Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 3430 3431 3432 3433 3434 ... 3548 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 13 januari 2024 19:53

    Trump is 'op weg naar het gevangenis' direct nadat de DC jury is 'beëdigd': ex-aanklager
    Tom Boggioni
    13 januari 2024 1:30PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-prison-2666948...

    Toen hij zaterdagmiddag op MSNBC verscheen om het wankele bod van Donald Trump te bespreken om presidentiële immuniteit te krijgen voor zijn acties in verband met de opstand van 6 januari, verklaarde voormalig Watergate-aanklager Nick Akerman dat de voormalige president geen kans maakt om te winnen en dat hij verwacht dat hij uiteindelijk in "het grote huis" zal belanden.

    In een gesprek met MSNBC presentatrice Katie Phang zei Akerman onomwonden over het bod op immuniteit van Trump: "Er is geen manier waarop een president absolute immuniteit kan bereiken in de criminele sfeer."

    Onder druk gezet over de pogingen van Trumps juridische team om de drie rechters van het U.S. Court of Appeals for the District of Columbia Circuit te overtuigen om in het voordeel van de omstreden ex-president te beslissen, spotte Akerman en merkte op: "Dit is iets dat ze uit het duim hebben gezogen. Het heeft echt geen basis in de grondwet, het heeft geen basis in welke wet dan ook die in dit land van kracht is - het is er gewoon niet. Ze hebben het verzonnen en het is onmogelijk dat dit ooit bevestigd zal worden door de rechtbank."

    Wat betreft de rechtszaak die gepland staat op 4 maart door rechter Tanya Chutkan en die in de wacht staat terwijl de rechtbank het immuniteitsberoep in overweging neemt, zei Akerman dat de voormalige president gedoemd is vanaf de dag dat hij de rechtszaal binnenloopt.

    "Het is vrij duidelijk wat de wet is," vertelde hij gastheer Phang voordat hij er later aan toevoegde: "Wat hier echt op het spel staat, is om dit proces dat gepland staat voor 4 maart weer op de rails te krijgen, want op het moment dat Donald Trump in de beklaagdenbank zit, de jury is ingezworen - is hij weg."

    "Hij zal veroordeeld worden en op weg zijn naar het grote huis," voegde hij eraan toe. "Dat is waar hij zich zorgen over maakt. Zijn enige juridische verdediging hier, is niet op de feiten, het is niet op de wet, het is op uitstel."

    Bekijk hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=rCaAxsgCq3E
  2. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 00:09

    De nieuwe kroongetuige van Trump: Ex-president ligt onder vuur voor bedanken Gambino-misdaadlid
    David McAfee
    13 januari 2024 4:38PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-sammy-the-bull...

    Donald Trump heeft een nieuwe steunbetuiging van een onwaarschijnlijke bron.

    Trump bedankte vrijdag op zijn sociale media netwerk, Truth Social, "Sammy the Bull" voor een video waarin de voormalige gangster beweert dat hij Trump probeerde te "ontmoeten" maar hem niet kon verdedigen. In de video zegt Sammy dat Trump constant werd omringd door ex-FBI agenten.

    "Ik kon niet bij hem komen. Hij wilde niet bijten," zei hij.

    Trump stuurde een persoonlijk bedankje naar de voormalige gangster.

    "Bedankt Sammy the Bull," schreef Trump voordat hij de rechters noemde die momenteel zijn rechtszaken voorzitten. "Ik hoop dat rechters Engoron & Kaplan dit zien."

    Hij voegde eraan toe: "We hebben eerlijkheid, kracht en oprechtheid nodig in onze New Yorkse rechtbanken. Dat hebben we nu niet!"

    Maar het bedankje viel online niet bij iedereen in goede aarde.

    Voormalig federaal aanklager Ron Filipkowski riep Trump uit.

    "Trump bedankt Gambino Crime Family gangster, rat en seriële leugenaar Sammy 'the Bull' Gravano, die 19 moorden en ontelbare ontvoeringen, gewapende overvallen, inbraken en 1000 andere misdrijven heeft bekend, om voor hem in te staan," schreef Filipkowski. "Trump's nieuwe karaktergetuige."

    Een ander populair liberaal account schreef: "Vanmorgen gebruikte Donald Trump de beruchte gangster Sammy the Bull als karakterreferentie. Er is geen schrijver in leven die zulke gekke dingen kan verzinnen."

    Een politieke satiricus schreef: "De lijst met karaktergetuigen van Trump zal zich uitstrekken van Sammy the Bull tot Bernie Madoff, Ghislaine Maxwell, David Duke, Bill Cosby, Joran van der Sloot en de voormalige directieleden van Enron."

    The Intellectualist schreef: "Trump gebruikt Sammy 'The Bull' Gravano als karaktergetuige. Als je het je herinnert, Gravano is een voormalige huurmoordenaar voor de Gambino Crime Family en een veroordeelde massamoordenaar."
  3. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 00:18
    'Hij is een slecht mens': Trump snauwt naar E. Jean Carroll rechter voor het niet uitstellen van nieuw proces
    David McAfee
    13 januari 2024 5:31PM ET.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-carroll-judge-...

    Donald Trump haalde zaterdag hard uit naar de rechter die toezicht houdt op de smaadzaak van E. Jean Carroll, die de voormalige president seksueel misbruikt zou hebben, omdat hij weigerde het aankomende proces uit te stellen vanwege het overlijden van de moeder van Melania Trump.

    Trump vroeg via zijn advocaten aan de rechtbank om de rechtszaak uit te stellen, de tweede die Carroll tegen Trump heeft wegens smaad, maar de rechtbank verwierp dat verzoek vrijdag.

    Het internet was er snel bij om erop te wijzen dat de voormalige president ervoor koos om op campagne te gaan nadat hij het verzoek had ingediend.

    Voormalig federaal aanklager Joyce Vance schreef zaterdag: "Tot zover het troosten van Melania bij het verlies van haar moeder."

    Een andere gebruiker schreef: "Dit is niet hoe je moet rouwen met Melania."

    Maar dat weerhield Trump er niet van om zich zaterdag op de rechter uit te leven.

    "De gestoorde, Trump-hatende rechter Lewis Kaplan, die de als rechtszaak vermomde heksenjacht op verkiezingsinmenging voorzat van een vrouw die ik nog nooit heb ontmoet (de beroemdhedenfotolijn telt niet - ik had geen idee wie ze was! ), werd gevraagd of hij deze gemanipuleerde politieke zwendel een dag kon uitstellen zodat ik de BEGRAFENIS VAN MIJN GELIEFDE SCHOONMOEDER MET MIJN VROUW, DE VOORMALIGE (EN VOLGENDE!) VROUW VAN DE VERENIGDE STATEN, kon bijwonen - EN HIJ ZEG NEE," schreef Trump, terwijl hij een aantal van dezelfde beweringen herhaalde die eerder waren gevonden om Carroll te belasteren.

    Hij voegde eraan toe:

    "Hij is een slecht mens en een nog slechtere rechter. Benoemd door en bevriend met Clinton, heeft hij deze HOAX met opzet gepland midden in de belangrijke New Hampshire Primary. Dit is de tweede rechtszaak tegen dezelfde persoon, die wordt vertegenwoordigd en gefinancierd door POLITIEKE OPERATIES. Het had op elk moment kunnen plaatsvinden, ook maanden geleden. Kan iemand zich voorstellen dat een echtgenoot niet naar de begrafenis van de moeder van zijn vrouw gaat vanwege een MADE UP VERHAAL - Een verhaal dat heeft mogen sudderen door een hele slechte rechter die lijdt aan TRUMP DERANGEMENT SYNDROME!".
  4. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 08:58
    Donald Trump smelt vandaag op manische wijze neer
    Bill Palmer | 18:46 uur EST 13 januari 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Het is moeilijk om je in een ergere situatie te bevinden dan een rechtszaak die zo slecht voor je afloopt dat je alleen nog maar kunt zeuren over de rechter. Het betekent dat je al weet dat je gaat verliezen, dat je er niets aan kunt doen en dat je je toevlucht neemt tot stoom afblazen op je weg naar beneden.

    De enige manier waarop het nog erger voor je kan zijn, is als je in deze situatie zit met meerdere rechters tegelijkertijd - en dat is de situatie waar Donald Trump zich nu in bevindt. Trump heeft zaterdag doorgebracht met tieren en tieren op sociale media over de rechter in zijn civiele fraudezaak in New York en de rechter in zijn tweede E. Jean Carroll zaak.

    Op een gegeven moment ging Trump zaterdag tekeer over de "gestoorde, Trump-hatende rechter, Lewis Kaplan, die de als rechtszaak vermomde heksenjacht op verkiezingsinmenging voorzat van een vrouw die ik nog nooit heb ontmoet (de beroemdhedenfotolijn telt niet - ik had geen idee wie ze was!)". ... nou ja, je krijgt het idee. Toen draaide Trump zich om en begon te tieren over de "rechtszaak tegen Engoron".

    Trump kan misschien aan zijn idiote basis het idee verkopen dat elke rechter in het land er op de een of andere manier op uit is om hem te pakken, maar wat dan nog? Dat gaat hem niet op magische wijze redden. De kick is dat deze twee rechtszaken gewoon de civiele rechtszaken van Trump zijn. Trump kan niets doen om te voorkomen dat deze civiele processen hem financieel vernietigen - en ze zijn een voorproefje van hoe Trump niet in staat zal zijn om te voorkomen dat zijn strafprocessen hem naar de gevangenis sturen.

    Er is een algemene regel dat als je zeurt, je verliest. Het feit dat Donald Trump gereduceerd is tot tieren over "een hele slechte rechter die lijdt aan TRUMP DERANGEMENT SYNDROME", terwijl hij ook tiert over een andere rechter in een andere rechtszaak, zegt alles wat je moet weten over hoe erg Trump aan het verliezen is. Trump is al de hele dag manisch aan het smelten over rechters. We zijn ook nog maar een paar dagen verwijderd van het moment dat Trump gaat zeuren over het Amerikaanse Hof van Beroep, nadat het hem in zijn strafproces heeft veroordeeld. Trump gaat gewoon door met zeuren op zijn weg naar beneden.
  5. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 10:38
    'Vivek is niet MAGA': Trump keert zich tegen zijn grootste fan in de GOP-presidentsrace
    David McAfee
    13 januari 2024 6:02PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-turns-on-vivek/

    Vivek Ramaswamy is ervan beschuldigd Donald Trump's plant te zijn in de GOP presidentsrace van 2024, maar er zijn dingen veranderd.

    Trump heeft Ramaswamy eerder geprezen, vooral omdat de ondernemer consequent positieve dingen heeft gezegd over de voormalige president. Ramaswamy ging zelfs zover om te zeggen dat hij zichzelf van het stembiljet van een staat zou laten vallen als die staat Trump niet opnieuw zou verkiezen.

    Maar zaterdag veranderde er blijkbaar iets voor de ex-president. Hij ging naar zijn sociale medianetwerk, Truth Social, om zijn aanhangers te waarschuwen Ramaswamy niet te vertrouwen.

    "Vivek begon zijn campagne als een geweldige supporter, 'de beste president in generaties,' etc.," schreef Trump, Ramaswamy citerend. "Helaas is het enige wat hij nu doet zijn steun verhullen in de vorm van bedrieglijke campagnetrucs."

    Trump gaat nog verder en noemt Ramaswamy "sluw".

    "Heel sluw, maar een stem voor Vivek is een stem voor de 'andere kant' - laat je hierdoor niet misleiden," voegde Trump eraan toe. "Stem op 'TRUMP', verspil je stem niet! Vivek is geen MAGA."

    Trump veranderde van onderwerp en haalde uit naar president Joe Biden.

    "De aanklachten van Biden tegen zijn politieke tegenstander zullen nooit worden toegestaan in dit land, ze beginnen al te vallen! MAGA!!!" schreef Trump.
  6. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 10:44
    'Trump is zijn mojo kwijt': Ex-president belachelijk gemaakt om kleine menigte op telerally-evenement
    David McAfee
    13 januari 2024 9:34PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-lost-his-mojo-...

    Donald Trump koos zaterdag voor een "telerally" evenement in Iowa vanwege het slechte weer, maar sommigen hebben gewezen op het nogal glansloze uiterlijk van het evenement.

    Trump, die heeft gezegd dat hij gelooft dat het slechte weer in zijn voordeel zal werken omdat zijn fans razend enthousiast zijn, verscheen op het evenement samen met de procureur-generaal van Iowa, Brenna Bird. Hier is de beschrijving van het evenement van de New York Times verslaggever Maggie Haberman:

    "Trump heeft twee evenementen geannuleerd, waaronder een Sioux City in het bevroren Iowa dat voor vanavond gepland stond. In de afgelopen uren stelde de campagne een gemodereerd, met vlaggen bedekt evenement samen in Des Moines met Trump zittend in een stoel geflankeerd door supporters, uitgezonden op een livestream."

    Maar een paar supporters op een livestream is volgens toeschouwers niet zo indrukwekkend als je het vergelijkt met de typische enorme bijeenkomsten van Trump.

    Iemand reageerde op Habermans verslag en zei: "Het team van Trump kan eigenlijk geen enkele menigte op de been krijgen voor een evenement."

    "Ondertussen laat [Ron DeSantis] honderden vrijwilligers door de storm heen vliegen/rijden om als onbetaalde vrijwilligers voor hem te komen werken," aldus het bericht.

    Voormalig federaal en openbaar aanklager Ron Filipkowski, die naar zichzelf verwijst als een "Republikeinse Partij Krankzinnig Asiel Ontsnapte", wees erop dat het evenement niet door de beugel kon.

    "Hij ziet eruit als de directeur van een verzorgingshuis die vanavond bingonummers afroept," schreef hij zaterdag.

    Een tweede DeSantis-aanhanger had ook iets te zeggen en beweerde dat "Trump zijn MoJo kwijt is."

    "Geen wonder dat Trump een telerally doet," schreef Justin Templer. "Kleine menigte."

    Zelfs voordat Trump de zaal binnenliep, vroegen sommigen zich al af waar de menigte was gebleven in de sneeuw. Toen Trump-medewerker Dan Scavino Jr. postte dat Trump "wielen naar beneden in Iowa" is, antwoordde iemand: "Waar is de enorme menigte Trump-supporters die vanaf de straat zwaaien?".
  7. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 10:58


    Donald Trump heeft zojuist zijn eigen juridische vooruitzichten op hoger beroep de prullenbak in gestuurd
    Bill Palmer | 7:00 pm EST 13 januari 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    themessenger.com/news/trump-new-york-...

    Ik heb altijd al beweerd dat de vreemde en onnozele procescapriolen van Donald Trump geen deel uitmaakten van een geheim kwaadaardig geniaal plan om zichzelf van de haak te slaan, maar in plaats daarvan een wanhopige daad van zelfvernietigende domheid waren. In de rechtse politiek bestaat er zoiets als je een weg naar succes banen met "stommiteiten". Maar in een volwassen arena zoals de rechtbank doen domme capriolen je alleen maar pijn.

    Toen Trump deze week zo dom werd dat hij probeerde zijn eigen slotpleidooi te houden op een manier die de rechter dwong hem het zwijgen op te leggen, stelde ik dat Trump de deur dicht had gegooid voor elke kans om in hoger beroep nog iets te bereiken.

    Nu zeggen een heleboel juridische experts vrijwel hetzelfde: de domme capriolen van Trump hebben hem genaaid als het gaat om het aanstaande vonnis tegen hem aan te vechten. twitter.com/klasfeldreports/status/17... We wisten dit al, maar het is goed om te zien dat zoveel juridische experts het zeggen.

    Hoe meer Donald Trump zich gedraagt als een clown met betrekking tot zijn juridische problemen en rechtszaken, hoe erger het voor hem wordt. Er bestaat niet zoiets als je een weg naar de overwinning in de juridische arena "stompen" of je misdragen - zeker niet als je er zo stom over doet als Trump. Het enige wat hij heeft gedaan is zichzelf in een nog dieper gat graven en ervoor zorgen dat hij sneller de bodem raakt. In die zin is Trump welkom om door te gaan.
  8. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 11:09
    'Dit is geen gezonde man': George Conway pleit ervoor om naar de geestelijke gezondheid van Trump te kijken
    David McAfee
    13 januari 2024 9:05PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-conway-not-a-w...

    De recente acties van Donald Trump hebben ervoor gezorgd dat de conservatieve advocaat George Conway suggereert dat we moeten beginnen met het evalueren van de geestelijke gezondheid van de voormalige president.

    Trump postte vrijdagavond een video van een bekend lid van de Gambino misdaadfamilie en bedankte de ex-mobster omdat hij de ex-president een "legitieme" kerel noemde. Het internet reageerde negatief op deze interactie. www.rawstory.com/trump-sammy-the-bull...

    Trump's promotie van een crimineel zorgde ook voor opschudding bij Conway, een frequente Trump-criticus en conservatieve activist. Conway zei zaterdag op CNN dat het tijd is om Trump te controleren.

    "Rechters, die zich inzetten om de rechtsstaat te handhaven, vertellen dat ze naar een gangster moeten luisteren. Weet je, hij is een sociopaat," zei Conway, eraan toevoegend dat "een van de dingen waarvan ik denk dat het dit jaar moet gebeuren, is dat we moeten gaan praten over de mentale toestand van Donald Trump."

    Hij vervolgde:

    "Dit is geen goede man. Een man die dit in het openbaar zegt en het ook echt gelooft, want dat doet hij, is geen weldenkend mens," zei hij. "En we hebben -- als land niet echt met dat feit afgerekend. En ik denk dat om helemaal te begrijpen waar Trump vandaan komt, waar zijn autoritaire neiging vandaan komt, en het gevaar dat hij vormt voor het land, we daarover moeten gaan praten."

    Bekijk de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=KaG33PjDdBE
  9. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2024 11:18
    Uit een peiling in Iowa blijkt dat Trump ver voorloopt op zijn rivalen in de Republikeinse race.

    Voormalig president is de keuze van iets minder dan de helft van de waarschijnlijke caucusbezoekers, dagen vóór de eerste wedstrijd in de nominatiestrijd.

    De peiling, uitgevoerd voor het Des Moines Register en NBC News door J Ann Selzer, wordt gezien als de “gouden standaard” van opiniepeilingen in Iowa.

    Daaruit bleek dat Trump de steun had van 48 procent van de waarschijnlijke caucusbezoekers, gevolgd door voormalig VN-ambassadeur Nikki Haley met 20 procent en de gouverneur van Florida Ron DeSantis met 16 punten. Biotech-ondernemer Vivek Ramaswamy stond op de vierde plaats, met 8 procent.

    De peiling geeft Trump een ongekende voorsprong op weg naar de caucuses van maandag, die het startschot zullen geven voor het Republikeinse presidentiële nominatieproces en zullen dienen als een vroege test voor de electorale kracht van de voormalige president onder de basis van zijn partij.

    www.ft.com/content/186a2dd7-a64b-4a0f...

    Wat een fijne start van de nieuwe week voor Trump dit nieuws .
  10. hap 14 januari 2024 11:25
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 14 januari 2024 11:18:

    Uit een peiling in Iowa blijkt dat Trump ver voorloopt op zijn rivalen in de Republikeinse race.

    Voormalig president is de keuze van iets minder dan de helft van de waarschijnlijke caucusbezoekers, dagen vóór de eerste wedstrijd in de nominatiestrijd.

    De peiling, uitgevoerd voor het Des Moines Register en NBC News door J Ann Selzer, wordt gezien als de “gouden standaard” van opiniepeilingen in Iowa.

    Daaruit bleek dat Trump de steun had van 48 procent van de waarschijnlijke caucusbezoekers, gevolgd door voormalig VN-ambassadeur Nikki Haley met 20 procent en de gouverneur van Florida Ron DeSantis met 16 punten. Biotech-ondernemer Vivek Ramaswamy stond op de vierde plaats, met 8 procent.

    De peiling geeft Trump een ongekende voorsprong op weg naar de caucuses van maandag, die het startschot zullen geven voor het Republikeinse presidentiële nominatieproces en zullen dienen als een vroege test voor de electorale kracht van de voormalige president onder de basis van zijn partij.

    www.ft.com/content/186a2dd7-a64b-4a0f...

    Wat een fijne start van de nieuwe week voor Trump dit nieuws .
    Zou je ook niet eens een draadje openen ter ondersteuning van Bouterse, Holleeder of misschien zelfs Poetin?
  11. forum rang 8 GakGak 14 januari 2024 11:40
    ´Waarom is er veel minder media-aandacht voor deze peilingen dan voor de peilingen waaruit bleek dat Trump in oktober Biden leidde? ??´
    .
    Misschien (?) realiseren de media zich heel goed hoe trump vanaf de aanloop tot zijn 1e benoeming de media
    heeft verzekerd van veel extra spanning en sensatie en dus impact en algemeen belang.
    Alleen een saaie Biden kan dat niet en de komende saaie jaren met Biden zijn ook geen rooskleurig vooruitzicht.

    Minimaal geforceerd de spanning rekken tot het niet meer mogelijk is, dat is ongetwijfeld in het belang van de media, een
    gezamenlijke inspanning met het belang van trump, zolang dat nog mogelijk is en verkoopbaar.

    Ooit en mogelijk snel zal deze ballon leeglopen.
  12. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2024 12:17
    Labour verbindt zich ertoe samen te werken met Donald Trump als hij het Amerikaanse presidentschap wint.

    Schaduwminister van Buitenlandse Zaken David Lammy heeft Labour toegezegd om met Donald Trump samen te werken als hij het Amerikaanse presidentschap wint.

    In een interview met The Sunday Times zei Lammy: "Er zullen enkele verschillen zijn, maar er zijn veel meer gebieden waarop we kunnen blijven samenwerken." Hij voegde eraan toe: "Er is absoluut geen plaats voor een annuleringscultuur" onder een Labour-regering "met zoveel mensen die afhankelijk zijn van Groot-Brittannië dat zijn plaats op het wereldtoneel weer serieus neemt".

    Lammy's opmerkingen duiden op een verzachting van de toon van Labour ten opzichte van Trump, waarbij beide op koers lijken te liggen om over een jaar aan de macht te zijn.
    Labour heeft volgens de laatste peiling van YouGov een voorsprong van 23 punten op de conservatieven, waarbij Rishi Sunak zegt dat hij in de tweede helft van het jaar verkiezingen zal uitschrijven.

    uk.news.yahoo.com/labour-commits-work...

    Nou nog meer fijn nieuws voor Trump ook in GB rollen ze de rode loper al uit .
  13. forum rang 8 GakGak 14 januari 2024 12:27
    quote:

    hap schreef op 14 januari 2024 11:25:

    [...]

    Zou je ook niet eens een draadje openen ter ondersteuning van Bouterse, Holleeder of misschien zelfs Poetin?
    .
    ´Definitions of leprechaun. a mischievous elf in Irish folklore. type of: brownie, elf, gremlin, hob, imp, pixie, pixy. (folklore) fairies that are somewhat mischievous´
    .
    Dit had je blijkbaar gemist...
    Wanneer iemand zich hier manifesteert als soort van trol onder de naam van een soort van trol dan
    moet je je toch niet afvragen of er getrold wordt ?
  14. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2024 12:46
    Er zit een kern van waarheid in de 'God Made Trump'-advertentie.

    De kernboodschap van de video is waar, althans voor zover het de christelijke theologie betreft.

    Heeft God Donald J. Trump persoonlijk gemaakt en hem als een geschenk aan de Amerikanen aangeboden?

    Een groep Trump-aanhangers genaamd het "Dilley Meme Team" heeft een video gemaakt waarin de zaak wordt bepleit.

    De video vond snel zijn weg over het MAGA-net en werd gedeeld door de voormalige president, Rep. Marjorie Taylor Greene, en Trump's spiritueel adviseur Paula White-Cain.

    "Op 14 juni 1946 keek God neer op zijn geplande paradijs en zei: 'Ik heb een verzorger nodig.' Dus God gaf ons Trump", zegt de verteller.
    "God zei: 'Ik heb iemand nodig die bereid is om voor zonsopgang op te staan, dit land te repareren, de hele dag te werken, tegen de marxisten te vechten, te eten, dan naar het Oval Office te gaan en na middernacht op te blijven voor een bijeenkomst van de staatshoofden.

    ' Dus God heeft Trump gemaakt."

    Het is een bizarre video - zelfs volgens Trumpiaanse sociale media-normen. Het speelt Paul Harvey's "God made a farmer"-toespraak uit 1978 en gebruikt wat klinkt als de stem van Harvey (hoewel Harvey in 2009 stierf). Met name de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, gebruikte vergelijkbare thema's en cadansen in een advertentie tijdens zijn herverkiezingscampagne in 2022.

    Deze nieuwe "God Made Trump"-video is griezelig messiaans en noemt Trump "een herder voor de mensheid".
    Het is ook lachwekkend en beweert dat Trump "een zware werkweek afmaakt door op zondag naar de kerk te gaan".
    Trump is nooit lid geworden van een kerk in Washington, D.C., en werd slechts een handvol keren als president waargenomen bij het bijwonen van diensten.

    En hoewel hij tot nu toe geen berouw heeft getoond, is zelfs Trump in staat tot berouw en herstel.

    twitter.com/Paula_White/status/174338...

    www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/s...
  15. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 12:54


    Donald Trump heeft geen benzine meer
    Bocha Blauw | 8:00 pm EST 13 januari 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Wat gebeurt er als kwaadaardige narcisten niet krijgen wat ze willen? Zoiets als dit. "IK HEB NIETS VERKEERD GEDAAN!!!" Ja, die schreeuwende hyena is Donald Trump. Hij reageerde op zijn civiele fraudeproces. En de Donald had zin in een gevecht.

    "Oplichter Joe Biden!!!" Om ongeveer 5 uur 's ochtends ging een haveloze Trump, die waarschijnlijk niet veel Z'S had geslapen, door het lint op Truth Social en begon aan zijn dagelijkse diatribe van haat en leugens.

    "Het slotpleidooi van de staat was zielig!!!" We wisten dat het zou gebeuren. We wisten dat Trump op een gegeven moment door het lint zou gaan en dat moment is nu aangebroken.

    "Corrupt!!!"

    "GEEN GETUIGEN!!!"

    "WITCH HUNT!"

    Valt je iets op aan deze specifieke kreet? Het zit zo. Als ik kijk en luister naar de robotachtige uitbarstingen van Donald Trump, valt me iets op. Hij is geworden wat hij haat. Donald Trump is - durf ik het te zeggen? SAAI.

    "Saai, Donald. Saai, saai, saai." Vroeger kon Donald Trump met zijn vulgariteit tenminste nog een paar Maga's strikken die gretig luisterden naar wat hij te zeggen had. Maar zijn basis is veel kleiner geworden. Net als zijn bijeenkomsten. Hij kan geen stadions meer vullen. Mensen luisteren niet meer.

    Dat komt omdat het bij Trump ALTIJD hetzelfde is. Ik denk dat ik zijn tirades uit mijn hoofd kan opzeggen. Daar gaan we: "Heksenjacht, misdadigers, ik heb niets verkeerd gedaan, VERNIEUWDE ELECTIE," en je snapt het al.

    Donald Trump is nu een saaie, psychotische domkop geworden. Dat was hij altijd al, maar nu is het nog duidelijker. Hij heeft geen andere vaardigheden dan keer op keer dezelfde woorden te schreeuwen. Hij is een opstandeling, ja. Donald Trump is ook een verrader.

    Donald Trump is een verliezer. Maar Donald Trump is ook iets anders, iets wat te weinig mensen hem noemen. Hij is saai.

    Saai als afwaswater, zo saai als kijken hoe verf droogt. Donald Trump is het saaiste wezen dat ooit uit de politiek is gekomen en hij brengt mensen in slaap met zijn gebroken record driftbuien. Donald Trump is het poster kind voor saai.
  16. forum rang 8 GakGak 14 januari 2024 13:14
    @gn
    ´Saai als afwaswater, zo saai als kijken hoe verf droogt. Donald Trump is het saaiste wezen dat ooit uit de politiek is gekomen en hij brengt mensen in slaap met zijn gebroken record driftbuien. Donald Trump is het poster kind voor saai´
    .
    Nu alleen nog even de media overtuigen dat ze achter deze saaie trump aanhollen, omdat het alternatief zo mogelijk
    nog saaier is.
  17. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 13:18
    Hier een heel kort artikeltje over hoe amateuristisch en kinderachtig de republikeinen zijn, ze vernederen zich allemaal om te proberen af te leiden met Hunter Biden om Donald te beschermen.
    Wat mij eigenlijk opvalt met de pols van de Don bij de republikeinen, dat het letterlijk gehalveerd is met een jaar of 5 terug
    ================================
    De laatste zet van Hunter Biden is een 'vernietigende klap' voor James Comer en Jim Jordan: expert
    David Badash, De nieuwe burgerrechtenbeweging
    12 januari 2024 3:58PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/hunter-biden-s-lates...

    Een advocaat voor Hunter Biden heeft twee Republikeinse commissievoorzitters van het Huis een brief gestuurd die hun claims van minachting van het Congres lijkt te vernietigen, door te verklaren dat de dagvaardingen die ze stuurden om de getuigenis van de zoon van de president te eisen "juridisch ongeldig" zijn - terwijl ze hun eigen dagvaardingen tegen hen gebruiken.

    "Ik schrijf u om u ervan bewust te maken (als u dat nog niet bent) dat uw dagvaardingen juridisch ongeldig waren en zijn en geen wettelijke basis kunnen vormen om verder te gaan met uw misplaatste en ontoelaatbare minachtingsresolutie.

    "En jullie twee, van alle mensen, zouden moeten weten dat dit het geval is," schreef Biden's advocaat Abbe Lowell vrijdag aan de voorzitter van de Juridische Commissie, Jim Jordan, die een graad in de rechten heeft, en de voorzitter van de Commissie van Toezicht, Jim Comer.

    Republikeinen in het Huis hebben de zoon van de president gedreigd met een aanklacht wegens minachting van het Congres nadat hij ermee had ingestemd om te getuigen, maar alleen in het openbaar en niet achter gesloten deuren. Vrijdag kondigde de Republikeinse meerderheidsleider van het Huis, Steve Scalise, aan dat het volledige Huis zal stemmen over de vraag of de aanklacht van minachting van het Congres tegen Hunter Biden naar het Amerikaanse Ministerie van Justitie zal worden gestuurd voor strafrechtelijke vervolging.

    "Volgende week zal het Huis stemmen om Hunter Biden in minachting van het Congres te houden voor het herhaaldelijk negeren van dagvaardingen," verklaarde Scalise op X, in een post compleet met alarm emoji's. Hij voegde eraan toe: "Genoeg van zijn stunts. Hij voegde eraan toe: "Genoeg van zijn stunts. Hij hoeft zich niet aan andere regels te houden. Hij staat niet boven de wet."

    Maar ook op vrijdag verklaarde CNN juridisch analist Norm Eisen, een voormalig Amerikaans ambassadeur die diende als co-counsel voor de eerste impeachment van Donald Trump door de House Judiciary Committee, dat de advocaten van Hunter Biden een "vernietigende klap" hadden uitgedeeld aan de minachtingsprocedure van de House GOP.

    "Deze nieuwe brief van zijn raadsman Abbe Lowell laat zien dat de House GOP in een val is gelopen," schrijft Eisen. Hij voegt eraan toe dat de "dagvaarding dateert van voor het formele afzettingsonderzoek" naar president Joe Biden, wat volgens hem betekent dat hun dagvaardingen "een nietigheid" zijn, of, in wezen nietig.

    "Alsof dat nog niet erg genoeg is", merkt hij op, Hunter Biden's advocaat "wijst er in zijn brief ook op dat de Oversight Committee schijnbaar een openbare hoorzitting heeft aangeboden, maar op zijn woord terugkomt".

    "En als klap op de vuurpijl," vervolgt Eisen, "biedt Hunter aan om te onderhandelen over een nieuwe getuigenis of een afzetting. Hij heeft de commissie in een doos gestopt & strafrechtelijke minachting zal niet worden afgedwongen door DOJ in deze omstandigheden."

    Op woensdag stemden Oversight voorzitter Jim Comer, Judiciary voorzitter Jim Jordan en hun commissies afzonderlijk om een resolutie over minachting ter stemming naar het volledige Huis te sturen. Die hoorzitting ontaardde al snel in chaos toen U.S. Rep. Nancy Mace (R-SC) de zoon van de president vertelde dat hij "geen ballen" had en de "belichaming van white privilege" was. De gebeurtenissen werden alleen maar erger toen U.S. Rep. Marjorie Taylor Greene (R-GA) grote, opgeblazen foto's omhoog hield van foto's die zogenaamd van Hunter Biden's ;laptop komen, waarop hij naakt te zien is (met een grote zwarte balk over een deel van zijn lichaam) en in compromitterende posities.

    De brief aan de voorzitters Comer en Jordan maakt duidelijk: "U bent doorgegaan met een proces van minachting, waarbij u ten onrechte beweerde dat de heer Biden een 'speciale behandeling' wilde, ondanks de herhaalde en openbare verklaringen van de heer Comer over de mogelijkheid van getuigen en de heer Biden om te getuigen tijdens een depositie of hoorzitting naar hun keuze."

    Tijdens de hoorzitting woensdag bood ten minste één Democraat aan om Hunter Biden te laten beëdigen en zijn getuigenis in het openbaar, voor de camera's, af te leggen. Voorzitter Comer kon niet uitleggen waarom en wees het verzoek af.

    "Het is duidelijk dat het accepteren van uw ongekwalificeerde uitnodiging om een forum te kiezen voor zijn getuigenis, noch een 'speciale behandeling' noch minachtend gedrag is," schreef advocaat Lowell. "Desalniettemin tonen uw acties aan dat u niet serieus bezig was met het achterhalen van feiten of de waarheid, en dat u gewoon wat 'gotcha' politiek theater wilde opvoeren en nog een juridisch probleem voor meneer Biden wilde creëren."

    Lowells brief citeert ook de verklaringen van voorzitter Jordan om hun pogingen om een aanklacht wegens minachting te krijgen verder te bagatelliseren.

    "Zoals u in uw verslagen over minachting vertelt, hebben de Democraten in 2019, toen ze de meerderheid hadden, op vergelijkbare wijze dwangbevelen uitgevaardigd voordat het onderzoek naar de afzetting van voormalig president Trump werd goedgekeurd door een volledige stemming in het Huis."

    "En u, voorzitter Jordan, verklaarde tijdens een persconferentie van het Republikeinse leiderschap van het Huis onmiddellijk nadat de feitelijke stemming over de resolutie voor een afzettingsonderzoek uiteindelijk had plaatsgevonden: 'Ik wil dat jullie allemaal aan iets denken. Vanmorgen was ik bij een afzetting, maar moest die verlaten om naar de vloer te komen voor een stemming over de regels voor afzetting. Dat zegt alles over dit hele proces. En het is een trieste dag."

    Lowell sluit af door te schrijven: "U hebt niet uitgelegd waarom u niet geïnteresseerd bent in transparantie en het Amerikaanse volk getuige wilt laten zijn van de volledige getuigenis van de heer Biden tijdens een openbare hoorzitting. Als u een nieuwe gepaste dagvaarding uitvaardigt, nu er een naar behoren geautoriseerd afzettingsonderzoek is, zal de heer Biden hieraan gehoor geven of een getuigenis afleggen. We zullen een dergelijke dagvaarding namens de heer Biden accepteren."

  18. forum rang 8 Lepre Chaun 14 januari 2024 13:25
    Eerste keer dat Iowa caucusgangers een grote overwinning voor Trump kunnen opleveren.

    Trump heeft een overweldigende voorsprong onder waarschijnlijke Iowa GOP-caucusgangers die voor het eerst aanwezig zouden zijn, volgens een nieuwe NBC News / Des Moines Register / Mediacom-peiling.

    DES MOINES, Iowa - Voormalig president Donald Trump is niet alleen op zoek naar het winnen van Iowa's GOP-caucuses op maandag. Hij is op zoek naar een grote overwinning.

    Daarvoor heeft hij supporters als Gene Pinegar nodig om te komen opdagen.

    Pinegar, een 72-jarige veteraan uit Marshall County, heeft nog nooit een Republikeinse caucus bijgewoond. Hij is een zelfbenoemde onafhankelijke en heeft zich geregistreerd bij de Republikeinse Partij zodat hij dit jaar kan deelnemen en de voormalige president kan steunen.

    "Donald Trump verdient het dat ik ga, met alle rotzooi die de Democraten hem hebben aangedaan", vertelde Pinegar zaterdagochtend in een telefonisch interview aan NBC News. "Weet je, ik kan ook voor hem opkomen."

    Een nieuwe NBC News / Des Moines Register / Mediacom-peiling van waarschijnlijke caucusgangers in Iowa die zaterdag werd vrijgegeven, vindt dat Trump domineert onder de eerste keer caucusgangers, waarbij 56% zegt dat hij hun eerste keuze kandidaat is.

    Slechts 14% steunt voormalig VN-ambassadeur Nikki Haley, terwijl 13% de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, steunt en 11% ondernemer Vivek Ramaswamy.

    Dat vertaalt zich in meer steun voor Trump en Ramaswamy onder nieuwe caucusgangers dan onder waarschijnlijke caucusgangers in het algemeen, en iets minder steun voor Haley en DeSantis dan onder het totale GOP-electoraat, volgens de peiling.
    De algemene resultaten zijn 48% voor Trump, 20% voor Haley, 16% voor DeSantis en 8% voor Ramaswamy.

    Trump's vroege staatsdirecteur Alex Latcham zei in een telefonisch interview dat de kracht van Trump onder de eerste caucusgangers zijn populariteit in Iowa in het algemeen weerspiegelt, en merkte op dat Trump "de aard van deze staat fundamenteel heeft getransformeerd".

    Trump liep zijn marges op het platteland op en bracht meer arbeiderskiezers naar de GOP in Iowa en in het hele land, mede dankzij een populistische boodschap en harde standpunten over kwesties als immigratie.

    "Ik heb naar iedereen gekeken, maar hij is mijn enige keuze", zei Jamila Jones, die van plan is om voor het eerst te caucus omdat ze zich zorgen maakt over de zuidelijke grens en mensenhandel, in een recent interview met NBC News.

    Maar first-timers zouden de potentiële overwinningsmarge van Trump kunnen vergroten, aangezien hij heeft opgeroepen tot een beslissende overwinning.

    "We zijn op zoek naar records", zei Trump tegen zijn aanhangers tijdens een tele-rally vrijdagavond, volgens audio van de rally verkregen door NBC News.

    Als recente peilingen een indicatie zijn van de resultaten van maandagavond, zou Trump het 13-punts record van de GOP voor een caucus-overwinning kunnen breken.

    De ijskoude temperaturen die maandagavond worden verwacht, zullen Pinegar, de pro-Trump, die voor het eerst naar de caucusser gaat, niet stoppen.
    Terwijl hij aan de telefoon sprak terwijl hij sneeuw ploegde met zijn tractor, zei Pinegar dat hij maandagavond zeker zou komen opdagen om Trump te steunen.

    "Ik ga bij hem staan - en bevriezen, misschien," zei Pinegar.

    www.nbcnews.com/politics/2024-electio...
  19. forum rang 9 gnocchi. 14 januari 2024 13:32
    Ik heb deze eerder geplaatst, maar ik vind hem leuk.

    ===============================
    Trump is 'op weg naar het grote huis' nadat de jury in DC is 'beëdigd': ex-aanklager
    Tom Boggioni
    13 januari 2024 1:30PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-prison-2666948...

    Toen hij zaterdagmiddag op MSNBC verscheen om het wankele bod van Donald Trump te bespreken om presidentiële immuniteit te krijgen voor zijn acties in verband met de opstand van 6 januari, verklaarde voormalig Watergate-aanklager Nick Akerman dat de voormalige president geen kans maakt om te winnen en dat hij verwacht dat hij uiteindelijk in "het grote huis" zal belanden.

    In een gesprek met MSNBC presentatrice Katie Phang zei Akerman onomwonden over het bod op immuniteit van Trump: "Er is geen manier waarop een president absolute immuniteit kan bereiken in de criminele sfeer."

    Onder druk gezet over de pogingen van Trumps juridische team om de drie rechters van het U.S. Court of Appeals for the District of Columbia Circuit te overtuigen om in het voordeel van de omstreden ex-president te beslissen, spotte Akerman en merkte op: "Dit is iets dat ze uit het duim hebben gezogen. Het heeft echt geen basis in de grondwet, het heeft geen basis in welke wet dan ook die in dit land van kracht is - het is er gewoon niet. Ze hebben het verzonnen en het is onmogelijk dat dit ooit bevestigd zal worden door de rechtbank."

    Wat betreft de rechtszaak die gepland staat op 4 maart door rechter Tanya Chutkan en die in de wacht staat terwijl de rechtbank het immuniteitsberoep in overweging neemt, zei Akerman dat de voormalige president gedoemd is vanaf de dag dat hij de rechtszaal binnenloopt.

    "Het is vrij duidelijk wat de wet is," vertelde hij gastheer Phang voordat hij er later aan toevoegde: "Wat hier echt op het spel staat, is om dit proces dat gepland staat voor 4 maart weer op de rails te krijgen, want op het moment dat Donald Trump in de beklaagdenbank zit, de jury is ingezworen - is hij weg."

    "Hij zal veroordeeld worden en op weg zijn naar het grote huis," voegde hij eraan toe. "Dat is waar hij zich zorgen over maakt. Zijn enige juridische verdediging hier, is niet op de feiten, het is niet op de wet, het is op uitstel."

    Bekijk hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=rCaAxsgCq3E
70.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 3430 3431 3432 3433 3434 ... 3548 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.453
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.942
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.476
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.091
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.534
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.362
AMG 965 125.848
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.162
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 315
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.664
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.702
ASML 1.762 77.053
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.667
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht