Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

TITAN NL0010389508

Laatste koers (eur)

1,400
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    0 Gem. (3M) 2,9K
  • Bied

    1,400  
  • Laat

    1,460  
+ Toevoegen aan watchlist

derdekwartaalcijfers 2007

25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. trott 23 augustus 2007 17:35
    Tot 1000K order geweest in de veiling, mss een van de volgende dagen een shuffle..??
  2. [verwijderd] 24 augustus 2007 14:08
    Tie wil volgend jaar knallen
    Softwarebedrijf voorziet winst in volgend boekjaar
    ARNOLD TANKUS

    AMSTERDAM - Softwarebedrijf Tie Holding gaat volgens topman Dick Raman 'volgend jaar knallen'. De bestuursvoorzitter verwacht in het volgende, gebroken boekjaar zwarte cijfers te schrijven.

    Raman zei gisteren optimistisch te zijn over de toekomst van zijn bedrijf. 'We hebben grote opdrachten binnen kunnen halen. Daardoor is 60% van onze huidige omzet voor volgend jaar al binnen.' Het gaat hierbij om serviceovereenkomsten. Deze zorgen voor stabiele inkomsten, maar hebben de nodige aanloopkosten, legt Raman uit. Tie heeft ook inkomsten uit licentieverkopen.

    Ondanks het optimisme moest Raman over het derde kwartaal een verlies rapporteren van euro 293.000. Volgens Tie is dit te wijten aan een stijging van de operationele kosten, die met 47% opliepen naar euro 2,7 mln door het vorig jaar overgenomen Digital Channel en een uitbreiding van het bestuur.

    'We zitten duidelijk in een fase waar de kosten voor de baten uitgaan', zegt Raman in een toelichting op de cijfers. Het grootste deel van deze kosten is volgens Raman nu achter de rug. De topman zegt autonoom te willen groeien, maar ook door nieuwe acquisities. Het bedrijf heeft al kandidaten op het oog. 'Ik reken voor het eind van dit jaar op nog een overname.'

    Tie zet in op een verdere stijging van de omzet. In het derde kwartaal kwam de omzet uit op euro 2,43 mln, tegen euro1,85 mln een jaar eerder. De omzet in Noord-Amerika steeg met 35% en op de Nederlandse markt met 32%. Tot groot genoegen van Raman: 'Het is voor het eerst in drie jaar dat onze omzet weer stijgt.'

    Tie, dat gisteren sloot op een koers van euro 0,27, is niet van plan om een zogeheten reverse-split - een omgekeerde aandelensplitsing - door te voeren. Beursbedrijf Euronext zei in april van 'pennystocks' af te willen, maar Raman zegt van Euronext Amsterdam nog niets te hebben gehoord. De topman ziet zelfs voordelen: 'Juist omdat we een pennystock zijn, krijgen we veel aandacht.'

    Copyright (c) 2007 Het Financieele Dagblad

  3. [verwijderd] 24 augustus 2007 15:31
    manjana, manjana. Voor de 8ste x op rij wil Dick Raman volgend jaar knallen. Hij zegt ook dat hij niet zeker weet of er winst gemaakt wordt. In feite dus een winstwaarschuwing, Dickie lapt alle beursregels weer eens aan zijn laars. Winst wordt er natuurlijk gemaakt: het nettoverlies wordt weggepoetst met fiscaal compensabel verlies en hoppa! min keer min is plus, toch?

    Ik hoor niemand over dat de omzet van de verschillende losse overgenomen bedrijven hoger is dan nu onder de Tie vlag.

    Wie heeft hier een verfrissende visie op?
  4. [verwijderd] 30 augustus 2007 20:36
    Volgens Raman zijn er 'nog altijd wat hoeken' van het platform TIE Kinetix die middels acquisities versterkt kunnen worden. Daarnaast zijn er volgens de bestuursvoorzitter ook partijen aan de traditionele activiteitenkant van het bedrijf die zich bij TIE willen aansluiten.

    Wat voor bedrijven moeten we dan zoal denken, Centric? of......
25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht