Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2711 2712 2713 2714 2715 ... 3185 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Opentop 3 oktober 2023 14:02
    quote:

    Pw.66 schreef op 3 oktober 2023 12:38:

    Ondanks een bouwverbod bevinden zich daar ook luxueuze villa’s en landhuizen van rijke zakenmensen en overheidsfunctionarissen. Onder meer patriarch Kirill (de geestelijk leider van de Russisch-Orthodoxe Kerk) heeft er een optrekje. Honderd vierkante meter land kost er 34 miljoen roebel of 330.000 euro.

    www.hln.be/buitenland/russische-autor...
    Dat zal wel niet helemaal kloppen 330.000 EU voor 100m2
  2. forum rang 10 luchtschip 3 oktober 2023 14:02
    quote:

    A3aan schreef op 3 oktober 2023 12:45:

    Per ongeluk? Misschien wel expres om gezag Putin te ondermijnen.
    Anton Gerashchenko, adviseur van de minister van Binnenlandse Zaken van Oekraïne :

    Lijsten van Russische geheime faciliteiten werden in het publieke domein geplaatst.

    Op elke regionale overheidswebsite in Rusland staat een document met een ingewikkelde naam: "Lijst van consumenten van elektrische energie (capaciteit), wier beperking van het elektriciteitsverbruik kan leiden tot economische, ecologische en sociale gevolgen".

    Door dit bestand te doorzoeken, kan men de adressen vinden van de veilige huizen van de Buitenlandse Inlichtingendienst van de Russische Federatie, geheime militaire faciliteiten, gebouwen van de Russische militaire inlichtingendienst (GRU), de Federale Veiligheidsdienst (FSB) en vele andere adressen die niet mogen worden geraadpleegd. publieke kennis gemaakt.

    Informatie over dergelijke faciliteiten is staatsgeheim en gewone Russen zijn strafrechtelijk aansprakelijk voor de openbaarmaking ervan. We wachten op strafzaken tegen de burgemeester en gouverneurs van Moskou van andere regio's - het zijn hun handtekeningen onder de documenten met geheime adressen.

    hier een stuk van de lijst met onderin de Engelse vertaling

    pbs.twimg.com/media/F7dUdgDXEAAziH1?f...

    lijst in het Russisch
    pbs.twimg.com/media/F7dQyZAXYAAxN3Q?f...

    twitter.com/Gerashchenko_en/status/17...
  3. forum rang 10 luchtschip 3 oktober 2023 14:13
    quote:

    Opentop schreef op 3 oktober 2023 14:02:

    [...]

    Dat zal wel niet helemaal kloppen 330.000 EU voor 100m2
    Dit zijn mensen die zwemmen in het geld dankzij hun corrupte handelingen

    Zij zijn wel grotere bedragen gewend--voor 2022 zaten er ca 20.000 Russen in een woning aan de Riviera in Frankrijk --een groot aantal in kapitale villa's die miljoenen kosten -- zeer geliefd om er te verblijven voor de Russische echtgenote en haar kinderen
  4. forum rang 10 luchtschip 3 oktober 2023 14:16
    Russische soldaten van het noodlottige 488e Regiment vragen Shoigu en Gerasimov om hulp :

    onder meedogenloze aanvallen van de Oekraïense strijdkrachten kunnen de Russen de gewonden niet evacueren en hebben ze een acuut tekort aan proviand en munitie.

    video 1:00 minuut Engels ondertiteld

    twitter.com/wartranslated/status/1708...
  5. [verwijderd] 3 oktober 2023 14:43
    quote:

    luchtschip schreef op 3 oktober 2023 14:16:

    Russische soldaten van het noodlottige 488e Regiment vragen Shoigu en Gerasimov om hulp :

    onder meedogenloze aanvallen van de Oekraïense strijdkrachten kunnen de Russen de gewonden niet evacueren en hebben ze een acuut tekort aan proviand en munitie.

    video 1:00 minuut Engels ondertiteld

    twitter.com/wartranslated/status/1708...
    Ik kan me haast niet voorstellen dat Oekrïense strijdkrachten schieten ("meedogenloos"!) op medische hulpverleners.
    Zo slecht zullen ze toch niet zijn?
  6. forum rang 5 Mdv 3 oktober 2023 14:48
    quote:

    Opentop schreef op 3 oktober 2023 14:02:

    [...]

    Dat zal wel niet helemaal kloppen 330.000 EU voor 100m2
    Dat is niet veel 3300/m2 dat redt je in A'dam centrum niet
  7. forum rang 5 theo1 3 oktober 2023 15:04
    quote:

    marique schreef op 2 oktober 2023 16:59:

    Hier en daar lees ik dat het leger van Oekraïne wat gebieden en dorpen (en steden?) heeft heroverd op de Russische bezetters. Ik lees niks over betreffende lokale bevolking. Is die er nog? En zo ja, zijn ze blij met hun bevrijding?
    Nee, die bevolking is er niet meer. De huizen zijn er ook niet meer. Alles is volledig tegen de vlakte. Het is een beetje als een archeologische opgraving: er zijn fundamenten en muurtjes van misschien 2 stenen hoog. Terugkomen is onmogelijk zolang deze dorpjes nog in artilleriebereik liggen. Daarna is het nog steeds levensgevaarlijk zolang de landmijnen nog niet geruimd zijn. In Nederland zijn er gebieden waar nog geregeld granaten uit WO2 worden gevonden, in deze gebieden in Oekraïne zullen ook nog wel heel lang landmijnen en blindgangers blijven opduiken.
    Blij? Ik denk dat dat niet helemaal het woord is als je bezit volledig is vernietigd en herbouwen voorlopig nog geen optie is, maar alles is beter dan de Russische terreur.
    Het is trouwens de vraag aan welke kant van het front deze mensen terecht zijn gekomen. Als ze pech hebben aan de verkeerde kant en zitten ze nu in Russische kampen of lopen ze het risico opgeroepen te worden voor het Russische leger. Die geven er natuurlijk helemaal geen ene flikker om als bewoners van de bezette gebieden sneuvelen, dus je mag in die situatie wel verwachten in de eerste meatwave aanval te zitten.

    Alles met dank aan Vlad Poetin.
  8. forum rang 5 theo1 3 oktober 2023 15:22
    Nog een update over de situatie in Bakhmut-Zuid.
    De spoorlijn is nu niet alleen ten noorden van Klishiivka, maar ook bij Andriivka gepasseerd. Deze verdedigingslinie is dus definitief gebroken. Het lijkt mij dat de Bakhmutske rivier de volgende redelijk verdedigbare lijn is. Voor de Russen niet ideaal, want de westelijke oever lijkt een aardig stukje hoger te zijn dan de oostelijke.

    Het kraakt behoorlijk in Bakhmut Zuid. Voor zover bekend hebben de Oekraïners er niet eens extra troepen heen gestuurd, maar de Russen houden het niet meer. Dit kan nog wel een aardig stukje terreinwinst op gaan leveren.
  9. forum rang 5 theo1 3 oktober 2023 15:52
    Ik snap trouwens dat gemiep niet dat tegenwoordig opduikt, vooral in de VS niet. De hulp aan Oekraïne is op de totale Amerikaanse begroting zo goed als verwaarloosbaar. Wat er naar Oekraïne wordt gestuurd is voor een groot deel oud spul dat toch al is afgeschreven en niet meer gebruikt wordt.

    De Bradley is afgeschreven. Tenzij er rampen gebeuren waar we maar niet aan moeten denken, zullen ze nooit meer worden gebruikt door het Amerikaanse leger. Ze hebben er duizenden staan, een paar honderd zijn naar Oekraïne gestuurd. Die dingen jarenlang in opslag houden en daarna uiteindelijk slopen kost óók geld. Nu worden ze tenminste nog even gebruikt waarvoor ze gebouwd zijn. Dat geldt ook voor de Marders en die Franse dingen. Die zijn allemaal al vervangen en afgeschreven.

    De Leopard I is oud en wordt door geen enkel serieus leger meer echt gebruikt. Deze dingen weggeven ruimt alleen maar garageruimte op. Het kost niemand echt iets. Dat geldt iets minder voor de Leopard II. Die is ook al niet nieuw meer maar is nog wel in actieve dienst. Maar het zijn de oudste varianten die naar Oekraïne gaan. Vaak ook exemplaren die door langdurige opslag niet in al te beste conditie zijn en eerst moeten worden gerepareerd. Daar word je niet arm van als je dat weggeeft.

    De F16's zijn ook niet nieuw. Die waren state of the art toen de Commodore 64 en de ZX Specrrum dat ook waren. Deze vliegtuigen zijn oud, al een aantal keren ge-upgrade en afgeschreven. Je zou er nog wel een paar miljoen voor kunnen krijgen als je ze zou verkopen aan Argentinië of zo, maar dat is het enige dat je opgeeft door ze weg te geven. Daarvoor krijg je het warme gevoel terug dat je iets hebt gedaan om de democratie te verdedigen. Voor Oekraïne zijn ze wel waardevol omdat die gewoon een schreeuwend gebrek aan vliegtuigen (stokoude Sovjet ttoep) hebben en de F16's tenminste NAVO standaard raketten kunnen gebruiken zonder geïmproviseerde adapters.

    Voor de nieuwe wapens is dit gewoon enorm goede reclame. De Amerikanen hebben een paar tientallen himars aan Oekraïne gegeven, maar ze hebben honderden verkocht, alleen al aan Polen. Ze verdienen hier veel meer aan dan dat het kost.

    Zelfde voor de patriot. Die is ook al niet nieuw meer, maar presteert nog uitstekend. Ze schieten hypersonische raketten neer waarvan iedereen dacht dat ze onaantastbaar waren. Er zullen vast nog wel de nodige orders binnen komen.

    Ieder serieus land beseft nu dat ze veel grotere voorraden munitie moeten aanhouden voor het geval dat. Dat betekent dat de industrie nog wel even door kan met op volle kracht granaten produceren. Dat zijn allemaal orders en banen. Dat levert uiteindelijk veel meer op dan de hulp kost.

    Ik zeg: als je slim bent, dan bespaar je niet al te veel op Oekraïne. Stuur ze oud spul dat toch staat te verstoffen. Stuur ze nieuw spul dat daar in de praktijk kan laten zien hoe goed het is. Je verdient er meer aan dan dat het kost en intussen schakel je Rusland voor decennia uit als politieke lastpost. Voor Republikeinen zou dat een droomscenario moeten zijn. Maar dat was natuurlijk vóór Trump.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 oktober 2023 16:08
    Damen eist compensatie overheid om sancties tegen Rusland
    2 uur geledenin Financieel

    GORINCHEM (ANP) - Scheepsbouwer Damen eist compensatie van de Nederlandse overheid voor financiële schade als gevolg van de sancties tegen Rusland. Daarvoor heeft het concern een rechtszaak aangespannen, bevestigt Damen na berichtgeving van persbureau Bloomberg.

    Na de Russische inval in Oekraïne voerde de Europese Unie tal van sancties in tegen Rusland. Onder andere de export van scheepvaarttechnologie werd na het begin van de oorlog in februari 2022 verboden.
    Rechtszaak

    Damen had voor het uitbreken van de oorlog contracten afgesloten met Russische klanten, maar kon de bestelde schepen door de sancties niet meer leveren. Dat kostte de scheepswerf geld en Damen wil daar compensatie voor. Daarvoor stapte het bedrijf al in mei naar de rechtbank in Rotterdam. Het duurt naar verwachting tot volgend jaar voordat er een uitspraak komt.
  11. forum rang 6 Opentop 3 oktober 2023 16:15
    quote:

    Mdv schreef op 3 oktober 2023 14:48:

    [...]
    Dat is niet veel 3300/m2 dat redt je in A'dam centrum niet
    Nou het is geen m2 woningprijs , maar 3300 EU p m2 voor het land.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 oktober 2023 16:29
    quote:

    Opentop schreef op 3 oktober 2023 16:15:

    [...]Nou het is geen m2 woningprijs , maar 3300 EU p m2 voor het land.
    Ik ben benieuwd wie die grond verkoopt..........
  13. forum rang 5 Mdv 3 oktober 2023 16:31
    [quote alias=Opentop id=15026854 date=202310031615]
    [...]

    Nou het is geen m2 woningprijs , maar 3300 EU p m2 voor het land.
    Voor 3300e/m2 koop je in de hele Randstad geen fatsoenlijke woning meer :-) In welke provincie woon jij?
    A-locatie bouwgrond kost een veelvoud, A'dam, Londen, Parijs, Monaco, Moskou, kijk maar na
  14. forum rang 7 Succes 3 oktober 2023 16:34
    quote:

    luchtschip schreef op 3 oktober 2023 14:16:

    Russische soldaten van het noodlottige 488e Regiment vragen Shoigu en Gerasimov om hulp :

    onder meedogenloze aanvallen van de Oekraïense strijdkrachten kunnen de Russen de gewonden niet evacueren en hebben ze een acuut tekort aan proviand en munitie.

    video 1:00 minuut Engels ondertiteld

    twitter.com/wartranslated/status/1708...
    Geeft maar weer eens duidelijk aan dat het oproepen van grote aantallen soldaten niet veel voordeel oplevert, als je ze niet -eens- kunt voorzien van basisbenodigdheden.

    Een additionele mobilisatie of extra militairen naar zo'n soort front sturen is dan ook zinloos ...

    Voordeel (van dit soort omstandigheden) is echter wel dat men niet snel een gebrek gaat krijgen aan 'vrijwilligers' voor de Storm Z-squadrons.
  15. forum rang 7 Succes 3 oktober 2023 16:42
    Inside Ukraine's Fight to Retake Bakhmut: 'The Ground Was Covered in Bodies'

    KOSTYANTYNIVKA, Ukraine—As the squad of Ukrainian soldiers crept along the tree line toward the Russian bunker, artillery fire sent their enemies scrambling for cover. This was the chance they had been waiting for.

    A soldier nicknamed Sniper sprinted forward and tossed a grenade into the tunnels where the Russians were sheltering. It exploded, sending smoke billowing. The Russian soldiers rushed out and Ukrainian forces hit them with mortars. Soon after, Ukraine took the position and then the entire road.

    Previous waves of Ukrainian troops and several strikes with explosive drones had failed to dislodge the Russians from a bend in the road near the tiny village of Andriivka in the country’s east. The Ukrainians had taken heavy casualties.

    But Sniper’s assault helped tip the course of the battle in Ukraine’s favor. Two weeks later, Ukraine’s 3rd Assault Brigade seized Andriivka. Then other Ukrainian units took the neighboring village.

    The victories gave Ukrainian forces control of high ground south of Bakhmut, which Russia seized in May after the longest and bloodiest battle of the war. Ukrainian President Volodymyr Zelensky has made retaking the city—Russia’s only significant gain in the past year of fighting—a key military goal for this year. With the main thrust of the counteroffensive in the southeast making slow progress, a victory in Bakhmut would bolster morale at home and provide allies abroad with evidence that Ukraine can win back lost ground.

    Some U.S. officials and military analysts question the wisdom of expending valuable troops and equipment on a shattered city of little strategic value. Ukraine would be better served, they say, concentrating forces in the southeast, where its army is seeking a breakthrough.

    But Ukraine is pressing ahead here, aiming to show progress to doubters at home and in Washington. Advocates of the approach say it also pins down Russian troops where their defenses, while formidable, are weaker.

    “By conducting a secondary effort in Bakhmut, the Ukrainians have managed to fix multiple Russian divisions,” said Jack Keane, a retired U.S. Army four-star general who now serves as the chairman of the Institute for the Study of War.

    The question for Ukraine is the cost. With Russia’s population more than three times its neighbor’s, each Ukrainian casualty is more expensive.

    “The trenches were full of bodies. The ground was covered in bodies,” said a soldier from the 3rd Brigade known as Billy, a hulking, clean-shaven 24-year-old. “Most were Russians, but some were ours.” According to Ukrainian military rules, Billy and the other soldiers interviewed for this article requested to be identified only by their call signs.

    ...

    Lees verder:
    www.msn.com/en-us/news/world/inside-u...
  16. forum rang 7 Succes 3 oktober 2023 16:47
    Haha ...

    -------

    Oekraïense commandant belt Russisch bedrijf om te klagen over slechte kwaliteit buitgemaakte tanks: “Er is altijd wel iets mee”

    De commandant van een Oekraïense eenheid die een Russische tank veroverde, heeft naar de producent van de bewuste T-72B3M gebeld om te klagen over de slecht kwaliteit ervan. De Oekraïner identificeerde zich als “iemand die vecht in de Donbas”, waar de vertegenwoordiger van de fabriek verkeerdelijk uit afleidde dat hij iemand uit het Russische leger aan de lijn had.

    www.hln.be/buitenland/l~a7e542c6/

    Beelden van het gesprek werden gedeeld op het officiële YouTubekanaal van de K-2 gevechtsgroep van de 54ste afzonderlijke gemechaniseerde brigade van het Oekraïense leger.

    Commandant Kosjivnyk houdt zich niet in, zo is te zien. Hij vaart onmiddellijk uit tegen de vertegenwoordiger van het management van Oeralvagonzavod, een Russisch staatsbedrijf dat tanks produceert. Zo foetert hij dat de T-72B3M “rommel” is, hoewel hij nog maar in 2021 geproduceerd werd en 2,86 miljoen euro heeft gekost. De tank lekt olie en er zijn allerlei technische problemen.
    Idioten

    “Ik ben een commandant”, zegt hij. “De tank is nieuw en we kunnen hem gewoon niet gebruiken. Het is onmogelijk om ermee te vechten. We moeten hem constant herstellen. Er is altijd wel iets mee. Kan je aan hen die de tank in 2021 in elkaar gezet hebben, zeggen dat ze idioten zijn?”

    De vertegenwoordiger zegt zeer verontschuldigend dat hij op de hoogte is van de problemen en dat hij de nodige instanties op de hoogte zal brengen. Hij vraagt ook een contactnummer achter te laten. “Je tank lijkt op niets, de oude Sovjettanks waren beter”, doet Kosjivnyk er nog een schepje bovenop.
    Trofeeën

    Later belt hij de vertegenwoordiger terug en deze keer zegt hij meteen dat hij eigenlijk een Oekraïense commandant is, die een Russische T-72B3M veroverd heeft bij Izium. Hij bedankt het bedrijf voor het gebruik van zijn tanks en vraagt om de eerder gemelde problemen op te lossen “zodat onze trofeeën in de toekomst beter werken en we er geen dagen meer moeten aan sleutelen”.

    Opmerkelijk: als de man aan de andere kant van de lijn doorheeft wat er echt aan de hand is, begint hij uitbundig te lachen. “Idioot”, zucht de Oekraïense commandant als hij heeft neergelegd.
  17. forum rang 7 Succes 3 oktober 2023 16:51
    Kremlin: Armenia joining International Criminal Court 'wrongful'

    There's been more reaction from the Kremlin to the news that Armenia has voted to join the International Criminal Court despite a warning from Russia (see our 13.09 post).

    The move has vexed Moscow, which considered Yerevan an ally.

    In further comments on the situation this afternoon, Kremlin spokesman Dmitry Peskov branded Armenia's decision "wrongful".

    "We doubted from the very beginning that, from the point of view of bilateral relations, Armenia joining the Rome Statute of the International Criminal Court is correct," he told journalists.

    Countries under ICC jurisdiction are obliged to arrest Vladimir Putin if he enters their territory due to a warrant currently out for his arrest.

    Mr Peskov said Russia "would not want" Mr Putin to have to refuse a visit to Armenia - but warned there will be "additional questions" for leaders in Yerevan.

    Armenian officials say the decision has nothing to do with Russia.

    news.sky.com/story/ukraine-war-latest...
  18. forum rang 7 Succes 3 oktober 2023 16:51
    Ex-Wagner mercenary 'arrested on suspicion of double murder'

    Russian police have reportedly arrested a former Wagner mercenary on suspicion of murdering two people.

    The bodies of a 68-year-old woman and her daughter, 35, were found after a fire at a house in the village of Ermakovskoye, Krasnoyarsk, in the south of Russia, last night, according to Sibir.Realii, a regional news outlet of Radio Free Europe's Russian service.

    This is not the first criminal accusation levelled at an ex-Wagner Group soldier.

    In August, the BBC found 20 suspects of serious offences, including rape and murder, were Wagner recruits.

    news.sky.com/story/ukraine-war-latest...
  19. forum rang 7 Succes 3 oktober 2023 16:54
    Ukraine's Special Operations Forces destroy 7 units of Russian equipment and their field ammunition storage point

    Fighters from the Special Operations Forces of Ukraine’s Armed Forces have destroyed five infantry fighting vehicles, two trucks and a Russian field ammunition storage point on the Zaporizhzhia front.

    ...

    news.yahoo.com/ukraines-special-opera...

    www.youtube.com/watch?v=oMhsgHQ0qW0&a...

  20. forum rang 7 A3aan 3 oktober 2023 17:27
    Iets nieuws als je IEX opent. Tot gisteren kon je met twee klikken aangeven of je cookies van anderen accepteert. Dat is wettelijk verplicht omdat je die niet hoeft accepteren. Nu is er opeens een nieuw systeem. Je moet nu bijna 500 keer aanklikken of je dat wil of niet. Op zin minst gezegd, niet leuk om dat nu zo te doen. IEX voldoet aan de wettelijke verplichtingen, maar je bent er wel bijna een uur mee bezig om alles uit te zetten. Iemand een anders idee hoe ik dat in één of twee keer kan uitzetten? En aan IOEX de vraag, waarom het nu zo doen. Dit kan IEX niet zo maken . Lijkt op een soort dwang om toch te zorgen dat ik met al die rommel gebombardeerd wordt. Graag een vriendelijker systeem.
63.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2711 2712 2713 2714 2715 ... 3185 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.453
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.942
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.479
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.091
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.534
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.365
AMG 965 125.851
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.162
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 315
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.664
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.702
ASML 1.762 77.055
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.667
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht