haar bevoegdheid zou uitbreiden om anderen aan te klagen in verband met een criminele samenzwering, aldus het rapport.

    Rawnsley schrijft dat een RICO-vervolging "een bredere autoriteit biedt om criminele samenzweringen te definiëren en aan te klagen dan in andere staten, wat mogelijk problemen kan opleveren voor alumni van de Trump-campagne die betrokken zijn bij de poging om de verkiezingen van 2020 in Georgië ongedaan te maken."

    Een van de belangrijkste voordelen die een RICO-vervolging biedt, is de mogelijkheid om bewijsverklaringen in te dienen die anders als "van horen zeggen" zouden worden beschouwd, vertelde voormalig federaal aanklager Mitchell Epner aan Rolling Stone.

    "Een van de belangrijkste dingen onder elk samenzweringsstatuut is dat elke verklaring die door een samenzweerder wordt afgelegd ter bevordering van de samenzwering, toelaatbaar bewijs is tegen alle samenzweerders. Met andere woorden, het is geen geruchten," zei Epner.

    "In dit geval kan elke beklaagde worden geconfronteerd met de domste dingen die Rudy Giuliani heeft gezegd."

    Lees hier het volledige artikel.

    www.rollingstone.com/politics/politic...
  13. forum rang 9 gnocchi. 10 augustus 2023 01:32
    FBI-functionarissen 'onderdrukten' onderzoek naar Trump en Giuliani: ervaren agent
    Matthew Chapman
    9 augustus 2023, 7:10 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-fbi-sup...

    FBI-ambtenaren "onderdrukten" inspanningen om voormalig president Donald Trump, zijn medewerker Rudy Giuliani en andere leden van zijn inner circle te onderzoeken, volgens een veteraan contraspionage agent, meldde Insider op woensdag.

    "De agent, die 14 jaar diende als speciaal agent voor het bureau, waaronder een lange tijd in de Rusland-gerichte contraspionage, beweert in een 22 pagina's tellende verklaring dat zijn bazen zich bemoeiden met zijn werk in 'een zeer verdachte onderdrukking van onderzoeken en het verzamelen van inlichtingen' gericht op het beschermen van 'bepaalde politiek actieve figuren en mogelijk ook FBI-agenten' die banden hadden met Russische en Oekraïense oligarchen," meldde Mattathias Schwartz. Dit omvatte het stopzetten van onderzoeken naar Giuliani en het verbreken van contact met bronnen die informatie boden over corruptie in de Trump-administratie in het algemeen.

    Volgens het rapport was het niet de bedoeling dat deze verklaring openbaar zou worden gemaakt en werd ze opgesteld voor medewerkers van de Senaatscommissie voor Justitie - maar ze werd vorige maand uitgelekt naar een Substack.

    De agent, wiens naam niet wordt vrijgegeven, bevestigde het verhaal aan Insider en zei: "Dit is een beslissingsmoment. Gaan we publiekelijk corruptie plegen of niet?". Hun advocaat, Scott Horton, zei: "Het is hoogst ongelukkig dat deze verklaring is uitgelekt en gepubliceerd. We zitten in de voorbereidende fase van een vertrouwelijk proces. Ik kan verder geen commentaar geven."

    Dit alles staat haaks op het verhaal van Trump, die al jaren beweert dat er een samenzwering binnen de FBI is om hem ten val te brengen, wat begon met het onderzoek naar zijn banden met Rusland en doorging tot en met de onderzoeken naar geheime documenten en 6 januari.

    Trump's grieven over het feit dat hij onderzocht wordt, hebben ertoe geleid dat de Republikeinen van het Huis hun pas verworven meerderheid gebruiken om onderzoeken te starten naar de "bewapening" van de overheid, ook al werden, ironisch genoeg, ambtenaren van Trump op het Ministerie van Justitie tot aan procureur-generaal William Barr beschuldigd van het openlijk werken aan het politiseren van de wetshandhaving.
  14. forum rang 8 Lepre Chaun 10 augustus 2023 02:23
    Trump vertelt supporters dat zijn aanklachten over 'jou' gaan

    Terwijl advocaten van Donald Trump verschillende juridische argumenten naar voren brengen om hem voor de rechtbank te verdedigen tegen een aanval van strafrechtelijke aanklachten, heeft de voormalige president een politieke verdediging gekozen: "Ik word aangeklaagd voor jou."

    In toespraken, posts op sociale media en advertenties heeft Trump herhaaldelijk verklaard dat de vervolgingen een politieke heksenjacht zijn, en hij heeft zichzelf neergezet als een martelaar die namens de Democraten en de regering hits op zich neemt.

    Ze willen mijn vrijheid afnemen, want ik zal ze nooit jouw vrijheid laten afnemen", zei Trump dinsdag tegen de menigte tijdens een campagne-evenement in New Hampshire. "Ze willen me het zwijgen opleggen, want ik zal ze je nooit het zwijgen laten opleggen."

    Nu heeft Trump zijn race voor 2024 echter voornamelijk gemaakt vanwege zijn eigen persoonlijke grieven – in een poging supporters ervan te overtuigen zichzelf in hem te zien. Hij blijft ten onrechte beweren dat de verkiezingen van 2020 van hem zijn gestolen, en presenteert het ook als diefstal tegen zijn kiezers. Het juridische gevaar waarmee hij wordt geconfronteerd door meerdere aanklachten, zegt hij tegen zijn volgelingen, is het soort vervolging dat ook zij zouden kunnen ondergaan.

    Er zijn aanwijzingen dat de boodschap aanslaat.

    Lorraine Rudd, die het optreden van Trump in New Hampshire bijwoonde, zei dat zij na zijn derde aanklacht vorige week, in een puntsgewijs verslag van 45 pagina's over zijn pogingen om de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken, het gevoel had dat ook zij ten onrechte vervolgd.

    "Als ze het hem kunnen aandoen en neerhalen, kunnen ze mij komen halen", zei Rudd, een 64-jarige inwoner van Massachusetts.

    Ze zei dat ze het resoluut eens was met de bewering van Trump dat hij de verkiezingen van 2020 had gewonnen.
    "Wat, ben ik de volgende?" zei ze.

    www.nytimes.com/2023/08/08/us/politic...
  15. forum rang 10 luchtschip 10 augustus 2023 04:16
    Het licht van Mar a Lago heeft weer een goed idee :

    De advocaten van Trump zeggen dat ze willen dat rechter Cannon het herstel van een SCIF in Mar-a-Lago goedkeurt, en zeggen dat het kosteneffectiever zou zijn dan Trump (en zijn USSS-detail) naar afgelegen faciliteiten te sturen.

    twitter.com/glennkirschner2/status/16...

    reactie Glenn Kirschner, @NBCNews @MSNBC Legal Analyst; Former r 30-yr fed prosecutor :

    natuurlijk,

    zet een bewijsbeoordelingsfaciliteit op bij . . . de plaats delict. Volkomen logisch

    toelichting SCIF :

    Een gevoelige gecompartimenteerde informatiefaciliteit, in het Amerikaanse leger, nationale veiligheid / nationale defensie en inlichtingentaal, is een afgesloten ruimte binnen een gebouw die wordt gebruikt om gevoelige gecompartimenteerde informatiesoorten van geclassificeerde informatie te verwerken.
  16. forum rang 9 gnocchi. 10 augustus 2023 08:25
    'Hij is gewoon een zieke vent': Trump haalt uit naar Jack Smith en Fani Willis in interview
    David McAfee
    9 augustus 2023, 8:30 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-prosecutors-on...

    Donald Trump gebruikte woensdagavond een interview met Newsmax om uit te halen naar aanklagers die hem momenteel beschuldigen van verschillende misdaden.

    De voormalige president verscheen in de show van Eric Bolling, waar hem werd gevraagd naar Fulton County District Attorney Fani Willis, die naar verluidt meer dan 12 aanklachten overweegt in verband met Trump's pogingen om Joe Biden's 2020 overwinning in Georgia af te pakken. Hij antwoordde dat ze "geen capabele vrouw" was.

    Trump beweerde bovendien dat Willis hem meer dan twee jaar geleden had kunnen aanklagen en dat het onderwerp van haar beweringen een telefoongesprek is dat volgens hem "perfect" was.

    Trump ging verder met het bespreken van Special Counsel Jack Smith, die al aanklachten tegen Trump heeft ingediend voor pogingen om de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken en voor het naar verluidt hamsteren en delen van geheime documenten. Gevraagd naar de motieven van Smith zei Trump: "Hij is gewoon een zieke man."

    Trump beweerde ook dat Smith "een gestoord individu" en een "zieke puppy" is.

    De opmerkingen komen op een moment dat sommige experts hebben gezegd dat Trump het risico loopt om voorarrest te krijgen als hij zijn aanklagers blijft aanvallen.
  17. forum rang 9 gnocchi. 10 augustus 2023 08:44
    Ik kan je vertellen dat het *Vierde* Amendement nog steeds bestaat, en het betekent dat een rechter vond dat er waarschijnlijke reden was om aan te nemen dat er bewijs van een misdaad bestond in je Twitter-account.

    Op basis daarvan vaardigde de rechter een zogenaamd 'huiszoekingsbevel' uit, niet een 'geheime aanval'.

    twitter.com/petestrzok/status/1689379...
70.805 Posts
Pagina: «« 1 ... 3303 3304 3305 3306 3307 ... 3541 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.325
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.356
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.053
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.271
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.255
AMG 965 125.698
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.902
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht