Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.577 Posts
Pagina: «« 1 ... 2611 2612 2613 2614 2615 ... 3179 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 plusmin 26 augustus 2023 01:10
    quote:

    josti5 schreef op 25 augustus 2023 17:57:

    [...]
    ---------------

    Toe maar weer...

    Tmag blijkbaar allemaal, hier.
    Wat zou er dan niet kloppen aan die term "de SS is terug" en waarom zou het niet zo genoemd mogen worden?
    Laten we helder zijn dat vergelijkingen tussen putin & Hitler steeds logischer lijken op vele gebieden.
    Doe dus niet zo verontwaardigd. Het is allang bekend dat in het russische leger en in Wagner ook vele neonazistische randdebielen lopen met de meest idiote denkbeelden.
    Hoeveel beloftes heeft H geschonden en hoeveel schond P er? Beide zijn zeker niet heilig.
    Welke legers vermoorde burgers en verplaatste burgers? Beide.
    Geweer lessen op scholen in rusland en in DL leerden 15 jarigen toen hoe een 'Patserfaust' bediend moest worden.

    Maar...
    Jij 'vergat' (kuch) de rest van die post ook even mee te quoten (voor je gemak?), want zo lijkt jouw onzinnige uitspraak ineens iets beter, toch? Quote voortaan de rest van die post ook gewoon mee, luiaard...

    Er stond bij:
    "Poetin verplicht leden paramilitaire organisaties om trouw te zweren aan Rusland
    De Russische president Vladimir Poetin heeft vrijdag een decreet ondertekend dat leden van paramilitaire organisaties ertoe verplicht trouw te zweren aan Rusland.
    De militieleden moeten voortaan, net als de soldaten van het reguliere Russische leger, trouw en loyaliteit aan Rusland zweren. Bovendien moeten ze 'de orders van commandanten en superieuren strikt opvolgen'.
    Het decreet komt er twee maanden na de muiterij van de Wagner-militie, onder leiding van Jevgeni Prigozjin, en amper twee dagen na diens vermoedelijke dood.
    "

    Zie eerste regel op pagina 11 in deze link:
    www.lannoo.be/sites/default/files/boo...

    Wat ploertin met dit decreet doet is de overige wagner soldaten onder het juk van de russische roverheid dwingen.
    Of die wagners dat zullen accepteren moeten we afwachten, zelf hoop ik dat ze het kremlin gaan bestormen en ploertin achter een ezel over straat zullen slepen.

    De interne chaos is daarna zo groot dat de oorlog in Oekraïne bijzaak wordt en snel zal stoppen.
    Zeker als de nieuwe leider flink wil winnen zal hij de steun van het westen moeten winnen en de oorlog geheel stoppen. Dit om de sancties uiteindelijk te verminderen en de binnenlandse economie weer uit de shit te halen.

    Maar verder gaat het fantastisch daar, kijk maar naar de koers van Gazprom of de koers van de Rommel roebel

    Geef zelf anders even aan waarom (waarin) putin zijn regiime dan totaal niet te vergelijken is met het hitler of SS regime!
    Want je had de 'gewone' duitse troepen toen en de zeer hardere SS troepen.
    Nu heb je de wodka troepen van de mobiks en de zeer geharde Wagner troepen in russia.

    Dus ja, het antwoord is JA, die vergelijking mag hier en dan meest waarschijnlijk omdat het een logische vergelijking is met zo veel raakvlakken...
  2. forum rang 5 Mdv 26 augustus 2023 01:48
    quote:

    ffff schreef op 25 augustus 2023 18:29:

    [...]

    MDV,

    Tonen, jongen...Niet zomaar raaskallen. Hoezo raaskallen? Ik zal het je uitleggen MDV: Ik zag een uiteindelijk toch gewoon heel domme posting van jou waarbij je uitrekende hoe 200.000 Euro Nederlandse dividendbelasting zou corresponderen met rond de 24 miljoen Nederlandse aandelenportefeuille correspondeert.
    Maar die domme MDV heeft nooit van een Belgische, Franse, Duitse, Finse, Oostenrijkse en Engelse portefeuille gehoord.....

    Ik reageer hier eigenlijk alleen MDV omdat je met je opmerking 24 mln aangeeft, financieel gesproken, administratief gesproken, intellectueel gesproken te .......... om........... Mag je zelf invullen.

    En vooral eens iets tonen, MDV in plaats van brullen en raaskallen en voortaan beter rekenen.

    Peter , Die er een alcoholvrij Heineken pilsje op neemt.
    Wederom onzin Peter, mdv heeft helemaal niets uitgerekend hier, dus dat domme heeft vooral betrekking op jezelf
  3. forum rang 7 plusmin 26 augustus 2023 01:48
    Congrats #Ukraine.
    You've turned Putin into someone terrified of arrest & assassination.
    Having already refused visit brics in SouthAfrica, today the Kremlin said Putin wont attend the #G20 summit in #India later this year.

    Wat een laffe hond, alweer.
    Ook geen betrouwbare partner in het brics bridge clubje, maar dat wisten ze allemaal allang.
    Zolang er goedkope olie is heeft rusland vriendjes, zodra dat stopt is rusland ineens toe aan 70% inflatie.
    Let's hope soon
  4. forum rang 7 plusmin 26 augustus 2023 01:56
    quote:

    Mdv schreef op 26 augustus 2023 01:48:

    [...]
    Wederom onzin Peter, mdv heeft helemaal niets uitgerekend hier, dus dat domme heeft vooral betrekking op jezelf
    Dat komt toch niet binnen bij mensen met een sterk vertegenwoordigd Narcisme met een vleugje cognitieve dissonantie.
    Nu zal hij opzoek moeten naar wie dat dan wél heeft geschreven maar zal daarna never nooit zijn excuus maken voor zijn valse beschuldiging aan U!
    Want dat doen narcisten nu eenmaal niet, zo rollen en trollen ze, het zijn ubermenschen met hun vele miljoenen maar daar koop je geen stuiver karakter voor, in tegendeel...

    Peter weet ALLES beter, beter is de beste.
    Peter is ook een fantast, leeft in een andere wereld en heeft vrienden.
  5. forum rang 5 Mdv 26 augustus 2023 02:05
    23:31 Gisteren

    De Oekraïense geheime dienst SBU en het leger hebben een grootschalige drone-aanval op Russische militaire posities op de Krim uitgevoerd, meldden Oekraïense media vrijdagavond. Er zouden tientallen Russische soldaten zijn gedood en gewond.

    Volgens de berichtgeving werd de 126e Brigade van de Russische Zwarte Zeevloot aangevallen in het dorp Perevalnoje, niet ver van Simferopol, de hoofdstad van de regio. Drones zouden de Russische luchtverdediging hebben weten te omzeilen en een munitiedepot en ander militair materieel hebben getroffen. De berichten zijn niet onafhankelijk geverifieerd.

    Eerder op vrijdag zei het Russische ministerie van Defensie nog dat het tientallen Oekraïense drones uit de lucht heeft gehaald bij een aanval op het schiereiland.

    De Krim werd in 2014 door Rusland geannexeerd. De laatste weken voert Oekraïne steeds hevigere aanvallen uit op het gebied.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 augustus 2023 08:13
    Oekraïners hijsen vlag op de Krim, nervositeit neemt toe: zijn ze een versnelling hoger geschakeld?

    Guy Stevens
    Aangepast: 1 min geleden 24 min geleden in Buitenland

    Kiev - De nervositeit in de Krim stijgt. Een dag nadat een video opdook van Oekraïense soldaten die hun vlag hijsen op het door Rusland illegaal geannexeerde schiereiland, zegt Rusland een aanval met 42 drones te hebben afgeslagen. Is Oekraïne een versnelling hoger geschakeld om de Krim weer in handen te krijgen?

    Het is niet langer te ontkennen dat Oekraïne meer aanvalsdrang richting Krim vertoont. Het meest recente voorbeeld is de aanval met 42 drones die het Russische leger vrijdagochtend zegt te hebben afgeslagen. „Negen drones werden vernield door de impact van de schoten boven het territorium van de Krim-republiek. 33 drones werden geneutraliseerd via elektronische oorlogsmiddelen en zijn neergestort zonder hun doel te bereiken”, meldde het Russische ministerie van Defensie op Telegram. Oekraïne meldt juist dat er tientallen Russische soldaten zijn gedood en verwond.

    Net daarvoor was er de opmerkelijke actie van Oekraïense speciale eenheden, die met vlieg- en vaartuigen aan land kwamen op het schiereiland en daar vijandelijk materieel vernietigden en een dertigtal Russische troepen uitgeschakeld zeggen te hebben. In een video is te zien hoe de Oekraïners de vlag hijsen, uitgerekend op Onafhankelijkheidsdag.
    Gedurfde zet

    Het was de meest gedurfde zet die Oekraïne gedaan heeft sinds de start van het tegenoffensief. Maar het was niet de eerste keer dat de blik weer op de Krim gericht werd. Er waren de aanvallen op de brug richting de Krim, in de hoop het schiereiland af te snijden van Rusland, en drone-aanvallen op Russische infrastructuur zijn zo’n beetje dagelijkse kost. Ook aanvallen met soldaten in bootjes werden al opgetekend. Woensdag werd ook nog een geavanceerd luchtafweersysteem vernietigd door Oekraïne.

    Leg dat allemaal naast elkaar en het lijkt heel wat, maar volgens internationale waarnemers moeten we er nu ook niet te zwaar aan tillen. Dat vindt ook Kris Quanten, professor aan de Belgische Koninklijke Militaire School. „Vanuit militair standpunt zijn dit beperkte acties. Grondgebied wordt hier niet mee teruggewonnen”, zegt hij. „Het zijn vooral kleine psychologische successen, waarmee Oekraïne aantoont dat het meer kan dan alleen langeafstandswapens afvuren op die Krim.”
    Duidelijke boodschap

    Zo voert het leger van Volodimir Zelenski de druk geleidelijk op, zegt Quanten. „Wat erachter zit, is het creëren van onzekerheid. Je verplicht de Russen zo om heel de kust van de Krim blijvend goed te verdedigen door daar troepen te zetten. Dat zijn manschappen die je niet kan inzetten aan het front, waar de situatie stagneert en de Oekraïners moeite hebben om door de Russische stellingen te geraken.” Duidelijk is dat de Russische reserves niet groot zijn. Hoe meer troepen op de Krim gestationeerd worden, hoe minder weerstand Oekraïne heeft aan het front. „Dat is nodig om de hoofdaanval te kunnen inzetten.”

    Maar er is meer. Volgens André Gerrits, Ruslandkenner en professor internationale studies aan de universiteit van Leiden, wil de Oekraïense president Volodimir Zelenski er een boodschap mee versturen. „Hij wil duidelijk maken dat het hem menens is met de Krim en dat het heroveren van dat schiereiland net zo belangrijk is als het heroveren van de bezette gebieden in het oosten van het land. Hij wil dat niet alleen tegenover Rusland doen, maar volgens mij ook tegenover het Westen. Er heerst nogal wat scepsis over hoe haalbaar het is om de Krim te heroveren, en het leidde al meermaals tot spanningen met de VS. Maar de symbolische waarde is voor Zelenski klaarblijkelijk zo groot dat het hem waard is om de intensiteit van de aanvallen erop te verhogen.”
    Te weinig manschappen

    Zij die hoopten dat Zelenski de Krim wel zou opofferen in ruil voor wapenstilstand, moeten daar dus wellicht niet meer op hopen. „Blijvende Russische controle over de Krim zou voor Rusland misschien wel het benodigde wisselgeld kunnen zijn om de troepen uit de rest van Oekraïne terug te trekken”, zegt Gerrits. „Al zijn we nog lang niet aan gesprekken toe, vrees ik. En die mogelijkheid verdwijnt al helemaal door de aanvallen van Oekraïne.”

    Bekijk ook:
    Somberte over offensief, kan Oekraïne ’cruciale’ deadline halen? ’Ze bestoken ons met alles wat ze hebben’

    Helaas is de Krim heroveren op dit moment geen haalbare kaart voor het Oekraïense leger, meent ook Quanten. „Het zou me sterk verbazen dat ze daar de middelen voor hebben. Het doel ligt er nu eerder in om de landbrug met de Krim voor de Russen door te knippen. Dat zal net daarboven moeten gebeuren. Als je daar gebied herovert en de verbinding voor de logistieke bevoorrading afsnijdt voor Rusland, deel je echt een klap uit. Want dat schiereiland, daar ligt voor Rusland het zwaartepunt in de oorlog. Slaag je erin dat te neutraliseren, dan zal Rusland grote problemen hebben. Vanuit militair standpunt is die Krim cruciaal.”

    Dat zeiden de Oekraïense inlichtingendiensten donderdag onomwonden. Ze noemden het hijsen van de vlag een onderdeel van een „langetermijnoperatie”, die uiteindelijk moet uitmonden in het verdrijven van de Russische troepen van het schiereiland.
  7. forum rang 6 Fender bass 26 augustus 2023 09:50
    Ik heb het me al eerder afgevraagd. Boeit het regime het als er wel doden vallen? Waarschijnlijk niet.

    Russia repels another Ukrainian drone attack
    augustus 26, 2023 07:40a.m. CEST
    Russian Ministry of Defense shared on Saturday that it has managed to thwart yet another "terrorist attack" from Ukraine on its territory.

    During the night, one Ukrainian drone was detected in the Moscow region. The country's air defense systems reacted, managing to down the unmanned aerial vehicle.

    The Moscow region has been one of the main targets of Ukraine's drone strikes in the past few days.

    KEYWORDS:
    DRONES | UKRAINE CRISIS

    Baha Breaking News (BBN) / AY
  8. forum rang 9 josti5 26 augustus 2023 09:51
    quote:

    Lu. schreef op 25 augustus 2023 23:16:

    [...]Het Westen streeft naar vrede. En Poetin ziet daarin een uitdaging.
    -----------------
    Waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    Ik lees alleen maar oorlogstaal, berichten over wapenleveranties en steeds zwaarder oorlogsmateriaal.

    Baerbock en Rutte hebben duidelijk verklaard, dat hun landen in oorlog met Rusland zijn.

    www.youtube.com/watch?v=Q5TEkOO3OVY&a...

    www.youtube.com/watch?v=YflxBf77PMk&a...

    Minsk 1 en Minsk 2 zijn niet nagekomen, en je weet hopelijk, wat Merkel en Hollande hierover hebben gezegd.

    www.google.com/search?q=merkel+over+m...,vid:0-57KOwG9co

    kyivindependent.com/hollande-there-wi...

    Na het bezoek van Johnson aan Zelensky vorig jaar, was het gedaan met de vredesbesprekingen.

    Dus: waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    En kom dan niet aan met de recente 'vredesbesprekingen' zonder de aanwezigheid van Rusland.

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...
  9. forum rang 4 tomtom100 26 augustus 2023 10:13
    quote:

    Blik dekkende afbijt schreef op 26 augustus 2023 09:54:

    Vraag voor meneer Luchtschip of andere expert...
    Zou je al kunnen zeggen wie er gaat winnen?
    Of een berekening loslaten wie mogelijk zou kunnen winnen?
    Hoi Blik dekkende afbijt. Ik ben de expert in deze.
    Natuurlijk zal Oekraine winnen. Die Orcen druipen binnen het jaar vernedererd en berooid af. Een 3de wereldland naast Europa wordt het. Hopelijk bouwen ze een muur om de toekomstige gelukzoekers tegen te houden. Misschien 1 termijn een Europese Trump om dat te realiseren :-)
  10. forum rang 6 Fender bass 26 augustus 2023 10:21
    quote:

    josti5 schreef op 26 augustus 2023 09:51:

    [...]
    -----------------
    Waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    Ik lees alleen maar oorlogstaal, berichten over wapenleveranties en steeds zwaarder oorlogsmateriaal.

    Baerbock en Rutte hebben duidelijk verklaard, dat hun landen in oorlog met Rusland zijn.

    www.youtube.com/watch?v=Q5TEkOO3OVY&a...

    www.youtube.com/watch?v=YflxBf77PMk&a...

    Minsk 1 en Minsk 2 zijn niet nagekomen, en je weet hopelijk, wat Merkel en Hollande hierover hebben gezegd.

    www.google.com/search?q=merkel+over+m...,vid:0-57KOwG9co

    kyivindependent.com/hollande-there-wi...

    Na het bezoek van Johnson aan Zelensky vorig jaar, was het gedaan met de vredesbesprekingen.

    Dus: waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    En kom dan niet aan met de recente 'vredesbesprekingen' zonder de aanwezigheid van Rusland.

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...
    Jij bent van het type dat een inbreker uitnodigt om ook even je dochter te verkrachten en dan de reservesleutel van de auto meegeeft.

    Althans, zo doe je je voor omdat je alleen maar uit bent op afwijzing. Je speelt hier advocaat van de duivel om reactie uit te lokken, daar kick je op. Verder niets.
  11. forum rang 8 GakGak 26 augustus 2023 10:22
    quote:

    josti5 schreef op 25 augustus 2023 18:02:

    [...]
    -----------------
    Uitstekende zetten van Trump.
    .
    Wedden dat de man niet kan schaken of welk ander strategies spel dan ook ?
    Kan nog niet een zet vooruit denken.
    Kan zelfs de gevolgen van elke zet niet eens overzien.
    Doet maar wat, gedreven door zijn straatvechtersinstinct.

    Tijdens zijn wanbeleid de ene dag de grenzen opzoeken van de handelsoorlog met China en de volgende dag
    alles weer bagatelliseren zodat het leek als hij aan het jojo-en was met de beurs.

    die trump bedoel je toch ?
  12. forum rang 6 Fender bass 26 augustus 2023 10:25
    Hier wel samenwerking. Ik weet niet wat ik er van moet vinden.

    NASA, SpaceX send Crew-7 to ISS
    augustus 26, 2023 09:29a.m. CEST
    The United States National Aeronautics and Space Administration (NASA) and Elon Musk's SpaceX launched four astronauts to the International Space Station (ISS) in the seventh joint mission. SpaceX's Falcon 9 rocket launched the Crew Dragon capsule Endurance, which previously flew NASA's Crew-3 and Crew-5 missions to and from the ISS.

    The Crew-7 consists of astronauts from NASA, the European Space Agency, the Japan Aerospace Exploration Agency, and Russia's Roscosmos. They will stay at the ISS for around six months, where they will "conduct science and technology demonstrations to prepare for human exploration beyond low-Earth orbit and to benefit humanity on Earth," SpaceX said.

    KEYWORDS:
    NASA | SPACE | SPACEX

    Baha Breaking News (BBN) / DJ
  13. forum rang 4 tomtom100 26 augustus 2023 10:26
    quote:

    josti5 schreef op 26 augustus 2023 09:51:

    [...]
    -----------------
    Waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    Ik lees alleen maar oorlogstaal, berichten over wapenleveranties en steeds zwaarder oorlogsmateriaal.

    Baerbock en Rutte hebben duidelijk verklaard, dat hun landen in oorlog met Rusland zijn.

    www.youtube.com/watch?v=Q5TEkOO3OVY&a...

    www.youtube.com/watch?v=YflxBf77PMk&a...

    Minsk 1 en Minsk 2 zijn niet nagekomen, en je weet hopelijk, wat Merkel en Hollande hierover hebben gezegd.

    www.google.com/search?q=merkel+over+m...,vid:0-57KOwG9co

    kyivindependent.com/hollande-there-wi...

    Na het bezoek van Johnson aan Zelensky vorig jaar, was het gedaan met de vredesbesprekingen.

    Dus: waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    En kom dan niet aan met de recente 'vredesbesprekingen' zonder de aanwezigheid van Rusland.

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...
    Geen vrede!!!! Afmaken die schurken en op de knieen zwaar vernederd dwingen naar de onderhandelingstafel. Zodat ze het hun lang kunnen herinneren (zoals uw vrienden dat ook kunnen (de zwarten))
    Wapens wapens en nog eens wapens leveren aan Oekraine en die Orcen op Oekrainse grond uitroeien.
    Zo zie ik het graag....
  14. forum rang 6 Fender bass 26 augustus 2023 10:29
    quote:

    GakGak schreef op 26 augustus 2023 10:22:

    [...]
    .
    Wedden dat de man niet kan schaken of welk ander strategies spel dan ook ?
    Kan nog niet een zet vooruit denken.
    Kan zelfs de gevolgen van elke zet niet eens overzien.
    Doet maar wat, gedreven door zijn straatvechtersinstinct.

    Tijdens zijn wanbeleid de ene dag de grenzen opzoeken van de handelsoorlog met China en de volgende dag
    alles weer bagatelliseren zodat het leek als hij aan het jojo-en was met de beurs.

    die trump bedoel je toch ?
    De Trump die ook wel even het zorgstelsel zou veranderen, en in 4 jaar niets gedaan heeft?

    Die een muur zou bouwen die Mexico zou betalen?

    Een impulsieve praatjesmaker met alleen maar persoonlijke belangen.
  15. Advocaat van de Duivel 26 augustus 2023 10:33
    quote:

    josti5 schreef op 25 augustus 2023 17:57:

    [...]
    ---------------

    Toe maar weer...

    Tmag blijkbaar allemaal, hier.
    Er is niemand die je verplicht hier rond te dwalen hoor.....is geheel eigen keuze om je eigen moverende redenen .
  16. forum rang 9 josti5 26 augustus 2023 10:35
    quote:

    tomtom100 schreef op 26 augustus 2023 10:26:

    [...]

    Geen vrede!!!! Afmaken die schurken en op de knieen zwaar vernederd dwingen naar de onderhandelingstafel. Zodat ze het hun lang kunnen herinneren (zoals uw vrienden dat ook kunnen (de zwarten))
    Wapens wapens en nog eens wapens leveren aan Oekraine en die Orcen op Oekrainse grond uitroeien.
    Zo zie ik het graag....

    ----------------
    Dank voor het bevestigen van mijn post: oorlogstaal, dus.
  17. forum rang 9 josti5 26 augustus 2023 10:37
    quote:

    Fender bass schreef op 26 augustus 2023 10:21:

    [...]

    Jij bent van het type dat een inbreker uitnodigt om ook even je dochter te verkrachten en dan de reservesleutel van de auto meegeeft.

    Althans, zo doe je je voor omdat je alleen maar uit bent op afwijzing. Je speelt hier advocaat van de duivel om reactie uit te lokken, daar kick je op. Verder niets.
    ------------------
    Niet in staat tot een inhoudelijke reactie?
  18. forum rang 6 Fender bass 26 augustus 2023 10:37
    quote:

    josti5 schreef op 26 augustus 2023 10:37:

    [...]
    ------------------
    Niet in staat tot een inhoudelijke reactie?
    Nee.
  19. Advocaat van de Duivel 26 augustus 2023 10:38
    quote:

    josti5 schreef op 26 augustus 2023 09:51:

    [...]
    -----------------
    Waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    Ik lees alleen maar oorlogstaal, berichten over wapenleveranties en steeds zwaarder oorlogsmateriaal.

    Baerbock en Rutte hebben duidelijk verklaard, dat hun landen in oorlog met Rusland zijn.

    www.youtube.com/watch?v=Q5TEkOO3OVY&a...

    www.youtube.com/watch?v=YflxBf77PMk&a...

    Minsk 1 en Minsk 2 zijn niet nagekomen, en je weet hopelijk, wat Merkel en Hollande hierover hebben gezegd.

    www.google.com/search?q=merkel+over+m...,vid:0-57KOwG9co

    kyivindependent.com/hollande-there-wi...

    Na het bezoek van Johnson aan Zelensky vorig jaar, was het gedaan met de vredesbesprekingen.

    Dus: waaruit blijkt, dat het Westen naar vrede streeft?

    En kom dan niet aan met de recente 'vredesbesprekingen' zonder de aanwezigheid van Rusland.

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...
    Ik heb een hele eenvoudige vraag.....

    Wie is er Oekraïne binnengevallen?

    A. DE NAVO
    B. RUSLAND
    C. INDIA
    D. CHINA

    Een van de vier is het juiste zoals gebruikelijk bij.multiple gok.....
    Moet vast lukken.
63.577 Posts
Pagina: «« 1 ... 2611 2612 2613 2614 2615 ... 3179 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.381
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.905
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.386
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.060
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.759
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.981
Air France - KLM 1.024 34.335
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.377
Allfunds Group 3 1.203
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.267
AMG 965 125.742
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.124
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.621
Arcelor Mittal 2.023 318.609
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.273
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.691
ASML 1.762 76.960
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.651
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.673

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht