Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

71.947 Posts
Pagina: «« 1 ... 3568 3569 3570 3571 3572 ... 3598 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 11:34
    Advocaat met strafblad

    Ondanks de hoge verwachtingen stelt Michael Cohen maandag niet teleur. De hoofdgetuige zegt alles wat justitie hoopt te horen. Hij behoudt zijn decorum en schiet niet uit zijn slof, wat vooraf een vrees was rond de als licht ontvlambaar bekendstaande advocaat.
    Maar of zijn woord genoeg is voor een veroordeling, is de vraag.

    Niet lang daarna bespraken de twee mannen, volgens Cohen, het plan om de pornoster 130 duizend dollar uit te betalen en die transactie in de boekhouding te verhullen.

    Maar het was Cohen, destijds Trumps advocaat, die het geld overboekte.
    Voor een veroordeling moet justitie zien aan te tonen dat hij handelde onder aansturing van de toenmalige presidentskandidaat.

    Justitie moet ook dat laatste gedeelte zwart-op-wit krijgen of er blijft van de aanklacht weinig meer over.

    Advocaat met strafblad

    De verdediging zal dat criminele verleden de komende dagen tegen hem gebruiken.
    Terwijl justitie Cohens statuur bij de jury zorgvuldig opbouwde, deden Trumps advocaten de afgelopen weken al hun uiterste best om twijfel te zaaien over zijn motieven en betrouwbaarheid.
    Welke versie van Cohen de jury straks omarmt, zal bepalen wie de zaak wint.
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 11:47
    De inwoners van Pennsylvania beschouwen misdaad als een groot probleem en denken dat Trump dit beter zal aanpakken, zo blijkt uit onze peiling

    De resultaten komen doordat de opvallendheid van misdaad als politieke kwestie de afgelopen jaren is weggeëbd en gevloeid.

    Voormalig president Donald Trump staat momenteel misschien terecht, maar de kiezers in Pennsylvania vertrouwen er nog steeds meer op dat hij de misdaad aanpakt.

    Dat blijkt uit een opiniepeiling van Philadelphia Inquirer/New York Times/Siena College waaruit blijkt dat ongeveer de helft van de kiezers in Pennsylvania denkt dat misdaad een groot probleem is in de staat en dat het electoraat in deze kwestie de voorkeur geeft aan Trump boven president Joe Biden.

    Op de vraag of ze erop vertrouwen dat Trump of Biden de misdaad beter zullen aanpakken – ongeacht op wie ze zouden stemmen – zei 51% van de respondenten Trump, vergeleken met 42% die Biden zei.

    De inwoners van Philadelphia voelen zich verreweg het minst veilig.

    Kiezers in Philadelphia waren veel waarschijnlijker dan andere inwoners van Pennsylvania om te zeggen dat misdaad een groot probleem is in de staat; 73% zegt dat dit het geval is. Dat wordt vergeleken met 54% van de kiezers in de buitenwijken van Philadelphia.

    www.inquirer.com/politics/election/tr...
  3. forum rang 8 closer 14 mei 2024 12:17
    Heb je ook nog iets nieuws te melden, Lepre Chaun?
    Al twee pagina's lang blijft je dit draadje overspoelen met eenzijdige peilingen over Trump, in feite 1 lange herhaling. Wat denk je hiermee te bereiken en heeft Trump er überhaupt iets aan?

    De stand bij FiveThirtyEight:
    Trump 41.2%
    Biden 40.3%

    Een klein verschil dus van 0.9%.
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 12:28
    Kiezers willen verandering.
    In onze peiling zien ze het in Trump.

    Dat blijkt uit een nieuwe Times-enquête waaruit blijkt dat Donald Trump president Biden leidt in vijf strijdtonelen.

    De laatste Times-peiling laat de omvang zien van de uitdaging waarmee president Biden wordt geconfronteerd en de sterke punten die Donald J. Trump behoudt.
    Een verlangen naar verandering – evenals ontevredenheid over de economie en de oorlog in Gaza onder jonge, zwarte en Spaanstalige kiezers – kan aan beide ten grondslag liggen.

    www.nytimes.com/2024/05/14/podcasts/t...
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 12:33
    Bij peilingen rinkelen nieuwe alarmbellen bij Biden

    Harry Enten van CNN, gespecialiseerd in opiniepeilingen, zei maandag dat de cijfers van The New York Times uit de Sun Belt-staten Nevada en Arizona ‘een absolute ramp’ waren.

    Het is een voordeel voor Donald Trump, zei Enten. Uit de peiling
    van maandag onder geregistreerde kiezers in de zes belangrijkste swingstaten bleek dat Trump Biden met 3 procentpunten voorloopt in Pennsylvania, 5 punten in Michigan, 7 punten in Arizona, 10 punten in Georgia en 12 punten in Nevada.

    thehill.com/homenews/campaign/4661153...
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 12:37
    Bidens grote probleem is dat weinig mensen verandering van hem verwachten.

    Uit een nieuwe reeks peilingen blijkt dat.

    Een van de meest opvallende bevindingen is dat Trumps merk als radicale veranderingsagent een aanwinst voor hem lijkt te zijn. Bijna 70% van de ondervraagde kiezers zei dat de politieke en economische systemen van de VS grote veranderingen vereisten of volledig moesten worden afgebroken. Kiezers beschouwen Trump als het soort persoon dat dit soort veranderingen met een grote marge doorvoert – 70% denkt dat hij grote veranderingen zou doorvoeren of het systeem zou afbreken, terwijl slechts 24% van mening is dat Biden geneigd is hetzelfde te doen. Met name kunnen kiezers die ‘het neerhalen’ niet als een triviaal randje worden afgedaan. Zij vertegenwoordigen ongeveer 15% van de geregistreerde kiezers, en Trump leidt Biden onder hen met 32 ??punten.

    www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/b...
  7. forum rang 7 ffff 14 mei 2024 12:38
    quote:

    closer schreef op 14 mei 2024 12:17:

    Heb je ook nog iets nieuws te melden, Lepre Chaun?
    Al twee pagina's lang blijft je dit draadje overspoelen met eenzijdige peilingen over Trump, in feite 1 lange herhaling. Wat denk je hiermee te bereiken en heeft Trump er überhaupt iets aan?

    De stand bij FiveThirtyEight:
    Trump 41.2%
    Biden 40.3%

    Een klein verschil dus van 0.9%.
    Closer,

    JIJ mag van mening zijn dat bezoeker Lepre Chaun dit KK-draadje "overspoelt" met eenzijdige postings over Trump.

    Maar VERBIJSTERD vraag ik mijzelf dan af: Wat doet de ieder kwartier postende poster van deze draad? Alsof wij tijd zouden hebben of zouden vrijmaken om al die aantijgingen te lezen? In het kader van Speak Freely de grofste omschrijvingen neerpennen.
    En ook ik vraag mij bloedserieus af: Wat heb je daarmee nu eigenlijk te winnen. Akkoord je diepe haat tegen Trump, een veroordeelde vrouwenverkrachter en uitslagenmanipulator, nu al twee jaar lang heel dik in de verf zetten...... Van de ene kant begrijpelijk gezien de mistoestanden maar van de andere kant: Straks kiezen de Amerikanen toch gewoon deze vrouwenverkrachter en verkiezingsuitslag manipulator en waar ben je toch jarenlang van s'morgens vroeg tot sávonds laat druk mee geweest?

    Zelf heb ik overigens de totaal niet te bewijzen indruk, puur op intuitie, dat bepaalde draden gesubsidieerd zijn door bepaalde instanties. Die media worden wel degelijk gemanipuleerd in dit internettijdperk met zijn influencers. Het onophoudelijke, niet aflatende boodschap, waarbij geen enkele, maar dan ook geen enkele tegenwoord, bedenking, geduld wordt, wijst daar voor mij sterk op. Met nadruk: Ik vermoed dat en geen enkele bewijs. De Moderatie wijst daar ook zo ontzettend sterk op: Die is ongelooflijk eenzijdig, tolereert werkelijk de grofste zaken van de mede-geloofsgenoten en duldt niet het minste tegenwoord.

    Closer: Trump wordt ook niet koud of warm van al die postings hier. Dus of ze nu voor of tegen Trump zijn: Straks kiezen de Amerikanen....... En WIJ moeten 9 juni een keuze maken en ik al vandaag of morgen als het stemformulier geopend voor mij ligt....

    Peter
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 12:46
    De incompetentie van Biden overtreft de angst van de kiezers voor Trump.

    De Democraten hoopten dat 2024 helemaal in het teken van Donald Trump zou staan.
    In plaats daarvan is het grootste probleem in een wereld die in brand staat de incompetentie van Joe Biden.

    Zoals bijna elke andere grote uitdaging van zijn presidentschap, ja zelfs zijn hele politieke carrière, werd Bidens aanpak bepaald door zijn incompetentie.
    “Ik denk dat hij de afgelopen veertig jaar ongelijk heeft gehad in vrijwel elk belangrijk buitenlands beleid en nationale veiligheidsvraagstuk”,
    citeert Obama-minister van Defensie Robert Gates.

    Biden vraagt ??zich af waarom hij in de peilingen staat.
    Bidens incompetentie ten aanzien van Israël en daarbuiten is zo duidelijk dat het de angst van de kiezers voor de chaos die mogelijk gepaard gaat met een nieuw presidentschap van Trump,
    ruimschoots overtreft.

    “Het begint erop te lijken alsof hij de verkeerde kant steunt”, vertelde Dovid Jacobowitz, een democraat uit Allegheny County in Pennsylvania, aan NBC News.
    Jacobowitz wil niet zeggen of hij in november op
    Biden zal stemmen.

    Op een bepaald niveau is de ontkenning echt verbazingwekkend.
    Biden heeft sinds september vorig jaar niet meer aan de leiding gestaan ??in de peilingen tegen Trump .
    Erop wijzen dat de kiezers zich op dit moment ten onrechte zorgen maken, is vragen om te verliezen.

    Bovendien was Trump de eerste president sinds Carter die geen nieuwe buitenlandse oorlogen begon – en hij slaagde erin de relatieve vrede te handhaven door serieuze kracht aan de dag te leggen tegen Amerikaanse tegenstanders, zoals het achtervolgen van Russen in Syrië en het vermoorden van de Iraanse terreurchef Qasem Soleimani.

    En ondanks dit alles werd hij bespot door het uiterst verschrikkelijke establishment van het buitenlands beleid van DC, om nog maar te zwijgen van onze meeliftende Europese bondgenoten. Weet u nog dat Trump naar de VN ging en tegen de Duitsers zei dat ze niet te afhankelijk moesten worden van Russische energie , en dat “de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas naast zijn collega’s grijnzend te zien was”? Welnu, een nieuwe oorlog in Oekraïne en een ontplofte Nordstream-pijpleiding later, die beide plaatsvonden onder toezicht van Joe Biden, wie grijnst er nu?

    Maar het buitenlands beleid is slechts het begin van slecht nieuws voor Biden. Er zijn op dit moment nog andere zeer belangrijke kwesties, vooral de economie en immigratie, waarbij een rationele kiezer die niet aan ideologie gebonden is, gemakkelijk de voorkeur zou geven aan Trumps staat van dienst, in de nasleep van Bidens aantoonbare mislukkingen.

    De kracht van Trump is grotendeels te danken aan de winst onder jonge, zwarte en Latijns-Amerikaanse kiezers.”
    Niet bepaald de typische GOP-demografie.

    Maar gezien Bidens duidelijke problemen met zijn leeftijd en mentale scherpte hoopten de Democraten waarschijnlijk dat ze Biden opnieuw in de kelder konden proppen en een campagne konden voeren gericht op Trump en het circus om hem heen.
    Daar hadden ze misschien mee weg kunnen komen als de economie er niet slecht aan toe was en de wereld niet in brand stond.
    De zaken zijn echter een puinhoop, het geld stopt nu bij de huidige bewoner van het Witte Huis.

    thefederalist.com/2024/05/14/bidens-i...
  9. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 13:30
    Column: Biden staat nog steeds achter Trump in de peilingen.
    Zijn probleem gaat verder dan inflatie, Gaza en leeftijd.

    het komt overeen met de algemene trend van deze campagne: hij verliest opnieuw.

    Biden verergert het probleem door voortdurend op te scheppen over de economie.

    Zijn wanhoop om zijn problemen op te lossen met op opiniepeilingen gebaseerd beleid en retoriek onderstreept het gevoel dat hij aan het wankelen is en niet aan de eisen van zijn baan kan voldoen.
    Dit voedt en wordt gevoed door zijn leeftijdsprobleem.
    Biden lijkt uitgeput, en mensen zijn uitgeput met hem.

    www.latimes.com/opinion/story/2024-05...
  10. forum rang 9 gnocchi. 14 mei 2024 14:50

    'Hij dacht niet aan Melania': Cohen onthult Trumps angsten in 'zwijggeld'-getuigenis
    David Badash, De nieuwe burgerrechtenbeweging
    14 mei 2024 7:26AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/he-wasnt-thinking-ab...

    Voormalig Trump “fixer” Michael Cohen vertelde juryleden maandag in een vernietigende getuigenis over de angsten van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump in 2016 toen de “Access Hollywood” tape werd verspreid, en wat zijn echte zorgen waren over de bombshell audio die bijna een einde maakte aan zijn ontluikende politieke carrière.

    Cohen onthulde dat in 2015, toen de toenmalige vastgoedmagnaat aankondigde dat hij zich kandidaat stelde voor het presidentschap, Trump tegen hem zei: “Wees voorbereid. Er zullen veel vrouwen naar voren komen", aldus Courthouse News.

    Cohen vertelde de juryleden dat hij in 2016 “lucht kreeg van het feit dat pornoster Stormy Daniels haar verhaal dat ze tien jaar eerder seks had met Trump aan het verkopen was. Cohen zei dat hij zich zorgen maakte over de impact die het zou kunnen hebben op de presidentiële campagne van Trump, vooral na het uitbrengen van de beruchte Access Hollywood-tape.”

    “Op dat moment stond Mr. Trump zeer laag genoteerd bij vrouwen”, getuigde Cohen, eraan toevoegend dat Trump “tegen me zei: ‘Dit is een ramp.’”.

    “'Vrouwen zullen me haten. Jongens, ze denken misschien dat het cool is. Maar dit wordt een ramp voor de campagne.'”

    Cohen onthulde ook in de getuigenbank dat hij Trump had gevraagd hoe zijn vrouw, Melania Trump, het nieuws over Stormy Daniels opnam, de volwassen filmster aan wie Trump naar verluidt zwijggeld betaalde en vervolgens zijn bedrijfsadministratie vervalste om de transacties te verbergen in een poging om de verkiezingen te beïnvloeden, volgens aanklagers.

    “Hoe lang denk je dat ik op de markt zal zijn? Niet lang", zei Trump tegen Cohen volgens zijn voormalige advocaat.

    “Hij dacht niet aan Melania,” zei Cohen. “Dit ging allemaal over de campagne.”

    Kaitlan Collins van CNN noemde dat een “Opmerkelijk moment”.

    The Daily Mail voegt eraan toe: “Op de vraag of Trump boos was tijdens deze hectische periode van schadebeperking die het Stormy Daniels-verhaal aan de oppervlakte zou kunnen brengen, zei Cohen: ‘Ja. Omdat er een negatief verhaal was dat de campagne zou kunnen beïnvloeden als gevolg van vrouwen.’ “

    Bekijk de reportage van MSNBC hieronder.
    twitter.com/MSNBC_reports/status/1790...
  11. forum rang 9 gnocchi. 14 mei 2024 15:06

    Daar gaat dat verhaal.
    Bill Palmer | 11:59 pm EDT 13 mei 2024.

    Toen Hope Hicks eenmaal getuigde dat Donald Trump betrokken was bij de betalingen voor zwijggeld, was dit strafproces voorbij. De aanklagers hadden een Trump-vriendelijke getuige die met tegenzin en tranen de komende getuigenis van Michael Cohen over de betrokkenheid van Trump bevestigde. Juryleden hoefden niet te beslissen of ze Cohen op zijn woord zouden geloven.

    Op dat moment erkenden verschillende analisten op MSNBC en CNN dat Hicks zojuist een dolk had afgeleverd en dat Trump officieel genageld was.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/so-much...
  12. forum rang 9 gnocchi. 14 mei 2024 15:07
    www.theguardian.com/us-news/live/2024...

    Bijgewerkt op
    14.53 CEST
    1u geleden13.42 CEST
    Michael Cohen terug in de getuigenbank

    Goedemorgen. Michael Cohen, ooit een van de meest loyale luitenanten en handhavers van Donald Trump, zal naar verwachting vanochtend voor de tweede dag in de getuigenbank plaatsnemen nadat hij heeft verklaard dat de voormalige president van hem eiste dat hij het relaas van een volwassen filmster over een vermeende seksuele relatie weken voor de verkiezingen zou begraven.

    Cohen's betaling van zwijggeld aan Stormy Daniels staat centraal in het historische proces in de strafrechtbank van Manhattan. Aanklagers beschuldigen Cohen ervan dat hij 130.000 dollar heeft overgemaakt aan de toenmalige advocaat van Daniels, slechts 12 dagen voor de presidentsverkiezingen, om te zwijgen over haar vermeende seksuele ontmoeting met Trump. Trump wordt beschuldigd van 34 aanklachten wegens het vervalsen van bedrijfsgegevens in verband met de betalingen en heeft onschuldig gepleit.

    Cohen is de kroongetuige van de aanklager, maar juryleden zouden hem als tegenstrijdig kunnen zien. De zaak tegen Trump zal waarschijnlijk slagen of mislukken door de vraag of juryleden Cohen's verhaal geloven, of meer neigen naar de beweringen van de verdediging dat hij een “toegegeven leugenaar” is met een “obsessie om president Trump te pakken”.
  13. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 15:12
    DIT IS EEN CLOWN SHOW': ondanks juridische zaken stijgen de peilingen van Trump elke dag .

    Tijdens de Hannity van maandagavond besprak presentator Sean Hannity het laatste nieuws over de juridische strijd tegen de voormalige president Donald Trump – en hoe dit het tegenovergestelde effect lijkt te hebben waar de Democraten op hoopten.

    De Democraten gebruiken het rechtssysteem duidelijk als een politiek wapen.
    En uit de peilingen blijkt nu dat deze strategie een groot averechts effect heeft.
    Elke dag dat Donald Trump in deze kangoeroe-rechtbank zit, stijgen zijn opiniepeilingen. En niet voor niets: dit is een clownshow”, zei Hannity.

    hannity.com/media-room/this-is-a-clow...
  14. forum rang 8 Lepre Chaun 14 mei 2024 15:13
    We hebben al getuigenissen gehoord van de pornoster die Donald Trump haat en hem in de gevangenis wil hebben,” vervolgde Hannity, voordat hij zich wendde tot de in ongenade gevallen Trump-‘fixer’ Michael Cohen.

    'Hij is een geroyeerde advocaat; Trump-hater. In 2020 vrijgelaten uit de gevangenis na een meerjarige gevangenisstraf wegens belastingontduiking, belastingfraude en diverse andere misdaden.
    Hij werd ook veroordeeld wegens liegen tegen het Congres nadat hij onder ede had gelogen,’ zei Hannity, terwijl hij Cohen in brand stak.

    hannity.com/media-room/this-is-a-clow...
  15. forum rang 9 gnocchi. 14 mei 2024 15:15
    7m geleden15.07 CEST

    Donald Trump is aangekomen bij het gerechtsgebouw in Manhattan waar de rechtszaak om 9.30 uur ET zal beginnen.

    Michael Cohen zal naar verwachting vanochtend terugkeren in de getuigenbank om zijn getuigenis te hervatten.
  16. forum rang 9 gnocchi. 14 mei 2024 15:17
    23m geleden14.53 CEST
    Wie is Michael Cohen?

    Michael Cohen is de voormalige persoonlijke advocaat van Donald Trump die meer dan een decennium zijn Mr Fix-It was, maar nu de kroongetuige van de aanklager is in haar zaak dat de voormalige president zwijggeld betalingen aan de volwassen filmster Stormy Daniels probeerde te verbergen.

    Cohen diende als Trumps vertrouwde adviseur, persoonlijke advocaat en zelfbenoemde “aanvalshond met een vergunning voor rechten”. Maar de relatie verzuurde nadat Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen won in 2016 en Cohen geen rol aanbood in zijn regering.

    Cohen, een inwoner van Long Island, begon zijn beroep als letselschadeadvocaat in 1992 en trad in 2006 in dienst bij de Trump Organization. Hij vertelde Trump dat hij zijn boek The Art of the Deal twee keer had gelezen en werd al snel een goede vertrouweling.

    In een profiel uit 2018 werd opgemerkt dat Cohen een rol speelde die veel leek op die van Roy Cohn, de beruchte politieke en juridische fixer uit New York die voor Trump en zijn vader had gewerkt. Cohen's taken leidden hem naar het oplossen van gevoelige situaties, waaronder het maken van “catch-and-kill” afspraken met David Pecker, uitgever van de National Enquirer, wat leidde tot de rechtszaak van vandaag.
  17. forum rang 9 gnocchi. 14 mei 2024 15:22
    5m geleden14.14 BST

    De Republikeinse voorzitter van het Huis, Mike Johnson, heeft bevestigd dat hij zich vanochtend bij Donald Trump in de rechtbank in Manhattan zal voegen.

    In een verklaring zei Johnson dat hij om ongeveer 10.15 uur ET buiten het gerechtsgebouw een persconferentie zal geven waar hij zal spreken over de “politieke vervolging van de 45e president van de Verenigde Staten door het bewapende ministerie van Justitie van president Biden en de linkse officier van justitie in Manhattan.”

    ========================
    Aanklagers uit Manhattan zijn de rechtszaal binnengekomen.
71.947 Posts
Pagina: «« 1 ... 3568 3569 3570 3571 3572 ... 3598 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.273
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.055
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.717
Aedifica 2 844
Aegon 3.257 320.409
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.802
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.900
Ahold 3.536 74.034
Air France - KLM 1.024 34.396
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.526
Allfunds Group 3 1.239
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 342
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.564
AMG 965 126.748
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.205
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.786
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.193
Aroundtown SA 1 189
Arrowhead Research 5 9.316
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.789
ASML 1.762 77.871
ASR Nederland 18 4.165
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.818
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.683

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 mei

    1. Consumentenvertrouwen juni (Dld)
    2. Consumentenvertrouwen mei (Fra)
    3. ASR jaarvergadering
    4. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    5. Inflatie mei, vlpg (Dld)
    6. OCI jaarvergadering
    7. Federal Reserve - Beige Book (VS)
    8. HP Q2-cijfers (VS)
    9. Salesforce Q1-cijfers (VS)
  2. 30 mei

    1. Azerion Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht