Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Octoplus Terug naar discussie overzicht

Wie: 50000 stuks op 5,90?

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 februari 2007 11:26
    Ik vraag me af welke strategie zit om op 5,90 50000 stuks aan te bieden. Zo gaat die koers nooit omhoog! Het is veel handiger om bijvoorbeeld brokken van 5000 of 10000 aan te bieden bij een aandeel dat zo weinig verhandeld wordt.
  2. [verwijderd] 2 februari 2007 17:27
    laatst gewijzigd: 02-02-2007 17:16
    'Hepatitis B kan 4000 levens kosten'
    Als niet wordt ingegrepen, overlijden de komende 20 jaar in Nederland zeker 4000 mensen aan chronische hepatitis B. Dat stellen de organisaties die zich inzetten voor de bestrijding van de ziekte.

    Geen kennis
    Uit onderzoek van TNS NIPO bijkt dat chronische hepatitis B een ernstig onderschatte ziekte is. Artsen geven aan dat ze niet over essentiële kennis over de ziekte beschikken. Op dit moment sterven meer patiënten aan chronische hepatitis B dan aan aids.

    Testen
    Het platform van organisaties pleit ervoor nieuwkomers uit Oost- en Zuid-Europese landen, waar het hepatitis B-virus veel voorkomt, in Nederland op deze dodelijke ziekte te testen. Europarlementariër T. Ulmer riep tijdens het symposium op een Europees beleidsplan te formuleren over de gezamelijke aanpak van chronische hepatitis B.

  3. [verwijderd] 3 februari 2007 13:47
    Wereldwijd blijken 170 miljoen personen aan deze ziekte te lijden.
    Er bestaan grote verschillen van land tot land: in de meeste Westerse landen zijn ong. 1 % van de mensen besmet, in Rwanda 17 %
    In België zijn minstens 100.000 mensen drager van het virus van hepatitis C (HCV). Meer dan 50 % van deze besmette personen weten niet dat ze geïnfecteerd zijn en kunnen nieuwe besmettingen veroorzaken.
    Onderzoek in Vlaanderen toont aan dat 0,8% van de bevolking besmet is (aangetoond door antistoffen in het bloed). Bij allochtonen loopt dit op tot 2 %. Er is een toename naarmate de leeftijd vordert: 0,2 % in de leeftijdsgroep 0-14 jaar en 1,5 % in de leeftijdsgroep van 55-74 jaar.
    Bij 70 % van de intraveneuze druggebruikers wordt hepatitis C vastgesteld.
  4. [verwijderd] 5 februari 2007 19:12
    Bush Proposes $700.98 Billion Budget for Health, Human Services

    By Aliza Marcus

    Feb. 5 (Bloomberg) -- President George W. Bush proposed $700.98 billion in spending for the Department of Health and Human Services, a 4.2 percent increase over the current year.

    The budget released today for fiscal 2008 includes $386.08 billion, a 5.1 percent increase, in mandatory spending for Medicare, the insurance program covering 43 million Americans who are disabled or 65 years or older.

    Growth in Medicare spending would be curbed by raising premiums for higher-income beneficiaries, changing the way medical equipment is purchased and introducing competitive bids for clinical laboratory services. The president's budget estimates the moves would save $66.04 billion over five years.

    Democrats in Congress and advocacy groups already have said they will oppose the higher Medicare fees as well as a proposal to hold down spending for a program providing health care to low-income children.

    Medicare and Medicaid, two of the biggest entitlement programs, are projected to cost a combined $657 billion in 2008, accounting for about 23 percent of the federal budget, the nonpartisan Congressional Budget Office said in its budget projections in January.

    The Food and Drug Administration's budget would increase 14 percent to $2.09 billion from $1.82 billion.

    Generic drugmakers would pay fees for the first time for the FDA to review their applications to sell new products. The budget said the fees, totaling $16 million, would give the FDA more money to ``review and bring more new generic drugs to market.''

    The budget also includes an increase in the fees that makers of brand-name drugs pay for the review of new medications. The FDA previously announced a proposal, endorsed by drugmakers, to increase the fees at least 29 percent to $392.8 million.

    Bush proposed increasing the budget for the National Institutes of Health by less than one percent, to $28.70 billion from $28.45 billion.

    To contact the reporter on this story: Aliza Marcus in Washington at amarcus8@bloomberg.net .

    Last
  5. [verwijderd] 27 februari 2007 17:12
    Dacht dat de huidige aandeel houders na de beursgang belooft hadden niet te cashen het eerste
    jaar .

    Belofte gebroken gezien de grote dumpen in 1 keer , effe kijken of die hoekman nog invloed heeft bij de slotveiling.

    Triest .
  6. [verwijderd] 27 februari 2007 21:54
    America even los van octoplus

    Dit is zeer goed nieuws voor de visie op de rente in de eurozone. Het zal de ECB beslist terughouden om de rente verder aan te scherpen. Het voorlopige inflatiecijfer voor de eurozone op donderdag zou best eens kunnen uitkomen op 1,8%, tegen 1,9% een maand eerder, aldus analist David Brown van Bear Stearns.

    Gaan we ons morgen los maken van America.

    Ze zien het nu ook al in, dat europa morgen hoger gaat en kiezen al eieren voor hun geld ha ha

    Ze wilden de boel laten crachen daar die fli<<ers

    Stonden bijna 5% in de min . en trekt nu naar Duitsland -3%

    Naar mijn idee hou je stukken vast.

    en doe niets overhaast.

    gr zenzoe

  7. [verwijderd] 27 februari 2007 22:12
    Duitse voorlopige inflatiecijfers voor februari vielen lager uit dan verwacht, met een prijsstijging van 0,4% op maandbasis, waar de markt rekende op 0,6%. Op jaarbasis gemeten kwam de inflatie uit op 1,6%, evenals een maand eerder, waar de markt uitging van 1,9%. Het cijfer is gebaseerd op zes Duitse bondsstaten die goed zijn voor circa 74% van de goederen- en dienstenconsumptie in Duitsland.

  8. [verwijderd] 27 februari 2007 23:13
    hele bericht

    27-2-2007 18:22
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Hoewel de olieprijs zich deze maand herstelde van de sterke daling begin dit jaar, stegen de Duitse consumentenprijzen in februari minder sterk dan verwacht. Dit blijkt dinsdag uit voorlopige cijfers van het Duitse federale bureau voor de statistiek.

    De consumentenprijsindex steeg in februari met 0,4% op maandbasis, na een daling van de prijzen met 0,2% in januari ten opzichte van december 2006.

    Op jaarbasis bleef de prijsstijging deze maand onveranderd ten opzichte van januari op een niveau van 1,6%.

    Economen voorspelden vooraf dat de consumentenprijzen in februari zouden toenemen met 0,5% tot 0,6% op maandbasis en 1,9% op jaarbasis.

    "De cijfers van vandaag helpen de inflatieverwachtingen in Duitsland onder controle te houden", zegt econoom Jacques Cailloux van de Royal Bank of Scotland.

    Algemeen werd verwacht dat de inflatie veel sterker zou toenemen in het eerste kwartaal van 2007, als gevolg van een belastingverhoging in het land. De Duitse belasting op de toegevoegde waarde (BTW) werd per 1 januari 2007 verhoogd naar 19% van 16% vorig jaar.

    Inflatiecijfers worden door de markten nauwlettend in de gaten gehouden, in verband met mogelijke rentestappen van de Europese Centrale Bank (ECB). De ECB streeft naar een inflatie in de eurozone van minder dan, maar dichtbij 2%. De centrale bank gebruikt de rentepolitiek om dat streven te verwezenlijken. Duitsland is de grootste economie in de eurozone.

    Door Marjolein Timmer; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; marjolein.timmer@dowjones.com

  9. [verwijderd] 27 februari 2007 23:15
    DJ ^Europese staatsobligaties verder omhoog
    27-2-2007 20:33
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Europese staatsobligaties zijn dinsdag gestegen naar het hoogste niveau in zeven weken tijd. Beleggers bleven obligaties prefereren boven aandelen, uit ongerustheid over politieke spanningen tussen de VS en Iran en over de toename van wanbetalers op de Amerikaanse hypotheekmarkt.

    De bundfuture voor maart eindigde dinsdag op 116,10, 21 basispunten hoger dan het slot van maandag van 115,89, na maandag al met 46 basispunten te zijn gestegen. De definitieve settlementprijs was dinsdagavond om 20.15 uur nog niet bekend. De Duitse bundfuture is een standaardtermijncontract op een mandje van de tien meest recente tienjarige staatsleningen in Duitsland.

    Obligatiemarkten werden gesteund door zwakker dan verwachte orders voor duurzame goederen in de VS in januari, die 7,8% daalden waar een daling van 3,2% was verwacht. Voor het ordervolume voor vliegtuigen viel terug.

    De kortetermijnobligaties kenden een opluchtingsrally op berichten dat de Europese Centrale Bank nog niet zeker is of er na maart nog meer renteverhogingen moeten worden aangekondigd. Hierdoor nam de markt het standpunt in dat de rente op 4,0% zijn top zou kunnen bereiken.

    Obligatiemarkten borduurden bij de opening dinsdag voort op de stevige toon van maandag. Obligaties profiteerden daarbij van toenemende aandacht voor betalingsproblemen bij geldleners op de Amerikaanse 'subprime'-hypotheekmarkt. Vertrekkend Fed-bestuurder Susan Bies merkte maandagavond op dat dit slechts een klein deel betreft van de hypotheekmarkt die verder gezond is.

    De cijfers voor de geldgroei in de eurozone in januari, 9,8% op jaarbasis, evenals in december, verzwakten het sentiment niet.

    Duitse voorlopige inflatiecijfers voor februari vielen lager uit dan verwacht, met een prijsstijging van 0,4% op maandbasis, waar de markt rekende op 0,6%. Op jaarbasis gemeten kwam de inflatie uit op 1,6%, evenals een maand eerder, waar de markt uitging van 1,9%. Het cijfer is gebaseerd op zes Duitse bondsstaten die goed zijn voor circa 74% van de goederen- en dienstenconsumptie in Duitsland.

    "Dit is zeer goed nieuws voor de visie op de rente in de eurozone. Het zal de ECB beslist terughouden om de rente verder aan te scherpen. Het voorlopige inflatiecijfer voor de eurozone op donderdag zou best eens kunnen uitkomen op 1,8%, tegen 1,9% een maand eerder, aldus analist David Brown van Bear Stearns.

    Archie van Riemsdijk; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; archie.vanriemsdijk@dowjones.com

    (END) Dow Jones Newswires

    February 27, 2007 14:32 ET (19:32 GMT)

    Copyright (c) 2007 Dow Jones & Company, Inc.


  10. [verwijderd] 28 februari 2007 17:36
    Jongens dit dit zou toch het jaar van de BIO worden!!!!
    Zou toch denken dat mensen nu liever in zulke aandelen willen gaan beleggen dan al die stress op de AEX . plus europa gaat toch lekker .

    Toch goede hoop.

    gr zenzoe
  11. [verwijderd] 1 maart 2007 17:13
    Inflatie eurozone februari blijft onveranderd op 1,8%

    Uitgegeven: donderdag 1 maart 2007 - 11:15

    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - De inflatie in de dertien landen die vanaf begin 2007 de euro delen, is in februari 2007 uitgekomen op 1,8%. Dat blijkt donderdag uit voorlopige cijfers van het Europese bureau voor de statistiek, Eurostat.

    Economen gepolst door Bloomberg dachten gemiddeld dat de consumentenprijzen op jaarbasis zouden stijgen met 1,9%.

    De inflatie in februari ligt op hetzelfde niveau als in januari. Gisteren bleek uit definitieve cijfers van Eurostat over die maand dat de inflatie toen eveneens uitkwam op 1,8%.

    De Europese Centrale Bank (ECB) hanteert een gemiddelde prijsstijging van 2% op jaarbasis als ijkpunt voor zijn rentebeleid.

    (c) BETTEN BEURSMEDIA NEWS (tel: +31 20 710 1756; fax: +31 20 710 1875)
19 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.859
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.553
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.060
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 33
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.892
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.534
AFC Ajax 537 7.030
Affimed NV 2 5.884
ageas 5.843 109.793
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.068
Air France - KLM 1.024 34.423
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.780
Alfen 13 17.617
Allfunds Group 3 1.242
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 345
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.636
AMG 965 126.975
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.231
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.631
Arcelor Mittal 2.025 318.842
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.212
Aroundtown SA 1 191
Arrowhead Research 5 9.335
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.805
ASML 1.762 78.287
ASR Nederland 18 4.183
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 348
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.831
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 juni

    1. Fabrieksorders april (Dui)
    2. Besi beleggersdag
    3. Detailhandelsverkopen april (EU)
    4. Fastned jaarvergadering
    5. Europese Centrale Bank (ECB) rentebesluit volitaliteit verwacht
    6. Steunaanvragen - wekelijks (VS)
    7. Handelsbalans april (VS)
    8. ECB rentebesluit: toelichting Lagarde
  2. 07 juni

    1. Handelsbalans mei (Chi)
    2. Consumptie huishoudens april (NL)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht