Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2667 2668 2669 2670 2671 ... 3185 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 theo1 13 september 2023 23:24
    quote:

    luchtschip schreef op 13 september 2023 16:09:

    Nu Oekraïne olie- en gasplatforms heeft bevrijd en Russische radars heeft verwijderd, heeft dit mogelijk de kruisraketaanval op de bezette Krim mogelijk gemaakt.

    Russische bronnen zeggen dat kruisraketten werden gelanceerd door straaljagers boven de Zwarte Zee. Landingsschip Minsk en onderzeeër Rostov aan de Don zijn beide "beschadigd".

    twitter.com/GlasnostGone/status/17019...
    Het lijkt allemaal bij elkaar te horen.
    Eerst de kustraids op het westpuntje van de Krim waar eerst een luchtdoelraketsysteem en daarna een bijna uniek radarsysteem zijn vernietigd.
    Daarna de bevrijding van de boorplatforms. Op deze platforms hadden de Russen ook radars staan en de helipads van de platforms werden door de luchtmacht gebruikt. Nu zullen er vast Oekraïense raketten op staan. Maar minstens zo belangrijk is dat de Russen hun early warning radars kwijt zijn.
    En dan een raketaanval op Sebastopol. Naar verluid eerst een aantal oude S200's als afleiding en dan Storm Shadows voor het echte werk. Weer een Rapucha en een Improved Kilo onderzeeër.

    Om de één of andere reden raken de Oekraïners steeds die landingsboten. Ze hebben nu al zeker 3 Rapucha's, een Tapir en een Serna uitgeschakeld. Volgens wikipedia heeft de Zwarte Zeevloot 4 Rapucha's. Maar er zijn er nog 5 extra, 3 van de Baltische Vloot en 2 van de Noordelijke Vloot. De Minsk is van de Baltische Vloot. Dus nog 6 Rapucha's te gaan, dan zijn ze op.
    De Zwarte Zee Vloot heeft 7 onderzeeërs. 6 Improved Kilo's en 1 gewone, niet improved. Nu dus minus 1 Improved. Die onderzeeërs, dat is duur spul.

    Nog een gave stunt. De Oekraïners hebben een enorme Oekraïense vlag aan ballonnen richting Donetsk laten vliegen. De Russen raakten over de rooie en openden het vuur op de vlag. Daarmee verraadden ze hun positie en ze werden gelijk te grazen genomen door Oekraïense artillerie.
  2. forum rang 5 theo1 13 september 2023 23:34
    BTW, er waren 2 Serna's. Eén daarvan is op Slangeneiland vernietigd. Nu is er dus nog 1.
    De Tapir class Saratov wordt genoemd in de tekst van de wikipedia pagina, maar niet in de opsomming van de schepen. Apart, het is best een groot schip, geen notedopje dat het noemen niet waard is.

    ah nu snap ik het, na de wikipedia pagina van "tapir class" te hebben opgezocht. De Amerikanen noemen de Tapir Alligator. En ze staan in de schepenlijst onder de naam Alligator. Er waren er 2 van, de Nikolay Filchenkov en de Orsk. Er was inderdaad verwarring tussen de Orsk en de Saratov. Het zijn kennelijk 2 namen voor hetzelfde schip. Moeten ze niet doen, de namen van die schuiten steeds veranderen. Heel vervelend.
  3. forum rang 5 theo1 14 september 2023 01:32
    Wat ook niet onbelangrijk is, is dat er vermoedelijk ook schade is aan het droogdok zelf. Rusland heeft buiten Sebastopol geen echt droogdok in de Zwarte Zee. Alleen drijvende dokken bij Novorossijsk. Als dit droogdok een tijd buiten gebruik is, is dat een groot gemis aan reparatie- en onderhoudscapaciteit. Dat zal zo zijn consequenties hebben.

    En die Rapucha's, die zouden wel eens heel belangrijk kunnen worden als de Oekraïners de Zee van Azov weten te bereiken. De Rapucha's kunnen vol beladen vrachtwagens of tanks afzetten op een strand, ze hebben niet eens een haven nodig. Dat ontlast de beperkte capaciteit om de Krim te bevoorraden als de landbrug wegvalt en de Krimbrug steeds meer onder vuur komt. Het gemis van de Rapucha's kan nog cruciaal worden.
  4. forum rang 6 benbelegger 14 september 2023 09:13
    De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft de Russische president Vladimir Poetin woensdag tijdens hun ontmoeting uitgenodigd om naar Noord-Korea te komen. Poetin heeft de uitnodiging geaccepteerd.
    Dat meldt het Noord-Koreaanse staatspersbureau KCNA.

    Nu Poetin door het Westen is uitgesloten vanwege de oorlog in Oekraïne, haalt hij de banden aan met een aantal landen die als ondemocratisch worden gezien. Noord-Korea heeft zich opgeworpen als leverancier van wapentuig voor de oorlog.

    Kim zei woensdag tegen Poetin dat hij er zeker van is dat de Russen een "grote overwinning" zal behalen en dat ze zullen winnen van "het kwaad". Daarmee doelde hij op wat hij zelf westers imperialisme in de oorlog in Oekraïne noemt.

    Wat Kim van Rusland wil in ruil voor het wapentuig, is niet bekend. Westerse functionarissen denken dat Noord-Korea uit is op geavanceerde technologie en voedselhulp.

    Kim en Poetin troffen elkaar woensdag op het Vostochny-kosmodroom, een Russische lanceerbasis in het oosten van het land. De Noord-Koreaanse leider zei bij aankomst dat zijn bezoek van "strategisch belang" is voor de banden tussen de twee landen.

    De ontmoeting tussen Poetin en Kim werd internationaal nauwlettend in de gaten gehouden. Er werd al rekening mee gehouden dat de leiders wilden praten over de levering van Noord-Koreaans wapentuig aan het Russische leger. Ook werd duidelijk dat de twee het hebben gehad over de politiek op het Koreaanse schiereiland en in Europa.
    www.nu.nl/buitenland/6280795/kim-jong...
    .
  5. forum rang 8 het zwaard 14 september 2023 11:12
    'Russisch luchtafweersysteem uitgeschakeld op de Krim'
    Volgens Oekraïense media gaat het om een "unieke speciale operatie" waarbij met drones en twee Neptunus-kruisraketten een geavanceerd Russisch S-400-luchtdoelraketsysteem werd uitgeschakeld. Daarbij zouden drones eerst de radars en antennes van het complex hebben geviseerd, waarna de Oekraïense marine de lanceerstation uitschakelden met kruisraketten.
    De S-400 - codenaam Triomf - is het meest moderne luchtafweersysteem in Russische dienst en heeft een bereik van liefst 400 kilometer. De kostprijs van de Russische tegenhanger van de Amerikaanse Patriots ligt naar schatting op 1,1 miljard euro per systeem, dat bestaat uit meerdere componenten.
    Ook enkele weken geleden kon Oekraïne al een dergelijk systeem in het westen van de Krim uitschakelen. Gisteren legden de Oekraïners daarop een Russisch schip en een onderzeeër in de as in Sebastopol, de thuishaven van de Russische Zwarte Zeevloot. Mogelijk lukte die aanval door het ontbreken van de Russische luchtafweer.

    Rusland geeft voorlopig geen commentaar op de aanval van vanmorgen, en zegt enkel dat het elf Oekraïense drones heeft neergehaald.
  6. forum rang 8 het zwaard 14 september 2023 11:22
    Poetin: “Sovjettanks naar Hongarije en Tsjecho-Slowakije sturen was een vergissing”
    Een opvallende verklaring van Vladimir Poetin dinsdag. Zo stelde de Russische president dat het destijds een vergissing was van de toenmalige Sovjet-Unie om tanks naar Hongarije en Tsjecho-Slowakije te sturen om massaprotesten tijdens de Koude Oorlog de kop in te drukken.
    “Het was een vergissing” zei Poetin als reactie op vragen over de perceptie van Rusland als een koloniale mogendheid wegens het besluit van Moskou om tanks naar Boedapest te sturen in 1956 en naar Praag in 1968.
    De Hongaarse opstand van 1956 werd meedogenloos neergeslagen door Sovjettroepen en -tanks. Bij de gevechten kwamen minstens 2.600 Hongaren en 600 Sovjetsoldaten om.

    De Praagse Lente van 1968 werd beëindigd toen troepen van het Warschaupact, onder leiding van de Sovjet-Unie, het land binnenvielen. “Het is niet juist om op het vlak van buitenlands beleid iets te doen dat de belangen van andere volkeren schaadt”, legde Poetin uit volgens ‘Reuters’. Nochtans heeft deze terechte bedenking de Russische president er niet van weerhouden om in februari 2022 buurland Oekraïne binnen te vallen.

    Poetin wees erop dat de Verenigde Staten dezelfde fouten maakten als de Sovjet-Unie destijds. Hij verklaarde dat Washington “geen vrienden heeft, alleen belangen”.

    Wanneer gaat Poetin eens beseffen dat de inval in Oekraïne verkeerd was ?Hij er geen " vrienden" heeft mee gemaakt, maar wel ZIJN belangen er probeerde er mee te verstevigen. Dwaze mentaal gestoorde idioot !!
  7. forum rang 8 het zwaard 14 september 2023 11:31
    KOKKI EN PEPPI

    Wit-Russische president Loekasjenko gaat met Poetin 'belangrijke kwesties' bespreken
    De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko reist vrijdag naar Rusland voor besprekingen met de Russische president Vladimir Poetin. Dat meldt het persagentschap Reuters. Volgens het Wit-Russische staatspersbureau Belta zullen de twee leiders "belangrijke internationale en regionale kwesties" bespreken.
  8. forum rang 7 plusmin 14 september 2023 13:16
    Shoigu is no longer confident of victory. In a year and a half of war, his rhetoric has changed from "domination has been won" to "we survived the summer... we are keeping the defense".

    Let's compare this speech with a more upbeat speech at the Defense Ministry meeting a month after the invasion began (both speeches can be watched in one video).

    ?? What Shoigu said on March 29, 2022:

    ??The main tasks of the first stage of the operation have been accomplished.
    ??The combat potential of the Ukrainian armed forces has been significantly reduced.
    ??Air supremacy has been conquered, the Ukrainian Air Force and air defense system have been almost destroyed.
    ??The naval forces have ceased to exist, and all land forces formations have suffered significant losses.

    ?? What Shoigu said on September 13, 2023:

    ??Russian troops have survived, survived the spring and summer campaigns, now the fall campaign has come.
    ??The troops are defending what they need to defend.
    ??When asked by a reporter about victory, the minister paused, hesitantly spread his hands and only then said: "We have no other options."

    The last major success of the Russian Armed Forces was the capture of Lysychansk and Sievierodonetsk during the summer 2022. After that, Shoigu's army began retreating from Kharkiv Oblast and Kherson. In May, Bakhmut was captured by Wagner PMC, but both sides believed that this city was not of strategic importance.

    During the summer counteroffensive of the Armed Forces of Ukraine, Russian troops were forced to leave several villages in Zaporizhzhia and Donetsk regions, and the most fortified line of defense, known as the "Surovikin's defense," was broken through.

    Video: twitter.com/i/status/1702245732462272649
  9. forum rang 7 plusmin 14 september 2023 13:59
    Als de vertaling in de video klopt is putin finaal van het pad af.

    twitter.com/wartranslated/status/1701...
    The more the Kremlin Looney talks about the "failure of the counter-offensive", the more you know that it is creating major worries for the occupier army. Hard to judge where this man gets his numbers, but the reality is that the self-proclaimed "second army in the world", after surprise attacking a much smaller country 1,5 years ago, is now holding on to dear life throwing all resources at villages it keeps saying "are not important".

    Video: twitter.com/i/status/1701525944886796294
  10. forum rang 8 closer 14 september 2023 14:31
    quote:

    theo1 schreef op 14 september 2023 01:32:

    Dat ontlast de beperkte capaciteit om de Krim te bevoorraden als de landbrug wegvalt en de Krimbrug steeds meer onder vuur komt. Het gemis van de Rapucha's kan nog cruciaal worden.
    Op de vlucht komen ze ook goed van pas...
  11. forum rang 10 voda 14 september 2023 15:34
    Kim doet Poetin geweer cadeau, blijft nog aantal dagen in Rusland
    Aangepast: 10 min geleden 11 min geleden in BUITENLAND

    VLADIVOSTOK - De Russische president Vladimir Poetin en de leider van Noord-Korea Kim Jong-un hebben elkaar een geweer cadeau gedaan na hun ontmoeting. Poetin overhandigde aan Kim ook een handschoen van een ruimtepak dat in de ruimte is geweest. Het bezoek van Kim aan Rusland duurt volgens het Kremlin nog een aantal dagen.

    Het bezoek van Kim wordt nauwlettend in de gaten gehouden door westerse inlichtingendiensten. Mogelijk sluiten Noord-Korea en Rusland een deal waaronder Pyongyang munitie zal leveren aan Moskou. Volgens het Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) zou er in dat geval sprake zijn van schending van internationaal recht. Een resolutie uit 2009 van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft het kopen van wapens van Noord-Korea verboden. Omdat het verbod van de Veiligheidsraad komt, is die bindend voor alle VN-leden, aldus het SIPRI. Rusland heeft een permanente zetel in de Veiligheidsraad en stemde voor de resolutie.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/nieuws/319337502/kim...
  12. forum rang 7 Succes 14 september 2023 16:27
    Oryx: Russian warship Minsk destroyed, not merely damaged

    Visual confirmation indicates that the Ukrainian missile attack has destroyed the Russian landing ship Minsk.

    euromaidanpress.com/2023/09/13/oryx-r...

    A photo of the Russian Ropucha-class landing ship Minsk has been posted on the Crimean Telegram channel Krymskiy Veter following Ukraine’s nighttime attack on a dry dock in occupied Sevastopol in Crimea (southern Ukraine) on 13 September.

    According to the Dutch open-source intelligence warfare research group Oryx, visual confirmation indicates that the Russian warship Minsk has been destroyed, not merely damaged. Thus, the Oryx experts conclude that the ship cannot be restored after a Ukrainian missile strike on 13 September.

    Judging by the photo of the Russian warship Minsk after the Ukrainian missile attack, it is clear that everything above the ship’s deck burned out.

    Apart from the destruction of the warship Minsk, the Russian Black Sea Fleet has lost the KILO-class submarine Rostov-on-Don following the Ukrainian nighttime attack on the dry dock of the Sevastopol shipyard in occupied Crimea.

    According to the Ukrainian OSINT group Defense Express, the assumption that the Rostov-on-Don submarine is permanently disabled is based not only on the scale of the fire that engulfed the dry dock where the submarine was stationed but also on the possibility of using Storm Shadow cruise missiles by Ukraine’s Armed Forces to hit the dry dock. A Storm Shadow missile strike causes the burning out of ships from the inside.
  13. forum rang 7 Succes 14 september 2023 16:34
    quote:

    het zwaard schreef op 14 september 2023 11:12:

    'Russisch luchtafweersysteem uitgeschakeld op de Krim'
    Volgens Oekraïense media gaat het om een "unieke speciale operatie" waarbij met drones en twee Neptunus-kruisraketten een geavanceerd Russisch S-400-luchtdoelraketsysteem werd uitgeschakeld. Daarbij zouden drones eerst de radars en antennes van het complex hebben geviseerd, waarna de Oekraïense marine de lanceerstation uitschakelden met kruisraketten.
    De S-400 - codenaam Triomf - is het meest moderne luchtafweersysteem in Russische dienst en heeft een bereik van liefst 400 kilometer. De kostprijs van de Russische tegenhanger van de Amerikaanse Patriots ligt naar schatting op 1,1 miljard euro per systeem, dat bestaat uit meerdere componenten.
    Ook enkele weken geleden kon Oekraïne al een dergelijk systeem in het westen van de Krim uitschakelen. Gisteren legden de Oekraïners daarop een Russisch schip en een onderzeeër in de as in Sebastopol, de thuishaven van de Russische Zwarte Zeevloot. Mogelijk lukte die aanval door het ontbreken van de Russische luchtafweer.

    Rusland geeft voorlopig geen commentaar op de aanval van vanmorgen, en zegt enkel dat het elf Oekraïense drones heeft neergehaald.
    Ukraine-Russia war latest: Russia's most advanced air defence system destroyed in Crimea

    www.msn.com/en-gb/news/world/ukraine-...

    Ukraine has destroyed one of Russia’s most advanced air defence systems in Crimea in the space of just three weeks.

    Russia’s Black Sea Fleet has been left “almost completely defenceless”, according to pro-war channels, after Ukraine’s security services and navy used drones and cruise missiles to take out an S-400 “Triumf” air defence system in western Crimea last night.

    It destroyed another S-400 system on August 23 at Cape Tarkhankut.

    Military Informant, a pro-Russian blogger, suggested Kyiv was laying the groundwork to strike targets, including warships docked at Sevastopol, with impunity.

    It said: “Apparently, the Ukrainian armed forces are trying to purposefully thin out the air defence of Crimea for unhindered attacks on strategic targets... as well as ships of the Black Sea Fleet, which are almost completely defenceless without ground-based air defence cover.”

    Kyiv damaged a Russian landing ship and submarine in Sevastopol yesterday, with the Institute for the Study of War think tank suggesting Ukraine is intensifying its campaign against targets on the occupied peninsula.
  14. forum rang 7 Succes 14 september 2023 16:51
    Ukrainian pilots test Swedish Saab JAS 39 Gripen fighters

    english.nv.ua/nation/ukrainian-pilots...

    Ukrainian pilots have completed their "orientation" test flights on Saab JAS 39 Gripen fighter jets, Sveriges Radio reported on Sept. 14, citing Swedish Defense Minister Pål Jonson.

    "Orientation training has been completed, and according to the report I received from the Armed Forces, it went well," Jonson said.

    "The experience gained from the orientation training will form the basis for determining whether the conditions are right for Gripen jets to be sent to Ukraine.

    A Ukrainian technical team had already arrived in Sweden to prepare for a possible training mission, Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy said on Aug. 23.

    On Aug. 19, reports emerged that Ukrainian military personnel were undergoing testing for the aircraft. Ukraine hopes to receive 16–18 Saab JAS 39 Gripen jets from Sweden.
  15. forum rang 7 Succes 14 september 2023 16:53
    Ukraine Liberates Key Village Near Bakhmut in Counteroffensive Milestone

    www.newsweek.com/ukraine-liberates-an...

    kraine has captured the Donetsk town of Andriivka, Kyiv said on Thursday, as Ukrainian fighters plug away with the counteroffensive effort that has largely focused on the southern front lines.

    Ukrainian fighters have reclaimed control of the town of Andriivka, around six miles to the southwest of the decimated city of Bakhmut, Ukraine's deputy defense minister, Hanna Maliar, said in a statement on Thursday.

    Ukraine's grinding counteroffensive, now well into its third month, had chaneled a significant amount of Kyiv's resources into breaking through Russia's well-fortified defenses in the annexed Zaporizhzhia region. Earlier this month, Ukraine said it was now between the first and second lines of defenses around the town of Robotyne, south of the Ukrainian-held city of Orikhiv.

    But Ukraine has continued fighting in the eastern Donetsk region, and reports and analysis around Andriivka had painted an uncertain picture of the fighting in the town in the last few days. Influential Russian military bloggers presented "conflicting reports" about Andriivka, the U.S. think tank, the Institute for the Study of War, said in its latest update.

    In an earlier statement from Ukraine's General Staff, Ukraine said its forces had "partial success" around Andriivka, the nearby, contested town of Klishchiivka, and Bakhmut, without specifying further than Russia suffering "significant losses in manpower and equipment."

  16. forum rang 10 luchtschip 14 september 2023 17:08
    quote:

    Succes schreef op 14 september 2023 16:53:

    Ukraine Liberates Key Village Near Bakhmut in Counteroffensive Milestone

    www.newsweek.com/ukraine-liberates-an...

    kraine has captured the Donetsk town of Andriivka, Kyiv said on Thursday, as Ukrainian fighters plug away with the counteroffensive effort that has largely focused on the southern front lines.

    Ukrainian fighters have reclaimed control of the town of Andriivka, around six miles to the southwest of the decimated city of Bakhmut, Ukraine's deputy defense minister, Hanna Maliar, said in a statement on Thursday.

    Ukraine's grinding counteroffensive, now well into its third month, had chaneled a significant amount of Kyiv's resources into breaking through Russia's well-fortified defenses in the annexed Zaporizhzhia region. Earlier this month, Ukraine said it was now between the first and second lines of defenses around the town of Robotyne, south of the Ukrainian-held city of Orikhiv.

    But Ukraine has continued fighting in the eastern Donetsk region, and reports and analysis around Andriivka had painted an uncertain picture of the fighting in the town in the last few days. Influential Russian military bloggers presented "conflicting reports" about Andriivka, the U.S. think tank, the Institute for the Study of War, said in its latest update.

    In an earlier statement from Ukraine's General Staff, Ukraine said its forces had "partial success" around Andriivka, the nearby, contested town of Klishchiivka, and Bakhmut, without specifying further than Russia suffering "significant losses in manpower and equipment."

    dit bericht is hersteld :Andriivka is nog niet bevrijd

    Hanna Maliar heeft haar eerste bericht aangepast. Blijkbaar was haar bewering inderdaad te voorbarig, omdat ze het gedeelte waarin ze beweerde dat Andriivka is bevrijd, heeft gewijzigd.

    "Andriivka : de situatie is zeer complex en veranderlijk. We houden onze vuisten bij elkaar

    twitter.com/NOELreports/status/170232...

    Ze verduidelijkte het met een extra post

    “Ik verduidelijk de informatie over de bevrijding van Andriivka. Ik geef dergelijke informatie niet vrij zonder coördinatie en goedkeuring van het leger. Momenteel is er een communicatiefout tussen verschillende informatiebronnen die rechtstreeks vanaf het toneel rapporteren. Er is enig succes geboekt bij het Andriivka en er wordt nog steeds hevig gevochten."

    twitter.com/NOELreports/status/170232...
  17. forum rang 10 luchtschip 14 september 2023 17:19
    Elon Musk wil ineens niet meer praten met de pers

    Musk had in zijn bio-grafie gezegd dat tijdens een aanval van Oekrainse zee drones richting de Krim en boten van de Russische marine, hij de Starlink contacten voor het gebied had uitgezet

    De zee drones konden niet meer bestuurd worden en bleven doelloos in de Zwarte Zee drijven, waarbij enkelen op het strand van de Krim strandden

    Musk beweert in zijn biografie dat hij daar eerder contact had gehad met de Russische ambassadeur, die vertelde dat bij een aanval op de Krim Rusland zou reageren met kernwapens

    Musk zegt in het boek dat hij een nucleaire reactie wilde voorkomen en het gebied onbereikbaar voor Starlink contacten heeft gemaakt

    De kritiek is nu. dat Musk op eigen houtje als gewone burger heeft ingegrepen in oorlogshandelingen en moedwillig Rusland van een groot verlies heeft gehouden. Hierdoor kon Rusland op versterkte wijze de oorlog door blijven voeren en Oekrainse burgers doden met raketaanvallen

    video van Elon Musk, die zwaar beschermd door enkele bodyguards een gebouw uitloopt en vragen krijgt van een reporter

    video 0:26 minuut geluid aan

    twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/17...
  18. forum rang 10 luchtschip 14 september 2023 17:22
    Reuters :

    “Israël viel de Syrische havenstad Tartus aan – er zijn twee dode en zes gewonde soldaten ( allen Syriërs ) gemeld”

    Eén van de aanvallen was gericht op de militaire basis, die door Rusland werd gebruikt!

    pbs.twimg.com/media/F5-u2AGXIAIYLr_?f...

    twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/17...
  19. forum rang 10 luchtschip 14 september 2023 17:45
    Ministerie van Defensie van Oekraine :

    Een Oekraïense RQ-20 PUMA-verkennings-UAV ( drone ) weerstond een Russische luchtafweerraketaanval. Dank aan onze Amerikaanse vrienden voor het leveren van de hoogwaardige apparatuur die we nodig hebben.

    video van de peciale eenheid "Omega" 0:47 minuut

    twitter.com/DefenceU/status/170234017...
63.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2667 2668 2669 2670 2671 ... 3185 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.453
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.942
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.477
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.091
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.534
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.766
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.365
AMG 965 125.849
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.162
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 315
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.664
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.702
ASML 1.762 77.053
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.667
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht