Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Amerikaanse aandelen Terug naar discussie overzicht

Lightwave Logic

6.502 Posts
Pagina: «« 1 ... 320 321 322 323 324 ... 326 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 4finance 3 november 2023 12:54
    Als ik zie hoe het aandeel POET wordt afgestraft dan is voorzichtigheid hier ook meer dan noodzakelijk.
    Er hoeft maar 1 klein negatief bericht of melding van uitgifte nieuwe aandelen te komen en we zijn flink de klos.
    Juist omdat er geen enkel commercieel bericht van deze toko komt, lijkt het ook hier afwachten met een flink risico dat steeds groter aan het worden is.
  2. Zitzak500 3 november 2023 13:33
    Eens 4finance. Ik heb inmiddels wat verlies genomen. Probeer een beetje te traden om wat terug te verdienen. Ik zat op gegeven moment met 900 stuks. Heb dat teruggebracht naar 300. Leuk als het een keer echt gaat lopen, maar dan heb ik vast nog wel tijd om in te stappen.

    Ik vind het risico te groot worden.
  3. Rotel74 6 november 2023 14:37
    Lightwave Logic to Participate in Upcoming Investor Conferences
    Print item:Lightwave Logic to Participate in Upcoming Investor Conferences View PDF item:Lightwave Logic to Participate in Upcoming Investor Conferences

    ENGLEWOOD, Colo., Nov. 6, 2023 /PRNewswire/ -- Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG), a technology platform company leveraging its proprietary electro-optic (EO) polymers to transmit data at higher speeds with less power in a small form factor, today announced that management has been invited to attend the ROTH MKM New York Technology Conference, the ROTH MKM Deer Valley Conference and the Sequire Puerto Rico Investor Summit, taking place November 15th, December 14-15th and January 24th respectively.

    Lightwave Logic management are scheduled to provide a presentation for in-person attendees at the Sequire Puerto Rico Investor Summit, and will host one-on-one meetings with qualified institutional investors at each event, as follows:

    ROTH MKM 12th Annual New York Technology Conference
    Date: Wednesday, November 15, 2023
    Location: New York, NY

    ROTH MKM 12th Annual Deer Valley Conference
    Date: Thursday & Friday, December 14-15, 2023 Location: Park City, UT

    Sequire Puerto Rico Investor Summit
    Date: Wednesday, January 24, 2024
    Location: San Juan, PR

    Registration is mandatory for conference participation. For more information or to schedule a meeting, please contact MZ Group at LWLG@mzgroup.us.
  4. forum rang 4 Surveiver 8 november 2023 17:06
    Ik volg dit aandeel al wat jaren en bezit ook redelijk veel aandelen maar ik krijg er een hard hoofd in...zoveel deskundigen op dit forum zoveel mensen die erin geloven dus ik dacht ok ik koop....maar na het ruim 2 jaar te hebben gevolgd vind ik het eerlijk gezegd een beetje een drama worden...de CEO komt mij niet goed over en de toegezegde beloftes lijken meer sprookjes dan echte toezeggingen die waargemaakt gaan worden...hoe zien jullie dit allemaal want velen blijven zo positief.. op moment van schrijven wederom omlaag met een koers van nu 4,41 -5,2%
  5. forum rang 4 StartendeBelegger 8 november 2023 17:36
    quote:

    Surveiver schreef op 8 november 2023 17:06:

    Ik volg dit aandeel al wat jaren en bezit ook redelijk veel aandelen maar ik krijg er een hard hoofd in...zoveel deskundigen op dit forum zoveel mensen die erin geloven dus ik dacht ok ik koop....maar na het ruim 2 jaar te hebben gevolgd vind ik het eerlijk gezegd een beetje een drama worden...de CEO komt mij niet goed over en de toegezegde beloftes lijken meer sprookjes dan echte toezeggingen die waargemaakt gaan worden...hoe zien jullie dit allemaal want velen blijven zo positief.. op moment van schrijven wederom omlaag met een koers van nu 4,41 -5,2%
    Ik hoop dat je kinderen dit aandeel niet bezitten?

    En maar 4 hoofdletters in deze lap tekst is ook wel weinig.
  6. forum rang 6 Goudmijn64 8 november 2023 20:31
    [Modbreak IEX: Gelieve hier geen persoonlijke vetes uit te vechten, een aantal berichten is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
  7. forum rang 4 Surveiver 9 november 2023 21:41
    Triest verhaal als je dit aandeel volgt
    Bij stijgingen Nasdaq koers niet omhoog
    Bij dalingen Nasdaq koers dubbel zo hard omlaag
  8. Rotel74 10 november 2023 15:23
    door de google translate gehaald:

    ENGLEWOOD, Colo., 10 november 2023 /PRNewswire/ -- Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG), een technologieplatformbedrijf dat gebruik maakt van zijn gepatenteerde elektro-optische (EO) polymeren om gegevens met hogere snelheden en met minder stroom te verzenden een kleine vormfactor, heeft vandaag een bedrijfsupdate gegeven in combinatie met de indiening van het kwartaalrapport op formulier 10-Q voor het derde kwartaal eindigend op 30 september 2023.

    Derde kwartaal 2023 en daaropvolgende bedrijfshoogtepunten:

    Organiseerde bijeenkomsten met een verscheidenheid aan bedrijven om licentieovereenkomsten voor de EO-polymeermaterialen van het bedrijf te bespreken, waaronder innovatieve start-ups, bestaande OEM's en tier-1 multinationale ondernemingen met optische netwerksystemen die zijn ontworpen om opkomende toepassingen aan te pakken, waaronder generatieve AI.
    Voltooide nieuwe laboratoriumproductiefaciliteiten, waardoor de bedrijfsfaciliteit in Englewood, Colorado met bijna 10.000 vierkante meter werd uitgebreid tot een totaal van ongeveer 23.500 vierkante meter ter ondersteuning van de volumeschaal van onze EO-chromofoormaterialen en nieuwe commerciële activiteiten.
    Op 30 september 2023 beschikte het bedrijf over geldmiddelen en kasequivalenten van $ 30 miljoen, waardoor het bedrijf zijn activiteiten tot en met april 2025 kon financieren.
    Benoemde gerespecteerde branchemanager Laila Partridge tot lid van de Raad van Bestuur, met meer dan 30 jaar trackrecord in het uitvoeren van transacties in de technologieruimte om bedrijfsstrategieën aan te scherpen voor de groei van zijn elektro-optische polymeeractiviteiten.
    Ontving de Industry Award 2023 voor meest innovatieve hybride PIC/Optical Integration Platform van de European Conference on Optical Communications (ECOC) - een vooraanstaande branchebeurs.
    Uitgenodigd om te spreken op toonaangevende internationale conferenties uit de industrie en investeerders, waaronder de Optica Photonic-Enabled Cloud Computing Industry Summit, de European Conference on Optical Communications (ECOC), Planet MicroCap Showcase: Vancouver 2023 en H.C. Wainwright 25e jaarlijkse mondiale investeringsconferentie.

    De volledige tekst van het kwartaalrapport van het bedrijf op formulier 10-Q voor het kwartaal dat eindigde op 30 september 2023 werd op 9 november 2023 ingediend bij de SEC en kan hier worden gevonden.

    Managementcommentaar

    "Tijdens het derde kwartaal bleven we onze commerciële bedrijfsplannen verder ontwikkelen met een aanzienlijke laboratoriumuitbreiding om de productie van EO-polymeer te versterken, ter ondersteuning van de recente acquisitie van talent en onze commercialisering", aldus Dr. Michael Lebby, voorzitter en Chief Executive Officer van Lightwave Logic. "We hebben onze bedrijfsfaciliteit in Englewood, Colorado met bijna 10.000 vierkante meter uitgebreid tot een totaal van ongeveer 23.500 vierkante meter. De ruimte wordt gebruikt om Perkinamine®-chromofoormaterialen te leveren voor op polymeer gebaseerde fotonische apparaten en fotonische geïntegreerde schakelingen (PIC's), inclusief onze eerste licentieovereenkomst en om meerdere aanvragen voor prototypes uit de industrie te ondersteunen. De renovatie en installatie van nieuwe laboratorium- en technische faciliteiten vergroot de omvang van onze faciliteit met meer dan 65%, waardoor het testen en evalueren van commerciële apparaten, het testen van de productbetrouwbaarheid en hoge snelheid mogelijk worden. optische karakterisering, SEM-analyse en de uitbreiding van onze productielijn voor chemische synthese. De faciliteit zal ook onlangs toegevoegde teamleden ondersteunen, waaronder organische chemici en fotonica-, verpakkings- en betrouwbaarheidsingenieurs, waardoor ons personeelsbestand op 33 teamleden zal komen.

    "Onze initiële licentieovereenkomst voor de levering van commercieel materiaal voor de levering van Perkinamine®-chromofoormaterialen voor op polymeren gebaseerde fotonische apparaten en fotonische geïntegreerde schakelingen (PIC's) vordert, en we hebben nu materiaal geleverd om onze partner te ondersteunen. Wij zijn van mening dat dit partnerschap tastbare commerciële vooruitgang aantoont voor elektro -optische polymeren en marktacceptatie.

    “We blijven sterke belangstelling ontvangen voor het licentiëren van onze technologieën van bedrijven variërend van innovatieve start-ups tot bestaande OEM-bedrijven, evenals multinationale tier-1-bedrijven die datacommunicatienetwerkapparatuur vervaardigen. Bovendien hebben verschillende van deze tier-1-fabrikanten gevraagd om onze polymeermodulatoren te ontmoeten en te testen, terwijl glasvezeltransceiverbedrijven belangstelling hebben getoond om te leren hoe ze polymeermodulatoren kunnen implementeren in hun lopende ontwikkelingsprogramma's voor 800G-transceivers. motoren, inclusief 4-kanaals oplossingen voor 800G. Alles bij elkaar genomen blijven we op alle fronten een aanzienlijk momentum zien en we zijn zeer bemoedigd door deze positieve discussies.

    We blijven sterke belangstelling ontvangen voor het licentiëren van onze technologieën van bedrijven variërend van innovatieve start-ups tot bestaande OEM-bedrijven, evenals multinationale tier-1-bedrijven die datacommunicatienetwerkapparatuur vervaardigen. Bovendien hebben verschillende van deze tier-1-fabrikanten gevraagd om onze polymeermodulatoren te ontmoeten en te testen, terwijl glasvezeltransceiverbedrijven belangstelling hebben getoond om te leren hoe ze polymeermodulatoren kunnen implementeren in hun lopende ontwikkelingsprogramma's voor 800G-transceivers. Merk ook op dat verschillende commerciële gieterijen onze PIC-ontwerpen implementeren voor meerkanaals polymeermodulatormotoren, inclusief 4-kanaalsoplossingen voor 800G. Alles bij elkaar genomen blijven we op alle fronten een aanzienlijk momentum zien en we zijn zeer bemoedigd door deze positieve discussies.

    “Aan de basis van dit momentum ligt het feit dat onze technologie nog steeds erkend wordt voor het stimuleren van innovatieve veranderingen in onze sector, meest recentelijk met de 2023 Industry Award voor meest innovatieve hybride PIC/Optical Integration Platform van de European Conference on Optical Communications (ECOC). Onze commercialisering is aan de gang, prijzen zoals deze valideren onze technologie verder en vormen een bevestiging voor de industrie van de inherente voordelen van ons platform. Ons vermogen om de voordelen van het platform te evangeliseren op toonaangevende branche-evenementen wereldwijd is een belangrijk onderdeel geweest van onze bewustmakingsinspanningen. We worden aangemoedigd door de constructieve bijeenkomsten die we hebben met marktleiders die deze evenementen bijwonen en van hen meerdere verzoeken voor prototypes hebben ontvangen.

    “Als we naar 2024 kijken, profiteren we met het team en de bestaande faciliteiten van ons momentum om een verwachte toename van de belangstelling te ondersteunen, waardoor Lightwave Logic wordt gepositioneerd voor een toekomst van alomtegenwoordigheid. Dit commerciële momentum, in combinatie met ons uitzonderlijke team, technologie, en IP-activa, positioneert ons om op de lange termijn duurzame waarde voor onze aandeelhouders te blijven creëren", besluit Lebby.
  9. forum rang 4 Surveiver 10 november 2023 17:38
    Elk kwartaal dezelfde teksten...wordt vermoeiend....Lebby praat veel maar levert niets
    Hoe makkelijk de koers ook weer terugloopt van 4,70 echt ongelofelijk
  10. Sebas30 12 november 2023 12:39
    quote:

    Zitzak500 schreef op 3 november 2023 13:33:

    Eens 4finance. Ik heb inmiddels wat verlies genomen. Probeer een beetje te traden om wat terug te verdienen. Ik zat op gegeven moment met 900 stuks. Heb dat teruggebracht naar 300. Leuk als het een keer echt gaat lopen, maar dan heb ik vast nog wel tijd om in te stappen.

    Ik vind het risico te groot worden.
    Hier zal je waarschijnlijk spijt van krijgen, waarom dat korte termijn denken? Ik heb makkelijk praten nu, maar vanaf 2014 tot 2021 was er qua ontwikkeling nog veel meer onzekerheid en als je kijkt waar we nu staan dan is dat toch geweldig?
    Ik heb meer dan 50K aantal aandelen en heb de waarde van een miljoen naar 200K zien gaan en gewoon blijven zitten, daar ik dit aandeel niet heb om te traden en overtuigd blijf van de potentie,, pas boven de USD 50 overweeg ik pas een deel te verkopen. Communicatie bij LWLG is altijd ruk geweest, maar deze technologie van LWLG wordt een game changer in een nieuwe industrie en ik wil wel zien waar we in 2030 staan.
    Als lange termijn investeerder moet je veel geduld hebben, maar veel beleggers denken alleen aan de korte termijn, zolang Blackrock en. Vanguard in dit aandeel zitten kan je rustig blijven slapen en weet je dat je goed zit ongeacht wat de shorters op korte termijn voor elkaar krijgen met hun acties, uiteindelijk lachen we hierom in de toekomst.
    Heb vertrouwen in Lebby, ook al is hij geen standaard CEO, hij is wel de specialist in de fotonica business en dat is veel belangrijker.
  11. Zitzak500 12 november 2023 16:32
    quote:

    Sebas30 schreef op 12 november 2023 12:39:

    [...]

    Hier zal je waarschijnlijk spijt van krijgen, waarom dat korte termijn denken? Ik heb makkelijk praten nu, maar vanaf 2014 tot 2021 was er qua ontwikkeling nog veel meer onzekerheid en als je kijkt waar we nu staan dan is dat toch geweldig?
    Ik heb meer dan 50K aantal aandelen en heb de waarde van een miljoen naar 200K zien gaan en gewoon blijven zitten, daar ik dit aandeel niet heb om te traden en overtuigd blijf van de potentie,, pas boven de USD 50 overweeg ik pas een deel te verkopen. Communicatie bij LWLG is altijd ruk geweest, maar deze technologie van LWLG wordt een game changer in een nieuwe industrie en ik wil wel zien waar we in 2030 staan.
    Als lange termijn investeerder moet je veel geduld hebben, maar veel beleggers denken alleen aan de korte termijn, zolang Blackrock en. Vanguard in dit aandeel zitten kan je rustig blijven slapen en weet je dat je goed zit ongeacht wat de shorters op korte termijn voor elkaar krijgen met hun acties, uiteindelijk lachen we hierom in de toekomst.
    Heb vertrouwen in Lebby, ook al is hij geen standaard CEO, hij is wel de specialist in de fotonica business en dat is veel belangrijker.
    Onzin wat betreft Blackrock en Vanguard. Alsof zij er nooit naast zitten. Dit vat gewoon onder het hokje "extreem groot risico".

    Vooralsnog gewoon tevreden met mn verkoop. Sindsdien is er alweer 1,50 dollar af. Kan altijd weer instappen.

    Zonde trouwens. Met dat miljoen had je leuke dingen kunnen doen.
  12. Sebas30 12 november 2023 20:25
    quote:

    Zitzak500 schreef op 12 november 2023 16:32:

    [...]

    Onzin wat betreft Blackrock en Vanguard. Alsof zij er nooit naast zitten. Dit vat gewoon onder het hokje "extreem groot risico".

    Vooralsnog gewoon tevreden met mn verkoop. Sindsdien is er alweer 1,50 dollar af. Kan altijd weer instappen.

    Zonde trouwens. Met dat miljoen had je leuke dingen kunnen doen.
    Ik heb een andere mening, als het grote geld erin zit en door de shorters goedkoper kunnen bijkopen doen ze dat echt zomaar. als ze de potentie niet snappen. Het was maar papieren winst en als je casht moet je er ook weer wat mee, dan liever blijven zitten daar ik verwacht dat het nog stukken hoger gaat eindigen.met LWLG.
  13. Zitzak500 13 november 2023 14:29
    Je zou kunnen cashen, en een paar maanden later 250.000 stuks LWLG kunnen kopen. Ik bewonder je vertrouwen. Het lijkt erop dat je het geld wel kan missen, maar ik blijf het zeer risicovol vinden.
  14. WetNap 13 november 2023 16:54
    quote:

    Sebas30 schreef op 12 november 2023 12:39:

    [...]

    Ik heb meer dan 50K aantal aandelen en heb de waarde van een miljoen naar 200K zien gaan en gewoon blijven zitten, daar ik dit aandeel niet heb om te traden en overtuigd blijf van de potentie,, pas boven de USD 50 overweeg ik pas een deel te verkopen. Communicatie bij LWLG is altijd ruk geweest, maar deze technologie van LWLG wordt een game changer in een nieuwe industrie en ik wil wel zien waar we in 2030 staan.

    Beste Sebas,

    50 k aandelen en op een miljoen staan. Heb je dan ingekocht aan $ 20 ? Dat was dan wel op de hausse dat je ingestapt bent.
  15. Sebas30 13 november 2023 19:58
    quote:

    WetNap schreef op 13 november 2023 16:54:

    [...]

    Beste Sebas,

    50 k aandelen en op een miljoen staan. Heb je dan ingekocht aan $ 20 ? Dat was dan wel op de hausse dat je ingestapt bent.
    50K op usd 20 was rond de 1 miljoen euro n die heb ik uiteraard niet tegen die prijs ingekocht als ik er al vanaf 2014 in zit en gestaagd heb opgebouwd in de loop der jaren, vandaar dat het ook wat gemakkelijker was om te beslissen niks te verkopen, sterker nog, ik heb op dips allleen maar meer bijgekocht. Ik geloof in LWLG en in Lebby dat hij dit bedrijf tot een succes zal maken en in 2030 wil ik wel zien waar we dan staan.
  16. WetNap 14 november 2023 16:57
    quote:

    Sebas30 schreef op 13 november 2023 19:58:

    [...]

    50K op usd 20 was rond de 1 miljoen euro n die heb ik uiteraard niet tegen die prijs ingekocht als ik er al vanaf 2014 in zit en gestaagd heb opgebouwd in de loop der jaren, vandaar dat het ook wat gemakkelijker was om te beslissen niks te verkopen, sterker nog, ik heb op dips allleen maar meer bijgekocht. Ik geloof in LWLG en in Lebby dat hij dit bedrijf tot een succes zal maken en in 2030 wil ik wel zien waar we dan staan.
    Gelukkig dat je al vanaf 2014 instapte dan. :-)
6.502 Posts
Pagina: «« 1 ... 320 321 322 323 324 ... 326 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.337
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.898
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.357
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.053
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.276
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.257
AMG 965 125.712
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.600
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.270
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.909
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht