Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

USG People Terug naar discussie overzicht

USG fuseert drie dochterbedrijven

46 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 januari 2007 09:04
    RTRS-USG fuseert drie dochterbedrijven
    ALMERE (ANP) - Drie dochterbedrijven van het uitzendconcern
    USG People gaan fuseren tot USG Innotiv. Het nieuwe bedrijf telt
    2300 werknemers. Daarmee wordt het dochterbedrijf het grootste
    gespecialiseerde Nederlandse projectbureau, aldus het
    uitzendconcern vrijdag.

    USG Innotiv ontstaat uit het samengaan van Innotiv, UTS en
    Beaver IT Services. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere.
    Bij de fusie gaan geen banen verloren.

    ((ANP Redactie Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20
    504 5999))
  2. [verwijderd] 5 januari 2007 09:04
    USG People voegt drie dochterbedrijven samen tot USG Innotiv5 jan 2007, 08:45 uur
    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - USG People gaat de dochterbedrijven Innotiv, United Technical Solutions (UTS) en Beaver IT Services samenvoegen onder de naam USG Innotiv. Dat heeft het detacheringsbedrijf vrijdag bekendgemaakt.

    Het nieuwe bedrijf is met ruim 2.300 medewerkers volgens USG het grootste technisch gespecialiseerde projectbureau van Nederland. Bij de fusie gaan geen banen verloren en USG Innotiv verwacht dit jaar verder te groeien.

    De dochterbedrijven werden bij elkaar gebracht nadat in 2005 het toenmalige United Services Group het Belgische Solvus overnam. Innotiv en Beaver IT Services maakten deel uit van Solvus en UTS van United Services Group.

    USG Innotiv heeft het hoofdkantoor in Almere en in elke provincie heeft het bedrijf wel een of meerdere kantoren. USG Innotiv opereert in de markt met drie verschillende labels: USG Innotiv Technisch Projectbureau, USG Innotiv IT Solutions en USG Innotiv Training & Consultancy.

    Het Technisch Projectbureau werkt voor grote klanten als Philips, Fugro, Nuon, het Havenbedrijf Rotterdam, de Provincie Gelderland en de gemeente Den Haag.

    (c) BETTEN BEURSMEDIA NEWS (tel: +31 20 710 1756; fax: +31 20 710 1875)

  3. [verwijderd] 5 januari 2007 09:11
    Hans, je was er weer. Nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar.

    Ik had het nieuws zojuist gelezen. Niet verkeerd

    overigens aanbevolen hoor

    Jan
  4. [verwijderd] 5 januari 2007 11:21
    Zo staat het 1-1 en 1-0 voor USG.
    Leuke opsteker, zo`n persbericht in de vroege morgen.
    Hoop dat USG de winst vasthoud, ze waren al genoeg onterecht afgestraft.

    gr. lennard
  5. [verwijderd] 5 januari 2007 11:50
    Nu € 33,45. Van echte winst kunnen we zeker nog niet spreken. Maar de handel wil ook niet zo vlot vandaag.

    Het lijkt wel of er weer wordt afgewacht hoe het er in de USA aan toe gaat vanmiddag. De beurzen in Europa leunen wat mij betreft nog veel te veel op de Amerikanen. Voorlopig staat wij er qua voorspelde groei van de economie nog beter voor.

    Maar ja, het zwaartepunt ligt hier ook wel bij Ned. bedrijven die grotendeels in de USA actief zijn en dus ook last hebben van de $ en € verhouding.
  6. [verwijderd] 5 januari 2007 16:59
    € 33,09

    Bij een goene beurs was het wel een stuk beter geweest. Heb vanmorgen nog bijgekocht op het PB en wel op € 33,47. Maar ja, dat is op een volgende positieve dag zo weer weggewerkt
  7. [verwijderd] 5 januari 2007 17:51
    Het kan verkeren Jan.
    Zullen we maar net doen of deze week er maar niet geweest is?
    Hakken en beleggen hebben veel met elkaar gemeen, er vallen bij beiden spaanders.
    Volgende week beter.
    Prettig weekned,

    Lennard

    p.s. Er is iemand erg blij dat je bij Rood niet aan de bak bent gekomen.
    Ach ja, die type`s bestaan nu eenmaal ook.
  8. [verwijderd] 5 januari 2007 21:23
    Lennard,

    Ook een heel prettig weekend, maar eerlijk gezegd mag van mij het weekje Qurius nog wel een keer, want ik zit daar nog behoorlijk in en vergeet niet vandaag weer wat erbij.

    Maar goed, zoals ik eerder schreef, bij een betere beurs zien we alles weer door een roze (of groene) bril.

    O ja, Rood komt nog wel

    groet
    Jan
  9. [verwijderd] 6 januari 2007 12:33
    Vandaag een mooi stuk over de fusie bij USG en vooral de potentie die daaruit voortvloeit. Ik hoop, dat dit nog meer beleggers over de streep kan trekken om in dit fonds te investeren.
  10. donald13 6 januari 2007 15:25
    Jan alles draai om stijging van de omzet en bij een goed geleid bedrijf, en ik denk dat USG dat wel is , de daaraan gekoppelde sterkere stijging van de winst. Waar ik me nu een b'tje zorgen om maak is dat de onslag versoepeling de komende cabinetsonderhanding er door gesleept gaat worden. Dat betekent dat bedrijven minder snel uitzendkrachten en eerder vast personeel zullen gaan aannemen. De gevolgen spreken voor zich. Gelukkig is de VVD buiten de boot gevallen en de links georienteerde partijen die nu met elkander praten zullen het onslagrecht wellicht laten zoals het nu is. Afwachten maar zal ik maar denken.
  11. [verwijderd] 6 januari 2007 16:19
    Het artikel uit de Telegraaf
    ========================================

    USG houdt met technische poot concurrent achter zich
    06 Jan 07, 08:57
    door Ilse Akkermans
    ALMERE (DFT) - Met fusiebedrijf USG Innotiv heeft uitzendconcern USG een sterke technische poot gecreëerd. Het bedrijf, dat zijn technische kennis en capaciteit verkoopt, is in één klap marktleider geworden en laat met 2300 werknemers geduchte concurrenten als Brunel en Yacht ruim achter zich. „De markt groeit in 2007 nog een stukje door”, zegt algemeen directeur Han Huisman in de Finaciële Telegraaf. „Daarvan willen we profiteren om onze positie uit te bouwen.”
    USG Innotiv werkt landelijk vanuit 22 locaties en wil nog uitbreiden in Noord-Holland en Zeeland. „Daarmee zijn we niet alleen voor grotere opdrachtgevers interessant, maar ook voor kleinere, lokale spelers die kennis nodig hebben”, zegt Huisman. „En we beperken ons niet tot een branche, of tot een product, maar werken heel breed.”

    Aan de fusie van Innotiv, UTS en Beaver IT Services tot één technisch projectbureau werd al sinds 2005 gewerkt; vanaf dat USG het Belgische Solvus overnam. Deze week opende de combinatie officieel de deuren. Met een feest in de Amsterdamse Westergasfabriek en Katja Schuurman als gastvrouw werd de start groots ingeleid. „Het is toch een echt mannenbedrijf”, zegt Huisman. „Het aantal vrouwen bij ons in dienst blijft beperkt tot gemiddeld tien procent. Dat is jammer, want vrouwen doen het goed in technische beroepen.”

    Gezamenlijk hadden de drie fusiepartijen in 2006 een jaaromzet van €150 miljoen.

    De combinatie positioneert zich tussen de traditionele uitzendbureaus en de gespecialiseerde ingenieursbureaus. Bedrijven als Philips, Nuon, Stork, maar ook provincies en gemeenten horen tot de opdrachtgevers.

    Specialisten

    De mensen van USG Innotiv werken voor hen in de ict, aan civiele kunstwerken of in energiecentrales. Of doen ingenieurswerk zoals productontwikkeling. „Onze specialisten hebben bijvoorbeeld de handgrepen van de Philips shaver ontwikkeld”, zegt Huisman. „En het spanmechanisme van de grote sloop- en sorteergrijper van Caterpillar. Maar we waren ook verantwoordelijk voor het toezicht op de tijdige uitvoering van de werkzaamheden aan de A10.”




    FOTO: USG INNOTIV

    Een campagne met beelden van ’Startrek’ moet fusiebedrijf USG Innotiv bekend maken bij techneuten van 28 tot 40 jaar.

    Schaars

    Door de krapte op de markt voor technische mensen, zal vooral de opleidingspoot van het combinatiebedrijf worden uitgebreid om de positie verder te verstevigen. „Technisch personeel is al jaren schaars in Nederland en het blijft moeilijk om mensen te vinden met de juiste technische achtergrond”, verklaart de directeur. „Daarom trainen we zelf mensen voor allerlei functies.”

    USG Innotiv werkt met techneuten van allerlei opleidingsniveaus – van mts tot universitair – en heeft 70% van zijn mensen in vaste dienst. De rest wordt op projectbasis ingezet om flexibel met marktomstandigheden om te kunnen gaan.

    Ligt er nog een overname in het verschiet? „Met autonome groei kunnen we ook veel bereiken, het heeft voor ons niet veel zin een andere speler over te nemen”, stelt Huisman. „Dat zouden we alleen doen als een bedrijf vanuit kennis toegevoegde waarde levert.”



  12. [verwijderd] 6 januari 2007 16:20
    quote:

    donald13 schreef:

    Jan alles draai om stijging van de omzet en bij een goed geleid bedrijf, en ik denk dat USG dat wel is , de daaraan gekoppelde sterkere stijging van de winst. Waar ik me nu een b'tje zorgen om maak is dat de onslag versoepeling de komende cabinetsonderhanding er door gesleept gaat worden. Dat betekent dat bedrijven minder snel uitzendkrachten en eerder vast personeel zullen gaan aannemen. De gevolgen spreken voor zich. Gelukkig is de VVD buiten de boot gevallen en de links georienteerde partijen die nu met elkander praten zullen het onslagrecht wellicht laten zoals het nu is. Afwachten maar zal ik maar denken.
    Daar zit wel wat in, Donald, maar het is nog niet zover. Op kortere termijn maak ik mij nog geen zorgen

    gr.
    Jan
  13. [verwijderd] 7 januari 2007 19:27
    Mooie en dure t.v.spot was dat van USG en nu maar hopen, dat de beleggers het morgen ook maar eens gaan waarderen en als gekken gaan kopen.
46 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.325
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.355
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.770
Alfen 12 16.269
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.253
AMG 965 125.695
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.900
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht