Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ONWARD MEDICAL NL0015000HT4

Laatste koers (eur)

4,870
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    31.727 Gem. (3M) 131,3K
  • Bied

    4,770  
  • Laat

    5,000  
+ Toevoegen aan watchlist

Forum Onward Medical geopend

1.260 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 63 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 JdeFL 27 september 2023 10:34
    07:16
    Onward plant eerste ruggenmergstimulator in
    Onward (ONWD 30,27%) meldt dat het voor het eerst zijn ARC-IM-stimulator heeft ingeplant bij een patiënt met een dwarslaesie. De ruggenmergstimulator moet de functie van de bovenste ledematen herstellen na een dwarslaesie. De patiënt in kwestie, een 46-jarige man, ontving ook een draadloze breincomputer die gekoppeld wordt aan de stimulator, om zo gedachtegestuurde beweging mogelijk te maken.

    De procedures vonden plaats in het Zwitserse Lausanne.

    Onward stelt het geduld van beleggers op de proef. Vorige week bleek dat Onwards uitwendige ARC-EX-therapie vertraging oploopt in de VS. De richtdatum voor een Amerikaanse commercialisatie verschuift naar de tweede helft van 2024. (Tijd.be)
  2. WinstPercentage 27 september 2023 10:59
    We hebben het mega volume van 100.000 stukjes voor 11:00 aangetikt dat is lang geleden, een hoop mensen die terug kopen na de cijfers van afgelopen week?
  3. Ferdinand 62 27 september 2023 11:16
    Deze implantatie is ook wel zeer uniek en interessant natuurlijk. Volgens mij is dit nooit eerder gebruikt.

    Ik weet niet of hierdoor interesse van grote farmaceuten word gewekt, maar dit kan zeker het geval zijn. Ik ben benieuwd waar Petercam zijn koersdoel op gaat zetten.

    Het koersdoel hebben ze nu staan op € 14,10 lijkt mij wat veel van het goede, maar het kan. Vorige week met het mindere nieuws gaven ze trouwens ook aan het koersdoel aan te passen. Wat gaat er zwaarder wegen.

    Wel heeft Onward op 16 mei aangegeven dat ze hun kaspositie dit jaar nog willen versterken. Dit kan weer nadelig werken.

    Ik heb zelf trouwens geen aandelen Onward. Vanochtend wel een leuke trade gemaakt maar nu eerst even kijken wat het verder gaat doen. wel is het in mijn ogen een aandeel met veel kansen en natuurlijk ook risico's.
  4. Börs 27 september 2023 12:35
    quote:

    Blik dekkende afbijt schreef op 27 september 2023 12:20:

    Gefeliciteerd allemaal!
    Ik wacht tot volgend jaar zodat ze een record verlies kunnen melden.
    Zwartkijkers heb je overal, helaas.
  5. Repelsteeltje 27 september 2023 15:03
    Ik heb aandelen Onward, maar ik ga er niet meer bijkopen. De koers staat nu +15%, maar dat is bijna gelijk aan de koers op 1 september.

    Ik verwacht dat de koers verder gaat dalen om de volgende redenen:

    1. Ze hebben nog geen product. Ze zijn bezig met een product dat er hoopvol uit ziet en nog moet worden goedgekeurd door de FDA
    2. Ze zijn bezig met een redesign. Dus daar iets fout gegaan. Wat wordt niet gemeld.Dat is iets om in de gaten te houden.
    3. De huidige funding is voldoende tot eind 2024. Al sinds vorig jaar wordt herhaald vermeld dat men naar kansen kijkt om de kaspositie te verbeteren. Het citaat is: "We expect our current cash to propel operations through the end of 2024 and will continue to consider opportunities in 2023 to further strengthen our cash position. ". Maar hoe of wat wordt niet over gerept. Ik denk dat een emissie van aandelen plaats vind waardoor er een verdere verwatering plaats vind.
  6. Börs 27 september 2023 15:56
    Waarom denk je aan een emissie? Waarom zou een grote investeerder niet in willen stappen? Me dunkt dat het al best “revolutionair” te noemen is waarmee ze bezig zijn (i.c.m. BCI). Ook kijkend naar de contacten/samenwerkingen die er al zijn.
  7. forum rang 4 Anna91 27 september 2023 17:52
    Ik was vandaag druk met werken maar zag het zich in m'n ooghoek voltrekken. Fijn, deze hele flinke koerssprong die we ook nog grotendeels hebben vastgehouden om 17.34!

    Het verbaast me wel enigzins omdat er nu eigenlijk alleen gemeld wordt dat het implanteren goed is gegaan. Maar wat het verder voor effect heeft, dat is voor ons nog totaal onbekend.

    Desalniettemin ben ik blij met dit bericht. En sterkt het ook m'n vertrouwen dat misschien toch wel een deukje heeft opgelopen door het uitstel van de commercialisering van ARC-EX.

    Wel heb ik zelf ergens het idee dat het ARC systeem uiteindelijk pas gecommercialiseerd zal worden in combinatie met de BCI. Want misschien is het wel veel zinniger om in te zetten op die combinatie met BCI, dan al eerder een systeem te commercialiseren dat alweer bijna achterhaald is ten opzichte van de verfijndere beweging / stimulatie die de BCI hopelijk gaat geven.

    Ik hoop heel erg dat er inderdaad snel een nog verder vertrouwenwekkende samenwerking wordt aangekondigd die ook de financiele toekomst van Onward meer horizon biedt.
  8. forum rang 4 Anna91 27 september 2023 22:52
    Dave Marver op LinkedIn:
    Thank you MassDevice for bringing attention to this important research project, which we are conducting alongside our partners at CEA Grenoble and .NeuroRestore. We are eager to explore whether the addition of a #braincomputerinterface can augment our ARC Therapy and more effectively restore movement after #spinalcordinjury.
  9. Börs 28 september 2023 22:26
    Nogmaals, maar dan iets anders weergegeven (op de Facebook pagina):

    We are delighted to announce the first-in-human use of our investigational ARC-IM® Stimulator in combination with a brain-computer interface (BCI)! The ARC-IM Stimulator (IPG) was implanted on August 14 and the WIMAGINE® BCI from CEA-Clinatec was implanted 9 days later. Both procedures were performed by Jocelyne Bloch, MD, neurosurgeon at CHUV in Lausanne, Switzerland.
    Working in concert with ARC-IM, the BCI is engineered to capture the intention of a paralyzed individual to move their upper extremities. The system uses artificial intelligence (AI) to decode the individual’s thoughts and ARC-IM then converts that decoded information into ARC-IM Therapy -- precise stimulation of the spinal cord. The expected result is thought-driven restoration of movement after paralysis.
    “The implant procedures involving the ONWARD ARC-IM and Clinatec BCI went smoothly,” said Dr. Jocelyne Bloch. “We are now working with the patient to use this cutting-edge innovation to recover movement of his arms, hands, and fingers. We look forward to sharing more information in due course.”
  10. forum rang 4 Anna91 29 september 2023 15:23
    Mooi. Er is dus toch al wat bekend over de eerste effecten van de ARC-IM en BCI combinatie voor herstel van beweging!

    “While it is still too early to provide full results, we are pleased to report that the technology works as expected and appears to successfully reanimate his paralyzed arms, hands, and fingers,” the company said.
  11. grand sasso 1 oktober 2023 11:30
    quote:

    Anna91 schreef op 29 september 2023 15:23:

    Mooi. Er is dus toch al wat bekend over de eerste effecten van de ARC-IM en BCI combinatie voor herstel van beweging!

    “While it is still too early to provide full results, we are pleased to report that the technology works as expected and appears to successfully reanimate his paralyzed arms, hands, and fingers,” the company said.
    Analyse Onward nu op Business class!
1.260 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 63 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht