Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.807 Posts
Pagina: «« 1 ... 3321 3322 3323 3324 3325 ... 3541 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2023 14:49
    'Hij zal waarschijnlijk sterven in de gevangenis': George Conway voorspelt grimmige toekomst voor Trump
    Tom Boggioni
    24 augustus 2023, 7:47 AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-prison-2664345...

    Nadenkend over de verwachte reis van Donald Trump naar Atlanta, waar hij vingerafdrukken zal laten nemen en een mugshot zal laten maken omdat hij wordt aangeklaagd wegens afpersing, schetste de conservatieve advocaat George Conway een portret van een grimmige toekomst voor de voormalige president.

    Conway, wiens ex vrouw Kellyanne werkte als adviseur van Trump in het Witte Huis, voorspelde tijdens een interview op MSNBC's "Morning Joe" dat de voormalige president geen kans maakt om de gevangenis te ontlopen, waar hij waarschijnlijk zijn dagen zal slijten.

    Conway begon over het Republikeinse partijdebat van woensdagavond: "Ze gaan uiteindelijk allemaal een kandidaat nomineren die, weet je, misschien wel een veroordeelde misdadiger zal zijn, waarschijnlijk in de gevangenis zal sterven en door een federale rechtbank een verkrachter is bevonden. Het is gekkenwerk."

    "Ik bedoel, in wezen heeft hij Russische roulette gespeeld met de wet en elke kamer geladen," legde Conway uit. "Hij komt hier niet doorheen. De enige manier waarop hij hier doorheen kan komen is als hij op de een of andere manier het presidentschap wint en zichzelf dan immuun kan verklaren voor gevangenisstraf of vervolging."

    "Ik denk niet dat dat gaat gebeuren en hij is - weet je, wat betreft alle andere verdachten, ik bedoel, ik denk niet dat er 18 verdachten zullen zijn tegen de tijd dat deze zaak voor de rechter komt," zei hij. "Ik bedoel, ik denk dat je nu al ziet dat ze met elkaar in conflict zijn; je ziet nu al verschillende strategieën uitspelen. Je ziet dat sommige van deze verdachten, zelfs Rudy Giuliani die met een privévliegtuig kwam, geen advocaat kan vinden. Hij kan er geen betalen, hij moet zijn appartement in New York verkopen."

    "Deze mensen, al deze mensen, veel van hen zullen uiteindelijk moeten pleiten," vervolgde hij. "Jenna Ellis, [voormalig advocaat van Trump] -- niemand betaalt haar juridische kosten. Trump zal helemaal alleen eindigen of met een paar andere mensen en ik zie niet hoe hij dat overleeft."

    "Weet je, de zaak in Georgia gaat waarschijnlijk het langst duren om op te lossen omdat het een zaak is met meerdere verdachten," vertelde de presentator. "Weet je, [special counsel] Jack Smith heeft deze absolute laserstraal van een zaak gebracht in D.C. Het is niet ingewikkeld, het is gewoon kijken naar zijn gedrag. Het zal me verbazen als die zaak niet binnen een jaar voor de rechter komt en hij wordt veroordeeld -- ik zie niet hoe hij daar onderuit komt."
    "En de zaak van de Mar-a-Lago documenten, het enige wat hij daar aan heeft is dat de rechter deze rechter is die eigenlijk een paar keer in zijn voordeel heeft geoordeeld en daarvoor is verslagen," legde hij uit. "Ik weet niet hoe ze hem kan redden, behalve door het proces uit te stellen. Ze heeft niet echt de neiging getoond om dat te doen."

    Hij somde alle aanklachten op waar de voormalige president mee te maken heeft en concludeerde: "Er zijn maar een paar aanklachten nodig en hij is klaar voor de rest van zijn leven."

    Bekijk het segment hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=A0x2rTrAbDk
  2. putbruy10 24 augustus 2023 15:08
    quote:

    Dirk de Dijker schreef op 24 augustus 2023 15:01:

    Onbegrijpelijk dit saga. Egoisme ten top. De hele Republikeinse partij gaat hieraan ten onder.
    Denk het niet, héél veel 'simpele' zielen zitten vastgeroest in hun eigen clichés, die geloven echt dat Biden een pedo is en Trump een slachtoffer van linkse commies.
  3. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2023 17:09
    Chris Christie wijst gratiegeruchten af: 'Geen reden om genade te tonen' aan Trump
    Travis Gettys
    24 augustus 2023, 10:53 AM ET.

    Link Engels.
    twitter.com/RawStory/status/169472544...

    Chris Christie probeerde de geruchten over een Republikeinse president die Donald Trump gratie zou verlenen de kop in te drukken door te zeggen dat de voormalige president niet eens zou toegeven dat hij iets verkeerd heeft gedaan.

    De voormalige gouverneur van New Jersey verscheen donderdag op MSNBC's "Morning Joe", vers van het eerste GOP presidentsdebat de avond ervoor, en haalde uit naar rivaal Vivek Ramaswamy's belofte om gratie te verlenen aan de vier keer veroordeelde Trump en noemde de rest.

    "Het enige dat me meer beledigt dan mensen die de wet en orde de rug toekeren naar hoe het van toepassing is op Donald Trump voor politieke doeleinden, zijn degenen die het van twee kanten proberen te krijgen voor politieke doeleinden," zei Christie. "Ik denk dat ik het vrij duidelijk heb gezegd in de clip die je liet zien, dat ik er na ongeveer 15 minuten al genoeg van had om te horen dat voor iemand die, zoals ik, zeven jaar van mijn leven heeft opgeofferd als advocaat van de Verenigde Staten van New Jersey en daarna nog eens acht jaar als gouverneur van New Jersey, dat ik gekocht en betaald ben door wie dan ook, vooral door een kandidaat als Vivek die, weet je, in zijn boek dat vorig jaar uitkwam, zei dat het gedrag van Donald Trump op 6 januari verwerpelijk was, duidelijk en simpel. Nu zegt hij: "Dat heb ik niet gezegd. Nee, ik zeg niet dat je het hebt gezegd - jij hebt het geschreven, of degene die je boek voor je heeft geschreven, heeft het geschreven."

    "Weet je, hij zegt nu dat hij de man is die Donald Trump gratie zal verlenen en wil dat iedereen zich daarvoor inzet," voegde Christie eraan toe, "en ik vond het antwoord van Mike Pence daarop eigenlijk best goed, waar hij zei, weet je, 'ik heb de gratiemacht gebruikt,' en ik ook als gouverneur van New Jersey, en het moet worden gebruikt met genade en verstand, en er is geen reden om genade te tonen aan Donald Trump als hij niet wil toegeven dat hij iets verkeerds heeft gedaan."

    Bekijk het segment hieronder.
    www.msnbc.com/morning-joe/watch/chris...
  4. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2023 17:28
    Trump's juridisch team zal hem moeten blijven voorhouden om hem stil te houden na boeking in Georgia: ex-Trump advocaat
    Tom Boggioni
    24 augustus 2023, 10:59 AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-georgia-indict...

    James Schultz, die diende als Associate White House Counsel onder Donald Trump, zei donderdagochtend op CNN dat de advocaten van de voormalige president er veel werk aan zullen hebben om te voorkomen dat hij een publieke scène maakt nadat hij vandaag is geboekt in een gevangenis in Atlanta.

    Volgens CNN presentator John Berman: "Als onderdeel van de borgovereenkomst heeft het juridische team van Donald Trump ingestemd met beperkingen op wat hij mag zeggen over de zaak in Atlanta: 'De beklaagde zal geen actie ondernemen om een persoon te intimideren waarvan hij of zij weet dat die een medebeklaagde is in deze zaak of een getuige. Een van de dingen die we niet weten is of hij ervoor zal kiezen om vanavond te praten nadat hij zich heeft overgegeven."

    "Wat is het gevaar voor hem als hij dat doet, vooral als hij nog in Georgia is nadat hij akkoord is gegaan met de beperkingen," vroeg hij aan Schultz.

    "Terwijl hij in Georgia is, is er zeker een probleem, een rechter kan hem weer voor de rechter slepen als de rechter dat wil," antwoordde hij. "Dat kan ook gebeuren als hij buiten Georgia is en hem weer voor de rechter slepen. Hij kan vermaand worden door de rechtbank, hij kan in minachting worden gehouden van het bevel van de rechtbank, er zijn een aantal dingen die kunnen gebeuren, maar wat betekent dat praktisch gezien in een staatsrechtszaak? Niet zoveel als de federale zaak, eerlijk gezegd."

    "Ik denk dat de rechter hier heel streng in zal zijn, ik denk dat het moeilijk zal zijn om een kandidaat voor het presidentschap van de Verenigde Staten zoveel beperkingen op te leggen als zijn advocaten hem zullen opleggen om ervoor te zorgen dat hij deze bevelen niet overtreedt," voegde hij eraan toe. "Dat is een hele opgave voor een advocaat die Donald Trump vertegenwoordigt. "

    Bekijk hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=ZkxCFwjaXcI
  5. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2023 19:10
    Jack Smith laat zien dat hij meer in zijn mars heeft
    Shirley Kennedy | 12:01 pm EDT 24 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/jack-sm...

    Als je niets verkeerd hebt gedaan, hoef je niet te liegen. Als je wel de behoefte hebt om te liegen, dan is er iets mis. Dat is het geval in de zaak van de geheime documenten van Donald Trump. De media is letterlijk opgeblazen met berichten over Yuscil Taveras, de IT-medewerker die in de aanvullende aanklacht wordt aangeduid als "Trump-medewerker 4". Hoewel hij niet was aangeklaagd, werd Taveras vertegenwoordigd door Stanley Woodward, die ook Walt Nauta vertegenwoordigt.

    De aanklagers van de Special Counsel beschouwden deze vertegenwoordiging als belangenverstrengeling (en dat was ook zo) en Taveras accepteerde het aanbod van de rechtbank om een federale openbare verdediger aan te stellen. Zodra het proces was afgerond, veranderde hij zijn getuigenis. Woodward is een van de advocaten die worden gecompenseerd door Trump's PAC, en zoals de Washington Post schreef: Als Trump ze betaalt, zijn het Trump's advocaten. Dit is een duidelijk geval van Trump die probeert te voorkomen dat zijn werknemers hem verlinken, zelfs in hun eigen nadeel. Taveras had dat duidelijk door en stapte uit de trein voordat hij crashte en in brand vloog.

    In zijn nieuwe getuigenis gaf Taveras de aanklagers informatie die Nauta, de Oliveira en Donald Trump betrekt bij pogingen om bewakingsbeelden te vernietigen. Elk nieuw ding dat naar buiten komt in deze zaak wijst direct naar de obstructie van Trump. Wat hij van plan was met de documenten blijft een mysterie. Hij was vast van plan om die documenten te verkopen of om ze aan iemand te geven voor gunsten. Wie zal het zeggen? Op dit moment is de intentie van Trump irrelevant in de zin dat de zaak gaat over zijn obstructie, hoewel we waarschijnlijk meer te weten zullen komen over zijn intentie naarmate de zaak vordert.

    CNN heeft gedetailleerd beschreven dat Taveras aanvankelijk loog over pogingen om de beveiligingsbeelden te wissen en dat hij werd onderzocht voor liegen tegen de grand jury, maar dat hij nu immuniteit krijgt. Taveras heeft nieuw licht geworpen op zowel de getuigenis van Nauta als die van de Oliveira. Politico meldde dat Taveras "flipte" en niet alleen Nauta en de Oliveira beschuldigde, maar ook Donald Trump. Dit is hoe criminelen zich gedragen en de Special Counsel weet dat. Toen ze Taveras eenmaal hadden verteld dat hij strafrechtelijk zou worden vervolgd voor liegen, zoals Politico rapporteerde, trok Taveras "onmiddellijk ... zijn eerdere valse getuigenis in" en vertelde hij de aanklagers over pogingen om te knoeien met de bewakingsapparatuur. De Oliviera, meer nog dan Nauta, zou waarschijnlijk willen dat hij als eerste had gelogen. Nu worden beiden niet alleen aangeklaagd voor meineed, maar ze maken ook deel uit van de samenzwering om de overheid te dwarsbomen.

    Waarom iemand bij zijn volle verstand zou liegen voor Donald Trump is raadselachtig. Hij is aan niemand loyaal en zeker niet aan zijn betaalde werknemers. Toch hebben ze hun nek uitgestoken en hun leven voor hem op het spel gezet. Dit zal niet goed voor ze aflopen. Taveras' "verandering van mening", zo je wilt, is opgenomen in de antwoordbrief van de Special Counsel, waarin hij verzoekt om een Garcia hoorzitting, waarin de beweringen van rechter Cannon over ongepastheid met betrekking tot de D.C. grand jury die deze zaak bleef onderzoeken, aan de orde zullen komen. Rechter Cannon blijft haar onbekwaamheid om deze zaak voor te zitten tonen, omdat ze duidelijk niet begrijpt hoe complexe onderzoeken zoals deze werken.
  6. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2023 19:15
    DA streeft naar 23 oktober als start van Trumps GA-proces
    Politiek
    6m geleden (Bron: baha news)

    Link Engels.
    www.baha.com/DA-seeks-Oct-23-as-start...

    Het proces tegen de voormalige Amerikaanse president Donald Trump en 18 andere verdachten die ervan worden beschuldigd de uitslag van de verkiezingen van 2020 in Georgië ongedaan te hebben gemaakt, heeft de officier van justitie van Fulton County, Fani Willis, aangevraagd in een rechtbankdossier dat donderdag werd onthuld.

    In de verklaring aan het Fulton Country Superior Court vroeg Willis om de startdatum vast te stellen op 23 oktober, wat “binnen de termijn valt van de ‘volgende reguliere rechtbanktermijn’ na de ambtstermijn van juli-augustus 2023 van het Superior Court. van Fulton County, gerechtelijk circuit van Atlanta."

    De verwachting is dat de voormalige president zichzelf later op de dag zal aangeven. Willis zei eerder dat tegen elke beklaagde die zich op 25 augustus om 12.00 uur niet heeft overgegeven, een arrestatiebevel tegen hem zal worden uitgevaardigd.

    Baha Breaking News (BBN) / JR
  7. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2023 20:52
    Mark Meadows geeft zich over aan de autoriteiten van Fulton County: rapport
    Gideon Rubin
    24 augustus 2023, 14:40 uur ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/mark-meadows-arrest/

    Voormalig stafchef van het Witte Huis, Mark Meadows, heeft zich donderdag overgegeven aan de autoriteiten in de gevangenis van Fulton County, volgens verschillende rapporten, waaronder The Daily Beast.

    Meadows onderhandelde via zijn advocaten over een borgsom van $100.000 voordat hij zich overgaf, aldus het rapport.

    Meadows is een van de 19 medeverdachten, waaronder de voormalige president Donald Trump, die vorige week werden aangeklaagd wegens beschuldigingen dat zij hadden samengezworen om de Georgische verkiezingen van 2020 ongedaan te maken.
  8. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2023 21:04
    Real Donald.
    231.000.000 views, en nog steeds tellen. De grootste video op sociale media, OOIT, meer dan het dubbele van de Super Bowl! Maar neem me niet kwalijk, ik moet me klaarmaken om naar Atlanta, Georgia te gaan, waar moord en andere gewelddadige misdaden niveaus hebben bereikt die nog nooit eerder zijn gezien, om gearresteerd te worden door een radicaal linkse, Lowlife District Attorney, Fani Willis, voor EEN PERFECT TELEFOONGESPREK, en het lef te hebben om een GEMANIPULEERDE EN GESTOLEN VERKIEZING aan te vechten. HET BEWIJS IS ONWEERLEGBAAR! ARRESTATIETIJD: 19.30 UUR
  9. forum rang 9 gnocchi. 25 augustus 2023 00:16
    quote:

    gnocchi. schreef op 24 augustus 2023 20:52:

    Mark Meadows geeft zich over aan de autoriteiten van Fulton County: rapport
    Gideon Rubin
    24 augustus 2023, 14:40 uur ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/mark-meadows-arrest/

    Voormalig stafchef van het Witte Huis, Mark Meadows, heeft zich donderdag overgegeven aan de autoriteiten in de gevangenis van Fulton County, volgens verschillende rapporten, waaronder The Daily Beast.

    Meadows onderhandelde via zijn advocaten over een borgsom van $100.000 voordat hij zich overgaf, aldus het rapport.

    Meadows is een van de 19 medeverdachten, waaronder de voormalige president Donald Trump, die vorige week werden aangeklaagd wegens beschuldigingen dat zij hadden samengezworen om de Georgische verkiezingen van 2020 ongedaan te maken.
    Waarom is er zoveel MOORD in Atlanta? Waarom is er zoveel gewelddadige criminaliteit? Mensen zijn bang om naar buiten te gaan om een brood te kopen! Eén grote reden is dat de falende officier van justitie, Fani Willis, die campagne voert en fondsen werft voor "get Trump" (net als de anderen!), niet de tijd, het geld of de interesse heeft om achter de echte criminelen aan te gaan, zelfs niet de ECHT gewelddadige, die Atlanta vernietigen, en haar eens zo mooie cultuur en manier van leven. Dit is weer zo'n SLECHTE DAG IN AMERIKA!

    twitter.com/RawStory/status/169481487...

    ===================================================

    Ik woon in Atlanta en ik voel me overal veilig. Ik loop midden in de nacht naar de winkel op de hoek om een ??brood te kopen. Atlanta staat niet eens in de top 10 van gevaarlijkste steden.

    twitter.com/420prplbttrfly/status/169...
  10. forum rang 9 gnocchi. 25 augustus 2023 00:43
    Het verzoek van Kenneth Chesebro om een spoedig proces in Fulton County heeft nu al een averechts effect op Donald Trump
    Bill Palmer | 16:25 EDT 24 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/kenneth...

    Weet je nog toen ik vanochtend schreef dat Kenneth Chesebro’s verzoek om een spoedig proces Trump op de een of andere manier niet op magische wijze zou helpen, maar in plaats daarvan Fani Willis alleen maar een opening zou geven om het proces van Trump eerder te laten plaatsvinden. Nu gaat ze ervoor, op zoek naar een proefdatum van 23 oktober 2023 voor Chesebro en Trump.

    Chesebro dient nu een aanvraag in om zijn procesdatum van Trump te verbreken. Maar dat werkt misschien ook niet. Rechtbanken zouden in plaats daarvan kunnen besluiten om het verschil tussen Chesebro’s snelle procesverzoek en Willis’ verzoek om ze allemaal samen te berechten te splitsen, door een gezamenlijke procesdatum in november te kiezen of zoiets.

    De rechtbanken hebben in dit alles discretionaire bevoegdheid, en we zullen zien wat ze besluiten te doen. Maar het punt is dat Trump en Chesebro Fani Willis niet op magische wijze zouden verslaan met een dwaze zet, zoals Chesebro die een spoedig proces aanvraagt. Niets in het leven is zo simplistisch.

    Elke keer dat Trump en zijn handlangers ook maar een scheet laten, komen de media automatisch met al deze tegendraadse, hete verhalen over hoe het een geniaal plan is en dat we allemaal gedoemd zijn. En die populaire opnames correleren nooit met hoe de echte wereld werkt. Trump en zijn volk zijn gewoon dom, en ze hebben geen opties meer. Uit frustratie gooien ze willekeurige onzin naar de muur. Het zijn gewoon hardop lachen dingen. Dat zorgt misschien niet voor een zo kijkvriendelijk verhaal als “oh nee, hier is hun toverstaf”, maar het is gewoon de waarheid.

    Overigens hebben mensen de neiging eerst hun meest realistische idee uit te proberen. Als dit hun Plan A was, dan zal hun Plan B of Plan C nog dommer en nog ineffectiever zijn. Er zal onderweg geen "oh nee, ze hebben deze keer echt de toverstaf gevonden" komen.

    Dit soort doomsday-hits kunnen altijd logisch uit elkaar worden gehaald met tien seconden kritisch nadenken. Als de RICO-wetten in Georgië zo slecht waren opgesteld dat ze op magische wijze konden worden verslagen door slechts één medeverdachte die een spoedig proces wilde, zou niemand ooit voor RICO gaan!

    Maar als je kijkt naar de RICO-geschiedenis van Georgië in het algemeen, en naar het RICO-trackrecord van Fani Willis in het bijzonder, gaat vrijwel iedereen er voor. Niemand heeft zich ooit op magische wijze uit de aanklacht van RICO weten te bevrijden met een simplistische rechtszaak.

    Trump en Chesebro staan terecht omdat ze betrapt zijn op het domste complot om de regering aller tijden omver te werpen, een complot dat zo dom is dat ze hun doelen niet hadden kunnen bereiken, zelfs als hun complot had gewerkt zoals bedoeld. Het zijn idioten. Het zijn nu niet opeens juridische genieën.
  11. forum rang 9 gnocchi. 25 augustus 2023 00:57
    Mark Meadows betaalt de prijs voor 'deal with the devil': ex-Trump-assistent
    Gideon Rubin
    24 augustus 2023, 18:43 uur ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/fulton-county-266437...

    Een voormalige assistent van Donald Trump zei donderdag dat Mark Meadows niemand anders dan zichzelf de schuld kan geven van zijn aanhoudende juridische problemen na de ‘deal met de duivel’ van de voormalige stafchef van het Witte Huis.

    Het optreden van voormalig communicatiedirecteur van het Witte Huis, Alyssa Farah Griffin, in CNN’s ‘The Lead with Jake Tapper’ volgde op de overgave van Meadows aan de autoriteiten van Fulton County in verband met de samenzweringszaak bij de verkiezingen in Georgia.

    Meadows is een van de 19 medebeklaagden, waaronder Trump, die vorige week door een grand jury van Fulton County werden aangeklaagd wegens beschuldigingen dat zij probeerden de verkiezingsuitslag van de staat voor 2020 ongedaan te maken.

    Hij gaf zich eerder op de dag in Georgië over aan de autoriteiten nadat zijn advocaten hadden onderhandeld over een borgtocht van $ 100.000.

    Tapper zei tegen Griffin dat 'je Mark Meadows redelijk goed kent. Wat gaat er door je heen als je politiefoto's ziet van mensen met wie je vroeger hebt gewerkt?

    “Het maakt me eerlijk gezegd verdrietig, vooral Mark Meadows. Ik bedoel, dit was een meervoudig lid van het Congres, iemand die waarschijnlijk de rest van zijn leven het 11e district van North Carolina had kunnen blijven vertegenwoordigen als hij dat had gewild, maar hij sloot een soort deal met de duivel die aan het werk was. voor Donald Trump”, zei Farah Griffin.

    Farah Griffin zei dat Meadows in de onmiddellijke nasleep van de verkiezingen van 2020 had beloofd een vreedzame machtsoverdracht te garanderen.

    “Nadat Joe Biden de verkiezingen had gewonnen, was er een periode waarin Mark Meadows min of meer aan beide kanten speelde van de vraag ‘zal Trump zijn ambt vreedzaam verlaten of zal hij niet?’ Hij vertelde mensen zoals ik, hij vertelde leiders op Capitol Hill, we gaan ervoor zorgen dat Trump uiteindelijk vertrekt, er zal een vreedzame machtsoverdracht plaatsvinden”, zei Farah Griffin.

    “Maar op een gegeven moment begon hij ook mensen als Sidney Powell, Jenna Ellis en Mike Flynn naar het Oval Office te halen, die deze gekke ideeën voor de voormalige president kregen, en vervolgens ging hij nog een stap verder door naar Georgië te gaan, en wij weten wat daar is gebeurd.

    “Dit is een gevolg van zijn eigen daden. En eerlijk gezegd komt het daar op neer. Ik denk dat het voor veel mensen voelt alsof gerechtigheid in beweging komt, maar langzaam. Dit is twee jaar na de feiten en we laten het maar gebeuren.”

    Bekijk de onderstaande video.

    www.youtube.com/watch?v=6zjuoJZItls

  12. forum rang 9 gnocchi. 25 augustus 2023 01:27

    Live kijken: Trump geeft zich over voor arrestatie in Georgia
    David McAfee
    24 augustus 2023, 7:18 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-arrest-live/

    Donald Trump zei op Truth Social dat hij donderdag om 19.30 uur plaatselijke tijd gearresteerd zou worden in Georgia, en het is bijna zover.

    Trump, die wordt aangeklaagd in Fulton County in verband met een vermeend plan om de verkiezingen van 2020 in die specifieke staat omver te werpen, is al eens federaal aangeklaagd, maar is nog nooit gedwongen geweest om een standaardfoto te maken. In dit geval zegt de gevangenis die de voormalige president boekt Trump te behandelen als elke andere verdachte.

    Trump arriveerde donderdag rond 19.00 uur met het vliegtuig.

    www.youtube.com/watch?v=k_KMiNH3374
  13. forum rang 9 gnocchi. 25 augustus 2023 08:42
    Trump heeft een glimp opgevangen van zijn ‘ellendige toekomst’ in de gevangenis van Fulton County: ex-aanklager
    Mattheüs Chapman
    24 augustus 2023, 21:55 ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-jail-future/

    Ondanks al zijn blunders en opstandigheid tegenover zijn arrestatie en boeking in de verkiezingsfraudezaak in Georgia, heeft voormalig president Donald Trump een glimp opgevangen van zijn ‘ellendige toekomst’ toen hij voet zette in de gevangenis van Fulton County, schreef voormalig federaal aanklager Harry Litman. in een analyse voor de Los Angeles Times donderdag.

    Toen Trump de gevangenis binnenstapte om te worden behandeld en zijn mugshot te laten maken, werd hij in veel opzichten op dezelfde manier behandeld als iedere gewone persoon die in Georgië van een misdrijf wordt beschuldigd. “Trump kreeg echter wel een speciale behandeling die hem – ten kwade – onderscheidde, zelfs van enkele van zijn achttien medebeklaagden in de omvangrijke afpersingszaak. Hij is nu onderworpen aan een gedetailleerde reeks voorwaarden in ruil voor het voortdurende voorrecht om te blijven. uit de beruchte vervallen gevangenis van de provincie."

    Een van die voorwaarden, zei Litman, is dat Trump zich niet mag inlaten met het intimideren van getuigen of ‘op een andere manier de rechtsbedeling kan belemmeren’ – inclusief alles wat hij op sociale media zou zeggen, of dat zijn borg van $ 200.000 zou kunnen worden ingetrokken en dat hij zou kunnen worden vastgehouden. gevangenis voorafgaand aan het proces.

    Geen enkele rechter die een zaak met een voormalige president voorzit, wil de controverse veroorzaken om hen in de gevangenis te zetten, voegde Litman eraan toe – maar gezien de staat van dienst van Trump is er op een gegeven moment misschien geen keus.

    In de andere twee federale zaken tegen hem, aangespannen door speciaal aanklager Jack Smith, rekende Trump erop dat hij de verkiezingen van 2024 zou winnen en de macht zou krijgen om zichzelf gratie te verlenen als verzekering – maar dit is geen optie in Georgië, waar zelfs de gouverneur dat kan. geen gratie verlenen.

    Dat zorgt ervoor dat Trump zichzelf tijdens het proces eerlijk verdedigt als zijn enige manier om te ontsnappen – maar dat zal ook moeilijk zijn, zei Litman, omdat met 18 medeverdachten het risico groot is dat tenminste één van hen zich tegen hem kan keren en de aanklager verwoestende munitie kan geven. .

    “Er zijn redenen om aan te nemen dat het onwaarschijnlijk is dat de zaak Fulton County vóór de verkiezingen van november 2024 zal worden afgerond”, concludeerde Litman. “Maar het zal ook niet verdwijnen. Voor Trump blijven veroordeling en opsluiting in Georgië een van de meest angstaanjagende gevaren in het juridische mijnenveld dat hem te wachten staat.”
  14. forum rang 9 gnocchi. 25 augustus 2023 08:48
    Palmer-rapport
    Donald Trump reduceerde zich tot het gebruik van een borgsteller bij de arrestatie in Fulton County
    Bill Palmer | 20.30 uur EDT 24 augustus 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump is altijd de eerste die je vertelt dat hij zogenaamd miljardair is. Hij heeft in het verleden zelfs valse aliassen gebruikt om nieuwsmedia ertoe te bewegen zijn waarde te overschatten. Maar als je zijn bezittingen vergelijkt met zijn enorme schulden, heeft hij dan echt überhaupt een nettowaarde?

    Daartoe kreeg Trump, als onderdeel van de arrestatie van Trump vandaag in Fulton County, een borgsom van $200.000 opgelegd. Als iemand miljardair is, betekent dit niet dat hij of zij een miljard dollar aan contant geld heeft. Een groot deel van het vermogen van een miljardair zit doorgaans vast in bezittingen en investeringen. Maar elke miljardair zou gemakkelijk meer dan 200.000 dollar op een betaal- of spaarrekening moeten hebben staan, en zou dus eenvoudigweg een cheque kunnen uitschrijven. Het is tenslotte gewoon een kwestie van geld rondpompen. Zodra u op de proef komt, krijgt u het geld toch terug.

    In plaats daarvan zegt de New York Times dat Trump vandaag een borgtochtdienst gebruikt om zijn borgsom in Fulton County te plaatsen. De manier waarop dit werkt is dat Trump 10% van zijn eigen geld, oftewel 20.000 dollar uit eigen zak, inlegt om ervoor te zorgen dat de borgsom zijn 200.000 dollar dekt.

    Je zou kunnen denken dat Trump simpelweg goedkoop is, in plaats van blut. Maar hier gaat het om. Door het op deze manier te doen, krijgt Trump uiteindelijk de 10% niet terug. Hij verliest de 20.000 dollar permanent, zodat hij kan voorkomen dat hij tijdelijk 200.000 dollar moet inleggen. Dit wijst er sterk op dat hij geen 200.000 dollar over heeft.

    We zullen zien hoe dit allemaal uitpakt. Het civiele onderzoek van de New Yorkse procureur-generaal Letitia James naar de Trump-organisatie zou, zodra deze voor de rechter komt en een vonnis krijgt, uiteindelijk een grote bijdrage moeten leveren aan het blootleggen van de werkelijke financiële situatie van Donald Trump. Maar voor nu moet je je afvragen waarom Trump 20.000 dollar lijkt weg te gooien alleen maar om te voorkomen dat hij tijdelijk 200.000 dollar vastlegt. Hoe nijpend wordt de financiële situatie van deze man?
  15. forum rang 10 luchtschip 25 augustus 2023 09:08
    quote:

    gnocchi. schreef op 25 augustus 2023 08:01:

    Michael Beschloss
    @BeschlossDC
    Here's the mugshot. Look at the eyes.

    twitter.com/BeschlossDC/status/169487...

    =============================================

    Trump plaatst de eerste tweet sinds dagen na 6 januari met een mug shot.

    twitter.com/RawStory/status/169489335...

    TRUMP MUGSHOT JUST DROPPED

    video 0:17 minuut geluid aan

    twitter.com/ProjectLincoln/status/169...
  16. Stapelaar 25 augustus 2023 10:39
    Hij verwacht de borgtocht voorwaarden te gaan schenden en wil daar geen twee ton aan kwijtraken.
    De borgtochtdienst moet maar zien hoe dat geld dan van Trump terug te krijgen.
  17. forum rang 10 luchtschip 25 augustus 2023 11:11
    quote:

    Plein777 schreef op 25 augustus 2023 10:53:

    .

    www.telegraaf.nl/nieuws/1776963690/tw...

    "Tweespalt in VS groeit: ’Mate van haat die ik nog nooit heb gezien "
    Misschien wel handig wanneer je er bij zegt, dat dit weer maffe grootspraak van Trump was

    Trump zei :

    "Laat ik het zo zeggen : er is een mate van passie die ik nog nooit heb gezien en een mate van haat die ik nog nooit heb gezien.Dat is waarschijnlijk een slechte combinatie"

    www.telegraaf.nl/nieuws/1776963690/tw...

    Maakt niet zo veel indruk om dit te moeten horen van iemand die kort ervoor in de rechtbank is meegedeeld dat hij is aangeklaagd voor ernstige crimineel wangedrag

    Laat hij in de rechtbank maar zich. verantwoorden voor zijn gedrag
70.807 Posts
Pagina: «« 1 ... 3321 3322 3323 3324 3325 ... 3541 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.329
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.357
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.053
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.271
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.255
AMG 965 125.705
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.268
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.904
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht