Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,899
  • Verschill

    +0,000 +0,06%
  • Volume

    4.659.264 Gem. (3M) 6,6M
  • Bied

    0,898  
  • Laat

    0,900  
+ Toevoegen aan watchlist

grotere belanghebbende

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 april 2003 14:49
    Uit betrouwbare bron weet ik dat het grootste deel van de eerdere verkoop op 0,79 (gisteren) geen werk is van daytraders en dat de koers door grotere belanghebbende gesteund wordt en naar een niveau wordt getild welke aantrekkelijk is voor het uitkomen van belangrijk nieuws.

    Thats all, en meer kan ik niet zeggen.

    Groet Snorkle
  2. [verwijderd] 23 april 2003 21:11
    "Uit betrouwbare bron weet ik dat het grootste deel van de eerdere verkoop op 0,79 (gisteren) geen werk is van daytraders en dat de koers door grotere belanghebbende gesteund wordt en naar een niveau wordt getild welke aantrekkelijk is voor het uitkomen van belangrijk nieuws."

    ????????????

    ff denken. Grotere belanghebbende .... hmmm .... belangrijk nieuws .. hmmm ... dan ga je de koers toch niet omhoog tillen? Dan koop je voorzichtig in.
  3. [verwijderd] 23 april 2003 21:50
    Zoals freitas al zei, een goed verstaander ....

    Misschien spelen er toch andere belangen mee die jij niet kent of verkeerd inschat, of sterker nog .. allebei.

    Ik ben niet de persoon om te hypen of te pompen, en heb meerdere malen duidelijk bewezen beter op de hoogte te zijn van bepaalde ontwikkelingen dan de meeste hier op dit forum. In plaats van je daar tegen verzetten kan je het ook accepteren en er van profiteren.

    Groet Snorkle

    ps: als je wil kan ik wel eens een overzicht plaatsen van alle zaken die ik ver voor het forum uit wist en ik deze kennis met jullie hebt gedeeld (grappig feit is dat een heleboel pas maanden later hier wordt opgepakt zoals wie Leo was, de deal met infigen en Dyax en haar huidige status, ik denk dat je reactie dan iets anders zou zijn, ik denk dat ik wel iets meer respect verdien dan je tactloze opmerking.

  4. [verwijderd] 24 april 2003 07:51
    "Ik ben niet de persoon om te hypen of te pompen"

    Maar met dit soort postings lijkt het daar wel op.

    ", en heb meerdere malen duidelijk bewezen beter op de hoogte te zijn van bepaalde ontwikkelingen dan de meeste hier op dit forum."

    Ben ik helemaal mee eens. Als er iemand wat kan vertellen over Pharming dan ben jij het wel. Dat heb je al vaak bewezen.

    "In plaats van je daar tegen verzetten kan je het ook accepteren en er van profiteren."

    Ik verzet me er niet tegen. Heb zelf ook Pharming. Waar ik me altijd kwaad over kan maken is als er een koersstijging is er meteen allerlei theorieen verschijnen over grote partijen die zich inkopen, koersen die gedrukt worden, overnames, enz. Dit geldt niet alleen voor Pharming maar voor meerdere fondsen.

    "als je wil kan ik wel eens een overzicht plaatsen van alle zaken die ik ver voor het forum uit wist en ik deze kennis met jullie hebt gedeeld"

    Dat mag, maar heb ze zelf alllemaal gelezen.

    "ik denk dat ik wel iets meer respect verdien dan je tactloze opmerking."

    Oeps, dat was niet de bedoeling. Sorry als dit zo overkomt.
  5. [verwijderd] 24 april 2003 08:33
    ok zand erover.

    Je moet van me aannemen dat ik geen enkel belang hebt om de boel te hypen of te pompen. Ik zit er in voor de lange termijn en deel informatie.

    Van een aantal dingen ben ik alleen meer op de hoogte, en in dit geval wat ik schreef zat enige onduidelijkheid.

    Ik geloof wel dat de meeste hier in staat zouden moeten zijn om e.e.a. uit te vogelen. Als ik praat over belangrijk nieuws dan zijn het maar twee zaken die zich daarvoor zouden kunnen clasificeren.
    1) Partnerships
    2) (interim?)Fase 2 resultaten

    Waarvan er 1 is die zo ie zo afvalt omdat ik die nooit zou kunnen weten. Dus belangrijk nieuws zou zich beperken tot fase 2 resultaten.

    Heeeeel erg veel hangt af van deze resulten, mischien op dit moment wel alles. Goede resultaten (wat wel in mijn verwachting ligt) zal het balletje laten gaan rollen en kan Pharming in no-time van een nog risico vol belegging/ bedrijf in een veilig bedrijf maken. Denk daarbij aan

    1) Partnerships op gebied van HAE - en dus geld
    2) Openbreken van de markt - USA
    3) Veel hulp en promotie vanuit bijv USA (HAE patientengroep)
    4) Een flinke verwachtingswaarde
    5) Hernieuwde interesse van biotech investeerders / beleggingsfondsen etc
    6) mogelijke versnelde goedkeuring van het product
    7) Patnerships op gebeid van andere producten (omdat Pharming weer serieus wordt genomen, en men beseft dat het geen cowboytent is
    8) Een grote stap voorwaarts mbt van de technology een proven technology maken.

    Eigenlijk hangt alles er dus vanaf op dit moment, en dat weten de beter ingewijden in Pharming ook. Als er een koerssprong te verwachten is (en die is reeel omdat we in een verkeerde tradingrange zitten, dan komt die op het moment dat de resultaten worden gepresenteerd.

    Er zijn echter gezien de strategie van Pharming maar een aantal mogelijke data waarop dit met zeer grote waarschijnlijkheid zal worden gepresenteerd. Deze data ligende in april / mei en juni heb ik al een keer eerder gepost.

    Dat er grotere belanghebbende zijn die ook van deze koerssprong optimaal willen profiteren is niet meer dan logisch...

    Groet Snorkle


  6. [verwijderd] 24 april 2003 08:38
    Goed bericht Snorkle, je posting heeft net de mijne gekruisd in het andere draadje. FF een vraagje. Er wordt gesproken over een markt voor C1 van 150 to 300 mln per jaar. Wat denk jij dat de winst is die pharming haalt bijv. op 150 mln omzet?

    mvg
  7. [verwijderd] 25 april 2003 14:24
    Wat heeft het voor nut om dergelijke steunaankopen te doen als de koers vervolgens enkele dagen later weer afzakt naar een niveau van rond de 0,65?

    Dit is geen aanval op je integriteit Snorkle, heb zelf ook een belang in Pharming en weet dat jij meer dan genoeg tijd in research steekt, maar ik vat het gewoon even niet, zou je misschien een toelichting kunnen geven?

    bvd

    Martin
  8. [verwijderd] 25 april 2003 16:22
    weinigen onder jullie hebben enig geduld. Kijk wat ik ook kan doen is helemaal niets zeggen. Misschien is dat wel beter want i.t.t. feiten die ik post zijn er genoeg 4 letterige profeten die het toch beter weten.

    dat rijmt trouwens ;)

    Groet Snorkle
  9. moi!! 25 april 2003 20:46
    Heren en dames ga nou niet afzakken naar dat gebeuren van centje erbij, centje eraf! Het gaat bij een bedrijf als Pharming om verwachtingen en vertrouwen in het bedrijf. Het draait ZEKER niet om centjes maar om euro's!
    En Snorkle laat je alsjeblieft niet te veel gek maken door "anderen"
    Geloof mij maar, er zijn een hoop mensen die jouw en anderen hun posting erg waarderen, die net als ik meerdere keren per dag op dit forum te vinden zijn, maar (bijna) nooit posten!

    M.v.g. Joost
  10. [verwijderd] 26 april 2003 07:53
    Mo(o)i,!!

    denk niet dat Snorkle zich druk maakt of druk hoeft te maken ;-)

    Begrijp eerlijk gezegd die commotie e.d. weer even niet...(voorat mensen weer vanalles gaan roepen)....deze 4 letterige profeet ( mocht ik hieronder vallen ) hoopt alleen op definitieve koerssteun en voor de rest hoopt hij op snel nieuws Pharming zodat de koers lekker door kan jengelen... ( 1 euro = 1 astra zeg ik altijd tegen de liefhebber) ;-) (here's to you mate !!)

    Voor de rest wordt er echt niet geneuzeld over centjes erop en eraf..men (waaronder ik dus) hopen op koerssteun op dit niveau, omdat dit een zeer goed teken zou zijn (ook technisch)..

    Dus ..effe iedereen idd geen paniek en eigen interpretaties van verhalen maken..ieder het zijne..ieder zijn invalshoek maar met hetzelfde einddoel !!

    live and let live graag !!!

    groetjes

    Tico

  11. forum rang 7 ffff 16 mei 2003 22:34
    Hallo Snorkle,

    Goed dat je deze oude posting van een kleine maand geleden weer naar boven gehaald hebt. Ik weet nog goed dat ik hem een maand geleden zat te lezen en vond je argumenten plausibel. Plots deze week dan eindelijk leven in de koers en ik dacht meteen aan DEZE posting waarin je dat voorspelde, maar kon hem niet meer terugvinden. Je verzuipt in al die postings. Vind het overigens fantastisch voor jou omdat je erzoveel tijd ingestoken hebt. Ik heb hier de afgelopen dagen heel wat postings gelezen maar eigenlijk nergens wat nu precies de aanleiding is geweest voor die opstoot. Er was in ieder geval niet een speciaal bericht of mededeling. Althans dat is mij dan ontgaan. Wat ik ook wat vreemd vond was die koersval gisteren zo plots en snel van 2,20 naar 1,56. Daar zijn zelfs wat draadjes aan gewijd. Ik kom er ook niet helemaal uit wat er toen precies gebeurd is. Maar dat geeft wel aan dat de koers nog steeds niet stabiel is. Enfin beter instabiel rond de 3 Euro, dan instabiel rond de Euro zullen we maar zeggen.

    Groet Peter
  12. moi!! 16 mei 2003 23:50
    Snorkle, ik heb steeds geloofd in jou/Pharming. Ik heb daarom in ruim 2 jaar tijd mijn belang in Pharming uitgebouwd naar 9K, wat voor mij een hoop geld is!! Dat ik zo veel aandelen Pharming heb is dankzij jou duidelijke posting welke voor mij als "leek" (ben ik onder tussen ook niet meer) begrijpbaar is en was!!
    Snorkle bedankt!

    PS ik hou ze de eerste tijd nog! Er zit volgens mij nog een hoop potentie in dit aandeel, en zeg nou zelf: Pharming is gewoon een heel mooi bedrijf met een zeeeer zonnige toekomst!

    M.v.g. Joost
18 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht