Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,901
  • Verschill

    +0,001 +0,11%
  • Volume

    2.527.342 Gem. (3M) 6,8M
  • Bied

    0,901  
  • Laat

    0,902  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming maart 2024

4.209 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 211 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Natal 18 maart 2024 14:09
    quote:

    De amateur schreef op 18 maart 2024 14:04:

    [...]

    Als we het goed lezen vraagt Pharming 12.03 om uitstel om vragen te beantwoorden. Dan kan je toch niet 2 dagen erna aan beleggers doorgeven je on track zit?

    Of wij lezen het verkeerd of iets staat er nu goed en het word wel gewoon behandeld.
    dat is inderdaad heel raar, dus er moet ergens een reden zijn dat het zo gaat. SDV heeft er zelf absoluut niet belang bij dat zijn reputatie eraan gaat. Dus er is iets ergens waardoor er een dwangsituatie is ontstaan.
  2. lisja 18 maart 2024 14:12
    Gezien de reactie op de beurs na het bekend worden van de vraag om uitstel, is het voor mij helder dat een PB had moeten uitgaan. Ik ben geen jurist en wel heel benieuwd wat de mogelijkheden zijn Pharming aansprakelijk te stellen voor enige vorm van niet voldoen aan de regels.

    Agenda is duidelijk: For adoption betekent heel simpel dat men goedkeuring vraagt voor het gevraagde uitstel.

    Pharming had echt bij de presentatie van de cijfers of daarvoor kunnen aangeven dat bijvoorbeeld door herpriotisering, de focus komt te liggen op goedkeuring verkrijging in andere delen van de wereld en dat EU mogelijk later komt.
  3. DeDekker 18 maart 2024 14:13
    quote:

    Anna91 schreef op 18 maart 2024 12:28:

    Pharming Technologies B.V.; Treatment of activated phosphoinositide 3-kinase delta
    syndrome (APDS)
    Scope: Letter by the applicant dated 12.03.2024 requesting an extension to the clock stop
    to respond to the list of outstanding issues adopted in January 2024.
    Action: For adoption

    Snap dit echt niet.
    Op 12 maart om uitstel vragen en dan op 14 maart doen alsof je neus bloedt. Dan ben je gewoon een bange poeperd die te dom is om eerlijk te communiceren. Leg zoiets dan fatsoenlijk uit ipv dat we er op deze manier achter moeten komen.

    Ik denk dat het wel losloopt, en blijf voorlopig zitten. Maar dit kost tijd en ik snap niet dat je op zo’n manier eerlijke communicatie uit de weg gaat.
    Vertaald
    Toepassingsgebied: Brief van aanvrager d.d. 12.03.2024 waarin om verlenging van de klokstop wordt verzocht
    om te reageren op de lijst met openstaande kwesties die in januari 2024 is aangenomen.
    Actie: Ter adoptie

    Kan het zo zijn dat ze eerst goedkeuring dienen te krijgen voor verlening klokstop.
    En wat houd een klokstop in.
    Is Pharming dus verplicht om binnen een bepaalde termijn alle vragen te.beantwoorden.
    Wat kan de reden zijn van verlening aanvragen? Misschien zit Pharming zelf ook te wachten op antwoorden uit onderzoeken die ze nodig hebben om te antwoorden naar de EMA toe.
  4. forum rang 5 rabbit in your headlights 18 maart 2024 14:13
    quote:

    lucas D schreef op 18 maart 2024 13:41:

    Soms begrijp ik zaken die hier geschreven staan niet maar kan ik met een beetje goede wil er begrip voor opbrengen dat het groter gemaakt word dan het is.

    Dat begrip heb ik niet op de reacties betreffende de goedkeuring.
    S. de Vries heeft al vaker aangegeven dat er in 2024 geen omzet uit Europa te verwachten is, hooguit wat uit Duitsland.
    Hij heeft ook aangegeven dat Japan na de V.S. de belangrijker is dan Europa, omdat er bij eventuele goedkeuring met alle landen apart alsnog tot overeenstemming te komen, dat is een langdurig proces.

    Wat vandaag bekend is zat er gewoon aan te komen, de signalen waren er alleen je moet ze willen zien.
    Dat hebben weinig beleggers gedaan, wat op zich niet erg is. Een goedkeuring nu of later maakt weinig verschil voor de omzet/winst over 2024.

    En gezien de afgelopen cijfers die buitengewoon goed zijn met een nooit eerder getoonde hoge omzet, maar des ondanks slecht ontvangen zouden beleggers eens de hand in eigen boezem moeten steken. zij zijn degene die een potje van de koers maken, en niemand anders.
    Schreef al eerder dat de meeste beleggers in Pharming geen idee hebben wat een prestatie het bedrijf jaar in jaar uit levert.

    Uitstekende prestaties zijn voor beleggers die dat ook nog nooit eerder zagen niet goed genoeg, beleggers in Pharming vinden niks goed genoeg.

    Speculerende heb ik het vermoede dat Pharming daar ook wel een beetje klaar mee is en dat snap ik goed.
    Voor het geld hebben ze de beleggers bij normale voortgezette bedrijf voering in iedere geval niet meer nodig, ze kunnen alles uit eigen middelen betalen.

    Hoe voelt dat niet nodig te zijn?
    Mooi lang verhaal, maakt op mij totaal geen indruk Lucas . Het gaat in deze om vertrouwen, de manier hoe De Vries informatie naar buiten heeft gebracht daar kan je grote vraagtekens bij zetten.
    Kijk naar de koers van een mooie pus naar een "mooie" min. Zelfs de goed geinformeerde en ingelezen forumbezoekers zijn (waren) even de draad kwijt. Ben het eens wezenlijk verandert er (?) niets . De Vries weet natuurlijk hoe het ervoor staat met deze hele aanvraag bij de EMA , ik ben bang dat dit niet meer zo positief is. Ik hoop dat ik er compleet naast zit.
    By the way laatste zinnetje sarcastisch en onnodig.
  5. forum rang 4 pico bello 18 maart 2024 14:14
    quote:

    Roonie giant schreef op 18 maart 2024 14:03:

    Pharming Group werd vandaag opnieuw bezocht door een Wall Street-analist. Analist Christian Glennie van Stifel Nicolaus handhaafde een koopadvies voor het aandeel en hanteert een koersdoel van € 2,05.

    Christian Glennie heeft zijn Buy-rating gegeven vanwege een combinatie van factoren, waaronder de robuuste prestaties van Pharming Group over het gehele jaar in 2023 en de veelbelovende vooruitzichten voor 2024. Glennie benadrukte de onverwachte omzetgroei van Ruconest van 10% in 2023, wat leidde tot een bijgestelde opwaartse voorspelling voor 2024. Bovendien duiden de sterke aanvankelijke prestaties van het medicijn Joenja op de Amerikaanse markt, in combinatie met een hoge patiëntenretentie en een aanzienlijke marktpenetratie, op een solide vraag naar de behandeling van APDS, wat tot uiting komt in de hoger dan verwachte verkoopcijfers.

    Bovendien draagt ??de potentiële uitbreiding van de markt voor Joenja als gevolg van lopende onderzoeken gericht op het herclassificeren van patiënten met Variant of Uncertain Significance (VUS) bij aan de optimistische vooruitzichten. Met de mogelijkheid om de gediagnosticeerde patiëntenpopulatie te vergroten, bestaat er een aanzienlijke kans op omzetgroei. Bovendien suggereren plannen voor internationale expansie en labeluitbreidingen, evenals de mogelijkheid om Joenja te adopteren voor andere aandoeningen met ontregeling van het immuunsysteem, meerdere mogelijkheden voor de groei van de Pharming Group, waardoor Glennie's koopaanbeveling wordt gerechtvaardigd.
    kijk dit zijn de berichten die vertrouwen geven
  6. forum rang 4 SpecuKlaas 18 maart 2024 14:19
    Tja, dubieus hoe dit nu loopt allemaal. Heb altijd een hoge pet op gehad v SdV, maar als dit allemaal klopt (en dat lijkt het wel) qua tijdspad dan is het op zijn zachts gezegd wel vreemd. Hoop dat we ons toch alsnog vergissen, maar zo lees ik het EMA bericht niet. Koersdreun valt me alles mee. Dit herstel komt denk ik niet van de kleine particulier, en dat stelt me dan wel weer gerust. Je moet met Pharming geen eens raar opkijken als we alsnog onveranderd / met winst sluiten. Moeilijk aandeel verhandeld tegen een (te) lage prijs.En weer meer geduld dan maar. Inderdaad dood geld vergeleken met oa de financials.
  7. Roonie giant 18 maart 2024 14:20
    Op Stocktwits USA discutie zit er een zekere Drs Jules negatief posts te maken over Pharming ..

    Toevallig een gekende Jules ... :-D
  8. DeDekker 18 maart 2024 14:20
    quote:

    lisja schreef op 18 maart 2024 14:12:

    Gezien de reactie op de beurs na het bekend worden van de vraag om uitstel, is het voor mij helder dat een PB had moeten uitgaan. Ik ben geen jurist en wel heel benieuwd wat de mogelijkheden zijn Pharming aansprakelijk te stellen voor enige vorm van niet voldoen aan de regels.

    Agenda is duidelijk: For adoption betekent heel simpel dat men goedkeuring vraagt voor het gevraagde uitstel.

    Pharming had echt bij de presentatie van de cijfers of daarvoor kunnen aangeven dat bijvoorbeeld door herpriotisering, de focus komt te liggen op goedkeuring verkrijging in andere delen van de wereld en dat EU mogelijk later komt.
    Ik weet niet of ze verplicht zijn een pb uit te doen bij een verlening aan te vragen.
    Ik denk zelf als ze een pb zouden doen ( misschien komt dat nog als er goedkeuring is voor uitstel) dat bij een pb de io van Pharming een stuk lager is als dat nu het geval is om dit tijdens de dat de beurs open is te waarnemen.
  9. PeterW 18 maart 2024 14:23
    quote:

    Anna91 schreef op 18 maart 2024 12:44:

    Degene die een paar dagen geleden hier zei (in andere woorden) dat het een teken aan de wand was dat de Vries het belang van Europese goedkeuring ging bagataliseren, had het wel bij het rechte eind.
    Was het deze misschien van BassieNL 14 maart 11.15

    Doet me een beetje denken aan een uitspraak die hij deed kort voordat de FDA geen goedkeuring gaf voor profylaxe gebruik van Ruconest bij HAE.

    Toen downplayde hij vooraf ineens het belang van die goedkeuring (die dus niet volgde).
  10. Stone13 18 maart 2024 14:24
    Waarschijnlijk hebben de aanvullende vragen te maken met de produktinformatie ( lees : labeling, produktlabels,bijsluiter etc.) aangezien de status "for adoption" is. Dus weinig reden tot paniek en geen enkel belang om deze informatie tijdens de cijferpresentatie mede te delen.
  11. Jimluca 18 maart 2024 14:24
    misschien komen mensen hier uit of de clock stop

    www.ema.europa.eu/en/documents/presen...

    Applicant’s responses expected within 3 months
    • May be extended up to 6 months
    • Optional clarification meeting on LoQ ( Applicant / Rapporteurs )

    Reacties van de aanvrager verwacht binnen 3 maanden
    • Kan worden verlengd tot 6 maanden
    • Optionele verduidelijkingsbijeenkomst over LoQ (aanvrager/rapporteurs)
  12. forum rang 6 Natal 18 maart 2024 14:26
    quote:

    Stone13 schreef op 18 maart 2024 14:24:

    Waarschijnlijk hebben de aanvullende vragen te maken met de produktinformatie ( lees : labeling, produktlabels,bijsluiter etc.) aangezien de status "for adoption" is. Dus weinig reden tot paniek en geen enkel belang om deze informatie tijdens de cijferpresentatie mede te delen.
    Dat moet toch allang voor mekaar zijn?
  13. forum rang 5 Endless 18 maart 2024 14:26
    quote:

    Natal schreef op 18 maart 2024 13:46:

    [...]

    kan aan mij liggen maar ik kan geen chocola maken van je post, wat bedoel je nu??
    Beoordeling stond op 3,42 CHMP lijst en is nu eraf gehaald
  14. Stone13 18 maart 2024 14:34
    quote:

    Natal schreef op 18 maart 2024 14:26:

    [...]

    Dat moet toch allang voor mekaar zijn?
    Ja, maar er kan altijd een aanpassing nodig zijn aangezien het produkt voor verschillende landen is met verschillende regelgeving omtrent teksten op verpakkingen, bijsluiters etc.
  15. forum rang 5 ffwachten nog 18 maart 2024 14:37
    quote:

    ffwachten nog schreef op 14 maart 2024 20:30:

    Een van de engste dingen vond ik overigens de uitspraak van ome zweefvlieger dat er de komende jaren nog geen omzet verwacht word van Joenja in Europa... In zijn vocabulaire betekend dat nagenoeg geen EMA toestemming te verwachten.
    Tja, zoals ik dus al verwachtte! Al vaker gezegd, je moet bij deze man niet luisteren naar wat hij zegt maar je moet luisteren naar wat hij niet zegt.
  16. Rodestier 18 maart 2024 14:38
    Er worden weer behoorlijk veel aandelen ingeslagen de paniek reactie is goed voor degene die er nog wel vertrouwen in hebben.
4.209 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 211 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht