Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Verkiezingen 2023

6.463 Posts
Pagina: «« 1 ... 260 261 262 263 264 ... 324 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 A3aan 10 maart 2024 19:02
    Al een week niets meer van René gehoord. Toch niet plotseling gaan hemelen.
  2. forum rang 4 CIT 10 maart 2024 20:10
    quote:

    ffff schreef op 10 maart 2024 13:54:

    Voor de rest eens: de dokter zijn focus op meer, meer, meer geld is betreurenswaardig… maar geen verrassing meer.......

    Het is iedere keer weer genieten en jezelf enorm verbazen over de postings in de KK van IEX. Voor zover ik al....... 50 lange jaren weet.....bezoeken beleggers beleggingsforums, beleggingscongressen, beleggingsmeetings, hebben ze al of niet dure abonnementen op beleggingsbladen om.......UITERAARD met hun opzij gezette geld wat meer rendement te halen.

    Het is nooit anders geweest en het zal nooit anders worden. Maar hier zijn de nivellerende politici neergestreken en geld dient ervoor om...uitgedeeld te worden. En ook al betaal je 10.000 Euro per week al vele jaren...DAT is niet genoeg, dat moet minimaal 40.000 tot 50.000 Euro PER WEEK worden.
    En dat keutelt onder elkaar van: vooral wat een ander moet doen.

    Ze hebben het uiteraard nooit over zichzelf, want zelf betalen ze slechts een luttel schijntje vergeleken met die zogezegd waardeloze figuren die op een beleggingswebsite komen om ideeën op te doen.

    Ik betaalde zojuist 606 Euro voor een jaarabonnement op een klasseblad. En als je dan weer eventjes hier in de KK op zondagmiddag een kwartiertje rondsurft, nou dan weet je wel waar je je geld in moet steken....

    Opvallend: NIETS over bitcoin, NIETS over goud, NIETS over de fantastische beursindexen....maar jaloers loeren wat een ander heeft en niet zomaar laat afpakken...... En uiteraard overal zomaar pikken/ confisqueren wat er maar te pikken/ confisqueren valt.

    Gelukkig is Zwitserland toch nog een stukje veiliger....

    Peter
    Ben je nou zo dom dokter? In de forums voor bitcoin en goud kun je ruim 30k aan postings vinden…

    Verder: iets met sterkste schouders en zwaarste lasten. Van iemand die zijn moreel kompas al een tijdje kwijt is, kun je misschien ook niet te veel verwachten…
  3. forum rang 9 josti5 10 maart 2024 20:35
    quote:

    CIT schreef op 10 maart 2024 20:10:

    [...]

    Ben je nou zo dom dokter? In de forums voor bitcoin en goud kun je ruim 30k aan postings vinden…

    Verder: iets met sterkste schouders en zwaarste lasten. Van iemand die zijn moreel kompas al een tijdje kwijt is, kun je misschien ook niet te veel verwachten…
    ————
    Jaja: ‘ iets met sterkste schouders en zwaarste lasten’: dat hoor ik al sinds mijn jeugd!
    Als je je vervolgens te pletter hebt gewerkt, de bijbehorende lasten hebt afgedragen en desondanks een kapitaal hebt opgebouwd, ben je NOGMAALS de klos, omdat je nog steeeeeeds sterke schouders hebt!
    Dit is de ware aard van het socialisme: jaloezie en hebzucht, todat de sterkste schouders erbij neervallen.

    En dan nog eens gaan leuteren over een moreel kompas.

    De omgekeerde wereld.
  4. forum rang 4 CIT 10 maart 2024 20:39
    quote:

    josti5 schreef op 10 maart 2024 20:35:

    [...]
    ————
    Jaja: ‘ iets met sterkste schouders en zwaarste lasten’: dat hoor ik al sinds mijn jeugd!
    Als je je vervolgens te pletter hebt gewerkt, de bijbehorende lasten hebt afgedragen en desondanks een kapitaal hebt opgebouwd, ben je NOGMAALS de klos, omdat je nog steeeeeeds sterke schouders hebt!
    Dit is de ware aard van het socialisme: jaloezie en hebzucht, todat de sterkste schouders erbij neervallen.

    En dan nog eens gaan leuteren over een moreel kompas.

    De omgekeerde wereld.
    Dat jouw moreel kompas volstrekt afwezig is, is algemeen bekend. Verder krijg je geen reactie - dat ben je simpelweg niet waard.
  5. forum rang 9 josti5 10 maart 2024 21:53
    quote:

    CIT schreef op 10 maart 2024 20:39:

    [...]

    Dat jouw moreel kompas volstrekt afwezig is, is algemeen bekend. Verder krijg je geen reactie - dat ben je simpelweg niet waard.
    ——————-
    Beter had je mijn post niet kunnen bevestigen.
  6. forum rang 7 rene l 11 maart 2024 10:50
    Na een in alle opzichten een min of meer mooie week is het vandaag weer dikke bagger, troosteloos, we zijn weer toe aan een flinke partij regen, en voor mijn tuinwerkzaamheden is het even uitstel van executie.

    Deze week is het ook de week van de waarheid, komt er witte rook uit de schoorsteen van de Zwaluwenberg, of steekt Kim het hele gebouw uit machteloosheid in de fik.
    Van wat ik zou uit informele kring vernomen heb heeft hij een compleet leger van beveiligers ingehuurd om te voorkomen dat Pieter ontsnapt voor een autorit richting elders om aan de pers te gaan lekken.

    Werkelijk het is een bende aan het worden in Nederland, in rap tempo daalt ons land verder af richting een Lost-Nation.
    Ik keek afgelopen vrijdagavond naar het half 8 nieuws op RTL, niet voor mijn plezier, maar je moet de actualiteiten wel een beetje volgen.
    Direct kwam de Zonnekoningin van Europe in beeld, Angela, de voormalige minister van Defensie van de Duitsers die door de militairen indertijd uitgejouwd werd omdat ze er een zooitje van gemaakt had.
    Ik zag haar praten, wereldvreemd, ze denkt nog steeds dat ze allesbepalend is in de wereld, maar ondertussen, ze snapt er weinig van, ze is heel erg naief, en ik kreeg direct een onbestemd gevoel in mijn onderbuik bij dit aanblik.
    Snel daarna kwam Katja in beeld, tja, de mevrouw die met haar kaplaarzen "betrouwbare" informatie lekte naar de pers, ik stamelde wat woorden die hier niet voor herhaling vatbaar zijn.
    En toen, toen kreeg ik het me toch een partij benauwd, werkelijk, want, ja, toen kwam mevrouw Kaag in beeld.
    Ik sloeg volledig door en zei tegen m'n vrouw, ik ga nu naar buiten om even een sigaretje te roken om tot bedaren te komen.

    Later op de avond keek ik nog naar OP1.
    Verbazingwekking, de linkse rakker Melkert hadden ze op laten draven.
    Wat zit deze man vol haat, hij had het lef om Pim Fortuyn nog de nodige trappen na te geven, ongekend, hij schilderde hem af als een rechtse radicalist en gaf ook op ongezoute wijze zijn mening over dat Wilders nooit in de regering mag komen.
    Ik denk dan, Fortuyn heeft het allemaal goed voorzien, zijn woorden zijn de harde waarheid geworden, hij zag het goed, heel realistisch, maar hij moest het bekopen met de dood, zeer kort voor de verkiezingen die hij met grote overmacht zou winnen.
    Zelf zal ik er mijn mening maar niet over geven, ik vind het nog steeds verdacht dat Volkert tijdens zijn gevangenisschap wel heel erg in de watten gelegd is en wel heel vroeg vrijgekomen is.

    Hoe moet het nu verder in Nederland, vorige week heel veel ophef over dat mooie Nederlandse bedrijven het niet meer zien zitten in Nederland, ze willen het liefst verkassen richting elders, naar een land waar the sky the limit is, en waar ze niet tegengewerkt worden door verstikkende regels, alles in opdracht van de Eurofielen in Brussel.

    Ons demissionaire kabinet gaat nu een plan bedenken waarmee ze deze bedrijven aan boord kunnen houden, ze hebben dit plan het codewoord CROKY gegeven, maar ik vraag mij af of ze het echt wat boeit.

    Ooit was Nederland toonaangevend in de wereld, we genoten veel aanzien, we waren innovatief en ontwikkelden en produceerden mooie producten die wereldwijd gretig aftrek vonden, en onze eigen opgeleide ingenieurs werden overal ingeschakeld omdat ze de juiste kennis bezaten.
    Maar moet je nu zien, op de lagere school gaat het al mis, leerkrachten worden bedreigd door de ouders van de kinderen, grote leerachterstanden, hoe zou dit toch komen.
    Ik weet het wel, spreek gewoon Nederlands, ook thuis, dat is namelijk de basis om verder komen, en niks anders.

    En dan vinden de mensen het ook nog gek dat we veel arbeidsmigranten naar Nederland halen, hun zijn wel hoog opgeleid, ze hebben wel hun best op school gedaan, en hebben daarom wel de kennis die onze eigen mensen niet meer hebben.
    Zo is het wel, Nederland holt hard achteruit, we worden overlopen en we laten het gebeuren.

    Afgelopen weekend sijpelde er ook weer een berichtje binnen dat de landelijke media volgens mij niet gehaald heeft.
    Tja, in het voormalige Oranje Hotel waar ons Nationale Elftal vroeger altijd oefende worden dik 200 importanten geplaatst, de mensen in de omgeving zijn boos, ze zijn niet gehoord, niet geinformeerd, maar het is al beklonken.
    Ik hoor dan ook dat ze Louis van Gaal in gaan schakelen als scout, hij gaat kijken of er van deze jongens wat te maken is, of ze potentie hebben, maar hij zegt het ook, spreek Nederland, aber, der Tot oder der Gladiolen.
    Jonnie Boer wordt er dagelijks door ons dorpshoofd per politiehelikopter ingevlogen om het avondmaal te verzorgen, hij zit zelf achter de knuppel, en heeft een geheime missie.

    Onze mariniers zijn ook uitgevaren met een grote boot richting elders om daar ondersteuning te geven.
    Overal is het blijkbaar oorlog, en zoals Rutte zegt, het is ook onze oorlog.
    Ze zijn er natuurlijk voor opgeleid, eindelijk echt aan het werk, voor velen is het een bewuste keuze.
    Maar dan denk ik terug aan de beelden van vorig jaar waar een kopstuk van de marine tijdens de Canal Parade stond te hossen op een bootje in de gracht.

    Gisteren ben ik ook even bezig geweest met de ongewenste belastingaangifte.
    Zonde van mijn tijd, de belastingdienst had alles al voor mij ingevuld, alles weten ze van mij, alles tot op de cent nauwkeurig, en ze wisten zelfs te vermelden dat ik via Saxo dividend ontvangen had van een bedrijf dat inmiddels verkast naar Bermuda.
    Dit werd echter door Saxo niet aangegeven, maar wat boeit dit, het was bij lange na nog geen 100 Euro.

    Ook werd er gevraagd of ik nog wat andere middelen in bezit had waar ze niks van weten, bijvoorbeeld Bitcoins.
    Ja, ik heb er nog 2, ooit gekocht bij Aliexpress voor nog geen Euro per stuk.
    En de derde die ik ooit had heb ik heel wat jaren terug weggegeven aan Nico Inberg.
    Zelf snap ik eigenlijk niks van deze digitale munt, wie heeft ze eigenlijk uitgegeven, en ik kan mij niet voorstellen dat het ooit een wettig betaalmiddel zal worden.
    De Bitcoin stijgt tot grote hoogte, duistere handel, ik begrijp het niet, allemaal wallets, en wat gebeurd er als je ze op een bepaald moment ten gelde wilt maken en om laat zetten in harde valuta's.

    De Belastingdienst kijkt dan volgens mij ook nauwlettend mee en zal serieuze vragen gaan stellen over dit geld, en uit gaan zoeken over hoeveel jaar ze belastinggeld misgelopen zijn.
    Mij doet het in ieder geval denken aan de Tulpenmanie in de Gouden Eeuw.

    www.youtube.com/watch?v=ntG50eXbBtc
  7. forum rang 7 ffff 11 maart 2024 11:41
    Rene,
    Grandioos weer. Ik kan het niet beter omschrijven dan met dit woord "Grandioos" Dan een tip: Ook bij De Tijd zijn er echte specialisten bezig geweest om gigantische artikelen over de bitcoin en ether te plaatsen. Een paginagroot artikel met daarboven JA en aardige beschouwingen en een precies even paginagrote "Neen", met argumenten die mij veel meer aanspraken. Maar dat is al 4 jaren zo. Het kost dan 606 Euro per jaar aan abonnementsgeld en je ergert je uiteraard dan toch als al die klasse-artikelen gepikt worden, maar Rene, als je kwaliteit wilt hebben......Tja dan moet je ervoor betalen.
    En ondertussen zijn we te duur geworden om bussen te bouwen, zowel ouderwetse dieselbussen als elektrische en concurreren de Chinezen ons van de markt.
    Wel nog een fijn berichtje: Op de kop af nu 12600 aandelen en nu stop ik er echt mee. Het leuke Rene van dat getal is, dat je dat aantal zo goed door 2, door 3 , door 4, door 5 en door 6 kunt delen. Peter denkt ook bijna aan alles...... Het ga je goed Rene, want afgelopen week een paar keer naar je gezocht.

    Peter
  8. forum rang 8 closer 11 maart 2024 11:45
    quote:

    GakGak schreef op 11 maart 2024 10:24:

    www.buttkicken.nl/briefje-van-jan-aan...
    .
    Kosher was het niet allemaal...
    Vrouwenhater en pulpjournalist Jan Dijkgraaf schrijft (toegejuicht door forumlid @GakGak, het boze neefje van @Rene I) een zeldzaam manipulatief stuk omdat hij niet kan verkroppen dat Femke Halsema aan haar tweede termijn begint.
  9. forum rang 8 GakGak 11 maart 2024 12:05
    quote:

    closer schreef op 11 maart 2024 11:45:

    [...]
    Vrouwenhater en pulpjournalist Jan Dijkgraaf schrijft een zeldzaam manipulatief stuk omdat hij niet kan verkroppen dat Femke Halsema aan haar tweede termijn begint. Uiteraard toegejuicht door forumlid @GakGak (het boze neefje van @Rene I).
    .
    Laat ik nu veel liever te boek staan als pseudo neefje van Rene dan als vriendje of fan van closer zeg ik na een
    closer look....
    .
    www.youtube.com/watch?v=_JXM2n6gT5k
  10. forum rang 6 Cash collector 11 maart 2024 12:24
    quote:

    closer schreef op 11 maart 2024 11:45:

    [...]
    Vrouwenhater en pulpjournalist Jan Dijkgraaf schrijft (toegejuicht door forumlid @GakGak, het boze neefje van @Rene I) een zeldzaam manipulatief stuk omdat hij niet kan verkroppen dat Femke Halsema aan haar tweede termijn begint.
    Jan Dijkgraaf had zijn finest hour bij het Oekraïne referendum samen met de destijds wanhopig naar een inkomen zoekende Thierry Baudet en de bebrilde blafbek Jan Roos.

    Dijkgraaf is sindsdien niet relevant. Als je zijn stukjes niet leest hoef je je er ook niet druk om te maken.
  11. forum rang 6 NewKidInTown 11 maart 2024 12:36
    In Portugal bij de verkiezingen het afgelopen weekend een ruk naar rechts, goh, zo verrassend.

    Zou frans timmermans al op weg zijn om de Portugezen "vast te houden" ?
  12. forum rang 10 luchtschip 11 maart 2024 12:59
    quote:

    NewKidInTown schreef op 11 maart 2024 12:36:

    In Portugal bij de verkiezingen het afgelopen weekend een ruk naar rechts, goh, zo verrassend.

    Zou frans timmermans al op weg zijn om de Portugezen "vast te houden" ?
    Waarom moeten positieve berichten over rechts van commentaar voorzien worden door een sneer naar links, liefst met een versterking van het vijandsbeeld ?

    Klinkt niet erg volwassen en toont een gebrek aan verdere inhoudelijke kennis over rechts, omdat de criticus niet in staat is het positieve bericht over rechts nader toe te lichten aangaande de plannen van rechts en de impact van de verschuiving

    Zielige reactie om de haatcampagne tegen links gedachtengoed op te voeren, middels onnodige laffe karaktermoord van personen

    Het is een normale gang van zaken in de politiek, dat er lichte verschuivingen zijn, zowel naar links als naar rechts
  13. forum rang 7 JP Samosa 11 maart 2024 16:18
    AD;
    Geen straf voor milieuactivisten die Meisje met de parel besmeurden: te ingrijpend, zegt hof
    Het gerechtshof in Den Haag legt geen straf op aan de drie milieuactivisten die in oktober 2022 de glasplaat over en de lijst om het Meisje met de parel van Johannes Vermeer in het Mauritshuis beschadigden.
    …………l
    Derhalve een uitnodiging aan iedereen die in musea zoiets lafs wil flikken

    ( elke ‘aandachtshoer’ kan zijn gang gaan)
  14. forum rang 7 rene l 11 maart 2024 17:17
    quote:

    ffff schreef op 11 maart 2024 11:41:

    Het kost dan 606 Euro per jaar aan abonnementsgeld en je ergert je uiteraard dan toch als al die klasse-artikelen gepikt worden, maar Rene, als je kwaliteit wilt hebben......Tja dan moet je ervoor betalen.

    En ondertussen zijn we te duur geworden om bussen te bouwen, zowel ouderwetse dieselbussen als elektrische en concurreren de Chinezen ons van de markt.

    Wel nog een fijn berichtje: Op de kop af nu 12600 aandelen en nu stop ik er echt mee. Het ga je goed Rene, want afgelopen week een paar keer naar je gezocht.

    Peter
    Het klopt allemaal als een bus Peter, ik had mij overigens zelf een soort van ban opgelegd om een week lang niet te posten op IEX om het niet uit de klauwen te laten lopen, er waren namelijk een aantal zaken over mij geschreven.

    Tja, goedkoop is duurkoop, en ik lees regelmatig op vele Belgische nieuwssites het nieuws voor zover het beschikbaar is.
    En ik moet ook zeggen, de Belgen zijn heel wat realistischer dan de linkse media in Nederland van de NOS en RTL die uitsluitend staatsnieuws brengen gebaseerd op de voorschriften van het WEF.
    Kijk voor de grap maar eens een keertje naar het jongetje en het meisje op RTL4 's avonds om half 8.
    Bevelende toontjes, monotoon, verplichten wat wij moeten doen, heel indringend, belerend, uitsluitend linkse propaganda.

    Vorige week was het blijkbaar bij ons na Stoptober en een maand drooglegging weer zover, een week lang geen vlees eten of zuivelproducten drinken, ik vraag mij af of het wel zo gezond is, en, waar bemoeien ze zich mee, dat bepaal ik namelijk zelf wel en ik laat me niks opdringen.
    Waar gaat dit in vredesnaam naar toe, straks misschien wel een week zonder stroom.

    Er was ook nog een mevrouwtje op tv die het verschrikkelijk vond dat de prijs van het vlees weer aan het dalen is, dat kon volgens haar helemaal niet.

    Tja, en dan was de laatste ambachtelijke sigarenmaker ook nog in het nieuws, hij stopt er binnenkort mee, het is namelijk niet meer betaalbaar, en het familiebedrijf sluit binnenkort na vele generaties haar deur.
    En de reden, gezien de regeldrift van Brussel zouden ze ongeveer voor een half miljoen Euro moeten investeren aan alle onzin zoals certificering, alles moet vastgelegd worden, van inkoop tot en met verkoop, totaal doorgeslagen.
    Hij geeft de pijp aan Maarten.

    Ik zie het ook in onze regio, de nodige bedrijven verstikken in allerlei regels, normaal ondernemen is nauwelijks nog mogelijk, ze lopen helemaal vast.
    Hoe maak je nog meer bedrijven kapot en hoe verplaats je nog meer productie naar een land ver weg.

    En je hebt de toestanden van het onderwijs waarschijnlijk ook wel gevolgd, laat ik het zo zeggen, toen onze zoon inmiddels meer dan 10 jaar terug op het VMBO zat heeft een leerkracht tijdens een ouderavond dit al tegen ons gezegd.
    Ja, er komen gewoon ouders langs die zeggen, zoon moet overgaan, zoon moet hogere cijfers krijgen, en we weten adres van jou.
    Maar ze moeten hun koppen houden van het schoolbestuur.
    Ik had het wel geweten, als ik leraar was en ik zou op een zodanige manier geintimideerd worden dan wist ik het wel.
    Weet je wat ik zou doen, ik zou gewoon 112 bellen en ze vertellen dat er een ernstige geweldsbedreiging op de school bezig is.
    Het schoolbestuur zou dan richting de politie toch het nodige uit te leggen hebben, en zeker de ouder die deze uitspraken doet.
    Maar ja, ze hebben het zover laten komen, totaal geen respect meer, en vele onderwijzers wijken uit naar elders, les geven is namelijk geen pretje meer.

    Rutte is er nu vandoor, azend op zijn baantje bij de Navo, mij was het al lang duidelijk, deze leugenaar wilde helemaal niet meer het onderwijs in zoals hij altijd vertelde, hij had alles uitgestippeld, slecht 1 belang, zijn eigen belang, en door de jaren heen heeft hij er samen met zijn consorten voor gezorgd dat Nederland volledig uitgehold en verkwanseld werd.

    Vorige week moet ik wel lachen tijdens de voorverkiezingen in de States.
    Het was vol in het nieuws dat Haley in 1 staat gewonnen had van Trump, en het was zeker, ze was absoluut nog niet kansloos.
    Sleepy Joe had vorige week nog een heldere dag, ik snap hem ook niet meer gezien zijn leeftijd.
    En wat een echte Amerika kenner vertelde, al die rechtszaken tegen Trump, hij heeft natuurlijk het nodige geflikt, net als Biden overigens, veel wordt op dit moment ook flink opgeklopt maar is nog niet bewezen.
    Hij gaf ook aan, zoals het er nu naar uit ziet dan zal Trump de verkiezingen straks winnen.
    Ik snap het niet, en dat geld voor beiden, wat bezielt je als je op deze leeftijd nog een dergelijke functie ambieert.

    En Hugo vorige week, de jongeren moeten niet zeuren dat er voor hun geen betaalbare huizen meer zijn, ze mogen nog blij zijn dat ze thuis een dak onder het hoofd hebben.
    Kansloos, niet een eigen start meer kunnen maken, te zot voor woorden, het eigen volk wordt gewoon als tweederangs burgers afgeserveerd.
    Dat is nu Nederland.
    Maar gelukkig doorzien steeds meer mensen het, je ziet het overal in Europa, er wordt steeds meer realistisch rechts gestemd.
    We moeten de regie weer in eigen hand nemen, los van Brussel.
  15. forum rang 7 JP Samosa 11 maart 2024 19:02
    Dft
    Valse informatie over vrouw Macron
    Als antwoord zinspeelde Macron, zonder het met zoveel woorden te zeggen, op het gerucht dat zijn vrouw in werkelijkheid een man zou zijn. Al sinds Macrons verkiezing tot president in 2017 doet het ongegronde broodjeaapverhaal de ronde dat zijn vrouw Brigitte zou zijn geboren als ’Jean-Michel Trogneux’. „Het ergste zijn valse informatie en gefabriceerde scenario’s die mensen uiteindelijk gaan geloven en die een inbreuk zijn op onze privélevens. Meer zeg ik niet”, aldus Macron.

    „U denkt aan de mensen die zeggen dat uw vrouw een man is?”, probeerde de journalist van TF1 toch nog. „Ja, exact. Het frustreert me nog”, antwoordde Macron, die daarmee voor het eerst publiekelijk sprak over het bizarre gerucht.

    Macron erkende dat het nepnieuws hem beïnvloedde. „Ik keur het af en klaag het aan.
    ………………………….

    Behoorlijk bizar verhaal.
    Maar als je het hebt over valse informatie e.d. die mensen nog gaan geloven ook, dan kunnen we slechts denken aan Russen,Poetin/ medvedev die alleen maar leugens verspreiden…..
  16. forum rang 8 closer 11 maart 2024 20:49
    quote:

    JP Samosa schreef op 11 maart 2024 19:02:

    Maar als je het hebt over valse informatie e.d. die mensen nog gaan geloven ook, dan kunnen we slechts denken aan Russen,Poetin/ medvedev die alleen maar leugens verspreiden…..
    Ja, en er zijn opvallend veel groepen bevattelijk voor valse informatie die de onvrede aanwakkert, en die tegelijkertijd het gevoel plant dat ze deel uitmaken van een grotere beweging.
    Boeren, vrachtwagenchauffeurs, gele hesjes, rechtsradicalen, anti-vaxers, anti-asielzoekers, republikeinen, forumbezoekers...

    (vul maar aan)
6.463 Posts
Pagina: «« 1 ... 260 261 262 263 264 ... 324 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.324
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.355
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.770
Alfen 12 16.269
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.253
AMG 965 125.694
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.900
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht