Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

PROSUS NL0013654783

Laatste koers (eur)

31,510
  • Verschill

    -0,025 -0,08%
  • Volume

    2.375.656 Gem. (3M) 2,9M
  • Bied

    31,450  
  • Laat

    31,600  
+ Toevoegen aan watchlist

Prosus in 2023

2.918 Posts
Pagina: «« 1 ... 109 110 111 112 113 ... 146 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 september 2023 12:27
    quote:

    Fender bass schreef op 21 september 2023 10:23:

    [...]
    Beste Beperkte Dijkbewaking, dit is geen haat maar uitgesproken ergernis over die name dropping van je.
    Nu ook, hoe interessant is het dat een kennis van een kennis bescheiden verhuisplannen heeft? Wat dat ook moge betekenen.

    Ik heb zo veel internationale artiesten, sport bobo's, ceo's en leden van het Koninklijk Huis/familie ontmoet maar dat gooi ik toch ook niet in elk onderwerp er in om mezelf belangrijk (proberen) te maken?
    Noem ze maar, die vele artiesten etc. die jij ontmoet hebt.
    Ik noem geen namen om belangrijk te zijn, daarvoor moet je in de klimaatdraad zijn, daar laat ik menigeen een poepie ruiken. Ik vermoed dat ik je daar nooit zal tegen komen.

    Wie heb jij dan zo al ontmoet? Ik ben benieuwd. Ik heb in 2015 vijf minuten met koningin Maxima mogen spreken, overtroef me maar. Een geweldig mens en een topatlete.

    Ben nu een ouwe lul, maar ooit zwoer ik als jong officier trouw aan de koning(in), wat stond voor trouw aan de grondwet. Nooit spijt van gehad, integendeel.

    Mijn trouw aan de Oranjes blijft. Nu staat Amalia weer (bijna) klaar. Ze toont nu al wijsheid en plichtsbesef.

    Leve de koningin!
  2. forum rang 7 mvliex 1 21 september 2023 12:33
    Is de wedstrijd ver pissen begonnen? Jullie hebben allemaal gewonnen, stop 'm maar weer weg en ga normaal doen.
  3. forum rang 7 ffff 21 september 2023 12:33
    Kom ook ik hier weer eventjes langs, want ik zie dat de koers van Prosus maar zakt en zakt. En vraag mij af: Wat is er nu weer aan de hand? Hierboven twee posters die pogen een verstandig antwoord op die vraag te geven . De situatie in China en het groeiende wantrouwen tegen aandelen gelieerd aan China

    Ik had 4000 Prosus aandelen hetgeen dus geen succes was en dat zijn er inmiddels 8718 geworden. Wel veel meer aandelen, maar veel minder waard en als zeer-lange-termijnbelegger en bij zulke lage koersen kriebelt weer het aankoopvirus, want, dat is een neurotisch trekje bij bij,: Ik heb een hekel aan rare aantallen en koop dus 1282 aandelen Prosus erbij. Alleen tegen welke limietkoers? Zelf had ik al een idee, maar een half uurtje geleden geschrokken, dat ik weer véél te royaal in mijn hoofd was en nog steeds geen order ingelegd.

    BDB, fijn dat je d'r weer bent. Post, net als ik, met gruwelijk de rem erop. Schrijf maar een kwart van wat je werkelijk denkt en doet, want die censuur is zo nu en dan niet te harden.

    Verder blijven maar interessante draden van de eerste pagina van de KK verdwijnen en moet je die weer oppikken op beurs.nl en daar dan gaan posten. Wat een gedoe toch allemaal. De tip van Luchtschip helpt alleen maar als je de titel van het draadje uit je hoofd weet. In de praktijk werkt dat ook niet. En inderdaad: Kassa blijf maar flink posten.

    Peter
  4. forum rang 7 ffff 21 september 2023 12:35
    Lang leve de Republiek Batavia en schaf alle monarchieën zo snel mogelijk af. ALLEMAAL !
    Middeleeuwse structuren, volledig uit de tijd. Een Duitse familie, von Lipper Biesterfeld, von Amsberg die voor meer dan 90 procent Duits is ( eigenlijk) en helemaal vanzelf weer de hoogste treetjes betreedt. Te gek voor woorden.
  5. MrMarket 21 september 2023 13:32
    Iemand die mij kan vertellen wat de ratio is voor de stock change (toen het in de 60 was de koers)
  6. Koopman83 21 september 2023 13:38
    Lijkt mij dat de markt het vertrouwen wel wat heeft verloren in Prosus en zjn schimmige constructies. Helaas voor de aprticuliere aandeelhouder, hopelijk komen de meeste er zonder kleerscheren uit. Zodra we weer wat stijgen en ik tegen mijn gak kom ga ik eruit.
  7. forum rang 6 Fender bass 21 september 2023 14:08
    quote:

    mvliex 1 schreef op 21 september 2023 12:33:

    Is de wedstrijd ver pissen begonnen? Jullie hebben allemaal gewonnen, stop 'm maar weer weg en ga normaal doen.
    Sorry, je hebt gelijk. Nu begint 4xf ook al mee te doen, dat is voor niemand leuk. Een type Bussink kost al te veel serverruimte.

    youtu.be/7Oppar2NNWI?si=I6BHFtrd9V2cjtVN
  8. stiertje 21 september 2023 14:16
    quote:

    MrMarket schreef op 21 september 2023 13:32:

    Iemand die mij kan vertellen wat de ratio is voor de stock change (toen het in de 60 was de koers)
    Deel de oude koers door 2,1796 en vermenigvuldig het oude aantal aandelen met 2,1796 om de nieuwe koers en het nieuwe aantal aandelen te weten.
  9. forum rang 7 trab33 21 september 2023 14:41
    quote:

    ffff schreef op 21 september 2023 12:35:

    Lang leve de Republiek Batavia en schaf alle monarchieën zo snel mogelijk af. ALLEMAAL !
    Middeleeuwse structuren, volledig uit de tijd. Een Duitse familie, von Lipper Biesterfeld, von Amsberg die voor meer dan 90 procent Duits is ( eigenlijk) en helemaal vanzelf weer de hoogste treetjes betreedt. Te gek voor woorden.
    dag Peter , zit hier ook al wat jaren te lezen en onzin te pennen maar u bent 1 van de weinige posters die ik enorm apprecieer al moet ik met deze uitspraak opletten .
    U heeft ook al heel wat oceanen doorzwommen , herkent u geen algemene correctie in het huidig beursklimaat of zijn de signalen die ik ontvang verkeerd geintepreteerd ?
  10. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 september 2023 15:01
    quote:

    ToniPantaloni schreef op 21 september 2023 10:20:

    Ik dacht even in te lezen waarom Prosus bagger presteert vandaag, maar begrijp dat ik op een Zoover Zuid-Afrika toerisme forum terecht ben gekomen? De linkjes in het forum overzicht zijn denk ik stuk.
    Niks geen toerisme, al is daar niks mis mee. Ik volg de ZA media zelf:

    Dear Beperktedijkbewaking,
    Veteran money manager Piet Viljoen is shedding no tears for how Naspers/Prosus dispatched Bob van Dijk, its CEO of the past decade, who left immediately on Monday morning.

    Viljoen says he and Van Dijk see the world very differently – and by his calculation, under Van Dijk's direction, management actions destroyed 40% of the value that would have accrued had they done nothing.

    In this typically hard-hitting interview, Viljoen discloses that he recently invested in Naspers/Prosus for the first time but won't buy any more until he is shown interim CEO Ervin Tu is not 'simply more of the same'.

    You can watch the interview by clicking here.


    De link naar dat interview postte ik eerder vandaag.
  11. forum rang 4 HaBe 21 september 2023 17:19
    Prosus is wat mij betreft een financieel spookhuis met diverse lijken in een kast. Wat bezielde ik om hier in te beleggen?

    Een koersstijging van Tencent biedt de enige hoop. De speeltuin van Bob kan je compleet afschrijven.
  12. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 september 2023 17:29
    quote:

    ffff schreef op 21 september 2023 12:35:

    Lang leve de Republiek Batavia en schaf alle monarchieën zo snel mogelijk af. ALLEMAAL !
    Middeleeuwse structuren, volledig uit de tijd. Een Duitse familie, von Lipper Biesterfeld, von Amsberg die voor meer dan 90 procent Duits is ( eigenlijk) en helemaal vanzelf weer de hoogste treetjes betreedt. Te gek voor woorden.
    Veel met je eens, maar dit niet. Een NL 'president' stelt in het buitenland niet veel voor, zie de Duitse president, wie kent zijn naam?

    In verre buitenlanden, soms ook met een sjeik of koning als staatshoofd, vertonen we ons met alle historische glorie, incl. een bloedmooie koningin. Dat heeft economische waarde.

    PS.
    Batavia is verleden tijd. Dat heet nu Jakarta, waar sinds de Hollanders slechts dictators aan de macht zijn. Nu moslimfanaten, weinig tolerant naar ander geloven.
    En brute kolonisatoren in West- Nieuw Guinea. De Javanen onderdrukken de papoea's meer dan wij Hollanders ooit deden. Nicolaas Jouwe en zijn dochter hebben volledig gelijk.

    Mijn dochter woonde jaren in Madang (PNG). Soms gingen ze grens over naar het Indonesische deel, via een van de twee auto-grensovergangen die Indonesië kent (de andere is op Borneo). En zagen dat alles in handen was van Javanen. De kolonisatoren van deze tijd.
    Maar niemand zegt er iets van. Want kolonisatie is toch uitsluitend een West-Europees idee?
  13. The Saint 21 september 2023 19:13
    Bruter en moorddadiger dan de Hollandse kolonisatoren kan niet. Benen en handen afhakken op grote schaal in Indonesië gedurende een lange periode van slavernij. Plantage houders en slavendrijvers waren moordenaars en criminelen die handelden met bloed aan de handen. Onder de Nederlandse vlag en met goedkeuring van de koning. De moordpartijen in het naoorlogse bersiap tijd. De Nederlanders zijn Indonesië kwijtgeraakt, simpel verslagen door de Jappen in 1942. Die gaven de landsrechten na de Japanse capitulatie aan Indonesië.

    Aanvankelijk met hulp van de Britten en Amerikanen heeft Nederland met het KNIL Indonesië weer bezet. Burgers van dorpen incl. vrouwen en kinderen werden vermoord. Krijgsgevangen gemarteld en vermoord. De guerillastrijders waren ook wreed t.o.v. de Nederlanders, Indo’s en Chinezen. Het aantal slachtoffers in Bersiaptijd waren aan Indonesische zijde vele malen groter dan Nederlandse. Ook allemaal met goedvinden van Ned. Regering en koningin Wilhelmina die vond dat Indonesië maar een lesje moest leren. Terwijl de VN zwaar tegen de wrede gewelddadige politionele oorlog acties waren, waarbij meer dan 100.000 Indonesiërs, w.o. veel burgers zijn gedood. Waarachtig een in onze geschiedenisboeken verzwegen door Nederland gepleegde genocide !

    Niet veroordeelde Oorlogsmisdadigers zoals Westerling kon voor eigen plezier moorden. Dat had niets met militaire noodzaak of orders zijn orders te maken, maar was pure wellust om te doden op eigen initiatief en zelfbedacht systeem.
    Ik minacht het koninkrijk der Nederlanden.
  14. forum rang 4 HaBe 21 september 2023 21:50
    Hier wat men in ZA echt over Bob van Dijk denkt:
    www.youtube.com/watch?v=p4CGv_84wj0
    [/quote] Bizar: als Bob 10 jaar niets had gedaan, dus gewoon geld cashen en op het strand liggen, dan had de koers nu 40% hoger gestaan. Hij heeft dus geen waarde toegevoegd, maar aandeelhouders kapitaal vernietigd tegen perverse vergoeding. Laten we hopen dat er een betere CEO komt.
2.918 Posts
Pagina: «« 1 ... 109 110 111 112 113 ... 146 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht