Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ABN AMRO BANK N.V. NL0011540547

Laatste koers (eur)

15,915
  • Verschill

    +0,010 +0,06%
  • Volume

    2.914.335 Gem. (3M) 3,7M
  • Bied

    15,730  
  • Laat

    15,980  
+ Toevoegen aan watchlist

verlies

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 juli 2007 17:55
    toch een behoorlijk verlies voor een dag..zijn er verklaringen voor? beurzen staan onder druk maar bod blijft zeker bij consortium gewoon overeind.
  2. craasie 25 juli 2007 18:09
    Behalve als je ze moet aanbieden bij BARCLAYS, of dat FORTIS nog veel verder teruggaat zodat ze hun verplichtingen niet na kunnen komen (ze kunnen hun nieuwe aandelen niet kwijt??) maar ik denk dat je ze nog steeds gewoon kunt aanbieden a 37,40
  3. ton1234 25 juli 2007 18:22
    craasi...hoe gaat dat dan dat aanbieden? Heb zelf 1950 stukken....aangekocht op 37.20 en 36.70...sta daar nu dus papieren verlies...krijg ik dan gegarandeerd 37.40?? alvast bedankt
    ton
  4. [verwijderd] 25 juli 2007 19:17
    Openbaar bod door RFS Holdings op gewone aandelen ABN AMRO
    RFS Holdings - een door Fortis, The Royal Bank of Scotland Group en Santander opgerichte vennootschap - doet tot 5 oktober 2007 een openbaar bod op alle uitstaande aandelen ABN AMRO. RFS Holdings biedt in ruil voor ieder aandeel ABN AMRO dat aangemeld is binnen de aanmeldingstermijn:

    - EUR 35,60 in contanten
    - 0,296 nieuw uitgegeven gewone aandelen Royal Bank of Scotland Group (RBS)

    Inschrijftermijn
    Indien u zich wilt aanmelden op het bod dan dient uw aanmelding vóór donderdag 4 oktober 2007 15:00 uur door ons te zijn ontvangen. Om uw aanmelding te kunnen verwerken hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

    1. Uw rekeningnummer
    2. Het aantal aandelen ABN AMRO dat u aan wenst te melden (het totaal van het door u
    aangemelde aantal aandelen mag het aantal aandelen dat u bezit niet overschrijden)

    Het aanmelden op dit bod kan zowel telefonisch bij de Klantenservice & Orderdesk op 020 606 2666 als via e-mail vanaf het bij BinckBank bekende e-mailadres naar klantenservice@binck.nl. U ontvangt na uw aanmelding een e-mail ter bevestiging. De e-mail dient als bewijs van uw aanmelding.

    De door u bij BinckBank aangehouden aandelen ABN AMRO worden na uw aanmelding niet geblokkeerd. Dit houdt in dat u gedurende de aanmeldingstermijn de mogelijkheid heeft om uw aangemelde aandelen ABN AMRO te verkopen. Let op! Indien u na uw initiële aanmelding aandelen ABN AMRO aanschaft, worden deze aandelen niet automatisch door BinckBank voor het bod aangemeld. Eventuele wijzigingen in het aantal aan te melden aandelen dient u tijdig aan ons kenbaar te maken. Op 4 oktober 2007 na 15:00 uur wordt uw aanmelding door BinckBank gecontroleerd.

    Aanmeldingstermijn
    RFS Holdings heeft de mogelijkheid om de aanmeldingstermijn te verlengen totdat alle voorwaarden voor gestanddoening van het bod zijn vervuld. Een verlenging van de aanmeldingstermijn kan één of meerdere keren plaatsvinden. Het intrekken van de aanmelding voor het bod kan op ieder moment voor het einde van de aanmeldingstermijn op 4 oktober 2007 worden gedaan. Indien de aanmeldingstermijn wordt verlengd is het voorts mogelijk om uw aanmelding in te trekken gedurende de verlenging(en). Na het verstrijken van de aanmeldingstermijn is intrekken niet meer mogelijk. Er is geen recht tot intrekking van aanmelding gedurende een eventuele na-aanmeldingstermijn.

    Gestanddoening
    Het bod wordt gestand gedaan onder voorbehoud van de vervulling van de voorwaarden. Onder de voorwaarden is gesteld dat ten minste 80% van de aandelen ABN AMRO voor het bod is aangemeld. RFS Holdings maakt uiterlijk vijf handelsdagen na beëindiging van de looptijd van het bod bekend of het bod gestand is gedaan.

    Indien het bod gestand wordt gedaan, worden de nieuwe gewone aandelen RBS genoteerd op de London Stock Exchange. RBS is voorts van plan de nieuwe gewone aandelen te doen noteren op Euronext Amsterdam.

    Beëindiging van de beursnotering van ABN AMRO
    Na gestanddoening van het bod is RFS Holdings voornemens de beursnotering van ABN AMRO te beëindigen. Dit is afhankelijk van het aantal onder het bod aangemelde aandelen.

    Betaling van de vergoeding
    Indien RFS Holdings het bod gestand doet, worden binnen vijf Euronext handelsdagen nieuwe gewone aandelen RBS en contanten geleverd aan de aandeelhouders ABN AMRO die hun aandelen hebben aangemeld. Tot het moment dat de gewone aandelen RBS en de contanten zijn geleverd, blijven de aandelen ABN AMRO bevoorschot. Voor klanten die géén gebruik maken van effectenkrediet verleent BinckBank dispensatie over het eventuele negatieve effect in de bestedingsruimte.

    Indien aandeelhouders van ABN AMRO meer dan EUR 0,55 per gewoon aandeel ABN AMRO interim-dividend over het boekjaar van 2007 ontvangen, dan kan het bedrag boven de EUR 0,55 in mindering worden gebracht op de vergoeding. Verder kan de vergoeding verminderd worden met een 1,5% U.K. stamp duty reserve tax heffing die eventueel verschuldigd is in verband met de uitgifte en levering van de nieuwe gewone aandelen RBS.

    Restricties
    Iedere niet in Nederland gevestigde belegger dient na te gaan of hij onderworpen is aan wettelijke en juridische beperkingen zoals ook uiteengezet in het Prospectus.

    Deze tekst is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten.
  5. jos_t 25 juli 2007 22:21
    Quote:
    Indien aandeelhouders van ABN AMRO meer dan EUR 0,55 per gewoon aandeel ABN AMRO interim-dividend over het boekjaar van 2007 ontvangen, dan kan het bedrag boven de EUR 0,55 in mindering worden gebracht op de vergoeding. Verder kan de vergoeding verminderd worden met een 1,5% U.K. stamp duty reserve tax heffing die eventueel verschuldigd is in verband met de uitgifte en levering van de nieuwe gewone aandelen RBS.
    Einde quote:

    Ik had bovenstaande bericht ook gelezen bij de binckbank, maar het ge'quote' stukje is zeer interessant.

    Hier is sprake van 0,55 euro interim-dividend, dit volgens mij in tegenstelling tot eerdere berichten waarbij sprake was van 1,10 euro dat in bod meegenomen is.

    Het dividend van De Bank in april/mei was toch het slot dividend van het jaar 2006 en geen interim-dividend van 2007? Dus dit telt niet mee voor de verrekening??? Ik weet het niet meer!!!

    Eind deze maand is het pay-day voor het interim-dividend van 2007.

    Dus gaat er nu alleen het bedrag boven de 0,55 euro interim-dividend af van het bod, als de deal met het trio door gaat eind dit jaar. Je krijg dus volgens mij 0,55 interim-dividend dit jaar en het meerdere wordt mogelijk in mindering gebracht. Lijkt me een leuke uitdaging om voordat je de stukken aanbiedt deze te verkopen voor een mooi prijsje.

    Gr Jos
5 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium Premium

Waarom de nieuwe doelstellingen van ABN Amro een vleugje ambitie missen

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 09 mei

    1. China handelsbalans april
    2. Argenx Q1-cijfers
    3. Hemelvaartsdag, Euronext Amsterdam regulier open
    4. Philips €0,85 ex-dividend
    5. DSM-Firmenich €2,50 ex-dividend
    6. Allfunds €0,0935 ex-dividend
    7. Coca-Cola EP €0,74 ex-dividend
    8. TKH €1,70 ex-dividend
    9. Bank of England - rentebesluit Onveranderd (5,25%)
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht