Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Aanslagen Hamas in Israël, oktober 2023

4.598 Posts
Pagina: «« 1 ... 201 202 203 204 205 ... 230 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 18 maart 2024 22:23
    quote:

    matad schreef op 18 maart 2024 22:00:

    [...]

    Waar wil je 500 kilometer tunnel op een oppervlakte van tweemaal Texel anders laten lopen?
    het is überhaupt absurd om onder een gebied van tweemaal de oppervlakte van Texel 500 km aan ondergrondse tunnels te leggen

    Tenzij je met iets zeer onheilspellends bezig bent en dan snap ik niet dat jij voor dit soort duistere activiteiten in de bres springt
  2. forum rang 6 Cash collector 18 maart 2024 22:36
    quote:

    Cash collector schreef op 18 maart 2024 22:11:

    [...]

    Het oppervlak van tweemaal Texel is 1172 km2.
    Het oppervlak van 500 km tunnel van 1,5 meter breed is 0,75 km2.

    Onder 93,6 % van het oppervlak van Gaza ligt dus geen tunnel.

    Stop eens met dat domme gezwatel.
    Sorry, ik maakte een rekenfout.

    Onder 99,94 % van het oppervlak van Gaza ligt geen tunnel.

    Het gezwatel van Matad is dus nog veel dommer dan het in eerste instantie leek.
  3. forum rang 6 matad 19 maart 2024
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 18 maart 2024 22:08:

    [...]
    Maar je weet je vast nog wel te herinneren waarom die haven vernietigd werd?

    Beetje scherp blijven @matad. Want tot nu toe ga je op elk front de mist in met je schrijfsels. Verkeerde bronnen, goedgelovig, emotioneel, geschiedenis niet op een rijtje. Beter je huiswerk doen ;-)
    Beste,
    Ik zal niet meer op die onware posts van u reageren. Zonde van mijn tijd. Ik heb namelijk wat gegoocheld en begrijp totaal niet waarom u zoveel onwaarheden neerpent. Maar ja, dat doet het orgaan dat u zo bewondert de Staat Israël immers ook.
    Ik zal wat aanhalen wat ik aantrof.

    Uit de Volkskrant.

    Economisch knijpt Israël de Gazastrook al bijna twintig jaar af.
    De Gazastrook krijgt niet de kans zich economisch te ontwikkelen. Met grote ellende tot gevolg. Zelfs volgens Israëlische veiligheidsdiensten is een open economie nodig voor de stabiliteit in Gaza. Maar al bijna twintig jaar wordt normale economische activiteit onmogelijk gemaakt door Israël.

    12 oktober 2023 Michael Persson.

    Israël vernietigt Nederlands ontwikkelingsproject.

    Een landbouwproduct is door het Israëlische leger met de grond gelijk gemaakt. Volgens diplomaten is de verwoesting een vergeldingsactie uit onvrede met EU beleid.
    Israël heeft de eerste twee maanden van dit jaar al meer projecten ontruimd en vernietigd dan in heel 2015 bij elkaar. Nu is daarbij ook een Nederlands project getroffen. Dit project kostte 10 miljoen dollar. Het was de bedoeling dat Palestijnen zouden leren hoe ze de grond kunnen gebruiken voor het verbouwen van gewassen. Het speciale gereedschap dat Nederland leverde is samen met de grond door het Israëlische leger geconfiskeerd.
    Veel valt er echter niet te doen tegen het Israëlische optreden.
    Er zijn heel veel Europeesche hulpprojecten op de Westelijke Jordaanoever. Er gaat heel veel geld naartoe dat is al jaren zo. En in wezen bestaan al die projecten en initiatieven bij de gratie van het Israëlische leger. Dat bestuurt de boel. Als het zegt: “ We gaan het ontruimen, dit mag niet”, dan sta je eigenlijk met lege handen. En het gaat om Nederlands belastinggeld.

    BNR 01-03-2016
  4. forum rang 6 matad 19 maart 2024 00:22
    Israël vernielt Gaza haven.

    Gaza. Israëlische tanks en bulldozers hebben in de nacht van maandag op dinsdag vernielingen aangericht op de bouwplaats waar Nederland de Palestijnse haven in Gaza aan het bouwen was.

    Het uitverkoren stukje grond was een omheinde grote zandbak, enkele barakken en vooral de trots wapperende vlaggen van Nederland en Frankrijk.Een groot bord aan het hek verkondigde dat hier de Gaza haven gebouwd ging worden dankzij donaties van Nederland, Frankrijk en een lening van de Europese investeringsbank. Maar zelfs dit embryonale stadium van de haven is niet meer. Israëlische kogels doorzeefden eerst de prefab kantoren . Tanks en bulldozers walsten daarna hek, gebouwen en meubilair plat. Volgens het Israëlische leger misbruikten Palestijnen het terrein door er mortieren af te vuren op de nederzetting Netzarim.”Wellicht omdat ze wisten wat voor internationale reactie dit teweeg zou brengen”, zegt een legerwoordvoerder. Niemand is gearresteerd, mortieren of sporen daarvan zijn nooit gevonden. De commandant had opdracht de plek te vernietigen om verdere mortieraanvallen te voorkomen. Hij wist niet dat er Nederlandse gebouwen stonden en omdat het donker was had hij de vlaggen niet gezien. Goed ingelichte westerse diplomaten ontkennen ten stelligste de mogelijkheid van mortieraanvallen vanaf dat terrein

    Etc. etc. Uit Trouw.

    Hoe dieper ik graaf hoe verachtelijker ik Israël ga vinden.
    Wat een ontzettend gemeen, achterbaks land.
    Dat ik daar nog voor 7 oktober wat sympathie voor heb opgebracht.
  5. forum rang 6 matad 19 maart 2024 00:27
    quote:

    luchtschip schreef op 18 maart 2024 22:23:

    [...]

    het is überhaupt absurd om onder een gebied van tweemaal de oppervlakte van Texel 500 km aan ondergrondse tunnels te leggen

    Tenzij je met iets zeer onheilspellends bezig bent en dan snap ik niet dat jij voor dit soort duistere activiteiten in de bres springt
    Het is net zo absurd om honderden bunker busters op een dichtbevolkt gebied te gooien.
    Maar waarom met twee maten meten?
    Bij elke flinke bom dat de Russen op een “bevolkingsgebied” in Oekraïne gooien staat u op uw achterste. Iets ontgaat me blijkbaar, weet alleen even niet wat.
  6. forum rang 6 Cash collector 19 maart 2024 01:27
    quote:

    matad schreef op 19 maart 2024 00:27:

    [...]

    Het is net zo absurd om honderden bunker busters op een dichtbevolkt gebied te gooien.
    ...
    Als het doel is om die 0,75 km2 tunneltjes van jou met terroristen erbij op te blazen is dat natuurlijk een prima oplossing.
  7. Gijs T 19 maart 2024 01:57
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 18 maart 2024 21:10:

    [...]
    Kort antwoord op jouw vraag: Ja, die 30’000 slachtoffers (niet te verifiëren door Hamas opgegeven aantal), zijn volstrekt normaal. Nog sterker: het valt mij alleszins mee gezien de bevolkingsdichtheid. Die Israeliers verdienen een compliment. Er is nog nooit in de geschiedenis zo omzichtig te werk gegaan door een leger in een stadsoorlog.

    Van de 2,2 miljoen mensen hebben de meesten geen honger. En als een deel dat al heeft, komt dat doordat Hamas alle voedsel confisqueert en hetgeen over is, voor woekerprijzen op de markt verkoopt.
    Ja, ik vond de aanval van Hamas op 7 oktober verschrikkelijk. Honderden onschuldige burgers werden vermoord, en een paar honderd mensen werden gegijzeld. Zelfs enkele tientallen kinderen zijn vermoord of gegijzeld. Dit geweld zou ik als oorlogsmisdaad willen betitelen.

    Maar wat zet Israël daar tegenover? Een nietsontziende vergeldingsactie, waarin de gehele Gazastrook, het thuisland van 2 miljoen Gazanen, volledig wordt vernietigd. Als de aanval van Hamas al een oorlogsmisdaad is, dan is die reactie van Israël dat natuurlijk in versterkte mate. Je kan toch niet volhouden dat het doden van minimaal 13.000 Gazaanse kinderen niet als zodanig kan worden beschouwd, of dat dat 'collateral damage' is. Ook het systematisch uithongeren, en het verhinderen dat voldoende geneesmiddelen de Gaza strook binnen worden gelaten is een oorlogsmisdaad. Hoppschwiiz vindt 30.000 slachtoffers 'normaal' en eigenlijk nog aan de lage kant. Hoe durf je.

    Ik denk vaak dat de evenredigheid van een reactie op geweld in het juiste daglicht wordt geplaatst als de situatie wordt omgedraaid. Dus als Israël een terreurdaad zou hebben verricht, gelijk aan 7/10/23, en Hamas/de Gazanen een vergeldingsactie zouden hebben uitgevoerd met circa 30.000 doden. Zou jij, Hoppschwiiz dit ook als een te rechtvaardigen actie hebben betiteld, waarbij Hamas complimenten zouden moeten krijgen? Of is jouw reactie toch een beetje gekleurd door je sympathie voor de ene partij?

    Israël verdient daarvoor internationaal isolement, en zeker geen 'complimenten', Hopschwiiz.
    Disclaimer: ik heb jarenlang sympathie voor de Joodse bevolking gehad, maar voor de huidige Israëlische regering, en met hen al degenen die deze Israëlische geweldsexplosie steunen of goedkeuren, kan ik slechts walging opbrengen.
  8. forum rang 10 luchtschip 19 maart 2024 02:09
    quote:

    matad schreef op 19 maart 2024 00:27:

    [...]

    Het is net zo absurd om honderden bunker busters op een dichtbevolkt gebied te gooien.
    Maar waarom met twee maten meten?
    Bij elke flinke bom dat de Russen op een “bevolkingsgebied” in Oekraïne gooien staat u op uw achterste. Iets ontgaat me blijkbaar, weet alleen even niet wat.
    Er ontgaat jou heel veel omdat je niet verder komt dan de propaganda retoriek die de Russische en Iraanse PR campagnes van trollen, bots en influencers verspreiden

    ook in oorlog zijn er bepaalde spelregels ontwikkeld

    Die weet jij haarfijn te noemen wanneer het in het voordeel van Hamas is en je ziet dat Israel ze overtreedt
    Maar de overtredingen van Hamas schuif je onder het tapijt en negeer je in jouw propaganda retoriek
    Nu haal je er ook nog vergelijkingen me Rusland bij maar vergeet gemakshalve de nuances

    Een belangrijke regel die internationaal geaccepteerd wordt is dat burgerdoelen en ziekenhuizen geen doelwit mogen zijn van oorlogshandelingen
    Een andere belangrijke regel is dat de krijgsgevangenen correct behandeld worden

    Een leger mag geen ziekenhuizen of burgerdoelen als doelwit gebruiken voor zware beschietingen
    Maar dat betekent ook dat een leger geen ziekenhuizen of burgeromgeving als menselijk schild mag gebruiken --doet een leger dit toch dan is dit een oorlogsmisdaad en vervalt de beschermde status van ziekenhuizen en burgeromgeving

    >>>Hamas heeft op 7 oktober burgers met zware wapens aangevallen, gedood, op een vreselijke wijze verkracht, gekidnapt en in langdurige gijzeling gehouden --alles in overtreding oude regels van behandeling van krijgsgevangenen en dus een oorlogsmisdaad

    >>>Hamas heeft vanaf 7 oktober tienduizenden raketten afgevuurd op Israelische burgerdoelen -- een oorlogsmisdaad

    >>>Hamas gebruikt ziekenhuizen en burgeromgeving bij uitstek als menselijk schild en dus is al jouw krokodillentranengejammer over aanvallen door het Israelisch leger op ziekenhuizen en burgeromgeving onterecht --immers Hamas pleegt een oorlogsmisdaad en de beschermde status van ziekenhuizen en burgeromgeving komt te vervallen

    Jij vertelt in jouw posting dat Israel honderden bunker busters op dichtbevolkt gebied gooit :

    Hamas heeft zijn militairen, hoofdkwartieren, munitievoorraden enlanceerinstallaties onder ( in tunnels ) en tussen dichtbevolkt gebied geplaatst en derhalve het gebied verklaard tot militair doelwit voor beschietingen van het Israelisch leger
    Israel beschiet zuiver en alleen militaire doelen en wanneer Hamas in een dicht bevolkt gebied opereert, dan is het de verantwoordelijkheid van Hamas dat er Palestijnse burgers mede slachtoffer worden

    En nu kom je in bovenstaande posting ook nog met de vraag waarom met twee maten meten, want ik sta op mijn achterste benen wanneer Rusland op bevolkingsgebied zijn zware raketten richt.

    Dat is niet zo moeilijk :

    Rusland schiet op huizen van weerloze burgers zonder dat er enige Oekrainse militaire activiteit in de buurt is --dit is een oorlogsmisdaad
    Terwijl israel op militaire doelen van Hamas schiet, die zich hebben verscholen tussen/onder een menselijk schild
    Aangezien Hamas in tunnels onder de huizen van burgers verscholen zitten, moet er wel munitie gebruikt worden die tot enige diepte effect hebben

    Maar we kunnen wel 10 keer dit verhaal tegen je vertellen,

    maar de volgende dag ga je weer gewoon met hetzelfde propagandaverhaal komen en moeten we je weer hetzelfde vertellen

    Zolang jij naïef blijft geloven in de propaganda verhalen dat Hamas het goed voor heeft met de Palestijnen en goede redenen heeft op basis van gelikte geschiedenispraatjes, wil jij de ogen niet openen voor de realiteit

    De realiteit is dat de Hamas groep een stelletje terroristen zijn in dienst van Iran en Rusland en er alleen op uit zijn om de Israeliers uit het gebied in he Midden Oosten te verdrijven en dat doen door de Palestijnen in de Gaza strook te onderdrukken en arm te houden
    Het is een goed verkooppraatje om te vertellen dat het de schuld is van Israel dat het Palestijnse volk in de Gaza strook enorm lijdt en dat dat de reden is om Israel te mogen aanvallen

    En jij bent heel geroerd door deze leugenachtige voorstelling van zaken en gaat ons deze leugen steeds weer als waarheid presenteren

    Open je ogen eens en ga geen propaganda maken voor Iran en Rusland die de Hamas terroristen voor hun karretje spannen om Israel te verjagen uit het Midden Oosten
  9. forum rang 5 Hoppschwiiz 19 maart 2024 08:30
    @Gijs T, begrijp me niet verkeerd, elk onschuldig slachtoffer is er 1 te veel. En onschuldige slachtoffers zullen er zeker zijn. Ook in een gebied dat al bijna 20 jaar met niets ontziende harde hand bestuurd wordt, zullen er nog altijd weldenkende mensen zijn die niet achter Hamas staan. Ze zullen zich als ‘grijze muis’ moeten gedragen om te kunnen overleven, omdat ze niemand in hun omgeving kunnen vertrouwen. Zelfs hun kinderen niet, die immers door UNRWA vanaf 5 jaar op school gebrainwashed worden en op jonge leeftijd geleerd worden Kalashnikovs te demonteren en weer in elkaar te zetten.

    Als Hamas z’n burgers echter dwingt om onderdeel te zijn van hun verdediging door in woongebouwen, ziekenhuizen, scholen etc, etc hun scherpschutters en militaire installaties te plaatsen, kun je helaas grote aantallen slachtoffers verwachten. Zelfs als de IDF ruim van te voren waarschuwt dat er een actie van de luchtmacht gepland staat. Hamas verbiedt zonodig een evacuatie, zodat er de volgende dag door hun eigen ‘reporters’ weer beelden de wereld ingeslingerd kunnen worden van dode en gewonde burgers.

    Militaire experts zeggen dat er nog nooit een leger zo omzichtig in een stadsoorlog te werk is gegaan. Het zou de nieuwe standaard moeten worden voor elk leger in de wereld. Ik ben natuurlijk geen militair expert, maar gegeven het feit dat Israel in staat is heel Gaza in een dag met de grond gelijk te maken, vind ik het aantal in 6 maanden slachtoffers ‘meevallen’. Zeker ook gezien de tactiek van Hamas die zijn burgers alleen maar gebruikt en niet beschermt.

    Als, zoals je hypothetisch stelt, het omgekeerde zou zijn gebeurd, zou ik Israel net zo verachtelijk vinden en zou ik niet rouwen om de gevolgen.
  10. forum rang 6 NewKidInTown 19 maart 2024 08:33
    Het doel van Israël IS en BLIJFT om hamas definitief uit te schakelen, te vernietigen, beter gezegd.

    Daar kun je het mee eens zijn of niet, maar dat is de realiteit.
  11. forum rang 6 Cash collector 19 maart 2024 09:29
    quote:

    matad schreef op 19 maart 2024 00:22:

    Israël vernielt Gaza haven.

    Gaza. Israëlische tanks en bulldozers hebben in de nacht van maandag op dinsdag vernielingen aangericht op de bouwplaats waar Nederland de Palestijnse haven in Gaza aan het bouwen was.

    Het uitverkoren stukje grond was een omheinde grote zandbak, enkele barakken en vooral de trots wapperende vlaggen van Nederland en Frankrijk.Een groot bord aan het hek verkondigde dat hier de Gaza haven gebouwd ging worden dankzij donaties van Nederland, Frankrijk en een lening van de Europese investeringsbank. Maar zelfs dit embryonale stadium van de haven is niet meer. Israëlische kogels doorzeefden eerst de prefab kantoren . Tanks en bulldozers walsten daarna hek, gebouwen en meubilair plat. Volgens het Israëlische leger misbruikten Palestijnen het terrein door er mortieren af te vuren op de nederzetting Netzarim.”Wellicht omdat ze wisten wat voor internationale reactie dit teweeg zou brengen”, zegt een legerwoordvoerder. Niemand is gearresteerd, mortieren of sporen daarvan zijn nooit gevonden. De commandant had opdracht de plek te vernietigen om verdere mortieraanvallen te voorkomen. Hij wist niet dat er Nederlandse gebouwen stonden en omdat het donker was had hij de vlaggen niet gezien. Goed ingelichte westerse diplomaten ontkennen ten stelligste de mogelijkheid van mortieraanvallen vanaf dat terrein

    Etc. etc. Uit Trouw.

    Hoe dieper ik graaf hoe verachtelijker ik Israël ga vinden.
    Wat een ontzettend gemeen, achterbaks land.
    Dat ik daar nog voor 7 oktober wat sympathie voor heb opgebracht.
    Het artikel: www.trouw.nl/voorpagina/israel-vernie...

    Let vooral even op de datum boven het artikel...

    Geen enkele moeite is jou teveel om Israël en de Israëlische bevolking in een kwaad daglicht te stellen.

    Wanneer komen de negatieve stereotyperingen weer voorbij?
  12. forum rang 5 Japaho 19 maart 2024 09:36
    quote:

    NewKidInTown schreef op 19 maart 2024 08:33:

    Het doel van Israël IS en BLIJFT om hamas definitief uit te schakelen, te vernietigen, beter gezegd.

    Daar kun je het mee eens zijn of niet, maar dat is de realiteit.
    En ze hebben geen andere keuze, omdat de Islam hun opdraagt om alle Joden te vermoorden en het land van Israel ( from the river to the sea) in te nemen.

    En alle Gazanen, vrouwen en kinderen die in principe vredelievend zijn, en geen oorlog willen, worden willens en wetens meegezogen in deze oorlogs ellende.

    En zowel Hamas, alsook Egypte, Syrie, Iran, Afganistan, Jemen, ze laten ze allemaal verrekken en vertikken het om ze op te nemen. Ja, moord en brand schreeuwen als Hamas weer een foto laat zien aan de pers van een moeder met een dood kind in de armen. maar nooit sorry zeggen voor de aanslag op 7 oktober.

    Dit hebben ze over zichzelf afgeroepen door op Hamas te stemmen, vrijwillig of onder druk, en
    alle hulp goederen, ontwikkelingsgelden etc zijn geconfisceerd en gebbruikt door Hamas.

    Gevolg: een miserabel leven, de leiders van hamas eten van een 5 sterren buffet en de Gazanen eten kogels............ denk daar maar eens over na. !
  13. forum rang 5 Japaho 19 maart 2024 10:00
    quote:

    matad schreef op 18 maart 2024 22:00:

    [...]

    Waar wil je 500 kilometer tunnel op een oppervlakte van tweemaal Texel anders laten lopen?
    Alle ontwikkelingsgelden die aan de Gazanen ( lees aan Hamas) zijn gegeven zijn nagenoeg allen uitgegeven aan wapentuig en het maken van de tunnels.

    Als ze dit verstandig hadden gebruikt, was Gaza welvarend geweest, de sympatie van de wereld gekregen en verder geholpen in hun ontwikkeling. Zelfs de bouw van alle ziekenhuizen is gefinancierd door andere landen.

    En tja, als je de kinderen op school leert wie de vijand is, en ze op 3 -4 jarige leeftijd i.p.v. speelgoed een houten kalashikov geeft, dan weet je wat er van ze terecht gaat komen.
  14. forum rang 6 matad 19 maart 2024 10:27
    Beste u roeptoetert onder invloed van de groepsdynamiel en vooral dankzij de dommigheid van veel volgers maar wat mee.
    Ik zal nog wat meer gegevens aanreiken om u te tonen hoe het barbaarse moordaardige land, Israël geheten, omgaat met projecten die dienen om de Palestijnen te helpen.
    Maar het zal wat later worden i.v.m. andere verplichtingen.

    Maar de domheid van vele posters hier doet me telkens verbaasd staan. Tovert af en toe zelfs een glimlach op mijn gelaat.
    Zo orakelt een poster dat de tunnels circa 1% van de oppervlakte van Gaza innemen. Een ander duidt weer op de uiterste nauwkeurigheid van de precisie bombardementen van dit moorddadige leger.
    Toch is ruim 80% van de Gaza vernietigd. Raadseltje. Wat klopt hier niet?

    Groet
  15. forum rang 6 matad 19 maart 2024 10:36
    quote:

    luchtschip schreef op 19 maart 2024 02:41:

    Vandaag zijn 222 vrachtwagens met humanitaire hulp Gaza binnengekomen.

    Er kwamen 0 gijzelaars naar buiten.

    twitter.com/AvivaKlompas/status/17698...
    Beste L.S.

    Er moeten er dagelijks 500 binnenkomen in normale tijden en nu veel meer vanwege de waterafsluiting in de openluchtgevangenis, Gaza geheten.
    Jij bent, tenminste zo doe je, het althans voorkomen, altijd goed geïnformeerd.
    Het moet dus een kleine moeite voor je zijn om uit te zoeken hoeveel vrachtwagens er voor ruim twee miljoen mensen per dag nodig zijn.
    Je zult verstelt staan dat garandeer ik je.

    Je schrijft: er kwamen nul gijzelaars naar buiten.
    Bedoel de de duizenden Palestijnen die zonder enige aanklacht of proces in Israëlische gevangenissen zitten?

    Overigens las ik onlangs van een Israëlische mensenrechtenorganisatie dat gewonde Palestijnen in Israël geblinddoekt en geboeid in bed liggen. Over martelen gesproken. Lekker volkje.
  16. forum rang 6 Cash collector 19 maart 2024 10:49
    quote:

    matad schreef op 19 maart 2024 10:27:

    Beste u roeptoetert onder invloed van de groepsdynamiel en vooral dankzij de dommigheid van veel volgers maar wat mee.
    Ik zal nog wat meer gegevens aanreiken om u te tonen hoe het barbaarse moordaardige land, Israël geheten, omgaat met projecten die dienen om de Palestijnen te helpen.
    Maar het zal wat later worden i.v.m. andere verplichtingen.

    Maar de domheid van vele posters hier doet me telkens verbaasd staan. Tovert af en toe zelfs een glimlach op mijn gelaat.
    Zo orakelt een poster dat de tunnels circa 1% van de oppervlakte van Gaza innemen. Een ander duidt weer op de uiterste nauwkeurigheid van de precisie bombardementen van dit moorddadige leger.
    Toch is ruim 80% van de Gaza vernietigd. Raadseltje. Wat klopt hier niet?

    Groet
    Je raaskalt.
  17. forum rang 6 Cash collector 19 maart 2024 10:51
    quote:

    matad schreef op 19 maart 2024 10:36:

    [...]
    ...
    Overigens las ik onlangs van een Israëlische mensenrechtenorganisatie dat gewonde Palestijnen in Israël geblinddoekt en geboeid in bed liggen. Over martelen gesproken. Lekker volkje.
    Wees blij dat ze op een bed mogen liggen, zo goed worden Israëlische gijzelaars in Gaza niet behandeld.

    Lees nog eens wat.
  18. forum rang 5 Hoppschwiiz 19 maart 2024 11:15
    quote:

    matad schreef op 19 maart 2024 10:27:

    “ Een ander duidt weer op de uiterste nauwkeurigheid van de precisie bombardementen van dit moorddadige leger.
    Toch is ruim 80% van de Gaza vernietigd. Raadseltje. Wat klopt hier niet?”
    Groet
    Anders zouden er 80% van 2,2 miljoen doden zijn te betreuren. Nu 30’000

    Maar stel je dit eens voor: Amsterdam wordt voor 80% vernietigd met ‘maar’ 12’240 slachtoffers tot gevolg. Dat zou toch een mirakel zijn?

    Zeker als je als doel hebt zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken
4.598 Posts
Pagina: «« 1 ... 201 202 203 204 205 ... 230 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.311
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.895
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.342
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.310
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.261
Allfunds Group 3 1.190
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 332
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.250
AMG 965 125.686
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.264
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.675
ASML 1.762 76.893
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.664

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht