Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.742 Posts
Pagina: «« 1 ... 2802 2803 2804 2805 2806 ... 3188 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Fender bass 27 november 2023 09:29
    quote:

    josti5 schreef op 27 november 2023 09:22:

    [...]
    -----------------
    Nee, die website interesseert mij niet, en de commentaren al evenmin.

    Het gaat mij uitsluitend om nieuws op videolocatie, waardoor de actuele frontsituatie zichtbaar is.

    Military Summary houdt mij al twee jaar lang uitstekend dagelijks op de hoogte, sinds enige tijd zelfs twee keer per dag.

    Overigens: al dat geleuter over 'slechte bronnen' is niets anders dan het oneens zijn met bronnen, of erger nog: het ontkennen van de realiteit, waardoor deze realiteit vroeger of later extra hard toeslaat.

    Iedere Nederlander, blijkbaar op een enkeling na, is volgens mij uitstekend in staat, om door propaganda, van welke kant ook, heen te kijken en te lezen.
    Daar heeft de Nederlander geen andere Nederlander, laat staan censuur, voor nodig.

    Nou, ik ben alweer klaar hier, en Karel weet de weg zélf wel te vinden.

    Want daar begon dit 'relletje' weer eens mee: gewoon actueel en objectief antwoord op een vraag van een forumgenoot.

    Maar dat wordt hier door enkelen niet op prijs gesteld, en door de moderatie zelfs gecensureerd.

    Want het gaat hier al lang niet meer over de inhoud en de realiteit.

    Hierbij heb ik mijzelf voorlopig weer geschorst van deze draad.

    Sterkte!
    Mooi, hou je aan je woord graag.
    Ik gok dat je dat een uurtje of 5 à 6 gaat volhouden.

    Dat je geen antwoord wilt geven op vragen omtrent de aard van dat YouTube kanaal zegt mij voldoende.
    Dat zou je namelijk wel moeten interesseren.
  2. forum rang 9 josti5 27 november 2023 09:32
    quote:

    Fender bass schreef op 27 november 2023 09:29:

    [...]

    Mooi, hou je aan je woord graag.

    Dat je geen antwoord wilt geven op vragen omtrent de aard van dat YouTube kanaal zegt mij voldoende.
    Dat zou je namelijk wel moeten interesseren.
    -----------------

    Zucht...
    Nou, nog dit, omdat je zo nodig weer moet reageren: je hebt wel degelijk antwoord.
    Maar dat moet je wel (willen lezen).

    Over en uit, nu.
  3. forum rang 6 Fender bass 27 november 2023 09:35
    quote:

    josti5 schreef op 27 november 2023 09:32:

    [...]
    -----------------

    Zucht...
    Nou, nog dit, omdat je zo nodig weer moet reageren: je hebt wel degelijk antwoord.
    Maar dat moet je wel (willen lezen).

    Over en uit, nu.
    Haha, dat was binnen vijf minuten.

    Heb je al zo'n leuke mok, met Amerikaans Xmas en Russische swastika Z gecombineerd, besteld?
    Leuk, joh.
  4. forum rang 5 Mdv 27 november 2023 10:42
    08:42
    Persbureau AP heeft de hand weten te leggen op in het geheim opgenomen telefoongesprekken van Russische soldaten die vanaf de frontlinie in Oekraïne met hun dierbaren thuis praten. Ze bieden een zeldzame blik op de oorlog door Russische ogen.

    Terwijl de oorlog in Oekraïne zijn tweede winter ingaat, wil een groeiend aantal Russische soldaten er mee stoppen, zo blijkt uit de audio-opnames. Russische soldaten spreken over tweehonderd doden en driehonderd gewonden. Meer dan vijfhonderd soldaten zouden willen vluchten uit het leger en zouden weigeren nog langer te vechten.

    Deze gesprekken laten volgens AP 'ook duidelijk zien' hoe de oorlog zich heeft ontwikkeld, van de beroepsmilitairen die aanvankelijk de grootschalige invasie van Vladimir Poetin aandreven tot mannen van alle rangen en standen die gedwongen worden om onder afmattende omstandigheden te dienen.

    Het zijn mannen die leven van regenwater, die mensen hebben gedood met messen, die weten dat het enige dat hen in leven heeft gehouden geluk is. Ze zijn uitgeput en willen naar huis, concludeert het persbureau op basis van de telefoongesprekken. Zo zegt ene Roman, die voor de oorlog bij een advocatenkantoor werkte, tegen een vriend dat hij inmiddels 'meer medelijden voelt bij het doodschieten van een vogel dan van een persoon', zo verhard is hij geworden. ,,Ik zeg het je eerlijk, als er ook maar een kleine kans is, laat je dan vrijstellen van dienst."
  5. forum rang 5 Mdv 27 november 2023 10:43
    10:36

    Noodweer rond de Zwarte Zee heeft in Oekraïne tot stroomuitval geleid. Meer dan 2000 dorpen en steden zitten volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zonder elektriciteit. Ook op de door Rusland geannexeerde Krim zouden een half miljoen mensen geen stroom hebben.

    Er worden windsnelheden bereikt tot 72 kilometer per uur en dat zorgt voor veel hinder in het zuiden van het land. In de regio Odesa hebben de autoriteiten meer dan 1600 mensen moeten helpen die vast kwamen te zitten in de sneeuw. Bomen zijn omgevallen en veel wegen zijn afgesloten. In Kyiv is door de harde wind een scheur ontstaan in de grootste vlag van het land, die nu vervangen moet worden. Op de Krim hebben de autoriteiten de bevolking maandag een dag vrij gegeven door het slechte weer.

    De energiefaciliteiten van Oekraïne waren vorig jaar regelmatig doelwit van Russische aanvallen en worden ook dit jaar regelmatig beschoten.
  6. forum rang 8 het zwaard 27 november 2023 11:59
    Ergste storm van de eeuw’: Russische loopgraven op Krim ‘volledig weggespoeld’ door storm Bettina
    Het Oekraïense schiereiland de Krim, dat in 2014 door Rusland werd geannexeerd, is zondag getroffen door storm Bettina. Door rukwinden van meer dan 140 kilometer per uur is de Russische verdedigingslinie aan de kustlijn van het eiland volledig weggespoeld, beweren Oekraïense media.

    In de stad Jevpatorija, in het westen van het eiland, kwamen meerdere wijken onder water te staan. Aan de kustlijn werden golven van maar liefst 10 meter geregistreerd. In de grootste stad Sebastopol werd het openbaar vervoer stilgelegd. Aan de zuidkust van het schiereiland zitten duizenden inwoners zonder stroom.

    “Door de storm zijn de Russische loopgraven op de stranden weggespoeld”, meldt Anton Gerashchenko, de adviseur van de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken, op X. “In Jevpatorija heeft het water de verdedigingslinie op het strand, technische gebouwen en schietposities van de kaart geveegd.”

    Oekraïense media spreken van de zwaarste storm die het Zwarte Zeegebied in een eeuw tijd heeft meegemaakt. Bettina komt op een ongelegen moment, want Oekraïne heeft op dit moment ook te kampen met zware sneeuwstormen.
  7. forum rang 10 luchtschip 27 november 2023 13:56
    Russische militairen die klagen over mortierbommen die door de Russische wapenindustrie worden geleverd, zeggen dat ze niet genoeg buskruit hebben om over de noodzakelijke afstanden te schieten.
    Zelfs Iraanse bommen werden geleverd met de juiste hoeveelheden buskruit, zegt hij.

    video 2:20 minuut Engels ondertiteld

    twitter.com/wartranslated/status/1729...

    Met de hele lading buskruit komen deze granaten 9 km verderop
    De granaten met de halve buskruitlading komen slechts tot 3 a 4 km -- dan moeten ze 3 a 4 km de Oekrainse vijand naderen en dat is suïcidaal
    Nu zitten ze met een hele voorraad granaten die niet gebruikt kunnen worden en doen een beroep op de legerleiding om deze fabrikanten van te weinig buskruitlading aan te pakken om de productie over te schakelen op volle buskruitladingen

    Zal wel een tevergeefs verzoek zijn en ze moeten het zelf maar uitzoeken
  8. forum rang 8 closer 27 november 2023 13:59
    13:09
    Britse Defensie: Rusland lijdt zwaarste verliezen sinds begin oorlog

    Het Russische leger heeft de afgelopen zes weken waarschijnlijk de zwaarste verliezen geleden in de oorlog in Oekraïne tot dusver. Dat schrijft het Britse ministerie van Defensie in zijn dagelijkse update over de oorlog. Per dag zouden gemiddeld een kleine duizend doden en gewonden vallen. Deze verliezen zijn volgens de Britten grotendeels het gevolg van de Russische aanvallen rondom de Oost-Oekraïense stad Avdiivka.

    Over het aantal gewonde en gesneuvelde soldaten aan eigen zijde doet zowel het Russische als het Oekraïense leger doorgaans geen uitspraken. Aan schattingen van de verliezen bij de tegenpartij wagen de legers zich wel. Zo rapporteerde de Oekraïense legerleiding onlangs dat Rusland deze maand in de strijd gemiddeld 931 gewonden en doden per dag telde. Het Britse ministerie acht deze cijfers ‘aannemelijk’.

    Voor deze maand kende het Russische leger de zwaarste weken in maart van dit jaar. Naar schatting vielen toen een kleine 800 slachtoffers per dag, met name bij de hevige strijd om de stad Bachmoet.

    www.volkskrant.nl/cs-bf3caa96
  9. forum rang 10 luchtschip 27 november 2023 14:09
    Het geruchtencircuit over Putin's dood blijft doorgonzen

    Dit gerucht doet nu de ronde :

    Patrushev ( Secretaris van de Veiligheidsraad van Rusland ) nadert beslissingen over post-Putin-personeel en verkiezingen

    Nikolai Patrushev heeft afgelopen weekend overleg gevoerd met mensen uit de naaste kring van de overleden president van Rusland Vladimir Putin. Ze bespraken een aantal voorwaarden voor het bestaan ??van het regime zonder Putin. Naast vrij specifieke afspraken zijn er oplossingen voor vrijwel alle personeelsvraagstukken in de toekomstige machtsconfiguratie. De discussie over wie de huidige regering zal vertegenwoordigen bij de toekomstige verkiezingen voor de president van Rusland bevindt zich in de laatste fase. Het volgende weekend zou de laatste fase van het overleg en de toegang tot het besluit moeten plaatsvinden.

    Zondag had de dubbelganger van de president een verergerd chronisch nierprobleem. De situatie is niet kritiek. Hij kreeg gekwalificeerde hulp, maar de slechte gezondheid van de dubbelganger kan van invloed zijn op de beslissing van Politburo 2.0 bij het kiezen van een presidentskandidaat.

    twitter.com/generalsvr_en/status/1729...

    Het blijft speculeren, maar sta niet versteld wanneer binnenkort wordt meegedeeld dat Putin "plots" is overleden en een nieuwe Presidentskandidaat wordt voorgedragen voor de verkiezingen in Rusland komend voorjaar
    Aan de andere kant is het zeer goed mogelijk dat er met Putin niets aan de hand is en bovenstaand verhaal niet klopt
  10. forum rang 7 A3aan 27 november 2023 14:16
    quote:

    luchtschip schreef op 27 november 2023 14:09:

    Het geruchtencircuit over Putin's dood blijft doorgonzen

    Dit gerucht doet nu de ronde :

    Patrushev ( Secretaris van de Veiligheidsraad van Rusland ) nadert beslissingen over post-Putin-personeel en verkiezingen

    Nikolai Patrushev heeft afgelopen weekend overleg gevoerd met mensen uit de naaste kring van de overleden president van Rusland Vladimir Putin. Ze bespraken een aantal voorwaarden voor het bestaan ??van het regime zonder Putin. Naast vrij specifieke afspraken zijn er oplossingen voor vrijwel alle personeelsvraagstukken in de toekomstige machtsconfiguratie. De discussie over wie de huidige regering zal vertegenwoordigen bij de toekomstige verkiezingen voor de president van Rusland bevindt zich in de laatste fase. Het volgende weekend zou de laatste fase van het overleg en de toegang tot het besluit moeten plaatsvinden.

    Zondag had de dubbelganger van de president een verergerd chronisch nierprobleem. De situatie is niet kritiek. Hij kreeg gekwalificeerde hulp, maar de slechte gezondheid van de dubbelganger kan van invloed zijn op de beslissing van Politburo 2.0 bij het kiezen van een presidentskandidaat.

    twitter.com/generalsvr_en/status/1729...

    Het blijft speculeren, maar sta niet versteld wanneer binnenkort wordt meegedeeld dat Putin "plots" is overleden en een nieuwe Presidentskandidaat wordt voorgedragen voor de verkiezingen in Rusland komend voorjaar
    Aan de andere kant is het zeer goed mogelijk dat er met Putin niets aan de hand is en bovenstaand verhaal niet klopt
    Dat u daar nog in trapt en het nog plaatst ook. Wat een oogkleppen.
  11. forum rang 6 pakman 27 november 2023 14:29
    quote:

    het zwaard schreef op 27 november 2023 11:59:

    Ergste storm van de eeuw’: Russische loopgraven op Krim ‘volledig weggespoeld’ door storm Bettina
    Het Oekraïense schiereiland de Krim, dat in 2014 door Rusland werd geannexeerd, is zondag getroffen door storm Bettina. Door rukwinden van meer dan 140 kilometer per uur is de Russische verdedigingslinie aan de kustlijn van het eiland volledig weggespoeld, beweren Oekraïense media.

    In de stad Jevpatorija, in het westen van het eiland, kwamen meerdere wijken onder water te staan. Aan de kustlijn werden golven van maar liefst 10 meter geregistreerd. In de grootste stad Sebastopol werd het openbaar vervoer stilgelegd. Aan de zuidkust van het schiereiland zitten duizenden inwoners zonder stroom.

    “Door de storm zijn de Russische loopgraven op de stranden weggespoeld”, meldt Anton Gerashchenko, de adviseur van de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken, op X. “In Jevpatorija heeft het water de verdedigingslinie op het strand, technische gebouwen en schietposities van de kaart geveegd.”

    Oekraïense media spreken van de zwaarste storm die het Zwarte Zeegebied in een eeuw tijd heeft meegemaakt. Bettina komt op een ongelegen moment, want Oekraïne heeft op dit moment ook te kampen met zware sneeuwstormen.
    kk ff

    www.youtube.com/watch?v=ju2gcIFwJy4
  12. forum rang 10 luchtschip 27 november 2023 14:39
    quote:

    het zwaard schreef op 27 november 2023 11:59:

    Ergste storm van de eeuw’: Russische loopgraven op Krim ‘volledig weggespoeld’ door storm Bettina
    Het Oekraïense schiereiland de Krim, dat in 2014 door Rusland werd geannexeerd, is zondag getroffen door storm Bettina. Door rukwinden van meer dan 140 kilometer per uur is de Russische verdedigingslinie aan de kustlijn van het eiland volledig weggespoeld, beweren Oekraïense media.

    In de stad Jevpatorija, in het westen van het eiland, kwamen meerdere wijken onder water te staan. Aan de kustlijn werden golven van maar liefst 10 meter geregistreerd. In de grootste stad Sebastopol werd het openbaar vervoer stilgelegd. Aan de zuidkust van het schiereiland zitten duizenden inwoners zonder stroom.

    “Door de storm zijn de Russische loopgraven op de stranden weggespoeld”, meldt Anton Gerashchenko, de adviseur van de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken, op X. “In Jevpatorija heeft het water de verdedigingslinie op het strand, technische gebouwen en schietposities van de kaart geveegd.”

    Oekraïense media spreken van de zwaarste storm die het Zwarte Zeegebied in een eeuw tijd heeft meegemaakt. Bettina komt op een ongelegen moment, want Oekraïne heeft op dit moment ook te kampen met zware sneeuwstormen.
    Zo zagen de verdedigingswerken er uit voor de storm --- loopraven in het zand

    fot's
    pbs.twimg.com/media/F_7chSGWEAApuFB?f...

    pbs.twimg.com/media/F_7cjqTXcAAfEEW?f...

    Door de vernietigende storm kwam het water tot ver landinwaarts en die zandconstructies zijn volledig vernietigd

    foto's

    pbs.twimg.com/media/F_7cmo8WQAADGlX?f...

    pbs.twimg.com/media/F_7cst2W8AA-wZA?f...

    twitter.com/GlasnostGone/status/17290...

    De kust verdedig je met forten en kastelen -- Rusland dacht het te kunnen doen met zandkastelen, die verdwijnen wanneer ze overspoeld worden

    blijft de vraag of Rusland zijn materiaal tijdig in veiligheid heeft gebracht of dat die nu in de zee ronddrijft
    Er lagen ook antitankmijnen, personele mijnen en die kunnen nu wel eens gaan ronddrijven in de Zwarte zee -- veel ervan zal wel naar de bodem zakken maar mogelijk ook later aanspoelen op diverse stranden wat leidt tot gevaarlijke situaties
  13. forum rang 6 pakman 27 november 2023 14:46
    die mijnen worden door de storm teruggeworpen op boulevard of "No Dreams" bij die flats...
  14. forum rang 7 ffff 27 november 2023 14:47
    Russische militairen die klagen over mortierbommen die door de Russische wapenindustrie worden geleverd, zeggen dat ze niet genoeg buskruit hebben om over de noodzakelijke afstanden te schieten.
    Zelfs Iraanse bommen werden geleverd met de juiste hoeveelheden buskruit, zegt hij.

    Aldus de posting van Luchtschip om 13.56 hr vanmiddag........................

    DAT moet dus grandioos nieuws zijn voor de sekteleden hier. Zullen we nu over één of twee weken aan het front pakweg 400 meter opgeschoten zijn, richting Moskou?

    Jullie ook die reportages op tv gezien van al die Oekraïense slechtoffers die arm/ of been verloren hebben? En dat dus om te voorkomen dat er nog meer grondgebied veroverd wordt. Maar zou het niet verstandiger zijn nu eindelijk eens in te zetten op bestandsbesprekingen? In plaats van het vooruitzicht nog vijf of tien of twintig jaar levens verspillen, verminken.

    En inderdaad, Je dan maar neerleggen bij het verlies van de Donetsk. Ach de Luxemburgers raakten ook de helft van hun grondgebied kwijt vanwege hun loyaliteit aan de Nederlandse Koning Willem I De helft hè en je hoort er niks meer over...... In 2080 hoor je nog nauwelijks een Oekraïner over het verlies van de Donetsk en gaat men weer gezellig bij elkaar op vakantie, zoals in 1960 de Duitsers weer "Zimmer frei" aan de Nederlandse kust aantroffen en de Nederlanders weer naar het Schwarzwald gingen, en de Eifel. Berlijn volgde 30 jaar later. Zo gaat dat in de geschiedenis.....

    Allemaal veel sterkte.

    Peter
  15. forum rang 10 luchtschip 27 november 2023 14:50
    quote:

    pakman schreef op 27 november 2023 14:29:

    [...]

    kk ff

    www.youtube.com/watch?v=ju2gcIFwJy4
    Er zijn in deze video ook belden te zien van hoogwater in de Russische plaats Sochi

    In Sochi is Putin's paleis gebouwd van $ 1,2 miljard vlak aan de kust

    Het Paleis is tegen alles beveiligd, maar of ze aan overstromingen hebben gedacht valt te betwijfelen

    foto Putin's paleis in Sochi, en de Zwarte Zee is er op te zien

    www.rferl.org/a/photos-of-palace-alle...

    mogelijk dat het wat hoger ligt en geen last zal hebben van de wateroverlast
  16. forum rang 10 luchtschip 27 november 2023 14:53
    quote:

    ffff schreef op 27 november 2023 14:47:

    Russische militairen die klagen over mortierbommen die door de Russische wapenindustrie worden geleverd, zeggen dat ze niet genoeg buskruit hebben om over de noodzakelijke afstanden te schieten.
    Zelfs Iraanse bommen werden geleverd met de juiste hoeveelheden buskruit, zegt hij.

    Aldus de posting van Luchtschip om 13.56 hr vanmiddag........................

    DAT moet dus grandioos nieuws zijn voor de sekteleden hier. Zullen we nu over één of twee weken aan het front pakweg 400 meter opgeschoten zijn, richting Moskou?

    Jullie ook die reportages op tv gezien van al die Oekraïense slechtoffers die arm/ of been verloren hebben? En dat dus om te voorkomen dat er nog meer grondgebied veroverd wordt. Maar zou het niet verstandiger zijn nu eindelijk eens in te zetten op bestandsbesprekingen? In plaats van het vooruitzicht nog vijf of tien of twintig jaar levens verspillen, verminken.

    En inderdaad, Je dan maar neerleggen bij het verlies van de Donetsk. Ach de Luxemburgers raakten ook de helft van hun grondgebied kwijt vanwege hun loyaliteit aan de Nederlandse Koning Willem I De helft hè en je hoort er niks meer over...... In 2080 hoor je nog nauwelijks een Oekraïner over het verlies van de Donetsk en gaat men weer gezellig bij elkaar op vakantie, zoals in 1960 de Duitsers weer "Zimmer frei" aan de Nederlandse kust aantroffen en de Nederlanders weer naar het Schwarzwald gingen, en de Eifel. Berlijn volgde 30 jaar later. Zo gaat dat in de geschiedenis.....

    Allemaal veel sterkte.

    Peter
    Deze cartoon geeft jou een duidelijk antwoord en geeft aan hoe belachelijk jouw verhaal is

    pbs.twimg.com/media/F_3S0jnWsAEXhfE?f...
  17. forum rang 7 ffff 27 november 2023 14:53
    maar of ze aan overstromingen hebben gedacht valt te betwijfelen,,,,,,,,,

    Een gevalletje 1953 Zeeland en de Zuid-Hollandse Eilanden, Luchtschip.

    Het kan de besten overkomen......................
  18. forum rang 7 ffff 27 november 2023 14:57
    Luchtschip,

    Je moest eens weten hoeveel cartoons ik tegenkom die prachtig bij jou van toepassing zijn. Maar verwerk jij nu maar het D66 verlies, daar heb je al genoeg hartzeer aan. Ik weet hoe zoiets voelt bij het verlies van de VVD.

    Ook al die vlaggetjes van de schoolkinderen gezien, Luchtschip bij het bezoek van Willem Alexander aan dat bedrijf? Echt waar, ik moest meteen aan jouw posting terugdenken, waar je zat te zaniken over de vlaggetjes van schoolkinderen in ...Iran.... Dat was toch volgens jou een schande.

    Peter
  19. forum rang 10 luchtschip 27 november 2023 15:04
    Dit is onmenselijk.

    Russen sneden een nazi-symbool op het voorhoofd van de Oekraïense krijgsgevangene.

    Nu werken artsen eraan om dat vreselijke litteken te verwijderen.

    Dit is een dagelijkse herinnering dat de Russische bezetting en gevangenschap geen vrede zijn. Bewapen de Oekraïense overwinning!

    Een spoedig herstel voor onze held

    foto's
    twitter.com/OlenaHalushka/status/1728...
63.742 Posts
Pagina: «« 1 ... 2802 2803 2804 2805 2806 ... 3188 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.479
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.960
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.503
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.108
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.354
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.571
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.379
AMG 965 125.894
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.165
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 319
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.678
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.114
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.709
ASML 1.762 77.083
ASR Nederland 18 4.124
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.682
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
    2. NL inflatie april
    3. Reserve Bank of Australia rentebesluit
    4. Infineon Q1-cijfers
    5. UBS Q1-cijfers
    6. Zalando Q1-cijfers
    7. Solvay Q1-cijfers
    8. Heijmans Q1-cijfers
    9. Kendrion Q1-cijfers
    10. BP Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht