Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Amerikaanse aandelen Terug naar discussie overzicht

Lightning Products

1.180 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 59 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. WetNap 21 augustus 2023 14:41
    En door Googla translate gehaald:

    Bedrijf onthult aanzienlijke laboratoriumuitbreiding ter ondersteuning van EO-polymeerproductie en ondersteuning van recente talentacquisitie en commerciële klanten

    ENGLEWOOD, Colo., 21 augustus 2023 /PRNewswire/ -- Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG), een technologieplatformbedrijf dat zijn eigen elektro-optische (EO) polymeren gebruikt om gegevens met hogere snelheden te verzenden met minder stroom in een kleine vormfactor, kondigde vandaag de voltooiing aan van nieuwe laboratoriumproductiefaciliteiten, waarmee de bedrijfsfaciliteit in Englewood, Colorado met bijna 10.000 vierkante voet wordt uitgebreid tot een totaal van ongeveer 23.500 vierkante voet ter ondersteuning van nieuwe commerciële activiteiten. Volgens de Computing Technology Industry Association heeft de technologie-industrie in Colorado een economische impact van 52,6 miljard dollar, of 12,2% van de economie van de staat, de op vier na hoogste van alle staten.

    De renovaties en installatie van nieuwe laboratorium- en technische faciliteiten vergroten de omvang van de Englewood-faciliteit van het bedrijf met meer dan 65%, waardoor commerciële apparaattesten en -evaluatie, productiebetrouwbaarheidstesten, laserkarakterisering, SEM-analyse en de uitbreiding van de productielijn voor chemische synthese van het bedrijf mogelijk worden. De faciliteit zal de onlangs toegevoegde teamleden van het bedrijf ondersteunen, waaronder organisch chemici en fotonica-, verpakkings- en betrouwbaarheidsingenieurs, waardoor het aantal medewerkers van het bedrijf op 33 teamleden komt.

    "Nu we deze opwindende nieuwe fase van het bevorderen van onze commerciële bedrijfsplannen ingaan, geloven we dat we nu het team en de faciliteiten hebben om onze elektro-optische polymeren alomtegenwoordig te maken", aldus Dr. Michael Lebby, voorzitter en Chief Executive Officer van Lightwave-logica. "Deze extra ruimte stelt ons in staat om onze technische mogelijkheden te vergroten om onze elektro-optische polymeermaterialen te produceren, evalueren en verbeteren. De ruimte zal worden gebruikt ter ondersteuning van commerciële materiaallevering en licentieovereenkomsten - zoals onze recente eerste overeenkomst - om Perkinamine®-chromofoor te leveren materialen voor op polymeren gebaseerde fotonische apparaten en fotonische geïntegreerde schakelingen (PIC's). Gecombineerd met een aantal nieuwe ervaren ingenieurs, vergroten we snel onze operationele capaciteiten om onze commercialiseringsinspanningen te ondersteunen en Lightwave Logic voor de toekomst te positioneren, wat opwindend nieuws zou moeten zijn voor onze klanten en aandeelhouders gelijk."

    Over Lightwave Logic, Inc.
    Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG) ontwikkelt platforms die gebruik maken van zijn eigen ontwikkelde elektro-optische (EO) polymeren om gegevens met hogere snelheden met minder vermogen in een kleine vormfactor te verzenden. De hoogactieve en zeer stabiele organische polymeren van het bedrijf stellen Lightwave Logic in staat om fotonische EO-apparaten van de volgende generatie te creëren, die gegevens van elektrische signalen omzetten in optische signalen, voor toepassingen in datacommunicatie- en telecommunicatiemarkten. Ga voor meer informatie naar de website van het bedrijf op lightwavelogic.com.

    Safe Harbor-verklaring
    De informatie die in dit persbericht wordt gepubliceerd, kan toekomstgerichte verklaringen bevatten in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. U kunt deze verklaringen herkennen aan de woorden "kan", "zal", "zou moeten", "plannen, " "verkent", "verwacht", "anticipeert", "gaat door", "schat", "projecteert", "beoogt", en soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen brengen risico's en onzekerheden met zich mee die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de geprojecteerde of verwachte resultaten. Deze risico's en onzekerheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, gebrek aan beschikbare financiering; algemene economische en zakelijke omstandigheden; concurrentie van derden; intellectuele eigendomsrechten van derden; regelgevende beperkingen; veranderingen in technologie en marketingmethoden; vertragingen bij het voltooien van verschillende engineering- en productieprogramma's; veranderingen in bestelpatronen van klanten; wijzigingen in de productmix; succes in technologische vooruitgang en het leveren van technologische innovaties; tekorten aan componenten; productievertragingen als gevolg van prestatiekwaliteitsproblemen met uitbestede componenten; die gebeurtenissen en factoren die door ons worden beschreven in punt 1.A "Risicofactoren" in ons meest recente formulier 10-K en 10-Q; andere risico's waaraan ons bedrijf is blootgesteld; andere factoren waarover het bedrijf geen controle heeft.

    Contactpersoon voor investeerdersrelaties:
    Lucas A.Zimmerman
    MZ Group - MZ Noord-Amerika
    949-259-4987
    LWLG@mzgroup.us
    www.mzgroup.us

    BRON Lightwave Logic, Inc.
  2. forum rang 4 Dragstar 22 augustus 2023 00:04
    Na de aankondiging van lebby over de extra ruimte om technische mogelijkheden te vergroten en om elektro-optische polymeermaterialen te produceren, evalueren en te verbeteren en ter ondersteuning van commerciële materiaallevering en licentieovereenkomsten werden de shorters voorzien van 550.000 aandelen om te lenen aan een zacht tarief van 7,7 % .
    Er werden amper 320.000 aandelen verhandeld waarvan 113.542, wat 34,54% is als DarkPool-volume.
    Plus 1,3 % en we zien de waarde van 6,85 dollar voor 1 lightwavelogic-aandeel.
    Morgen spelen we verder.
  3. forum rang 4 Dragstar 22 augustus 2023 23:57
    Vandaag opnieuw een laag volume van 318.700 verhandelde aandelen waarvan 137.454, wat 41,97% is als DarkPool-volume.
    Min 3,07% en we krijgen 6,64 dollar voor 1 lightwavelogic-aandeel .
    Morgen spelen we verder.
  4. forum rang 4 Dragstar 23 augustus 2023 20:51
    LWLG's ECOC-presentatie in oktober.
    Titel: Commercialisering van betrouwbare hybride elektro-optische polymeermodulatoren

    Samenvatting: Elektro-optische polymeermodulatoren, en vooral slotmodulatoren, zijn tegenwoordig een hot topic in de industrie, omdat de industrie ernaar streeft de modulatiesnelheid te verhogen en tegelijkertijd het energieverbruik van optische netwerkapparatuur te verminderen. Er zullen resultaten worden getoond die niet alleen 800G-transceivers mogelijk maken, maar ook 1600G en 3200G. EO-polymeren bieden 4 belangrijke voordelen: 1) Uitzonderlijk hoge EO-bandbreedte van meer dan 110 GHz, en bij plasmonische apparaten meer dan 250 GHz 2) Laagspanningsaandrijving van minder dan 1 V (waardoor directe aandrijving vanaf IC's, DSP's enz. mogelijk is en driverchips worden geëlimineerd) 3 )Zeer kleine voetafdruk en grootte, waardoor eenvoudige integratie met PIC's en siliciumfotonica mogelijk is en ideaal is voor insteekbare en ingebouwde optische transceivervormfactoren 4)EO-polymeren kunnen eenvoudig worden verwerkt in standaard siliciumfabrieken met behulp van standaard PDK's Tijdens de lezing worden de nieuwste resultaten besproken met elektro-optische polymeermaterialen van commerciële kwaliteit waarvoor licenties worden verleend voor apparaattoepassingen voor datacom op 1310 en 1550 nm. Naast door siliciumgieterijen vervaardigde silicium slotmodulatorpolymeer PIC-apparaatontwerpen voor gebruik met geïntegreerde fotonicaplatforms. Materiaal- en apparaatdemonstratie zal polymeren laten zien die de elektro-optische en elektrische 3dB-bandbreedtes van 110GHz overschrijden, een lage spanning en zeer kleine vormfactoren. Polymeer elektro-optische materialen hebben concurrerende prestatiekenmerken, zowel bij 1310 nm als bij 1550 nm bedrijfsgolflengten. Betrouwbaarheids- en stabiliteitsresultaten zullen worden gepresenteerd om de robuustheid van het technologieplatform aan te tonen met betrekking tot thermische en fotostabiliteit die meer dan 9.000 uur zal bedragen. Plannen en details voor CSP – verpakking op chipschaal voor polymeer PIC’s zullen worden getoond aan de hand van de prestaties van diëlektrische afdichtingsmiddelen zoals Atomic Layer Deposition bij temperaturen die geschikt zijn voor organisch polymeermateriaal. De lezing zal ook laten zien hoe de prestaties van EO-polymeermodulatoren zich niet alleen kunnen uitstrekken tot 400 en 800 Gbps transceivers, maar ook tot 1600, 3200 en hoger, met behulp van de natuurlijke bandbreedte-eigenschappen van Perkinamine® chromofoor organisch materiaal. Met EO-bandbreedtes die groter zijn dan 250 GHz zijn datasnelheden van meer dan 200 Gbps mogelijk, wat de weg opent voor transceiverontwerpen met meerdere Tbps datasnelheden. Verder zal worden aangetoond dat de EO-polymeertechnologie het potentieel heeft om de technologische routekaart de komende tien jaar aanzienlijk uit te breiden.
  5. Nielz 23 augustus 2023 21:10
    Interview Michael Lebby met The Wall Street Transcript.
    Een klein stukje over de 'klanten' -> vertaald in het Nederlands.

    De klanten

    TWST: Wanneer denkt u dat de verkoop echt gaat beginnen? Hoe lang duurt het voordat u een productbedrijf wordt met regelmatige inkomsten?

    Dr. Lebby: In termen van de openbare richtlijnen die we hebben gegeven, hebben we in mei een persbericht uitgegeven over onze eerste commerciële licentie van onze technologie. Dat was onze eerste publieke commerciële deal.

    Het bedrijfsmodel stelt ons in staat om licenties te verlenen voor onze chromofoormaterialen en om om onze materialen in apparaten te verwerken en die apparaten te verkopen.

    Commercieel zijn we die weg ingeslagen. We hebben op dit moment nog niet veel informatie gegeven over de details van de omzetverwachtingen. Maar commercieel gezien zitten we sinds mei dit jaar in een nieuwe fase.

    TWST: Ziet het bedrijven zoals Cisco die de ideale klanten zullen zijn? Zijn zij degenen die gaan kopen?

    Dr. Lebby: Ja, dat zullen ze – veel van deze grotere bedrijven. De Cisco’s van deze wereld, maar ook de Intels en de Ciena’s, dit soort spelers. De Googles en anderen.

    Veel van deze bedrijven zijn verticaal geïntegreerd. Ze doen dus eigenlijk een heleboel dingen zelf. En sommige onderdelen sturen ze naar founderies of productiepartners.

    Zoals ik het bedrijfsmodel zie, moet je flexibel zijn, want sommige van deze mensen zullen rechtstreeks bij jou willen kopen, en anderen zullen vragen met hun founderies of productiepartners te werken.

    We moeten flexibel zijn met deze grote jongens, omdat ze verschillende werkmodellen hebben.
  6. Oome Cor 23 augustus 2023 21:14
    Dank Dragstar.
    Mooie toekomst weggelegd voor ons LW.
    Hamsteren en op de plank .
    Heb nog een order op 6,19 staan... Die werd net niet getrikkerd verleden week.
    Jammer, en als ik ze nooit meer krijg voor die prijs dan is het niet jammer. ;-)
  7. Oome Cor 23 augustus 2023 21:56
    Na de vorige rapportage is het niet vreemd dat de verwachtingen in de markt nu zo hoog zijn gespannen. Zo is de koers van het aandeel vooruitlopend op de cijfers de afgelopen dagen met ruim 60 dollar opgelopen. Banken en brokers doen weinig moeite dit verwachtingspatroon te temperen. Nvidia komt in de loop van volgend jaar met een nieuwe generatie chips, deGrace Hopper Superchip. Een chip die vooral zal worden gebruikt voor generatieve AI-modellen met veel geheugen, zoals ChatGPT. De verwachte recordomzet zal van de datacentertak het belangrijkste onderdeel van Nvidia maken. Naar verwachting kan Nvidia 80 procent van de datacentermarkt gaan veroveren met de opkomst van AI.

    Dit stukje heb ik gecopieerd van Invest.
    We mogen hopen dat Nvidia samenwerking heeft met ons LW of krijgt.
    80% van de markt...... Gaat het !!!
    Die moonshot gaat dan de boeken in.
  8. Eddie Merksplas 23 augustus 2023 22:00
    Mijn order staat nog steeds op 6.05. Ik heb dit order Weerstandje genoemd, vanaf nu zou de koers dus enkel nog omhoog moeten gaan!
    Die trappist gaat smaken binnenkort!
  9. forum rang 4 Dragstar 24 augustus 2023 00:34
    Inderdaad, veel positieve en voorspellende indicatoren voor lightwavelogic.
    We’re in the right business at the right time :-)
    Vandaag plus 4,25% en krijgen we voor 6,94 dollar 1 lightwavelogic-aandeel.
    Er werden slechts 378.000 aandelen verhandeld waarvan 119.105, wat 30,71% is als DarkPool-volume .
    Goede cijfers voor NVIDIA .
    sterke winst in het tweede kwartaal ($13,51 miljard versus geschatte 11 miljard), en verwachte omzet in het derde kwartaal van 16 miljard versus geschatte $12,5 miljard.
    Afwachten of het morgen invloed op de beurskoers van lightwavelogic zal hebben .
  10. Nielz 24 augustus 2023 18:04
    Ik snap het aandeel steeds minder ... zucht.
    Alles lijkt positief; berichtgevingen zijn super ... alles zit in de lift. En dan 'baaaam' ... -7%.
    Ik zou denken in een positief sentiment, dat dit aandeel per direct naar boven gaat.

  11. forum rang 4 Dragstar 25 augustus 2023 00:53
    Bij veel enthousiasme laten de shorters weten dat zij voorlopig nog alles onder controle hebben en houden .
    Vandaag werden er 611.400 aandelen verhandeld waarvan 279.841, wat 44,19% is als DarkPool-volume.
    Institutionelen blijven dus daar dealtjes maken.
    Min 8,07% en we krijgen voor 6,38 dollar 1 lightwavelogic-aandeel.
    Morgen waarschijnlijk wat herstel , zo verloopt het nu al weken .
  12. Eddie Merksplas 25 augustus 2023 10:28
    We kunnen in ieder geval niet klagen dat we te weinig tijd krijgen om bij te kopen.
    Ondanks de overvloedige reclame om de overheidsschuld mee te financieren laat ik die staatsbon toch maar links liggen en hou ik nog wat cash over voor het geval de shorters zichzelf nog eens overtreffen.
    Het kopen lukt wel vrij goed voor mij, het verkopen lukt minder goed vanwege de lichte euforie wanneer het al eens stijgt, dan heb ik steeds het gevoel dat "de boot" dan nu toch wel eindelijk vertrokken zal zijn.
    Ach ja, zoals een wijs man (onze Oome Cor) zei, zal je nooit de hele vis kunnen opeten, maar mag je blij zijn dat je af en toe een flinke hap kan nemen! Misschien zei hij dat niet exact op die manier, maar dat heb ik er toch van onthouden.
    We gaan spannende tijden tegemoet, al zullen we ongetwijfeld nog wel eens in zwaar weer terecht komen. Gelukkig zorgt dit forum voor een relax samenhorigheidsgevoel zodat de paniek er minder snel inschiet, met hierbij nog een speciale dank aan Dragstar, die er toch elke beursdag toch weer mooi zijn werk van maakt!
  13. Goalkeeper 25 augustus 2023 17:31
    Helemaal gelijk Eddie. We mogen elkaar natuurlijk altijd wel scherp houden en van hopelijk nuttige informatie voorzien, maar sinds het “Eppo tijdperk” even voorbij lijkt te zijn zijn de posts wel minder maar niet minder inhoudelijk geworden volgens mij. Denk dat de “overblijvers” een grote toekomst zien voor LWLG. Lenny gaf volgens mij in zijn laatste interview ook voor het eerst aan hoe de onderhandelingen lopen met de grote partijen. De een direct en de ander via partners. Dan ben je volgens mij al meer aan het vertellen dan hiervoor. Ik mis echter in de voordelen “water”. Er wordt aangegeven dat er veel minder energie gebruikt zal worden met hun ontwikkelingen, maar er zal toch ook minder koelwater gebruikt gaan worden en dat in een tijd dat de beschikbaarheid van water ook een steeds groter probleem wordt.
    En Dragstar fijn en grote dank dat je de dagelijkse updates doet!
  14. forum rang 4 Dragstar 26 augustus 2023 00:32
    Terwijl de meeste casino-leden geen interesse hebben in de staatsbon-fiches maar wel een reservatie maken voor het 5 sterren diner waar men de grootste vis serveert (datum nog niet gekend).
    Hun favoriete aandeel stijgt vandaag 4,7% naar 6,68 dollar.
    Er werden 538.000 aandelen verhandeld waarvan 198.147, wat 36,49% is als DarkPool-volume.
    Volgende week spelen we verder.
    Goed weekend.
  15. forum rang 4 Riding the Tiger 26 augustus 2023 08:47
    4,7% is bijna het dubbele vd staatsbon, en dat op 1 dag...

    De beurs lijkt vandaag inderdaad eerder een casino. Sentiment bepaalt de koersen meer en meer. Nasdaq ging de dieperik in gisteren na de speech van Powell...en 1 woord deed het sentiment draaien ...er zal "voorzichtig" ingegrepen worden door de FED.

    Hopelijk kalmeren de beurzen en verdwijnt het inflatiespook op de achtergrond....
  16. forum rang 4 Dragstar 29 augustus 2023 00:12
    Aangezien lwlg beslist heeft om niet meer over doelen en tijdslijnen te praten kunnen we enkel afwachten op de bekendmaking met wie ze gaan samenwerken.
    Vandaag een zeer laag volume van 272,300 aandelen waarvan 85.616, wat 30,21% is als DarkPool-volume.
    Plus 1,05% en we krijgen 6,75 dollar voor 1 lightwavelogic-aandeel .
    Morgen spelen we verder.
  17. forum rang 4 Dragstar 30 augustus 2023 00:41
    Vandaag opnieuw een zeer laag volume van 297,000 aandelen waarvan 101.732, wat 34,24% is als DarkPool-volume.
    Min 2,96% en we krijgen 6,55 dollar voor 1 lightwavelogic-aandeel .
    Morgen spelen we verder.
1.180 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 59 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.455
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.944
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.479
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.092
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.539
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.368
AMG 965 125.861
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.162
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 316
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.667
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.702
ASML 1.762 77.058
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.672
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht