Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Smit Internationale Terug naar discussie overzicht

Boskalis Raises Offer On Smit Internationale

45 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 januari 2010 08:11
    Voorlopige headlines:

    Boskalis: Smit Shareholders Will Get EUR2.75 Dividend For 2009

    Boskalis And SMit Sign Merger Agreement

    Boskalis Raises Offer On Smit Internationale

    Boskalis To Offer EUR60 A Share Ex Dividend For Smit

    Boskalis' Previous Offer For Smit Was EUR60 Cum Dividend

    Boskalis To Make Offer In Second Half Of February
  2. [verwijderd] 25 januari 2010 08:12

    Smit en Boskalis ondertekenen fusieovereenkomst
    (25/01/10 07:58 CET)

    Papendrecht, Rotterdam

    25 januari 2010

    · Boskalis en Smit tekenen fusieovereenkomst

    · Boskalis biedt EUR 60 ex dividend

    · Smit aandeelhouders krijgen EUR 2,75 dividend over 2009

    · Bod wordt aanbevolen door bestuur en meerderheid commissarissen Smit

    · Boskalis doet bod gestand bij 75%

    Onder verwijzing naar het persbericht van 12 november 2009 maken Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) en Smit Internationale N.V. (Smit) bekend dat zij een fusieovereenkomst hebben getekend voor het volledig samengaan van beide bedrijven. De transactie zal tot stand worden gebracht middels een openbaar bod van EUR 60 in contanten ex dividend (in plaats van cum dividend zoals aanvankelijk was voorzien), uit te brengen door Boskalis op alle uitstaande aandelen Smit.

    Door het samengaan zal een maritieme dienstverlener van wereldformaat ontstaan, met een sterk platform voor verdere groei. De strategische rationale van de transactie werd reeds ondersteund door de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen van zowel Boskalis als Smit. Zoals al eerder is aangekondigd, hebben twee grootaandeelhouders van Smit, Delta Lloyd Groep en Janivo Beleggingen, onherroepelijk toegezegd hun Smit aandelen onder het voorgenomen bod aan te bieden. In de fusieovereenkomst is met Boskalis overeenstemming bereikt over een uitkering aan de aandeelhouders van Smit van een dividend over 2009 van EUR 2,75 per aandeel. RBS heeft ten aanzien van de biedprijs aan Smit een fairness opinie afgegeven.

    Mede op basis van het voorgaande, heeft de Raad van Bestuur en, in meerderheid, de Raad van Commissarissen van Smit besloten om het bod aan te bevelen aan haar aandeelhouders.

    Boskalis zal uiterlijk 4 februari 2010 het verzoek tot goedkeuring van het biedingsbericht aan de Autoriteit Financiële Markten voorleggen. Gelet op de wettelijke termijnen zal Boskalis het bod naar verwachting in de tweede helft van februari uitbrengen. Boskalis zal het bod gestand doen indien meer dan 75% van het uitstaande aandelenkapitaal van Smit is aangemeld. Overigens zal het bod worden gedaan onder gebruikelijke voorwaarden (zie Bijlage 1 bij dit persbericht).

    Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. en Smit Internationale N.V. ingevolge artikel 4 van het Besluit openbare biedingen Wft. Dit is geen openbare mededeling dat een openbaar bod wordt uitgebracht, noch een aanbod tot aankoop of verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of verkoop van enige effecten in het kapitaal van Smit Internationale N.V.

    www.euronext.com/news/companypressrel...
  3. triumph3 25 januari 2010 08:35
    Helaas niet wat ik verwacht/gehoopt had. Had toch zeker gerekend op een bod boven de 65 (incl dividend)
  4. Frensje 26 januari 2010 11:05
    Commissaris Smit oneens met bod Boskalis

    ROTTERDAM (AFN) - Willem Cordia is opgestapt als commissaris bij maritiem dienstverlener Smit Internationale. Hij kon zich niet vinden in de hoogte van het bedrag dat baggeraar Boskalis betaalt voor de overname van het Rotterdamse bedrijf. Dat heeft Smit dinsdag bekendgemaakt.

    Maandag besloot het bestuur van Smit en de meerderheid van de commissarissen om het bod aan te bevelen aan de eigen aandeelhouders. Boskalis biedt 60 euro per aandeel Smit, waarvoor de baggeraar inclusief schulden in totaal 1,35 miljard euro betaalt. Op maandag tekenden Smit en Boskalis de fusieovereenkomst.

    Smit zegt Cordias reden voor vertrek te betreuren, maar ook respect te hebben voor zijn keuze. Cordia was sinds 2004 commissaris bij het bedrijf.

    ============
    Zo hebben enkelen gelukkig nog wel een rechte rug.

  5. forum rang 7 wiegveld 26 januari 2010 20:57
    ik ben benieuwd hoe dit op de BAVA gaat worden uitgelegd.Hoop dat de heer Cordia aanwezig is, maar als hij geen aandelen heeft???....
  6. Eddy Raymann 27 januari 2010 13:48
    quote:

    wiegveld schreef:

    ik ben benieuwd hoe dit op de BAVA gaat worden uitgelegd.Hoop dat de heer Cordia aanwezig is, maar als hij geen aandelen heeft???....
    Aan Cordia heb je nu niets meer. Hij was tegen het bod, maar is opgestapt. Klaar. Ik begrijp nu dat 'we' naast 60 een dividend van 2,75 krijgen, in totaal dus 62,75. Betekent ook dat het nu geen zin heeft om onder 62 te verkopen (met kosten). Iemand idee wanneer div uitgekeerd wordt ?
  7. Frensje 27 januari 2010 20:47
    di 26 jan 2010, 07:57 Baggercolumn

    AMSTERDAM - Merkwaardig bericht over de overname van maritieme dienstverlener Smit Internationale door baggeraar Koninklijke Boskalis Westminster.

    Na op 12 november al een akkoord op hoofdlijnen te hebben aangekondigd, lieten de bedrijven gisteren weten, bijna tweeënhalve maand later, er eindelijk uit te zijn. Boskalis zal een bod van €60 in contanten per aandeel op Smit uitbrengen. Hoewel Boskalis-president-commissaris Bert Heemskerk op de buitengewone aandeelhoudersvergadering in december aan deze €60 toevoegde: „That’s it”, is er een plusje opgezet. Aandeelhouders Smit krijgen ook nog €2,75 aan dividend over 2009 uitgekeerd.

    Merkwaardig aan het bericht is de expliciete oppositie van twee van de vijf commissarissen van Smit. Frank Dorhout Mees en Willem Cordia zeggen nee omdat zij „niet akkoord zijn met de transactie als geheel”, aldus Smit-bestuursvoorzitter Ben Vree in een toelichting.

    Omdat in november nog niets van tegenstand tegen het akkoord-op-hoofdlijnen bleek, zijn Frank Dorhout Mees en Willem Cordia het vermoedelijk niet eens met de definitieve koopprijs.

    Dit is zeer ongebruikelijk en eigenlijk kan het niet. De raad van commissarissen kent een collectieve verantwoordelijkheid. Dat betekent dat de voltallige raad is aan te spreken op ieder besluit. Als je het als commissaris ergens niet mee eens bent, kun je maar twee dingen doen: ofwel je slikt het meerderheidsstandpunt en schaart je hier loyaal achter, ofwel je treedt af.

    „Onder protest” aanblijven, is een in de Nederlandse corporate governance nietbestaande mogelijkheid. Ik verwacht dan ook ieder moment het bericht van hun aftreden – maar dat is eigenlijk al te laat.

    De schade is namelijk al aangericht. Door de ontstane situatie is de positie van het management van Smit Internationale ernstig verzwakt. De ondernemingsraad van Smit moet zich nog over de overname uitspreken. Waarom zou de or dat doen als 40% van de commissarissen tegen is? Ook voor koper Boskalis is dit een slecht signaal: interne verdeeldheid op het hoogste niveau bij het overnamedoelwit is geen goed begin voor de samenwerking. En dan de aandeelhouders: wie biedt onder deze omstandigheden zijn aandelen aan?

    Boskalis en Smit hebben deze ongelukkige stand van zaken aan zichzelf te wijten. Een fusie aankondigen zonder het eens te zijn over de prijs, is onhandig. Het is één van de hoofdbestanddelen van iedere koopovereenkomst. Wie ooit een huis heeft ge- of verkocht weet dat het geen zin heeft de notaris op te lijnen als er nog geen koopprijs is overeengekomen.

    Voor Smit-aandeelhouders is de prijs het enige relevante element van de overname – nadat zij hun aandelen hebben aangeboden, hebben zij geen relatie meer met de onderneming. Voor (potentiele) Boskalis-aandeelhouders is de hoogte van het bod bepalend bij de inschatting van toekomstige rendementsverwachtingen van het aandeel. Door dit aspect te behandelen als nader overeen te komen bijkomstigheid gaven baggeraar Koninklijke Boskalis Westminster en de maritieme dienstverlener Smit Internationale dan ook blijk van weinig respect voor de eigen aandeelhouders.

    Jan Maarten Slagter is directeur van de VEB. www.veb.net .

    -------------------------
    De strijd is nog niet over....
  8. [verwijderd] 3 februari 2010 10:27
    Groep aandeelhouders Smit tegen bod Boskalis
    3 feb 2010, 10:11 uur

    ROTTERDAM (AFN) - Een groep aandeelhouders van maritiem dienstverlener Smit Internationale vindt het overnamebod op het bedrijf van baggeraar Boskalis te laag. Dat hebben zij aan Smit kenbaar gemaakt middels een open brief. Een woordvoerder van Smit bevestigde woensdag de ontvangst van dat document.

    De groep met een belang van 7,2 procent in Smit wordt vertegenwoordigd door de Britse investeerder Churchill Capital. Boskalis verhoogde het bod onlangs met 2,75 euro dividend per aandeel naar 62,75 euro per aandeel. Eerder bood de baggeraar 60 euro per aandeel inclusief dividend.

    De woordvoerder van Smit wil niet verder op de situatie ingaan. ,,We zullen het bod bespreken op een buitengewone aandeelhoudersvergadering in de tweede helft van maart.''

    Boskalis wil het overnamebod gestand doen als 75 procent van de aandelen Smit wordt aangemeld. De baggeraar heeft zelf een belang van rond de 25 procent en heeft toezeggingen van andere aandeelhouders die samen 19 procent van de aandelen bezitten.

    www.iex.nl/nieuws/nieuws_artikel.asp?...
  9. Eddy Raymann 3 februari 2010 14:40
    Eindelijk: een tegengeluid dat naar buiten gebracht wordt. 7.2% is natuurlijk niet veel, maar een lawine begint (soms) ook met een klein steentje. Of overdrijf ik nou ? Dit geeft ons tenminste wat steun en dat kunnen we wel gebruiken om niet tot juli tegen die 61-62 aan te moeten blijven kijken. De eerdere acceptatie door Delya Lloyd begrijp ik nog steeds niet. Maar misschien weten zij meer dan ik, of hebben ze (wellicht terechte) andere belangen.
    We gaan het zien.
  10. Frensje 3 februari 2010 15:04
    Slechts een kleine 50% van de aandeelhouders heeft het bod al geaccepteerd. 7% tegenstanders laat zich nu duidelijk horen. Van de zwijgende groep van 43% waaronder vele particulieren zoals ik, is waarschijnlijk ook een groot deel tegen het bod.

    De race is bij lange na nog niet gelopen. Zeker als je bedenkt dat destijds 1% van de aandeelhouders de opsplitsing van ABN in werking zette.
  11. [verwijderd] 3 februari 2010 15:46
    Het is onduidelijk of grootaandeelhouder Fairplay (10%) zijn stukken gaat aanbieden. Het Duitse Fairplay, is een branchegenoot van Smit

    Fairplay heeft in het hele proces niets van zich laten horen. Toch vreemd vooor een grootaandeelhouder maar ...... ook een branchegenoot.

    Ik weet dat het ijdele hoop is maar een mens mag fantaseren. Hebben ze al die tijd gezwegen om wellicht te wachten tot de tijd rijp is om zelf een bod uit te brengen. De tijd zou rijp kunnen zijn als er verzet begint te komen. Zou toch mooi zijn een biedingsstrijd. Blijf vinden dat Boskalis er met een koopje vanaf komt.
  12. [verwijderd] 3 februari 2010 20:17
    Ik ben het met je eens dat het bod te laag is, maar is de optie Fairplay een serieuze? Zijn ze financieel sterk dit te kunnen behappen. Het kan de situatie welleuker maken en zeker interessanter. Hoewel er ook steeds meer tegenwind komt, lijkt de optie voor Boskalis om het bod terug te trekken groter worden.
  13. forum rang 7 wiegveld 4 februari 2010 21:13
    quote:

    Frensje schreef:

    De race is bij lange na nog niet gelopen. Zeker als je bedenkt dat destijds 1% van de aandeelhouders de opsplitsing van ABN in werking zette.
    Eens, Boskalis moet nu met de billen bloot. Ik wil op de BAVA precies weten waarom Cordia is opgestapt! Kan nog zo gaan dat straks de heer Vree na de BAVA moet opstappen. Om die reden verwacht ik dat Boskalis zeer binnenkort met bod € 62-63 euro komt + de € 2.75 dividend. Alleen dan kunnen ze oproer indammen. En dat kunnen ze!!
  14. Frensje 8 februari 2010 10:32
    Ik ben nog nooit naar een aandeelhoudersvergadering geweest, maar nu lijkt het mij een mooi moment om wel te gaan. Ik heb mijn aandelen gekocht via de Postbank/ING. Iemand enig idee wat ik moet doen om toegang te krijgen tot de aandeelhoudersvergadering?
  15. [verwijderd] 8 februari 2010 11:37
    ik hoor van Pim F (die hier niet meer mag komen van Voda en zijn IEX-companen) dat hij ook naar de BAVA wil, dit aanbod is toch van de zotte. Zijn (en mijn) achting voor Vree is weggesmolten en overgegaan in minachting. Zelfverrijking ten koste van de aandeelhouders. Wij zijn tegen het bod!
  16. forum rang 10 voda 16 maart 2010 16:11
    UPDATE: Smit aandeelhouder Van Herk verwerpt bod Boskalis


    (Update van eerder gepubliceerd bericht 'Smit aandeelhouder Van Herk verwerpt bod Boskalis' om commentaar VEB en commentaar RvC Smit toe te voegen.)



    Door Eelco Hiltermann

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--Aandeelhouder Van Herk Groep van Smit Internationale nv verwerpt het bod van Koninklijke Boskalis Westminster nv, blijkt dinsdag uit een buitengewone aandeelhoudersvergadering (bava) van Smit.

    Van Herk houdt 513.000 aandelen. Gezien de 18,24 miljoen uitstaande aandelen van Smit, vertegenwoordigt de investeringsmaatschappij 2,8% van het aandelenkapitaal.

    "Wij vinden het geen goed bod, de biedpremie is buitengewoon mager", zegt een vertegenwoordiger van Van Herk tijdens de bava.

    Boskalis biedt EUR60 per aandeel Smit, exclusief een dividenduitkering over het jaar 2009 van EUR2,75 per aandeel.

    Ook het opstappen van commissaris Willem Cordia van Smit, die het niet eens was met de biedprijs, wordt door Van Herk als argument gebruikt. "Alles bij elkaar is het bod veel te mager. We zullen onze aandelen niet aanmelden."

    Inclusief het belang van 26,8% dat Boskalis al in Smit houdt, is circa 43% van het aandelenkapitaal van Smit al wel akkoord met de overnameprijs.

    Ook de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) uitte kritiek dinsdag. Directeur Jan Maarten Slagter noemde het onbegrijpelijk dat Smit al op strategische gronden akkoord ging met een overname door Boskalis, terwijl de biedprijs nog moest worden vastgesteld.

    "De onderhandelingspositie van Smit is verzwakt door stategisch akkoord te gaan. U heeft de aandeelhouders de prijs laten betalen voor andere zaken die u belangrijk vindt", aldus Slagter.

    "Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat dit element als nog nader te beschouwen werd beschouwd, dat is geen porem", vervolgde Slagter.

    Voorzitter Herman Hazewinkel van de Raad van Commissarissen verdedigde de handelswijze. "Twee grootaandeelhouders waren al akkoord met een bod van EUR60 per aandeel. Bovendien hebben we andere partijen de gelegenheid gegeven met een eventueel hoger bod te komen", zegt Hazewinkel.

    Boskalis zal het bod gestand doen indien meer dan 75% van het uitstaande aandelenkapitaal van Smit is aangemeld. De aanmeldingstermijn loopt van 25 februari tot en met 26 maart 2010, maar kan ook nog worden verlengd.



    Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com



  17. forum rang 10 voda 16 maart 2010 16:17
    'Overname Smit voor definitieve bod al rond'
    16 mrt 2010, 14:48 uur

    ROTTERDAM (AFN) - De overname van havenbedrijf Smit Internationale door baggeraar Boskalis was eigenlijk al beklonken, voor er overeenstemming was over het definitieve bod. Dat zei Jan Maarten Slagter, voorman van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), dinsdag tijdens een bijzondere aandeelhoudersvergadering van Smit over het bod.

    ,,Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat u uw huis al verkocht had, maar het nog niet eens was over de prijs? Dat is geen porum'', aldus Slagter, die het bod veel te laag vindt. Minderheidsaandeelhouders van het havenbedrijf waren daarmee volgens Slagter al overgeleverd aan koper Boskalis, voor er een definitieve prijs bij de directie op tafel lag.

    Boskalis, dat al jaren toenadering zocht tot Smit, bood vorig jaar 60 euro per aandeel in contanten. Smit stemde vooral met het bod in wegens de volgens de directie gunstige voorwaarden voor het bedrijf, waaronder het bij elkaar houden van de vier activiteiten van Smit: slepen, berging, terminal en transport. In totaal komt het neer op een bod van 1,35 miljard euro, inclusief het belang dat Boskalis al heeft, en de schulden van Smit.

    Kritiek

    Ook investeerder Van Herk, die ruim 500.000 aandelen Smit houdt, vindt het bod te laag. ,,Wij komen uit op een prijs van 67 euro per aandeel'', aldus de aandeelhouder. Hij is niet van plan zijn aandelen aan te melden. ,,Aanvankelijk probeerde Boskalis de onderdelen over te nemen en nu wil het bedrijf voor de onderdelen die het eigenlijk niet wil hebben, niet te veel betalen. In het beste geval wordt Smit er niet slechter van.''

    President-commissaris Herman Hazewinkel van Smit was het niet eens met de kritiek. ,,Twee grootaandeelhouders steunden het voorlopige bod van Boskalis. Daar moesten wij het mee doen.'' Het bod werd van meet af aan gesteund door de aandeelhouders Delta Lloyd en Janivo, die samen een belang hebben van ongeveer 15 procent. Boskalis zelf heeft bijna een derde van de stukken in handen.

    Volgens een particuliere aandeelhouder kon Smit weinig anders dan het bod aanvaarden. ,,U heeft gedaan wat u kon, maar ik vind het wel een droef moment. Vreselijk jammer dat er na bijna honderd jaar een einde komt aan onze betrokkenheid als aandeelhouder van Smit'', aldus de particuliere aandeelhouder.

  18. forum rang 10 voda 17 maart 2010 16:28
    'Afspraken met Smit niet in beton gegoten'
    17 maart 2010, 13:24 | ANP
    PAPENDRECHT (AFN) - De afspraken die baggeraar Boskalis heeft gemaakt met overnameprooi Smit Internationale over het bijeenhouden van het bedrijf na de overname, zijn niet in beton gegoten. Dat zei topman Peter Berdowski van Boskalis woensdag tijdens een aandeelhoudersvergadering waarin aandeelhouders zich konden uitspreken over de overname.

    ,,Daar zijn de afspraken die we hebben gemaakt, te globaal voor'', aldus de bestuursvoorzitter. Boskalis maakte met Smit afspraken voor de komende drie jaar. Volgens Smit is er voldoende samenhang tussen de verschillende onderdelen van het bedrijf, de sleepdiensten, de berging, het transport en de terminalactiviteiten.

    De maritiem dienstverlener hield lang de boot af omdat het de opsplitsing van het bedrijf wilde voorkomen. Boskalis bood aanvankelijk alleen op de terminaltak van Smit omdat dat onderdeel goed zou passen bij Lamnalco dat Boskalis samen met Arabische investeerders bezit. Toen die overname niet lukte, bood Boskalis op heel Smit en besloot in de tussentijd de basis te verbreden. Boskalis wil zich niet langer alleen toeleggen op baggeren.

    Aandeelhouders akkoord

    De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) zette vraagtekens bij de afspraken die zijn gemaakt. ,,Bedrijfseconomische overwegingen zouden moeten overheersen wanneer er een goed bod komt voor een onderdeel van Smit.''

    Volgens president-commissaris Bert Heemskerk van Boskalis moeten alle commissarissen het eens zijn voor er een onderdeel van Smit afgestoten kan worden. Ook toetredend lid Herman Hazewinkel, nu nog president-commissaris van Smit, moet daarmee instemmen. Aandeelhouders gingen woensdag tijdens de vergadering akkoord met zijn benoeming na de overname.

    Waarde

    Aandeelhouders stemden woensdag ook in met de overname van Smit. Boskalis betaalt 60 euro per aandeel in contanten, ofwel 1,35 miljard euro in totaal inclusief schulden en het belang dat Boskalis al heeft. Boskalis heeft ongeveer 28 procent van de stukken in handen en heeft circa 15 procent toegezegd gekregen van twee aandeelhouders.

    Berdowski liet woensdag weten er vertrouwen in te hebben dat ten minste 75 procent van het aandelenkapitaal wordt aangemeld voor volgende week vrijdag. De baggeraar zal de overname alleen doorzetten als het kan beschikken over ten minste driekwart van de stukken. ,,We hebben veel contact gehad met aandeelhouders van Smit en op basis daarvan hebben wij er vertrouwen in'', aldus de topman.
45 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.330
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.357
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.053
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.271
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.255
AMG 965 125.706
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.268
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.905
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht