Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

NX FILTRATION NL0015000D50

Laatste koers (eur)

3,730
  • Verschill

    +0,100 +2,75%
  • Volume

    74.136 Gem. (3M) 242,9K
  • Bied

    3,710  
  • Laat

    3,730  
+ Toevoegen aan watchlist

Forum NX Filtration geopend

3.364 Posts
Pagina: «« 1 ... 103 104 105 106 107 ... 169 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 december 2023 13:24
    quote:

    K. Wiebes schreef op 1 december 2023 11:56:

    Je moet er als belegger áltijd van uitgaan, dat er wereldwijd, groot en klein, de
    nodige concurrentie zit of eraan komt, waar jezelf nog nóóit van hebt gehoord.
    Daar heb je helemaal gelijk in.
    Een mooi voorbeeld is Accsys.
    Sommigen dachten dat zij de enige waren die hout konden acetyleren.
    nl.wikipedia.org/wiki/Geacetyleerd_hout

    (de) Fuchs, W. (1928). Zur Kenntnis des genuinen Lignins, I.: Die Acetylierung des Fichtenholzes. Berichte der deutschen chemischen Gesellschaft, 61(5), pp. 948-951
  2. forum rang 4 Onder de regenboog 1 december 2023 16:31
    quote:

    Drieklezoor schreef op 1 december 2023 11:41:

    Is dat een concurrent van NX ---?
    Het overlapt elkaar op sommige punten, dus je zou het zeker een concurrent kunnen noemen. Ze zijn al jaren bezig met dit proces en het is ze na ettelijke jaren tijd gelukt het product stabiel te houden. Het werkt zeer goed met name voor afvalwater/proceswater. Kosten in gebruik zijn op dit moment veel duurder dan NX. Maar dit is wat ik heb vernomen uit die wereld (wat er van waar is) heb dit nooit zelf onderzocht. Duurder? Normaal lijkt mij, het is net op de markt dus men moet flink opschalen. Ook voor dit bedrijf, nu de verkoop nog. Prijsbekers staan bij veel bedrijven in de kast, het is de verkoopafdeling die aan zet is.
  3. Membraman 2 december 2023 16:22
    quote:

    Bowski schreef op 27 november 2023 12:13:

    Die fibers worden gemaakt van PolyEtherSulfon.
    nl.wikipedia.org/wiki/Polysulfon
    Lijkt me dat NX daar mooie productieërvaring mee gaat opbouwen. Ik zie wel kansen voor nieuwe producten/technologieën. Universiteit Twente heeft rijk arsenaal aan ambitieuze en kundige ingenieurs. Positieve verrassingen lijken mij bepaald niet uitgesloten.
    In de membraanindustrie worden wereldwijd al 30 jaar membranen geproduceerd van PES, hier is niets nieuws aan. Evenals dat er membranen geproduceerd worden van PS, PVDF, keramiek, siliconen enz.
    De waarde van NX zit in het productieproces van capillaire NF membranen, dit is een zeer veelbelovende techniek voor de toekomst. Het is echter wel een kwestie van de middellange adem en moet zich nog bewijzen in grote projecten. Als de eerste grote referenties goede resultaten laten zien dan kan het zeer snel gaan.
  4. forum rang 4 Onder de regenboog 4 december 2023 13:32
    Stand nr. bekend , voor wie een kijkje wilt nemen: www.braubeviale.de/en/ausstellerprodu...

    The KHS Group is one of the world’s leading manufacturers of filling and packaging systems for the beverage and liquid food industries. Besides the parent company (KHS GmbH) the group includes various subsidiaries outside Germany, with production sites in Ahmedabad (India), Waukesha (USA), Zinacantepec (Mexico), São Paulo (Brazil) and Kunshan (China). It also operates numerous sales and service centers worldwide. KHS manufactures modern filling and packaging systems for the high-capacity range at its headquarters in Dortmund, Germany, and at its factories in Bad Kreuznach, Kleve, Worms and Hamburg. The KHS Group is a wholly owned subsidiary of the SDAX-listed Salzgitter AG corporation. In 2022 the KHS Group and its 5,002 employees achieved a turnover of
    around €1.291 billion.
  5. domin8tor 6 december 2023 16:48
    quote:

    Drieklezoor schreef op 6 december 2023 10:00:

    Zijn er nog , bouwkundige vorderingen te melden ? En ? zijn er ook nog drieklezoren in het metselwerk ?
    Onbekend.
    Belangrijkere update is de sales funnel imho. Ze hebben onverkochte voorraad. Zelfs bij lage productie h1. Dat was mijn grootste red flag. Fabriek 3 maand later klaar maakt het verschil niet op een dcf van 20 jaar. Ben langzaamaan weer aan het kopen geslagen op 6,20€. Maar eigenlijk omdat ik op andere smallcaps wat winsten maak en vanuit crypto weer. 2,5% weging in portefeuille, maar met een emissie risico wil je deze positie ook niet te groot. Ga verhogen naar 3,5% en haal daarmee mijn gak omlaag naar 8,5€. Dan nog is er voor break even een fixe stijging nodig. Echt traden wil met dit aandeel ook niet.
  6. forum rang 6 mercurius-adept 8 december 2023 15:40
    quote:

    K. Wiebes schreef op 8 december 2023 11:57:

    www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/542...
    inzake nieuwe norm voor PFAS in drinkwater:

    "Dan moeten we overstappen op nieuwe zuiveringsstappen als membraantechnologie. Maar ook dat vraagt meer energie, meer water en geeft extra CO2 en dus veel meer kosten", legt de adviseur van Waternet uit.

    "En die kosten worden nu gelegd bij de inwoners en consumenten in Amsterdam en omgeving. Dat willen we niet."

    Waternet pleit dan ook vanaf nu voor een PFAS-verbod."
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 december 2023 16:05
    quote:

    K. Wiebes schreef op 8 december 2023 11:57:

    www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/542...
    Drinkwaterbedrijf waarschuwt: PFAS uit water halen te duur en vervuilend
    Door
    Martin Kuiper
    8 december 2023 07:03
    Aangepast 8 december 2023 08:25

    Een deel van de drinkwaterbedrijven kan ons drinkwater niet meer tegen dezelfde prijs blijven produceren als nieuwe regels van kracht worden om PFAS uit het water te halen. Ook zal de CO2-uitstoot dan met een derde stijgen door extra zuiveringsstappen.

    Dat blijkt uit een proef van waterbedrijf Waternet, dat drinkwater levert aan huishoudens in Amsterdam en omgeving.
    Strengere norm

    Ons drinkwater mag nu 100 nanogram PFAS-deeltjes per liter bevatten. Alle drinkwaterbedrijven in Nederland voldoen ruimschoots aan die norm.

    Maar het RIVM heeft in 2021 een nieuwe drinkwaterrichtwaarde van 4,4 nanogram per liter gestuurd naar de waterbedrijven, gebaseerd op strengere Europese regels van de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid EFSA uit 2020.

    En deze nieuwe richtwaarde geeft vooral waterbedrijven die drinkwater halen uit oppervlaktewater kopzorgen.
    Miljoenen extra

    "Waternet is met deze nieuwe richtwaarde gaan testen", legt Chief Innovation Officer Van der Hoek uit. "Door middel van actieve kool halen we PFAS uit het water. Maar de nieuwe strengere richtwaarde is voor ons in de praktijk niet haalbaar met de huidige zuiveringstechnieken."

    Volgens zijn collega Job Rook, adviseur drinkwater bij Waternet, wordt het drinkwater dan duurder en tijdens de extra zuiveringsstappen zal de CO2-uitstoot stijgen met een derde. "Het kost ons minimaal 8 tot 10 miljoen euro meer op jaarbasis en de extra CO2-uitstoot is vergelijkbaar met die van 256 Amsterdamse huishoudens."

    Het betekent ook dat de kosten kunnen oplopen voor huishoudens. In Amsterdam en omgeving wordt nu 2,25 euro per 1000 liter (1 kuub) kraanwater gerekend voor een tweepersoons huishouden. "We produceren 95 miljoen kuub per jaar met een totaal kostenplaatje van circa 160 miljoen euro", rekent Van der Hoek voor. "Het zuiveren kost ongeveer de helft, rond de 75 miljoen euro."
    Duurder kraanwater

    De huidige schatting van extra kosten van 8 tot 10 miljoen euro zijn puur berekend op de inzet van extra actieve kool, die moet worden ingekocht bij de leveranciers. "Hierin zijn de prijzen van het transport van kool, de aanpassingen aan onze installaties en extra inzet van mankracht niet meegenomen", vult zijn collega Rook aan.

    "Dat moeten we allemaal nog berekenen. In ieder geval zal de prijs van drinkwater met 10 cent per 1000 liter stijgen, al sluiten we een verhoging van 50 cent ook niet uit. Zoals je ziet, zit er een enorme onzekerheidsmarge in", aldus de adviseur drinkwater van Waternet.

    De extra CO2-uitstoot heeft te maken met hoe actieve kool PFAS zuivert. Kool bindt PFAS aan zich en na verloop van tijd raakt het kool verzadigd. Van der Hoek: "Dan moet het terug naar de leverancier en wordt het kool opnieuw geactiveerd door de geabsorbeerde koolverbindingen te verbranden. Dit verbranden vraagt veel energie en zorgt voor 33 procent meer CO2-uitstoot."
    Problemen

    Kortom, uit de testen van Waternet blijkt dat de nieuwe RIVM-richtwaarde van 4,4 nanogram PFAS per liter, technisch wel haalbaar is, maar in praktijk op grote problemen stuit. "We krijgen van kool-leveranciers terug dat ze de capaciteit hoogstwaarschijnlijk niet eens hebben", zegt Rook.

    "Voor nu kunnen we met actieve kool PFAS zuiveren", zegt hij. Maar hij geeft aan dat als er gewoon PFAS gebruikt mag blijven worden, kool uiteindelijk vanwege capaciteitsproblemen bij leveranciers geen optie meer is.

    "Dan moeten we overstappen op nieuwe zuiveringsstappen als membraantechnologie. Maar ook dat vraagt meer energie, meer water en geeft extra CO2 en dus veel meer kosten", legt de adviseur van Waternet uit.

    "En die kosten worden nu gelegd bij de inwoners en consumenten in Amsterdam en omgeving. Dat willen we niet."
    PFAS-verbod

    Waternet pleit dan ook voor een PFAS-verbod. "Dan hebben we een overgangsperiode en kunnen we met de huidige manier van PFAS zuivering de uitdaging wel aan. Zeker als we niet direct naar de 4,4 nanogram hoeven", zegt Chief Innovation Officer Van der Hoek.
    De PFAS testlocatie Weesperkarspel van Waternet
  8. forum rang 8 aextracker 9 december 2023 10:07
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 8 december 2023 16:05:

    [...]

    Drinkwaterbedrijf waarschuwt: PFAS uit water halen te duur en vervuilend
    Door
    Martin Kuiper
    8 december 2023 07:03
    Aangepast 8 december 2023 08:25

    Een deel van de drinkwaterbedrijven kan ons drinkwater niet meer tegen dezelfde prijs blijven produceren als nieuwe regels van kracht worden om PFAS uit het water te halen. Ook zal de CO2-uitstoot dan met een derde stijgen door extra zuiveringsstappen.

    Dat blijkt uit een proef van waterbedrijf Waternet, dat drinkwater levert aan huishoudens in Amsterdam en omgeving.
    Strengere norm

    De huidige schatting van extra kosten van 8 tot 10 miljoen euro zijn puur berekend op de inzet van extra actieve kool, die moet worden ingekocht bij de leveranciers. "Hierin zijn de prijzen van het transport van kool, de aanpassingen aan onze installaties en extra inzet van mankracht niet meegenomen", vult zijn collega Rook aan.

    "Dat moeten we allemaal nog berekenen. In ieder geval zal de prijs van drinkwater met 10 cent per 1000 liter stijgen, al sluiten we een verhoging van 50 cent ook niet uit. Zoals je ziet, zit er een enorme onzekerheidsmarge in", aldus de adviseur drinkwater van Waternet.

    "Voor nu kunnen we met actieve kool PFAS zuiveren", zegt hij. Maar hij geeft aan dat als er gewoon PFAS gebruikt mag blijven worden, kool uiteindelijk vanwege capaciteitsproblemen bij leveranciers geen optie meer is.

    "Dan moeten we overstappen op nieuwe zuiveringsstappen als membraantechnologie. Maar ook dat vraagt meer energie, meer water en geeft extra CO2 en dus veel meer kosten", legt de adviseur van Waternet uit.

    "En die kosten worden nu gelegd bij de inwoners en consumenten in Amsterdam en omgeving. Dat willen we niet."
    PFAS-verbod

    Waternet pleit dan ook voor een PFAS-verbod. "Dan hebben we een overgangsperiode en kunnen we met de huidige manier van PFAS zuivering de uitdaging wel aan. Zeker als we niet direct naar de 4,4 nanogram hoeven", zegt Chief Innovation Officer Van der Hoek.
    Wat een gezever en gezeur binnen een "PvdA, Gr Links, D'66 links gedomineerd bolwerk \ B & W van A'dam.
    Waternet maakt zich zorgen over 10 Mln extra kosten om schoon PFAS vrij drinkwater te kunnen genieten, daar waar in dezelfde gemeente een afvalverbrandingsfusie de gemeente de afgelopen 3 jaar tientallen miljoenen euri's kost aan Zui-As advocaat en onderzoekskosten. Dan ga ik het verder niet hebben over de enorme kosten die de amsterdamse begroting kent om koffie-, gebedshuizen van diverse pluimage, de creatieve & sociale sector gerelateerde en allerhande andere "integratie stimulerende sociale aktiviteiten" te stimuleren. Nee, Dr. Hoek gaat mw. halsema uitleggen, dat 10 - 50 Mln uitgeven aan goed drinkwater niet de way to gao is voor 800.000 amsteljankers.
    I.m.o. is Mr. Hoek \ waternet rijp voor een linkse directe .

    Waternet kan simpelweg zijn begroting aanpassen en de technieken inzetten die vrij beschikbaar zijn. Begroting indienen bij de baas en de doorbelasting op tijd bij B & W indienen. Blijkbaar hebben ze de tijdslijn gemist bij waternet en zitten ze met een gat in hun eigen begroting.

    Economische & urbane vervuiling komt met de welvaart mee. dat raakt ook drinkwater !
    Verbod op PFAS is zoiets als ;
    - Rem op bestaande economische aktiviteit, daar waar de economie al kraakt.
    - Vandaag vragen aan de Amsterdammers om alleen Evian & Spa uit flesjes te drinken.

    Dat gaat NEVER NOOIT NIET lukken en effect geven < 5 - 10 jaar.
    Kan B & W meteen een goedkeuring geven om naast een "autovrije binnenstad , tevens een plastic vrije binnenstad af te dwingen of alleen flesjes toe te staan die geproduceerd zijn o.b.v. circulair geproduceerde plastics, zoals deze door AVANTIUM & via Refresco & Spadel straks via Albert de Gein filialen in Amsterdam verkocht kunnen worden.
    Die flesjes zijn wsl. 25% duurder, wat de consument slechts 40 Mln euro extra kost.
    Daarmee is de begroting van de gemeente niet belast. A.g.v. die maatregel kan de ondernemersbelasting van lokale MKB omlaag.
    Dit ter compensatie, omdat steeds minder MKBérs en zefstandigen geen bestaanszekerheid meer kennen in Amsterdam en er steeds minder in welvaart kan leven tussen de snelwegen.

    Ik zie de huizenprijzen in nabije randstekelijke non urbaan geinfecteerde regio's steeds meer naar randstedelijk prijsniveau groeien. Dat is mooi meegenomen :).

    Kom op B & W Amsterdam, gooi alle daken in de stad vol met zonnepanelen, zet mega windmolens langs de ring A-10 & A-9 , bovenal bij de zuid-as (valt toch niet meer op, wie daar doordraait :)). gebruik de extra groen energie om fossielvrij de 25 mln extra energie en kosten te dekken, middels echte vergroening van de jantje beton stad van Nederland.

    Think Big Femke & Noor !
    NX Filtration heeft de oplossing üut Tentelaaaan" klaar liggen :)
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 9 december 2023 15:35
    "Voor nu kunnen we met actieve kool PFAS zuiveren", zegt hij. Maar hij geeft aan dat als er gewoon PFAS gebruikt mag blijven worden, kool uiteindelijk vanwege capaciteitsproblemen bij leveranciers geen optie meer is.

    "Dan moeten we overstappen op nieuwe zuiveringsstappen als membraantechnologie. Maar ook dat vraagt meer energie, meer water en geeft extra CO2 en dus veel meer kosten", legt de adviseur van Waternet uit.
  10. forum rang 4 tmaster 11 december 2023 15:44
    CO2 dit CO2 dat, we zijn in dit land compleet van het padje..
    Geen enkel ander land zit met dit soort onzin. Onze hele economie loopt vast op de verzonnen CO2 regeltjes en rapportjes..

    Als je iets niet wilt, zeg je gewoon dat het Extra CO2 uitstoot en het hele dagelijks / landelijke bestuurd is in rep en roer..
  11. forum rang 7 €URO-Trader 11 december 2023 20:10
    quote:

    tmaster schreef op 11 december 2023 15:44:

    CO2 dit CO2 dat, we zijn in dit land compleet van het padje..
    Geen enkel ander land zit met dit soort onzin. Onze hele economie loopt vast op de verzonnen CO2 regeltjes en rapportjes..

    Als je iets niet wilt, zeg je gewoon dat het Extra CO2 uitstoot en het hele dagelijks / landelijke bestuurd is in rep en roer..
    ongetwijfeld stuurt men indirect de regering aan. Komt erop neer dat Nederland uitgemolken wordt. De arbeidsproductiviteit loopt terug en activa en patenten worden spotgoedkoop overgenomen en verplaatst naar het buitenland. Nederland verkleint in alles en de armoede overwint.
  12. Torenvalk 12 december 2023 11:00
    De beschikbaarheid van drinkwater is wereldwijd een enorm probleem aan het worden en geen ver van ons bed show meer.
    In Barcelona willen ze nu schepen met water laten komen om het tekort op te lossen.
    Hoe triest ook de markt voor NX lijkt enorm.
    apnews.com/article/spain-drought-cata...
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 december 2023 12:16
    quote:

    Torenvalk schreef op 12 december 2023 11:00:

    De beschikbaarheid van drinkwater is wereldwijd een enorm probleem aan het worden en geen ver van ons bed show meer.
    In Barcelona willen ze nu schepen met water laten komen om het tekort op te lossen.
    Hoe triest ook de markt voor NX lijkt enorm.
    apnews.com/article/spain-drought-cata...
    Het NXF-filtersysteem is te duur en niet geschikt voor drinkwater.

    Normaal drinkwater bevat nl allerlei mineralen en die worden door NXF-filters verwijderd, waardoor het 'dood' water wordt.
    Bovendien is het krankzinnig duur om actieve kool-filters te vervangen door membraanfilters.
  14. forum rang 4 Drieklezoor 12 december 2023 14:14
    Het zijn voor mij tegenstrijdige informatie wat ik nu lees. NX.. met het membraan zou "de " oplossing zijn , maar nu het "koolstofsysteem " helaas mijn kennis is niet toereikend om oordeel te geven. Weet wel dat ik vet in het rood sta.
  15. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 december 2023 14:39
    quote:

    Drieklezoor schreef op 12 december 2023 14:14:

    Het zijn voor mij tegenstrijdige informatie wat ik nu lees. NX.. met het membraan zou "de " oplossing zijn , maar nu het "koolstofsysteem " helaas mijn kennis is niet toereikend om oordeel te geven. Weet wel dat ik vet in het rood sta.
    Koop een doosje Norit, dan weet je hoe het werkt.........!!!!

    Zelfs apen weten dat ze houtskool moeten eten als ze buikpijn hebben.
  16. forum rang 10 voda 12 december 2023 15:00
    Insiders verkochten NX Filtration

    Categorie: IEX Nieuws, Redactioneel
    Door Peter Olsthoorn op dinsdag 12 december 2023
    Views: 2.539

    NX Filtration ging begin juni 2021 naar de beurs voor €11 per aandeel, wat het bedrijf waardeerde op €550 miljoen. De kosten van de beursgang, ruim €10 miljoen, waren al tien keer zo hoog als de jaaromzet van €1 miljoen. Dat mocht de pret niet drukken, want de koers steeg in september 2021 tot nagenoeg €15, goed voor een marktkapitalisatie van €750 miljoen.

    De waardering van de Twentse filteraar van vuiligheid uit water van ruim een half miljard euro bij de beursgang was wellicht voorbarig. Winst maken wordt een kwestie van een langere termijn dan toentertijd aangegeven.

    De IPO-prijs was gebaseerd op de belofte in het prospectus dat NX Filtration op lange termijn een marktaandeel van 10% zou behalen in “de bereikbare markt voor dNF-membranen van NX Filtration” die naar verwachting zal groeien tot $15 miljard tegen 2030.

    De ambitie is om 10% van die markt te verwerven "op de lange termijn”. Hoe lang? Op die vraag wil en/of kan NX desgevraagd niet antwoorden. Wellicht zou NX een positie in een bredere “wereldwijde markt voor membraanfiltratie” kunnen verwerven die naar verwachting $29,5 miljard zal bereiken tegen 2030, met een jaarlijkse groei van 10%.

    Inmiddels staat de koers net boven de €6. Van de initiële beurswaardering van €550 miljoen is nog iets meer dan de helft over: €300 miljoen.

    Omzetverwachting daalt, insiders verkopen
    De resultaten over 2022 laten een forse groei zien, maar de weg naar 10% marktaandeel is nog lang. Over 2022 kwam de omzet uit op €8,4 miljoen, 105% meer dan over 2021, maar wel aan de onderkant van de afgegeven bandbreedte van €8 tot 10 miljoen.

    De grote tegenvaller kwam in juli 2023 toen NX bekendmaakte dat de bandbreedte voor de omzet in 2023 is verlaagd van €18-22 miljoen tot €10-14 miljoen euro. Eind augustus kwamen de definitieve halfjaarcijfers met een omzet van ruim €3,7 miljoen, nauwelijks meer dan een jaar eerder.

    NX meldde in mei 2023 een nieuwe CEO, Jeroen Pynenburg, voor de ‘nieuwe fases van groei’ maar die blijven vooralsnog uit. De nieuwe CEO kocht zich in juni 2023 bij NX in voor €268.000 in tegen een koers van €10,58. Enkele andere ‘insiders’ verkopen echter.

    Oprichter Bernard ten Doeschot, die na de beursgang van Alfen met de beursgang van NX een nieuwe klapper maakte, verkocht binnen drie maanden na de beursgang (onder de lock up) eerst 8% en in april dit jaar nog eens 5%. Hij houdt momenteel met Infestos 59%. Hoogh Blarick (familie Van Wettum) was waarschijnlijk (mede) de koper met momenteel een belang in NX van boven de 10%. Teslin (familie Van Beuningen), net als NX Twents, behoudt de 6% die het bij de beursgang kocht.

    M&G Investments PlC (een van de ‘cornerstone investors’) bracht zijn belang dit najaar terug van ruim 5% bij de beursgang tot onder de 3%. Ook andere ‘insiders’ verkochten voorafgaand aan de daling van de koers. Zo verkochten onder meer Erik Roesink (CTO) en Michiel Staatsen (COO) in april 2023 een deel van hun belang op €10,82, wat hen circa €2,5 miljoen opleverde. Dat gebeurde vooral om aan belastingverplichtingen te voldoen inzake de Box 3-heffing, stelt NX in een reactie.

    De glazen bol
    Geduld is nodig, volgens analisten. Ze verwachten de komende vijf jaar geen positieve cashflow. Op dezelfde dag in september 2023 dat Berenberg het koersdoel verlaagde van €16 naar €12,50, gaf Degroof Petercam voor NX een koopadvies met koersdoel €12.

    Berenberg - dat NX mede naar de beurs bracht en een deel van de IPO-opbrengst mocht bijschrijven - stelt dat de vooruitzichten op die langere termijn nog voortreffelijk zijn. In hun model wordt voor 2027 een eerste operationele winst van €16 miljoen voorspeld.

    De tot achter de komma nauwkeurige cijfers suggereren een trefzeker financieel verloop, maar voorspellingen vormen - zeker met een veelbelovende maar sterk voor markten gevoelige technologie - een glazen bol. Als alles meezit wordt NX een succesvol bedrijf en de trots van Nederland voor zijn mondiale bijdrage aan de klimaatcrisis. Voor die kans op een ‘hoge winst ooit’ betaalt de belegger een stevige waardering.

    Dit is het eerste deel van een tweeluik over NX Filtration. Het tweede deel volgt volgende week.

    www.iex.nl/Artikel/786769/Insiders-ve...
3.364 Posts
Pagina: «« 1 ... 103 104 105 106 107 ... 169 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht