Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

arGEN-X NL0010832176

Laatste koers (eur)

358,600
  • Verschill

    -4,500 -1,24%
  • Volume

    36.809
  • Bied

    356,100  
  • Laat

    367,100  
+ Toevoegen aan watchlist

ARGEN-X 2023, op naar de 450

1.501 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 ... 76 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Galadiner 26 september 2023 16:49
    Ze hebben blijkbaar een verbeterde versie van baticlimab gevonden zonder de nadelen namelijk de albuminestoringen.
    Enerzijds is dit maar fase 1 maar met hun ervaring met baticlimab mag je dit toch niet onderschatten.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 september 2023 18:33
    Batoclimab is under clinical development by Immunovant and currently in Phase III for Myasthenia Gravis. According to GlobalData, Phase III drugs for Myasthenia Gravis have a 70% phase transition success rate (PTSR) indication benchmark for progressing into Pre-Registration. GlobalData’s report assesses how Batoclimab’s drug-specific PTSR and Likelihood of Approval (LoA) scores compare to the indication benchmarks. Buy the report here.

    GlobalData tracks drug-specific phase transition and likelihood of approval scores, in addition to indication benchmarks based off 18 years of historical drug development data. Attributes of the drug, company and its clinical trials play a fundamental role in drug-specific PTSR and likelihood of approval.

    Batoclimab overview

    Batoclimab is under development for the treatment of myasthenia gravis (MG), Graves' ophthalmopathy, chronic inflammatory demyelinating polyneuropathy (CIDP), Graves disease (GD). It is a fully human monoclonal antibody IgG1 targeting the Fc neonatal receptor (FcRn). It is administered subcutaneously and developed based on OmniAb technology.

    It was under development for warm autoimmune hemolytic anemia, neuromyelitis optica (NMO), lupus nephritis (LN), pemphigus vulgaris, idiopathic thrombocytopenic purpura (ITP) and membranous glomerulonephritis.
  3. forum rang 5 Piddy 26 september 2023 18:40
    quote:

    Galadiner schreef op 26 september 2023 15:59:

    Immunovant stijgt wel met meer dan 70 % !
    Op dit moment al + 100%
    ARGX steeds spijt van gehad ze niet te bezitten.
    Toen ik het bericht op De Tijd las direct " impulsief"gekocht aan hogere dagprijs natuurlijk.
    Ik hoop op 2 de dag plezier maar voor hetzelfde geld winstnemingen.

    Via Henk ook forum ervoor aangevraagd.
  4. Galadiner 26 september 2023 18:53
    Hoe dan ook zullen ze alle 3 fazen van het klinisch onderzoek moeten doorlopen en lijkt het mij toch verregaand om nu al te spreken van ' best in class'. Amerikaanse manier om de koers op te drijven of willen ze overgenomen worden ?
  5. forum rang 5 Piddy 26 september 2023 19:05
    Galadiner, exact wat ik ook dacht. Er zit ook een Amerikaanse politieker achter de zaak.
    Vond ik een gokje waard maar geen flauw idee waar me het zal brengen.
    Vermoedelijk In Dromenland want de huidige koers van ARGX zal wel snel herstellen.
    Nachtmerries hoeven niet.
  6. forum rang 6 de tuinman 26 september 2023 21:02
    quote:

    Piddy schreef op 26 september 2023 18:40:

    [...]

    Op dit moment al + 100%
    ARGX steeds spijt van gehad ze niet te bezitten.
    Toen ik het bericht op De Tijd las direct " impulsief"gekocht aan hogere dagprijs natuurlijk.
    Ik hoop op 2 de dag plezier maar voor hetzelfde geld winstnemingen.

    Via Henk ook forum ervoor aangevraagd.
    Immuno?
  7. forum rang 6 de tuinman 26 september 2023 22:17
    quote:

    Piddy schreef op 26 september 2023 22:07:

    Immunovant.
    35 - voudig gemiddelde volume!
    Ik neem aan dat je eerst de pipeline van Argenx eens goed bekeken hebt?
  8. forum rang 5 Piddy 26 september 2023 23:07
    Neen.
    Ik kocht ook geen Argenx.
    Ik ken wel de geschiedenis van ARGX.
    Ik post hier even de tekst die me kriebelde.

    We vonden een mogelijke verklaring voor de plotse koersdruk op Argenx (ARGX-5,62%)
    Immunovant (IMVT), een Amerikaans biotechbedrijf, boekt goede resultaten met een experimentele behandeling van auto-immuunziekten, precies het toepassingsgebied waar ook Argenx actief is met het middel Vyvgart.

    Het bedrijf ontwikkelt zijn antilichaammedicijn IMVT-1402 als een injectie onder de huid om auto-immuunziekten te behandelen. IMVT-1402 behoort tot een klasse behandelingen die werken door zich te richten op het staartgebied van een antilichaam en die het immuunsysteem helpen activeren.

    De gegevens van Immunovant ondersteunen het best case scenario en geven het medicijn de potentie om de beste in zijn klasse te worden.
    ROBYN KARNAUSKAS-ANALIST TRUIST SECURITIES
    Ook Argenx is daarin actief en geldt als pionier in het domein. 'De gegevens van Immunovant ondersteunen het bestcasescenario en geven het medicijn de potentie om het beste in zijn klasse te worden', zegt Robyn Karnauskas, een analiste bij Truist Securities.

    Tijdens de conferencecall zegt CEO Peter Salzmann dat er een goede case te bouwen valt om het medicijn ook in te zetten tegen de ziekte CIDP, een zeldzame zenuwziekte waarrond ook Argenx aan een markttoelating werkt.
  9. forum rang 5 Piddy 26 september 2023 23:21
    Het was feitelijk deze tekst op de Tijd :
    Rivaal uit antiwokestal licht Argenx voetje

    Argenx krijgt concurrentie uit de biotechstal van de Republikeinse politicus Vivek Ramaswamy.
    ELLEN VERMORGEN
    Vandaag om 17:08
    De Gentse biofarmagroep verliest dinsdag 1,5 miljard euro aan beurswaarde nu een Amerikaanse uitdager zich opwerpt rond de zenuwziekte CIDP.

    De beurskoers van Argenx ging dinsdag zwaar in de remmen. Het zwaargewicht in de Bel20 gaf 5,6 procent prijs. Dat is de slechtste prestatie sinds begin maart. In één dag ging 1,5 miljard euro aan beurswaarde in rook op.

    De oorzaak is te zoeken bij Immunovant , een Zwitsers-Amerikaans biotechbedrijf dat dinsdag met goede resultaten naar buiten kwam over zijn kandidaat-middel tegen auto-immuunziekten.

    De goede resultaten komen uit een prille patiëntenstudie, in de zogenaamde fase 1 van geneesmiddelenonderzoek. Dat is de eerste fase waarbij kandidaat-medicijnen bij mensen worden getest. De studie wijst uit dat het antilichaammedicijn, een injecteerbaar middel met de werknaam IMVT-1402, de niveaus van een belangrijke immuunmarker in het bloed kon verlagen. Immuunmarkers zijn lichaamseigen stoffen die het afweersysteem ontregelen.

    'De gegevens ondersteunen het bestcasescenario en geven het medicijn het potentieel om de beste in zijn klasse te worden', zegt Robyn Karnauskas, een analiste bij Truist Securities.

    Vyvgart
    Immunovant wil met IMVT-1402 een brede waaier aan auto-immuunziekten bespelen, een domein waarin Argenx als pionier geldt. Het bedrijf richt zich met het middel batoclimab onder meer op myasthenia gravis, een toepassingsgebied waarrond het middel Vyvgart van Argenx in de VS, Europa en Japan op de markt is. De verkoop loopt sinds de lancering in 2022 bijzonder vlot en kan dit jaar op 1 miljard dollar omzet afklokken.

    Immunovant koestert met zijn kandidaat-middel plannen voor CIDP, een zeldzame zenuwziekte waarvoor Argenx Vyvgart hoopt in te zetten.
    Argenx wil Vyvgart tegen 2025 testen in 15 ziektedomeinen. Het kijkt in eerste instantie naar CIDP, een zeldzame zenuwziekte waarbij het eigen afweersysteem het omhulsel van zenuwen aantast, wat tot spierzwakte en verlamming leidt. Afgelopen zomer kon Vyvgart uitmuntende onderzoeksresultaten voor CIDP voorleggen, wat een markttoelating in het vizier brengt.

    Precies voor die ziekte, koestert ook Immunovant plannen. CEO Peter Salzmann zei tijdens de conferencecall dat de goede onderzoeksdata een sterk argument bieden om IMVT-1402 ook bij CIDP in te zetten.

    Hoewel het onderzoek nog in een vroeg stadium zit, heeft Immunovant sterke wortels om het verder te financieren richting een indiening bij de Amerikaanse farmawaakhond FDA. Het bedrijf is een dochter van Roivant Sciences, de biotechgroep die werd opgericht door Vivek Ramaswamy. Ramaswamy is een Republikeins presidentskandidaat, die via zijn vermogensbeheerfirma Strive Asset Management een kruistocht inzette om bedrijven minder woke te maken.
  10. forum rang 6 de tuinman 27 september 2023 00:59
    De achterstand op Argenx is enorm. Ondertussen heeft Argenx een stevig marktaandeel. En zijn vele studies onderweg om de markt te vergroten.
  11. Galadiner 27 september 2023 01:26
    Nu maar hopen dat de FDA niet met vertragingen afkomt. Die republikeinse presidentskandidaad zal zeker zijn macht gebruiken om de FDA te beinvloeden.
    De goedkeuring voor CIDP wordt een belangrijke test.
  12. Enjoi 27 september 2023 09:06
    En daar is de offering bij IMVT ... Kan niet zeggen dat dit niet verwacht werd, benieuwd hoe hard dit naar beneden gaat vandaag.
  13. +brammeke 27 september 2023 10:08
    algemeen: ocharme, hoe "hard" gezakt na nieuws IMVT! de voorsprong van ARGX is enorm. Indien IMVT op de markt komt ( als het al zo ver komt) heeft ARGX de "wereld" al lang ingenomen. En dan spreken we nog niet over de andere programma's.
    Van deze gelegenheid gebruik gemaakt om nog een beetje bij te kopen aan 453,9.

    In 2018 beginnen kopen aan ong 20. Stelselmatig bijgekocht en uiteindelijk alles weg aan ong 80. Lange tijd blijven volgen tot uiteindelijk terug beginnen kopen vooraan de 300.

    WAT EEN BEDRIJF!
  14. forum rang 4 Jan66 27 september 2023 10:38
    quote:

    Enjoi schreef op 27 september 2023 09:06:

    En daar is de offering bij IMVT ... Kan niet zeggen dat dit niet verwacht werd, benieuwd hoe hard dit naar beneden gaat vandaag.
    Ik zat even naar de historische koers te kijken van IMVT, eind 2020 stond de koers op 50$ in mei 2021 stond de koers op ruim 15$ de reden?

    Ik kan niet inschatten hoe de financiën van IMVT er voor staat maar voor zover ik kan zien hebben ze nog geen medicijn op de markt en maken ze wel veel kosten.

    Hoe goed de fase 1 is tov Vyvgart kan ik niet inschatten omdat het zoals ik het lees een kleine studie was er zal meer duidelijk worden als er grotere studies gaan komen maar dan ben je zo weer 5 jaar verder voordat daar data over bekend zijn.

    Dat Amerikanen goed zijn om zaken beter voortestellen dan ze daadwerkelijk zijn is algemeen bekend.

    Maar we gaan het zien.
  15. forum rang 5 Piddy 27 september 2023 11:07
    quote:

    Enjoi schreef op 27 september 2023 09:06:

    En daar is de offering bij IMVT ... Kan niet zeggen dat dit niet verwacht werd, benieuwd hoe hard dit naar beneden gaat vandaag.
    twitter.com/Bigapple2la/status/170688...

    seekingalpha.com/article/4607074-immu... (MEI /2023 !)

    Deze is voor wat betreft de offering op het juiste moment ;-)
    ARGX haalt ook succesvol geld op ( 1 van de weinige spelers die dit zelfs met behoorlijke koersstijgingen kan waarmaken !)
    twitter.com/TheMightyForego/status/17...

    Met Henk nu in gesprek om ofwel hier extra draadje aan ARGX te koppelen ofwel wat ik liever wens eigen forum.

    Voor alle duidelijkheid : ik wens hier niemand op andere gedachten te brengen.
    ARGX is top.
    Ik kon gisteren enkel + 9,22 % over gehele portefeuille bijschrijven door vrij snel in te grijpen met verkoop en aankoop.
    Best mogelijk dat ik vandaag flink bloed maar die risico's schuw ik niet.
  16. forum rang 5 Piddy 27 september 2023 16:36
    quote:

    Enjoi schreef op 27 september 2023 09:06:

    En daar is de offering bij IMVT ... Kan niet zeggen dat dit niet verwacht werd, benieuwd hoe hard dit naar beneden gaat vandaag.
    Antwoord van mijn ...

    Ooit al aan gedacht dat bijtanken aan hoge koers zeer intelligent is ?
    Als ik me goed heb ingelezen hebben ze hun cashpositie hierdoor gewoon verdubbeld.

    Vandaag zit er al extra beetje meer vet op de soep waardoor ik rustiger kan handelen.
    Er zit ongeveer 10 % short op dit aandeel en geloof me ,die waren gisteren stevig aan het vloeken op X
    Argenx zal nooit achter zijn schouder hoeven te kijken maar Tim zal dit ,hoog intelligent als hij is, toch doen!
  17. forum rang 4 Lang 27 september 2023 20:29
    Volgende concurrent is bekend , Biohaven ( zie Yahoo finance)
  18. Galadiner 27 september 2023 23:56
    Het product van immunovant geeft 63 % vermindering van Igg en Vyfgart geeft 66 % vermindering . Wat resultaten betreft dus geen 'best in class' .Wat bijwerkingen betreft zullen ze toch met heel goede papieren moeten komen om beter te doen dan vyfgart. Bij
    Biohaven hebben ze alleen resultaten bij apen en moeten nog toelating krijgen om proeven op mensen te mogen doen.
1.501 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 ... 76 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def)
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht