Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Koffiepraatjes

3.413 Posts
Pagina: «« 1 ... 162 163 164 165 166 ... 171 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 16 november 2023 09:39
    Seksschandaal schokt gevangenis België: van orgies in jacuzzi tot seks in het kantoor van de directeur

    Een gevangenis in de Belgische provincie Luik is opgeschrikt door een groot seksschandaal. Verschillende mannelijke en vrouwelijke cipiers namen deel aan seksspelletjes die zowel binnen als buiten de gevangenis plaatsvonden.
    Igor Bulcke 16-11-23, 06:34 Laatste update: 07:57

    Een klein groepje personeelsleden, onder wie drie vrouwen, organiseerde na werktijd diverse seksfeesten, onthult de Franstalige krant Sudinfo. Een 30-jarige vrouwelijke betrokkene blijkt tevens gemeenteraadslid in een gemeente in de provincie Luik.

    Het zou onder meer gaan om orgies, waarbij elke deelnemer een lootje trok om te bepalen wie met wie seks zou hebben. Eén van de medewerkers, genaamd P., organiseerde een orgie in zijn jacuzzi waarbij elke deelnemer een gekleurde armband kreeg.

    Een vrouw, genaamd S., zou regelmatig seks hebben gehad binnen de muren van de gevangenis. Een directeur - die de leiding had over een blok in de gevangenis - zou haar zelfs zijn kantoor hebben ‘geleend’ zodat ze daar haar seksuele verlangens kon botvieren op collega’s.

    Opmerkelijk: het bewuste kantoor wordt gedeeld met andere collega’s, met een doorzichtige deur die de twee ruimtes scheidt. ,,Ze is een seksverslaafde”, vertelt een anonieme bron bij Sudinfo. ,,Al om zes uur ‘s ochtends liet ze weten dat ze niet kon werken zolang ze geen seks had.”

    Anonieme collega’s

    Relatie met vrouwelijke gedetineerden

    De vrouwelijke collega deed al bij haar aanstelling de wenkbrauwen fronsen. Voor de vrouw in de gevangenis kwam werken, kwam ze er namelijk al regelmatig over de vloer als bezoeker, vertellen enkele anonieme collega’s. Haar broer zat er namelijk vast wegens moord. ,,Ze was erg arrogant tegen de cipiers die de bezoekruimte bewaakten. Haar aanstelling bij de gevangenis kwam als donderslag bij heldere hemel, vooral omdat ze een jaar lang bezoekster was en van de ene op de andere dag een collega werd.”
  2. forum rang 8 Freemoneyforever 17 november 2023 07:01
    Bill Gates zegt dat de software van vandaag nog steeds ‘behoorlijk dom’ is, maar gelooft dat AI ‘de manier waarop we ons leven leiden totaal zal veranderen’

    Van het virtueel sturen van geld naar een vriend tot het bestellen van eten bij u thuis: computer- en mobiele applicaties stellen ons in staat veel taken sneller en gemakkelijker uit te voeren dan in het verleden.

    Ondanks de snelle ontwikkeling in de afgelopen jaren, vindt Microsoft-medeoprichter Bill Gates echter dat de software van vandaag nog steeds “behoorlijk dom” is, volgens een bericht van 9 november op zijn blog, GatesNotes.

    “Je kunt Microsoft Word en Google Docs gebruiken om een zakelijk voorstel op te stellen, maar ze kunnen je niet helpen een e-mail te sturen, een selfie te delen, gegevens te analyseren, een feestje te plannen of bioscoopkaartjes te kopen”, schrijft de miljardair.

    Momenteel gebruiken we apps meestal om een enkele taak uit te voeren, zoals het boeken van een vlucht of het controleren van onze bankrekening. Gates voorspelt echter dat AI het gebruik van verschillende apps binnen de komende vijf jaar overbodig zal maken.

    Gates stelt zich een toekomst voor waarin je een AI-agent zou hebben, een soort software die in staat is natuurlijke taal te verwerken en erop te reageren en een aantal verschillende taken uit te voeren. U vraagt uw AI-agent eenvoudigweg om iets te doen en deze kan dingen voor u doen op basis van de informatie die u met hem hebt gedeeld over uw werk, privéleven, interesses en voorkeuren.

    “In de komende jaren zullen ze de manier waarop we ons leven leiden, online en offline, compleet veranderen”, zegt hij.

    Gates gebruikt het plannen van een reis als voorbeeld. Normaal gesproken houdt dit in dat u zelf uw hotel, vluchten, restaurants en andere activiteiten boekt. Maar een AI-agent zou zijn kennis van uw voorkeuren kunnen gebruiken om die dingen namens u te boeken en te kopen.

    “Desgevraagd beveelt het programma dingen aan die u kunt doen op basis van uw interesses en neiging tot avontuur, en boekt het reserveringen bij het soort restaurants dat u leuk vindt”, schrijft hij.

    AI-uitdagingen in het verschiet


    Er zijn echter een aantal uitdagingen die moeten worden overwonnen voordat we deze door AI aangedreven toekomst bereiken. Hier zijn een paar Gates-verwachtingen die naar voren zullen komen:

    • Er zou een nieuw soort database nodig zijn, zodat de AI-agent de informatie die hij over u leert, kan opslaan, ophalen en erop kan voortbouwen zonder uw privacy op te offeren.
    • Bedrijven zouden moeten uitzoeken of mensen één AI-agent zullen hebben die met andere agenten samenwerkt, of dat een persoon AI-agenten zal creëren voor het uitvoeren van specifieke taken, zoals bijles of therapie.
    • Er zou een gestandaardiseerde manier moeten zijn waarop AI-agenten met elkaar kunnen praten.

    Ondanks deze aanhoudende vragen voorspelt Gates echter dat AI-agenten niet ver verwijderd zijn van realiteit en de manier waarop we met computers en elkaar omgaan, kunnen transformeren.

    AI nu versus de toekomst

    Ondanks de voorspellingen van Gates hoef je je waarschijnlijk geen zorgen te maken dat AI de mens binnenkort volledig zal vervangen.

    Hoewel AI-chatbots zoals ChatGPT indrukwekkend zijn, zijn ze lichtjaren verwijderd van het bereiken van intelligentie op menselijk niveau, vertelde Humayun Sheikh, een van de oprichters van de AI-startup DeepMind, die eigendom is van Google, in mei aan CNBC.

    Dat komt omdat we momenteel niet over de technologie beschikken die nodig is om ‘kunstmatige algemene intelligentie’ of AGI te creëren, wat verwijst naar een AI die volgens IBM de meeste taken net zo goed of beter zou kunnen uitvoeren dan een mens.

    “AGI bestaat nog niet – er is een stevig debat gaande in de computerindustrie over hoe het gecreëerd moet worden, en of het überhaupt gemaakt kan worden”, schreef Gates in een blogpost van maart.

    Voorlopig hebben we wat ‘narrow AI’ wordt genoemd. Dit is wanneer een AI wordt getraind om specifieke taken zeer goed uit te voeren, zoals het aanbevelen van films of boeken die je misschien leuk vindt op basis van wat je in het verleden hebt gezien of gelezen, per IBM.

    Maar naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zullen de algoritmen die de manier waarop AI-systemen leren aansturen ook steeds beter worden, schreef Gates in maart.

    “We moeten niet vergeten dat we nog maar aan het begin staan van wat AI kan bereiken”, zei hij. “Welke beperkingen het vandaag de dag ook heeft, zal verdwenen zijn voordat we het weten.”
    www.cnbc.com/2023/11/16/bill-gates-ai...
  3. forum rang 7 hirshi 20 november 2023 10:39
    Opmerkelijk:

    Koers Bayer AG ruim 19% lager.

    Bayer maakte zondag bekend dat het een fase III klinische proef met een nieuw antistollingsmiddel stopzet vanwege een gebrek aan werkzaamheid, waardoor de aandelenkoers maandagochtend in Frankfurt scherp daalde.

    Bayer zegt dat het de aanbevelingen heeft opgevolgd van de onafhankelijke monitoringcommissie (DSMB) van het onderzoek, die constateerde dat asundexian minder effectief was dan de controlegroep, die apixaban kreeg, een medicijn ontwikkeld door Bristol Myers Squibb en Pfizer.

    In een reactienota wijzen analisten van Invest Securities erop dat het bedrijf 'hoge' verkoopambities had voor dit product.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 november 2023 13:00
    ’Plassende’ mieren houden huis in caravan, maar vrouw krijgt niets terug

    Klaartje Bax
    Aangepast: Gisteren, 12:56Gisteren, 12:31in Geld

    Amsterdam - Een vrouw die in juli 2022 ontdekt dat mieren flink hebben huisgehouden in haar caravan, die daardoor flink beschadigd is, dient een claim in bij haar verzekering Interpolis.

    Maar volgens de verzekeraar valt deze schade niet onder haar caravanverzekering met volledig casco-dekking omdat de schade niet is ontstaan door een plotselinge gebeurtenis van buitenaf. De kampeerster is het daar niet mee eens en dient een klacht in bij het Kifid. Dat oordeelt dat Interpolis gelijk heeft.

    Nadat de vrouw de schade heeft gemeld bij haar verzekeraar, komt een schade-expert poolshoogte nemen in de caravan. De wanden en het plafond zitten onder de grote vlekken die zijn ontstaan door uitwerpselen, ’waarschijnlijk plas’, zo schrijft de expert in zijn rapport.

    De vrouw claimt een schade van €13.000 omdat zij de caravan die eigenlijk €20.000 waard was, nu voor slechts €7000 heeft kunnen verkopen.

    Insekten zaten er lang

    Maar de verzekeraar wil niet betalen omdat in de voorwaarden van de verzekering staat dat er alleen dekking is wanneer het gaat om schade die is ontstaan door een plotselinge gebeurtenis van buitenaf. De schade-expert komt ’gezien de hoeveelheid en de grootte van de vlekken’ tot de conclusie dat 'hier een langere periode veel insecten hebben gezeten en uitwerpselen hebben achtergelaten'. De verzekering besluit daarom in januari 2023 om de schade niet uit te keren.

    De vrouw beweert echter dat de mieren ineens en dus plotseling in de caravan waren. ’En als de mierenkoningin erin zit, is er niets meer aan te doen’ zo laat ze aan de klachtencommissie van het Kifid weten. Maar die oordeelt dat de verzekeraar hier in zijn recht staat. Interpolis hoeft de schade niet te vergoeden.
  5. [verwijderd] 30 november 2023 23:53
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 24 november 2023 13:00:

    ’Plassende’ mieren houden huis in caravan, maar vrouw krijgt niets terug

    Klaartje Bax
    Aangepast: Gisteren, 12:56Gisteren, 12:31in Geld

    Amsterdam - Een vrouw die in juli 2022 ontdekt dat mieren flink hebben huisgehouden in haar caravan, die daardoor flink beschadigd is, dient een claim in bij haar verzekering Interpolis.

    Maar volgens de verzekeraar valt deze schade niet onder haar caravanverzekering met volledig casco-dekking
    Iedereen weet nu dat je nooit bij Interpolis moet verzekeren.
  6. [verwijderd] 30 november 2023 23:57
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 24 november 2023 13:00:

    ’Plassende’ mieren houden huis in caravan, maar vrouw krijgt niets terug

    Klaartje Bax
    Aangepast: Gisteren, 12:56Gisteren, 12:31in Geld

    Amsterdam - Een vrouw die in juli 2022 ontdekt dat mieren flink hebben huisgehouden in haar caravan, die daardoor flink beschadigd is, dient een claim in bij haar verzekering Interpolis.

    Maar volgens de verzekeraar valt deze schade niet onder haar caravanverzekering met volledig casco-dekking
    omdat de schade niet is ontstaan door een plotselinge gebeurtenis van buitenaf.
    Iedereen weet nu dat je nooit bij Interpolis moet verzekeren.
    Die mieren kwamen van buiten, caravans worden niet mét mieren geleverd.
  7. forum rang 5 DurianCS 1 december 2023 00:32
    quote:

    Bowski schreef op 30 november 2023 23:57:

    [...]
    Iedereen weet nu dat je nooit bij Interpolis moet verzekeren.
    Die mieren kwamen van buiten, caravans worden niet mét mieren geleverd.
    Ik vrees dat het niet alleen bij Interpolis zo gaat, want ik heb een soortgelijk akkefietje gehad bij een geheel andere maatschappij. Na flink soebatten zijn ze akkoord gegaan, maar het argument was aanvankelijk hetzelfde: de schade zou geleidelijk ontstaan zijn.
  8. forum rang 10 voda 1 december 2023 09:50
    Staatsloterij zoekt met vliegtuigjes naar winnaars €4 miljoen
    JOOST SPIJKER

    Aangepast: Gisteren, 11:47 Gisteren, 11:40 in FINANCIEEL

    AMSTERDAM - De Staatsloterij doet een ultieme poging om de winnaars van de Oudejaarstrekking van vorig jaar te vinden. In totaal is er bijna €4 miljoen aan prijzengeld nog niet opgehaald. Ook een paar elektrische Mini's staan nog te wachten op hun nieuwe eigenaar. En de tijd begint te dringen, want over een paar weken verloopt het lot.

    Met vliegtuigjes zoekt Staatsloterij onbekende prijswinnaars.
    © PHOTO REPUBLIC
    Met vliegtuigjes zoekt Staatsloterij onbekende prijswinnaars.

    „478.885 loten zoeken winnaar”, staat er op grote spandoeken achter vliegtuigjes die de loterij gisteren en vandaag de lucht in stuurt.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/financieel/580186638...
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 december 2023 10:55
    quote:

    voda schreef op 1 december 2023 09:50:

    Staatsloterij zoekt met vliegtuigjes naar winnaars €4 miljoen
    JOOST SPIJKER

    Aangepast: Gisteren, 11:47 Gisteren, 11:40 in FINANCIEEL

    AMSTERDAM - De Staatsloterij doet een ultieme poging om de winnaars van de Oudejaarstrekking van vorig jaar te vinden. In totaal is er bijna €4 miljoen aan prijzengeld nog niet opgehaald. Ook een paar elektrische Mini's staan nog te wachten op hun nieuwe eigenaar. En de tijd begint te dringen, want over een paar weken verloopt het lot.

    Met vliegtuigjes zoekt Staatsloterij onbekende prijswinnaars.
    © PHOTO REPUBLIC
    Met vliegtuigjes zoekt Staatsloterij onbekende prijswinnaars.

    „478.885 loten zoeken winnaar”, staat er op grote spandoeken achter vliegtuigjes die de loterij gisteren en vandaag de lucht in stuurt.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/financieel/580186638...
    Heb je eindelijk een mobieltje gekocht...????
  10. forum rang 10 voda 1 december 2023 10:57
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 1 december 2023 10:55:

    [...]
    Heb je eindelijk een mobieltje gekocht...????
    Nee, ik heb nummer van mijn partner gebruikt.
  11. forum rang 10 voda 1 december 2023 11:02
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 1 december 2023 10:59:

    [...]
    Pas op dat je geen ruzie krijgt......!!!
    Dat kreeg ik al toen ze er achter kwam....
  12. forum rang 10 voda 1 december 2023 12:43
    Eind dit jaar enorme zonnestormen verwacht: kans op wekenlang geen internet
    KIRAN RENFURM

    Aangepast: Gisteren, 16:32 Gisteren, 11:00 in BINNENLAND

    AMSTERDAM - Kans op wekenlang geen internet, een aangetaste energie-infrastructuur en zelfs gevaar voor dieren. Die kunnen gedesoriënteerd raken. Het einde van de zonnecyclus, ook wel Solar maximum genoemd, komt eerder dan verwacht.

    Vanaf eind dit jaar is er een verhoogde kans op bijzonder heftige zonnestormen op aarde, en die kunnen volgens experts voor problemen zorgen. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA plaatste het einde van deze zonnecyclus aan het einde van het jaar 2025, Indiase wetenschappers concluderen nu dat begin 2024 misschien waarschijnlijker is.

    Zonnestormen kunnen stroomuitval veroorzaken, onze communicatie belemmeren, vluchten aan de grond houden, gps-signalen verstoren en astronauten en satellieten uit de ruimte gooien. Zelfs dieren als vogels en walvissen kunnen gedesoriënteerd raken door de magnetische straling.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/nieuws/686250920/ein...
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 december 2023 13:35
    Onverklaarbare incidenten

    Zonnestormen houden niet alleen wetenschappers bezig. Het natuurfenomeen leidt bij complotdenkers, doemdenkers en waarzeggers tot de meest wilde theorieën. Zij zien in zonnestormen de verklaring voor allerlei onopgehelderde incidenten.

    Marie Moe zat in 2022 in het vliegtuig naar Amsterdam toen ze ineens haar pacemaker voelde pulseren in haar borstkas. In paniek alarmeerde ze het cabinepersoneel, dat een ambulance belde om Moe meteen mee te nemen bij aankomst in Amsterdam. Het toestel was gelukkig twintig minuten van Schiphol vandaan, anders had het een noodlanding moeten maken.

    Na controle bleek de pacemaker inderdaad verstoord te zijn. De oorzaak is nooit gevonden. Zelf legde Moe in gesprek met de BBC een verband met de zonneactiviteit. Bewijs is nooit geleverd.
    4096 stemmen extra

    Er is ook een bizarre theorie over een lokale verkiezing in België: ineens doken in de elektronische systemen 4096 extra stemmen op, meer dan de stemgerechtigden in de regio.

    Het gerucht gaat ook dat straling van zonnevlammen verantwoordelijk is voor de verstoring van het SOS-signaal van de Titanic. Waardoor reddingsboten te laat kwamen, zo schrijft Bussines Insider.

    Voor een ander verhaal lijkt meer bewijs. Amerikaanse vliegers vlogen tijdens de Vietnamoorlog over de Noord-Vietnamese haven Haiphong en zagen tientallen zeemijnen afgaan zonder duidelijke aanleiding. Dit bleef ruim 25 jaar een mysterie, tot wetenschappers van de Universiteit van Colorado in 2018 eindelijk de code kraakten. De wetenschappers vonden bewijs dat de zeemijnen waarschijnlijk afgingen door de geladen wolken van een zonnestorm.
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 december 2023 13:43
    quote:

    voda schreef op 1 december 2023 12:43:

    Eind dit jaar enorme zonnestormen verwacht: kans op wekenlang geen internet
    KIRAN RENFURM

    Aangepast: Gisteren, 16:32 Gisteren, 11:00 in BINNENLAND

    AMSTERDAM - Kans op wekenlang geen internet, een aangetaste energie-infrastructuur en zelfs gevaar voor dieren. Die kunnen gedesoriënteerd raken. Het einde van de zonnecyclus, ook wel Solar maximum genoemd, komt eerder dan verwacht.

    Vanaf eind dit jaar is er een verhoogde kans op bijzonder heftige zonnestormen op aarde, en die kunnen volgens experts voor problemen zorgen. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA plaatste het einde van deze zonnecyclus aan het einde van het jaar 2025, Indiase wetenschappers concluderen nu dat begin 2024 misschien waarschijnlijker is.

    Zonnestormen kunnen stroomuitval veroorzaken, onze communicatie belemmeren, vluchten aan de grond houden, gps-signalen verstoren en astronauten en satellieten uit de ruimte gooien. Zelfs dieren als vogels en walvissen kunnen gedesoriënteerd raken door de magnetische straling.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/nieuws/686250920/ein...
    Ieder nadeel hep z'n voordeel, dus misschien kunnen we in heel Nederland het Noorderlicht gaan zien.
  15. forum rang 10 voda 1 december 2023 14:09
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 1 december 2023 13:43:

    [...]

    Ieder nadeel hep z'n voordeel, dus misschien kunnen we in heel Nederland het Noorderlicht gaan zien.
    Over noorderlicht gesproken!

    Grote kans dat noorderlicht vanavond boven Nederland te zien is, dit zijn de ideale omstandigheden
    Vorige maand het noorderlicht gemist? Vrijdagavond is er opnieuw een grote kans dat het vrij zeldzame en indrukwekkende natuurverschijnsel te aanschouwen is boven ons land. Volgens Weerplaza zitten de weersvoorspellingen mee.

    Erik Luiten 01-12-23, 12:52 Laatste update: 13:49

    De afgelopen maanden was het noorderlicht meerdere keren zichtbaar in Nederland. Dat kwam door een zonnestorm die voor een hoge activiteit zorgde. Vanaf vandaag is er opnieuw een verhoogde activiteit, waardoor de kans op het zien van het poollicht aanzienlijk groter wordt.

    Voor meer, zie link:

    www.ad.nl/binnenland/grote-kans-dat-n...
  16. forum rang 8 Freemoneyforever 2 december 2023 11:20
    'Wat misging bij Hyves zie je nu ook bij Facebook'

    Precies tien jaar geleden stopte Hyves als sociaalnetwerksite. De Nederlandse website was jarenlang razend populair en zo'n tien miljoen mensen maakten er gebruik van. Toch was het geen blijvertje. Techjournalist Raymon Mens over het succes en de ondergang van Hyves.
    www.youtube.com/watch?v=0fqZAk1wQW4
    4:10 min.
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 december 2023 11:27
    quote:

    voda schreef op 1 december 2023 14:09:

    [...]
    Over noorderlicht gesproken!

    Grote kans dat noorderlicht vanavond boven Nederland te zien is, dit zijn de ideale omstandigheden
    Vorige maand het noorderlicht gemist? Vrijdagavond is er opnieuw een grote kans dat het vrij zeldzame en indrukwekkende natuurverschijnsel te aanschouwen is boven ons land. Volgens Weerplaza zitten de weersvoorspellingen mee.

    Erik Luiten 01-12-23, 12:52 Laatste update: 13:49

    De afgelopen maanden was het noorderlicht meerdere keren zichtbaar in Nederland. Dat kwam door een zonnestorm die voor een hoge activiteit zorgde. Vanaf vandaag is er opnieuw een verhoogde activiteit, waardoor de kans op het zien van het poollicht aanzienlijk groter wordt.

    Voor meer, zie link:

    www.ad.nl/binnenland/grote-kans-dat-n...
    Laten we hopen dat vele mensen 'het licht gaan zien'.
3.413 Posts
Pagina: «« 1 ... 162 163 164 165 166 ... 171 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.324
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.355
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.770
Alfen 12 16.269
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.253
AMG 965 125.694
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.900
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht