Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.872 Posts
Pagina: «« 1 ... 3509 3510 3511 3512 3513 ... 3544 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 4 april 2024 19:37
    Trump Media is de ultieme ‘belief stock’

    Trump Media, waarvan het aandelensymbool de initialen van Trump is – DJT – heeft al verschillende wilde ups en downs gehad, en de rit zou voor de aandeelhouders nog wilder kunnen worden.

    De afgelopen week was een behoorlijke achtbaanrit voor de aandeelhouders van Donald Trumps nieuwe beursgenoteerde Trump Media & Technology Group Corp.

    Trump Media, wiens aandelen vorige week begonnen te handelen, heeft Trump miljarden dollars aan papieren rijkdom geschonken die uit het niets is ontstaan. En voor degenen die besluiten aandelen te kopen in het bedrijf, dat eigenaar is van Truth Social, de socialemediasite van de voormalige president, kan de rit nog wilder worden.

    Als u aandelen in Trump Media koopt, investeert u niet in een normaal bedrijf met iets dat lijkt op een normale marktwaardering. In plaats daarvan stop je je geld in wat ik ‘een geloofsaandeel’ noem, een aandeel dat misschien wel het ultieme cultbedrijf zou kunnen zijn.
    Het zijn aandelen die eerder gedreven lijken te worden door fandom dan door zakelijke fundamentals.

    Er zijn nog veel meer voorbeelden geweest van beursgenoteerde bedrijven waarvan de fervente fans de aandelenkoersen hebben opgepompt, zoals Apple en Tesla, maar niets in de recente geschiedenis komt ook maar in de buurt van Trump Media.

    De marktwaardering van Trump Media – grofweg 1.600 keer de jaaromzet, tegen de slotkoers van woensdag .

    Als je echter wat dieper in de dossiers leest, zie je dat hij eerder kan beginnen met verzilveren met toestemming van de raad van bestuur van Trump Media, die hem waarschijnlijk niet “nee” zal zeggen.

    Ik denk niet dat Trump Media, dat zo’n 300 miljoen dollar kreeg uit de fusie met Digital World Acquisition Corp., binnenkort zonder geld zal komen te zitten.

    www.fastcompany.com/91077618/trump-me...
  2. forum rang 9 gnocchi. 4 april 2024 20:02

    Biden probeert Trump's macht om wraakplannen uit te voeren tegen te houden als hij wordt gekozen
    Sky Palma
    4 april 2024 10:59AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-civil-servants/

    De regering Biden probeert op het laatste moment nog bescherming te bieden aan federale werknemers nu Donald Trump publiekelijk heeft gezworen wraak te nemen als hij wordt gekozen.
    Een nieuwe regel die donderdag is ingevoerd, is bedoeld om te voorkomen dat de bescherming van ambtenaren wordt opgeheven als posities worden omgezet in een vrijgestelde categorie door presidenten zoals Trump, die zegt dat hij van plan is om de "diepe staat" te ontwrichten door zich te richten op carrièremedewerkers bij de overheid als hij opnieuw president wordt.
    Het Office of Personnel Management heeft een regel uitgevaardigd die zegt: "Werknemers wier functie bescherming van de ambtenarij omvat, zouden deze niet verliezen als hun functie wordt omgezet in een vrijgestelde categorie.
    "Ze kunnen er echter voor kiezen om af te zien van die bescherming of om vrijwillig over te stappen naar een functie die afhankelijk is van de wil van de president - meestal zeer begeerde functies aan de top van het organigram van een agentschap", meldt Politico.
    De regel staat werknemers die denken dat ze hun bescherming kwijt zijn toe om hun grieven voor te leggen aan de onafhankelijke Merit Systems Protection Board.
    "Deze regel is bedoeld om ervoor te zorgen dat het Amerikaanse publiek kan blijven rekenen op federale werknemers om hun vaardigheden en expertise toe te passen bij het uitvoeren van hun werk, ongeacht hun persoonlijke politieke overtuigingen," zei adjunct-directeur Rob Shriver van OPM in een verklaring.

    Velen zien de stap als een reactie op de 2020 executive order van toenmalig president Donald Trump, bekend als Schedule F, die het makkelijker maakt om werknemers in beleidsbepalende functies aan te nemen, te ontslaan of te verplaatsen.
    "De definitieve regel van vandaag is een noodzakelijke stap om partijdig misbruik van de regels van de ambtenarij te voorkomen en een terugkeer naar de mislukkingen en corruptie van het buitensysteem van de jaren 1800," zei voorzitter Max Stier van Partnership for Public Service.
    De poging van Trump om de overheid te hervormen werd gestopt toen Joe Biden aantrad. Volgens Office of Management and Budget adjunct-directeur Jason Miller was "het versterken en versterken van het federale personeelsbestand" een "topprioriteit" van Biden "vanaf zijn allereerste dag in functie".
    "Hij weet dat ambtenaren de ruggengraat van onze federale overheid vormen en de expertise en ervaring leveren die nodig zijn om onze democratie te laten functioneren," zei Miller.
    Trump heeft naar verluidt een "masterplan" om wraak te nemen op mensen waarvan hij vindt dat ze hem onrecht hebben aangedaan, waaronder veel "carrière ambtenaren" die hij wil vervangen door loyalisten.
  3. forum rang 9 gnocchi. 4 april 2024 20:12
    'Positief afgetuigd': Cannon laat grondwettelijke advocaten Trump afkraken in nieuwe brief
    Sarah K. Burris
    4 april 2024 1:07PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/jack-smith-trump-266...

    Rechter Aileen Cannon, een aangestelde van Donald Trump die wordt beschuldigd van partijdigheid, heeft de indiening toegestaan van een nieuwe brief waarin de voormalige president de aanstelling van speciaal raadsman Jack Smith betwist, zo blijkt uit rechtbankverslagen en rapporten.
    Law&Crime onthulde donderdag dat de federale rechter in Florida die toezicht houdt op de zaak van Trump over geheime documenten, experts toestond om een motie in te dienen die "de ex-president positief afkraakte".
    De grondwettelijke advocaten en federale ambtenaren - onder wie meerdere voormalige procureurs-generaal van de VS - richten zich op Trumps eis om zijn aanklachten wegens de spionagewet te laten verwerpen op grond van het feit dat Smiths benoeming in 2022 ongrondwettelijk was, zo blijkt uit rechtbankverslagen.
    "Die bewering is aantoonbaar onjuis0

    Anderen zijn voormalig waarnemend procureur-generaal Stuart Gerson, voormalig assistent-procureur-generaal Tom Coleman, ex-New Jersey Gov. Christine Todd Whitman en de Amerikaanse minister van het leger Louis Caldera.
    De argumenten van Trump werden ook belachelijk gemaakt in een motie die Smith in februari indiende, toen hij stelde dat de juridische theorieën achter de claim niet "nieuw of verdienstelijk" waren.
    "Het oplossen van de geldigheid van de aanstelling van de Special Counsel zou niet leiden tot een versnelde beroepsprocedure als de claim van Trump zou falen," schreef Smith. "In tegenstelling tot een niet-gerechtvaardigde immuniteitsclaim, zou Trump geen recht hebben op een tussentijds beroep, mocht het Hof zijn Appointments Clause uitdaging afwijzen."
    Op donderdag eiste Trump dat Jack Smith werd gecensureerd voor zijn recente brief die Cannon's hand dwong over controversiële juryinstructies. De indiening maakte zijn "frustratie" duidelijk, zeiden analisten.
  4. forum rang 9 gnocchi. 4 april 2024 20:21


    Rechter in Georgia verwerpt eis tot ontslag Trump: 'Criminele activiteit' valt niet onder vrije meningsuiting
    Sarah K. Burris
    4 april 2024 1:24PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-georgia-266769...

    Fulton County Superior Judge Scott McAfee zit de rechtbank voor tijdens een hoorzitting in de zaak van de staat Georgia tegen Donald John Trump in het Fulton County gerechtsgebouw op 1 maart 2024 in Atlanta, Georgia. (Foto door Alex Slitz-Pool/Getty Images)
    Donald Trump probeerde zijn zaak in Fulton County, Georgia, te seponeren op grond van het Eerste Amendement - maar rechter Scott McAfee heeft de motie donderdag afgewezen.
    In een 14 pagina's tellende uitspraak legde McAfee uit dat het Eerste Amendement niet de vrij-uit-de-gevangenis-kaart is die Trump lijkt te denken dat het is.

    "Hoewel het Eerste Amendement 'een brede paraplu is die alle politieke standpunten beschermt en een breed scala aan mogelijkheden voor meningsuiting afschermt,' is vrije meningsuiting - inclusief politieke meningsuiting - niet zonder beperkingen," schreef de rechter.

    McAfee legde in eenvoudige bewoordingen uit dat het Eerste Amendement geen betrekking heeft op "categorieën [die] toespraken omvatten die integraal zijn aan crimineel gedrag, fraude of toespraken die een onmiddellijke dreiging vormen die de overheid kan voorkomen."

    Tegelijkertijd, zei hij, "strekt de bescherming die wordt geboden door de Petitieclausule van het Eerste Amendement, die de mogelijkheid verzekert om "iemands wil kenbaar te maken" aan overheidsfunctionarissen, en die wordt beschouwd als "impliciet in 'het idee van de overheid, republikeins van vorm,'" zich niet uit tot vermeende frauduleuze petities."
    Hij liep vervolgens door de aanklachten van de zaak en legde uit hoe elk een uitzondering is op de beweringen van Trump.
    De rechter merkte verder op dat zelfs als hij de taal van Trump op de meest liberale manier zou interpreteren, "Het Hof vindt dat de uitingen en toespraken van de gedaagden naar verluidt zijn gedaan ter bevordering van criminele activiteiten en valse verklaringen vormen die willens en wetens zijn gedaan in zaken die onder de jurisdictie van een overheidsinstantie vallen en die dreigen de overheid te misleiden en te schaden."
    Voormalig federaal aanklager Joyce Vance zei dat de stap geen verrassing was.
    "Spraak is niet beschermd als het een misdaad bevordert, zoals 'steek ze omhoog' zeggen tijdens een bankoverval," merkte ze op.
    De volgende vraag is of dit betekent dat McAfee nu verder kan gaan met het vaststellen van een procesdatum, omdat alle moties voor het proces zijn gehoord.
    Ondertussen lijkt het erop dat Trump geen uitstel meer heeft in zijn zaak in New York, zei een andere aanklager.
  5. forum rang 8 closer 4 april 2024 20:26
    Trump Media is “a scam,” and people buying its high-flying stock are “dopes,” IAC and Expedia Chairman Barry Diller said Thursday in a scathing takedown of the social media company whose majority shareholder is former President Donald Trump.

    “I mean, it’s ridiculous,” Diller said on CNBC’s “Squawk Box” when asked about Trump Media. “The company has no revenue.”

    “It’s a scam, just like everything he’s ever been involved in is some sort of con,” he said of Trump.

    A Trump Media spokeswoman, in response to Diller’s comments, said, “It is unsurprising to see die-hard Trump haters and leftwing flacks blow a gasket now that Truth Social has become a public company that, still today, refuses to suppress political expression that contradicts the narratives they want to enforce.”

    Verder lezen: www.cnbc.com/2024/04/04/trump-media-s...
  6. forum rang 4 robrdam 4 april 2024 20:36
    Het blijft grappig om te zien dat burger Trump er alles aan doet om zo snel mogelijk zijn naam gezuiverd te krijgen. Hij smeekt rechters en aanklagers om spoed te betrachten. Als onschuldig man die niets fout gedaan heeft is het natuurlijk belangrijk in de toekomstige verkiezingen geen enkele mogelijkheid aan zijn tegenstanders te geven om zijn geloofwaardigheid te laten besmeuren met foto's van dozen vol geheime documenten in zijn badkamer, het verkeerd opmeten van zijn flatje in New York (het is zo groot, het voelt echt als 30.000 vierkante voet), of een criminele samenzwering om de wil van de kiezers in Georgia (en andere staten) te negeren.
  7. forum rang 10 luchtschip 4 april 2024 20:40
    quote:

    gnocchi. schreef op 4 april 2024 17:03:

    [...]

    Ik ben werkelijk benieuwd hoe dit gaat aflopen.
    Trump heeft vandaag de borg van $ 175 miljoen opnieuw laten storten door "Knight Specialty Insurance Company" en nu zijn de vereiste documenten en handtekeningen, er wel bij

    Dus Trump heeft aan zijn verlichtingen voldaan, zo zou j kunnen denken.

    Binnen 85 minuten was er een motie ingediend door openbaar aanklaagster Letitia James

    hier de motie van Letitia James :

    pbs.twimg.com/media/GKVm0DAX0AAFs01?f...

    Het punt is dat deze borgstelling door een verzekeringsmaatschappij alleen gedaan kan worden door erkende verzekeringsmaatschappijen, die gecertificeerd zijn om deze borgstellingen voor te schieten bij de rechtbank

    Letitia James diende een motie in waarbij zij bemerkt dat Kight Specialty Insurance Company geen certificaat van kwalificatie ( voor het plegen van deze handelingen ) heeft bijgevoegd, wat volgens de wettelijke regels wel moet

    Letitia James geeft Trump of het verzekeringskantoor Knight 10 dagen de tijd om aan te tonen dat deze verzekeringsmaatschappij de bevoegdheid wel heeft

    Indien Trump of de verzekering niet binnen 10 dagen het certificaat overleggen dan is de borg ongeldig
    Bovendien stelt zij dat het bedrag van $ 175 miljoen dan wel bij de rechtbank blijft als onderdeel van de boete die Trump ad $ 454 miljoen verschuldigd is

    Trump heeft dus weer 10 dagen uitstel maar als het hen niet lukt het certificaat te leveren ( en dat lukt ze op zeker niet ) dan wordt wel de $ 175 miljoen ingenomen en is Trump die kwijt

    twitter.com/NYadvocateJKL/status/1775...
  8. forum rang 9 gnocchi. 4 april 2024 20:49
    quote:

    luchtschip schreef op 4 april 2024 20:40:

    [...]

    Trump heeft vandaag de borg van $ 175 miljoen opnieuw laten storten door "Knight Specialty Insurance Company" en nu zijn de vereiste documenten en handtekeningen, er wel bij

    Dus Trump heeft aan zijn verlichtingen voldaan, zo zou j kunnen denken.

    Binnen 85 minuten was er een motie ingediend door openbaar aanklaagster Letitia James

    hier de motie van Letitia James :

    pbs.twimg.com/media/GKVm0DAX0AAFs01?f...

    Het punt is dat deze borgstelling door een verzekeringsmaatschappij alleen gedaan kan worden door erkende verzekeringsmaatschappijen, die gecertificeerd zijn om deze borgstellingen voor te schieten bij de rechtbank

    Letitia James diende een motie in waarbij zij bemerkt dat Kight Specialty Insurance Company geen certificaat van kwalificatie ( voor het plegen van deze handelingen ) heeft bijgevoegd, wat volgens de wettelijke regels wel moet

    Letitia James geeft Trump of het verzekeringskantoor Knight 10 dagen de tijd om aan te tonen dat deze verzekeringsmaatschappij de bevoegdheid wel heeft

    Indien Trump of de verzekering niet binnen 10 dagen het certificaat overleggen dan is de borg ongeldig
    Bovendien stelt zij dat het bedrag van $ 175 miljoen dan wel bij de rechtbank blijft als onderdeel van de boete die Trump ad $ 454 miljoen verschuldigd is

    Trump heeft dus weer 10 dagen uitstel maar als het hen niet lukt het certificaat te leveren ( en dat lukt ze op zeker niet ) dan wordt wel de $ 175 miljoen ingenomen en is Trump die kwijt

    twitter.com/NYadvocateJKL/status/1775...
    Mooi duidelijk artikel.

    Ik denk dat Letitia James dit bij voorbaat al achter de hand had.
  9. forum rang 4 robrdam 4 april 2024 21:15
    quote:

    luchtschip schreef op 4 april 2024 20:40:

    [...]

    Trump heeft vandaag de borg van $ 175 miljoen opnieuw laten storten door "Knight Specialty Insurance Company" en nu zijn de vereiste documenten en handtekeningen, er wel bij

    Dus Trump heeft aan zijn verlichtingen voldaan, zo zou j kunnen denken.

    Binnen 85 minuten was er een motie ingediend door openbaar aanklaagster Letitia James

    hier de motie van Letitia James :

    pbs.twimg.com/media/GKVm0DAX0AAFs01?f...

    Het punt is dat deze borgstelling door een verzekeringsmaatschappij alleen gedaan kan worden door erkende verzekeringsmaatschappijen, die gecertificeerd zijn om deze borgstellingen voor te schieten bij de rechtbank

    Letitia James diende een motie in waarbij zij bemerkt dat Kight Specialty Insurance Company geen certificaat van kwalificatie ( voor het plegen van deze handelingen ) heeft bijgevoegd, wat volgens de wettelijke regels wel moet

    Letitia James geeft Trump of het verzekeringskantoor Knight 10 dagen de tijd om aan te tonen dat deze verzekeringsmaatschappij de bevoegdheid wel heeft

    Indien Trump of de verzekering niet binnen 10 dagen het certificaat overleggen dan is de borg ongeldig
    Bovendien stelt zij dat het bedrag van $ 175 miljoen dan wel bij de rechtbank blijft als onderdeel van de boete die Trump ad $ 454 miljoen verschuldigd is

    Trump heeft dus weer 10 dagen uitstel maar als het hen niet lukt het certificaat te leveren ( en dat lukt ze op zeker niet ) dan wordt wel de $ 175 miljoen ingenomen en is Trump die kwijt

    twitter.com/NYadvocateJKL/status/1775...
    De kwaliteitsadvocaten van burger Trump hebben hun werk weer tot in de puntjes uitgevoerd.

    We gaan over 10 dagen zien of dit een slimme zet is geweest (wat valt er te winnen met 10 dagen uitstel?) of gewoon enorme domheid (eerst "vergeten" een handtekening te plaatsen, en dan niet op de hoogte te zijn van bepalingen over wie een borgtocht mag stellen).
  10. forum rang 9 gnocchi. 4 april 2024 22:14
    'Er komt een burgeroorlog': Trump-fans woeden nadat rechter in Georgia rechtszaak laat doorgaan
    Tom Boggioni
    4 april 2024 3:08PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-georgia-trial-...

    De hardcore aanhangers van Donald Trump namen het donderdag niet goed op toen rechter Scott McAfee in Georgia een 14 pagina's tellende uitspraak deed waarin hij bevestigde dat de voormalige president terecht moet staan op grond van de RICO aanklacht voor poging tot verkiezingsinmenging in 2020, nadat zijn advocaten hadden gevraagd om de aanklacht opnieuw te verwerpen.

    Advocaten van Trump hielden vol dat de aanklacht moest worden afgewezen op grond van het Eerste Amendement, wat McAfee zonder meer afwees door te schrijven: "Hoewel het Eerste Amendement 'een brede paraplu is die alle politieke standpunten beschermt en een breed scala aan uitingsmogelijkheden afschermt', is vrije meningsuiting - inclusief politieke meningsuiting - niet zonder beperkingen."

    Dat leidde op zijn beurt weer tot beschuldigingen op X dat McAfee corrupt is, vergezeld van dreigementen met geweld als de voormalige president wordt veroordeeld.

    Commenter Michale Darwin schreef: "Kijk naar de lichaamstaal van de rechter. Iedereen kan zien dat die rechter Trump haat. Of die rechter heeft een soort steekpenning aangenomen," en Julie B schreef: "De rechter in Georgia is een Fannie fan," wat suggereert dat McAfee in de zak van Fulton County District Attorney Fani Willis zit.
    "McAfee wil de status van beroemdheid. Helaas, als president Trump 'schuldig' wordt bevonden, zal er een burgeroorlog uitbreken," waarschuwde American Rebel.

    Stand For Freedom beschuldigde: "Deze rechters worden afgekocht."

    "Als hij een echte rechter was, was Fani Willis al weg geweest. Deze rechters zijn grappen. En corrupte Joe overkomt niets, ook niet zijn gestoorde zoon Hunter! En natuurlijk heeft Hillary haar Out Of Jail card voor het leven," schreef Chuck Pleasants.
    "Deze valse RICO aanklacht had tegen Hillary en Obama gebruikt moeten worden - wat een grap," schreef een andere Trump fan.
    Lee Grain voegde eraan toe: "Natuurlijk heeft hij dat gedaan, we zien allemaal wat een schijnvertoning deze "rechtspraak" van ons is...de stank van Georgia tot New York, we ruiken de stank...riek...dit gaat niet meer over Trump, all Trump did was expose their thug a--es.."
  11. forum rang 5 DurianCS 4 april 2024 22:20
    quote:

    gnocchi. schreef op 4 april 2024 22:14:

    'Er komt een burgeroorlog': Trump-fans woeden nadat rechter in Georgia rechtszaak laat doorgaan
    Tom Boggioni
    4 april 2024 3:08PM ET
    ...
    "McAfee wil de status van beroemdheid. Helaas, als president Trump 'schuldig' wordt bevonden, zal er een burgeroorlog uitbreken," waarschuwde American Rebel.
    ...
    Gelukkig is het een zekerheidje dat president Trump niet schuldig bevonden wordt. Burger Trump daarentegen wellicht wel.
  12. forum rang 4 robrdam 4 april 2024 22:27
    quote:

    DurianCS schreef op 4 april 2024 22:20:

    [...]
    Gelukkig is het een zekerheidje dat president Trump niet schuldig bevonden wordt. Burger Trump daarentegen wellicht wel.
    En we hebben gezien hoeveel van de toetsenbordridders daadwerkelijk te paard gaan als burger Trump ze daartoe oproept.
  13. forum rang 6 Plein777 4 april 2024 22:37
    .
    www.youtube.com/watch?v=_YtEXHOGna4

    New York Attorney General Letitia James has filed a notice that is seeking information to ensure that the company that posted former President Trump's bond in the civil fraud case is financially stable. MSNBC's Lisa Rubin has details on the filing and what it means for Knight Specialty Insurance.

    .
  14. forum rang 4 Vriendelijke 4 april 2024 23:06
    quote:

    robrdam schreef op 4 april 2024 21:15:

    [...]

    De kwaliteitsadvocaten van burger Trump hebben hun werk weer tot in de puntjes uitgevoerd.

    We gaan over 10 dagen zien of dit een slimme zet is geweest (wat valt er te winnen met 10 dagen uitstel?) of gewoon enorme domheid (eerst "vergeten" een handtekening te plaatsen, en dan niet op de hoogte te zijn van bepalingen over wie een borgtocht mag stellen).
    Maar als je kijkt naar wat hij vertelde dat hij miljarden had, blijkt nu dat hij niet eens 175 miljoen kan ophoesten.
    Denk dat hij straks alles moet verkopen om de rest van de boete te betalen.
    Of hij moet weer een vies spelletje spelen met de verkoop van zijn aandelen in dat media bedrijf.
  15. forum rang 5 DurianCS 4 april 2024 23:16
    quote:

    Vriendelijke schreef op 4 april 2024 23:06:

    [...]
    Maar als je kijkt naar wat hij vertelde dat hij miljarden had, blijkt nu dat hij niet eens 175 miljoen kan ophoesten.
    Denk dat hij straks alles moet verkopen om de rest van de boete te betalen.
    Of hij moet weer een vies spelletje spelen met de verkoop van zijn aandelen in dat media bedrijf.
    Ik vrees dat dit laatste zijn redding zal zijn. Heeft hij ook nodig, want zijn claim dat hij over een half miljard aan cash beschikte was zoals verwacht wartaal,of gewoon gelogen.
  16. forum rang 8 Lepre Chaun 5 april 2024 06:41
    Voormalig Amerikaans ambassadeur: Zwitsers bankwezen moet Trump 2.0 omarmen.

    Als president Trump succesvol is, krijg je een voortzetting van het beleid van vier jaar geleden. Dit is geen president die van Mars zal vallen en plotseling leren we wie hij is. Hij had vier geweldige jaren als president, alles ging de goede kant op. En ik denk dat je daar een voortzetting van zult zien en een fantastisch nieuw team van adviseurs om hem heen, zoals Scott Bessent , een briljante econoom en hedgefondsmanager, of Hank Paulson .
    We zouden geweldige kansen hebben voor voortdurende groei en investeringen tussen onze landen.

    Ed McMullen was van november 2017 tot januari 2021 ambassadeur van de Verenigde Staten in Zwitserland en Liechtenstein..

    www.finews.com/news/english-news/6207...
  17. forum rang 8 Lepre Chaun 5 april 2024 06:55
    Uit de laatste peiling blijkt dat Donald Trump Joe Biden leidt in 6 van de 7 strijdtonelen bij de Amerikaanse verkiezingen.

    Trump leidt in zes cruciale staten – Pennsylvania, Michigan, Arizona, Georgia, Nevada en North Carolina – met marges variërend van twee tot acht procentpunten.

    Deze staten zijn cruciaal in het electorale landschap en tonen een uitgesproken voorkeur voor Trump.
  18. forum rang 9 gnocchi. 5 april 2024 08:12

    Fox News presentator overspoeld door reageerders na vraag waarom GOP leiders niet buigen voor Trump
    David McAfee
    4 april 2024 11:22PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-maga-fox-news-...

    Een van de grootste Fox News bondgenoten van Donald Trump werd donderdag overspoeld door snedige antwoorden toen hij vroeg waarom prominente Republikeinen de ex-president niet steunen.
    Fox News weekendpresentator Mark R. Levin, die onlangs online werd bespot omdat hij klaagde over het gebrek aan miljardairs die aanboden om Trump te helpen met zijn borgstelling, wordt vaak gepromoot door Trump op het sociale netwerk van de ex-president, genaamd "Truth Social".
    Op donderdag stelde Levin een vraag op het platform dat formeel bekend staat als Twitter.

    "Na dit alles, en gezien wat er vandaag is gebeurd, waarom onderschrijven Haley, Christie, Pence en de rest Trump nog steeds niet als president?" vroeg de presentator.
    Het internet gaf graag antwoord.

    De conservatieve legerveteraan uit de Irak-oorlog Peter Henlein zei: "Waarschijnlijk omdat ze weten dat Trump ook een vreselijke president was die het niet verdient om terug te keren naar het Witte Huis en die niet geschikt is om het ambt te bekleden."
    Een andere anti-Trump conservatief, @Vincinnatus, zei tegen Levin dat "Haley, Christie, Pence en de rest integer zijn. In tegenstelling tot jou."
    Marineveteraan Bruno Amato deed ook mee: "Omdat hij een POS-verrader is."
    Een andere conservatief, @JMMinesinger, vroeg waarom Levin Ron DeSantis niet steunde toen hij kandidaat was.

    "Waarom heeft Mark Levin de enige echte Reagan constitutionele conservatief in de race, RDS, niet gesteund?" vroeg hij. "Omdat hij is gezwicht voor populisme zonder principes."
    Andere politieke toeschouwers kwamen met hun eigen antwoorden op de vraag over de ex-president.
    Voormalig federaal aanklager Richard Signorelli zei: "Omdat hij een beroepscrimineel is?"
    De conservatieve advocaat George Conway had twee antwoorden: "Omdat hij een veroordeelde verkrachter is?" En "Omdat hij 'gestolen' niet kan spellen?"
  19. forum rang 9 gnocchi. 5 april 2024 08:21

    James Comer pusht om Trumps mediabedrijf te onderzoeken op 'beïnvloeding'
    Matthew Chapman
    4 april 2024 6:35PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-truth-social-i...

    Het mediabedrijf van voormalig president Donald Trump, dat nu openbaar is, wordt steeds vaker gevraagd om een onderzoek, omdat de verdenking toeneemt dat het een instrument zou kunnen zijn voor mensen om in de gunst te komen van de voormalige president door te investeren in het bedrijf.
    The Guardianschrijft: "In een brief van drie pagina's op donderdag heeft de Democratische groep Congressional Integrity Project er bij de Republikeinse voorzitter van het toezichthoudende Huis, James Comer, op aangedrongen om een parallel congresonderzoek te starten naar de Trump Media-fusie en hoorzittingen te houden over de aard van de leningen. 'We roepen u op om onderzoek te doen naar mogelijke beïnvloeding en corruptie waarbij een voormalige president en huidige presidentskandidaat betrokken zijn,' schreef de uitvoerend directeur van het Congressional Integrity Project, Kyle Herrig."
    "Het verzoek kwam een dag nadat de Guardian meldde dat Trump Media in 2022 overeind werd gehouden met leningen die gedeeltelijk werden verstrekt door een Russisch-Amerikaansezakenman genaamd Anton Postolnikov, nadat een effectenonderzoek de oorspronkelijke fusiedatum had vertraagd en de kasreserves in gevaar had gebracht," aldus het rapport. "Het uitstel leidde ertoe dat Trump Media op zoek ging naar overbruggingsfinanciering, onder andere van een entiteit genaamd ES Family Trust, die opereerde via een rekening bij Paxum Bank, een kleine bank geregistreerd op het Caribische eiland Dominica die vooral bekend is voor het leveren van financiële diensten aan de porno-industrie."

    Dit komt naar aanleiding van berichten dat Postolnikov het doelwit is van een strafrechtelijk onderzoek door Amerikaanse autoriteiten. Het komt ook op het moment dat Trump een paar medeoprichters van het bedrijf aanklaagt voor hun aandeel van 600 miljoen dollar.
    "Uitgelekte documenten die door de Guardian zijn verkregen, maken duidelijk dat ES Family Trust als een lege vennootschap opereerde voor Postolnikov, die mede-eigenaar is van Paxum Bank en onderwerp werd van het strafrechtelijk onderzoek naar de Trump Media-fusie", aldus het rapport. "De zorg rond de leningen aan Trump Media is dat ES Family Trust gebruikt kan zijn om een transactie te voltooien die Paxum zelf niet kon doen, omdat het geen leningen aanbood in de VS omdat het geen Amerikaanse bankvergunning had en niet gereguleerd wordt door de FDIC."

    Toen Truth Social op de beurs kwam, leverde het Trump naar verluidt miljarden dollars op. Het aandeel zit momenteel echter in een vrije val, waarbij een groot deel van die waarde kort na de beursgang werd weggevaagd.
70.872 Posts
Pagina: «« 1 ... 3509 3510 3511 3512 3513 ... 3544 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.426
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.907
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.396
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.073
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.761
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.337
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.773
Alfen 12 16.419
Allfunds Group 3 1.210
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.330
AMG 965 125.764
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.521
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.134
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.622
Arcelor Mittal 2.024 318.621
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.280
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.692
ASML 1.762 76.992
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.653
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht