Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Crucell Terug naar discussie overzicht

Vacature dagopener

105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 februari 2007 18:32
    Beste Crucellers,

    Er treed een soort moeheid op bij mij. Het plezier dat ik had bij de dagopeningen begint zo langzamerhand te “vervagen”. Steeds meer begint het Crucell forum zich te “splitsen” in enerzijds het “oude” forum (waar steeds meer “oud” posters) wegblijven, en anderzijds het “nieuwe” forum, waar figuren zoals Ruli, Zeker, Hell master etc. denken het forum naar hun hand te kunnen zetten. Natuurlijk is het Crucell forum veranderd gedurende een X-tijd.
    Dat heeft ook alles te maken met een instroom van nieuwe posters. Sommigen goed en plezierig, anderen weer niet. Vergeet echter niet dat Crucell nu veel meer bekend is dan pakweg 2 jaar geleden. Het is niet meer dan logisch dat het forum de nodige veranderingen heeft ondergaan.

    Ik heb hier heel veel tijd gespendeerd en talloze dagdraden geopend. Destijds heb ik meer dan 2 maanden iedere dag de dagopening verzorgd. Toen kon ik door omstandigheden dat niet meer volhouden, en ben overgeschakeld naar 1 opening per week.

    De tijd die hier in is gaan zitten is enorm. Maar dat heb ik altijd leuk gevonden. Natuurlijk geen “betaalde” arbeid, maar de waardering die ik voor mijn werk hier heb gehad is buitengewoon “bewonderenswaardig”. Nu, door allerlei omstandigheden moet ik jammer genoeg mijn maandagdraad opening “vrij” geven. Het is niet alleen de “sfeer”op het forum, (zoals grapesharvester al aangaf), maar er spelen ook andere elementen mee.
    Ook Voda’s besluit spookt door mijn hersenen heen.

    Het is heel erg jammer er nu mee naar buiten te komen, maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Uiteraard heb ik al mijn Crucelletjes nog steeds op de plank liggen.
    En ik blijf hier gewoon posten (hetzij in mindere mate).

    Ik wens mijn opvolger veel succes en inspiratie toe.

    Nogmaals, mijn hartelijke dank voor alle steun & support gedurende mijn aanwezigheid hier op dit toch mooie forum!

    Met de beste groeten van Hans.
  2. ved 26 februari 2007 19:32
    Chapeau Hans,

    enne...dat waren dan behoorlijk veel parelen voor helaas ook enkele met name genoemde zw...n.
  3. forum rang 10 voda 26 februari 2007 19:32
    Hans, voor jou breek ik mijn woord om hier voorlopig te posten. Er zijn eigenlijk maar 2 woorden voor jou nodig: Enorm respect!!
  4. [verwijderd] 26 februari 2007 19:51
    Goedenavond Forum,

    Het is gewoon te gek voor woorden dat er een aantal mensen op dit forum zitten zoals jij en ik, die in een bevoorrechte positie verkeren om geld "vrij" te hebben om te handelen in aandelen, elkaar devalueren tot een stelletje kleine kinderen.

    Ik mag aannemen dat we hier met allemaal volwassenen,iedere dag weer buiten onze dagelijkse bezigheden een graantje mee willen pikken van een zeer succesvol bedrijf.
    Dat er een aantal onder ons zijn die menen de sfeer te moeten bepalen omdat zij of; te weinig of geen winst behaald hebben, of dat het niet hard genoeg, gaat is diep triest.

    Na Voda nu ook Hans en als het zo doorgaat ben ik de volgende die de pijp aan Maarten geeft.
    Ik hoop echt dat het niet zover hoeft te komen want ik vind het heel leuk om te doen, maar ik doe het wel voor mijn en natuurlijk ook jullie plezier.

    Hans,

    Ontzettend bedankt voor al je inspanningen.

    Groet,

    Truco
  5. [verwijderd] 26 februari 2007 23:38
    Voda en Hans,
    Ja ik begrijp jullie denk ik als de beste. Tuurlijk weten jullie en ik dat het merendeel de RT postings wel waarderen en het is fijn als ze zeggen dat je moet doorgaan. Maar ik besef terdege dat als je je plezier kwijt raakt, dat het dan een gedane zaak is.
    Dit forum bestaat uit de gratie van bijdragen van iedereen die tijd vrij maakt naast werk, gezin of wat dan ook. Dat kan alleen met gedrevenheid en plezier.

    Bedankt voor alle maanden postings!
    Japie
  6. Hans Igor 26 februari 2007 23:41
    Bedankt Hans, het was werkelijk groots wat je deed.
    Het is zo verschrikkelijk jammer dat mensen op dit forum worden weggetreiterd door mensen (nou ja... mensen...) die een geheel ander belang hebben dan elkaar via zo'n community op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen.
    Neem nu onze o zo gedienstige Ruli.
    Keer op keer wordt maar al te duidelijk dat hij vanwege zijn speeders de koers naar beneden wil schrijven.
    Op een gegeven moment geeft hij dit ook toe.
    Maar als hem gevraagd wordt zijn steeds wederkerende boodschap nu eens even voor zichzelf te houden dan schrijft hij boos dat hij nooit meer zal posten en ons nooit meer zal lastig vallen.
    Dit deed hij o.a. op 20 februari:

    ruli - 20 feb 07, 15:30
    | Reageer | Quote | Zoek | Aanbevolen: 0

    @
    Josti, @Ved

    Iedereen (behalve Kelewan en nog een paar anderen, inderdaad compliment hoor) schijnt hier over andersdenkenden heen te mogen kotsen zonder verdere argumentatie.

    Ik heb besloten niets meer te plaatsen.
    We zien vanzelf wel wie er gelijk gaat krijgen.
    Veel kennis en wijsheid toegewenst door

    6 dagen later post hij nog steeds. En dat kan maar één ding betekenen: Ruli is in paniek; de koers gaat niet ver genoeg naar beneden. Hij ziet zijn centjes wegstromen door het putje.
    Jammer...
    Zo zijn de zaken in de grote-mensenwereld. Maar grote mensen houden zich ook altijd aan hun woord: niet meer posten=niet meer posten.
    Jammer voor mensen als de zeer gewaardeerde H.v.d.Bilt. Er was een zeer prettige discipline in de dagdraadopeningen en die gaat op deze manier verloren.

    Maar goed: een bedrijf als Crucell zal zich er geen steek van aantrekken en gewoon blijven doorgaan met haar voortreffelijke activiteiten.
    En ik blijf long!
    Go Grand Cru-cell, zeg ik maar weer eens.
    Hans Igor
  7. miekemuis 27 februari 2007 08:58
    Bedankt Voda en Hans,

    En...later altijd terug welkom om opnieuw te "openen" in beter en rustiger dagen...
  8. [verwijderd] 27 februari 2007 09:43
    Beste Voda en Hans, dank voor jullie bijdragen!

    Ik hoop dat er genoeg aanleiding zal zijn id toekomst, om toch deelgenoot te blijven van het CRXLforum.

    Graag wil ik jullie ook persoonlijks iets vragen en indien jullie daar voor open staan, gaarne berichtje naar : invoorentegenspoed@hotmail.com

    mvg ivet
  9. [verwijderd] 27 februari 2007 13:58
    Voda en Hans,

    Wat zal ik jullie gaan missen als dagdraadopeners! De trouwe verzorgers van de dagdraad zijn er helaas niet meer!

    Gelukkig hebben we nog een hoop animo van oude posters die het stokje over willen gaan nemen.

    Bedankt voor al het werk wat jullie hebben geleverd! De vele uurtjes die hierin hebben gezeten is werkelijk waar van grote klasse!

    Groet,
    Arie
  10. wilb52 27 februari 2007 15:21
    Hans en Voda ,

    Wederom is het jammer om te constateren dat er mensen zijn die het plezier in iets wat je doet vergallen.
    Jammer ook voor alle positievelingen uit het Crucell forum , die graag gedifferentieerde openingen lezen , al is het maar om weer even snel bij de les te zijn.
    Door negatievelingen die al het werk wat je doet afkraken , ben ook ik al een tijd terug gestopt met mijn uitgebreide TA analyse ( soms 1 dag werk ) nog op IEX te zetten en post ook tegenwoordig relatief weinig.
    In ieder geval bedankt voor je geweldige ( tijdrovende ) inzet.

    sammie
  11. [verwijderd] 27 februari 2007 15:30
    Ook ik heb zojuist besloten te gaan stoppen met de donderdagdraad.

    Dit forum is voor mij een stuk minder interessant geworden.

    Dus liefhebbers (ruli/hellmaster) jullie mogen wat mij betreft!

    Veel plezier!

    Ik denk dat ik met dit hele forum ga stoppen! Je speelt veel te veel partijen in de kaart.

    Succes alle Crucell-fans!

    Mogen de gouden tijden doen herleven!
  12. [verwijderd] 27 februari 2007 16:01
    Ik vrees dat we uit armoede af zullen moeten stappen van de formule met vaste dagdraadopenaars, want ik zie nog geen gegadigden om in alle vacatures te voorzien. In een laatste poging het forum te behoeden van de ondergang naar kwaliteitsarmere niveaus dan waarop het de afgelopen jaren heeft gefunctioneerd verzoek ik een ieder (waaronder de oud getrouwen) om inhoudelijke bijdragen te blijven leveren en hetzij voor een tijdje de dagdraadopeningen op zich te nemen hetzij in te springen als er ’s-ochtends nog geen opening is. Voorlopig zal ik de vrijdagdraad nog blijven verzorgen. Wellicht keert – in andere koerstijden? - ook het sentiment op dit tot voor kort zo nuttige en aangename forum, laten we proberen voor die tijd niet alle trouwe volgers kwijt te raken.

    Aan alle sinds kort ex dagdraadopenaars niets dan dank voor al het verzette werk, hopelijk wordt het estafettestokje opgepakt, roulatie kan bijdragen aan een gevarieerd forum en respect voor diegene die dit zo lang hebben verzorgd.
  13. [verwijderd] 27 februari 2007 17:06
    Beste mensen, bedankt voor de hartelijke steunbetuigingen. Ik zie net dat Arie Baar er ook mee stopt. Zeer spijtig, maar wel te begrijpen.
    Hopelijk blijft Truco nog wel de dagdraad doen, samen met Kelewan, en de nieuwe Rohoja (Ron).

    Ik hoop dat een aantal welbekende figuren hier zich diep zullen schamen, wat zij teweeg gebracht hebben. Persoonlijk denk ik van niet, maar ik hoop dat ze nog een greintje fatsoen in hun donder hebben.

    Het Crucell forum zal natuurlijk gewoon doorgaan, maar toch ontstaat er een "leegte".
    Hopelijk wordt deze weer snel opgevuld.....

    Hans
105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.439
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.928
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.454
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.084
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.761
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.346
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.773
Alfen 12 16.500
Allfunds Group 3 1.214
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.345
AMG 965 125.816
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.139
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 315
Arcadis 251 8.622
Arcelor Mittal 2.024 318.643
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.281
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.695
ASML 1.762 77.022
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.656
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht