Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Innoconcepts Terug naar discussie overzicht

*InnoConcepts start samenwerking met Sara Lee

102 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 juli 2008 09:26
    quote:

    zoef1 schreef:

    Martin den Drijver van SNS securities veronderstelt, dat de nieuwe technologie van I-pac mede gebaseerd op het gebruik van zwaartekracht. Als zijn veronderstelling correct is, ligt hierin de basis van de in het jaarverslag uitgesproken verwachting dat de I-pac technolgie mogelijk de industriestandaard zal worden.
    Zoef
    Martijn den Drijver zal zeker nog hierop reageren. Daarnaast zitten de royalties van de fortune 500 klant ook nog niet in de koersdoelen verwerkt.. geweldig potentieel dus.. Als ik 1 aandeel ondergewaardeerd vindt is het dit aandeel wel
  2. forum rang 4 Louis Pasciuto 1 juli 2008 09:28
    Prima naam die al genoemd was tijdens de Ava. Gezien de 2 recente stijgingsdagen zag je een nieuwtje aankomen. Maar voor de rest, sorry hoor, het is weer een bericht in het kader van 'start een joint venture die onderzoek gaat doen naar....'

    Kopen op dieptepunten, dat is het enige waaraan je bij Inno kunt verdienen. Of je engelengeduld bijven uitoefenen...

  3. Hugo44 1 juli 2008 09:32
    Geduld moet je zeker hebben bij Inno. Je kunt het ook anders zien: in deze onzekere tijd, waar je van weinig bedrijven zeker kunt zijn, waar de koersen de ene dag iets stijgen en de volgende weer flink dalen, is het misschien wel lekker rustig om alleen een pluk Inno te hebben liggen en er verder eventjes niet naar om te kijken. Veel lager zullen ze niet gaan, en er zit een enorm opwaarts potentieel in. Of dat al in 2008 wordt gerealiseerd of pas in 2009 maakt dan toch niet zo veel uit?

    Ik ga lekker naar buiten, het is mooi weer...
  4. [verwijderd] 1 juli 2008 09:34
    quote:

    louispasciuto schreef:

    Prima naam die al genoemd was tijdens de Ava. Gezien de 2 recente stijgingsdagen zag je een nieuwtje aankomen. Maar voor de rest, sorry hoor, het is weer een bericht in het kader van 'start een joint venture die onderzoek gaat doen naar....'

    Kopen op dieptepunten, dat is het enige waaraan je bij Inno kunt verdienen. Of je engelengeduld bijven uitoefenen...

    Okee is mischien ook wel zo want veel is er niett bekend over deze deal maar toegegeven is wel dat er steeds meer bedrijven geintereseerd zijn in de technologie van inno, wat de interesse van bedrijven alleen maar meer zal opwekken
  5. [verwijderd] 1 juli 2008 09:41
    MARKET TALK: InnoConcepts nieuwe partnership positief - SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De samenwerking tussen InnoConcepts en Sara Lee is "erg positief gegeven de grootte en het imago van het bedrijf", stelt analist Martijn den Drijver van SNS Securities. De nieuwe I-Pac technologie opent de weg naar nieuwe partnerships, zoals deze. Toch zal de financiele impact volgens Den Drijver op de korte termijn beperkt zijn. De joint venture exploreert alleen mogelijkheden die op de lange termijn zouden kunnen resulteren in nieuwe licenties, wanneer de productie in hoge volumes succesvol wordt getest. Royalty-omzet zal daarom waarschijnlijk plaatsvinden pas in 2009 of later, aldus de SNS-analist. Omstreeks 09.35 uur noteert het aandeel 6,0% hoger op EUR9,48, terwijl de ASX met 0,3% daalt. (CVT)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com



    (END) Dow Jones Newswires

    July 01, 2008 03:39 ET (07:39 GMT)

    Copyright (c) 2008 Dow Jones & Company, Inc.

    *Alex is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden
  6. gerrie2000 1 juli 2008 09:42
    Dus ervan uit gaand dat de techniek werkt, en bij steeds meer bedrijven operationeel zal worden toegepast, is, gegeven het enorme potentieel, een KW verhouding van 20 niet meer dan normaal. Met WPA 81 cent over 2007 geeft dat al 16 euro. Op gegeven moment zal namelijk de winst ook exponentieel gaan oplopen. Dus dit jaar 1,20, volgend jaar 2 euro, en 2010 4 euro. Tel uit je winst.

    De huidige koers is zelfs volslagen belachelijk te noemen. Te goedkoop voor woorden.
  7. forum rang 5 nr36 1 juli 2008 11:23
    Lichtpuntje InnoConcepts
    Hoewel het negativisme op dit moment de boventoon voert, vallen er ook genoeg positieve ontwikkelingen op. ZolderPortefeuille-aandeel InnoConcepts bijvoorbeeld. Die maakte vanochtend bekend een partnership aan te gaan met het Amerikaanse Sara Lee. Revenuen, if any, mogen overigens pas verwacht worden vanaf 2009. Het aandeel werd op het positieve nieuws een procent of vijf hoger gezet. Leuk, maar het fonds doet dat wel gerekend vanaf een absurd laag niveau. Leuk detail: het oervoorzichtige en slecht communicerende InnoConcepts durfde het zowaar aan een uitspraak te doen over de toekomst: “vol vertrouwen.” Zonder over een glazen bol te beschikken lijkt een dergelijke uitspraak toch te duiden op meer deals in de nabije toekomst. Wellicht dat de markt eindelijk eens de potentie van de I-Pac technologie op waarde zal schatten, maar in het huidige barre beursklimaat hebben vooral de wat kleinere fondsen het aanhoudend erg moeilijk.
  8. [verwijderd] 1 juli 2008 12:39
    Met foto op DFT:

    Uitvindersbedrijf strikt het grote Sara Lee

    AMSTERDAM - Beleggers hebben dinsdag enthousiast gereageerd op een mededeling van Innoconcepts. Het uitvindersbedrijf liet weten dat het zijn zogenoemde I-Pac technologie aan de voedingsmiddelenreus Sara Lee gaat leveren.

    “Dit is eindelijk het positieve nieuws waar de markt op wachtte”, concludeerde een analist van Rabo Securities.

    De I-Pac technologie komt erop neer dat Innoconcepts een machine heeft uitgevonden die goedkoper producten of productverpakkingen kan maken. Dat komt vooral doordat de machine het zogenoemde spuitgieten, waarbij vloeistof in een mal wordt gegoten, goedkoper kan doen.

    Dubbele energiebesparing

    “Wij hebben een manier bedacht waarbij de vloeistof minder verhit hoeft te worden dan bij andere machines. Dit levert een dubbele energiebesparing op, omdat er ook minder hoeft te worden afgekoeld”, aldus bestuurslid Peter Teerlink. Volgens hem onderscheidt de machine zich ook nog eens door veel sneller te produceren dan conventionele apparaten.

    Innoconcepts leverde de machine al aan zes kleinere fabrikanten, die producten op hun beurt doorleveren aan grotere concerns. Dit leverde het bedrijf vorig jaar een omzet op van 35 miljoen euro. “Ongeveer de helft uit betalingen voor de machines en de andere helft uit royalties”, aldus Teerlink. Want afnemers kopen niet alleen de machine, maar moeten ook geld afdragen voor elk product dat met de innovatieve machine wordt gemaakt.

    Indrukwekkende klant

    De reus Sara Lee klinkt als een indrukwekkende klant voor het bescheiden Innoconcepts (driehonderd medewerkers). De samenwerking betekent dat Innoconcepts in eerste instantie een machine levert voor de productie van een artikel van Sara Lee. Later kunnen dit er meer worden.

    Teerlink: “Voor ons is Sara Lee een klant als alle andere. Maar ze hebben natuurlijk wel een enorme omzet. Als je daar een klein graantje van kunt meepikken, doe je het natuurlijk al goed.”

    Rooskleurige toekomst

    Een uitvindersbedrijf wil Innoconcepts zichzelf niet meer noemen. “Het grootste gedeelte van onze mensen werkt momenteel aan de I-Pac technologie. We zien hier brood in omdat zuiniger en milieuvriendelijker produceren steeds vaker op de agenda van grote producenten komt te staan”, aldus Teerlink.

    Ook beleggers zagen de toekomst van Innoconcepts dinsdag rooskleurig in. Het aandeel won in de ochtend bijna ruim 4 procent. “Hoewel Innoconcepts geen financiële details geeft over de samenwerking met Sara Lee, is dit eindelijk wat positief nieuws. De beurskoers had dat nodig”, aldus Rabo.
  9. [verwijderd] 1 juli 2008 13:01
    Innoconcepts: ook in gesprek met 12-tal andere partijen
    Innoconcepts: betreft andere grote brandmarketingpartijen
    Innoconcepts meldde eerder samenwerkingsovk met Sara Lee

    (MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires

  10. forum rang 5 nr36 1 juli 2008 13:02
    *Innoconcepts meldde eerder samenwerkingsovk met Sara Lee (Bedrijfsnieuws - Innoconcepts) 12:59
    » Lees verder

    *Innoconcepts: ook in gesprek met 12-tal andere partijen (Bedrijfsnieuws - Innoconcepts) 12:59
    » Lees verder

    *Innoconcepts: betreft andere grote brandmarketingpartijen (Bedrijfsnieuws - Innoconcepts) 12:59
    » Lees verder

  11. forum rang 5 nr36 1 juli 2008 13:03
    *Innoconcepts: stadia gesprekken 'heel verschillend' (Bedrijfsnieuws - Innoconcepts) 12:59
    » Lees verder

    *Innoconcepts-uitspraken door bestuurslid Peter Teerlink (Bedrijfsnieuws - Innoconcepts) 12:59
    » Lees verder

    *Innoconcepts wil namen gesprekspartners niet noemen (Bedrijfsnieuws - Innoconcepts) 12:59
    » Lees verder

  12. forum rang 5 nr36 1 juli 2008 13:16
    Innoconcepts ook in gesprek met 12-tal andere partijen
    1 juli 2008, 13:13 uur | FD.nl/DJ
    AMSTERDAM (FD.nl/DJ)--Innoconcepts is ook in gesprek met een twaalftal andere "brandmarketing-partijen zoals Sara Lee" over samenwerking. Dat stelt bestuurslid Peter Teerlink van de onderneming dinsdag tegenover FD.nl/DJ.

    Volgens Teerlink zijn de stadia van de gesprekken 'heel verschillend'. Hij wil de namen van de partijen niet noemen, maar geeft wel aan dat het grote ondernemingen betreft.

    Innoconcepts meldde eerder vandaag dat het gaat samenwerken met het Amerikaanse Sare Lee Corp. Sara Lee zal een joint venture vormen met I-Pac, waarin ze de toepasbaarheid en mogelijkheden van de zogeheten I-Pac technologie voor verpakkingsmaterialen zullen onderzoeken.

    Teerlink stelt dat financiele details over deze overeenkomst 'moeilijk aan te geven zijn'. "De overeenkomst heeft in ieder geval geen invloed op de resultaten van Innoconcepts gezien het huidige economisch klimaat".

  13. [verwijderd] 1 juli 2008 13:35
    quote:

    louispasciuto schreef:

    Prima naam die al genoemd was tijdens de Ava. Gezien de 2 recente stijgingsdagen zag je een nieuwtje aankomen. Maar voor de rest, sorry hoor, het is weer een bericht in het kader van 'start een joint venture die onderzoek gaat doen naar....'

    Kopen op dieptepunten, dat is het enige waaraan je bij Inno kunt verdienen. Of je engelengeduld bijven uitoefenen...

    Ach Louis, je hebt ze al eens hoger gekocht bij minder nieuws.
    Koop d'r maar wat en leg ze in de kast.
    Koersen van vorig jaar komen wel weer.

    Zo is het altijd geweest.

    xxx
  14. forum rang 4 Sir Piet 1 juli 2008 14:23
    quote:

    nr36 schreef:

    Lichtpuntje InnoConcepts
    Hoewel het negativisme op dit moment de boventoon voert, vallen er ook genoeg positieve ontwikkelingen op. ZolderPortefeuille-aandeel InnoConcepts bijvoorbeeld. Die maakte vanochtend bekend een partnership aan te gaan met het Amerikaanse Sara Lee. Revenuen, if any, mogen overigens pas verwacht worden vanaf 2009. Het aandeel werd op het positieve nieuws een procent of vijf hoger gezet. Leuk, maar het fonds doet dat wel gerekend vanaf een absurd laag niveau. Leuk detail: het oervoorzichtige en slecht communicerende InnoConcepts durfde het zowaar aan een uitspraak te doen over de toekomst: “vol vertrouwen.” Zonder over een glazen bol te beschikken lijkt een dergelijke uitspraak toch te duiden op meer deals in de nabije toekomst. Wellicht dat de markt eindelijk eens de potentie van de I-Pac technologie op waarde zal schatten, maar in het huidige barre beursklimaat hebben vooral de wat kleinere fondsen het aanhoudend erg moeilijk.

    Bij deze deal pas revenuen in 2009, maar met de deals van vorig jaar, o.a. "grote multinational waar we de naam niet bekend van maken", zullen er wel zeker extra revenuen binnenstromen dit jaar.
  15. [verwijderd] 1 juli 2008 14:45
    Is Sara Lee nu de Fortune 500 client, waar eertijds sprake van was? Ik vermoed van niet, want die klant werd in verband gebracht naar ik meen, met Petflessen?
    iemand een idee?
    Zoef
  16. odaiba 1 juli 2008 14:51
    Sara Lee is volgens mij niet de Fortune500 klant, want die klant zou immers substantieel bijdragen aan het resultaat vanaf het vierde kwartaal 2008. Welke het wel is? ??????
  17. forum rang 4 Louis Pasciuto 1 juli 2008 18:28
    quote:

    + schreef:

    [quote=louispasciuto]
    Prima naam die al genoemd was tijdens de Ava. Gezien de 2 recente stijgingsdagen zag je een nieuwtje aankomen. Maar voor de rest, sorry hoor, het is weer een bericht in het kader van 'start een joint venture die onderzoek gaat doen naar....'

    Kopen op dieptepunten, dat is het enige waaraan je bij Inno kunt verdienen. Of je engelengeduld bijven uitoefenen...

    [/quote]

    Ach Louis, je hebt ze al eens hoger gekocht bij minder nieuws.
    Koop d'r maar wat en leg ze in de kast.
    Koersen van vorig jaar komen wel weer.

    Zo is het altijd geweest.

    xxx
    In de kast gaan aandelen stoffen, rotten of anderszins wegkwijnen. Wie ze vorig jaar in de kast had (of wellicht welk aandeel dan ook) is weer armer geworden. Ik wissel liever snel op de toonbank.
    Los van alle aspiraties van Inno vraag ik me af of de usg's, de aalbertsen, de draka's etc. straks niet sneller 100 procent stijging hebben dan Inno.
    Overigens, aleen vanochtend even naar de beurs gekeken, voor de rest geld wezen uitgeven ;)
  18. [verwijderd] 1 juli 2008 18:53
    Het is mooi nieuws, omdat het de potentie van IC onderstreept. Wel brak ik mij het hoofd over de volgende uitspraak:

    "Teerlink stelt dat financiele details over deze overeenkomst 'moeilijk aan te geven zijn'. "De overeenkomst heeft in ieder geval geen invloed op de resultaten van Innoconcepts gezien het huidige economisch klimaat".

102 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.270
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.892
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.307
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.040
AFC Ajax 537 7.017
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.308
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.767
Alfen 12 16.227
Allfunds Group 3 1.185
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 327
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.246
AMG 965 125.633
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.516
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.110
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.591
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.105
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.260
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.646
ASML 1.762 76.825
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 332
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.649
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht