Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,898
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    2.763.190 Gem. (3M) 6,6M
  • Bied

    0,880  
  • Laat

    0,900  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming April 2024

4.629 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 232 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 april 2024 08:18
    Pharming Group announces the launch of an offering of approximately €100 million convertible bonds due 2029 and the concurrent repurchase of the outstanding €125 million convertible bonds due 2025
  2. forum rang 6 holmes 18 april 2024 08:18
    NIET VOOR DISTRIBUTIE IN OF NAAR DE VERENIGDE STATEN OF IN OF NAAR AUSTRALIË, CANADA, JAPAN, ZUID-AFRIKA OF ENIG ANDER RECHTSGEBIED WAARIN EEN DERGELIJKE DISTRIBUTIE VERBODEN ZOU ZIJN DOOR DE TOEPASSELIJKE WETGEVING.

    Pharming Group maakt de lancering bekend van een aanbieding van circa € 100 miljoen aan converteerbare obligaties aflopend in 2029 en de gelijktijdige terugkoop van de uitstaande €125 miljoen converteerbare obligaties aflopend in 2025
    Pharming Group N.V. lanceert aanbieding van nieuwe converteerbare obligaties en nodigt tegelijkertijd houders van haar uitstaande €125 miljoen 3,00% converteerbare obligaties, aflopend in 2025, uit om hun converteerbare obligaties aan te bieden voor aankoop in contanten

    Leiden, 18 april 2024: Pharming Group N.V. ("Pharming" of de "Onderneming") (Euronext Amsterdam: PHARM) lanceert vandaag de uitgifte van circa € 100 miljoen senior ongedekte converteerbare obligaties aflopend in 2029 (de "Nieuwe Obligaties") die converteerbaar zijn in nieuwe en/of bestaande gewone aandelen in het kapitaal van de Onderneming (de "Aandelen") en nodigt tegelijkertijd de huidige houders van haar uitstaande €125 miljoen 3,00% converteerbare obligaties aflopend in 2025 uit om een bod tot verkoop in contanten in te dienen.

    De Nieuwe Obligaties zullen naar verwachting worden uitgegeven op 25 april 2024 (de "Uitgiftedatum") en zullen een coupon dragen van 4,50% per jaar, halfjaarlijks betaalbaar.
    De Nieuwe Obligaties zullen een vervaldag hebben van 25 april 2029 (de "Vervaldatum").
    De initiële conversieprijs waartegen de Nieuwe Obligaties kunnen worden geconverteerd in Aandelen Pharming zal naar verwachting worden vastgesteld met een premie tussen 32,50% en 42,50% boven de volume-gewogen gemiddelde prijs (de "VWAP") van een Aandeel op Euronext Amsterdam tussen [opening van de handel op de introductiedatum en de prijsbepaling van het aanbod].
    Pharming zal de netto-opbrengst van de emissie aanwenden voor de gelijktijdige terugkoop van de uitstaande €125 miljoen 3,00% senior ongedekte converteerbare obligaties aflopend in 2025, uitgegeven op 21 januari 2020 (de "2025 Obligaties"; ISIN: XS2105716554) om haar financiële positie te versterken en tegelijkertijd de flexibiliteit te vergroten voor de verdere uitvoering van haar bedrijfsstrategie in de komende jaren.
  3. forum rang 6 holmes 18 april 2024 08:20
    Aanbod van Nieuwe Obligaties

    De Nieuwe Obligaties zullen een nominale waarde hebben van € 100.000 elk. De Nieuwe Obligaties zullen a pari worden uitgegeven, met een verwachte coupon van 4,50% per jaar, halfjaarlijks achteraf verschuldigd in gelijke termijnen op 25 april en 25 oktober van elk jaar, beginnend op 25 oktober 2024. Tenzij op een eerder moment geconverteerd, afgelost of gekocht en geannuleerd, zullen de Nieuwe Obligaties à pari worden afgelost op de Vervaldatum, die verwacht wordt te vallen op 25 april 2029.

    De Nieuwe Obligaties zullen worden aangeboden via een versneld bookbuilding-proces uitsluitend aan institutionele beleggers in bepaalde rechtsgebieden door middel van een onderhandse plaatsing buiten de Verenigde Staten overeenkomstig Regulation S onder de U.S. Securities Act 1933, zoals gewijzigd (de "Securities Act"). De initiële conversieprijs zal naar verwachting worden vastgesteld op een premie tussen 32,50% en 42,50% boven de VWAP van een Aandeel op Euronext Amsterdam tussen de opening van de handel op de introductiedatum en de prijs van het aanbod. De initiële conversieprijs van de Nieuwe Obligaties zal onderworpen zijn aan de gebruikelijke aanpassingsbepalingen zoals uiteengezet in de algemene voorwaarden.

    De Onderneming verbindt zich ertoe een algemene vergadering van de aandeelhouders van de Onderneming bijeen te roepen die uiterlijk op 25 oktober 2024 (de "Long Stop Date") zal worden gehouden om de toekenning mogelijk te maken, op een niet-preferentiële basis, van het aantal rechten om in te schrijven op Aandelen dat vereist kan zijn om te voldoen aan de uitoefening van conversierechten tegen de initiële conversieprijs (het "Aandeelhoudersbesluit"). Als het Aandeelhoudersbesluit wordt goedgekeurd, zal de Onderneming een kennisgeving (de "Kennisgeving van Materiële Afwikkeling") sturen naar de Obligatiehouders met vermelding van een datum (de "Materiële Afwikkelingsdatum") waarop de Alternatief Keuze in Geldmiddelen (zoals hieronder gedefinieerd) ophoudt van toepassing te zijn. Voor elke aanpassing van de conversieprijs die resulteert in een verhoging van het aantal conversieaandelen, heeft de Onderneming mogelijk aanvullende toestemming van haar aandeelhouders nodig hebben om Aandelen uit te geven, rechten toe te kennen om in te schrijven op Aandelen en voorkeursrechten uit te sluiten.

    De Onderneming kan (i), op elk moment nadat een algemene vergadering is gehouden (waarop het Aandeelhoudersbesluit is gepresenteerd maar het Aandeelhoudersbesluit niet is aangenomen), dan wel (ii) indien het Aandeelhoudersbesluit niet op of voor de Long Stop Date is aangenomen, door middel van een kennisgeving (een "Kennisgeving van Aandeelhoudersevenement") die uiterlijk op de 10e handelsdag (inclusief) na de Long-Stop Date moet worden gepubliceerd, ervoor kiezen om alle, maar niet slechts enkele van de Nieuwe Obligaties af te lossen tegen het hoogste van de volgende bedragen: (i) 102% van de hoofdsom van de Nieuwe Obligaties vermeerderd met de opgebouwde maar niet-betaalde rente tot de datum vastgesteld voor de terugbetaling of (ii) 102% van de ‘Fair Bond Value’ (zoals gedefinieerd in de voorwaarden van de Nieuwe Obligaties) vermeerderd met de opgebouwde maar niet-betaalde rente tot de datum vastgesteld voor de aflossing.
  4. forum rang 6 holmes 18 april 2024 08:20
    Bij uitoefening van hun conversierechten, en onder voorbehoud, tot op het moment dat de Onderneming een Kennisgeving van Materiële Afwikkeling heeft gegeven, van de Alternatieve Keuze voor Contanten (zoals hieronder gedefinieerd), zullen Obligatiehouders Aandelen ontvangen, zoals bepaald door de dan geldende conversieprijs. Voorafgaand aan de Fysieke afwikkelingsdatum heeft Pharming de optie om eventuele conversierechten af te wikkelen in contanten (de "Alternatieve Keuze voor Contanten") en/of Aandelen.

    De Onderneming zal de optie hebben om alle, maar niet slechts enkele, van de uitstaande Nieuwe Obligaties voor contanten in te kopen a) indien, op of na 16 mei 2027, de pariteitswaarde op elk van ten minste 20 handelsdagen in een periode van 30 opeenvolgende handelsdagen 130% van de hoofdsom heeft overschreden of b) indien, op gelijk welk ogenblik, 85% of meer van de totale hoofdsom van de oorspronkelijk uitgegeven Nieuwe Obligaties voordien werden geconverteerd en/of teruggekocht en geannuleerd.

    De definitieve voorwaarden van de Nieuwe Obligaties zullen naar verwachting later vandaag worden aangekondigd. De afwikkeling van het aanbod van de Nieuwe Obligaties zal naar verwachting plaatsvinden op of rond 25 april 2024.

    Er zal een verzoek worden ingediend voor de toelating van de Nieuwe Obligaties tot de handel op de Open Markt (Freiverkehr) van de Effectenbeurs van Frankfurt uiterlijk 30 dagen na de Uitgiftedatum.

    In het kader van het aanbod hebben de Onderneming en haar dochterondernemingen ingestemd met een lock-upperiode van 90 dagen na de Uitgiftedatum, behoudens bepaalde gebruikelijke uitzonderingen.

    De Onderneming zal de opbrengsten van het aanbod aanwenden voor de gelijktijdige terugkoop van de 2025 Obligaties ter versterking van haar financiële positie en tegelijkertijd ter vergroting van de flexibiliteit voor de verdere uitvoering van haar bedrijfsstrategie in de komende jaren.

    HSBC en Jefferies treden op als Joint Global Coordinators en Joint Bookrunners voor de aanbieding. Van Lanschot Kempen treedt op als adviseur van de Onderneming.

    Uitnodiging tot verkoop van 2025 Obligaties

    Gelijktijdig met het aanbod van de Nieuwe Obligaties nodigt de Onderneming In Aanmerking Komende Obligatiehouders (zoals hieronder gedefinieerd) van de 2025 Obligaties, waarvan de uitstaande hoofdsom per vandaag €125 miljoen bedraagt, uit om in te schrijven voor de aankoop in contanten van al hun uitstaande 2025 Obligaties (de "Uitnodiging").

    De terugkoopprijs per 2025 Obligatie is 100% van de hoofdsom per 2025 Obligatie (gelijk aan €100.000 per hoofdsom van €100.000 per 2025 Obligatie). De Onderneming zal ook de opgebouwde maar niet-betaalde rente betalen op de aangekochte 2025 Obligaties vanaf, en met inbegrip van, 21 januari 2024 (zijnde de laatste rentebetalingsdatum voor de 2025 Obligaties voorafgaand aan de Uitnodiging) tot, maar met uitzondering van, de Uitnodiging Betalingsdatum (zoals hieronder gedefinieerd).

    De Onderneming is niet verplicht om 2025 Obligaties aangeboden door In Aanmerking Komende

    Obligatiehouders van de 2025 Obligaties die aanbieden om hun 2025 Obligaties te verkopen onder de Uitnodiging kunnen, naar goeddunken van Pharming, het voordeel hebben van een prioritaire toewijzing op de 2025 Obligaties].

    De Uitnodiging zal naar verwachting sluiten om 17.30 uur CET op 19 april 2024 (de "Expiratiedatum"), tenzij gewijzigd, verlengd, heropend of beëindigd. De resultaten van de Uitnodiging zullen zo snel mogelijk na de Expiratietermijn door de Onderneming worden aangekondigd in een volgend persbericht.

    De afwikkeling van de Uitnodiging zal naar verwachting zijn op 26 april 2024 (de "Uitnodigingsdatum"). Eventuele 2025 Obligaties die worden teruggekocht door de Onderneming in verband met de Uitnodiging zullen vervallen in overeenstemming met de voorwaarden van de 2025 Obligaties.

    Onder andere zal elke houder van de 2025 Obligaties die deelneemt aan de Uitnodiging moeten verklaren dat hij niet gevestigd of woonachtig is in de Verenigde Staten en niet anderszins een “U.S. Person” is (in de betekenis van Regulation S onder de Securities Act) en niet deelneemt aan de Uitnodiging vanuit de Verenigde Staten of optreedt op een niet-discretionaire basis voor een opdrachtgever gevestigd buiten de Verenigde Staten die geen order geeft om deel te nemen aan dergelijke Uitnodiging vanuit de Verenigde Staten in overeenstemming met de "Belangrijke kennisgeving in verband met de Terugkoop" hieronder (dergelijke houders zijn "In Aanmerking Komende Obligatiehouders").

    HSBC en Jefferies treden op als Joint Dealer Managers voor de Uitnodiging. Van Lanschot Kempen treedt op als adviseur van de Onderneming.

    --- Einde persbericht ---
  5. forum rang 10 voda 18 april 2024 08:24
    Kreeg het mailtje op 8:06. Had helaas mijn mail niet open staan. :-)

    Mooie oplossing voor de lening. Is dat probleem ook opgelost!
  6. forum rang 6 holmes 18 april 2024 08:27
    BRIEF-Pharming Group Launches About EUR 100 Mln Bonds Offering
    08:05 18/04/2024

    Pharming Group NV

    0,9605 0,00 0,00%
    April 18 (Reuters) - Pharming Group NV :

    PHARMING GROUP ANNOUNCES THE LAUNCH OF AN OFFERING OF APPROXIMATELY €100 MILLION CONVERTIBLE BONDS DUE 2029 AND THE CONCURRENT REPURCHASE OF THE OUTSTANDING €125 MILLION CONVERTIBLE BONDS DUE 2025
    NEW BONDS ARE EXPECTED TO BE ISSUED ON 25TH APRIL 2024 AND TO CARRY A COUPON OF 4.50% PER ANNUM PAYABLE SEMI-ANNUALLY
    NEW BONDS WILL HAVE A MATURITY DATE OF 25TH APRIL 2029
    INITIAL CONVERSION PRICE AT WHICH NEW BONDS MAY BE CONVERTED INTO SHARES EXPECTED TO BE SET AT A PREMIUM OF BETWEEN 32.50% AND 42.50%
    WILL USE PROCEEDS FROM OFFERING FOR CONCURRENT REPURCHASE OF 2025 BONDS
    Source text for Eikon: [ID:nGNE5zMf0k] Further company coverage: [PHAR.AS]

    (Gdansk Newsroom)

    ((gdansk.newsroom@thomsonreuters.com; +48 58 769 66 00;))
  7. [verwijderd] 18 april 2024 08:27
    quote:

    voda schreef op 18 april 2024 08:24:

    Kreeg het mailtje op 8:06. Had helaas mijn mail niet open staan. :-)

    Mooie oplossing voor de lening. Is dat probleem ook opgelost!
    Mooie oplossing?!
  8. [verwijderd] 18 april 2024 08:30
    quote:

    Natal schreef op 18 april 2024 08:27:

    Pharming is weer dikke vriendjes met Kempen
    Altijd al geweest hoor. Alleen de aandeelhoudertjes mochten ze niet omdat ze een laag koersdoel afgaven wat uiteindelijk het meest realistische koersdoel bleek.
    Wat hebben we gelachen toen enkelingen zelfs met rechtszaken dreigde omdat ze het niet aan stond. Vooral van de sekte van ‘de buren’.
  9. forum rang 10 voda 18 april 2024 08:30
    quote:

    DE MONITOR schreef op 18 april 2024 08:27:

    [...]

    Mooie oplossing?!
    Hadden ze dan liever aandelen moeten uitgeven?
  10. [verwijderd] 18 april 2024 08:32
    quote:

    voda schreef op 18 april 2024 08:30:

    [...]
    Hadden ze dan liever aandelen moeten uitgeven?
    Dat gaan ze doen wanneer Sijmen eindelijk eens een overname vind.
    Die aandelenprinter gaat ook nog aan hoor, wees maar gerust!
  11. forum rang 7 roon 18 april 2024 08:33
    quote:

    DE MONITOR schreef op 18 april 2024 08:27:

    [...]

    Mooie oplossing?!
    Dat gaan we zien om 09.00 uur.
  12. forum rang 6 Natal 18 april 2024 08:37
    quote:

    Lord Apollyon schreef op 18 april 2024 08:33:

    Het zou mij niks verbazen als er nauwelijks wordt ingetekend. Risico is veel te hoog.
    Gaan als warme broodjes.

    Oblibolletjes de luxe.
  13. forum rang 6 Lord Apollyon 18 april 2024 08:37
    quote:

    voda schreef op 18 april 2024 08:35:

    En nog een tweede mailtje om 08:31. :-)
    Nou gelukkig maar dan heb je met deze volstrekt zinloze kennisgeving toch weer aan je quotum kunnen werken.
  14. forum rang 7 roon 18 april 2024 08:38
    quote:

    Lord Apollyon schreef op 18 april 2024 08:35:

    [...]
    Zit je nog steeds short Roon?
    Ik moet nog 1/3 deel en bonus bijkopen,hoop onder 1 euro dit te doen.Voor volgende week vrijdag.Ik heb er geen moeite mee om rond 1 euro te kopen als de juiste richting weer in ingenomen.
  15. forum rang 10 voda 18 april 2024 08:38
    quote:

    Lord Apollyon schreef op 18 april 2024 08:37:

    [...]
    Nou gelukkig maar dan heb je met deze volstrekt zinloze kennisgeving toch weer aan je quotum kunnen werken.
    Hahaha, lol.
4.629 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 232 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht