Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Innoconcepts Terug naar discussie overzicht

Handel in Proventec opgeschort

91 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 juli 2010 10:22
    Een persbericht om de aandeelhouders op de hoogte te stellen zou wel op zijn plaats zijn. Of valt er te concluderen dat geen nieuws goed nieuws is?
  2. [verwijderd] 1 juli 2010 14:02
    Wat zou de reden dan zijn dan ze nog geen persbericht hebben uitgegeven. Die 6 ton zou al betaald moeten zijn voor eind juni, we zitten nu in juli?
  3. Hugo44 1 juli 2010 15:41
    Ik verwacht nabeurs een bericht. Daar staat vermoedelijk in dat ofwel Innoconcepts zelf, of Niraj Mehra persoonlijk een lening aan Proventec heeft gedaan, waarmee de rente op de uitstaande lening kan worden betaald. Daarna zien we wel weer...

    Proventec verkoopt spullen, en heeft weer belangen in andere bedrijven, er moet dus geld binnenkomen uit orders. Proventec heeft (net als Innoconcepts) in het verleden wat al te enthousiast en oneconomisch gehandeld, daar moet wel uit te komen zijn. Kwestie van reorganiseren, onderdelen verkopen of schrappen, tot ze weer winst gaat maken.
  4. [verwijderd] 1 juli 2010 15:59
    Het is natuurlijk wel te gek, dat ze er zomaar mee wegkomen om nog eens geen persbericht uit te geven over de betaling die eind juni betaald moest worden. Maar blijkbaar hebben ze helemaal geen zin in gezeur, zelfs op de brief van de VEB die van het weekend naar innoconcepts is gegaan, is helemaal geen antwoord gegeven.

    Het is niet te geloven dat ze in December nog van de ondergang gered zijn door de aandeelhouders en dat ze nu niet het fatsoen hebben om deze op de hoogte te brengen van de gang van zaken.

    Ik sta er niet van te kijken als we voorlopig helemaal niets meer horen en ze de koers laten zakken. Ik woon niet ver van Eindhoven en zal eens gaan kijken als er nog wel bedrijvigheid is.
  5. Hugo44 1 juli 2010 16:45
    Goed idee, ik denk dat er bij HTP Tooling in Eindhoven gewoon gewerkt wordt. Net als bij Formy Tachov in Tsjechië, en bij de andere bedrijven waarin Inno deelneemt. Zelfs bij de bedrijven van Proventec verwacht ik dat je er weinig van merkt. In Nederland zijn dat Magma Firestop en Osprey Deepcleaning in Ridderkerk, en Innoshield in Capelle a/d IJssel (waar Inno vroeger zat).

    Natuurlijk zullen de directeuren wel druk overleg hebben over hoe het probleem is op te lossen. Ik denk dat Mehra persoonlijk die 6 ton rente wel kan lenen aan Proventec, maar er zal natuurlijk verder ook wat moeten gebeuren, zowel bij Proventec als bij Innoconcepts. Bij Inno zie ik een verkoop van Formy Tachov, of verkoop van de deelname in de Hoogerman Groep als een snelle manier om aan geld te komen. Nog een emissie lijkt me op korte termijn niet haalbaar, tenzij de klanten in de rij staan voor de nieuwe multi-cavity mould.
  6. Hugo44 2 juli 2010 09:26
    Bedoel je op dit forum?

    De grote aandeelhouders kun je via de site van de AFM zien.

    bit.ly/bt7qNC

    Van degenen die onder de 5% zitten weet je natuurlijk niet of ze die aandelen nog steeds hebben.
  7. [verwijderd] 2 juli 2010 09:54
    InnoConcepts afgewaardeerd naar 'reduce'
    2 jul 2010, 09:49 uur

    AMSTERDAM (AFN) - Uitvindersbedrijf InnoConcepts is door SNS Securities afgewaardeerd van 'hold' naar 'reduce'. De analisten van SNS vinden het risicoprofiel van InnoConcepts erg hoog na het recente faillissement van partner Cheng Meng in China en de surséance van partner Proventec in de Verenigde Staten.

    SNS heeft vertrouwen in de koers die de nieuwe CEO Niraj Mehra voor de onderneming heeft uitgestippeld. Maar door de afschrijvingen op de beide partners moet InnoConcepts snel nieuwe grote opdrachten binnenhalen om de geldstroom op peil te houden. SNS acht de kans aanwezig dat de onderneming daar niet in slaagt en de inkomsten verdampen.

    Het koersdoel voor InnoConcepts is door SNS verlaagd van 1,50 naar 0,15 euro. Vrijdag rond 9:30 uur noteerde het aandeel een koers van 0,17 euro op de Amsterdamse beurs.
  8. [verwijderd] 2 juli 2010 10:43
    quote:

    Overname schreef:

    wie heeft er aandelen inno
    Ik heb (weer) aandelen Inno. Je moet in het leven een gokje durven wagen :-) Risico's liggen aan de onderkant. Maar mocht Mehra het voor elkaar krijgen dit te overleven (en hij zal zeker zijn best doen gezien zijn grote belang), dan kan het vanaf deze koers ook heel wat procentjes omhoog. Maar is wel een behoorlijke gok, wat je vooral niet met geleend geld moet doen.

    En wat betreft dat advies van Den Drijver, die zit er al jaren naast, dus wellicht dat hij dit keer te laag zit ;-)
  9. [verwijderd] 2 juli 2010 10:50
    Welcome to the Club...!

    Zit er ook alweer eventjes in, zeker niet tegen de scherpe prijs zoals jij ze nu hebt. Ik had wel verwacht dat er een persbericht was gekomen, wat ons te wachten staat. Zolang er geen nieuws is, lijkt de koers te dalen.

  10. [verwijderd] 2 juli 2010 11:16
    Ben dus niet de enige :-) Zit er ook al wat langer in, voor iets boven de 0,19. Had eigenlijk ook wel al een bericht verwacht, maar helaas.
  11. El Blanco 2 juli 2010 11:35
    SNS bericht:

    "Maar door de afschrijvingen op de beide partners moet InnoConcepts snel nieuwe grote opdrachten binnenhalen om de geldstroom op peil te houden."

    Aangezien afschrijvingen en impairments non-cash items zijn, snap ik deze zin niet. Maar wellicht bedoelt hij de leningen die door Inno aan beide bedrijven zijn verstrekt...
  12. [verwijderd] 2 juli 2010 11:36
    We zullen echt niet de enigste 2 zijn ;-)

    Ik zit erin omdat ik veel vertrouwen heb in de nieuwe CEO Niraj Mehra. Sinds hij bij innoconcepts is, zijn er veel lijken uit de kast gekomen en het lijkt erop als hij de zaken niet wil verbloemen zoals het vorige bestuur deed. Niraj Mehra heeft een half jaar geleden een paar miljoen erin gestopt en ik ben er van overtuigd dat de problemen china en engeland toen ook allang bekend waren. De belangen zijn voor hem ook erg groot dus ik verwacht een positief resultaat en dat zal dan ook wel in de koers tot uiting komen. De analisten zijn alweer gaan schreeuwen, dus er zal op korte termijn wel iets aankomen. Al vind ik de reactie van innoconcepts wel erg lang duren, dat geeft geen vertrouwen en dat is erg jammer. De 0,17 zal wel moeten houden anders gaan we weer een paar centen naar beneden....???
  13. Hugo44 2 juli 2010 11:49
    Ted, mee eens, Mehra snapt heus wel dat hij met informatie moet komen, ik denk dat hij wacht tot hij positief nieuws heeft.

    Ben je al bij HTP Tooling gaan kijken?
  14. [verwijderd] 2 juli 2010 12:00
    Jazeker, ben er gisteren eens langsgereden. Was niet veel te zien, maar het gaf me wel een goed gevoel. Mooi pand om te zien en het bedrijf stond nog gewoon vol....hahaha, dus de tent is nog niet leeggehaald.

    Wanneer verwachten jullie een PB?
  15. [verwijderd] 3 juli 2010 07:51
    Gelukkig is de koers sterk teruggekomen nadat we die 0,16 eurocent aantikte. Dit werd veroorzaakt door kleine beleggers die erg onrustig werden van de daling en de stukken eruit gooide. In de bijlage zit een grafiek die op www.kantelpunten.com staat. Zij voorspelde dat er een verkoopsignaal zou zijn als de koers 0,16 aantikte. Zo te zien willen ze de koers toch zomaar niet door het putje laten gaan en werd de koers op het einde weer op 18,7 gezet. Ik heb het gevoel dat we volgende week zonder nieuws weer boven de 0,20 gaan komen. Met goed nieuws zie ik een correctie naar 0,35 eurocent zo weer op de borden staan.

    Succes allen
  16. [verwijderd] 4 juli 2010 16:46
    Technische analyse is een soort van astrologie. Zeker bij de lage volumes van Innoconcepts slaat dat nergens op. En adviezen en analyses van banken zijn vooral bedoeld om zichzelf in de kijkert te spelen. Zeker de SNS. De waarderingen van deze bank neemt niemand meer serieus. SNS zou er beter aan doen zich eens bezig te houden met haar eigen beurswaarde, want die kan best beter.

    Verkopen aan 16 cent of minder betekend voor de meeste beleggers in Innoconcepts een enorm verlies. Het uitblijven van verdere koersval en de lage volumes zeggen vooral dat beleggers op hun stukjes blijven zitten in de verwachting dat het alleen maar beter kan worden. Net als ik trouwens. Er kan ten slotte nog maar hooguit 0,187 cent af. :)

  17. pardon 7 juli 2010 15:11
    Wanneer word de handel weer hervat in proventec,er staat nog geen enkel bericht bij proventec.
  18. pardon 9 juli 2010 15:48


    Press Release
    8 July 2010




    Proventec Plc



    ("Proventec" or the "Company")



    Agreement in Principle reached and Further Update re Suspension



    Further to the announcements on 21 and 25 June, the Board of Proventec is pleased to announce that following the agreement between InnoConcepts N.V. ("InnoConcepts") Proventec's major shareholder with 36.2% of the share capital, and the representatives of 75% of the £15 million 8.5% fixed rate convertible guaranteed unsecured loan notes 2012, Proventec has now reached agreement in principle for a comprehensive restructuring with the representatives of the loan notes which includes:

    ·
    a cash injection of £2.5 million;

    ·
    a reduced value and coupon loan note; and

    ·
    a significant conversion of debt and loan notes into equity.




    It is likely that the restructuring will require the approval of shareholders and it is the intention of the Board that, if so required, an appropriate circular to shareholders calling a general meeting of the Company, and setting out any necessary resolutions for shareholder approval together with a more detailed explanation of the background to the proposals and the terms agreed, will be sent out as soon as possible.



    Until such time as the circular with regard to the above agreement can be published, the Company will remain suspended pending clarification of its financial position which is expected shortly. A further announcement will be made in due course.
91 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.456
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.949
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.479
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.092
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.542
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.368
AMG 965 125.867
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.162
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 316
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.667
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.704
ASML 1.762 77.058
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.673
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht