Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

64.438 Posts
Pagina: «« 1 ... 2979 2980 2981 2982 2983 ... 3222 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 1 februari 2024 13:56
    quote:

    josti5 schreef op 31 januari 2024 18:14:

    Nou, het zullen wel allemaal Russen zijn, die rechters, toch?

    NOS Teletekst 128

    Gerechtshof spreekt Rusland vrij

    Het Internationaal Gerechtshof heeft
    Rusland bijna volledig vrijgesproken
    van het financieren van terrorisme in
    Oost-Oekraïne.Oekraïne deed in 2017 een
    beroep op een internationaal verdrag.
    Daarin staat dat landen zoveel mogelijk
    moeten doen om financiering van
    terrorisme tegen te gaan.

    Kyiv zegt dat Rusland juist pro-
    Russische opstandelingen steunde met
    geld en wapens.Maar volgens de rechters
    is er te weinig bewijs dat het geld ook
    echt werd ingezet voor terrorisme.

    Wel had Rusland meer onderzoek moeten
    doen naar de financiering van
    terrorisme door bepaalde individuen,
    oordeelde het hof.
    John,

    Ik dacht gisteravond: Hoe zullen ze bij de sekte reageren op dit toch best opzienbarende nieuws.

    En...na lezing van wat reacties: .inderdaad precies zoals je van sekteleden kunt verwachten. Gedachtenwisseling is hier godsonmogelijk.

    Peter
  2. forum rang 5 Mdv 1 februari 2024 14:25
    quote:

    ffff schreef op 1 februari 2024 13:56:

    [...]

    John,

    Ik dacht gisteravond: Hoe zullen ze bij de sekte reageren op dit toch best opzienbarende nieuws.

    En...na lezing van wat reacties: .inderdaad precies zoals je van sekteleden kunt verwachten. Gedachtenwisseling is hier godsonmogelijk.

    Peter
    www.studeersnel.nl/nl/document/avans-...
  3. forum rang 5 Mdv 1 februari 2024 14:38
    quote:

    luchtschip schreef op 1 februari 2024 13:35:

    [...]

    Genoemde video is vrijgegeven door de GUR, de Oekrainse Inlichtingen en Veiligheidsdienst

    Het is een enorme blamage en een klap in het gezicht van Putin, nu blijkt dat zijn imposante marine schepen op volle zee worden getorpedeerd en tot zinken gebracht

    Onduidelijk is nog waar p de Zwarte Zee dit schip zich bevond

    Aan de westzijde van de Krim, waar Russiche oorlogsschepen zich al nauwelijks durven te vertonen of aan de oostzijde van de Krim, het Zwarte Zeegebied tussen de Krim en het Russische vasteland

    Mocht het aan de oostzijde hebben plaatsgevonden, dan zou ook daar de Russische zeevloot niet meer veilig zijn en rest er niets anders dan de marineschepen te verstoppen in de Russische Zwarte Zeehaven Novorossyisk ( midden op de kaart )

    kaart
    maps.app.goo.gl/B9wh3RehzYi9xbcq5
    Kyiv said it happened near Lake Donuzlav – a lake that flows into the Black Sea on the western coast of Crimea and also claimed a Russian search and rescue operation after the attack was "not successful."
  4. forum rang 10 luchtschip 1 februari 2024 14:49
    quote:

    DurianCS schreef op 1 februari 2024 12:07:

    [...]
    Ik wil eigenlijk niet weten wat dit gekost heeft, maar je hoopt dat de uitgeoefende druk uiteindelijk zijn werk gedaan heeft.
    Het heeft niets gekost voor de EU, wel voor Viktor Orban, die stevig moest slikken en buigen

    De EU heeft fondsen, di bestemd waren voor Hongarije bevroren, omdat de Democratische regels in Hongarije niet werden nageleefd

    Nu er hulp naar Oekraine gaat vanuit de EU is er unanieme toestemming nodig van alle lidstaten, waaronder Hongarije

    Viktor Orban gebruikte zijn vetorecht om alleen toe bestemmen, wanneer hij een stukje van het bevroren tegoed kon krijgen
    Dit is dus gewoon een vorm van chantage

    De EU leiding had genoeg van deze afpersing door Orban en heeft hem voor het blok gezet :
    Indien hij geen toestemming geeft, zal de EU met maatregelen komen, waardoor de economie van Hongarije ernstig schade kan lijden
    Dat zal tot gevolg een ontevreden Hongaarse bevolking hebben, en Orban's politieke carrière kunnen beëindigen

    Orban heeft nu toegegeven zonder concessies te vragen -- de enige tegemoetkoming aan de eis van Orban was dat ieder jaar het pakket besproken en beoordeeld zou worden

    >>>De overeengekomen EU-hulpovereenkomst van 50 miljard euro voor Oekraïne voor 2024-2027 omvat een jaarlijkse bespreking van het pakket, evenals de optie om het binnen twee jaar te herzien "indien nodig".

    Maar slecht nieuws voor de Russische marionettenstaat: EU-fondsen voor Hongarije – bevroren vanwege zorgen over de rechtsstaat en de mensenrechten in het land – zouden ondanks de hulpovereenkomst niet worden vrijgemaakt.

    >>>>Slecht nieuws voor Poetin. GEWELDIG nieuws voor Oekraïne.

    Charles Michel, de voorzitter van de Europese Raad, heeft aangekondigd dat er vandaag een akkoord is bereikt over een steunpakket van 50 miljard euro voor Oekraïne. Alle 27 EU-leiders waren het daarmee eens.

    twitter.com/GlasnostGone/status/17530...
  5. forum rang 8 Succes 1 februari 2024 16:46
    Ruim helft Oekraïense vluchtelingen in Nederland heeft een baan

    Meer dan de helft van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland had eind vorig jaar een baan. Dat is een stijging ten opzichte van 2022, komt naar voren uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarvoor is gekeken naar de stand van zaken op 1 november in beide jaren.

    Volgens cijfers van de overheid waren er begin november 102.870 Oekraïense vluchtelingen geregistreerd in Nederland. Van die groep waren er 78.000 tussen de 15 en 65 jaar. 55 procent van hen had op 1 november werk, een jaar eerder was dat nog 44 procent.

    Oekraïners tussen de 25 en 45 jaar werken het vaakst in loondienst, namelijk 59 procent. De leeftijdsgroep daaronder werkt met 49 procent minder vaak. Qua geslacht is er geen verschil te zien: mannen en vrouwen werken even vaak.
    Uitzendbureau

    Het grootste deel van de Oekraïners in Nederland werkt 35 uur per week of meer. Slechts 15 procent werkt 30 tot 35 uur. Meer dan de helft werkt via een uitzendbureau. De contracten zijn vaak flexibel: Oekraïners werken als oproepkracht of hebben een tijdelijk dienstverband.

    De Oekraïners zijn naar Nederland gevlucht na de invasie van Rusland bijna twee jaar geleden. Als gevolg van speciale Europese richtlijnen mogen ze hier zonder werkvergunning aan de slag.

    nos.nl/artikel/2507050-ruim-helft-oek...
  6. forum rang 9 josti5 1 februari 2024 17:25
    quote:

    ffff schreef op 1 februari 2024 13:56:

    [...]

    John,

    Ik dacht gisteravond: Hoe zullen ze bij de sekte reageren op dit toch best opzienbarende nieuws.

    En...na lezing van wat reacties: .inderdaad precies zoals je van sekteleden kunt verwachten. Gedachtenwisseling is hier godsonmogelijk.

    Peter
    --------------
    Tja Peter, en wat te denken van de reacties op mijn toch wel brisante bijdrage van 10.01...???

    Eén bevestiging, en verder: nada, niente!
  7. forum rang 8 closer 1 februari 2024 17:39
    Zogenaamde "zorgen over buitenlandse agenten"... maar het echte gevaar wordt hartelijk binnengehaald.

    - - - - - - - - - -

    Hongaarse ngo’s en journalisten vrezen de schandpaal onder omstreden ‘soevereiniteitswet’

    Deze week gaat een controversiële Hongaarse overheidsinstelling van start: het Bureau voor Soevereiniteitsbescherming. Dat moet volgens de regering het land tegen buitenlandse invloeden beschermen, maar volgens media en ngo’s is het een intimidatiemiddel. ‘Ze gaan mensen aan de schandpaal nagelen.’

    Arnout le Clercq, 1 februari 2024, 05:00

    Terwijl Viktor Orbán in Brussel marchandeert over steun aan Oekraïne, zet zijn regering de democratie in Hongarije nog verder onder druk. Vandaag gaat het zogeheten Bureau voor Soevereiniteitsbescherming aan de slag. De toekomstige activiteiten van Orbáns nieuwste speeltje zijn nog niet volledig bekend, maar journalisten en ngo’s maken zich geen illusies: dit wordt het zoveelste instrument om de vrijheid in het land mee in te perken.

    Het bureau komt voort uit de ‘Wet op soevereiniteitsbescherming’ die het parlement in december aannam. Deze verbiedt buitenlandse financiering van onder meer politieke partijen. Wie de wet overtreedt, kan tot drie jaar celstraf krijgen.

    Hard maar noodzakelijk, zegt de regering. Ze meent dat buitenlandse machten met geldstromen – ‘the dollar left’ – het politieke project van Orbán en de Hongaarse natiestaat ondermijnen. ‘We moeten onze soevereiniteit en onafhankelijkheid koste wat het kost verdedigen’, aldus regeringswoordvoerder Zoltán Kovács.

    Retoriek verandert
    In eerste instantie richtte de wet zich op de financiering van politieke partijen in Hongarije, waar in juni lokale verkiezingen zijn, samen met de Europese verkiezingen. Maar zowel Orbán als Tamás Lánczi, leider van het nieuwe bureau, noemde afgelopen periode de media als mogelijk onderzoeksterrein binnen de soevereiniteitswet.

    Onafhankelijke media vrezen nu ook doelwit te worden van het nieuwe bureau. ‘Het bedreigt de vrije pers’, zegt onderzoeksjournalist Szabolcs Panyi. ‘Aanvankelijk ontkende de regering dat de wet media treft, maar haar retoriek verandert. En de wet is vaag, je kunt haar ruim interpreteren.’

    De keuze voor de 46-jarige Lánczi als directeur is een teken aan de wand – Lánczi staat al jaren dicht bij de regering. Eerder was hij hoofdredacteur van het weekblad Figyelö, dat onder zijn leiding een lijst publiceerde van ‘huurlingen van George Soros’ met daarop meer dan tweehonderd namen van journalisten, advocaten, ngo-medewerkers en academici die kritiek hadden op de regering. Een rechtbank oordeelde later dat de lijst ‘intimiderend’ was.

    Buitenlandse-agentenwet
    Ook ngo’s voelen zich bedreigd door de nieuwe wet. Een deel van hun financiering is afkomstig uit buitenlandse fondsen. Broodnodig, want wie kritisch is op de regering in Hongarije, kan naar overheidsgeld fluiten. Onafhankelijke media zijn in het door Orbáns partij onderworpen medialandschap naast donaties ook deels afhankelijk van buitenlandse bijdragen. Dit valt overigens eenvoudig terug te vinden in hun jaarcijfers.

    Sommigen trekken nu de vergelijking met de beruchte buitenlandse-agentenwet in Rusland, waarmee het Kremlin critici monddood maakt. ‘Eigenlijk gaat deze wet nog verder’, zegt Daniel Hegedüs, die zich als onderzoeker bij het German Marshall Fund met Hongarije bezighoudt. ‘In Rusland kun je, hoewel de rechtsstaat ernstige gebreken vertoont, beroep aantekenen. In Hongarije kan dat niet.’

    Verder lezen: www.volkskrant.nl/cs-b321eded
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 februari 2024 17:43
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 1 februari 2024 12:42:

    Glasnost Gone
    @GlasnostGone
    Overnight near occupied #Crimea, #Ukraine sunk a Russian missile ship "Ivanovets" in the Black Sea. Hit by several Ukrainian sea drones, it rolled over and sank. gur.gov.ua/content/ivanoviets-na-dni-...

    twitter.com/i/status/1753018036934570004
    www.telegraaf.nl/video/940642234/oekr...
  9. forum rang 8 Succes 1 februari 2024 18:43
    Tot ontzetting van Kremlin stijgt populariteit van Poetins uitdager: “Ik denk dat ik president van Rusland word”

    Hij wordt omarmd door de tegenstanders van Poetin: Boris Nadezjdin. Nu hij de benodigde handtekeningen heeft kunnen verzamelen voor de registratie van zijn kandidatuur voor de komende presidentsverkiezingen in maart, blijft zijn populariteit stijgen - tot ontzetting van het Kremlin.

    www.hln.be/buitenland/tot-ontzetting-...

    Nadezjdin, die ervoor pleit om de invasie van Oekraïne te beëindigen, wekte de voorbije dagen een onverwacht enthousiasme op. In het hele land trotseerden tienduizenden Russen de kou om hun handtekening te zetten voor de anti-oorlogskandidaat, waardoor Nadezjdin 25 dozen vol handtekeningen aan de kiescommissie kon bezorgen. Hij verklaarde dat hij zelfs 105.000 handtekeningen overgemaakt zou hebben.

    “Een maand geleden, of zelfs twee weken geleden, geloofde niemand hierin. Sommigen dachten dat het mis zou gaan, dat er een kink in de kabel zou komen. Maar het is allemaal goed gegaan”, aldus Nadezjdin tijdens een persconferentie.

    ...

    Kentering

    In de samenleving bespeurt hij een kentering, zo vertelde hij aan ‘Nieuwsuur’. “In het begin steunde een groot deel van de Russen de speciale operatie. Velen dachten dat het Russische leger Oekraïne snel zou verslaan en Zelensky de benen zou nemen en dat Europa Oekraïne niet zou steunen. Maar nu blijkt het tegendeel. Hoe langer het conflict duurt, hoe meer mensen beseffen dat er een einde aan moet komen. Niet alleen in Rusland, ook in Oekraïne en zeker ook in Europa.”

    nos.nl/nieuwsuur/video/2507011-enige-...

    ...
  10. forum rang 8 Succes 1 februari 2024 19:29
    Beelden tonen hoe Oekraïne in 3 uur tijd 3 Russische tanks en 10 andere gevechtsvoertuigen vernietigt: Russen in alle staten

    Video
    www.hln.be/buitenland/kijk-beelden-to...

    Het Oekraïense leger is erin geslaagd om bij een Russische aanval drie tanks en tien andere gevechtsvoertuigen van de Russische bezetter uit te schakelen. Dat gebeurde in amper drie uur tijd. Russische oorlogsbloggers zijn in shock.

    De Russische aanval gebeurde dinsdag in Novomychajlivka, in het zuidoosten van Oekraïne. De 72ste gemechaniseerde brigade van Oekraïne was op haar hoede en sloeg vernietigend terug. De eenheid gebruikte drones om drie T-72-tanks uit te schakelen, zeven MT-LB's (lichtbewapende gevechtsvoertuigen voor personentransport) en één BMP (een zwaarbewapend infanteriegevechtsvoertuig).

    Russische oorlogsbloggers reageren geschokt op de beelden van de slachtpartij. “Ik weet echt niet wat ik hierop moet zeggen”, klinkt het onder meer. “Hoe kan je als admiraal-generaal vandaag de dag nog nalaten om rekening te houden met FPV-drones (First Person View, drones die je in real time bestuurt met een videobril op, red.) als je een aanvalsplan opstelt. Hoe kan je het je veroorloven om zoveel materiaal en zoveel mensen kwijt te raken in één dag tijd? Complete dwaasheid en incompetentie.”

    Verouderd

    Volgens één van de bloggers heeft het Russische leger op dit moment geen grootschalige bescherming tegen droneaanvallen. Al het materiaal is verouderd. Er zijn dan ook dringende maatregelen nodig.

    Kyrylo Boedanov, de baas van de Oekraïense militaire inlichtingendienst, meent dat de kansen aan het keren zijn op het slagveld. Dat heeft hij na de aanval gezegd op de openbare omroep in Oekraïne.

    ...
  11. forum rang 8 het zwaard 1 februari 2024 20:51
    Orbán ziet EU-afspraken als overwinning: missie geslaagd

    "Missie geslaagd", zegt de Hongaarse premier Viktor Orbán over de afspraken die donderdag op de EU-top zijn gemaakt. Alle ogen waren juist op Hongarije gericht, de enige lidstaat die nog niet akkoord was gegaan met de 50 miljard euro steun voor Oekraïne. Waar andere EU-leiders de draai van Orbán verwelkomden, legt hij de aanpassingen zelf juist in het voordeel van Hongarije uit.
    De Hongaarse premier wijst bovendien op het "controlesysteem" dat is ingebouwd in het steunpakket. In het akkoord is afgesproken dat de commissie jaarlijks verslag uitbrengt over het steunpakket. De leiders kunnen dat dan bespreken en als ze dat nodig vinden de commissie over twee jaar vragen de hulp tegen het licht te houden. Dan zouden ze die kunnen aanpassen, maar Hongarije kan dat niet afdwingen. Een door Hongarije gewenst veto is er niet gekomen.

    Hongarije is door het akkoord weer aantrekkelijker voor buitenlandse investeerders, constateert Orbán. Andere EU-lidstaten zinspeelden er in de aanloop naar de top op investeerders te willen afschrikken om zo de Hongaarse economie te raken en Boedapest onder druk te zetten.

    "Hongaarse gelden zullen niet in Oekraïne eindigen", stelt Orbán op X. Hij doelt op de EU-subsidies voor Hongarije die door de Europese Commissie zijn bevroren omdat niet is verzekerd dat die goed worden besteed. De Europese Raad heeft in de afspraken nu herhaald dat alle landen gelijk behandeld worden door de Europese Commissie als het gaat om het bevriezen en weer vrijgeven van EU-subsidies. Volgens regeringsleiders als premier Mark Rutte is dat slechts een herhaling van afspraken, maar Orbán ziet dit als belangrijke overwinning.
  12. forum rang 8 het zwaard 1 februari 2024 20:52
    Von der Leyen: 50 miljard steun is 'duidelijk signaal' aan VS
    De toegezegde 50 miljard euro aan Oekraïne is ‘een heel duidelijk signaal’ aan de Russische president Vladimir Poetin. Dat heeft voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen gezegd in een eerste reactie op het nieuwe steunpakket van de EU. Eerder vandaag ging Hongarije - de enige dwarsligger van de lidstaten - onverwachts alsnog akkoord met de miljarden voor Oekraïne.

    De Duitse bondskanselier Olaf Scholz benadrukte dat de toezegging ook een signaal is aan de Verenigde Staten, waar de politiek momenteel eveneens steggelt over hernieuwde steun aan Oekraïne. De Republikeinen, met in het Huis van Afgevaardigden een meerderheid, zijn tegen het voorgestelde nieuwe steunpakket van president Joe Biden.
  13. forum rang 8 het zwaard 1 februari 2024 20:58
    Tot ontzetting van Kremlin stijgt populariteit van Poetins uitdager: “Ik denk dat ik president van Rusland word”
    Hij wordt omarmd door de tegenstanders van Poetin: Boris Nadezjdin. Nu hij de benodigde handtekeningen heeft kunnen verzamelen voor de registratie van zijn kandidatuur voor de komende presidentsverkiezingen in maart, blijft zijn populariteit stijgen - tot ontzetting van het Kremlin.
    Nadezjdin, die ervoor pleit om de invasie van Oekraïne te beëindigen, wekte de voorbije dagen een onverwacht enthousiasme op. In het hele land trotseerden tienduizenden Russen de kou om hun handtekening te zetten voor de anti-oorlogskandidaat, waardoor Nadezjdin 25 dozen vol handtekeningen aan de kihandtekeningen overgemaakt zou hebben.
    Een maand geleden, of zelfs twee weken geleden, geloofde niemand hierin. Sommigen dachten dat het mis zou gaan, dat er een kink in de kabel zou komen. Maar het is allemaal goed gegaan”, aldus Nadezjdin tijdens een persconferentie.
    Het is onaanvaard­baar dat tientallen miljoenen mensen in Europa lijden en het is vreselijk dat zo veel mensen omkomen

    Boris Nadezjdin
    Het Nederlandse duidingsprogramma ‘Nieuwsuur’ had ook een interview met hem. “Er moet vrede en vrijheid zijn in Rusland. Wat we hier de speciale operatie noemen, moet beëindigd worden”, vertelde de anti-oorlogskandidaat. “Het is onaanvaardbaar dat tientallen miljoenen mensen in Europa lijden en het is vreselijk dat zo veel mensen omkomen.”
    Nu het benodigde aantal handtekeningen is ingeleverd, is het maar de vraag of de kiescommissie zijn kandidatuur zal goedkeuren voor de Russische presidentsverkiezingen die plaatsvinden van 15 tot 17 maart. De kiescommissie heeft hiervoor tien dagen de tijd. Vaak worden er bij kandidaten van de oppositie procedurefouten ingeroepen.

    “Poetins tegenstanders vrijlaten uit gevangenis”
    Nadezjdin, die ook de autoritaire ontsporingen van huidig president Vladimir Poetin aanklaagt, is al zo’n dertig jaar actief in de politiek. “Onder Poetins bewind zijn de instellingen van de moderne staat vernietigd. We hebben geen onafhankelijk parlement. Maar eerste besluit wordt om Navalny, Jasjin en Kara-Moerza vrij te laten uit de gevangenis.”
    Kentering
    In de samenleving bespeurt hij een kentering, zo vertelde hij aan ‘Nieuwsuur’. “In het begin steunde een groot deel van de Russen de speciale operatie. Velen dachten dat het Russische leger Oekraïne snel zou verslaan en Zelensky de benen zou nemen en dat Europa Oekraïne niet zou steunen. Maar nu blijkt het tegendeel. Hoe langer het conflict duurt, hoe meer mensen beseffen dat er een einde aan moet komen. Niet alleen in Rusland, ook in Oekraïne en zeker ook in Europa.”
    Ook al is er meer aandacht voor hem, toch zou Nadezjdin niet veel kans maken om Poetin te verslaan. Desondanks gelooft de politicus toch in zijn kansen. “Ik hoop dat 17 maart misschien het einde, het begin van het einde van het Poetin-tijdperk inluidt”, zei de zestiger in een interview enkele dagen geleden.
    Hoe langer het duurt, hoe meer mensen me steunen

    Boris Nadezjdin
    En ook tegenover ‘Nieuwsuur’ toonde hij zich strijdvaardig. “Hoe langer het duurt, hoe meer mensen me steunen. Ik denk dat ik uiteindelijk de president van Rusland word. Het lijkt me sterk dat Poetin nog zes jaar aanblijft.”
  14. forum rang 4 Willempie3 1 februari 2024 22:39
    Die verkiezingen zijn al over 6 weken. Ik denk niet dat Poetin ineens de controle verliest. En anders zet ie gewoon een raampje open.
  15. forum rang 6 Fred 62 2 februari 2024 00:17
    quote:

    Willempie3 schreef op 1 februari 2024 22:39:

    Die verkiezingen zijn al over 6 weken. Ik denk niet dat Poetin ineens de controle verliest. En anders zet ie gewoon een raampje open.
    Het is te koud voor open ramen.
    Denk een kopje thee.
  16. Felix 2 februari 2024 05:48
    Omdat het uiteindelijk om het terugdrijven van Rusland gaat

    hier alle terreinwinsten van 1 februari
    volgens de pro-Oekrainse én objectieve site deepstatemap.live

    Terreinwinsten voor Rusland:
    - ten Zuid-Oosten van Krynky (regio Kherson) richting Krynky: 0,2 km2 deepstatemap.live/en#14/46.7314/33.0848

    Terreinwinsten voor Oekraine: geen

    Aantal terreinwinsten vanaf 8 december 2023
    voor Rusland: 97 x
    voor Oekraine: 10 x

    Totale oppervlakte terreinwinst vanaf 1 januari 2024
    voor Rusland: 49,2 km2
    voor Oekraïne: 3,6 km2
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 februari 2024 08:22
    Glasnost Gone reposted
    KyivPost
    @KyivPost
    "The design of war has changed" — Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine, #Zaluzhny, wrote an article for CNN.

    Zaluzhny outlined three main goals to focus efforts on in the war against Russian aggression in 2024

    Establishing a system to equip the Ukrainian Armed Forces with high-tech resources.

    Implementing a new philosophy of training and conducting operations, considering limitations in means and methods of deployment.

    Mastering new combat capabilities in the shortest possible time.

    According to Zaluzhny, Ukraine already has the capabilities to overcome the Russians and ensure the existence of statehood.

    pbs.twimg.com/media/GFRatoUWUAAzZAq?f...
64.438 Posts
Pagina: «« 1 ... 2979 2980 2981 2982 2983 ... 3222 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.392
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.056
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.790
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.448
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.819
ageas 5.843 109.790
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.037
Air France - KLM 1.024 34.407
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.551
Allfunds Group 3 1.241
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 343
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.595
AMG 965 126.803
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.220
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.812
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.206
Aroundtown SA 1 190
Arrowhead Research 5 9.327
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.795
ASML 1.762 77.984
ASR Nederland 18 4.181
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.825
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 juni

    1. Vergadering OPEC+
  2. 03 juni

    1. Inkoopmanagersindex industrie mei, def. (Jap)
    2. Inkoopmanagersindex industrie Caixin mei (Chi)
    3. Omzet detailhandel april (NL)
    4. DSM-Firmenich Beleggersdag
    5. Inkoopmanagersindex industrie mei, def. (Jap)
    6. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (Dld)
    7. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (VK)
    8. Inkoopmanagersindex industrie mei def. (eur)
    9. Inkoopmanagersindex industrie (S&P) mei def. (VS)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht