Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.542 Posts
Pagina: «« 1 ... 3048 3049 3050 3051 3052 ... 3178 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 21 februari 2024 18:29
    Noel Reports :

    Bevestigd.

    Russische troepen hebben het dorp Pobjeda, ten zuiden van Mar'inka, bezet.

    Kaart --Mariinka midden onder kaart met. daaronder Pobjeda rechtsboven het onlangs veroverde Avdiivka --beiden zijn dorpjes dichtbij Donetsk stad, midden rechts
    Vanuit deze dorpjes kan Oekraïne Donetsk sta met artillerievuur bereiken en is het de Russen er alles an gelegen de Oekraïners te verdrijven
    Mariinka was eerder aldoor de Russen veroverd --Avdiivka afgelopen week door de Russen veroverd
    Nu zijn de Russen dus doorgestoten naar Pobjeda bij Mariinka

    kaart
    maps.app.goo.gl/BmHsu7ytPStxMgrJ6

    Het eigenlijke doel van Putin is om voor de verkiezingen van 15 tot 17 maart de gehele Donetsk regio te veroveren -- maar tot de westgrens is dat nog 85 km te gaan -- weinig kans dat dat op korte termijn gaat lukken

    >>>en op deze puinhoop in Pobjeda wordt ( bij 2:40 minuut ) trots de Russische vlag gehesen

    video 3:12 minuut

    twitter.com/NOELreports/status/176024...
  2. forum rang 10 luchtschip 21 februari 2024 18:32
    Volgens de Nationale Garde van Arizona zullen in totaal twaalf Oekraïense piloten tussen mei en augustus de training op F-16 straaljagers voltooien.

    De eerste groep van vier begon medio oktober met trainen bij de 162nd Fighter Wing in Tucson, Arizona.

    twitter.com/NOELreports/status/176020...
  3. [verwijderd] 21 februari 2024 20:54
    Mogelijk zal een deel van de medestanders onder de bevolking opponenten van Poetin door de dood van Nemtsov en Navalny radicaliseren.
    Het heft plaatselijk in eigen hand nemen en overgaan tot geweldadige akties tegen het meedogenloze bewind vsn het Russisch regiem.
    Ik acht de kans groot in het lopend en volgende jaren.
  4. DAGEVOS 22 februari 2024 05:56
    [Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
  5. forum rang 8 het zwaard 22 februari 2024 11:13
    Ex-president Medvedev: 'Russische troepen moeten misschien Kiev bereiken'
    De voormalige Russische president Dmitri Medvedev zegt dat Russische troepen mogelijk tot in de Oekraïense hoofdstad Kiev moeten doorstoten om de doelen van de Russische "speciale militaire operatie" te bereiken. Medvedev deed de uitspraken aan het Russische persagentschap TASS.

    Medvedev zegt dat Oekraïners en Russen één natie zijn en dat de Oekraïense regering "moet vallen".

    Volgens SOB Medvedev
  6. forum rang 8 het zwaard 22 februari 2024 11:15
    Ambassadeurs EU-landen eens over verlenging gunstige importregels landbouwproducten uit Oekraïne en Moldavië
    De ambassadeurs van de EU-landen zijn het vandaag eens geworden over de verlenging van de gunstige importregels voor landbouwproducten uit Oekraïne en Moldavië. Er komen wel aanpassingen van de heffingen op kippen, eieren en suiker om de Europese boeren tegemoet te komen. De Europese ministers van buitenlandse zaken en het Europees Parlement moeten nog instemmen met de verlenging.

    De speciale importregels, bedoeld om de economie in beide kandidaat-EU-landen te ondersteunen, zouden deze zomer aflopen, maar worden met een jaar verlengd. Een andere verandering is dat het gemakkelijk wordt "corrigerende maatregelen" te nemen als een lidstaat economische problemen door de import uit Oekraïne en Moldavië krijgt. Nu kan dat alleen als de gehele EU wordt getroffen.

    Poolse boeren, die vinden dat zij te lijden hebben onder de toestroom van Oekraïense landbouwproducten, protesteren al langer tegen het landbouwbeleid van de Europese Unie. Ze hebben transportknooppunten geblokkeerd en graan uit Oekraïense vrachtwagens gehaald. Bovendien bemoeilijken de blokkades ook het vervoer van wapens richting Oekraïne, aldus de Oekraïense president Zelensky, die woedend is over de boerenacties.

    Ook de Poolse regering zit met de boerenprotesten in de maag nu er aanwijzingen voor Russische infiltratie van de betogingen zijn opgedoken. Tijdens recente boerenblokkades werden leuzen gebruikt, waarin de Russische oorlog tegen Oekraïne werd geprezen. Media toonden beelden van een tractor met een Sovjetvlag en een poster met de woorden: "Poetin, ruim Oekraïne, Brussel en onze leiders op."

    Volgens het Poolse ministerie van buitenlandse zaken zijn het niet de boeren zelf, maar bewegingen van buitenaf die mogelijk onder invloed van de Russische inlichtingendiensten proberen de protestbeweging over te nemen. De Poolse justitie heeft een onderzoek ingesteld naar betogers die pro-Russische leuzen gebruiken.
  7. forum rang 7 A3aan 22 februari 2024 11:44
    Stilletjes vandaag hier. Ik denk wat ik denk. Maar dat doe ik al enige maanden en past niet op dit forum. Maar ik lijk wel gelijk te krijgen. Ben ik dan de enige met normaal denkvermogen.
  8. forum rang 9 josti5 22 februari 2024 12:04
    quote:

    A3aan schreef op 22 februari 2024 11:44:

    Stilletjes vandaag hier. Ik denk wat ik denk. Maar dat doe ik al enige maanden en past niet op dit forum. Maar ik lijk wel gelijk te krijgen. Ben ik dan de enige met normaal denkvermogen.
    —————
    Je bent nog wel een van de weinige aanwezigen met normaal denkvermogen.
  9. forum rang 8 closer 22 februari 2024 12:12
    quote:

    A3aan schreef op 22 februari 2024 11:44:

    Stilletjes vandaag hier. Ik denk wat ik denk. Maar dat doe ik al enige maanden en past niet op dit forum. Maar ik lijk wel gelijk te krijgen. Ben ik dan de enige met normaal denkvermogen.
    Trots beweren "de enige met normaal denkvermogen" te zijn, maar tegelijkertijd te laf om te zeggen wat je denkt.
    Met zulke figuren is de oorlog bij voorbaat al verloren.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 februari 2024 12:16
    NOELREPORTS
    @NOELreports
    ·
    5h
    Russian losses per 22/02/24 reported by the Ukrainian general staff

    +1160 men
    +7 tanks
    +35 APVs
    +41 artillery pieces
    +5 MLRS
    +2 AD systems
    +1 aircraft
    +36 UAVs
  11. forum rang 7 A3aan 22 februari 2024 12:37
    quote:

    josti5 schreef op 22 februari 2024 12:16:

    Laat je niet uit je tent lokken, A3aan.
    Ik heb heel veel gekampeerd, dus ik weet wat het is .Ik probeerde een mooie meid juist naar binnen te lokken. Lol!
  12. forum rang 8 closer 22 februari 2024 12:40
    quote:

    josti5 schreef op 22 februari 2024 12:16:

    Laat je niet uit je tent lokken, A3aan.
    Tent? Hij zit niet in een tent, hij hangt het slachtoffer uit in zijn cel van zelfcensuur.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 februari 2024 14:37
    NOELREPORTS
    @NOELreports
    ·
    2h
    The Spanish intelligence services have no doubt that the Kremlin is behind the murder of Maxim Kuzminov in Alicante. Kuzminov was a Russian captain who defected to Ukraine in August 2023 and flew to Ukraine with his Mi-8 AMTSh helicopter.

    twitter.com/NOELreports/status/176062...
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 februari 2024 15:02
    KIJK. Opnieuw vogel voor de kat: Russen staan voor tweede dag op rij op open plek, voor tweede dag op rij weet drone hen te vinden

    Oekraïne heeft opnieuw twee artillerieaanvallen op Russische troepen uitgevoerd. De Russische soldaten verzamelden zich op een open plek in het Oleshky Sands National Nature Park om een dorp in Cherson aan te vallen. Op dronebeelden is te zien hoe ze vervolgens worden opgeblazen door een nauwkeurige aanval. Dat gebeurt slechts een dag nadat 65 Russische militairen in één klap gedood werden door een Himars-aanval.
    Redactie 22 feb. 2024 Laatste update: 13:14

    De Russische soldaten werden geïnspecteerd in voorbereiding van een aanval op het dorp Krynky, in het zuiden van Oekraïne. Het dorp doet dienst als bruggenhoofd, een overmeesterd gebied aan vijandelijke zijde vanwaar het eigen optreden voortgezet kan worden. Volgens Oekraïense bronnen sterven er minstens 60 militairen.

    KIJK OOK. Een dag eerder werden 65 Russische soldaten in één klap gedood door raketaanval
  15. forum rang 7 Succes 22 februari 2024 15:20
    quote:

    Keep-it-simple schreef op 22 februari 2024 13:44:

    Beter informatie over de oorlog in Oekraine dan de persoonlijke aanvallen heen en weer.
    Voor u enig leesvoer.

    www.cnn.com/europe/live-news/russia-u...
    Former Putin speechwriter says discontent toward Putin in Russian society is on the rise

    From CNN’s Mariya Knight

    Discontent toward Russian President Vladimir Putin in Russian society is on the rise, according to Abbas Gallyamov, Putin's former speechwriter.

    Gallyamov noted that Russia's capture of Avdiivka will be a key factor to “suppress this discontent” and “strengthen Putin’s domestic standing” ahead of Russian elections.

    If there were no victory in Avdiivka, Putin would fail to “solidify his control” over Russia, Gallyamov told CNN's Brianna Keilar Wednesday.

    This military gain gave him “an additional injection of legitimacy” and is very beneficial for his presidential campaign.

    Talking about people reportedly detained across Russia over vigils for opposition figure Alexey Navalny, Gallyamov said “sooner or later this will definitely backfire” because the discontent in society is growing and “at some moment it can become very strong.”

    Gallyamov said Putin is trying to get rid of all the opposition leaders to at least make discontent in Russian society be "unstructured," "disorganized" and "leaderless" ahead of future elections.
  16. forum rang 4 shaai 22 februari 2024 15:49
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 februari 2024 15:02:

    KIJK. Opnieuw vogel voor de kat: Russen staan voor tweede dag op rij op open plek, voor tweede dag op rij weet drone hen te vinden

    Oekraïne heeft opnieuw twee artillerieaanvallen op Russische troepen uitgevoerd. De Russische soldaten verzamelden zich op een open plek in het Oleshky Sands National Nature Park om een dorp in Cherson aan te vallen. Op dronebeelden is te zien hoe ze vervolgens worden opgeblazen door een nauwkeurige aanval. Dat gebeurt slechts een dag nadat 65 Russische militairen in één klap gedood werden door een Himars-aanval.
    Redactie 22 feb. 2024 Laatste update: 13:14

    De Russische soldaten werden geïnspecteerd in voorbereiding van een aanval op het dorp Krynky, in het zuiden van Oekraïne. Het dorp doet dienst als bruggenhoofd, een overmeesterd gebied aan vijandelijke zijde vanwaar het eigen optreden voortgezet kan worden. Volgens Oekraïense bronnen sterven er minstens 60 militairen.

    KIJK OOK. Een dag eerder werden 65 Russische soldaten in één klap gedood door raketaanval
    www.hln.be/buitenland/kijk-opnieuw-vo...
63.542 Posts
Pagina: «« 1 ... 3048 3049 3050 3051 3052 ... 3178 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.348
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.903
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.373
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.312
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.328
Allfunds Group 3 1.194
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.259
AMG 965 125.722
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.114
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.601
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.270
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.681
ASML 1.762 76.921
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht