Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

KK – 02/06 Steekpartij in de bijenkorf.

715 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 36 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 2 juni 2010 22:28
    Wall Street maakt verliezen ruimschoots goed
    2 juni 2010, 22:21 | ANP
    NEW YORK (AFN) - Dankzij koopjesjagers en positieve macrocijfers werden de verliezen van dinsdag op de Amerikaanse aandelenbeurzen woensdag ruimschoots gecompenseerd. Na een positieve opening gingen de indices halverwege de handel stevig omhoog en ze hielden de flinke winsten vast tot het slot van de handel.

    De toonaangevende Dow-Jonesindex sloot de dag af op een stand van 10.249,54 punten, dat is een stijging van 2,3 procent ten opzichte van het slot van dinsdag. De breder samengestelde S&P 500-index won 2,6 procent tot een stand van 1098,38 punten. Technologiebeurs Nasdaq eindigde op een stand van 2281,07 punten. Dat is een stijging van 2,6 procent ten opzichte van het slot van dinsdag. Maandag waren de Amerikaanse beurzen gesloten in verband met Memorial Day.

    Woensdag kregen Amerikaanse beleggers positief nieuws over zowel de arbeids- als de huizenmarkt. Detacheringsbureau Challenger, Gray & Christmas meldde dat Amerikaanse werkgevers in de maand mei voor 38.810 mensen ontslag hebben aangevraagd. Dat zijn er vijfhonderd meer dan in april, maar veel minder dan in de voorgaande maanden.

    Ontslagaanvragen

    In april daalde het aantal ontslagaanvragen tot het laagste niveau van de afgelopen vier jaar. Volgens het bureau ligt het aantal aangekondigde ontslagen in de VS nu weer op het niveau van voor de recessie.

    De voorlopige verkopen van bestaande woningen stegen in april tot het hoogste niveau in zes maanden tijd. Tot eind april liep een regeling waarbij mensen belastingvoordeel kregen als zij voor het eerst een woning kochten.

    De euro noteerde aan het eind van de handel in New York 1,2240 dollar; aan het eind van de handel in Europa was dat 1,2205 dollar.

  2. [verwijderd] 2 juni 2010 22:29
    quote:

    pro-visio schreef:

    [quote=ShortIsGoodMan]
    ik zie een dubbele top en een SHS
    [/quote]
    Nog niet...WACHTEN op symmetrie + meerdere indices!!!
    Bij SHS'sen maken trendindicatoren mee een lagere top met iets later een duidelijk verkoopsignaal en anders onstaan er + divergenties in de indicatoren waardoor het omkeerpatroon niet waarschijnlijk wordt. Aftoetsen met neg crossing -50 RSI + neg crossings breed van MA's.
    Als het nodig is, is er tijd om langzaam snel te zijn. Vaak prachtige trades jij, en jij durft met het gat bloot zeggen wat je doet! Dat bewoner ik bijzonder aan jou en maakt je kwetsbaar voor trollen maar je bent soms te hevig:)))
    Minder trades verder weg van extreme situaties en en noch vis noch vleeszones is vaak beter want nu moet je stukken winst afgeven van je goede shorts tijdens de correctie.

    Dank u, hier kan ik mij goed in vinden. Op de beginpagina's van deze DD heb ik een aantal charts gepost met trendlijnen, die zijn op de CAC en NKFUT nu kapot. Deze zijn opwaarts uitgebroken. Het gekke is dat U.S. indices dit nog niet hebben en achterlopen (of de rest loopt vooruit?), tsja who is leading he. Dat zijn toch altijd die Amerikanen?

    Ik stop denk ik even met de indices en ga verder met mijn specialisme forex.
  3. [verwijderd] 2 juni 2010 22:30
    quote:

    Carp schreef:

    [quote=isaandie]
    [quote=Carp]
    Látið ekki fíl í rassinn á sauma þína
    [/quote]Lijkt me duidelijk toch
    [/quote]
    Kon het niet laten gezien zijn vorige alias :-)

    translate.google.nl/?hl=&ie=UTF-8&tex...
    Je dacht toch niet echt dat ik het zelf kon vertalen uit het Ijslands, ook mijn hulpmiddel.
  4. [verwijderd] 2 juni 2010 22:33
    Volumeless Distribution Day; Market Efficiency Defined: Anadarko CDS 100 Wider As Stock Closes 5% Higher

    op zerohedge, link is te lang om hier te posten

    This is how the market responds to a day fully replete with good news, and even more volume participation: three days worth of trading undone in one hour. The 20-day daily average cumulative volume in ES is 3.15 million. We closed 2.17 million, or 31% lower. Lesson for the day: when the machines are in "distribution" mode, you get out of the way. Especially with Obama about to announce 1 million newly employed people despite 450k+ consistent initial weekly claims. After all what good is the upcoming 0.5 million Birth-Death adjustment for if you can't use it to top off the 0.5 million new census hiring. And another indication of market efficiency: APC stock up 5%, even as its CDS closed +116 wider. Add imminent threat of bankruptcy to the list of upside stock drivers.
  5. forum rang 10 voda 2 juni 2010 22:36
    Bron 2:

    VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Wall Street is woensdag hoger gesloten, met name vanwege een herstel van de energiefondsen na de recente dalingen als gevolg van de olieramp in de Golf van Mexico.

    De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 2,25% hoger op 10.249,54 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 2,58% tot 1.098,38 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 2,64% won tot 2.281,07 punten.

    Volgens beleggers werd de energiesector geholpen door sterke economische cijfers, koopjesjagers en het afdekken van posities. BP kreeg woensdag te horen dat het Amerikaanse ministerie van Justitie een strafrechtelijk onderzoek begint naar de olieramp in de Golf van Mexico. Andere energieproducenten herstelden van de scherpe verliezen een dag eerder. Halliburton won 12%, Smith International steeg 9,4% en Schlumberger eindigde 8,8% hoger. In de Dow-Jones index stegen Exxon en Chevron met respectievelijk 2,6% en 2,5%.

    Computerfabrikant Hewlett-Packard sloot 3,7% hoger omdat het bedrijf goedkeuring van de mededingingsautoriteiten ontving om Palm over te nemen. Palm sloot 0,9% in de plus.

    Beleggers zijn blij met de opgaande koersen, maar velen van hen kijken vooral uit naar het belangrijke banenrapport van komende vrijdag.

    "Als die cijfers bekend worden gemaakt, kunnen we zien of deze rally van blijvende aard is", zegt onderzoeker Darren Chervitz van Jacob Asset Management. "De stijging van vandaag kan ook een pauze zijn in een reeks van slecht nieuws zoals de olieramp, de schuldenproblemen in Europa en de Isrealische militaire actie. Het was bijna onoverkomelijk dat de beurzen een keer zou stijgen, zodra daar de kans voor was."

    Het positieve sentiment werd woensdag ook geholpen door beter dan verwachte cijfers over de huizenverkopen in mei. Uit cijfers van de National Association of Realtors (NAR) bleek dat de aanstaande huizenverkopen in april op maandbasis met 6,0% zijn gestegen. Vooraf door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde economen hadden verwacht dat de huizenverkopen met 5,0% zouden stijgen ten opzichte van maart, toen de stijging 5,3% bedroeg.

    Ook maakten autofabrikanten bekend dat ze in mei flink meer auto's hebben verkocht dan een jaar eerder. Zo zag General Motors de autoverkopen met 16,6% stijgen, Ford verkocht 21,9% meer auto's en Chrysler meldde een toename van 33%.

    De dollar won licht ten opzichte van de belangrijkste concurrenten, maar andere als veilig beschouwde beleggingen zoals de treasurys en goud sloten lager.



    Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst +31 20 57 15 201; levien.defeijter@dowjones.com

  6. Jeroenio 2 juni 2010 22:37
    Zelf heb ik niet al teveel op het dagdraadje te zoeken omdat mijn leidinggevende niet al te blij zou zijn als ik onder werktijd zou traden. Maar ik heb ff het dagdraadje doorgelezen. En ik heb voor Topper in ieder geval een stuk meer respect dan voor Kwok. Topper post in ieder geval altijd netjes zijn posities, en heeft ook extreem goede dagen gehad. Topper heeft vandaag niet op tijd winstgenomen en daarna niet door gehad dat de AEX begonnen is aan een shortsqueeze. Maar Kwok kan alleen maar andere afzeiken terwijl onduidelijk is wat hij zelf voor een posities heeft, als hij die al heeft. Mvgr Jeroen

    Momenteel posities in aandelen KPN, ING, Ahold en Turbo´s Arcellor en daarnaast een aantal beleggingsfondsen en Trackers.
  7. [verwijderd] 2 juni 2010 22:45
    quote:

    isaandie schreef:

    [quote=Carp]
    Kon het niet laten gezien zijn vorige alias :-)
    [/quote]Je dacht toch niet echt dat ik het zelf kon vertalen uit het Ijslands, ook mijn hulpmiddel.
    Bij jou in de buurt zijn er nog wel een paar te vinden. Met zijn allen lappen voor een enkele reis? :-)
  8. [verwijderd] 2 juni 2010 22:45
    quote:

    Paulus29 schreef:

    Ik kijk al reikhalzend uit naar de analyse van Rob Koenders morgen..:-))

    Upgrading van een veldbedje naar een parkbankje voor onze Rob
  9. [verwijderd] 2 juni 2010 22:47
    quote:

    Carp schreef:

    [quote=isaandie]
    [quote=Carp]
    Kon het niet laten gezien zijn vorige alias :-)
    [/quote]Je dacht toch niet echt dat ik het zelf kon vertalen uit het Ijslands, ook mijn hulpmiddel.
    [/quote]

    Bij jou in de buurt zijn er nog wel een paar te vinden. Met zijn allen lappen voor een enkele reis? :-)
    Welke buurt is dat dan?
  10. [verwijderd] 2 juni 2010 22:49
    Nico Bakker van BTAC Visuele analyse.
    Koersvorming boven 324 betekent een nieuwe korte termijn impuls, waardoor de AEX naar 340 kan opstomen.

    Koenders:
    Het opwaartse momentum zal weer worden hervonden, de aanval en test met een uitbraak op de 324 wordt kortstondig uitgesteld. Het positieve sentiment zal terugkeren, we behoeven op korte termijn een sterk positieve impuls die het fragiele sentiment zal breken.
  11. [verwijderd] 2 juni 2010 22:50
    quote:

    isaandie schreef:

    Welke buurt is dat dan?
    Ik dacht dat je alias gebaseerd was op dat land waar nogal wat problemen waren de laatste tijd?
  12. [verwijderd] 2 juni 2010 22:52
    quote:

    ShortIsGoodMan schreef:

    En toch maak ik meer dan 500% per maand, gek he! En soms 300-400% per dag. Je kan niet altijd gelijk hebben. Jaloers en zielig figuur.
    Gewoon negeren. Da's het beste. Is billemans/kwok zo weer weg. Zoals deo zegt. Don't feed the troll.
  13. [verwijderd] 2 juni 2010 22:52
    quote:

    Carp schreef:

    [quote=isaandie]
    Welke buurt is dat dan?
    [/quote]

    Ik dacht dat je alias gebaseerd was op dat land waar nogal wat problemen waren de laatste tijd?
    Idd maar daar zie ik weinig van zulke Olifanten Lol
  14. [verwijderd] 2 juni 2010 22:53
    quote:

    ShortIsGoodMan schreef:

    En toch maak ik meer dan 500% per maand, gek he! En soms 300-400% per dag. Je kan niet altijd gelijk hebben. Jaloers en zielig figuur.
    Kijk daar hou ik nu van, sterke verhalen ;-)
  15. [verwijderd] 2 juni 2010 22:55
    quote:

    Eurowin schreef:

    Nico Bakker van BTAC Visuele analyse.
    Koersvorming boven 324 betekent een nieuwe korte termijn impuls, waardoor de AEX naar 340 kan opstomen.

    Koenders:
    Het opwaartse momentum zal weer worden hervonden, de aanval en test met een uitbraak op de 324 wordt kortstondig uitgesteld. Het positieve sentiment zal terugkeren, we behoeven op korte termijn een sterk positieve impuls die het fragiele sentiment zal breken.
    Positiviteit alom.

    Maar dat is natuurlijk makkelijk met andermans geld.

    Belangrijkste voor hen is dat er nog meer brave beleggertjes aan hun melkmachine kunnen worden aangesloten.
715 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 36 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.324
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.355
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.770
Alfen 12 16.269
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.253
AMG 965 125.694
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.900
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht