Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Crucell Terug naar discussie overzicht

MAFFIA !

105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 aossa 30 april 2008 12:34
    @edelgeborene VanderMolen (duMoulin)
    Lijkt een maandelijks wederkerend verschijnsel te zijn nl. in de periode van de optie-expiratie en voor de rest van de tijd om de juiste posities in te nemen. Het komt er imo op neer om in de kering je slag te slaan (ivet weet daar reeds alles over).

    ;-)

    Of wordt je woedend omdat het vandaag betaaldag is ?
  2. sambal 30 april 2008 17:35
    was dit vandaag een nieuw spelletje voor koninginnedag omhoog omlaag daar leek het vanmiddag op ??? groetjes jack
  3. [verwijderd] 30 april 2008 18:26
    quote:

    sambal schreef:

    was dit vandaag een nieuw spelletje voor koninginnedag omhoog omlaag daar leek het vanmiddag op ??? groetjes jack
    Koninginnedag wave.
    En voor zover ik kan beoordelen totaal gemanipuleerd. Er is volgens mij geen enkele normale belegger die dit zaakje nog vertrouwt.
    PdM
  4. [verwijderd] 1 mei 2008 11:56
    Financiele Telegraaf van vandaag:

    Verdachte aandelenhandel bij kwart overnames in VK
    01 May 08, 11:15

    LONDEN (AFN) - Ruim een kwart van de vorig jaar aangekondigde overnames in het Verenigd Koninkrijk werd voorafgegaan door verdachte aandelentransacties. Dat heeft de Britse toezichthouder Financial Services Authority (FSA) donderdag bekendgemaakt.

    In totaal ging het om 48 transacties op een totaal van 167 overnames, ofwel in 28,7 procent van de gevallen. Het percentage schommelt overigens al sinds 2000 rond de 25 procent, met een piek van 32,4 procent in 2004 en een laagste meting van 13,8 procent in 2003.

    Bij de verdachte transacties gaat het niet alleen om vermeende handel met voorkennis, maar ook om het vermoeden van het bewust lekken van informatie en het aanjagen van valse geruchten.

    De waakhond zint op maatregelen, waaronder strafrechtelijke vervolging. Ook eist de toezichthouder dat bedrijven die in beleggingsproducten handelen vanaf maart volgend jaar alle telefoongesprekken opnemen en die een half jaar bewaren.
  5. forum rang 4 aossa 1 mei 2008 12:01
    Nu Euronext_beleggers van Hemelvaartdag en 1 mei_toespraken genieten - en echte Ollanders hun Koninginnendag verder verteren - afspraak deze namiddag en avond voor het schouwspel op Nasdaq !

    De rentedaling aldaar geeft de koersen weer wat zwaardere lucht onder de vleugels.

    PS. gehoord dat fortuinrijke Russen belangstelling krijgen voor Euronext aandelen (dit is geen gelekt bericht, vraag het maar aan Flahau).
  6. [verwijderd] 20 juni 2008 17:09
    Ongehoord, onbeschaamd, ongelooflijk, en ze komen er mee weg. Aruba? Nederland =idem
    zootje schuim. AFM = Autoriteit Fuck the Machine.
    ben blij dat ik dit keer op tijd helemaal ben uitgestapt. En mijn animo om in dit shitfonds(de notering weliswaar, niet het bedrijf) te beleggen neemt met de dag af.
    BAh
    Pierre
  7. forum rang 9 josti5 20 juni 2008 17:17
    quote:

    Pierre du Moulin schreef:

    Ongehoord, onbeschaamd, ongelooflijk, en ze komen er mee weg. Aruba? Nederland =idem
    zootje schuim. AFM = Autoriteit Fuck the Machine.
    ben blij dat ik dit keer op tijd helemaal ben uitgestapt. En mijn animo om in dit shitfonds(de notering weliswaar, niet het bedrijf) te beleggen neemt met de dag af.
    BAh
    Pierre
    2 Zielen, 1 gedachte, beste Pierre.

    En de zomer is nog langggg...

    VBR gaat over een paar weken ook nog eens omlaag van 70 naar 50%, en onder het motto 'niemand zegt de Telegraaf te lezen, maar het is wel de grootste krant van Nederland' zal ook dit feit z'n effect nog wel hebben.

    Op dezelfde wijze als er al zo veel geld verdwenen is in de zwarte gaten met de naam 'optie', 'speeder', 'turbo' en wat dies meer zij.

    Op dit forum valt weinig TA meer waar te nemen, maar een TA-kneus als ik kan op het eerste het beste Alexgrafiekje al zien, dat de bodem opnieuw is weggeslagen.

    Afijn, mijn tijd zal het wel duren: de 25% gereserveerde cash wordt snel meer waard, in aandelen Crucell wel te verstaan...

  8. [verwijderd] 20 juni 2008 17:56
    I am perpetually stunned by the movement of this stock. Especially after the numbers they through up last quarter.

    I know, I know...quadruple witching....but still.

    Hammered today for now good reason except for everybody hates biotech.
  9. [verwijderd] 21 juni 2008 00:22
    Josti

    Dat effect van VBR % verlagen zal toch niet pas op het allerlaatste moment zijn?

    Als het sentiment zo negatief is pushen banken de vbr gebruikers toch wel eerder tot verkoop?

    Heeft dat vandaag+deze week niet al plaats gevonden?

    het blijft lastig om te bepalen wanneer de koers zich niet meer laat beinvloeden door de beurs.

    Hoe lager de toegestane VBR des te minder nerveuze mede aandeelhouders en hopelijk een wat rustiger koersverloop.

    Eigenlijk wil ik gewoon elke maand wat bijkopen. Wachten tot september zie ik niet zo zitten al is de beurs nog zo nerveus. Misschien nu toch even wachten tot we in juli zijn beland.

  10. forum rang 9 josti5 21 juni 2008 11:55
    Grapesharvester, vorige week was ik op een Alex-feestje in Den Haag, en sprak daar enige medewerkers inzake het VBR-onderwerp. De nood is nog steeds hoog, en de paniekfase moet nog komen, immers: over 2 weken is het pas echt zo ver.
    In de breedte gezien valt het met de aantallen aandelen per bedrijf wel mee (met uitzonderingen zoals Galapagos, dat van 60 naar 30% gaat: zie koersverloop aldaar!, zoals op dit forum al eerder geconstateerd, maar gezien de timing van deze wijziging in combinatie met het huidig beurssentiment zal menig particulier gedwongen buiten de boot gaan vallen; de enkele bekentenissen op IEX zijn slechts het topje van de ijsberg.
    In nog breder verband gezien is het verhaal eenvoudig: het geld (en dus de macht) van al die particulieren die de klassieke banken sinds het internet-handelen zijn kwijtgeraakt, moet weer in de 'moederschoot' terug, in de vorm van spaarrekeningen en beleggingsfondsen.
    Met name op al die spaarrekeningen is de bank erg tuk: met de opbrengst van geld dat tientallen keren per jaar door de bank gebruikt kan worden, kan een aalmoes van 4% rente er heeeeel makkelijk af...
    En tsja, in hoeverre deze ontwikkeling positief dan wel negatief is voor de overblijvende particuliere actievelingen, zal tzt dan wel weer blijken.
  11. Procambarus 21 juni 2008 12:20
    De VBR-rente is, in vergelijking met het consumptief krediet, natuurlijk laag te noemen en het is te begrijpen dat banken dat zo veel mogelijk willen inperken. Het lijkt kortzichtig beleid maar ze worden min of meer gedwongen, gezien het tussen banken onderling heersende wantrouwen. Simpel gezegd: ze vertrouwen elkaar niet zolang er nog geen 100% opening van zaken wordt gegeven over de balansverhoudingen na de kredietcrash. Wat blijft er dus over? Zo veel mogelijk geld bijeen harken van particulieren tegen een zo laag mogelijke rente en daar past geen goedkope VBR bij.
  12. [verwijderd] 24 juni 2008 11:13
    Russische toestanden hier! Ik ben er van overtuigd dat de mondiale georganiseerde misdaad probeert grip te krijgen op de meest persistente melkkoe ter wereld: de farmaceutische industrie. Zeker jonge veelbelovende bedrijven zoals Crucell zijn interessant. Daar is de waardevermeerdering van het aandelenpakket nog te manipuleren en kan het rendement van deze manipulatie optimaal zijn.
    ---------------------
    Mafia dominates Russian pharmaceutical industry
    Front page / Russia / Politics
    29.11.2004 Source: english.pravda.ru/russia/politics/29-...


    During the epoch of “wild capitalism” of early 90s, Russian government left to the mercy of fate numerous sectors of national economy. Perestroika! Revolution! Capitalization! In other words, the government completely refused to provide financial support a number of factories and organizations.


    Pharmaceutical industry was no exception. Large quantities of imported medications for incredibly low dumping prices, state's refusal to date domestically produced medications, growth of falsified production, decrease in the amount of state orders, and to on top of it all – inflation, all of these factors had a major impact on the pharmaceutical industry in our country.

    Home market losses appeared to be as follows: in 1992, there used to be 272 brand names of various medications in our country; by 1995, the number declined to 119; and in 1998 there were only 98 left. Among them, Vitamins made up 43 per cent, Antibiotics constituted 36,4 per cent and other synthetic medications constituted 17 per cent. The time was just right for foreign importers to conquer Russian pharmaceutical market.

    According to the Institute of state control of medications, in 1994 there were 32 firms from 18 countries working in our country; in 1995, we had 54 companies from 17 countries; in 1996 – 80 companies from 19 countries; in 1997 – 169 from 31; in 1998 – 219 from 36 countries; in 1999 – 168 companies from 30 countries.

    With such powerful “attack” of foreign investors, Russian companies had absolutely no chance to participate in the development of the country’s pharmaceutical industry. However, soon came the infamous default, which made many foreign companies to leave the market or “freeze” their businesses for an indefinite time period. Russian investors in turn were granted a magnificent opportunity to regain control over the situation.

    In July 2003 the Millhouse Capital company, that manages Roman Abromovitch’s assets in energy business, aluminum and motor-car industries, has announced its decision to purchase subsidiaries owned by ICN Pharmaceuticals in Russia. As a result, Abramovich acquired five industrial agents: “Oktyabr” (St. Petersburg), “Leksredstva” (Kurks), “Polypharm” (Chelyabinsk), “Marbiopharm” (Yoshkor-Ola), “Tomskchempharm” (Tomsk), as well as 96 pharmacies countrywide.


    -------------
    PdM

  13. flosz 24 juni 2008 17:18
    There is no mafia like the Russian mafia, no one can touch them.
    Where ever the Russians go....go with them!
  14. [verwijderd] 25 juni 2008 12:50
    Dik ZEVEN procent omlaag, de volgende dag dikke TIEN procent omhoog.
    Waar kan ik mijn naam opgeven voor AFM, of welke organisatie die er iets aan WIL doen, om MAFFIA-praktijken te laten onderzoeken?
    Kamervragen, dan maar?
  15. gogogoo 25 juni 2008 12:55
    quote:

    redpoint schreef:

    Dik ZEVEN procent omlaag, de volgende dag dikke TIEN procent omhoog.
    Waar kan ik mijn naam opgeven voor AFM, of welke organisatie die er iets aan WIL doen, om MAFFIA-praktijken te laten onderzoeken?
    Kamervragen, dan maar?
    Misschien even drs. J.F. Hoogervorst MA bellen? Of contactformuliertje invullen:

    www.afm.nl/marktpartijen/mpt_mt_templ...
  16. [verwijderd] 25 juni 2008 12:59
    quote:

    gogogoo schreef:

    [quote=redpoint]
    Dik ZEVEN procent omlaag, de volgende dag dikke TIEN procent omhoog.
    Waar kan ik mijn naam opgeven voor AFM, of welke organisatie die er iets aan WIL doen, om MAFFIA-praktijken te laten onderzoeken?
    Kamervragen, dan maar?
    [/quote]
    Misschien even drs. J.F. Hoogervorst MA bellen? Of contactformuliertje invullen:

    www.afm.nl/marktpartijen/mpt_mt_templ...
    Er is een fout opgetreden

    Refresh de website of sluit uw browser af en bezoek de website opnieuw.

    Mocht het probleem zich blijven voordoen neem dan contact op met info@afm.nl.


    Heeft het ergens druk mee!!!!
  17. gogogoo 25 juni 2008 13:09
    quote:

    redpoint schreef:

    [quote=gogogoo]
    [quote=redpoint]
    Dik ZEVEN procent omlaag, de volgende dag dikke TIEN procent omhoog.
    Waar kan ik mijn naam opgeven voor AFM, of welke organisatie die er iets aan WIL doen, om MAFFIA-praktijken te laten onderzoeken?
    Kamervragen, dan maar?
    [/quote]
    Misschien even drs. J.F. Hoogervorst MA bellen? Of contactformuliertje invullen:

    www.afm.nl/marktpartijen/mpt_mt_templ...
    [/quote]
    Deze dan:
    www.afm.nl/default.ashx?documentid=1438

    Er is een fout opgetreden

    Refresh de website of sluit uw browser af en bezoek de website opnieuw.

    Mocht het probleem zich blijven voordoen neem dan contact op met info@afm.nl.


    Heeft het ergens druk mee!!!!
105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.432
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.925
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.422
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.084
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.761
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.339
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.773
Alfen 12 16.444
Allfunds Group 3 1.210
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.337
AMG 965 125.807
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.137
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.622
Arcelor Mittal 2.024 318.637
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.280
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.694
ASML 1.762 77.007
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.653
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht