Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.798 Posts
Pagina: «« 1 ... 3489 3490 3491 3492 3493 ... 3540 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 closer 8 maart 2024 17:16
    Trump betaalt een borg van $91,6 miljoen terwijl hij in beroep gaat tegen het lastervonnis van E. Jean Carroll
    www.cnbc.com/2024/03/08/trump-posts-9...

    Voormalig president Donald Trump ging in beroep tegen het vonnis wegens burgerlijke laster dat was toegekend aan schrijver E. Jean Carroll.
    Trump diende een borgsom van $91,6 miljoen in, omdat hij een federale rechter vroeg om de inwerkingtreding van zijn monetaire oordeel te onderbreken.
    Het beroep kwam slechts enkele dagen voordat Trump een deadline kreeg om de boete van 83,3 miljoen dollar te betalen die een jury hem had opgedragen aan Carroll te betalen wegens het belasteren van haar.
  2. forum rang 9 gnocchi. 8 maart 2024 20:35
    Donald Trump smelt in de nasleep van President Biden's State of the Union toespraak
    Bill Palmer | 11:22 pm EST 7 maart 2024

    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump beloofde dat hij een live-rebuttal zou doen van President Biden's State of the Union toespraak. Maar de Truth Social site van Trump kon het grootste deel van de toespraak niet laden. En zelfs toen het eindelijk begon te werken, was Trumps optreden zo onbekwaam dat hij beter af was geweest als hij buiten werking was gebleven.

    Op een gegeven moment postte Trump bijvoorbeeld dit: "DIT IS NET EEN SCHREEUWWEDSTRIJD, ELKE REGEL WORDT GESCHREEUWD." Ja, dat klopt, hij gebruikte ALL CAPS om de ander te beschuldigen van schreeuwen. Trump lijkt ook niet te weten dat er bij een "schreeuwpartij" meer dan één persoon betrokken is.

    Op een ander moment postte Trump dit: "WAT IS ER MET NANCY GEBEURD?" Wacht, wat? Vraagt Trump waarom Nancy Pelosi niet achter president Biden zit? Is Trump vergeten dat Pelosi niet langer voorzitter van het Huis is? Het is nu meer dan een jaar geleden. Hoe ver is Trump's verstand eigenlijk?

    En dan was er nog het gedeelte waarin Trump simpelweg "TRUMP DERANGEMENT SYNDROME!" riep, zonder enige context. Op dit punt is het mogelijk dat Trumps handlangers hem naar een herhaling van Bonanza lieten kijken en hem simpelweg vertelden dat het de State of the Union toespraak was. Op dit moment is het twijfelachtig of Trump het verschil zou weten.
  3. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 02:45
    Trump heeft een immunieisclaim bij de rechtbank neergelegd. De Special Counsel jack Smith reageert bij de rechter hierop

    >>>Opinie van Tom Joseph :

    Speciale Aanklager Jack Smith reageerde gisteren in de rechtszaak op de absurde immuniteitsclaim van Trump in de zaak met geheime documenten met een ander voorbeeld van een president die geheime documenten steelt en verkoopt.

    Smith : “Volgens de opvatting van Trump zou de strafrechtelijke immuniteit niet alleen een president beschermen die documenten met geheime informatie verkocht aan een tegenstander terwijl hij president was; maar ook iemand die geheime documenten ‘persoonlijk’ noemde, deze na zijn presidentschap meenam en vervolgens regelde voor de verkoop en levering ervan nadat hij zijn ambt had verlaten, zolang hij de documenten aanvankelijk in ontvangst nam terwijl hij president was.

    Jack Smith zou de bewoording ‘verkoop en levering’ van geheime documenten niet gebruiken, tenzij hij Trump op heterdaad betrapte omdat hij precies dat deed. Dit is de tweede keer dat Smith het voorbeeld van verkoopdocumenten gebruikt. Smith heeft al gezegd dat hij weet waarom Trump de documenten heeft meegenomen en wat hij ermee deed. Je kunt ervan verzekerd zijn dat Jack Smith Trump heeft heeft betrapt op de ‘verkoop en levering’ van geheime documenten en hem op deze vorm van landverraad zal vastnagelen.

    twitter.com/TomJChicago/status/176615...

    reactie op deze opinie van Luiis Moreno, voormalig Ambassadeur van de US :

    Dit zou overal een SCHREEUWENDE krantenkop moeten zijn. De implicatie van Smith is duidelijk :

    een voormalige president heeft zeer geheime documenten meegenomen en verkocht.

    twitter.com/LuisMorenolg/status/17662...
  4. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 02:45
    Mueller she wrote, twitteraccount :

    Jack Smith noemt voor de DERDE KEER een voormalige president die nucleaire geheimen VERKOOPT in zijn reactie op de immuniteitsclaim van Trump in de zaak Spionage en Obstructiedocumenten.

    Probeert Jack Smith ons iets te vertellen?

    twitter.com/MuellerSheWrote/status/17...

    Mueller she wrote op Post.news :

    Jack Smith noemt opnieuw het verkopen van nucleaire geheimen

    In het antwoord van Jack Smith op het voorstel van Trump om de beschuldigingen van spionage en obstructie tegen hem af te wijzen omdat hij een soort absolute presidentiële immuniteit geniet, noemt de regering een hypothetisch scenario waarbij een voormalige president nationale defensie-informatie steelt en vervolgens verkoopt.

    “Volgens de mening van Trump zou de strafrechtelijke immuniteit niet alleen een president beschermen die tijdens zijn presidentschap documenten met geheime informatie aan een tegenstander verkocht; maar ook iemand die geheime documenten ‘persoonlijk’ noemde, ze na zijn presidentschap meenam en vervolgens de verkoop en levering ervan regelde nadat hij zijn ambt had verlaten, zolang hij de documenten aanvankelijk maar meenam terwijl hij president was.

    Dit is niet de eerste keer dat Jack Smith dit scenario naar voren brengt. De speciale aanklager liet die mogelijkheid vallen in briefings aan rechter Chutkan en vervolgens aan het DC Circuit Court of Appeals.

    “Die aanpak zou immuniteit tegen strafrechtelijke vervolging verlenen aan een president die steekpenningen accepteert in ruil voor het doorsturen van een lucratief overheidscontract naar de betaler; een president die de FBI-directeur opdracht geeft belastend bewijsmateriaal over een politieke vijand te planten; een president die de Nationale Garde opdracht geeft zijn meest prominente critici te vermoorden; of een president die nucleaire geheimen verkoopt aan een buitenlandse tegenstander, omdat in elk van deze scenario's de president zou kunnen beweren dat hij eenvoudigweg de wetten uitvoerde; of communiceren met het ministerie van Justitie; of het uitoefenen van zijn bevoegdheden als opperbevelhebber; of zich bezighouden met buitenlandse diplomatie.”

    Probeert Jack Smith ons iets te vertellen? Op dit moment wordt Donald Trump niet beschuldigd van het doorgeven van geheime informatie, maar dit is de derde keer dat de regering dit argument naar voren brengt als reactie op de poging van de voormalige president om zich op de presidentiële immuniteit te beroepen.

    Afgezien van het argument dat voormalige presidenten geen absolute immuniteit genieten voor officiële handelingen tijdens hun ambtsperiode, stelt Jack Smith ook het voor de hand liggende in de documentenzaak: dat alles waar Trump van wordt beschuldigd, deed hij nadat hij zijn ambt verliet.

    toelichting op onderstaande : supersering indictment is een aanvullende aanklacht bovenop de eerste aanklacht--men klaagt een persoon aan voor 1 stafbaar feit en wanneer he bewijs rond is aangaande een tweede strafbaar feit komt er een aanvullende aanklacht--superseding indictment

    “De Superseding Indictment beschuldigt Trump niet van enige daad die hij als president heeft ondernomen, laat staan ??van een officiële presidentiële daad. De Superseding Indictment beweert dat, ook al verloor Trump de bevoegdheid om documenten te bezitten die nationale defensie-informatie bevatten nadat zijn termijn als president was geëindigd, hij dergelijke documenten na zijn presidentschap niettemin moedwillig achterhield, onder meer door met anderen samen te zweren om zijn voortdurende, onwettige bezit voor zijn eigen land te verbergen. advocaten, federale onderzoekers en de grand jury.

    Elke strafrechtelijke aanklacht in de Superseding Indictment is gebaseerd op gedrag waarmee Trump zich bezighield nadat hij zijn ambt verliet. Zelfs als een voormalige president aanspraak zou kunnen maken op enige immuniteit tegen strafrechtelijke vervolging voor officiële handelingen – en dat kan hij niet – zou Trump in dit geval niet kunnen profiteren van een dergelijke immuniteit.’

    Bovendien voert Jack Smith een sterk argument aan dat deze moties niets meer zijn dan opvallende pogingen om de procedure te vertragen.

    “De immuniteitsclaim van Trump is hier zo volkomen ongegrond dat het moeilijk te begrijpen is, behalve als onderdeel van een strategische poging om uitstel te bewerkstelligen. Niet-frivole immuniteitsclaims zijn doorgaans onderworpen aan tussentijdse toetsing, en de procedure bij de districtsrechtbank wordt opgeschort in afwachting van de oplossing van het beroep.

    Trump weet dit allemaal. Maar zijn bewering is dermate gebrekkig dat een ongegrond beroep dit effect niet zou mogen hebben.

    In plaats van dergelijke vertragingstactieken toe te staan, zou het Hof de ontslagmotie moeten afwijzen en de immuniteitsclaim van Trump als frivool moeten beschouwen, zodat hij dit waardeloze argument – ??los van de feitelijke beschuldigingen – niet kan gebruiken als basis voor een kort geding gericht op het uitstellen van het proces.’

    post.news/@/MuellerSheWrote/2dQNvaAwM...
  5. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 03:04
    Gelet op mijn laatste twee postings, gaat het er steeds meer op lijken dat Jack Smith al de keiharde bewijzen in handen heeft dat Trump geheime documenten niet alleen bewaarde maar ze ook verkocht

    Het verkopen van Staatsdocumenten van de US is een vorm van spionage en hoogverraad tegen de Verenigde Staten

    Indien Jack Smith het bewijs heeft, dan houdt hij deze troefkaart tergend lang onzichtbaar voor zijn borst en laat Trump langzaam in de val lopen totdat hij. muurvast zit en niet anders kan dan toegeven dat hij de US heeft verraden door staatsgeheimen te verkopen

    Er zijn zoveel verdachte ontwikkelingen in het verleden

    Trump heeft samen metSaudi Arabie het LIV golf tournamen opgericht als concurrentie van de masters Golf Tournament
    Hooggeplaatse Saoedische regeringspersonen woonden die tournooien bij in de US en er kan veel achter de schermen hebben plaatsgevonden

    Nadat Trump's schoonzoon Jared Kushner ( echtgenoot van Trump's dochter Ivanka Trump ) het Witte Huis had verlaten, startte hij een private-equityfirma die naar verluidt een investering van $ 2 miljard ontving van het staatsinvesteringsfonds onder controle van prins Mohammed, waarbij kritiek van de Democraten werd uitgeoefend.

    www.google.nl/search?q=jared+kushner+...

    was die $ 2 miljard gewoon een investering of een beloning voor Trump's levering van geheime documenten aan Saudi Arabie ?

    Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe de vork in de steel zit,

    maar het lijkt erop dat Jack Smith langzaam die richting opgaat
  6. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 03:52
    Trump reageerde op Biden's State of the Union speech op zijn Trump platform TruthSocial en alle MAGA fans waren boods op Trump en hun reacties logen er niet om

    Wat ging er fout ?

    Toen Trump president was was er de COVID ( Corona ) crisis
    Trump heeft toen versnelde procedures ingesteld om zo snel mogelijk een vaccin te kunnen laten goed keuren

    Het vaccin kreeg in december 2020 goedkeuring om toegediend te mogen worden
    Echter Trumphad de 2020 november verkiezing verloren en Biden werd president in januari 2021

    Trump wilde graag de geschiedenis ingaan als degene die versneld ( binnen 9 maanden ) een vaccin had laten ontwikkelen en dus alle eer moet krijgen voor het de kop indrukken van de COVID epidemie

    Hij heeft meerdere malen getracht hier aandacht voor te vragen, maar werd iedere keer begroet met boze commentaren van zijn MAGA fans, die compleet anti-vaxxers waren
    Op aanraden van zijn adviseurs heeft hij dit later maar niet meer te berde gebracht

    En nu als reactie op Biden's State of the Union begint hij er weer over op te scheppen dat het zijn verdienste was dat het COVID vaccin binnen 9. maanden was ontwikkeld

    Biden zei tijdens de State of the Union :

    ‘De pandemie beheerst niet langer onze levens. De vaccins die ons van COVID hebben gered, worden nu gebruikt om kanker te helpen verslaan, waardoor tegenslag in comeback wordt omgezet. Dat is wat Amerika doet.’

    Trump reageerde op Biden's State of the Union ;

    Trump bestempelde de hele toespraak van Biden als “de meest boze, minst meelevende en slechtste State of the Union-toespraak ooit gehouden” en noemde het “een schande voor ons land!”

    Hij nam ook aanstoot aan het feit dat Biden de eer opeiste voor het beëindigen van de pandemie, waarbij hij de exacte woorden van de president gebruikte :

    Trump op TruthSocial :

    "'De pandemie beheerst niet langer onze levens. De vaccins die ons van COVID hebben gered, worden nu gebruikt om kanker te helpen verslaan – van tegenslag een comeback maken!' JE BENT WELKOM, JOE, NEGEN MAANDEN GOEDKEURINGSTIJD versus 12 JAAR DIE JIJ ER VOOR NODIG ZOU HEBBEN!"

    www.newsweek.com/donald-trump-just-en...

    >>>>Trump wijst er dus op dat hij gefaciliteerd had dat binnen 9 maanden het vaccin was ontwikkeld

    En toen barstte de MAGA anti-vaxxerswereld los met boze reacties over de gevaren van het vaccin

    >>>>>>Ron Filipkowski, Hoofdredacteur MeidasTouch.com :

    Trump is vandaag op Truth Social absoluut VERNIETIGD door duizenden van zijn volgers vanwege zijn post dat hij de eer zou moeten krijgen voor de covid-vaccins. Veel woedende MAGA-schermafbeeldingen in het verhaal …zie een aantal woedende reactie onderin het verhaal

    www.meidastouch.com/news/trump-gettin...
  7. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 04:59
    quote:

    closer schreef op 8 maart 2024 17:16:

    Trump betaalt een borg van $91,6 miljoen terwijl hij in beroep gaat tegen het lastervonnis van E. Jean Carroll
    www.cnbc.com/2024/03/08/trump-posts-9...

    Voormalig president Donald Trump ging in beroep tegen het vonnis wegens burgerlijke laster dat was toegekend aan schrijver E. Jean Carroll.
    Trump diende een borgsom van $91,6 miljoen in, omdat hij een federale rechter vroeg om de inwerkingtreding van zijn monetaire oordeel te onderbreken.
    Het beroep kwam slechts enkele dagen voordat Trump een deadline kreeg om de boete van 83,3 miljoen dollar te betalen die een jury hem had opgedragen aan Carroll te betalen wegens het belasteren van haar.
    Alleen het probleem is dat Trump niets betaald heeft als borg bij de rechtbank

    Er zijn verzekeringsmaatschappijen, die in deze borgstellingen gespecialiseerd zijn

    De rechter heeft iemand veroordeeld en moet de opgelegde boete betalen
    Wanneer je deze boete aanvecht in hoger beroep moet je het bedrag wel eerst storten en wanneer het hoger beroep oordeelt dat jij onschuldig was, krijg je de borg terug
    Een verzekeringsmaatschappij springt dan voor jou in de bres en betaalt de borg en jij betaalt een fractie van de borg aan de verzekeringsmaatschappij
    >>Is het oordeel in hoger beroep dat je onschuldig bent, dan krijgt. de verzekeraar het geld terug en jij het geld van de verzekeraar terug minus een vergoeding
    >>is het oordeel in hoger beroep da je schuldig ent dan blijft de borg bij de rechtbank en jij moet de verzekeringmaatschappij het volle pond van de boete betalen

    Maar bij Trump is er iets ongebruikelijks ---de verzekeringsmaatschappij is onderdeel van Chubb verzekeringen -- een wereldwijd grote verzekeraar

    Mueller sh wrote op twitter :

    >>Het lijkt erop dat de E Jean Carroll-obligatie werd gegarandeerd door een dochteronderneming van de Chubb Group. Trump benoemde Evan Greenberg, CEO van de Chubb Group, in 2018 tot lid van de Adviescommissie voor Handelsbeleid en Onderhandelingen. Dus ik denk dat hij hem iets schuldig is.

    hier de benoeming van Greenberg door president Trump in 2018 :
    pbs.twimg.com/media/GIKT4tpbsAAxgQd?f...

    Je zou kunnen Denen dat Trump aan Greenberg een dienst heeft bewezen en als Quid pro Quo ( voor wat, hoort wat ) deze borgstelling rijgt van $ 91 miljoen

    Maar dan rijst de vraag of de CEO van deze verzekeringsmik wel zo'n groot risico kan en van zijn aandeelhouders mag nemen

    Het kan ook zijn dat Greenberg gedekt wordt door een groot land dat in het geheim via Greenberg Trump steun geeft in zijn juridische strijd

    Opvallend is dan dat Tucker Carlson eerst een tijd in Hongarije, waar Orban de leiding heeft, is geweest om daarvandaan zijn video uitzendingen te doen
    Opeens dook hij op in Rusland en heeft gesproken met Putin en deed een interview met Putin

    En nu de borg betaald is bij de rechtbank komt Orban ineens naar de US, om een bezoek te brengen aan Trump in Mar a Lago

    Vreemde ontwikkelingen en je kan de vraag stellen of dit alles met de borg van Trump te maken heeft

    >>anderen vermoeden weer dat de rijkste man van de wereld, Elon Musk, degene is die garant staat voor het geld, dat Chubb Insurance, met de CEO Evan Greenberg, als borg heeft gestort

    >>>>>Het is allemaal vaag en onduidelijk
    Een groot raadsel blijft het dat iemand, een verzekeraar, voor Trump met deze borg in. de bres springt

    Misschien komen we er snel achter hoe de vork in de steel zit of Trump komt. er makkelijk mee weg en horen we er niets meer over
  8. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 05:20
    quote:

    closer schreef op 8 maart 2024 17:16:

    Trump betaalt een borg van $91,6 miljoen terwijl hij in beroep gaat tegen het lastervonnis van E. Jean Carroll
    www.cnbc.com/2024/03/08/trump-posts-9...

    Voormalig president Donald Trump ging in beroep tegen het vonnis wegens burgerlijke laster dat was toegekend aan schrijver E. Jean Carroll.
    Trump diende een borgsom van $91,6 miljoen in, omdat hij een federale rechter vroeg om de inwerkingtreding van zijn monetaire oordeel te onderbreken.
    Het beroep kwam slechts enkele dagen voordat Trump een deadline kreeg om de boete van 83,3 miljoen dollar te betalen die een jury hem had opgedragen aan Carroll te betalen wegens het belasteren van haar.
    Maar Trump ie er nog niet

    De rechter geeft E Jean Carroll tot 11 maart de tijd om bezwaar te maken tegen deze borgstelling van Trump

    >>>Rechter Kaplan in E Jean Carroll's rechtszaak tegen Trump schrijft dit bevel uit, waarin Trump wordt bekritiseerd vanwege zijn vertragingen en waardoor E. Jean bezwaar kan maken tegen Trump's motie om de borg goed te keuren, het bedrag, de andere taal in het voorgestelde bevel van Trump, enz.

    Hier het bevel van rechter Kaplan, waarin hij E Jean Carroll de tijd geeft tot 11 maart om te reageren op Trump's verzoek aangaande zijn borgstelling

    twitter.com/CyGuyDC/status/1766177834...

    twitter.com/KatiePhang/status/1766175...

    Iemand in de reacties wijst op de risico's van deze borgstelling voor E J Carroll :

    Als voormalig corporate & private bankier zou ik E Jean Carroll adviseren om deze obligatie ( borgstelling ) af te wijzen als deze werkelijk afkomstig is van een niet in de VS gevestigde entiteit.
    Valutacontroles/andere wettelijke beperkingen kunnen worden opgelegd door het land waar het borgbedrijf gevestigd is, waardoor E Jean geen betaling kan ontvangen.

    twitter.com/LisaBlum10/status/1766197...
  9. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 06:02
    Republicans against Trump op twitter :

    Het is officieel: Lara Trump is de co-voorzitter van de RNC ( Republican National Committee )

    Er wordt van de RNC verwacht dat zij nu begint met het betalen van de juridische rekeningen van Trump.

    Dit is niet normaal.

    video 0:30 minuut

    twitter.com/RpsAgainstTrump/status/17...

    Lara Trump is de echtgenote van Trump's zoon Eric Trump

    Zij zal er namens haar schoonvader op toe zien dat een groot deel van de donaties aan de Republikeinse Partij worden ingezet om Trump's advocatenkosten en boetes te betalen

    En Donald Trump regelt wel dat een paar miljonairs of regeringen van andere landen ( bijv Rusland, Saudi Arabie, China ) via via geld sturen naar het geldfonds van de Republikeinse Partij, waarbij Lara Trump voor haar schoonvader regelt dat zijn boetes van $ 500 miljoen gewoon betaald worden

    Het is allemaal zo simpel in de Trump wereld
    dan maak je je niet druk om een boete van $ 500 miljoen
  10. forum rang 8 Lepre Chaun 9 maart 2024 08:13
    In Battleground States, Trump Is Ahead in Polls

    WASHINGTON – Aan het begin van de confrontatie bij de algemene verkiezingen heeft voormalig president Donald Trump een voorsprong in de opiniepeilingen ten opzichte van president Biden in een reeks strijdtonelen.

    www.wsj.com/politics/elections/trump-...

    wat een Fijne start van het Weekeinde heeft Trump .
  11. forum rang 6 Opentop 9 maart 2024 10:55
    quote:

    luchtschip schreef op 9 maart 2024 03:04:

    Gelet op mijn laatste twee postings, gaat het er steeds meer op lijken dat Jack Smith al de keiharde bewijzen in handen heeft dat Trump geheime documenten niet alleen bewaarde maar ze ook verkocht

    Het verkopen van Staatsdocumenten van de US is een vorm van spionage en hoogverraad tegen de Verenigde Staten

    Indien Jack Smith het bewijs heeft, dan houdt hij deze troefkaart tergend lang onzichtbaar voor zijn borst en laat Trump langzaam in de val lopen totdat hij. muurvast zit en niet anders kan dan toegeven dat hij de US heeft verraden door staatsgeheimen te verkopen

    Er zijn zoveel verdachte ontwikkelingen in het verleden

    Trump heeft samen metSaudi Arabie het LIV golf tournamen opgericht als concurrentie van de masters Golf Tournament
    Hooggeplaatse Saoedische regeringspersonen woonden die tournooien bij in de US en er kan veel achter de schermen hebben plaatsgevonden

    Nadat Trump's schoonzoon Jared Kushner ( echtgenoot van Trump's dochter Ivanka Trump ) het Witte Huis had verlaten, startte hij een private-equityfirma die naar verluidt een investering van $ 2 miljard ontving van het staatsinvesteringsfonds onder controle van prins Mohammed, waarbij kritiek van de Democraten werd uitgeoefend.

    was die $ 2 miljard gewoon een investering of een beloning voor Trump's levering van geheime documenten aan Saudi Arabie ?

    Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe de vork in de steel zit,

    maar het lijkt erop dat Jack Smith langzaam die richting opgaat


    Hoe groot is de kans dat mocht Trump president worden dat Smith ontslag krijgt
    Geen funding voor verder onderzoek en de zaak verdwijnt?
    Lijkt mij dat er ook geen rechtbank zit te wachten op zo’n zware zaak.
  12. forum rang 4 CIT 9 maart 2024 17:21
    quote:

    Opentop schreef op 9 maart 2024 10:55:

    [...]

    Hoe groot is de kans dat mocht Trump president worden dat Smith ontslag krijgt
    Geen funding voor verder onderzoek en de zaak verdwijnt?
    Lijkt mij dat er ook geen rechtbank zit te wachten op zo’n zware zaak.
    100% zeker. Trump benoemt dan een AG die alle federale zaken zal staken. State aanklachten kunnen dan nog wel doorgaan.
  13. forum rang 4 CIT 9 maart 2024 17:21
    quote:

    gnocchi. schreef op 9 maart 2024 16:14:

    Wegens aankomende zware operatie bij mijn vrouw ben ik een tijdje weg.
    Sterkte.
  14. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 17:49
    quote:

    gnocchi. schreef op 9 maart 2024 16:14:

    Wegens aankomende zware operatie bij mijn vrouw ben ik een tijdje weg.
    bedankt voor jouw enorme inzet om ons op de hoogte te houden van de grootste bedreiger van de Westerse democratie

    Sterkte gewenst aan jou en jouw vrouw in de hoop op een succesvolle afloop

    Ik zie je graag weer terugkomen om de laatste fase, de uitschakeling, van het gedrocht Trump en zijn twijfelachtig entourage, op dit forum te delen
  15. forum rang 8 closer 9 maart 2024 20:05
    Gnocchi,
    Wat een zorgelijk bericht, ik hoop dat jullie hier samen goed door komen.
    Sterkte en hartelijke groet aan je vrouw.
    Hopelijk tot gauw.
  16. forum rang 10 luchtschip 9 maart 2024 20:09
    De GOP ( Republikeinse Partij ) wilde in het Huis van Afgevaardigden een impeachment procedure ( afzettingsprocedure ) tegen president Joe Biden starten

    Met veel ophef claimden zij een informant te hebben met belastend bewijs

    Blijkt niet zo'n frisse jongen te zijn :

    >>>De FBI-informant wiens nep-omkopingsverhaal over de Bidens de afzettingspoging van de Republikeinse Partij heeft aangewakkerd :

    -Maakde zijn rol bij de FBI bekend (“kardinale zonde”)
    - Twee keer aangeklaagd wegens fraude
    -Heeft in een wettelijke verklaring een groenstrook tussen tegenovergestelde rijrichtingen als thuisadres vermeld

    twitter.com/isaacstanbecker/status/17...
  17. forum rang 8 closer 9 maart 2024 20:43
    DeSantis wordt geconfronteerd met tegenslag in Florida nu de kiezers de oorlog tegen Waken beu zijn
    Conservatieve wetgevers verwierpen in de wetgevende macht een groot aantal nieuwe voorstellen voor een cultuuroorlog

    Het wetsvoorstel dat regenboogvlaggen verbiedt in openbare gebouwen in Florida klonk als een goede gok.

    Staatsvertegenwoordiger David Borrero (R), de sponsor van de wetgeving, betoogde dat deze nodig was om te voorkomen dat schoolkinderen “subliminaal geïndoctrineerd” worden. Deze grondgedachte weerspiegelde andere maatregelen die door gouverneur Ron DeSantis (R) werden verdedigd als onderdeel van zijn ‘oorlog tegen ontwaken’.

    Maar in plaats van door de door de Republikeinen gedomineerde wetgevende macht heen te varen, stierf het door DeSantis gesteunde wetsontwerp een snelle wetgevende dood, waardoor het slechts tot één subcommissie reikte.

    Het was niet het enige cultuuroorlog-voorstel van conservatieve wetgevers dat tijdens de zitting die vrijdag eindigde op het kerkhof belandde. Eén afgewezen wetsvoorstel zou de verwijdering van Zuidelijke monumenten hebben verboden. Een ander zou van transgenders eisen dat ze hun bij de geboorte op het rijbewijs toegekende geslacht gebruiken – iets wat het State Department of Motor Vehicles al verplicht stelt. Een derde stelde voor om lokale en deelstaat-overheidsfunctionarissen te verbieden de voornaamwoorden van transgenders te gebruiken.

    Sommige van die ideeën zijn in het verleden naar voren gekomen en kunnen volgend jaar misschien weer naar boven komen. Maar het feit dat de wetsvoorstellen faalden, zelfs met publieke steun van DeSantis, markeert een verandering ten opzichte van de tijd dat de Republikeinse supermeerderheid in Tallahassee bijna alles goedkeurde waar de gouverneur om vroeg.

    Verder lezen: www.washingtonpost.com/nation/2024/03...
70.798 Posts
Pagina: «« 1 ... 3489 3490 3491 3492 3493 ... 3540 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.322
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.353
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.263
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.252
AMG 965 125.691
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.676
ASML 1.762 76.895
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht