Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

AMG Critical Materials N.V. NL0000888691

Laatste koers (eur)

22,160
  • Verschill

    -0,180 -0,81%
  • Volume

    21.673 Gem. (3M) 240,4K
  • Bied

    22,140  
  • Laat

    22,180  
+ Toevoegen aan watchlist

PREVIEW: AMG omzet licht hoger in KW1, winst iets lager

63 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 mei 2012 09:25
    Winst of verlies het doet er niks meer toe. kijk naar Ziggo, wat een lachertje, bedrijf heeft de schuldenstrop om de nek en de koers op 22. AMG tja, ik durf het niet te zeggen, kan net zo goed 4 of 5 worden, tja het is met een dartpijl in het bord gooien en kijken wat het wordt
  2. aandeeltje! 16 mei 2012 10:01
    quote:

    paulbeleg schreef:

    Winst of verlies het doet er niks meer toe. kijk naar Ziggo, wat een lachertje, bedrijf heeft de schuldenstrop om de nek en de koers op 22. AMG tja, ik durf het niet te zeggen, kan net zo goed 4 of 5 worden, tja het is met een dartpijl in het bord gooien en kijken wat het wordt
    Wil je verdienen, dan moet het eerst omlaag. Wordt weer interessant dit fondsje, hoewel ik de cijfers niet zo sterk vond en de outlook ook niet zo heel veel vreugde geeft....
  3. [verwijderd] 16 mei 2012 12:56
    quote:

    rock bottom schreef op 15 mei 2012 19:28:

    Nog een antwoord voor Gerrit : Ik steek toch mijn vinger op. Heb het net even uitgerekend voor mijn 8 trades dit jaar en sta op de "geweldige" winst van 456€ incl. aan/verkoopkosten. Tja niet om echt trots op te zijn natuurlijk. We hopen maar op een snelle bodem en een flink herstel, dan is er voor iedereen nog wat te verdienen, of mogelijk voor de meesten het verlies te verkleinen.
    Waar ligt de eerste steun onder de 6,25? Wat een verandering in de markt in 2 maanden tijd!
    De postings van; de weg ligt vrij naar 11,25 bij doorbraak 10 euro lijken wel van gisteren!
  4. gerrit 69 16 mei 2012 13:25
    quote:

    Niks is wat het lijkt schreef op 16 mei 2012 12:56:

    [...]

    Waar ligt de eerste steun onder de 6,25? Wat een verandering in de markt in 2 maanden tijd!
    De postings van; de weg ligt vrij naar 11,25 bij doorbraak 10 euro lijken wel van gisteren!
    Het is nu wel duidelijk, dat 2012 een verloren jaar is voor veel aandelen.
    Even nog een cynische blik van mij op de kwartaalwinst.
    Deze was gehalveerd tot 3,5 miljoen Dollar, wat praktisch gelijk is aan het jaarsalaris van CEO Heinz Schimmelbusch!!
    De cijfers waren overigens beneden mijn verwachting en de koersdaling die vooraf ging aan de cijfers voorspelde dat al min of meer.
    Bij een ordelijke aftocht van de Grieken zie ik wel een beursherstel tegemoet, maar dan betwijfel ik wel of we dit jaar überhaupt nog boven een AEX van 318 zullen stijgen.
    Bij een wanordelijke aftocht van de Grieken zie ik de AEX nog wel 30 punten dalen.
    De AEX moet dus wel boven de 292 blijven.
    Voorlopig zit er geen fantasie meer in bij AMG en de kans om dit jaar nog boven de € 7,60 te stijgen acht ik bijzonder klein.

    Gerrit
  5. rock bottom 16 mei 2012 15:40
    Om goede koersdoelen te bepalen onder 6,25 heeft me toch wat hoofdbrekens gekost. Enerzijds, omdat als 6,25 niet houdt er dus dientengevolge ook geen bodem is en er dus ook geen fibonaccilijnen vanaf 6.25 getrokken kunnen worden. Zelfs 7 was dit keer geen echte bodem. De enige laatste bodem was 7.15 en hier zijn we vanaf opgeveerd naar ca 7.90 om vervolgens de daling weer te hervatten. De laatste echte top was 9.79. Het 161.8% correctieniveau vanaf deze top ligt op 5.57 € . Dit zou een eerste doel kunnen zijn. Bedenk dat onder 6.25 geen enkele bodem van betekenis ligt anders dan de all time low van 3.70€ In principe zijn we dus hier onderweg naar toe. Er zit ook nog een ander patroon tussen de laatste top en bodem. Vanaf 7.15 is de koers opgeveerd tot ca 7.90 (vlag) en hierop zijn we weer terug naar beneden gedoken. Daarna is het aandeel opgeveerd tot exact de onderkant van de vlag en vervolgens weer naar beneden gegaan. Dit bevestigd de vlag en het koersdoel. Vlaggen ontstaan in principe halverwege de beweging. Het koersdoel op basis van deze vlag is dan ook 5,08€. Als laatste wil ik nog toevoegen, dat vanaf december er een groter hoofd schouder patroon afgemaakt is, met 2 rechterschouders. (top 10€, neklijn 7 €). We zijn dus door 7 gebroken. Koersdoel op basis van dit patroon is dus 4€. Al deze koersdoelen liggen dus tussen 3.70 en 6.25. Nogmaals het plaatje is niet zo heel duidelijk dit keer, mede omdat we nu een gebied ingaan, waar we jaren niet geweest zijn met AMG.Plus het feit, dat er geen enkele bodem van betekenis ligt tussen 6.25 en 3.70.
    Samenvattend:
    1)De laatste bodem van 6,25 van sept. 2010 staat nog "as we speak" , daar we er nu nog boven staan intraday, maar ook intraday onder zijn geweest.
    2)Mocht AMG definitief door de steun van 6.25 gaan, kan je 5.57, 5.08 en 4.00 met potlood opschrijven. Ik zeg potlood, omdat we in een redelijk "oud" koersgebied komen en daar ben ik altijd voorzichtig mee.
    3)Mocht AMG andere plannen hebben en toch een bodem willen vormen op 6.25 en een correctie willen starten, zal ik in een volgende update aangeven, hoever dit herstel evt. zou kunnen komen.

    Vooralsnog : Sterk dalende trend vervolgt. Voor de pessimisten: het kan altijd lager ! Voor de optimisten: Hoe lager het gaat, hoe eerder de bodem bereikt is en koopkansen zich weer aandienen.

    PS: Mochten er andere amateur TA'ers zijn met een andere visie dan de mijne,of een toevoeging op mijn analyse gaarne melden. Reden is , dat e.e.a wat minder goed te lezen is dan normaal, mede gedreven door het feit dat we op koersen zitten, die we jaren niet gezien hebben met AMG. Bedankt.
  6. Alles kwijt 16 mei 2012 16:51
    Vanmorgen heb ik nog weer bijgekocht, terwijl ik me voorgenomen had om daarmee te stoppen, voor wat AMG betreft.

    Ik ben speciaal van mijn voornemen afgeweken om de opvering om een vraag-gerichte wijze te ondersteunen en luister bij te zetten.

    OMHOOG NOU ! !

    (dat de cijfers best wel oké zijn, dat er winst gemaakt wordt, dat er vooruitzichten zijn. Het doordruppelen daarvan in de koers (van die cijfers dus) neemt soms even een dag (zie SBM).

    Schreeuwen help soms ook.

    O M H O O G
  7. Metal 16 mei 2012 18:42
    Naast alle doem Griekenland en TA scenarios wil ik graag nog iedereen het aanstaande Hemelvaart weekend in sturen met een positieve noot.

    Ik wil iedereen er graag aan herinneren dat AMG in het 1e kwartaal, met een moeilijke markt met veel landen in recessie, teleurstellende Engineering resultaten, overstromingen/weer condities bij hun twee belangrijkste mijnen en herfinancierings en reorganisatiekosten gerelateerd aan de Graphit Krophmuhl overname.

    Ondanks al deze zaken, heeft AMG WINST gemaakt. Wellicht op een lager niveau als vorig jaar (toen dit aandeel nog rond de 15 euro stond overigens), maar desalnietemin... Winst!
    Dat is veel meer dan een hoop andere zogenaamde cyclische bedrijven kunnen zeggen. Ikzelf had dan ook een verlies verwacht.

    Het 2e kwartaal is veel meer "normaal" wat betreft bedrijftvoering. Geen overstromingen en extreem weer. Een beter gevulde backlog. En een herstellende markt (met een voorbehoud op de fall out van Griekenland)

    Zoals altijd hou ik de metaal markten altijd goed in de gaten, omdat deze een behoorlijke indicator geven van de performance van AMG:

    Antimoon: Ondertussen weer naar de 14.000 dollar per ton, van ongeveer 12.000 dollar in het 1e kwartaal.
    Tantalum: Stabiel op 100 dollar, mijn produceert weer normaal
    Vanadium: 16 dollar per pond, dit was in het 1e kwartaal nog rond de 13-14 dollar. Staalproductie in de US (belangrijke indicator) draait op niveaus die niet meer gezien zijn sinds 2008. Artikelen op de markt geven ook aan dat Ferro-Vanadium beschikbaarheid moeilijk aan het worden is in de Verenigde Staten.
    Titanium: Draait als een trein, hoge vraag vanuit de luchtvaart (maar dit was in Q1 ook goed)
    Engineering systems: backlog is toegenomen, flinke orderintake, dit zou weer betere resultaten moeten oplever, ik denk alleen niet op de korte termijn.

    Ook wil ik iedereen er aan herninneren dat de belangrijkste markten van AMG: Duitsland, Verenigde Staten, China zijn. Dit zijn landen die momenteel groeien met Fabrieksproductie die consquent de verwachtingen overstijgen. AMG plukt hier de vruchten van.

    AMG heeft ook de winstgroei verwachting herhaald voor het volledige jaar. Wat op zich best dapper is na zo’n eerste kwartaal. In het 2e kwartaal verwacht ik dan ook een winst per aandeel die meer in de 40-50 cent range zou moeten liggen. Te optmistisch? Misschien... Maar 1 ding weet ik wel zeker, 6 euro voor dit aandeel is zwaar ondergewaardeerd. Tuurlijk doet dit ook mij pijn, maar ik heb alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik hoop dat ik met deze post ook bij wat meer mensen een vertrouwen in een goede afloop heb gecreerd.
  8. gerrit 69 16 mei 2012 20:37
    quote:

    rock bottom schreef op 16 mei 2012 15:40:

    Om goede koersdoelen te bepalen onder 6,25 heeft me toch wat hoofdbrekens gekost. Enerzijds, omdat als 6,25 niet houdt er dus dientengevolge ook geen bodem is en er dus ook geen fibonaccilijnen vanaf 6.25 getrokken kunnen worden. Zelfs 7 was dit keer geen echte bodem. De enige laatste bodem was 7.15 en hier zijn we vanaf opgeveerd naar ca 7.90 om vervolgens de daling weer te hervatten. De laatste echte top was 9.79. Het 161.8% correctieniveau vanaf deze top ligt op 5.57 € . Dit zou een eerste doel kunnen zijn. Bedenk dat onder 6.25 geen enkele bodem van betekenis ligt anders dan de all time low van 3.70€ In principe zijn we dus hier onderweg naar toe. Er zit ook nog een ander patroon tussen de laatste top en bodem. Vanaf 7.15 is de koers opgeveerd tot ca 7.90 (vlag) en hierop zijn we weer terug naar beneden gedoken. Daarna is het aandeel opgeveerd tot exact de onderkant van de vlag en vervolgens weer naar beneden gegaan. Dit bevestigd de vlag en het koersdoel. Vlaggen ontstaan in principe halverwege de beweging. Het koersdoel op basis van deze vlag is dan ook 5,08€. Als laatste wil ik nog toevoegen, dat vanaf december er een groter hoofd schouder patroon afgemaakt is, met 2 rechterschouders. (top 10€, neklijn 7 €). We zijn dus door 7 gebroken. Koersdoel op basis van dit patroon is dus 4€. Al deze koersdoelen liggen dus tussen 3.70 en 6.25. Nogmaals het plaatje is niet zo heel duidelijk dit keer, mede omdat we nu een gebied ingaan, waar we jaren niet geweest zijn met AMG.Plus het feit, dat er geen enkele bodem van betekenis ligt tussen 6.25 en 3.70.
    Samenvattend:
    1)De laatste bodem van 6,25 van sept. 2010 staat nog "as we speak" , daar we er nu nog boven staan intraday, maar ook intraday onder zijn geweest.
    2)Mocht AMG definitief door de steun van 6.25 gaan, kan je 5.57, 5.08 en 4.00 met potlood opschrijven. Ik zeg potlood, omdat we in een redelijk "oud" koersgebied komen en daar ben ik altijd voorzichtig mee.
    3)Mocht AMG andere plannen hebben en toch een bodem willen vormen op 6.25 en een correctie willen starten, zal ik in een volgende update aangeven, hoever dit herstel evt. zou kunnen komen.

    Vooralsnog : Sterk dalende trend vervolgt. Voor de pessimisten: het kan altijd lager ! Voor de optimisten: Hoe lager het gaat, hoe eerder de bodem bereikt is en koopkansen zich weer aandienen.

    PS: Mochten er andere amateur TA'ers zijn met een andere visie dan de mijne,of een toevoeging op mijn analyse gaarne melden. Reden is , dat e.e.a wat minder goed te lezen is dan normaal, mede gedreven door het feit dat we op koersen zitten, die we jaren niet gezien hebben met AMG. Bedankt.
    Hallo Rock Bottom

    Vaak ben ik het met je eens.
    Waar we wel rekening mee moeten houden, is dat AMG nog steeds een jong beursfonds is, wat midden 2007 is geintroduceerd op de Amsterdamse effectenbeurs tegen een introductiekoers op € 28,00
    Een korte hype heeft AMG binnen een jaar daarna toen opgezweept tot zelfs een koers tegen de € 66,00.
    Dit werd voor een groot deel veroorzaakt door het belang in Timminco, waar silicium het toverwoord was voor de fantasie om zonne-energie op te wekken.
    De rest is verleden tijd, want Timminco is op sterven na dood en AMG moet het nu vooral hebben in de exploitatie van bijzondere metalen.
    Het dieptepunt voor AMG lag inderdaad rond de € 3,70
    Omdat het bedrijf nauwelijk 5 jaar genoteerd staat op onze beurs is het ook niet gemakkelijk om de chart als zeer betrouwbaar te beschouwen.
    Verder zijn de bedrijfsresultaten van dit specialistische metaalbedrijf erg onvoorspelbaar en deinen vooral mee op de cyclische golven van de wereldeconomie.
    Uiteraard had ik veel meer verwacht van dit bedrijf, maar ik weet ook wel, dat een koers van € 66,00 voorlopig echt niet haalbaar is en misschien wel nooit meer.
    Nu ik bijna 4 jaar belegd ben in AMG, kom ik er wel achter dat het aandeel zeer speculatief is en daardoor ook niet zo betrouwbaar vanwege de genoemde onvoorspelbare resultaten die het bedrijf ieder jaar laat zien.
    Met de laatste teleurstellende 1e kwartaalcijfers is de fantasie er voorlopig wel uit bij AMG.
    Ik kan niet onderdrukken, dat ik ongelofelijk teleurgesteld ben in AMG, want met de 1e kwartaalcijfers, moet het bedrijf een geweldig 2e halfjaar laten zien om de koers weer in de buurt te krijgen boven de € 9,00
    Een dividend wat ik een half jaar geleden nog durfde te voorspellen voor 2013 kunnen we hierdoor dan ook wel vergeten.
    Voor een buy and hold principe is het aandeel AMG een te riskant aandeel gebleken.
    Wat koersniveaus betreft zie ik het volgende scenario;
    Duiken we onder de € 6,25 dan zie ik nog wel steun op de € 5,40 - maar dat heeft louter te maken met het feit dat de intrinsieke waarde rond de € 5,50 ligt.
    Eerste weerstand van belang zie ik op de € 7,00
    Tweede weerstand daarna zie ik op € 7,60
    Boven de € 7,60 is de neergaande trend voorbij.

    Mvrgr. van Gerrit
  9. Bir 16 mei 2012 23:43
    quote:

    deflationist schreef op 16 mei 2012 22:38:

    Het zal mij niks verbazen dat het uiteindelijk een pennystock wordt.
    Mij zou dat wel verbazen, want zo'n slecht bedrijf is AMG niet.
  10. rock bottom 17 mei 2012 08:56
    Gerrit, bedankt voor je input. Vooralsnog heeft de 6,25 gehouden en het lijkt er op dat we vandaag wat hoger openenen,dus wie weet.Ik zie de 1e tekenen van afbreken neergaande trend voorbij de 7.15/7.22 range (laatste echte bodems). Tussen deze range en de 8.15/8.21 komen we in een neutrale fase. Boven 8.21 kan de stijgende trend weer van start gaan. De beroemde 7€ zal wel een rol blijven spelen , maar dan als weerstand. Mochten we nu een bodem gaan vormen vanaf dit niveau,kunnen we in principe herstellen naar eerst 7 en daarna de 7.15/7.22 range. Echter, we zullen absoluut een positiever beurssentiment moeten gaan krijgen om daar te komen. Voor de liefhebbers van meer fundamentele analyse over AMG kijk eens naar de volgende link (gratis): www.vectorvest.com/stockanalysis/Anal...
  11. rock bottom 17 mei 2012 09:07
    Als je op de link klinkt, staat er dat mijn amg rapport niet is verzonden. Dat is het wel, echter blijkbaar kopien telt hij als vrije rapporten en ik heb dus mijn 3 free trials al gebruikt, hoewel ik alleen AMG heb opgevraagd. Kijk dan via hun homepagina, daar kan je zo het "free report" over AMG opvragen. Erg interessant moet ik zeggen.
  12. [verwijderd] 17 mei 2012 12:48
    Blijft weinig over van amg, daar gaat de 6 euro al! tsjonge tsjonge wat sta ik rood met amg.....triest. Slechtste aankoop ooit, had ik maar eerder verlies gepakt. Nu wacht ik maar af.
  13. gerrit 69 17 mei 2012 13:08
    quote:

    rock bottom schreef op 17 mei 2012 08:56:

    Gerrit, bedankt voor je input. Vooralsnog heeft de 6,25 gehouden en het lijkt er op dat we vandaag wat hoger openenen,dus wie weet.Ik zie de 1e tekenen van afbreken neergaande trend voorbij de 7.15/7.22 range (laatste echte bodems). Tussen deze range en de 8.15/8.21 komen we in een neutrale fase. Boven 8.21 kan de stijgende trend weer van start gaan. De beroemde 7€ zal wel een rol blijven spelen , maar dan als weerstand. Mochten we nu een bodem gaan vormen vanaf dit niveau,kunnen we in principe herstellen naar eerst 7 en daarna de 7.15/7.22 range. Echter, we zullen absoluut een positiever beurssentiment moeten gaan krijgen om daar te komen. Voor de liefhebbers van meer fundamentele analyse over AMG kijk eens naar de volgende link (gratis): www.vectorvest.com/stockanalysis/Anal...
    Het lijkt vandaag weer helemaal mis te zijn op de beurs.
    AEX beneden de 292 ziet er niet goed uit.
    AMG definitief onder de € 6,25!!!
    Bij het invoeren van de Euro ruim 10 jaar geleden, hebben regeringsleiders een grote weeffout gemaakt.
    Men heeft namelijk naar mijn mening geen goede exit-procedure bedacht voor die landen die zich niet aan de financiele eisen zouden houden.
    Griekenland heeft er jarenlang een potje van gemaakt en andere EU landen hebben dit te lang gedoogd.
    Het cynische is, dat er al een paar jaar een grote kapitaalvlucht vanuit Griekenland is gestart door vooral de super-rijke elite, waarmee Griekenland alweer aardig op de rails gezet zou kunnen worden, als dat geld terug zou vloeien.
    Nu zijn wij, de EU en vooral de arme Griekse bevolking de klos door deze kapitaalvlucht.
    Ik ben bang, dat de recessie zich zal gaan verdiepen door de enorme onevenwichtigheden tussen de EU-landen en vooral aangezwengeld door de rente-tarieven.
    Eigenlijk hoort mijn mening hierover thuis in de koffiekamer, maar natuurlijk wil ik het ook over AMG hebben.
    Ik kijk vooral naar de intrinsieke waarde van AMG, wat in 2011 nog op € 5,68 noteerde.
    Dit geeft nog enige hoop, want deze waarde zal dit jaar toch niet extreem gedaald zijn.
    Verder neem ik aan, dat AMG het debacle Timminco wel afgeschreven zal hebben, hoewel hier geen enkele mededeling is overgedaan bij de laatste cijfers.
    Dit is ook het grote manco van het management om beleggers met goede informatie aan zich te binden.
    Vanaf vorig jaar op een koers van € 16,70 zijn we aardig leeggelopen tot akelig dichtbij een koers op de € 6,00 en ik zie op korte termijn geen verbetering.
    Het word uithuilen en opnieuw beginnen als deze onrust op de financiele markten eindelijk onder controle komt.
    Leve onze politici van 10 jaar geleden, die aan de wieg hebben gestaan van deze kapitale blunder.

    Groet van Gerrit
  14. gerrit 69 17 mei 2012 13:49
    quote:

    Willem69 schreef op 17 mei 2012 13:12:

    vanmorgen met 1000 stuks ingestapt op 6,23 na een wandeling met de hond alweer 230 euro in de min,
    lekker begin
    De fiscus kan de vermogensrendements-heffing ook wel afschaffen, want deze diefstal belasting is volkomen uit het lood geslagen, want rendement maken op de beurs is nog maar voor weinige weggelegd.
    Hemelvaart lijkt vandaag wel een Hellevaart te worden.

    Gerrit

    ps; De introductie van Face-book kan ons ook niet meer redden.
  15. gerrit 69 17 mei 2012 15:04
    quote:

    Willem69 schreef op 17 mei 2012 13:12:

    vanmorgen met 1000 stuks ingestapt op 6,23 na een wandeling met de hond alweer 230 euro in de min,
    lekker begin
    Nog niet getreurd vandaag.
    Het sentiment op Wall Street is bepalend of we nog herstellen.
    Maakt AMG vandaag toch nog een slotkoers op of boven de € 6,25 dan beschouw ik Hemelvaartsdag als een testdag, wat door de lage omzetten van veel aandelen nog geen graadmeter is voor een verdere daling van de AEX de komende tijd.
    We hebben wel een hele kritische grens bereikt, maar dat snap je natuurlijk ook wel.

    Gerrit
  16. [verwijderd] 17 mei 2012 17:12
    Groei industrie Philadelphia opnieuw gedaald 16:12 17-5-2012

    PHILADELPHIA (AFN) - De industriële activiteit in de regio rond de stad Philadelphia is in mei voor de tweede achtereenvolgende maand gedaald. Dat maakte de Federal Reserve van Philadelphia donderdag bekend.

    De neergang was fors. De graadmeter daalde van plus 8,5 in april tot min 5,8 in mei. Economen gingen gemiddeld uit van een stand van plus 10. De prijscomponent van de index en de werkgelegenheid gingen flink naar beneden.
    kan dr dan ook nog wel bij,mischien toch een maja kalender kopen?


  17. rock bottom 17 mei 2012 20:15
    Vandaag onder 6.25 geeindigd. We moeten dus rekening houden met een vervolg naar beneden richting 3.70. Dit zal niet in 1 streep gebeuren. Tijdens dit proces zullen de nodige oplevingen plaatsvinden. Hier zou je van kunnen profiteren. De Dow Jones heeft zijn "M" vormig patroon afgerond (toppen afgerond 13300, bodems 12750). Dit betekent dus een koersdoel van 12200. Op 12500 loopt op dit moment het 200 daags gemiddelde. We dreigen daar dus doorheen te breken. Als het 50 daags gemiddelde en het 200 daags gemiddelde zich zo blijven ontwikkelen, krijgen we ergens in juni een "dead cross" (50 daags gemiddelde doorbreekt het 200 daags gemiddeld naar beneden). Dit is een enorme negatieve ontwikkeling en dit zou betekenen dat we rekening moeten houden met enkele maanden van dalende koersen in Amerika. Hoef niet uit te leggen wat dat betekent voor de AEX of AMG. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. Voor wat het wat waard is : Ik zit op dit moment 100% cash. Ik zie het allemaal wel gebeuren voorlopig. Zie geen enkele reden om ergens in te stappen. Normaal ben ik niet van de adviezen, maar wil er wel 1 meegeven aan dit forum. Ook deze ellende houdt een keer op !! Laat de boel uitrazen en kijk zoveel mogelijk vanuit de zijlijn. Er komt een moment (mijn gevoel zegt ergens 4e kwartaal), dat we zullen moeten bodemen internationaal. Zorg dan dat je cash hebt om in te stappen als het juiste moment zich aandient. Ikzelf zal blijven kijken naar herstelmomenten ook tussen nu en het 4e kwartaal om hier en daar nog wat te verdienen. Lichtpuntje: Als 12500 houdt bij de Dow Jones en wij blijven boven 288 met de AEX, zouden we nu al een herstelrally kunnen krijgen waar je van kan profiteren, echter middellange termijn blijft e.e.a negatief.
  18. [verwijderd] 17 mei 2012 22:08
    als we zo door gaan met %-en per dag dalen zie ik eerder de 2 euro op de borden komen. Amerika gaat nu pas corrigeren en wij gaan daar dubbel aan mee doen.
63 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht