Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.872 Posts
Pagina: «« 1 ... 3488 3489 3490 3491 3492 ... 3544 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 closer 6 maart 2024 13:11
    quote:

    gnocchi. schreef op 6 maart 2024 12:50:

    Ik ben bang dat ze Donald toch gaat ondersteunen.
    Na haar groeiende kritiek verspeelt ze dan wel haar geloofwaardigheid.
    Maar dat lijkt Republikeinen sowieso niet te boeien.

    Oh, vond net dit:
    "Haley zal woensdag geen goedkeuring aankondigen, vertelden twee mensen aan NBC News. In plaats daarvan zal ze Trump, die bijna de afgevaardigden heeft die nodig zijn om de Republikeinse nominatie binnen te halen, aanmoedigen om de steun te verdienen van de Republikeinen en onafhankelijke kiezers die haar steunden, aldus een van de bronnen." www.cnbc.com/2024/03/06/nikki-haley-t...

    Slappe hap, weer.
  2. forum rang 8 closer 6 maart 2024 16:49
    Het kan nog slapper.

    - - - - - - - - - -

    BREAKING: McConnell endorses Trump after years of acrimony between the two men
    The Senate minority leader is the highest-ranking Republican to back Trump, and the move could help the former president with major donors
    www.washingtonpost.com/elections/2024...
  3. forum rang 10 voda 6 maart 2024 17:18
    Trump en Biden hengelen naar stemmen van aanhangers Nikki Haley
    17 min geleden in BUITENLAND

    WASHINGTON - Vlak nadat de Republikein Nikki Haley haar presidentscampagne had stopgezet hebben Donald Trump en Joe Biden haar aanhangers al opgeroepen zich bij hun strijd aan te sluiten. Haley sprak veel gematigde Republikeinen en kiezers in het midden aan waardoor het nog niet duidelijk is wie zij in november zullen steunen.

    „Ik nodig alle Haley-aanhangers op om zich aan te sluiten bij de grootste beweging in de geschiedenis van ons land”, schreef Trump op zijn platform Truth Social. „Biden is de vijand. Hij verwoest ons land.”

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/nieuws/1811744909/tr...
  4. forum rang 9 gnocchi. 6 maart 2024 19:06
    Het stond natuurlijk voor iedereen vast dat Donald de nomenatie zou winnen.
    De president verkiezing is in november. Er komen veel rechtszaken, we zullen zien hoe dat gaat verlopen.

    ======================================================
    Rechtszaak onthult nieuwe details over Trump's nep kiezersplan - en banden met GOP senator
    Sarah K. Burris
    6 maart 2024 12:06PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/2020-fake-electors-r...

    Republikeinse advocaten hebben deze week een schikking getroffen in een rechtszaak in Wisconsin waarbij Kenneth Chesebro en een weinig bekende advocaat genaamd Jim Troupis betrokken waren bij het opzetten van het nep kiezers complot, meldde Wisconsin Public Radio.

    De civiele rechtszaak was aangespannen door het liberale bedrijf Law Forward in samenwerking met het Institute for Constitutional Advocacy and Protection (I-CAP).

    ICAP-directeur Mary McCord, een MSNBC-analist en voormalig ambtenaar van Justitie, legde in haar podcast met co-host en voormalig assistent-procureur Andrew Weissmann uit dat Troupis al op 8 november 2020 met Chesebro begon te praten om een plan uit te broeden om frauduleuze beweringen te creëren en in te dienen dat Trump het kiescollege in Wisconsin had gewonnen.

    Het idee was dat ze zouden worden doorgegeven aan toenmalig vicepresident Mike Pence, die ze zou tellen in plaats van de authentieke.

    De nepkiezers kwamen vervolgens bijeen op 14 december en dienden hun namen en informatie in alsof ze echte vertegenwoordigers waren van het Kiescollege.

    De zaak van ICAP was gericht tegen de kiesmannen en de advocaten.

    "Dit werd echt aangestuurd door de advocaat van de Trump-campagne, Jim Troupis, in Wisconsin," legt McCord uit.

    Het doel van de rechtszaak was om een rechtbank ondubbelzinnig te laten zeggen dat wat er was gedaan "onwettig en een civiele samenzwering" was, vervolgde McCord.

    Chesebro vroeg Troupis om het complot op te schrijven in een memo die vervolgens naar de Trump-campagne kon worden gestuurd, aldus de rechtszaak. Troupis werd vervolgens in contact gebracht met Trump advocaten Rudy Giuliani en Boris Epshteyn.

    Dankzij de rechtszaak werden alle documenten, e-mails en sms-berichten openbaar gemaakt.

    Een van de belangrijkste onderdelen van het argument van de Trump-bondgenoten was het idee dat het 12e Amendement niet duidelijk vermeldt hoe stembiljetten moeten worden geteld, dus de bondgenoten konden de boel in de war schoppen door nepkiezers naar toenmalig vicepresident Mike Pence te sturen.

    De kiesmannen uit Wisconsin vonden hun weg naar Washington, D.C., dankzij GOP-medewerker Alesha Guenther die ze naar het Capitool vloog. Ze vonden hun weg naar de Republikeinse senator Ron Johnson uit Wisconsin, die beweerde dat hij geen idee had hoe het hele plan in zijn werk ging.

    De vrijgegeven e-mails en sms'jes zeggen echter iets anders. Volgens een sms van Troupis aan Chesebro zei laatstgenoemde dat hij "gisteravond" telefonisch met Johnson sprak over Pence, "gewoon om zijn temperatuur op te nemen". Vervolgens legde hij het plan uit aan Johnson een volle maand voor 6 januari 2021, onthullen de berichten.

    "Ik was me ervan bewust dat we dit pakketje kregen en dat iemand wilde dat wij het bezorgden, dus we namen contact op," vertelde Johnson Manu Raju van CNN op 21 juni 2022.

    Toen Raju vroeg wie hem de valse kiesmannen had gegeven, beweerde hij: "Ik heb geen idee."

    "Ik was niet betrokken bij een alternatieve kiezerslijst. Ik had er zelfs geen idee van dat dit aan ons zou worden geleverd, het werd van staf tot staf geleverd. Mijn stafchef deed wat juist was. Hij nam contact op met de staf van de vicepresident. Ze zeiden dat ze het niet wilden, dus we hebben het niet afgeleverd," zei hij destijds.

    Johnsons assistent, Sean Riley, vertelde Pence's wetgevingsdirecteur Chris Hodgson dat ze de lijst voor Michigan en Wisconsin hadden.

    "Geef die niet aan hem," antwoordde Hodgson.

    Weissmann zei op de podcast dat de e-mails en sms'jes bewijzen dat Chesebro en Troupis precies wisten wat ze deden.

    "Het was een openbare overlast omdat het invloed had op de gemeenschap in Wisconsin en hun vermogen om hun stemmen daadwerkelijk te laten tellen en dat het een andere wet overtrad ... waar deze kiezers de positie innamen van echte kiezers, ook al waren ze niet de echte kiezers," legde McCord uit. "Dus gebruikten we deze civiele rechtszaken om de rechtbank te laten zeggen dat dit onwettig is en om te voorkomen dat ze dit ooit weer zouden doen."

    "Het is zo belangrijk dat deze zaken tot een rechtszaak komen, want alles wat je hebt gezien - en nu een beetje daarbuiten - dat is het hele punt van een rechtszaak voor iedereen om te zien," zei Weissmann.

    Luister hier naar de volledige podcast.
    podcasts.apple.com/us/podcast/prosecu...
  5. forum rang 9 gnocchi. 6 maart 2024 19:30
    Fani Taifa Willis is een Amerikaanse advocaat. Zij is de officier van justitie van Fulton County, Georgia , dat het grootste deel van Atlanta omvat , en dient sinds 2021. Zij is de eerste vrouw die dit ambt bekleedt. Willis deed onderzoek naar de presidentsverkiezingen van 2020 in Georgië , wat resulteerde in aanklachten tegen Donald Trump en 18 vermeende mede-samenzweerders op beschuldiging van afpersing en andere misdaden.
    Bron wikipedia. en.wikipedia.org/wiki/Fani_Willis
    ===========================================================
    De ploeg van Donald probeerd op alle mogelijke manieren Willis van de zaak af te halen zo dat Donand niet berecht kan worden. Dit is nu al weken aan de gang.
    ===========================================================

    Is dat je argument?' Trump medeverdachte's advocaat vernietigd in Georgia Senaat hoorzitting
    David Edwards
    6 maart 2024 12:58PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/ashleigh-merchant-ho...

    Ashleigh Merchant, een advocaat voor één van de medegedaagden van Donald Trump in Georgia, werd gegrild door een Democratische senator tijdens een hoorzitting over Fulton County District Attorney Fani Willis.

    Howard Jones, senator van de staat Georgia, zette Merchant onder druk nadat ze Willis ervan beschuldigde ten onrechte te hebben geprofiteerd van een affaire met speciaal aanklager Nathan Wade. Volgens de theorie van Merchant betaalde Willis Wade om Trump te vervolgen en ontving ze vervolgens smeergeld in de vorm van vakanties.

    "En hoeveel verdient mevrouw Willis?" vroeg Jones.

    "Tweehonderd en iets duizend per jaar," zei Merchant.

    "Dus jouw argument is dat iemand die 200.000 dollar per jaar verdient eigenlijk vervolgingen opzet om op een reis te gaan die 3500 dollar kost," merkte Jones op. "Dat is je argument?"

    "Nee, nee, niet op zichzelf," hield Merchant vol.

    "Ik bedoel, je hebt het over op zichzelf," merkte de senator op. "Ik heb het over wat er in [juridische] briefs staat. Ik weet niet waar u nog meer over speculeert. Ik heb het gewoon over wat er in de notities staat dat dit is, dit is het voordeel dat ze kreeg."

    "En alles wat ik zeg is dat ik een persoon heb die $200.000 verdient en het voordeel dat je in de briefing zet, niet wat je misschien zegt dat je ergens anders kunt vinden, maar het voordeel in de briefing is dat ik op reis ga voor $3.300, $4.400," voegde hij eraan toe. "En ze hebben al deze aanklachten verzonnen om voor $3.300 op een driedaagse cruise te gaan. Ik bedoel, dat is je argument. Als dat je argument is, dan is dat je argument."

    Merchant van haar kant hield vol dat er meer aan de hand was met haar klachten over Willis en Wade.

    "Wat staat er nog meer in de brief?" daagde Jones haar uit.

    "Veel feiten, veel wetgeving," merkte Merchant op.

    "Nee, nee, wat betreft daadwerkelijk financieel voordeel," volgde Jones.

    "Ik wilde geen, zoals u het noemt, speculatie," gaf Merchant toe. "Ik wilde niet speculeren over iets anders."

    Merchant vertegenwoordigt Mike Roman, die beschuldigd wordt van samenzwering met anderen om de presidentsverkiezingen van 2020 in Georgia ongeldig te maken.

    Bekijk de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=VzN7TEx_Yeo
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 7 maart 2024 04:40
    Republikeinse fractieleider Amerikaanse Senaat neemt bocht en steunt nu toch Donald Trump.

    Mitch McConnell steunt dan toch Donald Trump bij zijn campagne om opnieuw president van de Verenigde Staten te worden.
    Daarmee neemt de fractieleider van de Republikeinen in de Amerikaanse senaat een bocht van formaat.

    Donald Trump en Mitch McConnell hadden de voorbije jaren letterlijk geen woord gewisseld, nadat McConnell had gezegd dat hij Donald Trump mee verantwoordelijk achtte voor de bestorming van het Capitool, in januari 2021. Nu het duidelijk is dat Donald Trump de voorverkiezingen bij de Amerikaanse Republikeinen zal winnen, laat McConnell weten dat hij Donald Trump in de campagne toch zal steunen.

    Mitch McConnell (82) kondigde vorige week aan dat hij de functie van fractievoorzitter in de Senaat voor de Republikeinen in november zal neerleggen.
    McConnell kreeg de voorbije maanden enkele black-outs tijdens toespraken.

    www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/03/07/repub...
  7. forum rang 8 GakGak 7 maart 2024 10:17
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 7 maart 2024 04:43:

    [Modbreak IEX: Gelieve hier geen door copyright beschermde artikelen van media te plaatsen, bericht is verwijderd. Deze account is geschorst.]
    www.iex.nl/Forum/Topic/1400029/Koffie...
    .
    Geen goede nachtrust wensen meer gericht aan trump ?
    .
    Dan maar compenseren met de volgende berichten die trump zeker zal kunnen waarderen, dol als hij
    is op feiten:
    .
    www.youtube.com/watch?v=GT2WmC0YS9Q
  8. forum rang 8 GakGak 7 maart 2024 10:53
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 6 maart 2024 07:46:

    Ik vraag me nog steeds af wat er gebeurt als Trump voor de verkiezingen overlijdt of ernstig ziek wordt en bovendien Biden er dan ook mee gaat stoppen.
    Biden doet immers alleen mee om Trump te stoppen.
    .
    Hij zal zich wel beroepen op de wet van de remmende voorsprong.
    Alle Democratische ongeremde projectielen om hem heen waren kansloos door de macht van de partij.
    Dezelfde partij die ook vond dat mevrouw Clinton aan de beurt was, toen ze dat zelf ook vond en we
    weten hoe ongewenst ze was bij de zwevende kiezers en hoe dat afliep....met de slechtste president ooit die
    met zijn grote bek alle ontevreden kiezers zijn kant op trok met de belofte Hillary naar de gevangenis te sturen.

    Een van zijn vele leugens.

    Het wordt pas interessant als beide bejaarde slechte kandidaten het loodje leggen of handelings onbekwaam worden.
    Haley lijkt dan een remmende (?) voorsprong te hebben maar heeft met haar laatste uitlatingen wel weer een
    motie van wantrouwen opgeroepen door trump het allerbeste te wensen omdat ze over 4 jaar aan de beurt
    wil zijn.

    Ongeveer zoals de positie van Hilary na Obama tegenover wie ze kansloos was.
    Vaak werkt zoiets niet.

    Dus dan wordt het pas echt interessant omdat de twee bolwerken en machtspartijen niet meer alle
    touwtjes in handen hebben en meerdere kandidaten alsnog kunnen laten zien dat ze iets kunnen gaan betekenen.

    Niet zonder meer de rijkste met de meeste sponsors of verstikt door partijbelangen en te afhankelijk van
    de steun van de oude politiek.

    (Zoiets als de Baudet, van der Plas en Omtzigt drama´s zoals wij ze kennen ;O).
    .........................
    Maar alles beter dan een demente onbetrouwbare bejaarde en gelukkig is het de ver-van-ons-bed show.
  9. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 14:25
    Donald Trump smeekt om genade aan de vooravond van financiële ondergang
    Bill Palmer | 8:46 pm EST 6 maart 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump heeft tot het einde van deze week de tijd om een borgsom te storten voor zijn veroordeling van $83,3 miljoen voor E. Jean Carroll. Als dat niet gebeurt, zal het proces om beslag te leggen op zijn bezittingen maandag beginnen.
    Nu smeekt het juridische team van Trump de rechter om de deadline met drie dagen te verlengen zonder enige goede reden. Het klinkt alsof Trump wanhopig probeert om het geld bij elkaar te krijgen, te weinig heeft en zelfs maar een beetje tijd probeert te rekken in de hoop ergens onder een steen nog meer geld te vinden.
    Dit riekt naar wanhoop. Dit komt nadat het juridische team van Trump al heeft geprobeerd om de rechtbank te vragen of hij een borgsom kan storten die slechts een fractie is van wat hij schuldig is in zijn civiele fraudezaak in New York. Het is overduidelijk dat Trump niet in staat is om de volledige borg te betalen in beide zaken.

    Ondertussen beweert www.palmerreport.com/analysis/donald-... Trump domweg in interviews dat hij genoeg geld heeft om een borg te betalen. Dit ondermijnt alleen maar wat zijn advocaten proberen te doen met deze vullingen. Trump begrijpt dit misschien niet, maar rechters kunnen de tv-interviews van Trump zien en kunnen dit gebruiken als basis voor hun beslissingen.
  10. forum rang 6 Plein777 7 maart 2024 18:39
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 7 maart 2024 04:43:

    [Modbreak IEX: Gelieve hier geen door copyright beschermde artikelen van media te plaatsen, bericht is verwijderd. Deze account is geschorst.]
    www.iex.nl/Forum/Topic/1400029/Koffie...
    Nu dat Nikki Haley is afgehaakt kan trump de nominatie van de republikeinse partij als kandidaat niet meer ontgaan.

    Sterker nog het ziet er naar uit dat trump de volgende president van de usa gaat worden en biden zal opvolgen, ondanks alle rechtszaken die tegen hem lopen.

    Ik denk dat jij de enige bent op dit forum die hier blij mee zal zijn :-)
  11. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 20:19
    Ethische commissie Fulton County weigert klachten tegen Fani Willis te behandelen
    David Edwards
    7 maart 2024 10:39AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/fani-willis-ethics-c...

    De ethische commissie van Fulton County heeft besloten om twee klachten tegen officier van justitie Fani Willis niet te behandelen.

    De raad zou de klachten donderdag behandelen. Maar donderdagochtend had de raad de klachten tegen Willis van de agenda gehaald.

    David Wickert van de Atlanta Journal-Constitution meldde dat het bestuur "heeft besloten dat het geen jurisdictie heeft over Willis, een grondwettelijk ambtenaar van de staat". twitter.com/dwickert/status/176574942...

    Willis werd beschuldigd van corruptie omdat ze een affaire had met een van de aanklagers van een team dat voormalig president Donald Trump vervolgde. Een hoorzitting voor een rechter werd vorige week afgerond na getuigenissen van verschillende getuigen. Een beslissing over de vraag of Willis gediskwalificeerd wordt, wordt binnen minder dan twee weken verwacht.

    Trump en verschillende van zijn medewerkers zijn beschuldigd van een ernstige poging om de uitslag van de presidentsverkiezingen van 2020 in de staat te verstoren. De aanklachten werden openbaar gemaakt na een grondig onderzoek onder leiding van Willis.

    In dit onderzoek werden de pogingen van Trump en zijn team om de overwinning van Joe Biden in Georgia ongedaan te maken onder de loep genomen, waarbij de aandacht werd gevestigd op een controversieel telefoongesprek dat Trump voerde met de minister van Buitenlandse Zaken van Georgia, Brad Raffensperger. In dit telefoongesprek suggereerde Trump dat Raffensperger genoeg stemmen kon "vinden" om de verkiezingsuitslag in zijn voordeel te veranderen.

    Deze aanklachten zijn een belangrijke ontwikkeling, omdat ze een voormalige Amerikaanse president direct betrekken bij beschuldigingen van het ondermijnen van het verkiezingsproces.

  12. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 20:24
    Trump geraakt met meer juridische kosten nadat rechtszaak tegen Britse spion flopt
    Travis Gettys
    7 maart 2024 2:10PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/christopher-steele-l...

    Donald Trump werd veroordeeld tot het betalen van een zes-cijferige juridische rekening aan een bedrijf opgericht door de voormalige Britse spion achter een berucht rapport dat hem in verband bracht met Rusland.

    De rechter in Londen die vorige maand de zaak van de voormalige president tegen Orbis Business Intelligence verwierp, beval Trump om $382.000 aan juridische kosten te betalen aan het bedrijf dat opgericht werd door Christopher Steele, die ooit de Rusland-desk leidde voor de Britse geheime inlichtingendienst, of MI6, meldt ABC News.

    Trump had het bedrijf aangeklaagd over een dossier dat Steele in 2016 had samengesteld en dat wulpse beschuldigingen bevatte dat de voormalige reality tv-ster het risico liep op chantage door het Kremlin. Rechter Karen Steyn oordeelde op 1 februari dat de aanklacht "gedoemd was te mislukken" en beval hem om de advocaatkosten van het bedrijf terug te betalen.
    De videospeler speelt momenteel een advertentie af. Je kunt de advertentie in 5 seconden overslaan met een muis of toetsenbord.

    De advocaat van de voormalige president, Hugh Tomlinson, voerde aan dat Trump "reputatieschade en leed" had geleden door de "schandalige beweringen" in het dossier dat hij "seksfeesten" had bijgewoond in Sint Petersburg en omging met sekswerkers in Moskou.

    Orbis voerde als tegenargument aan dat het rapport nooit bedoeld was geweest om openbaar te worden gemaakt en door BuzzFeed was gepubliceerd zonder toestemming van Steele of het bedrijf, en de advocaten van het bedrijf zeiden ook dat de aanklacht te laat was ingediend.

    Het bedrijf had 809.000 dollar aan juridische kosten teruggevorderd, maar de rechter verlaagde dat bedrag met meer dan de helft omdat ze zei dat de zaak slechts een eendaagse hoorzitting had vereist.

    Een Amerikaanse federale rechter verwierp een soortgelijke klacht in 2022 tegen Steele, voormalig Democratisch rivaal Hillary Clinton en voormalige FBI-functionarissen.

    De voormalige president is veroordeeld tot het betalen van bijna een half miljard dollar aan boetes na fraude, seksueel misbruik en laster zaken tegen hem in New York, en hij wordt ook geconfronteerd met vier strafrechtelijke vervolging en extra civiele processen.
  13. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 20:30

    Jack Smith onthult dat hij nog steeds interviews afneemt in de zaak Trump geheime documenten
    David Edwards
    7 maart 2024 11:07AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/jack-smith-classifie...

    Special counsel Jack Smith onthulde in een gerechtelijk dossier dat zijn team nog op woensdag van deze week interviews heeft afgenomen in de zaak van geheime documenten tegen voormalig president Donald Trump en twee anderen.

    In een reactie aan U.S. District Court rechter Aileen Cannon op donderdag, diende Smith rechtbankdocumenten in met details van ontdekte documenten die aan de verdediging waren overhandigd.

    "De Verenigde Staten van Amerika, door en via het kantoor van de Special Counsel, dient deze pleitnota in om eerdere antwoorden aan te vullen", aldus de indiening. "Volgens het beschermingsbevel dat in deze zaak is uitgevaardigd (ECF nr. 27), heeft de regering dertien eerdere producties van niet-gerubriceerde informatie verstrekt aan de gedaagden Donald J. Trump, Waltine Nauta en Carlos De Oliveira."

    De indiening voegde daaraan toe: "Op 7 maart 2024 verstrekte de regering een veertiende productie van niet-gerubriceerde informatie aan de raadslieden van de gedaagden ('Productie 14'). Productie 14 bestaat uit negen pagina's en bevat de memorie van een interview uitgevoerd op 6 maart 2024."

    Het was niet meteen duidelijk wie het kantoor van de Special Counsel had geïnterviewd of waarom.

    Trump wordt beschuldigd van het verkeerd omgaan met geheime documenten die ontdekt zijn op zijn landgoed Mar-a-Lago in Florida.
    Autoriteiten beweren dat een reeks geclassificeerde documenten, sommige gemarkeerd met de hoogste classificatieniveaus voor gevoelige informatie over de nationale veiligheid, niet aan de overheid werden geretourneerd zoals vereist, maar werden bewaard in de privéwoning en club van Trump - de specifieke aanklachten die zijn ingediend gaan in op het illegaal bewaren van informatie over de nationale defensie, een ernstige federale overtreding.
  14. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 20:37
    Het lijkt erop dat de geldproblemen van Donald Trump erger worden
    Bocha Blue | 12:01 pm EST 7 maart 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/news/looks-like-...

    Er zijn maar weinig dingen zo opwindend als wanneer een goede politicus groots wint. En dat is precies wat er gebeurde met president Biden op Super Tuesday. Ik kan me voorstellen dat de mensen die betrokken waren bij zijn campagne met een glimlach op hun gezicht zijn gaan slapen. Helaas kan hetzelfde niet gezegd worden van de Republikeinen - en hun puinhoop van een potentiële kandidaat in Donald Trump.

    Trump had dus geen geweldige avond. Wat heb je aan het winnen van staten als zoveel mensen in je partij verklaren dat ze je man haten? Dat is in feite wat er met Trump gebeurde. Maar dat is niet het ENIGE wat er gebeurde. De setting was Mar-a-Lago. Het evenement was een kijkfeest. Hoe spannend! Trump en al zijn slijmerige mensen bij elkaar. Ik ben blij dat ik er niet bij was.

    Wat bleek, sommige feestgangers waren ook niet zo vrolijk. Dat komt omdat dit "feest" al snel veranderde in het feest van de hel. Wat willen campagnemedewerkers meestal doen aan het einde van een evenement als Super Tuesday? Chillen. Ontspannen. Tot rust komen. Misschien een glas wijn drinken.

    "GEEN GRATIS ALCOHOL. O jee. Het lijkt erop dat de geldproblemen van Donald Trump doorwerken in zijn campagnefeesten. Verbazingwekkend genoeg beknibbelde Donald Trump op zijn eigen feestje. Er kwamen een paar honderd mensen opdagen in Mar-a-Lago. Maar er was iets mis! Er was geen open bar. Naar verluidt werden sommige van de opgewonden feestgangers snel behoorlijk pissig.

    "Er is geen open bar."

    "Er is een frisdrank- en popbar als je uit het Midwesten komt, maar we hebben vanavond geen gratis alcohol."

    Wat ze hadden moeten zeggen: "Onze kandidaat is een crimineel die nauwelijks een cent op zijn naam heeft staan en hij geeft om niemand van jullie genoeg om verfrissingen aan te bieden."

    De gasten waren not amused.

    "Ik denk dat het een kort feestje wordt."

    "Geen groot feest."

    Dat klopt. De persoon (en ik gebruik die term losjes) die het feest organiseerde was te gierig om een gratis bar aan te bieden, iets wat ALTIJD wordt aangeboden op politieke evenementen. In plaats van blije en ontspannen gezichten, waren er veel boze gezichten te zien. De stemming was niet bepaald vrolijk.

    Tja, wat hadden deze mensen verwacht? Trump is b-r-o-k-e. Hij is een PAUPER. Hij heeft geen geld. En het weinige geld dat hij heeft zal naar zichzelf gaan omdat, zoals jullie allemaal weten, Trump om niemand geeft behalve om zichzelf.

    Het was dus een sombere manier om de avond af te sluiten. Geen gratis drank, geen open bar, gewoon - een oranje gek en een aantal zeer walgelijke feestgangers.
  15. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 20:46
    Zelfs Fox News geeft het nu toe
    Bill Palmer | 10:30 uur EST 7 maart 2024.

    Zolang de peilingen voor de Republikeinse voorverkiezingen van 2024 bestaan, heeft Donald Trump moeite om meer dan 50-60% van de Republikeinse voorverkiezers achter zich te krijgen. Palmer Report heeft er de hele tijd op gewezen dat dit betekende dat Trump in grote problemen zat en dat de basis van Trump en de Republikeinse basis niet hetzelfde is.

    Maar zelfs toen we de afgelopen jaren op deze feiten wezen, was er een overweldigend mediaverhaal over hoe Trump de Republikeinse Partij volledig had ingehaald, alsof elke Republikeinse kiezer deel uitmaakte van Trumps cultus. Dit werd altijd gemakkelijk wiskundig weerlegd. Maar we veronderstellen dat het "Trump neemt het over" verhaal altijd goed is voor de kijkcijfers.

    Maar nu gaan de mensen echt stemmen en het blijkt dat Trump echt zo impopulair is bij de Republikeinse voorverkiezers als de peilingen suggereerden. Een groot deel van de mainstream media wil dit nog steeds niet toegeven, maar Fox News nu wel:
    ===========================
    twitter.com/BidensWins/status/1765413...

    BREAKING: Fox News-bijdragers delen nu hun zorgen over het feit dat Donald Trump er niet in slaagt de Republikeinse Partij te verenigen. President Biden heeft daarentegen een sterke controle over de Democratische stemming. Als Fox dit kan toegeven, kan de rest van de media dat ook.
    ====================================
    Als de mainstream media zich zo vastklampen aan een kijkcijfervriendelijk vals verhaal dat zelfs Fox News steeds eerlijker wordt over het onderwerp, is het tijd voor een afrekening. Als een feitelijke constatering, ondersteund door peilingen en nu ook door daadwerkelijke stemmingen, is Donald Trump zeer impopulair onder een zeer groot percentage Republikeinse kiezers. De media moeten stoppen met te doen alsof dat niet zo is.
  16. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 21:02
    Fox-presentator hekelt Trump-afgevaardigde vanwege 'uitschot'-taal: 'Het is geen stoere retoriek - het is obsceen'.
    Kathleen Culliton
    7 maart 2024 2:19PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-fox-news-26674...

    Een Fox News presentator heeft de woordvoerster van voormalig president Donald Trump de mond gesnoerd toen ze haar baas probeerde te verdedigen omdat hij de Democratische gouverneur van Californië "uitschot" noemde.

    Fox Business' Stuart Varney noemde Trump's "schelden" op Gov. Gavin Newsom in een live interview donderdag met Karoline Leavitt, de persvoorlichter van de nationale campagne van de voormalige president voor 2024.

    "Ik ben het niet eens met Trumps nieuwe bijnaam voor de gouverneur van Californië, door hem 'nieuw uitschot' te noemen," zei Varney. "Ik denk niet dat dat een goed idee is, ik maak bezwaar tegen dat soort taal, hoe zit dat met jou?"

    Toen Leavitt probeerde te beargumenteren dat Newsom's beleidsbeslissingen krachtige taal verdienden, was Varney er snel bij.

    "Wil je zeggen dat het oké is om dat soort taal te gebruiken in een presidentiële campagne?" vroeg Varney. "Nieuw uitschot? Is dat oké?"

    Opnieuw probeerde Leavitt haar baas te verdedigen en met de vinger te wijzen naar "gestoorde Democraten" - en opnieuw was Varney het daar niet mee eens.

    "Nee," snauwde hij. "Jouw campagne heeft een probleem met dat soort taal."

    Varney wees vervolgens op Super Tuesday berichtgeving waaruit bleek dat aanhangers van voormalig gouverneur Nikki Haley, die woensdag haar kandidatuur voor de Republikeinse presidentsverkiezing beëindigde, niet zomaar achter Trump gaan staan.

    "Denk je dat je kiezers voor Haley gaat winnen met zulke taal?" vroeg hij. "Win je gematigden en vrouwen voor je met zulke taal?"

    Leavitt maakte opnieuw reclame voor de conservatieve beleidsagenda van haar baas en verdedigde zijn krachtige taalgebruik.

    " Trump wint op dit moment van onafhankelijken en vrouwen," antwoordde Leavitt. "We moeten niet zo bang zijn om harde retoriek te gebruiken."

    "Eigenlijk is het geen harde retoriek," zei Varney. "Het is obsceen."
  17. forum rang 9 gnocchi. 7 maart 2024 23:00
    N.Y. rechter haalt Trump's geschiedenis van 'aanvallen van juryleden' aan in 'opmerkelijk' nieuw bevel
    Matthew Chapman
    7 maart 2024 4:45PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/judge-trump-attackin...

    De rechter die de leiding heeft over de rechtszaak van voormalig president Donald Trump over zwijggeld in New York heeft bevolen dat de identiteit van de juryleden geheim zal worden gehouden voor het grote publiek, te midden van de geloofwaardige vrees dat er met hen geknoeid zou kunnen worden, meldde Frank G. Runyeon van Law360 donderdag.

    "De namen van de juryleden in de zaak over het zwijggeld van Donald Trump zullen geheim worden gehouden," schreef Runyeon. Maar, voegde hij eraan toe, rechter Juan Merchan oordeelde dat Trump, de openbare aanklager van Manhattan, Alvin Bragg, en de advocaten voor beide partijen nog steeds hun identiteiten en adressen zullen weten.

    Onder de "opmerkelijke" bevindingen die ten grondslag liggen aan deze beslissing, merkte Runyeon op, is dat Merchan schreef: "Het hof vindt verder een goede reden ... 'dat er een waarschijnlijkheid is van omkoping, manipulatie van jury's, of van fysiek letsel of intimidatie van juryleden,'" en dat de voormalige president "een uitgebreide geschiedenis heeft van het publiekelijk en herhaaldelijk aanvallen van proefjuryleden en juryleden."

    Bragg heeft Trump beschuldigd van boekhoudfraude en beweert dat hij een crimineel plan heeft opgezet om voor de overheid en het publiek het ware doel van de betalingen af te schermen, die naar verluidt bedoeld waren om het stilzwijgen van pornoster Stormy Daniels te kopen, door een affaire tussen hen te verbergen om te voorkomen dat kiezers hiervan op de hoogte zouden zijn tijdens de presidentsverkiezingen van 2016.

    De fraude is als misdrijf ten laste gelegd, wat betekent dat Bragg beweert dat de fraude is gepleegd om andere criminele handelingen te verbergen.

    Deze rechtszaak staat momenteel gepland voor 25 maart en is daarmee de eerste van de vier strafzaken van de voormalige president die voor de rechtbank komt. De andere drie zijn momenteel verwikkeld in verschillende moties en rechtszaken, waaronder een ethische hoorzitting in Georgia en een zaak voor het Hooggerechtshof over presidentiële immuniteit, waardoor hun procesdata in de lucht hangen en het in sommige gevallen moeilijk is om ze überhaupt voor de verkiezingen van 2024 te plannen.
  18. forum rang 4 robrdam 7 maart 2024 23:08
    quote:

    Plein777 schreef op 7 maart 2024 18:39:

    [...]

    Nu dat Nikki Haley is afgehaakt kan trump de nominatie van de republikeinse partij als kandidaat niet meer ontgaan.

    Sterker nog het ziet er naar uit dat trump de volgende president van de usa gaat worden en biden zal opvolgen, ondanks alle rechtszaken die tegen hem lopen.

    Ik denk dat jij de enige bent op dit forum die hier blij mee zal zijn :-)
    Er kan nog heel veel gebeuren tussen nu en november, maar als dan de strijd tussen Biden en Trump is, zullen democraten, onafhankelijken en een (groot?) deel van de republikeinen tandenknarsend op Biden stemmen omdat ze weten dat het alternatief nog veel erger is.

    Niet dat ik negatief ben over Biden, hij heeft het veel beter gedaan dan ik verwacht had, en het laat zien dat je een land moet laten besturen door een politicus, en niet door iemand die nog nooit ergens over nagedacht heeft en alleen maar roept dat Obamacare slecht is en afgeschaft moet worden.

    Maar tegen Nikki Haley zou Biden het wel heel erg moeilijk gaan krijgen, en dat scenario blijft ook nog mogelijk (als bijvoorbeeld de republikeinse conventie wakker wordt en de conclusie trekt dat het geen goed idee is om een failliete crimineel als presidentskandidaat aan te wijzen).
70.872 Posts
Pagina: «« 1 ... 3488 3489 3490 3491 3492 ... 3544 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.425
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.907
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.395
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.073
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.761
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.337
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.773
Alfen 12 16.419
Allfunds Group 3 1.210
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.329
AMG 965 125.764
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.521
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.134
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.622
Arcelor Mittal 2.023 318.619
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.280
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.692
ASML 1.762 76.992
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.653
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht