Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.963 Posts
Pagina: «« 1 ... 3504 3505 3506 3507 3508 ... 3549 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 31 maart 2024 04:12
    Trump plaatst nu FOTO’S van de dochter van rechter Juan Merchan op Truth Social.

    twitter.com/MuellerSheWrote/status/17...

    Dit is werkelijk ongehoord

    Een rechte beoordeelt en begeleidt een rechtszaak

    Het priveleven van een dochter van de rechter laat je als verdachte in de rechtszaak verder buiten beschouwing

    Zo ver gaan, door zelfs een foto te plaatsen en haar privacy te schenden is buiten proporties en kan zelfs het leven van haar in gevaar brengen --het kan ook juryleden beïnvloeden, die wel uit gaan kijken voor deze Trump, want wanneer je een hem niet welgevallige beslissing neemt bestaat hengelaar dat hij achter jou of je familie gaat

    Trump is op borgtocht nog een vrij man in deze rechtszaak
    In normale rechtszaken zou de verdachte zijn borg worden ingetrokken en zou hij achter tralies gezet worden

    Afwachten hoe rechter Merchan, in de rechtszaak over het zwijggeld van Trump aan Stormy Daniels, zal reageren op deze aanval van Trump op zijn dochter

    Maandag 1 april ( fool's day ) zou een mooie datum zijn om Trump achter de tralies te zetten
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 31 maart 2024 07:59
    En de winnaar is... Donald Trump.

    Uit enquêtes, opiniepeilingsbureaus en opinieonderzoeksinstituten blijkt dat Trump Joe Biden met een aanzienlijke marge leidt.

    Tot nu toe ziet het er niet goed uit.
    Uit talloze enquêtes, opiniepeilingsbureaus en opinieonderzoeksinstituten, vaak in opdracht van nieuwsmedia, blijkt dat Trump Biden met een aanzienlijke marge leidt.
    Fox TV en de Wall Street Journal spreken van een plus van twee procent, CBS News van vier procent en de respectabele New York Times ziet Trump in een onderzoekssamenwerking met het Franciscan Siena College met vijf procent voorop.

    Er zijn veel dingen tegen Biden gestapeld. Voor de meeste kiezers is zijn leeftijd het grootste probleem.
    Volgens één bevinding vindt 73 procent van de geïnterviewden Biden te oud of enigszins te oud, tegen 42 procent in het geval van Trump.
    Wanneer Biden een zin verwart, is dat een bewijs van zijn seniliteit.

    Veel jonge kiezers, en dat zijn er sinds de laatste verkiezingen twintig miljoen meer, lijken de voorkeur te geven aan Trump.

    Blanke vrouwelijke kiezers geven volgens opiniepeilingen de voorkeur aan Trump, hoe vrouwonvriendelijk ook, net als kiezers met Latino-roots. Deze laatste hopen misschien dat Trump zijn belofte zal nakomen om de grens met Mexico voorgoed te sluiten en alle illegalen te exporteren, waardoor hun status als oudkomers wordt verbeterd.

    timesofmalta.com/article/and-winner-d...
  3. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 10:03

    Raad eens? Donald Trump heeft het geld nog steeds niet!
    Bill Palmer | 3:38 am EDT 31 maart 2024.

    Link Engels
    www.palmerreport.com/analysis/guess-w...

    Toen een hof van beroep de borg van Donald Trump met meer dan de helft verminderde en hem tien dagen gaf om te betalen, was dat een zeldzame juridische overwinning voor Trump. Maar het was ook slechts een potentiële overwinning. Hij moest immers nog steeds met het geld over de brug komen.

    Nu zijn we hier op zondagochtend, zes dagen na het verstrijken van de termijn van tien dagen, en Trump is nog steeds niet met het geld over de brug gekomen. Hij heeft de borg nog steeds niet betaald. Er is nog steeds geen teken dat een obligatiemaatschappij geïnteresseerd is in het overmaken van 175 miljoen dollar namens hem.

    Zoals we vanaf het begin hebben gezegd, is het nog steeds mogelijk dat Trump er op het laatste moment in slaagt om de borg te krijgen. Maar we zijn nu meer dan halverwege de verlenging en de borg is nog steeds niet betaald.

    Als Donald Trump er nog steeds niet in slaagt om de borgsom te betalen nadat deze met meer dan de helft is verminderd, zal dat nog pijnlijker voor hem zijn. Wordt deze man niet verondersteld rijk te zijn of zo?
  4. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 10:08
    Alles wat je nu hoort over "Trump die zijn spreekverbod schendt" is fout
    Bill Palmer | 9:39 pm EDT 30 maart 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/everyth...

    In het weekend is het internet geobsedeerd geraakt door het idee dat Donald Trump zijn spreekverbod heeft geschonden in zijn aankomende strafproces. In feite zijn er twee populaire verhalen over hoe Trump het spreekverbod zou hebben geschonden en "ermee weg is gekomen". Maar één van die verhalen is grotendeels fout, en het andere is helemaal fout. Hier zijn de feiten.

    Rechter Merchan heeft een spreekverbod uitgevaardigd dat Trump verbiedt om de gerechtsfunctionarissen (en hun familie) aan te vallen die betrokken zijn bij zijn strafproces in New York. Maar de rechter noemde zichzelf niet specifiek als een van de rechtbankfunctionarissen. Een rechter verbiedt een gedaagde normaal gesproken niet om te tieren en te raaskallen over de rechter. Dus de meest eenvoudige interpretatie van het spreekverbod is dat Trump het niet overtreedt door de dochter van de rechter aan te vallen.

    Dit voelt niet goed, dus heeft de officier van justitie van Manhattan, Alvin Bragg, een motie ingediend waarin hij rechter Merchan vraagt om te verduidelijken of de dochter onder dit spreekverbod valt. De rechter zal hier maandag zeker op reageren. Als de rechter besluit om het spreekverbod aan te passen zodat de dochter er ook onder valt, en Trump gaat door met het aanvallen van de dochter, dan overtreedt hij het spreekverbod. Maar op dit moment is hij dat niet.
    Los van dit alles deelde Trump deze week een post op sociale media waarin president Biden werd afgebeeld die achterin een pick-uptruck werd ontvoerd. Deze post is absoluut geen schending van het spreekverbod. Biden is geen gerechtsfunctionaris in deze rechtszaak, dus het spreekverbod heeft niets te maken met Biden.

    Er zijn andere vragen over de vraag of Trump's post over Biden gezien kan worden als aanzetten tot geweld onder de wet, maar zulke beschuldigingen zouden nooit standhouden. Zoiets zou hooguit een bezoekje van de Secret Service uitlokken, maar niet meer dan dat. Dus Trump krijgt in feite dezelfde juridische gevolgen als ieder ander die zo'n afbeelding van Biden zou hebben geplaatst, en dat is niets.

    Er zijn ook vragen over de vraag of Trump's post over Biden een schending van zijn borgtocht is. Maar schendingen van de borgtocht zijn ter beoordeling van de rechter (waartegen hoger beroep kan worden aangetekend). Het is moeilijk voor te stellen dat de rechters in een van de vier strafzaken van Trump hem voorarrest geven vanwege zijn ene social media post over Biden. Noch zou een andere strafrechtelijke beklaagde waarschijnlijk zijn of haar borgtocht ingetrokken krijgen voor zoiets.

    Het komt erop neer dat Trump het spreekverbod in zijn strafproces in New York niet heeft geschonden en dat Trump niet anders wordt behandeld dan andere criminele verdachten. Er zijn luide stemmen op tv en Twitter die er alles aan doen om je ervan te overtuigen dat Trump het spreekverbod schendt en ermee wegkomt, omdat dat het soort verontwaardiging is dat zorgt voor kijkcijfers en retweets. Het is alleen niet de waarheid.

    De feitelijke waarheid, die we hebben kunnen zien in de ene na de andere civiele rechtszaak tegen Trump, is dat hij doorgaans lafhartig reageert op spreekverboden. Hij maakt er een punt van om ze niet direct te overtreden, uit angst om opgesloten te worden. Vervolgens probeert hij af te leiden van zijn lafheid door afschuwelijke dingen te doen die niet onder het spreekverbod vallen. Dan vertellen tv en Twitter ons dat hij het spreekverbod heeft overtreden terwijl dat niet zo is. En als de rechter dan niet optreedt tegen Trumps denkbeeldige overtreding van het spreekverbod, vertellen tv en Twitter ons dat hij "overal mee wegkomt".

    Het is dezelfde oude onzin, keer op keer. Het enige wat nog repetitiever en vermoeiender is dan Donald Trump zelf, is de groep mensen in de politieke analistenindustrie die ons ervan proberen te overtuigen dat een onoverwinnelijke Trump "wegkomt" met dingen die hij niet doet.
  5. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 10:22

    Expert 'geschokt' door gedrag Trump's rechtbank: 'Gag orders zijn voor hardcore criminelen'
    David McAfee
    30 maart 2024 3:40PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-gag-orders-har...

    Tijdens een uitzending op MSNBC beweerde Jonathan Alter, een Washington insider van het eerste uur, dat de knevelbevelen van Donald Trump bijzonder belangrijk zijn om in de gaten te houden.

    Alter, een medewerker van MSNBC die 11 presidentiële campagnes heeft verslaan en onlangs een plaats heeft bemachtigd bij de rechtszaak over zwijggeld van de ex-president in New York die op 15 april begint, verscheen zaterdag op het netwerk. Er werd hem gevraagd naar het aankomende proces, dat hij zal bijwonen.

    "Wat kun je verwachten in de rechtszaal? Wat voor soort bewijs verwacht je?" vroeg de presentator.

    "Michael Cohen zal de kroongetuige zijn," zei Alter, eraan toevoegend dat Trumps voormalige advocaat en tussenpersoon "een vernietigende getuigenis tegen hem zal afleggen."

    "We weten niet of Trump voor zijn eigen verdediging zal getuigen. Het is minder waarschijnlijk, gezien de stomende details van deze zaak, dat hij dat doet. Je kunt het niet uitsluiten," voegde hij eraan toe. "Ondertussen is er eind vorige week iets heel bijzonders gebeurd."

    "Rechter Reggie Walton, een federale rechter die niets met de zaak te maken heeft, ondernam een buitengewone actie. Hij ging op televisie en hekelde Trump voor zijn opmerkingen, wat leidde tot het spreekverbod dat rechter Merchan in deze zaak heeft toegepast," zei hij. "En rechter Chutkan heeft in het verleden ook een spreekverbod toegepast."

    Hij vervolgde:

    "Een spreekverbod is normaal gesproken bedoeld voor zware criminelen die zichzelf niet in bedwang kunnen houden. Het idee dat een voormalige president van de Verenigde Staten een spreekverbod nodig heeft om onze rechters en ons systeem van overheid en rechtbankmedewerkers en familieleden van de rechter niet aan te vallen. Het is schokkend en we moeten ons gevoel van verontwaardiging niet verliezen over hoe afschuwelijk het gedrag van voormalig president Trump is in dit juridische domein."

    Bekijk het volledige interview op MSNBC hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=n0asbhVUWnY&a...
  6. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 12:12
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump's hersenen zijn gebroken en zijn portemonnee is ook gebroken, dus het is waarschijnlijk niet verwonderlijk dat hij nu gereduceerd is tot het staan voor een hek in de achtertuin en bedelen om geld:
    twitter.com/BidenHQ/status/1773841112...

    Biden-Harris Hoofdkwartier
    @BidenHQ
    Trump post wanhopige video bedelend om geld in iemands achtertuin (?) nadat Team Biden-Harris gisteravond de meest succesvolle politieke fundraiser in de Amerikaanse geschiedenis organiseerde.
  7. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 14:55
    'Ik hou van Bijbel': SNL scheurt in de paasboodschap van Trump in de nieuwste koude open

    De Bijbelvervende Paasboodschap van Donald Trump werd door Saturday Night Live in zijn laatste koude openheid gespietst, waarin het verhaal van de opstanding van Jezus opnieuw werd verteld met de heilige boekvervende ex-president als de Messias.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-bible-2667640519/

  8. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 15:02
    Donald Trump heeft bizarre inzinking in achtertuin
    Bill Palmer | 7:00 pm EDT 30 maart 2024

    'Teruggetrokken': Trump smelt over bericht dat cliënten van dochter van rechter hebben geïncasseerd tijdens rechtszaak
    Adam Nichols
    31 maart 2024 8:10AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-gag-order-2667...

    Voormalig president Donald Trump had een online inzinking na een bericht dat cliënten van de dochter van zijn hush money rechter miljoenen binnenhaalden door de zaak te gebruiken als fondsenwervingstool.

    De New York Post meldde zaterdag dat twee Democraten die klant zijn van het politieke adviesbureau Authentic Campaigns van Loren Merchan $93 miljoen aan campagnedonaties hebben binnengehaald nadat ze de strafzaak in hun e-mails hadden beschreven.

    Volgens het rapport overweegt het juridische team van Trump nu om rechter Juan Merchan te vragen zich terug te trekken uit de rechtszaak, die op 15 april begint.

    "Dit is een schande voor ons rechtssysteem," schreef een woedende Trump op Truth Social.

    "Rechter Merchan moet onmiddellijk worden gestraft en teruggetrokken, en deze valse "zaak", die alleen in leven wordt gehouden door de zeer conflicterende rechter, moet onmiddellijk volledig worden geseponeerd - ER IS GEEN ZAAK, ER IS GEEN MIS".

    "Andy McCarthy, Jonathan Turley en alle juridische experts en geleerden zijn het er algemeen over eens dat dit een zaak is die nooit aangespannen had mogen worden. HET IS EEN POLITIEKE, VERKIEZINGSBELEMMERENDE HEKSENJACHT, NET ALS ALLE ANDERE HOAXES, OPGEZET EN GECOÖRDINEERD DOOR DE DOJ, TEGEN DE POLITIEKE TEGENSTANDER VAN DE CORRUPTE JOE BIDEN OM TE HELPEN DE SLECHTSTE PRESIDENT IN DE GESCHIEDENIS VAN DE VERENIGDE STATEN HERKOZEN TE KRIJGEN."

    Het rapport van de Post beweerde dat Loren Merchan's cliënten Rep. Adam Schiff (C-D) en het Senate Majority PAC het proces in e-mails benadrukten.

    In het fondsenwervingsbericht van Schiff stond: "Het is een somber moment en ongekend voor een voormalige president om aangeklaagd te worden, maar zijn vermeende overtredingen zijn ook ongekend."

    "Trump zal reageren zoals hij altijd doet - het slachtoffer spelen en anderen de schuld geven voor het feit dat ze het lef hebben om hem überhaupt te onderzoeken."

    Het PAC schreef: "BREAKING NEWS: Donald Trump aangeklaagd door Manhattan grand jury Dit is een belangrijk moment voor onze democratie, maar ons werk is nog niet gedaan.

    The Post meldde dat de berichten meer dan 93 miljoen dollar aan donaties opbrachten.

    Loren Merchan is de voorzitter van Authentic Campaigns en Trump heeft zich publiekelijk tegen haar gekeerd in beweringen dat het proces - dat gaat over betalingen die gedaan zouden zijn aan een volwassen filmactrice om een affaire die ze met Trump had te verbergen - vooringenomen tegen hem is.

    Trump heeft een spreekverbod opgelegd gekregen dat hem verbiedt om publiekelijk commentaar te geven op getuigen en juryleden in de rechtszaak, maar dit geldt niet voor de rechter of zijn familieleden.

    Trump woordvoerder Steven Cheung vertelde de Post: "Authentic Campaigns, en dus de dochter van de rechter, verdient actief geld aan deze schijnaanval tegen president Trump, waardoor rechter Merchan een conflict heeft."
  9. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 17:04
    Trump beschimpt GOP 'lafaards en zwakkelingen' in paasochtendboodschap
    David Edwards
    31 maart 2024 10:04AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-easter-cowards/

    In een paasboodschap uitte de voormalige president zijn ongenoegen over een Republikein die zich vervroegd terugtrekt ondanks pleidooien van GOP leiders.

    Een bron vertelde The Washington Examiner dat Rep. Mike Gallagher (R-WI) zich terugtrekt en in contact is geweest met de leiders van het Huis "gedurende dit hele proces, inclusief voordat deze beslissing werd aangekondigd en zijn vertrekdatum werd afgesproken."

    "Zijn beslissing is niet veranderd," zei de bron.

    Trump deelde een link naar het artikel op zijn Truth Social platform.

    "Vergeet nooit onze lafaards en zwakkelingen!" schreef hij. "Zo'n schande."

    Sommige Republikeinen zijn boos op Gallagher omdat hij de Republikeinen in het Huis met een kleine meerderheid achterlaat, vooral na andere ontslagnames, waaronder die van Ken Buck (R-CO) die uitvalt over het "gekibbel en de onzin" in het Huis toen hij verklaarde dat hij vertrok.

    Gallagher heeft gezegd dat hij zoals gepland op 19 april zal aftreden.

    ============================================================
    'Onnodige aanvallen': Republikeinen vrezen dat Trump's rancuneuze wedstrijden hen kunnen begraven in de verkiezingen

    Donald Trump wordt aangespoord om zijn bitter gekoesterde wrok jegens Republikeinen, die hij als ontrouw beschouwt, achter zich te laten - of het risico te lopen zijn partij in november te vernietigen, aldus een rapport.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-disloyal-26676...
  10. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 18:42


    'Daar schrijf ik geen cheque voor uit': GOP-wetgever zegt dat hij geen Trump-bijbel zal kopen
    David Edwards
    31 maart 2024 11:24AM ET.

    Lin Engels,
    www.rawstory.com/mike-turner-trump-bi...

    Rep. Mike Turner (R-OH) zei zondag dat hij geen bijbels zou kopen die worden verkocht door voormalig president Donald Trump.

    Tijdens een interview op CBS' Face the Nation vroeg gastheer Ed O'Keefe Turner naar de beslissing van de voormalige president om te profiteren van de verkoop van Bijbels met Pasen.

    "Ik moet het vragen, president Trump onthulde vorige week wat hij noemt de God Bless the USA Bijbel, die niet alleen de woorden van de bijbel bevat, maar ook de tekst van de grondwet, de Bill of Rights en een paar andere dingen," legde O'Keefe uit. "Denk je dat het gepast is voor de voormalige president, voor de waarschijnlijke Republikeinse genomineerde, om zo'n product te verkopen?"

    Turner ontweek de vraag echter door het Witte Huis van president Joe Biden aan te vallen.

    "Ik denk dat ik me meer zorgen maak over het feit dat het Witte Huis de mogelijkheid van kinderen beperkt om religieuze symbolen op paaseieren te zetten, paaseieren voor het paaseieren rollen in het Witte Huis," stelde hij.

    "Ik kan me zeker niet voorstellen dat we in een situatie zitten waarin het Witte Huis Biden beperkingen oplegt, vooral aan kinderen, aan hun mogelijkheid om hun religieuze vrijheden te uiten."

    "Oké, maar je zou toch geen exemplaar van deze Trump-bijbel kopen?" drong O'Keefe aan.

    "Daar schrijf ik geen cheque voor uit," bevestigde Turner.

    Bekijk de video van CBS hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=Q-nDHwZ71Jo
  11. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 18:50


    'Monddood maken': Experts reageren op de laatste uitbarsting van Trump
    Maya Boddie, Alternet
    31 maart 2024 11:50AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/tighten-the-gag-orde...

    De New Yorkse rechter Juan Merchan - die de zaak over het zwijggeld van Donald Trump leidt - legde de ex-president vorige week een spreekverbod op dat hem onder andere verbood om getuigen, aanklagers en juryleden aan te vallen.

    De rechter en zijn familie werden echter buitengesloten en Trump heeft daar gebruik van gemaakt.

    Op zaterdagavond lanceerde Trump zijn vierde aanval op de dochter van de rechter, Loren Merchan, vanwege haar banden met een politiek adviesbureau, waardoor de zaak tegen hem volgens hem bevooroordeeld is.

    Hij schreef: "Dit is een schande voor ons rechtssysteem. Rechter Merchan moet onmiddellijk worden gestraft en teruggetrokken, en deze valse 'zaak', die alleen in leven wordt gehouden door de zeer conflicterende rechter, moet onmiddellijk volledig worden geseponeerd - er is geen zaak, er is geen misdrijf.

    "Andy McCarthy, Jonathan Turley en alle juridische experts en geleerden zijn het er algemeen over eens dat dit een zaak is die nooit aangespannen had mogen worden. HET IS EEN POLITIEKE, VERKIEZINGSVERSTORENDE HEKSENJACHT, NET ALS ALLE ANDERE HOAXES, OPGEZET EN GECOÖRDINEERD DOOR DE DOJ, TEGEN DE POLITIEKE TEGENSTANDER VAN KROMME JOE BIDEN OM TE HELPEN DE SLECHTSTE PRESIDENT IN DE GESCHIEDENIS VAN DE VERENIGDE STATEN HERKOZEN TE KRIJGEN!"

    Trump voegde een link toe naar een artikel in de New York Post met de titel: Dem clients of daughter of NY judge in Trump hush money trial raised $93M off the case.

    Hugo Lowell van The Guardian reageerde op de post van de voormalige president via X en zei: "Trump plaatste geen foto van de dochter van rechter Merchan - hij plaatste een link naar een verhaal van de NY Post en de preview van de link bevatte een foto van de dochter. Maar het is op dit moment gewoon niet geloofwaardig om te zeggen dat Trump niet weet wat hij doet."

    MSNBC's Katie Phang reageerde echter snel op Lowell door te tweeten: "Hij weet precies wat hij doet."

    Juridisch analist en rechtenprofessor Joyce Vance van de Universiteit van Alabama deelde een screenshot van Trump's post via X en schreef: "Je kunt geen rechtssysteem hebben met integriteit & de mogelijkheid om je tegen te werken als je een wannabe dictator bent. Daarom probeert Trump onze instellingen te delegitimeren."

    Vance's collega-juridisch analist en voormalig FBI-advocaat Andrew Weissmann reageerde ook op het bericht van Trump door voor te stellen dat de rechtbank, "1. de voorwaarden voor vrijlating op borgtocht ASAP aanscherpt. 2. Waarschuw dat je in de gevangenis belandt als je IEDEREEN bedreigt terwijl je op borgtocht vrij bent, of berichten plaatst over getuigen, juryleden, de rechtbank of families van de aanklager. 3. Handhaven - dat is wat het betekent om iedereen gelijk te behandelen. De basis van de rechtsstaat."

    Voormalig Watergate-aanklager Jill Wine-Banks voegde daaraan toe: "Versterk het spreekverbod om de dochter van de rechter te beschermen en handhaaf dat."
  12. forum rang 9 gnocchi. 31 maart 2024 21:22
    'Een hoop bewijs': Trump heeft 'genoeg om zich zorgen over te maken' na uitspraak advocaat royement
    David McAfee
    31 maart 2024 2:35PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-mound-of-evide...

    Donald Trump heeft "genoeg om zich zorgen over te maken" nadat feiten over zijn betrokkenheid bij vermeende pogingen tot verkiezingsondermijning bekend werden in een recent vonnis dat de schorsing van zijn voormalige juridisch adviseur aanbeveelt, volgens een nieuw rapport.

    Trump werkte samen met John Eastman in zaken met betrekking tot de verkiezingen van 2020 en een tuchtrechter oordeelde onlangs dat Eastman geroyeerd moest worden omdat hij te ver ging voor zijn cliënt in een poging om een eerlijke stemming ongedaan te maken.

    Maar in dat vonnis ligt vernietigend bewijs tegen Trump zelf begraven, volgens het stuk in de Washington Post.

    "Eastman kan in beroep gaan, maar de 128 pagina's tellende uitspraak van rechter Yvette Roland berust op vernietigende feitelijke bevindingen en een waterdichte juridische analyse," schreef de conservatieve Trump-sceptische columnist Jennifer Rubin voor de Post. Maar die analyses zijn ook van toepassing op Trump.

    "Deze feitelijke bevindingen weerspiegelen de bevindingen van de commissie van 6 januari van het Huis. Ongeacht de locatie, ongeacht de beklaagde, een berg bewijs wijst op de deelname van Eastman, en in het verlengde daarvan Trump, aan een poging om de verkiezingen te stelen. Jury's in de zaak in Georgia (waar beiden zijn aangeklaagd en onschuldig pleiten) en in de zaak van speciaal raadsman Jack Smith tegen Trump in D.C. zullen veel van dezelfde feiten te horen krijgen," staat in het rapport.

    Rubin merkt verder op dat de rechter de First Amendment verdediging van Eastman verwierp, dezelfde verdediging die Trump "herhaaldelijk" heeft opgeworpen.

    "Deze beslissingen zijn niet bindend voor de rechters of jury's in de rechtszaken in D.C. 6 januari of Georgia, maar ze onderstrepen zeker de juridische kwetsbaarheid van Trump. Bovendien suggereren deze beslissingen dat Trumps 'advice of counsel' verdediging, die niet van toepassing is als jij en je raadsman betrokken zijn bij een misdrijf, gedoemd is te mislukken," schreef ze. "Kortom, de beslissing van Roland voorspelt niet veel goeds voor Eastman in zijn strafzaak in Georgia. En voor zover Trump waarschijnlijk te maken krijgt met veel van hetzelfde bewijs en dezelfde verdediging zal voeren, heeft hij genoeg om zich zorgen over te maken in D.C. en Georgia."

    Lees het rapport hier.
    www.washingtonpost.com/opinions/2024/...
  13. forum rang 8 closer 31 maart 2024 23:27
    quote:

    closer schreef op 25 maart 2024 16:55:

    Update
    (...)

    25 maart (na 42 dagen)
    +650.000 ($2.007.582USD ingezameld van het doelbedrag $355.000.000)

    Nog maar $353.000.000 nodig!
    Alweer 6 dagen verder. Foutje in de quote is hersteld: de borgsom werd verlaagd naar $175 miljoen, maar de boete is nog steeds $355 miljoen.

    31 maart (na 48 dagen)
    +13.373 ($2.020.955USD ingezameld van het doelbedrag $355.000.000)

    De opleving is alweer voorbij, waarschijnlijk zijn de aanhangers overgestapt naar DJT aandelen in de waan Trump te steunen – maar nu zonder geldverlies of zelfs met een leuke beurswinst. Mogelijk gaan ze dus een dubbele teleurstelling tegemoet.

    Nog maar een krappe $353.000.000 nodig!
  14. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2024 08:55

    "Zwakke en verwarde" Donald Trump heeft onsamenhangende ineenstorting met Pasen
    Bill Palmer | 8:24 pm EDT 31 maart 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/feeble-...

    Donald Trump is nu zo seniel dat zijn begeleiders hem geen bijeenkomsten meer laten houden, uit angst dat hij zichzelf in verlegenheid zal brengen als hij probeert te spreken. Maar Trump heeft nog steeds toegang tot zijn social media account, wat betekent dat hij zichzelf nog steeds op seniele wijze online voor schut kan zetten.

    De Biden 2024 campagne maakt er een punt van om Trump's laatste "zwakke en verwarde" inzinking te noemen:

    twitter.com/BidenHQ/status/1774555039...
    .
    Donald Trump heeft een consistente geschiedenis van het hebben van bijzonder losgeslagen inzinkingen op feestdagen, misschien omdat hij ziet dat iedereen geniet behalve hij. Maar zijn paasinzinking van vandaag lijkt zelfs voor hem bijzonder ver te gaan. Trump lijkt te weten dat de ineenstorting van zijn hele leven aan het versnellen is.
  15. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2024 09:02
    quote:

    closer schreef op 31 maart 2024 23:27:

    [...]
    Alweer 6 dagen verder. Foutje in de quote is hersteld: de borgsom werd verlaagd naar $175 miljoen, maar de boete is nog steeds $355 miljoen.

    31 maart (na 48 dagen)
    +13.373 ($2.020.955USD ingezameld van het doelbedrag $355.000.000)

    De opleving is alweer voorbij, waarschijnlijk zijn de aanhangers overgestapt naar DJT aandelen in de waan Trump te steunen – maar nu zonder geldverlies of zelfs met een leuke beurswinst. Mogelijk gaan ze dus een dubbele teleurstelling tegemoet.

    Nog maar een krappe $353.000.000 nodig!
    Donald Trump heeft het nog steeds niet
    Bocha Blue | 1:22 am EDT 1 april 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    "Als aprilbuien jouw kant op komen, brengen ze de bloemen die in mei bloeien."
    Buddy De Silva. Het is april, vrienden en lezers! Aprilbriesjes en warme lentegeuren. Hoog tijd om afscheid te nemen van de winter, zou je niet zeggen?

    Maar er is nog een reden om april met open armen te verwelkomen. Die reden is voorjaarsschoonmaak. De voorjaarsschoonmaak van Donald Trump. April is de maand met de meest tumultueuze woedeaanvallen van Donald Trump tot nu toe! Het zit vol met rechtbankdata, rechtszaken en borgstellingen!

    Laten we beginnen met 4 april. Dat is de deadline voor Trump om de borg van $175 miljoen te betalen, die hij op het moment van schrijven nog steeds niet heeft!

    Dan hebben we maandag 8 april, wanneer de briefings in de zaak van de Presidentiële Immuniteit voor het Hooggerechtshof binnen moeten zijn.

    En dan komen we aan op 15 april, het begin van Donald's eerste strafproces. Wat een dag zal DAT zijn.

    Op 25 april wordt de immuniteitsclaim van Trump gehoord voor het Hooggerechtshof!

    Dit is nogal wat voorjaarsschoonmaak. Trumps agenda zal hem behoorlijk bezig houden in de maand april, en er zullen nog andere dingen gebeuren die ik nog niet eens genoemd heb, zoals de onvermijdelijke Jude Cannon briefs voor wat het deze keer ook is.

    Natuurlijk weet je dat dit het niet is, met die rechtszaken. Trump loopt ALTIJD het risico om nog een keer aangeklaagd of nog een keer aangeklaagd te worden, dus ik vermoed dat dit slechts het topje van de ijsberg is wat betreft de rechtszaken van Donald Trump.
  16. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2024 09:11
    'Oeps': Pro-Trump rally organisator geeft Democraten de schuld als het 'vreselijk mis' gaat

    David McAfee
    31 maart 2024 9:09PM ET.

    Een pro-Donald Trump rally ging de verkeerde kant op, waarbij op een gegeven moment het hele podium omviel, en de organisatoren gaven de Democraten de schuld.

    Trump is vaak betrokken geweest bij rally's waar dingen niet helemaal
    gingen zoals gepland. Eerder deze maand moest de voormalige president
    enkele minuten te stoppen met praten tijdens zijn toespraak, terwijl iemand in het
    menigte een hartaanval kreeg.

    In dit geval was het een pro-Trump rally waar de ex-president niet het woord voerde, en het was in Georgia.

    Zachary Petrizzo, een voormalig politiek verslaggever bij The Daily Beast en
    voormalig onderzoeksjournalist bij Salon, signaleerde de ongelukkige
    ontwikkeling tijdens de rally.

    "Een pro-Trump bijeenkomst in Georgia ging vreselijk mis toen grote sprekers
    op de grond bleven vallen, en op een ander moment kantelde hun podium
    en de preekstoel de grond raakte. De organisator, blijkbaar niet
    bekend met basisfysica gaf 'Democraten' de schuld."

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-georgia-rally-...
  17. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2024 09:20

    'Neem je tandenborstel mee': Ex-rechter laat Trump weten dat hij 'in een gevangeniscel zal zitten'
    David McAfee
    31 maart 2024 7:53PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-toothbrush-jud...

    Een voormalig rechter heeft een waarschuwing voor Donald Trump: neem je tandenborstel mee, want een gevangeniscel ligt in het verschiet.

    De gepensioneerde rechter LaDoris Hazzard Cordell van het Superior Court van Californië werd zondag tijdens een uitzending op CNN gevraagd naar de recente beslissing van Trump om de familie van de rechter in de strafzaak van de voormalige president aan te vallen. In één geval plaatste Trump meerdere foto's van de dochter van de rechter.

    Tijdens haar interview zei Cordell dat Trump, "net als een kind, verteld moet worden wat hij niet kan doen, hoe voor de hand liggend ook, je bedreigt geen mensen, je bedreigt geen rechters, je bedreigt geen familieleden."

    "Dus rechter Merchan moet naar mijn mening onmiddellijk het spreekverbod uitbreiden naar hemzelf en zijn familieleden en naar D.A. Bragg en zijn familieleden," zei ze. "Ik zeg u dat ik niet begrijp waarom rechters zichzelf en hun familieleden niet opnemen in deze spreekverboden. Dat hebben ze niet gedaan. Hun leven en dat van hun familie is met de dood bedreigd, allemaal vanwege de woorden van Donald Trump, en dat soort uitspraken wordt niet beschermd door het Eerste Amendement."

    De presentator vraagt haar vervolgens wat er gebeurt "als" Trump het spreekverbod verbreekt.

    "Wanneer en niet als, ik denk dat je gelijk hebt, Omar, wanneer hij over de lijn van het spreekverbod stapt, en ik hoop dat het zal worden uitgebreid," zei ze dat ze "maar één reactie heeft: neem je tandenborstel mee, Donald Trump, want je gaat een tijdje in een gevangeniscel zitten."

    Ze voegde eraan toe dat "er een onmiddellijke consequentie moet zijn wanneer hij een gerechtelijk bevel negeert."

    "Dat is een normale reactie, je kunt geen rechtssysteem hebben dat wordt onderworpen aan dit soort bedreigingen en intimidatie."

    Bekijk de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=bRaxfuYloQE
  18. forum rang 8 het zwaard 1 april 2024 10:36
    Ondanks veroordelingen in het onderzoek naar Russische inmenging in de verkiezingen van 2016 of een rol bij de aanval op Capitol Hill mogen omstreden ex-adviseurs( Roger Stone-Paul Manafort- Steve Bannon ) weer de campagne van Donald Trump steunen. ‘Het zijn gekken, ze gaan helemaal los.’
  19. forum rang 8 Lepre Chaun 1 april 2024 11:17
    De Kerk van Trump: hoe hij het christendom in zijn beweging brengt.

    'Hij is beslist door God gekozen'

    De heer Trump heeft de conventionele wijsheid lang getrotseerd als een onwaarschijnlijke maar onweerlegbare evangelische held.

    Hij is beslist door God gekozen,’ zei Marie Zere, een commerciële vastgoedmakelaar uit Long Island, die in februari de Conservative Political Action Conference bijwoonde buiten Washington, DC. ‘Hij overleeft nog steeds, ook al komen al deze mensen achter hem aan, en ik Ik weet niet hoe ik dat anders moet uitleggen dan goddelijke tussenkomst.”

    Voor sommige aanhangers van de heer Trump zijn de politieke aanvallen en het juridische gevaar waarmee hij wordt geconfronteerd ronduit bijbels.

    “Ze hebben hem erger gekruisigd dan Jezus”, zegt Andriana Howard, 67, die werkt als restaurantfoodrunner in Conway, SC

    Achtenveertig procent van de Republikeinse voorverkiezingen is enthousiast over het feit dat Trump de Republikeinse kandidaat wordt, en 32 procent is tevreden .

    "Vader, we zijn hier vandaag in eenheid bijeengekomen zodat onze natie haar in haar grootsheid kan herstellen,” vervolgde de heer Rodermond, “en God, wij geloven dat u Donald Trump hebt gekozen als instrument in uw handen voor dit doel. .”

    www.nytimes.com/2024/04/01/us/politic...
70.963 Posts
Pagina: «« 1 ... 3504 3505 3506 3507 3508 ... 3549 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.464
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.957
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.490
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.095
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.349
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.551
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.368
AMG 965 125.876
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.523
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.163
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 317
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.671
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.704
ASML 1.762 77.067
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.676
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht