Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Logica Terug naar discussie overzicht

Gallileo

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. maarten1111 18 september 2009 08:55
    Vannacht op tv iets gezien,was eigenlijk te laat,Gallileo is niet genoemd,maar had wel het idee dat het daar over ging.Als het klopt gaat het project in ieder geval niet door!!
    Kan tot nog toe geen nieuws terugvinden,iemand anders misschien meer info?
  2. [verwijderd] 18 september 2009 08:57
    quote:

    maarten1111 schreef:

    Vannacht op tv iets gezien,was eigenlijk te laat,Gallileo is niet genoemd,maar had wel het idee dat het daar over ging.Als het klopt gaat het project in ieder geval niet door!!
    Kan tot nog toe geen nieuws terugvinden,iemand anders misschien meer info?
    Aan dit soort vage berichten hebben we niets! Dit miljardenproject staat gewoon op stapel, wellicht door de crisis loopt het allemaal minder snel.
  3. maarten1111 18 september 2009 08:59
    weet dat het vaag is,is in ieder geval een miljardenproject en het ging over Polen,maar nogmaals,misschien zit ik er helemaal naast!
  4. viermeiden 18 september 2009 15:26
    Beste mannen en vrouuwen,

    u weet toch wel beter?

    The Galileo programme is sponsored by the European Space Agency (ESA) and the European Union, and is an independent system under civilian control which will be guaranteed to operate at all times, bar the direst emergency. Galileo will be Europe’s own global navigation satellite system, providing a highly accurate, guaranteed global positioning service under civilian control, inter-operable with GPS and GLONASS, the two other global satellite navigation systems. Under ESA contracts the first experimental satellite was launched on 28 December 2005, and four operational satellites will be launched in the next few years to validate the basic Galileo space and related ground segment. Once this In-Orbit Validation (IOV) phase has been completed, a Concession Contractor selected by the European Commission (EC)/ESA Galileo Joint Undertaking will procure the remaining satellites and other operational facilities. The fully deployed Galileo system consists of 30 satellites (27 operational + 3 active spares), positioned in three circular Medium Earth Orbit (MEO) planes at an altitude of 23,616 km above the Earth.

    viermeiden
  5. [verwijderd] 18 september 2009 15:56
    quote:

    Buffalo(Buff) schreef:

    Heeft Galileo iets met raketschild te maken dan? En daarom geen bericht hierover?
    Nee natuurlijk niet. maar enkele mensen denken iets te horen en gaan dan paniek zaaien.
    Luister goed, denk na en schrijf iets zinnigs!

    suc6
  6. [verwijderd] 19 september 2009 16:08



    GIOVE-A satellite orbit raised


    18 September 2009
    GIOVE-A, the first Galileo test satellite in orbit, has been moved to a higher orbit to ensure that it does not cross the operational Galileo constellation’s orbits for more than 100 years.

    Launched on 28 December 2005 from Baikonur, with an expected lifetime of two years, GIOVE-A is still in perfect condition after almost four years in space. During that time, it has achieved all of its objectives. GIOVE-A has validated key technologies, such as the new rubidium clocks, and all elements are working largely as expected.

    GIOVE-A has secured the Galileo frequency filings with the International Telecommunication Union (ITU), facilitated the experimental reception of navigation signals from Medium Earth Orbit (MEO) – using two transmission channels in parallel – and transmitted data to characterise the MEO environment using two different radiation-monitoring instruments.

    Together with GIOVE-B, a real-time test of the expected Galileo mission performance has been possible, using a worldwide network of sensor stations and a Galileo processing centre at ESA’s European Space Research and Technology Centre (ESTEC), in Noordwijk, the Netherlands.

    A series of slow manoeuvres was made during July and August, repositioning the satellite 113 km above the operational Galileo orbits. This is standard procedure for navigation satellites, to avoid interference with operational spacecraft. GIOVE-A has resumed its navigation signal transmissions and still has a significant amount of propellant.

    GIOVE-A was developed, manufactured and operated by Surrey Satellite Technology Ltd (UK).

    GIOVE-A and GIOVE-B are fully operational, waiting for the launches of the four Galileo In-Orbit Validation satellites, scheduled for late 2010 or early 2011.
  7. [verwijderd] 19 september 2009 21:22
    sterke5,
    ja,iets zinnigs schrijven: er is zoveel binnen het bedrijf en om de juiste beslissingen te nemen als belegger is moelijk.
    Er gebeurd zo veel op vele vlakken en logica is op veel tereinen bezig.
    Zelf probeer ik ook niet alleen het goede nieuws te volgen maar ook wat maken ze er van en komt het tot goede resultaten.
    De beslissingen die er in gemeente gemaakt zijn kunnen nog wel eens een oponthoud zijn met de vooruitgang in de toegankelijkheid voor burgers en ik denk daarom ook een probleem tussen gemeente gov united en logica.
    Wat galileo betreft dat is toekomst en probeer zoveel als mogelijk informatie bij esa te vinden hoe ze vorderingen maken.
    groet Jose.
  8. the legend 20 september 2009 07:38
    quote:

    tiekoes schreef:

    sterke5,
    ja,iets zinnigs schrijven: er is zoveel binnen het bedrijf en om de juiste beslissingen te nemen als belegger is moelijk.
    Er gebeurd zo veel op vele vlakken en logica is op veel tereinen bezig.
    Zelf probeer ik ook niet alleen het goede nieuws te volgen maar ook wat maken ze er van en komt het tot goede resultaten.
    De beslissingen die er in gemeente gemaakt zijn kunnen nog wel eens een oponthoud zijn met de vooruitgang in de toegankelijkheid voor burgers en ik denk daarom ook een probleem tussen gemeente gov united en logica.
    Wat galileo betreft dat is toekomst en probeer zoveel als mogelijk informatie bij esa te vinden hoe ze vorderingen maken.
    groet Jose.
    Jose die problemen heeft logica netjes opgelost de gemeenten zijn tevreden over midofice
  9. the legend 20 september 2009 07:40
    16-09-2009 10:39 | Door Pim van der Beek | Tags: Integratie, Midoffice, Onderzoek, Processen, Dienstverlening, Website, Gemeenten | Gerelateerde bedrijven:


    Gemeenten laten Midoffice GovUnited niet vallen

    De leden van GovUnited hebben de door Logica ontwikkelde Midoffice Suite voor gemeenten geaccepteerd.

    De leden van GovUnited hebben de door Logica ontwikkelde Midoffice Suite voor gemeenten geaccepteerd.De leden van GovUnited hebben het eindresultaat van een door Logica ontwikkelde Midoffice Suite goedgekeurd. Onderzoek van accountancybureau Deloitte gaf de doorslag. Uit die audit blijkt dat de ontwikkelde midoffice overeenkomt met eerder gemaakte afspraken over het systeem. De ontwikkeling van de midoffice duurde langer dan gepland en boze gemeenten stapten uit het project. GovUnited-directeur Arjen Hof: ‘Het was stoppen of doorgaan.’

    Volgens de 75 leden van de gemeenschappelijke inkooporganisatie voor gemeentelijke ict-voorzieningen voldoet het systeem nu wel aan de gestelde normen. De oplevering van de Midoffice voor gemeenten liep forse vertraging op. Het systeem voldeed aanvankelijk niet aan de gestelde voorwaarden en gemeenten die zouden proefdraaien met het systeem stapten uit het project. Ook stond de regierol van GovUnited ter discussie.

    De ontwikkelde Midoffice Suite moet de online dienstverlening van gemeenten verbeteren. Het gaat om een uitgebreid en complex systeem voor integratie van alle klantcontacten uit de frontoffice, zoals poststukken, telefoongesprekken, contact via de website en elektronische formulieren met de backoffice.

    GovUnited kan nog niet precies aangeven welke gemeenten de suite de komende tijd gaan invoeren. Directeur Arjen Hof noemt het aantal van tien gemeenten, maar wil nog geen namen noemen omdat over de ingebruikname van het systeem nog besluiten moeten worden genomen binnen de colleges van die gemeenten. Hof: ‘Het is belangrijk dat het systeem dat nu is opgeleverd goed wordt geïmplementeerd. Het begeleiden van mensen en processen is een taak van de gemeenten en kost veel inspanning. Het product is klaar, maar het is aan de gemeenten om te beslissen om het systeem voor het publiek beschikbaar te maken.'

    StreefdatumDit najaar moet de suite in de lucht zijn bij de gemeenten Winterswijk en Steenwijkerland. Hof: ‘Winterswijk streeft erna om het systeem 1 november 2009 in te voeren. Steenwijkerland heeft 21 november 2009 genoteerd als streefdatum.'

    Van de vier pilotgemeenten die uit het project stapten is op dit moment niet duidelijk of zij de suite zullen afnemen. Gemeenten kunnen ook onderdelen van de suite afnemen. GovUnited wil op dit moment niet openbaar maken uit welke en hoeveel onderdelen die gemeenten kunnen kiezen. Hof zegt dat daarvoor een document in de maak is dat de komende weken wordt afgerond.

    GovUnited zal juridische stappen ondernemen tegen gemeenten die hun afnamegaranties van de midoffice niet nakomen

    Read more: www.computable.nl/artikel/ict_topics/...
  10. [verwijderd] 20 september 2009 22:20
    Dit is toch goed nieuws lijkt mij. Maandag gewoon weer up en anders in de loop van de week, maar zelf denk ik dat de beurs deze week gelijk goed up gaat. Het was vrijdag even de bodem zoeken. De britse munt was vrijdag iets in waarde gedaald, vandaar die daling. Met Logica gaat het verder m.i. prima. Sentiment is goed. Er worden volop aandelen gekocht/verkocht. Let's go back to € 1,50.
15 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.842
AB InBev 2 5.291
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.542
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.973
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.545
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.149
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.764
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.001
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.619
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.407
AMG 965 126.200
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.174
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.626
Arcelor Mittal 2.024 318.708
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.149
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.284
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.729
ASML 1.762 77.209
ASR Nederland 18 4.130
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.694
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 mei

    1. Eurocommercial Q1-cijfers
    2. VK economische groei eerste kwartaal
    3. VK handelsbalans maart
    4. VK industriële productie maart
    5. Wolters Kluwer €1,36 ex-dividend
    6. Aperam €0,50 ex-dividend
    7. AMG €0,20 ex-dividend
    8. Arcadis €0,85 ex-dividend
    9. VS consumentenvertrouwen (Universiteit Michigan) mei (vlp) 77
  2. 13 mei

    1. NL faillissementen april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht