Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

& now for something completely different (bij voorbaat vast excuus):

138 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 augustus 2003 14:58
    Dat herinner ik me wel. Ik kan me alleen niet herinner dat ik daarin zo 'anders' was.

    Dat mijn toon zich verhard komt doordat ik me aangevoelen voel. Vaak, vandaar ook dat ik schreef dat het in andere gevallen ook best aan mijzelf kan liggen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan het niet waarderen voor dingen uitgemaakt te worden waar ikzelf een afschuw van heb. Vandaar dat ik dan ook verhard.

    Ik blijf erbij dat ik dan meestal de zwarte piet in de schoenen krijg toegeschoven. En dat vind ik MEESTAL niet terecht. Als iemand hard tegen mij wordt heb ik geen problemen hard terug te worden. Als iemand daar niet tegen kan, moet hij er ook niet aan beginnen. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik vind dat mensen té hard moeten worden en gewoonweg grof en kwetsend. Er zijn grenzen. Bovendien doe ik dit meestal alleen met personen die m.i. wel wat kunnen hebben (wat toch zo'n grote plaat voor hun bakkes).

    mvg
  2. [verwijderd] 1 augustus 2003 15:03
    Kan mij goed vinden in hetgeen je schrijft.
    Ben zelf een oude(re) belegger van 50 die natuurlijk ook zijn leuke en minder leuke ervaringen heeft.
    Ik volg de diskussies hier een aantal weken en het valt mij ook op dat er soms nogal grof wordt omgegaan met iemands mening. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dit ook ontstaat doordat de non-verbale uitingen gemist worden op dit mediüm zoals de glimlach bij een "harde"opmerking tijdens een gesprek die dan ineens helemaal niet zo "hard"overkomt.
    Volgens mij is het ook de ontvanger die bepaalt hoe hij/zij omgaat met de boodschap aangezien de verzender geen rekening kan houden met de 20 miljard ontvangers.
  3. [verwijderd] 1 augustus 2003 15:04
    De meerderheid heeft altijd ongelijk bedoel je. De uitzondering op de regel zal ik dan maar zeggen. Ik weet niet wat ik jou heb aangedaan, maar eerlijk gezegd hecht ik ook meer waarde aan die van anderen, dus het zal wel.

    mvg
  4. tgaeko 1 augustus 2003 17:19
    Citaat: "Volgens mij is het ook de ontvanger die bepaalt hoe hij/zij omgaat met de boodschap aangezien de verzender geen rekening kan houden met de 20 miljard ontvangers."

    Reactie: maar het is wel de verzender die de toon bepaalt.
  5. [verwijderd] 1 augustus 2003 18:27
    Hi again Kingie, Ik zag nu pas, dat het einde van mijn laatste bericht verloren is gegaan. Aangezien ik geen copy gemaakt had, zal ik trachten het te herconstrueren uit mijn hoofd (ja, ik mag dan wel oud zijn, maar kinds ben ik nog niet ;-).

    Is het mogelijk dat de verantwoordelijkheid voor de baby, en/of "domestic problems" de oorzaak zijn van je laatste blootstelling van je ziel.

    Het kan in ieder geval niets te maken hebben met overgang want daar ben je nog veel te jong voor (vóór in de 30?).
    Wacht maar tot je 50 wordt, dan voel je het pas.

    Na de 50-er jaren gaat alles beter en wordt je tevredener en gelukkiger, mits je goed gezond blijft.
    Daarom wees zuinig op je gezondheid, (niet roken!)

    Good luck,

    >--:-)-->

    p.s.

    1.Met de persoon in #8 bedoelde ik jou niet.

    2.re "leeggezogen"; ging me niet zo om de reacties, maar om het initiatief zo'n bericht te plaatsen. 't Moet je toch wel erg hoog zitten, als je speciaal zo iets er uit moet flappen.
    Maar goed, het betreft ons beiden in deze draad niet meer.

    3.Nightbreed had het over enkele toffe "besjes"in de kk.
    Volgens mijn dictionaire zijn besjes alleen vrouwen, niet mannen.
    Dus wie zijn die besjes dan wel?
    Ik wist er niet van?
  6. [verwijderd] 1 augustus 2003 19:35
    Hoi amor,

    De baby verantwoordelijk voor de blootlegging van mijn ziel? Nee zeker niet, gelukkig ook geen andere domestic problems.

    Vergelijk het maar met chichi, die in deze draad een open verslag doet van zijn twennies. Ik heb iets anders maar ook gedeeltelijk overeenkomstigs meegemaakt. Eerst grote opluchting en daarna verwarring over je rol hier op aarde en wat je hier nou eigenlijk allemaal doet en wat de zin is etc etc. En twijfels aan jezelf, grote twijfels. Maar ik hoor het ook vaker van leeftijdsgenoten hoor. Gelukkig jeugd, studie afgerond en dan plots de grote mensenwereld in. Bakken met geld verdienen (relatief tov de tiener en studentenjaren) en dan komt er een moment dat je gaat denken, hmmmm waar ben ik eigenlijk mee bezig, is dit het nou? etc etc. Niet iedereen maakt dit mee, maar ik denk toch iedereen wel in mindere of meerdere mate. En bepaalde situaties kunnen dat verergeren. Bij mij kwam er meerdere dingen te gelijk. Te veel ineens eigenlijk. Maar inmiddels gaat het weer een heel stuk beter, gelukkig. Misschien was het ook wel een versnelde volwassenheidsfase, ik zal er wel nooit helemaal achter komen.

    "Het kan in ieder geval niets te maken hebben met overgang want daar ben je nog veel te jong voor (vóór in de 30?).
    Wacht maar tot je 50 wordt, dan voel je het pas."
    >>> Don't scare me amor. Ik heb al een voorproefje gehad!

    Na de 50-er jaren gaat alles beter en wordt je tevredener en gelukkiger, mits je goed gezond blijft.
    Daarom wees zuinig op je gezondheid, (niet roken!)
    >>> Ehm, ja. Ik ga binnenkort hopelijk stoppen. Een jaartje of 14 gerookt, toen cold turkey gestopt, bijna 2 jaar volgehouden en toen door mijn problemen weer begonnen. Maar nu al niet meer in huis, ivm kingietje. Nu de rest nog!

    Wat betreft je besjes: ik denk toch dat hij die krasse knarren hier bedoelt, waaronder jij en andere 'oudjes'!

    mvg
  7. [verwijderd] 1 augustus 2003 19:42
    >in het russisch is het aplaus,<

    Is dat wel zo, ik dacht eerst namelijk even dat je teveel wodka gesnoept had?

    >>dat gaven ze altijd de leider van het politburo.<<

    Heet dat niet gewoon applaudiseren in het NL, nou jah ieder zijn meug.
    De grote roerganger Bushnev kan dus trots zijn op zijn aplaus.

    mvg
    GH


    .
  8. [verwijderd] 1 augustus 2003 20:18
    Is het plotseling chique geworden net te doen alsof men geen Nederlands meer onder de knie heeft?

    Zijn we zo wereldwijs geworden dat we onze moedertaal verloochenen, en daar nog groot op gaan ook?

    Mensen die Nederlands vergeten omdat ze in het buitenland vertoeven zijn óf heel erg dom, of voelen zich heel erg verheven boven hun medelanders.

    Wat 'n kapsones!

    >-->

    p.s. Turken en Marokkanen moeten wél Nederlands leren, terwijl vele Nederlanders Engels prefereren?
  9. [verwijderd] 1 augustus 2003 21:31
    I'm sorry to hear you feel this way but please take it on the chin, people like youself are needed to keep everyone alert and make them think and most of the people who attack you are sitting safely behind their computer and if they met you face to face probably would agree with everything you said.Please keep writing, right or wrong it's still worth reading.
    best wishes, Danny
  10. [verwijderd] 1 augustus 2003 21:56
    he,amor...worden we patriottisch (verkeerde spelling denk ik)...maar ben ik helemaal mee eens......ik ga verder..zover mogelijk alleen producten kopen die op hollandse bodem gemaakt zijn!!!

    de groenten..willie!!
  11. [verwijderd] 2 augustus 2003 09:35
    Kingie,

    misschien ben ik dan ook een vreemde vent, maar vindt het wel mooi wat je hier schrijft. Je durft tenminste een beetje meer van jezelf te laten zien.
    En op een forum waar je misschien de helft van de postings al kan schrappen omdat er aan schromelijke zelfoverschatting, onwaarheden, zichzelf nog bedottende en zeer onbegrijpelijke en elke week een andere nickname schrijvers een te groot overschot is.

    Mag het eens een beetje persoonlijker en kwetsbaarder en eerlijker.

    Maar in een wereld waar helaas nog altijd uiterlijk schijn en een hoop gebral meer gewaardeerd wordt dan innerlijke groei ben je nog een beetje een roepende in de woestijn zal ik maar zeggen.

    Schijnbaar moet je idd wat meemaken in je leven om meer 'betrokken 'te raken bij het leven zelf en naar binnen te durven reflecteren.

    VOlgens mij heb jij een mening Kingie...en dat hebben er maar heel weinig..

    goed om te lezen dat ik niet de enige gek ben in deze wereld..

    :-)

    groetjes

    Tico

  12. [verwijderd] 2 augustus 2003 10:29
    Dank je voor je - alweer - uitvoerige reactie.

    Dat van die regels waarvan links er in Nederland alleen maar meer van lijkt te willen inveren, is inderdaad spijtig. Toch is dat natuurlijk niet de essentie van wat bijv. de SP wil.

    En er moet zeker ook niet TE veel genivelleerd worden. Maar zolang de rijkste 1% van de wereldbevolking nog evenveel verdient als de armste 75% en in Nederland de armste 50% van de huishuidens per saldo (bijv. ook waarde van eigen woning er bij opgeteld, en de hypotheek er vanaf getrokken) nul euro bezit, en de rijkste 10% van de huishoudens 58% van het totele vermorgen bezit (meest recente cijfers van het CBS!), lijkt de balans me voorlopig nog wel naar de denivellerende kant te zijn doorgeslagen.

    Sterkte en wijsheid gewenst bij het schrijven van je verdere postings.
  13. [verwijderd] 2 augustus 2003 12:13
    Kingie,

    Ik zou me geen zorgen maken. Je bent goed bezig op dit forum, hoewel misschien wat te fanatiek af en toe. De meeste mensen hebben toch een houding van "na ons de zondvloed". Dat heb jij niet. Het is alleen zaak dat je niet meer op je hals haalt dan je kunt dragen.

    Groet,

    Bart
138 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.853
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.145
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.044
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 166
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.663
Aedifica 2 839
Aegon 3.257 320.356
AFC Ajax 537 7.028
Affimed NV 2 5.780
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.899
Ahold 3.536 74.029
Air France - KLM 1.024 34.393
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 17.428
Allfunds Group 3 1.236
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 341
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.772
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.531
AMG 965 126.657
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.202
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.772
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.187
Aroundtown SA 1 186
Arrowhead Research 5 9.313
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.781
ASML 1.762 77.770
ASR Nederland 18 4.162
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 341
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.807
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 24 mei

    1. Japan inflatie
    2. BBP eerste kwartaal (Dld)
    3. Detailhandelsverkopen april (VK)
    4. Ondernemersvertrouwen mei (Fra)
    5. B&S Group - jaarvergadering
    6. NN Group - jaarvergadering
    7. Orders duurzame goederen april (VS)
    8. Consumentenvertrouwen (UvM) mei, def. (VS)
  2. 27 mei

    1. Consumentenvertrouwen mei (Fra)
    2. Aalberts ex €1,13 dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht