Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Hagemeyer Terug naar discussie overzicht

Dagopening Hagemeyer 3 september 2007

40 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 bartbas 2 september 2007 22:49
    DE LUCHT KLAART IETS OP

    Goede Morgen allemaal

    Het was me het weekje wel. Aanvankelijk gingen we fors omlaag en schoten we even onder de drie euro. In de tweede helft was er enig herstel. Uiteindelijk sloten we de week met een cent lager af.

    De cijfers van de afgelopen week

    Slot vrijdag 24 augustus 3,12 slot vrijdag 31 augustus 3,11
    Hoogste week 3,15 laagste week 2,95.
    De weekomzet was 71 miljoen stuks ofwel ruim 14 miljoen stukken gemiddeld per dag . Nog steeds forse omzetten en hoger dan gemiddeld. Als we deze omzet vasthouden lijkt ook volgend jaar een plaats in de AEX verzekerd.
    De Aex steeg van 518,10 naar 522,73 4,63 punten ofwel 0,9 %, Hagemeyer daalde 0,3%.
    De cijfers van vrijdag

    Koers: € 3,11 Laatste update: 31 aug
    Bied: (354.676) 3,11 Open: 3,10
    Laat: (250.653) 3,12 Close: 3,08
    Verschil: 0,03
    Hoog: 3,15
    % Verschil: +0,97% Laag: 3,07
    Volume: 11.696.707 52 weeks hoog: 4,29
    Volume gisteren: 9.470.140 52 weeks laag: 3,01

    Mijn verwachtingen:

    Dit weekend ben ik wat optimistischer geworden. Dat komt onder meer door de discussie die ik met Rick88 op dit forum had over de huidige koerswaarde van Hagemeyer. Ik stelde dat uitgaande van een winst van 0,20 over 2007 en een rustige stijging daarna de huidige koers rond de 3 euro juist was. Rick reageerde met de verwachting dat de jaarwinst 0,25 zal bedragen. .
    Nog belangrijker vond ik zijn opmerking dat H. nog een miljard aan compensabele verliezen met de fiscus kan verrekenen. Dit zal niet alleen in 2007 maar ook nog in 2008 en 2009 kunnen zorgen voor eenmalige maar forse extra bate.
    De verwachtingen van Rick vond ik zaterdag bevestigd in Effect, het blad van de VEB.
    Daar wordt de winst voor 2007 geprognosticeerd op 0,25 en voor 2008 op 0,31. Op basis van deze cijfers is het aandeel tegen de huidige koers naar mijn oordeel koopwaardig. In de rangorde van aanbevelingen staat H in Effect binnen de aexfondsen op de 6e plaats van boven. Ook in BeleggersBelangen van afgelopen vrijdag zag ik dat Hagemeyer weer goed scoort wanneer het om de koopwaardigheid gaat. De koersdoelen zijn fors naar beneden bijgesteld maar het aandeel is zo gezakt dat het op de huidige koers vrij algemeen als koopwaardig aangemerkt wordt. Kortom naar mijn oordeel klaart de lucht wat op.
    Voor de hele AEX vind ik het lastig om een voorspelling te doen. Ook daar is er meer optimisme, maar er zijn ook goed onderbouwde heel sombere voorspellingen.
    De aexfondsen in de VS vertoonden gemiddeld nauwelijks verschil met de slotkoers in Amsterdam.
    Mijn beursweek
    De afgelopen week kreeg ik een massa aandelen H. geleverd via geschreven puts. . Gedwongen verkoop kon achterwege blijven door de koerssprong van Ahold waar ik ook een aardige positie in heb. Een keer kon ik een portie h. kopen en verkopen met 6 cent winst. Ik krijg de komende weken nog veel meer aandelen. Via trades en dan iets meer verkopen dan kopen wil ik mijn positie een beetje terugbrengen en tegelijkertijd op het huidige niveau nog weer wat puts schrijven. Voor het verkopen van calls vind ik de premies nog te laag.

    Het forum

    Een stuk rustiger maar toch nog voldoende posts en bezoekers. Vooral dank zij de informatie van Voda en Hans handhaafden we ons met uitzondering van zondag in de top 10. Enkele trouwe posters zijn verdwenen maar er zijn ook weer nieuwe namen. Blij is iedereen met Harmjohn als vaste dagopener op donderdag. Zijn debuut werd breed gewaardeerd. Hij stond na enkele uren op no 1 van de lijst met meest aanbevolen postings. Een mooie start. Hartelijk welkom Harmjohn.

    De agenda voor deze week:

    Zeven smal en midcapfondsen rapporteren halfjaarcijfers. De week er op komt Grolsch als hekkensluiter en dan is het weer wachten op OCE die op 2 oktober weer als eerste zijn 3e kwartaalcijfers presenteert. Noteer vast 23 oktober dan komt ons aller Hagemeyer met een omzet-update over het derde kwartaal (geen winstcijfers).
    Vanaf dinsdag zijn er iedere dag wel cijfers over hypotheken, bouwmarkt, werkloosheid, beige book en dergelijke uit de VS. Dit kan wel weer voor de nodige beweging zorgen.

    De agenda voor vandaag

    Blue Fox
    Halfjaarcijfers 2007 – Voorbeurs
    Vastned Offices
    Betaalbaarstelling interim dividend
    Vastned Retail
    Betaalbaarstelling interim dividend
    AGENDA USA Beurs gesloten – USA

    MERK OP DAT AMERIKA GESLOTEN IS. Daar kan dus vandaag geen onheil vandaan komen.

    Ik wens jullie een fijne (beurs)week.

    Bartbas
  2. fd89 2 september 2007 23:00
    AB'tje,

    en niet te vergeten donderdag rentebesluit van de ECB. dat zou roet in het eten kunnen gooien of de koersen de lucht in laten schieten
  3. forum rang 5 bartbas 2 september 2007 23:09
    Bedankt voor je aanvulling. Dit kan een belangrijke koersbepalende factor zijn. Hangt overigens vaak wel af van de uitleg die aan een rentebesluit gegeven wordt.
  4. [verwijderd] 3 september 2007 01:08
    Mooie opening Bartbas. Ook dank voor je complimenten. Als het niveau van de koers van HGM deze week overeenstemt met jouw dagopening, zit het voor deze week helemaal goed.
    Je zit nogal fors aan de schrijfkant. Welke koers moet er op de borden komen om dat met winst van de hand te kunnen doen?
    Heb zelf vorige week, net als jij, een korte trade gedaan. Van 2,95 en weer weg op 3,05. Het stelt niet zoveel voor maar na die klap van de cijfers, wilde ik toch ook weer wat winsten kunnen noteren.
    HJ
  5. [verwijderd] 3 september 2007 08:20
    AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent licht hoger


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De AEX opent maandag 3 augustus 2007 naar verwachting licht hoger in navolging van een hoger slot op Wall Street.

    Handelaar Fob Koenders van Harmony Vermogensbeheer gaat uit van een winst van 1 tot 2 punten voor de AEX bij opening van de handel om 9.00 uur.

    "Wall Street eindigde vrijdag positief en die winst zal Amsterdam maandag meenemen. Voor het overige zal het een rustige, maar positieve handelsdag worden. Wall Street is gesloten en traditioneel verloopt de handel hier dan gunstig", aldus Koenders.

    Volgens Koenders zijn de woorden van de Amerikaanse president George W. Bush en de voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, goed gevallen. "Bernanke zei niets nieuws, maar toch denkt een deel van de markt dat een renteverlaging er in zit", aldus Koenders.

    De macro-economische agenda voor maandag is leeg. Wall Street is gesloten in verband met Labor Day.

    De AEX-index sloot vrijdag 1% hoger op 522,73 punten, de Midkap won 1% tot 720,88 punten en de Smallcap eindigde 0,1% hoger op 790,01 punten.

    De Dow Jones Industrial Average sloot vrijdag 0,9% hoger op 13.357,74 punten. De S&P500 steeg 1,1% naar 1.473,99 en de Nasdaq Composite Index klom 1,2% tot 2.596,36 punten.

    De olieprijs is vrijdag tot boven $74 per vat gestegen, geholpen door de stijging van de Amerikaanse aandelenbeurzen en vrees dat een tropische storm zich zal aandienen in de Golf van Mexico. De oktoberfuture voor een vat ruwe olie sloot vrijdag op de New York Mercantile Exchange $0,68 hoger op $74,04.

    Europese staatsobligaties zijn vrijdag nagenoeg vlak gesloten.

    De Nikkei-225 sloot maandag 0,3% lager op 16.524,93 punten.

    De euro kost $1,3634 tegen $1,3707 vrijdag rond 14.00 uur.



    - Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; andre.sterk@dowjones.com

  6. forum rang 5 bartbas 3 september 2007 08:31
    Harmjohn
    Eerlijk gezegd hou ik niet bij hoe het staat met de resultaten van een fonds of handelsactie. Ik kijk aan het eind van de week alleen maar naar mijn vermogenspositie. Die is momenteel in vergelijking met 1 januari niet best. Ik sta momenteel op een fors verlies. Je kunt met het schrijven van puts zeker wanneer je een hoge uitoefenprijs kiet snel veel geld verliezen bij een forse koersdaling.
    Ik schat wanneer ik alle tussentijdse winsten en de optiepremies mee reken dat ik rond de 3,75 break even zit.
    Ik ben er overigens van overtuigd dat dat wel weer goed komt. Mijn probleem is vaak dat ik na een verliesperiode te snel verkoop waardoor je grotere winsten mist.
    Bartbas
  7. [verwijderd] 3 september 2007 08:50
    Euronext A'dam: hogere start indices verwacht
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Op Euronext Amsterdam zal de AEX-index maandag naar verwachting hoger van start gaan. De Europese indexfutures noteren hoger, terwijl er op de Aziatische markten overwegend winsten worden geschreven.

    Negatieve uitzondering in de regio Azië/Pacific is de beurs van Tokio. De stemming werd gedrukt door cijfers over de kapitaaluitgaven. Het ministerie van Financien meldde dat de bedrijfsinvesteringen in het tweede kwartaal onverwacht zijn gedaald met 4,9%, terwijl in het eerste kwartaal nog sprake was van een toename met 13,6%.

    In New York ging Wall Street fors hoger een lang weekend in. Vandaag is de Amerikaanse beurs gesloten vanwege Labor Day. Beleggers trokken zich op aan geruststellende woorden van president George Bush en Fed-voorzitter Ben Bernanke.

    Bernanke liet tijdens het jaarlijkse symposium van de Federal Reserve weten te 'doen wat nodig is' om ervoor te zorgen dat de negatieve effecten van de kredietcrisis op de Amerikaanse economie beperkt blijven.

    Het was echter vooral George Bush die de handen op elkaar kreeg. De Amerikaanse president maakte plannen bekend waarmee hij huiseigenaren wil helpen die vanwege de 'subprime'-hypotheekcrisis in de problemen zijn geraakt. Hij wil zo voorkomen dat huizenbezitters met een risicovolle hypotheek gedwongen worden om hun woning te verkopen.

    Alle ogen zijn maandagochtend gericht op Spyker, die vrijdagavond bekend maakte diep in de rode cijfers te zijn gezakt in de eerste zes maanden van het jaar. De geplaagde fabrikant van luxe auto's leed een verlies van euro 29,9 mln. In dezelfde periode een jaar eerder was dat nog een min van euro 1,1 mln.

    Van alle bedrijfsonderdelen leed het Formule 1-team van Spyker het grootste verlies. Het F1-team belandde voor euro 13 mln in het rood. Eind juni had de autofabrikant leningen verstrekt aan de renstal van in totaal euro 7 mln.

    Spyker liet verder weten exclusieve onderhandelingen te voeren met een consortium bestaande uit de familie Mol en een Indiase investeerder over de verkoop van zijn F1-team. Het consortium biedt euro 80 mln ($ 109 mln) voor de renstal. Spyker kocht het F1-team in september 2006 voor $ 106,6 mln van Midland.

    Verder maakte het bedrijf bekend dat de Autoriteit Financiele Markten (AFM) wil dat het de jaarrekening over 2006 herziet. De toezichthouder start een procedure bij de Ondernemingskamer om dit gedaan te krijgen.

    KPN start per direct met een nieuw aandeleninkoopprogramma van euro 500 mln. Vorige week rondde KPN al versneld een inkoopprogramma af ter waarde van euro 1 mrd. Sinds februari 2007 heeft het bedrijf in totaal 85 mln eigen aandelen, ofwel 4,4% van het totaal aantal uitstaande aandelen, ingekocht tegen een gemiddelde prijs van euro 11,76 per stuk.

    KPN besluit nu tot de aandeleninkoop vanwege de lage beurskoers. KPN zegt ook dit jaar geen grote overnames meer te verwachten die tot een grotere aandeelhouderswaarde zouden kunnen leiden.

    LME, het investeringsvehikel van het IJslandse bedrijf Marel Food Systems, heeft zijn belang in Stork uitgebreid naar 43,3%. LME bezat al ruim 32% van de aandelen in Stork.

    De raad van bestuur van TNT ziet dit jaar af van een verhoging van de beloning. Dat heeft bestuursvoorzitter Peter Bakker van het postbedrijf laten weten in een brief aan het personeel. Bakker reageert hiermee op de ophef die hierover was ontstaan. In april kondigde TNT bezuinigingsmaatregelen aan waarbij tussen de 6.500 en 10.000 medewerkers hun baan zouden verliezen. Tegelijkertijd werd de beloning van de top met meer dan 40% verhoogd.

    Telegraaf Media Groep verkoopt een deel van zijn distributiedochter Distriq aan Alfa Groep. Het gaat om de portefeuille op het gebied van huis-aan-huisverspreiding. De uitgever heeft geen financiele details bekendgemaakt.

    Samas heeft Coen van der Bijl per 1 september aangesteld als nieuwe bestuursvoorzitter. De 59-jarige Van der Bijl volgt Hans van der Ven op, die nog geen twee weken geleden het veld moest ruimen vanwege een verschil van inzicht over de uitvoering van het beleid.

    Annette van Soest
    annette@bfn.com

    Carolien Terlien
    carolien@bfn.com

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

  8. [verwijderd] 3 september 2007 09:01
    Zo zo:

    Laatste 3,14 25.000 09:00:28
    Verschil 0,03 0,9646 %
    Bied 3,14 39.885 09:00:28
    Laat 3,15 61.832 09:00:28
    Hoogste 3,14 09:00:03
    Laagste 3,14 09:00:03
    Cum. volume --- 54.350
    Indicatieve opening ---
    Open 3,14 09:00:03
    Vorig slot 3,11 31-08-2007
    Gemiddelde dagomzet --- 9.723.200

  9. methley 3 september 2007 09:07
    Update: 3-9-2007

    Sinds 16 augustus 2007 heeft Hagemeyer een Negatief advies (rend: 6.3%). Vrijdag steeg het aandeel met 0.97% tot EUR 3.11. Over de afgelopen 5 dagen bedraagt de daling -0.32%.
    De neerwaartse doorbraak van de koersbodem uit maart bevestigt het huidige negatieve beeld. Binnen de dalende trend is Hagemeyer bezig met een dalende impulsbeweging, de vorige bodem op EUR 3.03 is hierbij het eerste koersdoel. Dit niveau werd de afgelopen dagen al aangedaan, maar van een definitieve doorbraak is nog geen sprake. Wij verwachten uiteindelijk een doorbraak van deze bodem en een continuatie van de dalende trend.
    Er werden vrijdag geen steun- of weerstandniveaus doorbroken. Steun is gevormd op EUR 2.82, weerstand op EUR 3.35.
  10. [verwijderd] 3 september 2007 09:36
    Marktoverzicht - Indices hoger van start
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste verschuivingen op Euronext Amsterdam op maandag 3 september 2007 rond 09.20 uur:

    AEX: 523,25 + 0,52%
    AMX: 722,12 + 0,17%

    Stoxx50: + 0,24%
    EUR/$: 1,3645

    Op Euronext Amsterdam is de AEX-index maandag hoger van start gaan. In New York ging Wall Street fors hoger een lang weekend in. Vandaag is de Amerikaanse beurs gesloten vanwege Labor Day.

    KPN (+1,40%):
    KPN start per direct met een nieuw aandeleninkoopprogramma van euro 500 mln. KPN zegt ook dit jaar geen grote overnames meer te verwachten die tot een grotere aandeelhouderswaarde zouden kunnen leiden. KPN heeft tevens een nieuwe kredietfaciliteit van euro 1,25 mrd.

    Ahold (+0,51):
    ING verhoogt koerdoel naar euro 12.

    Vedior (+0,06%); USG People (+0,3%); Randstad (-1,02%):
    UBS heeft het koersdoel voor Vedior verlaagd naar euro 18,5, voor USG People naar euro 29 en voor Randstad naar euro 45.

    Stork (-1,7%):
    LME, het investeringsvehikel van het IJslandse bedrijf Marel Food Systems, heeft zijn belang in Stork uitgebreid naar 43,3%. Petercam verlaagt advies naar sell.

    Spyker (+7,1%):
    Spyker leed over het eerste halfjaar een verlies van euro 29,9 mln. Van alle bedrijfsonderdelen leed het Formule 1-team van Spyker het grootste verlies. Spyker liet verder weten exclusieve onderhandelingen te voeren met een consortium bestaande uit de familie Mol en een Indiase investeerder over de verkoop van zijn F1-team. Het consortium biedt euro 80 mln ($ 109 mln) voor de renstal. Verder maakte het bedrijf bekend dat de Autoriteit Financiele Markten (AFM) wil dat het de jaarrekening over 2006 herziet. De toezichthouder start een procedure bij de Ondernemingskamer om dit gedaan te krijgen.

    TMG (-1,02%):
    Telegraaf Media Groep verkoopt een deel van zijn distributiedochter Distriq aan Alfa Groep. De uitgever heeft geen financiele details bekendgemaakt.

    Samas (+0,57%)
    Bedrijf heeft Coen van der Bijl per 1 september aangesteld als nieuwe bestuursvoorzitter. Hij volgt Hans van der Ven op, die nog geen twee weken geleden het veld moest ruimen.

    ICT (onv):
    ICT Automatisering heeft Marco van Lochem per 1 september 2007 benoemd tot directeur van ICT Embedded.

    TKH (+1,99%):
    ING verhoogt advies naar buy en koersdoel naar euro 23.

    Corio (-1,36%):
    Citigroup verlaagt koersdoel naar euro 51,50.

    Corina Ruhe
    corina@bfn.com

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

  11. [verwijderd] 3 september 2007 10:09
    RTRS-BEURZEN Beleggers in Europa blijven aan de zijlijn
    N i e u w bericht, vervangt: Europese beurzen beginnen
    licht hoger

    AMSTERDAM (ANP) - De grote beurzen in Europa begonnen de
    nieuwe handelsweek maandag licht hoger, maar moesten de
    koerswinsten al weer snel inleveren. De handel kreeg wat steun
    van het hogere slot van Wall Street en overnamenieuws uit de
    energiesector.

    Het ontbrak maandagochtend aan in Amsterdam genoteerde
    bedrijven die met bedrijfsresultaten naar buiten kwamen. Ook op
    het macro-economische vlak was er geen nieuws. De rest van de
    dag belooft ook weinig spektakel, want in de VS zijn de beurzen
    gesloten vanwege de nationale feestdag Labor Day. ,,Daardoor zal
    het een niet al te drukke Europese handelsdag worden'', stelde
    Rob Koenders, handelaar bij Harmony Vermogensbeheer.

    Na ongeveer drie kwartier handel stond de AEX, de index van
    meest verhandelde fondsen in Amsterdam, op een stand van 523,33
    punten. Dat betekent een kleine winst van 0,60 punt, ofwel 0,1
    procent. De MidKap-index verbeterde 0,2 procent tot 722,07
    punten. De CAC-40 in Parijs was 0,2 procenmt lager, terwijl de
    de FTSE-index in Londen en de DAX in Frankfurt vrijwel
    onveranderd waren.

    De AEX telde ongeveer evenveel stijgers als dalers. Het
    telecomconcern KPN ging aan kop met een winst van 1,7 procent,
    na de aankondiging van een aandeleninkoopprogramma van 500
    miljoen euro. Bierbrouwer Heineken was de grootste daler met een
    verlies van 1 procent.

    Bij de MidKappers was Van der Moolen een opvallende stijger.
    De aandelenkoers van de beurshandelaar was 4 procent hoger,
    zonder duidelijke reden. ,,Geen nieuws over gezien'', zei Rik
    Zwaneveld, handelaar bij AFS Brokers.

    Stork bungelde onderaan met een verlies van 1,7 procent. Het
    effectenkantoor Petercam heeft zijn beleggingsadvies voor het
    aandeel van het industriële concern naar beneden bijgesteld.
    Petercam denkt dat de kans klein is dat de Britse durfkapitalist
    Candover het bedrijf kan overnemen nu de investeringsgroep LME
    zijn belang in Stork heeft uitgebreid tot ruim 43 procent.

    De euro noteerde maandagochtend 1,3640 dollar, onveranderd
    ten opzichten van de stand bij het slot van de Europese beurzen
    afgelopen vrijdag.

    ((ANP Redactie Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20
    504 5999))
  12. [verwijderd] 3 september 2007 10:39
    AMSTERDAM VANDAAG: Woorden Bush en Bernanke werken nog door


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De Amsterdamse beursgraadmeters noteren maandagochtend hoger, omdat het geruststellende effect van de toespraken van de Amerikaanse president Bush en voorzitter van de Amerikaanse Centrale Bank Bernanke vandaag nog doorwerkt.

    De AEX noteert 0,4% hoger op 524,54 punten. De Midkap stijgt met 0,4% tot 723,68 punten en de ASX wint 0,3% op 792,36 punten.

    "We noteren hoger, omdat zowel de toespraak van George W. Bush als die van Fed-voorzitter Ben Bernanke afgelopen vrijdag een positieve reactie van de markt uitlokten, waar we vandaag nog van profiteren," zegt handelaar Mark Kellerman van FBS Bankiers.

    "President Bush gaf in zijn toespraak aan de gedupeerden van de risicovolle hypotheken bij te zullen staan, terwijl Bernanke aangaf in te zullen grijpen indien dat nodig is", aldus Kellerman. "Dit geeft beleggers toch het vertrouwen dat er wel het nodige aan de crisis op de kredietmarkt wordt gedaan, waardoor er minder sprake is van paniekreacties.

    Het nieuws dat de Duitse IKB bank ongeveer EUR600 miljoen verliest als gevolg van de kredietcrisis zet de aandelen dan ook niet in beweging. "Dit is mede omdat het al bekend was dat deze bank in de problemen verkeerde", zegt Kellerman.

    "Het vertrouwen dat beleggers hebben dankzij het ingrijpen van de Amerikaanse regering en centrale bank overheerst de gevoelens van paniek en onzekerheid als gevolg van de kredietcrisis", zegt Kellerman. Volgens de handelaar is de crisis nog niet voorbij, maar lijken we wel van het dieptepunt te herstellen.

    Kellerman wijst in dit verband ook op de financiele waarden op de Amsterdamse beurs die er deze ochtend goed voor staan. ABN Amro weet er 1% bij te schrijven, ING plust 0,2% en Aegon noteert 0,5% hoger.

    Omdat de Amerikaanse beurs vandaag gesloten is in verband met Labour Day verwacht Kellerman een relatief rustige dag met lichte volumes.

    De staatsobligaties noteren verdeeld en de euro noteert 0,2% hoger op $1,3646.



    Door Anna Marij van der Meulen; +31-20-5890270; annamarij.vandermeulen@dowjones.com



  13. forum rang 10 voda 3 september 2007 16:16
    Laatste post om 10.39 uur? Wat is er toch aan de hand met het forum/aandeel? Heeft bijna iedereen verkocht? BB een AB!
  14. [verwijderd] 3 september 2007 16:30
    quote:

    voda schreef:

    Laatste post om 10.39 uur? Wat is er toch aan de hand met het forum/aandeel? Heeft bijna iedereen verkocht? BB een AB!
    Ik heb ze nog, maar denk dat er velen teleurgesteld zijn dan wel verkocht hebben. En veel nieuws valt er ook niet te melden op 't moment.
  15. forum rang 10 voda 3 september 2007 16:36
    Xiut, ik denk dat je gelijk hebt. Zelf ook het grootste gedeelte al eerder verkocht.
    Van de huidige koers (ontwikkeling) kan niemand blij worden:

    Laatste 3,09 27.220 16:35:54
    Verschil -0,02 -0,6431 %
    Bied 3,09 106.875 16:36:01
    Laat 3,10 215.382 16:36:01
    Hoogste 3,15 09:01:10
    Laagste 3,08 13:00:08
    Cum. volume --- 3.310.808
    Indicatieve opening ---
    Open 3,14 09:00:03
    Vorig slot 3,11 31-08-2007
    Gemiddelde dagomzet --- 9.723.200
  16. [verwijderd] 3 september 2007 17:01
    Hallo fans,

    Alles goed met u?
    ZB heeft vandaag nog 2000 TL HGM gekocht!
    Ik verwacht binnen 1 maand herstel naar €3,50!

    Bartbas voor u een ab!

    GR ZB

    PS wat zei RTK ook al weer ik herhaal het hier nog maar even! [ook een idioot zegt wel is een waarheid]
    "als iedereen gaat kopen dan gaat die omhoog"
40 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.453
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.942
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.476
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.091
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.534
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.359
AMG 965 125.845
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.161
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 315
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.662
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.700
ASML 1.762 77.051
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.667
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def)
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht