Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Ageas BE0974264930

Laatste koers (eur)

43,040
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    238.590 Gem. (3M) 415,8K
  • Bied

    43,000  
  • Laat

    43,000  
+ Toevoegen aan watchlist

De echte looser!

47 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 november 2007 11:42
    quote:

    craasie schreef:

    Volgens BINCK!! moeten ze nog wel even bijtellen al die aandelen die er bij zijn gekomen!! tbv koop ABN, dus kw ligt m.i. veel hoger. begin een beetje te twijfelen aaqn de heren van FORTIS (als ik die ouwe zakken in een helikopter zie landen in Utrecht en hoor ze daar spreken .... dat alles top draait!! en ik zie nu de koers, dan heb ik echt mijn twijfels, en zelf hebben ze geen stukken gekocht!!!
    Als je de extra aandelen erbij moet tellen, dan moet je ook de extra winst welke door het ABNAmro deel wordt gegenereerd erbij op tellen!!!
  2. [verwijderd] 2 november 2007 11:55
    quote:

    R Invest schreef:

    [quote=Be ]
    Tip 20.
    De lage koers opent perfect perspectief voor een overname van Fortis ! :)

    [/quote]

    'Ook Fortis niet veilig voor hedgefondsen'
    De Nederlandse-Belgische bankverzekeraar Fortis is niet immuun voor het aandeelhoudersactivimse dat tot de verkoop en opsplitsing van ABN Amro heeft geleid. Dat stelde Maurice Lippens, de bestuursvoorzitter van Fortis, dit weekend in Het Financieele Dagblad.

    Lippens denkt dat Fortis hetzelfde kan overkomen wat met de grootste bank van Nederland is gebeurd. 'Zelfs nu onze marktkapitalisatie 50 miljard euro bedraagt, zijn we kwetsbaar', aldus de topman.

    Volgens hem houdt niets activistische aandeelhouders als TCI of Knight Vinke tegen om naar Fortis te komen en eisen te stellen. 'Alleen met stevige resultaten en een hoge beurskoers zijn wij veilig', zei Lippens.
    Op dit moment een Volume 25.672.136 !

    'k Weet niet of dit hoog is voor Fortis ?
  3. forum rang 4 ischav2 2 november 2007 13:28
    Merrill poogt impact subprime-verliezen te vertragen--media
    02-11-2007 13:19:04
    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - Merrill Lynch heeft transacties met hedge funds uitgevoerd om de impact van de verliezen gerelateerd aan de subprime hypotheekcrisis te vertragen. Dat schrijft The Wall Street Journal vrijdag. Op die manier zou de reikwijdte van de problemen door de bank zijn verdoezeld.

    De transacties dienden om de blootstelling aan risicovolle 'mortgage-backed securities', ofwel schuldpapier met woninghypotheken als onderpand, te verkleinen.

    De Securities and Exchange Commission (SEC) is bezig met een onderzoek naar de waardering van het betreffende schuldpapier, aldus een bron tegenover The Wall Street Journal. Ook kijkt de Amerikaanse beurstoezichthouder naar de manier waarop de bank haar posities kenbaar heeft gemaakt aan de financiele wereld.

    Centrale vraag is of Merrill Lynch wist dat zijn hypotheekgerelateerde problemen groter waren dan het deed voorkomen. Het vermoeden bestaat dat de gecompliceerde privetransacties met hedgefunds buiten het zicht van beleggers zijn uitgevoerd om de financiele gevolgen van de crisis onder het tapijt te schuiven.

    Volgens een persoon dichtbij de situatie zou een hedgefonds in een geval USD 1 miljard aan schuldpapier hebben gekocht van Merrill Lynch waarin ook hypotheken zaten. In ruil daarvoor kreeg het hedgefonds de mogelijkheid om het papier na een jaar voor een gegarandeerd minimumbedrag terug te verkopen aan Merrill.

    De Amerikaanse zakenbank staat in het middelpunt van de belangstelling met betrekking tot de subprime-crisis in de Verenigde Staten. Vorige week maakte het bedrijf bekend in de rode cijfers terecht te zijn gekomen. Merrill leed een verlies van USD 2,2 miljard in het derde kwartaal, tegenover een winst van USD 3,1 miljard vorig jaar.

    Het verlies wordt voor het grootste deel veroorzaakt door een afwaardering voor een bedrag van USD 7,9 miljard op risicovolle hypotheken en 'asset-backed bonds'. Kort daarvoor spiegelde Merrill investeerders nog een afschrijving van 'slechts' USD 4,5 miljard voor.

    Het schandaal heeft bestuursvoorzitter Stan O'Neal al de kop gekost. Deze week werd hij de laan uitgestuurd.

    Annette van Soest
    annette@bfn.com

    (c) BETTEN BEURSMEDIA NEWS (tel: +31 20 710 1756; fax: +31 20 710 1875)

    Begrijp best dat de subprime impact heeft op de conomie, maar is het niet prettig om te constateren dat de impact met name banken in de VS treft: ML en Citygroup? De kans op impact is dan op europese banken minder....

  4. TheSky 2 november 2007 19:31
    Sterker nog: doordat de balansen van deze banken sterk verslechteren zittern er even geen grote overnames meer in, ING moet hiervan kunnen profiteren!
  5. maartenr 2 november 2007 19:50
    quote:

    TheSky schreef:

    Sterker nog: doordat de balansen van deze banken sterk verslechteren zittern er even geen grote overnames meer in, ING moet hiervan kunnen profiteren!
    Hoe bedoel je?
  6. TheSky 2 november 2007 21:38
    Dat ING geen last heeft van de amerikaanse banken bij overnames. Ik verwacht althans niet dat ING woensdag last zal gaan rapporteren van de subprime-ellende.
47 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht