Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Nokia Oyj Terug naar discussie overzicht

nokia nieuws

2.779 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 139 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Louis Pasciuto 19 december 2011 11:20
    Nokia heeft geen concrete plannen voor tablets
    Laatste update: 19 december 2011 09:55 info

    AMSTERDAM – Nokia heeft geen concrete plannen om een tablet op de markt te brengen.
    Nokia heeft sinds begin oktober de eerste smartphones met Windows Phone op de markt en geregeld gaan geruchten over een tablet van het Finse bedrijf met Windows 8 als besturingssysteem.

    In november stelde een Franse topman van Nokia dat er in juni 2012 een tablet zou verschijnen. Elop stelt nu echter dat er geen concrete plannen zijn. “Nokia heeft geen exacte plannen, maar we bekijken de markten voorzichtig. Wie weet zullen we ooit met een tablet komen”, aldus de topman.

    bron: nu.nl
  2. forum rang 6 gpjf 19 december 2011 12:01

    Het zou mij alleszins verbazen als Nokia nu opeens weer geen interesse zou hebben om een tablet op de markt te brengen. Ik ben er van overtuigd dat Windows 8 gecombineerd gaat worden met een tablet van Nokia. De zakelijke markt wordt de komende tijd overstroomd met tablets en daar hebben zowel Microsoft als Nokia een gevestigde naam.
  3. [verwijderd] 19 december 2011 19:47
    Nokia Corporation (NOK), at just over $5 a share, has also fallen near its 52 week low of $4.82. This is nearly 60% below the 52 week high of $11.75. The stock currently has a forward annual dividend of 57 cents, giving it a yield of 11.4%.

    The company is working its way back into the U.S. smartphone market with an entry-level phone for T-Mobile, a subsidiary of Deutsche Telekom (DT). Its Windows phones, the first of its kind for Nokia, is based upon a partnership with Microsoft Corporation (MSFT) and will launch in January 2012. Along with this new partnership, there is already speculation that Nokia might actually sell off its entire cell phone manufacturing business to Microsoft sometime in 2012.

    Nokia has recently fared better than competitors, like Motorola Mobility Holdings, Inc. (MMI), in the income generation department. Nokia had a net income of $860 million for the most recent quarter compared to Motorola’s $89 million loss. Operating margins for Nokia were tiny at 2.50% but still better than Motorola’s 0.49%. As a worldwide operation, Nokia may be better positioned to ride out economic ups and downs that might affect the dividend payouts of other, strictly domestic companies. Buy the stock here for a nice dividend yield and potential price appreciation as well.

  4. [verwijderd] 22 december 2011 14:58
    Slechte start voor Lumia 800? 0.17% aandeel in verkopen over november
    tinyurl.com/buh6ukm?
    En het onderzoek van BNP Parisbas, slechts 2% van EU bevolking geinteresseerd?
    Ik zou als Nokia snel met tegenberichten komen. Dit is misschien onjuist of onvolledig, maar bovenal erg slechte reclame...
  5. forum rang 6 gpjf 27 december 2011 14:35

    Maak je niet druk. Over en weer probeert men de zaak te stimuleren of te frustreren. Ik word er langzamerhand niet koud of warm meer van. Nu weer een bericht dat Samsung het aandeel in de markt van Nokia wil gaan bedreigen. Nou opkopen die hap tegen een mooie koers, dan weet je zeker dat je een flink stuk hebt. Misschien wel Microsoft en Samsung samen, weet ik veeel. Gewoon lekker blijven zitten en de rest komt volgens mij wel goed
  6. forum rang 6 gpjf 4 januari 2012 11:44
    Ik was van plan een nieuwe gsm te kiezen en het is natuurlijk niet zo vreemd dat mijn keuze op de Nokia Lumia 800 zou vallen, echter wat blijkt ; één week geleden moest ik voor het toestel bij Telfort 200 euro minder betalen dan vandaag. Conclusie dus : de providers kunnen een sterk sturende werking hebben op de verkoop van een toestel. Ik weet natuurlijk niet of daar ook weer achter zitten deals met de telefoonfabrikanten, dat kan dus goed maar toch.... Zo wordt het ene toestel gepromoot boven het andere toestel. Kortom ik wacht dus met de aankoop .
  7. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 12:08
    Vol verwachting op een fors hoger bod natuurlijk wachten we dan maar af haha maar veel geloof ik er nogniet van. Deze man heeft in het verleden dit al vaker gezegd en veel heb ik er nog niet van gezien.
    Murtazin: "Nokia nog dit jaar in handen van Microsoft"
    Door Danijel Dercksen, donderdag 5 januari 2012 10:00 | 1 reactie

    Volgens Eldar Murtazin zal Nokia dit jaar nog haar smartphone tak gaan afstootten aan Microsoft. Murtazin meent dat de deal tijdens de CES-beurs in Las Vegas besloten zal gaan worden.
  8. forum rang 4 Louis Pasciuto 5 januari 2012 13:07
    Als het alleen zou gaan om alleen de smartphone-divisie en dito patenten, (en uit oogpunt van Microsoft lijkt me dit logisch) dan blijft Nokia achter met de goedkopere (feature) telefoons en verlieslatende Siemens-JV. Kan het dus vanuit Nokia oogpunt niet helemaal rijmen, maar ja.. er zit wel een Microsoft-vazal bij Nokia, dus...
  9. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 13:17

    Denk toch dat de grootaandeelhouders van Nokia wel degelijk ook hun eigen belangen in de gaten zullen houden. Destijds is bij de deal met Microsoft over het overgaan op Windows Phone met ze gesproken en zullen er achter de schermen ook wel andere afspraken zijn gemaakt, indien dit bericht dus enige waarheid heeft. Ik kan mij niet voorstellen dat ze voor een apel en een ei worden verkocht. Daar zijn de belangen te groot voor en wat er over blijft van Nokia en wat je daar mee moet ??? Geen idee.In ieder geval helpt het de koers nu wel weer een beetje.
  10. [verwijderd] 5 januari 2012 13:34
    Het zou jammer zijn, Ik ben juist in nokia gestapt omdat ik weer vertrouwen heb in de nieuwe strategie betreffende de smartphone-divisie. Misschien dan nog maar een partij Microsoft aandelen erbij:)

    En inderdaad de beleggers zien er wel heil in vandaag +5.5% Nokia Oyj Helsinki
  11. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 13:39

    Nou als je er pas in ben gestapt en ze doen een overnamebod van pakweg 10 euro, dan ben je toch het mannetje ?
  12. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 13:44
    Als er al iets van waar is ??? dan sluit ik ook niet uit dat Samsung ook van zich zal laten horen. Die zullen wel degelijk ook op de een of andere manier hun deel van de markt willen pakken. Kortom enige overnamestrijd met koerseffecten zit er dan in. MAAR laat je niet gek maken!!!
  13. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 14:19

    Geen idee maar het zal natuurlijk wel het een ander met de koers gaan doen. In het afgelopen jaar heb ik wel eens iets gelezen over 19 miljard maar daar is volgens mij op dat moment de eventuele rol van Samsung nog niet mee genomen. Wees gewoon voorzichtig want met al die geruchten zie je dat het al iets met d koers doet, dus er zijn mensen die enorme bedragen hier in hebben zitten en zo al kapitalen aan het verdienen zijn .
    Het is en blijft een Rus en of je ze kan vertrouwen met dit soort zaken ????

    Hier is de link, dus lees het artikel zelf maar.

    www.allaboutphones.nl/nieuws/8593/Mur...
  14. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 17:09
    Daarom moet je het allemaal ook maar met een korreltje zout nemen. Als je een heel fors pakket aandelen heb, dan ben je er al mee gebaat als de koers eurocenten stijgt. Hier praten ze over overname van deel Nokia, heel Nokia ?? en bij Bam praten ze over overname BAM door Strabag og Vinci. Zo heeft ieder zijn belangen, de probeert de koers omhoog te praten en de ander weer omlaag.
  15. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 19:41
    Zonder dat ik een technisch analist bent, sterker de waarde daarvan enorm relativeer, heb ik de indruk dat ongeveer rond 4,35 weer een weerstand ligt. Dat is nog maar 20 cent en dan zouden we naar 4,80 kunnen. Och, het is maar om naar uit te kijken en we zien wel wat er gebeurt haha
  16. forum rang 6 gpjf 5 januari 2012 23:01
    Het is maar dat je het weet!! ( Ze zullen ook wel Nokia aandelen in portefeuille hebben haha)

    Kansrijke aandelen
    Donderdag 5 januari 2012 10:36
    Jyske Bank somt van enkele bedrijven specifieke factoren op, die hun koersen een forse zet omhoog kunnen geven.

    Hierbij een overzicht, met de beleggingsadviezen, die uiteraard ook gebaseerd zijn op andere facetten van een bedrijf of aandeel.

    BP ('kopen') krijgt een kleine boete voor de olieramp in de Golf van Mexico. Carrefour ('kopen') profiteert van een stabilisatie van de concurrentie in Frankrijk. Beleggers gaan het veranderde karakter van Dell ('kopen') waarderen.

    Bij Ericsson ('verkopen') blijkt cloud computing een grote inkomstenbron. De strategie van Esprit ('kopen') werkt ook in de zwakke consumentenmarkt. HP ('kopen') komt met een overtuigende strategie.

    Microsoft krijgt een warm onthaal voor Windows 8 en het nieuwe Microsoft Office; desondanks: 'verkopen'.

    De systemen van Nokia ('kopen') voor Window Phone worden een succes. Samsung ('kopen') heeft baat bij de vermindering van de overproductie van LCD-flatcreens.
  17. forum rang 6 gpjf 6 januari 2012 19:24

    Het verbaast me eigenlijk wel dat Nokia hier vindt dat ze een formele reactie moeten geven. Dit is overigens niet de eerste keer dat ze het ontkennen, dus k zou ook denken dat het klopt anders zou ik gewon niet reageren.Ik weet niet of het ingegeven door het feit dat ze gen valse indrukken willen wekken of dat ze bang zijn dat de koers te zeer stijgt op basis van zo'n gerucht. Geen idee ! Voorlopig gewoon maar veel smartphones verkopen en resultaten laten zien. Het gaat goed komen met Nokia. Van de week hoorde ik ook iemand zeggen "Nieuwe CEO's starten met te zeggen dat het in de organisatie een geweldige puinhoop is en dat er veel te doen is". Vervolgens kunnen ze daarna zeggen dat dankzij hun inspanningen het weer een gezond bedrijf is geworden. Nou zo is die nieuwe CEO van Nokia ook gestart en straks staat hij te zwaaien "Kijk mij eens" Ik vind het prima als dan ook de koers maar weer op een behoorlijk niveau is.

    Microsoft

    Geruchtenmolen draait weer
    06 januari 2012 | Pieterjan Van Leemputten

    Nokia ontkent formeel dat het van plan is om zijn smartphoneafdeling te verkopen aan Microsoft. Opnieuw circuleert een gerucht dat dit op de agenda van beide bedrijven staat.


    De bewering is afkomstig van de Russische blogger Eldar Murtazin van Mobile-Review, en het is niet de eerste keer dat hij zoiets schrijft. In mei 2010 beweerde hij al dat Microsoft de telefoonafdeling van Nokia zou overnemen.

    Op het eerste gezicht lijkt het dus onzin, ware het niet dat Murtazin destijds wel weet had van de overeenkomst om Windows Phone op de smartphones van Nokia te zetten, en van de naamswijziging van Ovi naar Nokia Services.

    Topmannen in Las Vegas
    Volgens Murtazin wordt de overeenkomst afgerond in Las Vegas, waar enkele topmensen van Nokia en Microsoft zullen samenzitten, onder wie de respectievelijke CEO’s Stephen Elop en Steve Ballmer. Daarbij zou de merknaam Nokia verdwijnen voor smartphones. Ook twee fabrieken zouden van eigenaar wisselen halverwege 2012.

    Maar Nokia ontkent in alle talen. Aan The Register vertelt de communicatieverantwoordelijke van Nokia UK dat de geruchten vals zijn en dat het bedrijf dit telkens met klem heeft ontkend. Dat er in Las Vegas een ontmoeting plaatsvindt tussen Ballmer en Elop wordt niet bevestigd, maar zou in principe geen bijzonderheid zijn. Volgende week begint daar immers CES, de grootste technologiebeurs ter wereld.
2.779 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 139 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.463
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.956
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.489
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.093
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.550
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.368
AMG 965 125.872
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.163
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 316
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.668
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.704
ASML 1.762 77.059
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.674
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht