Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Politiek Terug naar discussie overzicht

Wilders weer duidelijk winnaar!

1.306 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 66 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 23 september 2010 16:31
    Harde kritiek Indonesië op PVV
    23 september 2010, 7:26 uur | FD.nl
    7Door: Alexander Weissink
    De Indonesische president Susilo Bambang Yudhoyono zou hoogstwaarschijnlijk niet naar Nederland zijn gekomen als de PVV deel had uitgemaakt van een nieuw kabinet.

    Dat zegt de Indonesische ambassadeur Yunus Effendi Habibie in een gesprek met deze krant.

    etc.

    www.fd.nl/artikel/20330486/harde-krit...
  2. forum rang 10 voda 23 september 2010 16:32
    Interview ambassadeur: 'Ik wil niet dat mijn president hier als een clown wordt neergezet'
    23 september 2010, 9:00 uur | FD.nl
    1Door: Alexander Weissink
    De Indonesische president Susilo Bambang Yudhoyono brengt van 6 tot 9 oktober een staatsbezoek aan Nederland. 'De relaties zijn spiegelglad, maar de omstandigheden zijn niet zo mooi', zegt de Indonesische ambassadeur Yunus Effendi Habibie.

    Stond de mogelijke gedoogsteun van de PVV aan een nieuw kabinet een bezoek van de Indonesische president in de weg?

    etc.

    www.fd.nl/artikel/20331947/interview-...
  3. [verwijderd] 23 september 2010 17:42
    Hoeveel ontwikkelingshulp krijgt Indonesie, alweer een reden om hier flink op te bezuinigen. Nee gewoon te stoppen.
    Als we op alle anti-westerse daden in Indonesie hadden moeten reageren hadden we een dagtaak gehad.
  4. forum rang 10 voda 23 september 2010 17:47
    Ambassadeur slikt woorden over PVV-kiezer in
    23 september 2010, 17:30 | ANP
    DEN HAAG (ANP) - De Indonesische ambassadeur Junus Effendi Habibie heeft in een gesprek met een topambtenaar van Buitenlandse Zaken laten weten dat hij beter niet in deze termen had kunnen spreken over de PVV-kiezer. Dat heeft een woordvoerder van het departement in Den Haag donderdag laten weten.

    De ambassadeur van Indonesië had in een interview in het Financieel Dagblad onder meer gezegd dat ,,Wildersstemmers misschien last hebben van een angstpsychose.'' Habibie realiseert zich dat hij beter niet in deze termen had kunnen spreken over de PVV-kiezer, aldus Buitenlandse Zaken.

    De hoge ambtenaar verving demissionair minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken), die druk is met de formatie. Verhagen had al laten weten dat hij het ,,niet verstandig'' vond dat de ambassadeur zich op deze manier had uitgelaten over de kiezers van de PVV.

  5. forum rang 10 voda 23 september 2010 18:12
    PVV-leider Geert Wilders wil dat minister Verhagen van Buitenlandse Zaken de Indonesische ambassadeur op het matje roept, zo zegt hij voor de camera van de NOS.

    www.fd.nl/home/
  6. Do DD 23 september 2010 19:20
    Hij krijgt kritiek van moslims met macht. Au, au, au, W. mag wel uitdelen, maar ze mogen hem niets doen! De stakker!
    Maar Verhagen mag eerst uitzoeken hoe hij dit gaat oplossen.
    Dit drama gaat zich dus keer op keer herhalen wanneer de open Nederlandse economie botst met de deken-over-het-hoofd mentaliteit van het nieuwe gedoogkabinet. Klink heeft gelijk: dit is een een prelude op een Wilders die vol op het orgel gaat op de verkeerde momenten.

    E.
  7. forum rang 6 Fred 62 23 september 2010 19:26
    een moslim met macht die gelijk zijn verontschuldigingen maakt aan de pvv stemmer ,staat er misschien wat ontwikkelingsgeld op het spel.
    wees dan een vent en moslim met macht en houd voet bij stuk .

    fred
  8. Do DD 23 september 2010 19:43
    De ambassadeur heeft alleen de opmerking over de kiezers ingetrokken, niet over Wilders.
    Mening Verhagen: Verhagen noemt uitspraken over kiezers PVV (angstpsychose) Indonesische ambassadeur 'niet verstandig'. Verder mag hij zorgen over PVV uiten.
    Maw Verhagen indirect tot Wilders: jij mag roepen wat je wilt, maar nu weet je waar de grens ligt tot waar ik rugdekking geef.
    Kijken wat Geert W. daarvan vindt. Wordt vervolgd.

    E.
  9. [verwijderd] 23 september 2010 21:33
    quote:

    Do DD schreef:

    De ambassadeur heeft alleen de opmerking over de kiezers ingetrokken, niet over Wilders.
    Mening Verhagen: Verhagen noemt uitspraken over kiezers PVV (angstpsychose) Indonesische ambassadeur 'niet verstandig'. Verder mag hij zorgen over PVV uiten.
    Maw Verhagen indirect tot Wilders: jij mag roepen wat je wilt, maar nu weet je waar de grens ligt tot waar ik rugdekking geef.
    Kijken wat Geert W. daarvan vindt. Wordt vervolgd.

    E.

    Och hebben ze ons beschadigd ?

    Ik verwacht ook niks anders van zo bende ongeregeldheden

    Etnisch zuiveringen vinden daar dagelijks plaats.

    Wraak Onthoofd, verbrand, gestenigd
    Afgeslacht in naam van de eer

    www.depers.nl/buitenland/508809/Afges...

    Drie christelijke meisjes onthoofd op Sulawesi

    Op het Indonesische eiland Sulawesi zijn drie onthoofde christelijke schoolmeisjes gevonden. De meisjes zijn vermoedelijk vermoord toen ze naar school liepen. Ze waren afkomstig uit het stadje Poso. In de provincie Centraal-Sulawesi werd enkele jaren geleden een bloedige oorlog uitgevochten tussen moslims en christenen.

    Een politiewoordvoerder bevestigde zaterdag dat de moorden hebben plaatsgevonden, en dat er een onderzoek is gestart. "We proberen vast te stellen of er een religieus motief is in deze zaak", verklaarde de woordvoerder.

    De Indonesische regering wist in 2002 het conflict tussen moslims en christenen te beëindigen, maar sindsdien vinden er nog geregeld aanslagen en moorden plaats. Zo was de stad Tentena, waar voornamelijk christenen wonen, afgelopen mei het decor voor een bloedige aanslag op een markt, waarbij 22 mensen omkwamen. Volgens christelijke leiders doet de Indonesische overheid te weinig om de daders van de aanslagen op te sporen en voor de rechter te brengen.

    Wil je meer weten ,wat er in dat cultuur wereldje gebeurt.





  10. [verwijderd] 23 september 2010 22:03
    quote:

    zzzaai schreef:

    Ow, nu heb ik weer n wilders schandaal gemist

    Wat een trieste vertoning
    Linkse figuren zitten vaak met hun kop in het zand struisvogelpolitiek noemen ze het

    Ik ben het zat

    groetjes.
  11. forum rang 10 voda 24 september 2010 16:06
    Wilders tevreden met reactie ambassadeur
    24 september 2010, 8:24 | ANP
    DEN HAAG (ANP) - Geert Wilders is blij dat de Indonesische ambassadeur Junus Effendi Habibie is teruggekomen op zijn uitspraken over PVV-stemmers. De PVV-leider laat de kwestie daarom voorlopig rusten, ook al heeft de ambassadeur niet alle negatieve uitspraken over de PVV teruggenomen.

    Habibie had donderdag in een interview in het Financieel Dagblad onder meer gezegd dat ,,Wildersstemmers misschien last hebben van een angstpsychose''. Nadat demissionair minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken) hem via een topambtenaar om opheldering had gevraagd, zei de ambassadeur zich te realiseren dat hij de uitspraak beter niet had kunnen doen.

    ,,Hij is tot mijn vreugde flink door het stof gegaan. Niet op alle punten, oké, maar wel ten aanzien van zijn aanval op de PVV-kiezer. Dus ik laat het hier nu maar even bij'', stelde Wilders vrijdag.
  12. forum rang 10 voda 25 september 2010 15:45
    Rechterhand Wilders wil geen democratische PVV

    Geert Wilders samen met partijgenoot Martin Bosma in de wandelgang. FOTO ANP
    DEN HAAG - PVV-Kamerlid Martin Bosma ziet niets in democratisering van de PVV. De huidige partijvorm bespaart een hoop gedoe. Dat zegt hij zaterdag in een interview in het Nederlands Dagblad.


    Geert Wilders (l) en Martin Bosma (r) van de PVV. FOTO ANPFractiegenoot Hero Brinkman zei eerder dat hij wil dat zijn partij democratischer wordt ingericht. "De PVV moet een normale partij worden, met een partijbestuur, een congres en leden die inspraak hebben in het programma", zei hij eerder. Momenteel is oprichter van de partij Geert Wilders het enige lid van de PVV. Wilders gaf zelf eerder aan geen principiële bezwaren te hevbben tegen een ledenstructuur.

    Bosma, tevens de fractiesecretaris van de PVV, zegt zich niet te willen spiegelen aan de gevestigde partijen. Daarbij zijn de andere partijen in zijn ogen niet democratischer. De 'gestaalde kaders' zouden inspraak van leden in de weg staan. "Als je op een afdelingsvergadering van de PvdA iets wilde zeggen over de massa-integratie, werd je weggehoond door de oude garde."

    Vooral via internet kan de achterban de wensen aangeven. Eventuele twisten blijven daardoor volgens hem makkelijker binnenskamers. "Dat maakt het leven een stuk prettiger." (NOVUM)

    25/09/10 08u20Lees ook: Hero Brinkman vecht verder voor hervorming PVV
    Lees ook: Wilders: Wij zijn een stabiele fractie
    Lees ook: Wilders: Brinkman geen bedreiging voor mij

    www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/artic...
  13. [verwijderd] 26 september 2010 08:19
    Je ziet aan voorbeelden van CU-SGP-hoe ondemocratisch zij werkelijk zijn.Bij de PvdA is het niet anders BOS deed wat HIJ wilde door zijn weggaan en de wissel met Cohen al langer te hebben voorbereid.Balkenende bij het CDA dezelfde mist HIJ BLEEF lijsttrekker ook al kostte dat de partij de helft van de stemmen.
    Het machtsmisbruik wordt bij oudere partijen,vooral in de oudere top zienderogen groter..Dus voorlopig in de eerste 4 jaar moet de PVV gewoon blijven zoals hij is ,bij de volgende verkiezingen kan men nog zien.Ik vind Bosma een integer man.
  14. forum rang 10 voda 27 september 2010 16:23
    'Uitspraak 'geen gematigde islam' onjuist'
    27 september 2010, 16:02 | ANP
    HAARLEM (ANP) - De uitspraak van PVV-voorman Geert Wilders 'er bestaat geen gematigde islam', is onjuist, onwaar en een poging om een hele bevolkingsgroep aan de hand van haar religieuze identiteit te bestempelen als extremistisch.

    Dat schrijven negen religiewetenschappers en rechtsgeleerden in een open brief. De brief is gericht aan betrokkenen van het proces tegen Wilders, dat maandag 4 oktober begint.

    De professoren, onder wie Fred Leemhuis (arabist en bekende Koranvertaler), Jan Michiel Otto (recht, sharia), Gerard Wiegers (religiestudies), Pieter Sjoerd van Koningsveld (islamologie), Ruud Peters (Arabische taal en cultuur) en Marlies ter Borg (Koran en Bijbel), schreven in februari een zelfde soort brief aan de rechtbank in Amsterdam, het Openbaar Ministerie en de advocaat van Wilders, Bram Moszkowicz.
1.306 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 66 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.287
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.508
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.964
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.531
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.123
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.985
Air France - KLM 1.024 34.360
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.586
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.398
AMG 965 126.039
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.171
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.624
Arcelor Mittal 2.024 318.693
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.118
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.721
ASML 1.762 77.123
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.687
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht