Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,780
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    1.448.774 Gem. (3M) 1,3M
  • Bied

    3,750  
  • Laat

    3,798  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM - November 2011

156 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 november 2011 10:07
    quote:

    Tsja... schreef:

    Ook wat bijgekocht
    en de schulden krijg je er gratis bij haha
    gaat weer down er gaat nog flink geshort worden in mittal heeft ook gevolgen voor bam
  2. [verwijderd] 23 november 2011 10:33
    En? Ik beleg niet op het laatste punt? Ik probeer te beleggen en niet te speculeren, al moet ik voor dat beleggen speculeren over de toekomst, dus is dat eigenlijk ook een soort speculeren. Het enige wat ik hoop is dat de cash-out niet te serieus gaat worden, maar met een bank als grootaandeelhouder heb je altijd nog mogelijkheden om aan extra geld te komen. Daarnaast hanteert BAM momenteel de overlevingsvisie en geloof ik ook dat ze in control zijn.
  3. [verwijderd] 23 november 2011 13:52
    WIESBADEN (AFN) - De Duitse bouwsector heeft in september een hogere omzet behaald dan een jaar eerder. De orderontvangst lag iets hoger dan in dezelfde periode in het jaar daarvoor. Dat maakte het Duitse bureau voor de statistiek woensdag bekend.

    De omzet steeg op jaarbasis met 3,4 procent tot 8,9 miljard euro. De waarde van de orderontvangst lag 0,7 procent hoger. De orders voor gebouwen (Hochbau) stegen met 4,4 procent. De orders voor infrastructuurprojecten (Tiefbau) daalden met 2,9 procent.

    In de eerste 9 maanden van dit jaar stegen de bouworders met 4 procent. De totale omzet kwam uit op 64 miljard euro, een stijging van 10,7 procent.
  4. [verwijderd] 23 november 2011 14:30
    Jongeren verliezen geloof in koopwoning

    Woningen | Laatst gewijzigd:22-11-2011 10:37

    Den Haag - Jongeren zijn steeds minder bereid een woning te kopen. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
    In december 2010 gaf ongeveer een vijfde van de jongeren tot 35 jaar aan dat zij van plan waren om binnen twee jaar een huis te kopen. Dit is teruggelopen tot bijna één op de acht in oktober 2011. In 2007 was de belangstelling van jongeren voor een koophuis op een hoogtepunt. Bijna een op de vier was van plan een woning te kopen. Jongeren zijn de belangrijkste doelgroep voor woningbouwers. De koopbereidheid is het hoogst onder eindtwintigers. Het eigenwoningbezit neemt in deze fase van gezinsvorming fors toe en stijgt onder dertigers tot boven 65 procent.
  5. [verwijderd] 23 november 2011 14:31
    Sloopbedrijven in staat van beschuldiging gesteld
    Economie | Laatst gewijzigd:23-11-2011 11:20

    Den Haag - De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft bewijs in handen dat sloopbedrijven illegale prijs- en marktafspraken hebben gemaakt. Tegen meerdere slopers is inmiddels rapport opgemaakt.
    Dat heeft de karteldienst desgevraagd laten weten. Om hoeveel bedrijven het gaat, wil NMa-woordvoerder Barbara van der Rest "in het belang van het onderzoek" niet zeggen. De namen van de aangeschreven sloopaannemers kan zij evenmin prijsgeven.

    Anderhalf jaar geleden startte de mededingingsautoriteit een diepgaand onderzoek naar verboden gedragingen in de slopersbranche. Bij tientallen bedrijven werden invallen verricht. De NMa sprak toen het vermoeden uit dat sprake zou kunnen zijn van een landelijk opererend kartel. Eind vorig jaar werd het onderzoek opgeschaald. Daarbij werden vrijwel alle sloopbedrijven gevraagd openheid van zaken te geven. Nederland telt ruim tweehonderd slopers.

  6. [verwijderd] 23 november 2011 14:34
    BAM, Volker Wessels en Strukton naar Tweede Kamer
    Politiek | Laatst gewijzigd:26-10-2011 14:37 |

    Den Haag - BAM, Volker Wessels en Strukton worden vrijdag ondervraagd door de parlementaire commissie onderhoud en innovatie.
    Publiek en pers wordt op afstand gehouden. "Er kan concurrentiegevoelige informatie ter tafel komen."

    Wat de vragen van de Kamerleden precies zullen zijn, houdt commissievoorzitter Attje Kuiken voor zich. "De partijen die wij hebben uitgenodigd leggen de infrastructuur aan. Wij willen van hen weten hoe dat in zijn werk gaat." Of ook de relatie tussen de aannemers en opdrachtgever ProRail aan bod komt, wil Kuiken niet bevestigen.

  7. sander1988 23 november 2011 15:20
    @undertaker

    Waarschijnlijk gaan deze partijen meebouwen/onderhouden aan het Nederlandse spoorwegennet. Deze week was in het nieuws te zien dat de politiek het niet eens was met de macht dat ProRail op dit moment heeft. ProRail heeft een monopolie positie als het gaat over het onderhouden van het Nederlandse spoorwegennet. Dus wie weet mogen de genoemde partijen zich hierbij mengen en de opdrachten verdelen.
  8. pardon 23 november 2011 16:31
    BrabantWonen en AM presenteren stedenbouwkundig plan Bernhoven-terrein Oss; meer grondgebonden woningen op ziekenhuisterrein
    Oss, 22 november 2011 - BrabantWonen en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM hebben het stedenbouwkundig plan voor het Bernhoven-terrein in Oss afgerond en gepresenteerd aan de gemeente. Het plan behelst de ontwikkeling van het Gezondsheidscentrum Oss in combinatie met zorggerelateerde woonfuncties ten behoeve van cliënten van BrabantZorg en circa 110 grondgebonden woningen in een parkachtige omgeving. Na goedkeuring van het stedenbouwkundig plan door het college van BenW kan worden gestart met het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanprocedure. Het stedenbouwkundig plan wordt dinsdag 22 november door het college behandeld. Begin 2013 verhuist ziekenhuis Bernhoven naar de nieuwe locatie in Uden en komt het terrein vrij voor ontwikkeling.

    Het zes hectare grote terrein ondergaat na de verhuizing van het ziekenhuis een metamorfose. Het stedenbouwkundig plan is intensief besproken met de gemeente, de commissie ruimtelijke kwaliteit, GGZ Oost-Brabant en met zorgaanbieders die mogelijk hun intrek nemen in het Gezondheidscentrum Oss. Op basis van deze besprekingen is ten opzichte van de eerdere massastudie voor het ziekenhuisterrein het stedenbouwkundig plan op een aantal punten gewijzigd. Ruimtelijk en functioneel heeft de ontwikkelingscombinatie door middel van een halfverdiepte passage een betere aansluiting tot stand gebracht met het naastgelegen Sibeliuspark en met de Talentencampus door het verlengen van de Leerbaan. Daarnaast is het woningaanbod beter afgestemd op de lokale vraag. Dit betekent dat er minder appartementen en meer grondgebonden woningen worden ontwikkeld.

    Zorg en welzijn
    Het plandeel dat grenst aan de Dr. Saal van Zwanenbergsingel en aan het gebouw van de GGZ Oost-Brabant, is bestemd voor zorg en welzijn. Eén van de partijen die zich vestigt in het Gezondheidscentrum Oss is Ziekenhuis Bernhoven met een volwaardig poliklinisch diagnostisch centrum (PDC). De belangstelling onder overige Osse zorgaanbieders voor huisvesting in het gezondheidscentrum is groot. BrabantZorg huurt de bovenste twee etages in het gezondheidscentrum voor de huisvesting van 48 cliënten met psychogeriatrische klachten. Daarnaast is de ontwikkelcombinatie in gesprek met huisartsen, tandartsen, verloskundigen en diverse andere zorgpartijen die in Oss werkzaam zijn. Door de clustering van zorgdiensten is het een stuk eenvoudiger integrale ketenzorg in de regio te bewerkstelligen en ook de samenwerking met het ziekenhuis en GGZ Oost-Brabant wordt als een groot voordeel gezien. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend en het parkeren gratis. In dialoog met de geïnteresseerde partijen wordt momenteel samen met architectenbureau DAT gewerkt aan een visie op het gezondheidscentrum, zowel in functioneel opzicht als ruimtelijk. AM Health, het expert center van AM voor zorgvastgoed, is nauw bij de ontwikkeling betrokken. Markante gebouwen zoals de kapel en de klokkentoren blijven gehandhaafd in het stedenbouwkundige plan.

    Woonclusters
    In het oostelijk gelegen gedeelte van het terrein willen BrabantWonen en AM drie woonclusters met verschillende woontypologieën realiseren. Door bestaand groen te handhaven, krijgt dit nieuwe woongebied al meteen de parkachtige setting die is voorzien. De circa 110 grondgebonden woningen die voor dit plandeel zijn gepland, worden aan de binnenzijde ontsloten voor autoverkeer, zodat de groene ruimte niet wordt ontsierd door geparkeerde auto’s. De planning is om in 2013 te starten met de verkoop van de grondgebonden woningen.

    BrabantWonen
    BrabantWonen is een open en klantgerichte organsiatie met een lokale voortrekkersrol op het gebied van wonen-zorg-welzijn. Wij werken hierbij gelijkwaardig samen met klanten en partners. BrabantWonen staat dichtbij klanten en is actief aanwezig in buurten en wijken. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren naar vermogen, gebaseerd op een duurzaam verdienmodel.

    AM
    Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
  9. forum rang 4 Guus_Geluk 23 november 2011 17:11
    quote:

    sander1988 schreef op 23 november 2011 17:09:

    Hoe is het toch mogelijk, 2% in de plus gestaan en met verlies eindigen.
    Is de maffia weer bezig?
    Zo ging het bij Wavin de laatste tijd ook...
  10. sander1988 23 november 2011 17:15
    Dat zal goed mogelijk kunnen zijn, het aandeel Wavin heb ik niet echt gevolgd de laatste tijd.
    Laat hetzelfde maar gebeuren met BAM, dan ben ik tevreden ;-)
  11. forum rang 4 Guus_Geluk 23 november 2011 17:18
    quote:

    sander1988 schreef op 23 november 2011 17:15:

    Dat zal goed mogelijk kunnen zijn, het aandeel Wavin heb ik niet echt gevolgd de laatste tijd.
    Laat hetzelfde maar gebeuren met BAM, dan ben ik tevreden ;-)
    Heb je je Heijmans stukken nog van bijna 23 euro?
  12. sander1988 23 november 2011 17:25
    Hoe zit jij momenteel in BAM dan Guus?
    Heb je de stukken van 3,xx nog steeds van die je toen had?
    Ik heb inmiddels weer een paar BAM aandelen erbij gekocht om mijn gemiddelde naar beneden te halen. Ik zat er in voor 5,20 nu heb ik er wat bijgekocht en heb een gemiddelde van iets boven de 4 euro.
  13. forum rang 4 Guus_Geluk 23 november 2011 17:36
    quote:

    sander1988 schreef op 23 november 2011 17:25:

    Hoe zit jij momenteel in BAM dan Guus?
    Heb je de stukken van 3,xx nog steeds van die je toen had?
    Ik heb inmiddels weer een paar BAM aandelen erbij gekocht om mijn gemiddelde naar beneden te halen. Ik zat er in voor 5,20 nu heb ik er wat bijgekocht en heb een gemiddelde van iets boven de 4 euro.
    Ik zit dik in BAM en heb nog wat stukken Heijmans en Philips.
    Mijn BAM gemiddelde ligt rond de 4.50
    Heb ook wel wat bijgekocht op 3,xx maar die beetjes doen niet zoveel.
    Het is triest maar ik ga ze er echt niet uitgooien voor 2 euro.
    Even wachten en dan komt alles wel weer goed. Maar wat zou het toch mooi zijn geweest als ik op het huidige niveau vol had kunnen instappen...
  14. [verwijderd] 23 november 2011 17:47
    quote:

    Guus_Geluk schreef op 23 november 2011 17:36:

    [...]

    Ik zit dik in BAM en heb nog wat stukken Heijmans en Philips.
    Mijn BAM gemiddelde ligt rond de 4.50
    Heb ook wel wat bijgekocht op 3,xx maar die beetjes doen niet zoveel.
    Het is triest maar ik ga ze er echt niet uitgooien voor 2 euro.
    Even wachten en dan komt alles wel weer goed. Maar wat zou het toch mooi zijn geweest als ik op het huidige niveau vol had kunnen instappen...

    In alle eerlijkheid Guus dit meen je niet Europa staat in brand en deze brand is nog steeds niet onder controle . Als je nu aan de zijlijn staat wacht je rustig tot er tekenen van brandmeester zichtbaar zijn.

  15. ramon123 23 november 2011 17:57
    Ik zit eraan te denken om wel in te stappen in BAM.
    Maar ik wacht nog even totdat de koers onder de 2 euro komt.

  16. forum rang 4 Guus_Geluk 23 november 2011 18:10
    quote:

    bezoeker schreef op 23 november 2011 17:47:

    [...]

    Als je nu aan de zijlijn staat wacht je rustig tot er tekenen van brandmeester zichtbaar zijn.
    En dan situaties zoals bij Wavin mislopen? Reken maar dat als de koers nog veel verder zakt, de kopers vanzelf op de stoep zullen staan!
  17. [verwijderd] 23 november 2011 18:16
    quote:

    bezoeker schreef op 23 november 2011 17:47:

    [...]

    In alle eerlijkheid Guus dit meen je niet Europa staat in brand en deze brand is nog steeds niet onder controle . Als je nu aan de zijlijn staat wacht je rustig tot er tekenen van brandmeester zichtbaar zijn.

    Waarschijnlijk de beste benadering, want het gaat helemaal fout. Kon het toch niet laten om wat bij te kopen, maar heb gelukkig nog wat cash staan. Hoeveel lager kan het? €0,50? Denk dat die Eurobonds er toch gaan komen. Ze willen misschien Griekenland nog wel laten vallen, maar ik geloof nooit dat Duitsland de hele Euro uit elkaar wil laten vallen. Maar we zullen zien.
156 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 mei

    1. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (Jap)
    2. Investeringen maart (NL)
    3. Consumentenvertrouwen mei (NL)
    4. Ackermans & Van Haaren Q1-cijfers
    5. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (Dld)
    6. Ahold Delhaize - beleggersdag
    7. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (eurozone)
    8. Samengestelde inkoopmanagersindex mei (VK)
    9. Aalberts - jaarvergadering
    10. Turkse centrale bank - rentebesluit
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht