Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Politiek Terug naar discussie overzicht

Het CDA was juist zo goed op weg...

212 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 15 augustus 2010 16:41
    Balkenende niet in voor kabinetspost
    14 augustus 2010, 9:00 uur | FD.nl
    7Demissionair premier Jan Peter Balkenende keert niet terug in een volgend kabinet. Hij wil geen minister van Buitenlandse Zaken worden.

    De VVD heeft hem voorzichtig gepolst voor deze post, in de wetenschap dat er voor de oud-premier een nieuwe baan moet worden gezocht.

    Balkenende ziet volgens Haagse bronnen liever vandaag dan morgen een nieuw kabinet aantreden. Afgetreden als partijleider van het CDA na de verkiezingsnederlaag op 9 juni, is Balkenende volgens Haagse waarnemers opvallend snel onthecht geraakt.

    etc.

    www.fd.nl/artikel/19838118/balkenende...

    Godzijdank blijft hij weg!!!!
  2. [verwijderd] 15 augustus 2010 17:13
    Wat is er mis met die man? In ieder de enige van de bewindslieden die geen cent gedeclareerd heeft.
    Maakt verder ook een integere indruk.
  3. forum rang 10 voda 15 augustus 2010 17:18
    quote:

    kees100 schreef:

    Wat is er mis met die man? In ieder de enige van de bewindslieden die geen cent gedeclareerd heeft.
    Maakt verder ook een integere indruk.
    Wat er mis mee is? Van alles!!
    Ga er verder maar niet op in.
  4. [verwijderd] 16 augustus 2010 15:05
    Ruim veertig jaar heeft de massa-immigratie geduurd en wie zich ertegen verzette werd bruine wortels verweten, justitieel vervolgd, in de fik gestoken of neergeschoten.

    Fanatiek de massa-immigratie bejubelen daarentegen leverde roem en een goed gehonoreerde toekomst op. Met de mogelijke komst van het inmiddels door linkse en fossiele centrumpolitici verguisde minderheidskabinet van VVD en CDA, zouden na ruim veertig jaar eindelijk eens wat zandzakken tegen deze tsunami opgeworpen worden.

    Het is in Nederland makkelijker het wassende zeewater te stuiten dan de massa-immigratie te belemmeren. Ook als een meerderheid van de bevolking de massa-immigratie meer dan beu is, dan nog wordt die door de strot van het volk geperst.

    Democratie is kennelijk alleen in het gedrang als de PVV gedoogsteun aan een minderheidskabinet dreigt te geven, maar niet als tegen de zin van de meerderheid van de bevolking de massa-immigratie als totalitair dictaat opgelegd wordt. Met andere woorden, het moet met alle geweld en tot in eeuwigheid doorgaan.

    Naast de linkse partijbonzen en opiniemakers klauteren de politieke dinosaurussen van het CDA en de VVD uit hun fossiele status naar de levende wereld om het electoraat van de PVV van de kaart te wegen. Zelf allang niet meer voor een kiezersmandaat in aanmerking komend, proberen ze alsnog hun partij te dicteren. Onder het motto het land moet en zal vervreemden van zijn origine wordt er geweeklaagd over de gedoogsteun door de PVV.

    De kreten over de bedreiging die de democratie zou lopen indien de PVV meeregeert, hetzij direct dan wel indirect in de vorm van gedoogsteun aan een minderheidskabinet, worden louter geslaakt om een groot deel van het electoraat buiten spel te zetten en de massa-immigratie “wegens succes” te prolongeren.

    Men moet zich maar eens afvragen welk mysterieus mechanisme ten grondslag ligt aan de dictatoriale dwang de massa-immigratie voor altijd als onbetwistbaar te verklaren. Als zich zo veel krachten verzamelen die zich inspannen de massa-immigratie tot in eeuwigheid te laten voortduren, zijn er kennelijk dwingende redenen de stabiliteit van het land daarvoor op te offeren. Het heeft daarmee de proportie van een fundamentalistische religie aangenomen en er een regelrechte sharia voor opgeworpen om “heidenen” die deze religie niet aanhangen mores te leren.

    Dat de mens die het minder goed heeft zich graag elders wil vestigen om het daar beter te krijgen mag dan zo zijn. Maar gekozen en benoemde politici zitten er niet om de belangen van de bevolkingen van elders te behartigen, maar het landsbelang en het eigen volk te dienen.

    En wanneer blijkt dat de massa-immigratie het landsbelang niet ten goede komt, de meerderheid van de bevolking er niet bij staat te dansen van plezier, en het land uit z’n voegen barst, moet men zich afvragen waar die politici of de fossiele resten ervan de schofterigheid vandaan halen zowel het landsbelang als de wens van de meerderheid van de bevolking naast zich neer te leggen.

    Bij de minste matiging van de massa-immigratie staan ze stampvoetend het volk hun wil op te leggen. En zelfs hoogbejaard en voor de hemelpoort leggen ze de generaties die nog een lang leven in het vooruitzicht hebben nog steeds hun wil op alsof het woord democratie nog bedacht moet worden

    En omdat de grote boze wereld ondanks de armoede zich in rap tempo blijft voorplanten, zou men zich kunnen afvragen of deze stampvoetende politici ooit van het woord “genoeg” gehoord hebben.

    Waar ergens begint deze liefdadigheid plaats te maken voor het idee dat het eindelijk welletjes is? Bij welk percentage autochtonen/moslims gaat de inspanning voor een ander volk eerst over in gezond verstand en de ratio die nodig is om in te zien dat je niet eeuwig door kunt gaan met de verwelkoming en verzorging van de ongelukkigen der aarde?

    Desondanks staan deze politieke geestelijken op de zolder van ons koninkrijk met hun wandelstok te bonken omdat de VVD en het CDA zich misschien door Wilders laten gedogen.

    Alsof deze politicus de pest over het land brengt in plaats van te doen wat al jaren verlangd werd maar nooit gezegd mocht worden omdat er een schunnige doctrine in het leven geroepen werd die sleutelen aan de massa-immigratie tot taboe wist te verklaren.

    Filantroop

  5. forum rang 6 Fred 62 16 augustus 2010 18:15
    quote:

    Do DD schreef:

    Bah, alles opgepompt en gebotoxed. Jech!

    E.
    toch en mietje ?

    fred
  6. forum rang 6 Fred 62 16 augustus 2010 19:08
    quote:

    Do DD schreef:

    Neuh, ik houd niet van plastic, doe mij maar een echte vrouw, maar aangezien jij blijkbaar neppers geen probleem vindt heb ik even voor je gegooglet:

    www.viboshop.nl/toys%20voor%20hem/sex...

    veel plezier fred, E.
    www.youtube.com/watch?v=-pU6a8ITo8I

    kijk eens een echte vrouw geen botox en geen siliconen.
    wel een snor.
  7. forum rang 10 voda 16 augustus 2010 21:53
    ^______^:-)

    Doesburgse dominee: preek allemaal tegen PVV

    DOESBURG - Predikanten moeten vanaf de kansel veel steviger stelling nemen tegen het 'gedoogakkoord' van VVD, CDA en PVV. Dat zegt Harry Pals, predikant van de Protestantse Kerk in Nederland in Doesburg.

    Dit schrijft De Gelderlander vandaag. De Doesburgse dominee roept collega's op om in de preek een toekomstig CDA-VVD-kabinet met gedoogsteun van de PVV te veroordelen.

    De boze dominee: "CDA en VVD accepteren steun van een partij die de islam als religie ontkent. Daarmee leggen ze hun politieke opdracht neer om de grondwet te respecteren. Ze maken de ideeën van de PVV salonfähig."(EBO)
    16/08/10 17u02

    www.ad.nl/ad/nl/2504/Verkiezingen/art...
  8. forum rang 6 Fred 62 16 augustus 2010 21:58
    quote:

    voda schreef:

    [quote=fred48]
    ik ben gek op blond
    [/quote]
    Me too!
    voda jij hebt smaak .
  9. forum rang 10 voda 17 augustus 2010 19:11
    Al 1000 CDA-leden tegen samenwerking met PVV
    17 augustus 2010, 19:00 | ANP
    DEN HAAG (ANP) - Precies duizend CDA-leden hebben zich tot nu toe openlijk gekeerd tegen regeringssamenwerking met de PVV van Geert Wilders. Ze hebben een manifest ondertekend dat sinds vorige week donderdag op internet staat en die dag ook in dagblad Trouw werd gepubliceerd.

    Initiatiefnemer Wouter Beekers noemde het aantal reacties dinsdag overweldigend. Volgens hem gaat daar een ,,zeer duidelijk signaal'' van uit naar het partijbestuur en de fractie van het CDA. Beekers en enkele anderen zullen woensdag het manifest met de handtekeningen van de duizend CDA-leden overhandigen aan waarnemend partijvoorzitter Henk Bleker.
  10. forum rang 10 voda 17 augustus 2010 19:12
    quote:

    fred48 schreef:

    [quote=voda]
    [quote=fred48]
    ik ben gek op blond
    [/quote]
    Me too!
    [/quote]
    voda jij hebt smaak .
    Eventueel de F11 toets gebruiken natuurlijk.
    Bijlage komt dan pas tot zijn/haar recht!
  11. forum rang 10 voda 18 augustus 2010 16:27
    CDA-petities voor en tegen samenwerking met PVV
    18 augustus 2010, 16:10 | BNR.nl
    De ondertekenaars van de petitie waarin steun wordt uitgesproken voor de fractie en onderhandelaar Maxime Verhagen, willen het resultaat van de onderhandelingen afwachten, voordat zij tot een oordeel komen.

    Namens de tegenstanders van samenwerking met de PVV zei Andre Kolodziejak erop te vertrouwen dat zowel Bleker (foto) als Verhagen weten wat duizend handtekeningen van CDA-leden betekenen. 'Die kunnen op het congres de knop indrukken. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald', aldus Kolodziejak.

    Stemmen

    Het partijbestuur van het CDA organiseert voor het eerst een congres waarop de leden zich kunnen uitspreken over een coalitieakkoord. Kolodzeijak stelde dat zo niet alle dan toch een groot deel van de verklaarde tegenstanders van samenwerking met de partij van Geert Wilders zeer gemotiveerd zijn en zich zullen aanmelden voor het partijcongres. Het congres biedt doorgaans plaats aan zo'n vijftienhonderd leden. Daarvoor geldt dat iedereen één stem heeft. Daarnaast kunnen de provinciale afdelingen samen tweehonderd stemmen uitbrengen.

    Onder de vlag 'Wij staan voor onze grondrechten' sluiten de tegenstanders van onderhandelingen met de PVV elke regeringssamenwerking met deze partij uit, ook de gedoogvariant. Fundamentele democratische vrijheden en grondrechten die de PVV terb discussie stelt, zijn volgens hen meer waard dan het realiseren van een deel van het verkiezingsprogramma van het CDA.

    Voorstanders

    John Kuijt, die het initiatief nam om steun uit te spreken voor Verhagen en de fractie, zei bij de overhandiging van zijn petitie dat het goed is dat niet alleen het geluid van de tegenstanders wordt gehoord. Kuijt verzamelde via internet zo'n tweeduizend handtekeningen van CDA-leden.

    Bleker noemde beide petities een blijk van betrokkenheid bij het CDA. Hij prees de tegenstanders van samenwerking dat zij het gesprek willen aangaan. 'Als de interne betrokkenheid bij de partij zo blijft, dan komen we er goed uit', aldus Bleker.

    De partijvoorzitter zei tegen de tegenstanders dat hij vergelijkbare zorgen tegenkomt in de gesprekken die hij op dit moment voert met groepen kaderleden. Volgens Bleker zal het CDA nooit aan een regering deelnemen waarin de vrijheid van godsdienst en van onderwijs niet zijn gewaarborgd.

    De vrees bij allochtone CDA'ers dat zij minder welkom zijn in Nederland, noemde hij 'aangrijpend'. 'Het CDA staat voor een gelijkwaardige plek onder de zon voor mensen die hier zijn', aldus Bleker. 'Als een regering dat niet garandeert, dan hoort het CDA daar niet in thuis.'
  12. [verwijderd] 20 augustus 2010 08:53
    Trouw
    CDA-fractie telt een dissident
    Het is geen uitgemaakte zaak dat de voltallige CDA-fractie zal instemmen met een regeerakkoord met de VVD dat wordt gedoogd door de PVV. Ten minste één CDA-Kamerlid heeft om principiële redenen een voorbehoud gemaakt tegen een coalitie die mede steunt op de PVV. Andere CDA-Kamerleden twijfelen.

    Het einde van het CDA komt steeds meer in zicht.
    En ze hadden de mond zo vol van onbetrouwbaar, dat lijkt me nu juist het CDA te zijn.
    PVVers hebben geen enkele moeite om weer naar de stembus te gaan, gezien peilingen zullen ze er nog sterker uitkomen.
    En natuurlijk zeggen de tegenstanders het zijn maar peilingen, och dat waren ze bij de vorige verkiezingen ook. Weet u nog 17 in de peiling het werden er 24. Wordt dit weer herhaald 31 in de peiling, dan worden het er 38 bij de volgende verkiezingen.
    Hoe dom kunnen politici zijn om de PVV maar proberen buiten te sluiten.
    Ik hoorde een CDAer zeggen laten we stoppen met de PVV beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
    Niet begrijpend dat op deze wijze het einde van het CDA is ingeluid. Als klap op de vuurpijl mag het CDA de nogal ruime fractie vergaderruimte afstaan aan jawel PVV.
    Het kan verkeren zei Bredero.

  13. [verwijderd] 20 augustus 2010 09:17
    quote:

    succes46 schreef:

    En natuurlijk zeggen de tegenstanders het zijn maar peilingen

    De grootste klager over de peilingen (en met name MdH) ben je toch echt zelf geweest.

    Ik weet nog dat de PVV in de peilingen 33 deed, werden er uiteindelijk maar 24.

    En dan nog is het slechts stuivertje wisselen tussen de PVV,CDA en VVD.

    Wilders zou deze verkiezingen trouwens 50 zetels halen het werden er nog niet eens de helft dus succes46 sorry hoor maar jouw uitspraken mbt zetels zijn nog onbetrouwbaarder dan de peilingen.
212 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.287
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.508
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.964
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.531
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.123
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.985
Air France - KLM 1.024 34.360
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.586
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.398
AMG 965 126.041
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.171
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.624
Arcelor Mittal 2.024 318.694
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.118
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.721
ASML 1.762 77.125
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.687
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht