Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 2623 2624 2625 2626 2627 ... 3185 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. hap 29 augustus 2023 11:57
    quote:

    het zwaard schreef op 29 augustus 2023 11:27:

    Poetin zal begrafenis Prigozjin niet bijwonen

    Russische president Vladimir Poetin zal de begrafenis van Wagner-leider Jevegni Prigozjin niet bijwonen, zegt Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov.

    Volgens Peskov heeft het Kremlin geen verdere informatie over de begrafenis van Prigozjin en beschouwt dat als een familieaangelegenheid.

    Prigozjin overleed vorige week in een vliegtuigcrash, exact twee maanden nadat hij met enkele Wagner-huurlingen een mislukte staatsgreep had ondernomen. Poetin noemde dat "hoogverraad" en volgens meerdere experts is de Russische president verantwoordelijk voor de crash. Het Kremlin noemt dat een "absolute leugen".
    Bij een echte maffia-begrafenis is de moordenaar ook altijd aanwezig.
  2. forum rang 8 GakGak 29 augustus 2023 11:58
    Het hulppakket omvat 130 miljard won voor wederopbouw, 260 miljard aan humanitaire hulp en nog eens 130 miljard won via internationale organisaties, volgens de Zuid-Koreaanse begroting voor 2024
    .
    Lijkt me een win-won situatie voor Oekraine.

    Dat putin nergens tijd voor heeft, G-zoveel bijeenkomsten of begrafenissen bijwonen, is vanzelfsprekend.
    Hij is heel druk met een to-do lijstje opstellen met prioriteiten en namen wie het eerst in aanmerking komen voor
    eliminatie en liefst op een wat creatieve manier, maakt de meeste indruk.

    Heel vaak zijn het inmiddels oorlogscriminelen uit zijn eigen entourage en dan is hij nog goed bezig ook.
    Eerst zijn meest criminele (ex) maffiamaatjes om zeep om uiteindelijk eens zelf het loodje te leggen.

    Scheelt het Internationale Strafhof klauwen vol werk later.
  3. forum rang 8 GakGak 29 augustus 2023 12:01
    quote:

    hap schreef op 29 augustus 2023 11:57:

    [...]

    Bij een echte maffia-begrafenis is de moordenaar ook altijd aanwezig.
    .
    bij zo´n echte maffia manifestie is er steeds weer eentje minder aanwezig, het slachtoffer.
  4. forum rang 8 het zwaard 29 augustus 2023 12:08
    quote:

    hap schreef op 29 augustus 2023 11:57:

    [...]

    Bij een echte maffia-begrafenis is de moordenaar ook altijd aanwezig.
    Ja Hap, maar dit keer geen " Don Poetinioli " op deze maffia begrafenis, tot spijt wie het benijdt .
  5. forum rang 8 het zwaard 29 augustus 2023 12:11
    Nu de dood van Jevgeni Prigozjin officieel is bevestigd, wil president Poetin de Wagner-baas zo snel mogelijk begraven, vooral figuurlijk. Terwijl opmerkelijk veel Russen blijven treuren, beschuldigt de Russische televisie iedereen van Prigozjins dood, behalve Poetin.
  6. Bullwish 29 augustus 2023 12:16
    quote:

    hap schreef op 29 augustus 2023 11:57:

    [...]

    Bij een echte maffia-begrafenis is de moordenaar ook altijd aanwezig.
    Tenzij hij niet durft.
  7. watergeus 29 augustus 2023 13:00
    quote:

    benbelegger schreef op 29 augustus 2023 09:18:

    Grote onzekerheid voor Afrikaanse junta’s die Wagner-troepen hebben ingehuurd voor hun veiligheid

    De dood van Wagner-leider Prigozjin kan chaos opleveren in Afrikaanse landen die op zijn milities leunen. Het Kremlin was al bezig de touwtjes daarvan aan te halen.
    www.nd.nl/nieuws/buitenland/1188898/g...

    Lees de gehele analyse in de bijlage.
    .
    Demonstreren met een bord pro Wagner is heel makkelijk. Je betaalt wat centen en er zijn volop vrijwilligers die met het spandoek lopen. Weer een week te eten niet waar. Zo werkt dat. Zijn wij als Westen schuldig aan. Al sinds we slaven kochten van de koning in ruil voor alcohol en geweren.
    Slecht idee van de EU om zich hier mee te bemoeien . Achter de schermen zit Frankrijk vooral de boel op te hitsen in de EU om geld vrij te maken en in te grijpen omdat ze overal uitgeflikkerd worden. Logisch: ze blijven zich totaal koloniaal opstellen na 60 jaar vlagonafhankelijkheid.
    Dubieus hoe ieders belasting geld in de EU misbruikt wordt. En Nederland heeft geen mening, wil vriendjes blijven met Macron. Dit lees je niet in het artikel. Speelt achter gesloten deuren.
  8. forum rang 5 theo1 29 augustus 2023 13:56
    quote:

    josti5 schreef op 28 augustus 2023 19:37:

    [...]
    -------------------
    Die Westerse bedrijven komen vroeger of later wel weer terug naar Rusland.

    Jij was toch zo van de feiten? Dit is pure speculatie. Ik denk dat dit hele gebeuren behoorlijk traumatisch is voor veel bedrijven. Oliebedrijven, ja, dat is een andere categorie. Die zijn wel wat gewend en die zijn gedwongen te werken waar de olie in de grond zit. En die zullen ook een behoorlijke risico-marge willen op iedere investering in Rusland. Maar een unilever of een ikea? Is de Russische markt echt zo belangrijk om daar serieuze risico's voor te nemen?

    Bovendien is Rusland in behoorlijke mate autarctisch.
    Autarkisch is met een k, het komt uit het Grieks en het Grieks heeft geen c. Op het gebied van olie, metalen en basis landbouwproducten misschien. Maar zodra er technologie aan te pas komt, wordt het beeld toch wel anders. En zelfs olie is problematisch, ze missen de technologie om hun installaties te onderhouden en uit te breiden.

    En kijk ook maar eens naar de nog beschikbare Westerse producten: ik heb de video's niet helemaal bekeken, maar zag o.a. wel veel Duitse chocola en Barilla pasta's voorbij komen.

    Russian TYPICAL Supermarket Tour: What are Prices like in 2023?


    Niet onder de indruk en wel om meerdere redenen.
    1- dit is puur anecdotisch. Wie zegt dat dit een typische supermarkt is? Ik geloof direct dat er van alles te koop is in de betere wijken van Moskou, maar hoe is de situatie in een volkswijk in Omsk? De meeste Russen wonen niet in de betere wijken van Moskou.
    2- er is geen embargo op tandpasta en chocolade. In principe is het legaal dat soort producten te exporteren naar Rusland. Voor reguliere bedrijven is het lastig om hun product daar te krijgen omdat de grenzen semi-gesloten zijn en ook om ervoor betaald te worden vanwege de swift-sancties. Maar er zijn altijd avontuurlijke handelaars die kansen zien.
    3- de prijskaartjes veranderen en weer terugveranderen als de camera's weg zijn is nogal gemakkelijk.
    4- de lonen liggen in Rusland op een iets ander niveau dan in Nederland. Wat hier goedkoop is, is het daar niet.

    Verder een paar anecdotes voor jou.

    1- tijdens de Frans-Duitse oorlog van 1870-1871 belegerden de Duitsers Parijs. Ze blokkeerden de stad om die door uithongering tot overgave te dwingen. Dat was toen geaccepteerde praktijk. Daar wordt tegenwoordig anders tegenaan gekeken, soms gaat de beschaving inderdaad vooruit. Kortom, al vrij snel waren de huisdieren geslacht en de dieren van de dierentuin gingen er achteraan. Daarna de ratten en daarna aten mensen de blaadjes van de bomen die nog stonden en het gras tussen de tegels. Maar intussen waren de duurdere restaurants gewoon open. Wie genoeg geld en/of macht had, kon tot en met de laatste dag uitgebreid dineren in goede restaurants.

    Moraal van het verhaal: zelfs als het gewone volk verhongert in de straten, zijn er altijd plekken te vinden waar alles te krijgen is. Er is altijd smokkel, zelfs dwars door een militaire blokkade. Smokkel maakt spullen duur en schaars en dus onbereikbaar voor de massa. Maar totale ontzegging is extreem moeilijk te realiseren. Het naakte feit dat je een plek kan vinden waar Italiaanse tandpasta te koop is, zegt niks.

    2- Potemkin was gouverneur van een arme provincie, maar hij had ambitie. Op een keer zou de tsaar zijn provincie bezoeken. Als gouverneur wist Potemkin natuurlijk de route die de tsaar zou nemen, dus bouwde hij voor de hutten van de bevolking valse gevels, liet hij de bevolking een keer in bad doen en gaf hij ze 1 paar goede kleren. Dus toen de tsaar langsreed, zag hij vanuit zijn koets welvarende dorpen en frisgewassen en goed geklede bewoners. De tsaar was diep onder de indruk van Potemkin's bestuurlijke kwaliteiten en maakte hem minister.

    Moraal van dit verhaal: als je weet waar en wanneer er iemand gaat kijken, is het niet zo moeilijk om dingen mooier te laten lijken dan ze zijn.

    Het Potemkin-dorp is niet alleen uitgevonden in Rusland, Rusland heeft er een rijke traditie in. Er is ook nooit gebrek geweest aan lieden die er met open ogen intuinen. Toen de muur nog stond en er iedere dag lange rijen voor lege winkels stonden, waren er overal in Europa van die vriendschapsverenigingen. Dick Tommel, toenmalig D66 kamerlid, was een prominent lid van de Nederland-Rusland vriendschapsvereniging. Die gingen af en toe eens op reis naar Rusland en zagen dan een heel andere werkelijkheid. Dus verkondigden ze luidkeels dat het helemaal niet zo erg was in Rusland en dat was natuurlijk precies de bedoeling. Wat ze zagen, dat waren Potemkin-dorpen. Een paar opgepoetste plekken die speciaal voor dat soort gelegenheden in stand werden gehouden. Tommel en zijn vrienden geloofden het omdat ze het wilden geloven. Of omdat ze gewoon een tikje onnozel en goedgelovig waren. Of omdat ze slechte bedoelingen hadden. Het zal allemaal bestaan hebben.
  9. forum rang 6 Fred 62 29 augustus 2023 13:56
    quote:

    watergeus schreef op 29 augustus 2023 13:00:

    [...]

    Demonstreren met een bord pro Wagner is heel makkelijk. Je betaalt wat centen en er zijn volop vrijwilligers die met het spandoek lopen. Weer een week te eten niet waar. Zo werkt dat. Zijn wij als Westen schuldig aan. Al sinds we slaven kochten van de koning in ruil voor alcohol en geweren.
    Slecht idee van de EU om zich hier mee te bemoeien . Achter de schermen zit Frankrijk vooral de boel op te hitsen in de EU om geld vrij te maken en in te grijpen omdat ze overal uitgeflikkerd worden. Logisch: ze blijven zich totaal koloniaal opstellen na 60 jaar vlagonafhankelijkheid.
    Dubieus hoe ieders belasting geld in de EU misbruikt wordt. En Nederland heeft geen mening, wil vriendjes blijven met Macron. Dit lees je niet in het artikel. Speelt achter gesloten deuren.
    Gaat het u financieel slecht?
    Heeft u niet een grote mate van vrijheid hier.
    Moet u veel dingen tegen uw zin doen van de EU.
    Of is het gewoon een slechte dag voor u?

    Fred
  10. forum rang 5 theo1 29 augustus 2023 14:50
    quote:

    closer schreef op 29 augustus 2023 14:28:

    [...]
    Klein foutje, maar verder een uitstekend verhaal, Theo. Josti is er weer ingetommeld...
    www.barilla.com/nl-nl/producten/pasta
    Ik had me niet verdiept in waar dat spul vandaan komt. Dat kan me ook niet veel schelen. De naam leek me Italiaans te klinken.
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 29 augustus 2023 15:09
    één uur geleden
    Adviseur Zelensky: Westen is akkoord met aanval op Russen op Krim

    De westerse bondgenoten van Oekraïne hebben er geen moeite mee als Russische doelen op de Krim worden aangevallen. Dat heeft Mychajlo Podoljak, een adviseur van president Volodimir Zelenski, gezegd in een interview met de Oekraïense televisie. Volgens hem zijn de landen daarover van mening veranderd.

    "Er is op dit moment absolute overeenstemming dat we alles wat Russisch is mogen vernietigen in de bezette gebieden, bijvoorbeeld op de Krim", aldus Podoljak. Vorig jaar waren westerse landen daar volgens hem nog op tegen. De Krim staat al sinds 2014 onder controle van Rusland. De Oekraïense aanvallen zijn puur uit zelfverdediging, stelde de adviseur. "Wij zijn deze oorlog niet begonnen."

    Podoljak verwees onder meer naar uitspraken van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock. Ook zij spreekt van zelfverdediging, zelfs als het gaat om de droneaanvallen op Moskou. "Rusland bombardeert onophoudelijk burgerdoelen in Oekraïne, graanopslagen, ziekenhuizen, kerken. En Oekraïne verdedigt zichzelf binnen de kaders van het internationaal recht", aldus de Duitse.
  12. forum rang 5 theo1 29 augustus 2023 15:13
    quote:

    josti5 schreef op 28 augustus 2023 20:07:

    [...]
    ---------------
    Altijd handig, om de feiten er bij te vermelden:

    www.consilium.europa.eu/en/infographi...

    www.un.org/en/black-sea-grain-initiat...
    Je mist de feiten die ertoe doen en je staart je blind op feiten die er niet toe doen.

    Wat er niet toe doet is waar het Oekraïense graan precies heen gaat. Wat er wel toe doet is dat graan een commodity is met een wereldmarktprijs. Wat belangrijk is, is dat het Oekraïense graan op de markt komt. Zelfs als het alleen gebruikt wordt als veevoer voor Amerikaanse hamburgers, of voor bruidstaarten in Korea, dan nog zorgt het aanbod voor lagere wereldmarktprijzen en daar profiteren arme mensen in Egypte en Bangladesh direct van, ook al wordt er geen korrel Oekraïens graan gebruikt om brood te bakken in Egypte. En die mensen lijden er ook direct onder als Rusland weer eens een silo bombardeert, want dat betekent minder aanbod en dus een hogere wereldmarktprijs. Voor "ons" in Europa doet het er niet zo ontzettend veel toe als een brood een cent duurder is, maar in de sloppenwijken in Cairo kan dat het verschil maken.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 29 augustus 2023 15:45
    5 uur geleden
    Russische militaire bloggers kritisch op 'wanbeleid' ministerie van Defensie

    Het Russische ministerie van Defensie mag rekenen op aanhoudende kritiek van militaire bloggers, zo meldt Sky News. De bloggers bekritiseren het ministerie wegens "wanbeleid met de strategie en het negeren van klachten".
    Sommige bloggers zouden beweren dat het militaire commando ervoor heeft gekozen om berichten te negeren en tot zwijgen te brengen dat een brigade uit het zuidelijke militaire district nabij Cherson grote verliezen had geleden. Dat zou gebeurd zijn door onvoldoende artilleriesteun en slecht leiderschap.
    Een van de bloggers zei dat het ministerie te kampen heeft met bureaucratische problemen die hervormingen in de weg staan. Een andere blogger zei op zijn beurt dat 90 procent van de informatie over militaire mislukkingen van de Russen niet wordt gepubliceerd. Hij merkte op dat functionarissen kritiek opvatten als een persoonlijke aanval.
  14. putbruy10 29 augustus 2023 16:01
    hmm, er roert toch blijkbaar wat, tijdens de eerste maanden durfde niemand ook maar iets opmerken over de gang van zaken,
    best dat de bloggertjes geen publiek gekende verplaatsingen meer doen.

    Hoop dat ze de komende weken militaire klappen krijgen in het bezet gebied, dan kan het potje nog meer overkoken
  15. forum rang 9 josti5 29 augustus 2023 16:15
    quote:

    closer schreef op 29 augustus 2023 14:28:

    [...]
    Klein foutje, maar verder een uitstekend verhaal, Theo. Josti is er weer ingetommeld...
    www.barilla.com/nl-nl/producten/pasta
    ------------------
    Waar ben ik 'ingetommeld'?

    Ik schreef: 'Barilla pasta's': macaroni, spaghetti etc. in allerlei vormen.

    Dat ene Theo van 'pasta' 'tandpasta' weet te maken, is voor zijn rekening.
    Tja, als je niet verder komt dan Valkenburg...
  16. forum rang 8 closer 29 augustus 2023 16:19
    quote:

    josti5 schreef op 29 augustus 2023 16:15:

    Waar ben ik 'ingetommeld'?
    Lees daarvoor de reactie van Theo.
  17. forum rang 5 theo1 29 augustus 2023 16:20
    Even terug naar het front.

    Het offensief bij Robotyne heeft duidelijk meer vaart gekregen. De inname van Robotyne is belangrijk, maar intussen zijn de Oekraïners iets ten oosten van Robotyne alweer een stap verder. Tussen Robotyne en Novoprokopivka hebben de Russen loopgraven gebouwd, maar naar het oosten niet. Dit is weer hetzelfde trucje dat ook bij Robotyne met succes is gebruikt: een frontale aanval is te moeilijk, dus van je aan vanuit het oosten. Het Russische leger is een organisatie die niet erg snel leert, dus dezelfde truc werkt op dezelfde plek meerdere keren.

    Intussen is de Surovikin-lijn bereikt en de lijn van contact zal steeds langer worden. Dat is gunstig: de Oekraïners hoeven maar op 1 plek door te breken.
    Ukraine Matters had trouwens een onbevestigd gerucht dat de Oekraïners al in Verbove zouden zijn en dat is voorbij de Surovikin-lijn. Nu is dat een gerucht, en is al eerder verwarring geweest over "in" een bepaalde plaats zijn. In Oekraïne zijn districten genoemd naar hun hoofdplaats, dus als je zegt "in" X dan kan dat betekenen in de bebouwde kom van plaats X of binnen de grenzen van district X. Dat kan zomaar 10km verschil maken. Of vóór of voorbij de Surovikin lijn. Ik zou daar dus niet al te veel waarde aan hechten tot er meer berichten zijn.

    Over het bericht van de zwarte ridder van 15:45. De 'Russen hadden geprobeerd de Oekraïners van hun bruggenhoofd bij Kozachi Laheri te verdrijven. Daarvoor verzamelden ze erg veel mankracht en materiaal. Omdat de westoever van de Dnjepr hoger is, en drones alles zien, was dat prijsschieten voor de Oekraïense artillerie. Niettemin slaagden de Russen erin een enorme overmacht bij elkaar te krijgen. Dus gingen de Oekraïners ervandoor in hun boten en vielen ze deze brigade op de flanken aan. Alles bij elkaar dus enorme verliezen door onbekwaam leiderschap.

    En nog iets. Tokmak is cruciaal. Het ligt op de enige spoorlijn die de Russen beheersen tussen de Donbass en de Krim. En het is ook een snelwegknooppunt. Als de Russen Tokmak verliezen, blijft alleen de weg langs de kust over. Dat is een enorm logistieke probleem en dus zullen ze alles op alles zetten om de Oekraïners zo ver mogelijk van Tokmak weg te houden. Richting Tokmak vechten zal dus niet gemakkelijk zijn. Maar Tokmak versterken, betekent andere fronten verzwakken. Dus kunnen er op andere plaatsen juist weer nieuwe kansen ontstaan.

    josti, schakel maar uit, want hier gaat een meninkje volgen
    Er was sprake van bepaalde generaals die er bij de Oekraïners op aandrongen om alles te zetten op het offensief naar Tokmak. Nu ben ik geen generaal en zullen zij er vast meer verstand van hebben dan ik, maar eerlijk gezegd ben ik het daar niet helemaal mee eens. Het lijkt mij verstandiger om ook op andere plekken druk te blijven zetten en te profiteren als er kansen ontstaan. Gewoon lekker opportunistisch blijven en niet alles op het moeilijkste punt inzetten. Zoals steeds, we zullen zien wat er gaat gebeuren.
  18. forum rang 5 theo1 29 augustus 2023 16:25
    quote:

    josti5 schreef op 29 augustus 2023 16:15:

    [...]
    ------------------
    Waar ben ik 'ingetommeld'?

    Ik schreef: 'Barilla pasta's': macaroni, spaghetti etc. in allerlei vormen.

    Dat ene Theo van 'pasta' 'tandpasta' weet te maken, is voor zijn rekening.
    Tja, als je niet verder komt dan Valkenburg...
    Tja, als je je druk maakt om kleinigheden en de boodschap uit het oog verliest...
  19. forum rang 8 het zwaard 29 augustus 2023 16:29
    Drie doden na helikoptercrash van Russische veiligheidsdienst in Oeralgebergte
    In het Oeralgebergte is een helikopter van de Russische veiligheidsdienst FSB gecrasht. Zeker drie personen zijn daarbij om het leven gekomen. Dat heeft de gouverneur van de regio Tsjeljabinsk gezegd.
    “Er is een Mi-8 helikopter neergestort in het district Sosnovski”, zegt gouverneur Alexej Teksler op berichtendienst Telegram. Hij bevestigt dat het om een FSB-voertuig gaat. Ook de lokale afdeling van het Russische ministerie van Noodsituaties heeft meegedeeld dat er drie lichamen werden gevonden op de plaats van het ongeval, waar brand was uitgebroken.

    Een reddingswerker vertelde aan staatspersbureau Ria-Novosti dat het om een “gewone trainingsvlucht” ging, die waarschijnlijk door een defect is neergestort in het bos.

    Het ongeluk is geen uitzondering in Rusland, waar voor reizen naar afgelegen delen geregeld helikopters worden ingezet. Vaak gaat het dan mis, door slecht weer, een fout van de piloot of technische problemen.

    Waarschijnlijk liet een technisch gestolen onderdeel van de helikopter het afweten :-)
63.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 2623 2624 2625 2626 2627 ... 3185 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.454
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.944
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.479
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.091
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.534
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.367
AMG 965 125.851
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.162
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 316
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.664
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.702
ASML 1.762 77.058
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.668
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht