Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Technische Analyse Terug naar discussie overzicht

Rat

314 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 september 2012 23:11
    De Rat van het Fortuin
    www.deezer.com/music/track/3837645

    Openbare executies waren vermaak en uitingen van het openbaar gezag. Op 1 februari 1554 worden in Dordrecht 13 van de 15 veroordeelden geëxecuteerd waarbij 2 laatste de andere 13 het vonnis ten uitvoer moeten helpen brengen. Bijzonder het wordt gedaan op een wagenrad wat sindsdien het rat van fortuin is gaan heten. Met dertien slagen waarbij de dertiende slag het borstbeen brak werd het leven verjaagd.

    De beste plaats voor de strop is achter het oor waarbij de lengte van het henneptouw precies 2.3 maal de lengte van de veroordeelde is. Maak je het touw te lang dan wordt het hoofd gescheiden van het lichaam. Te kort dan volgt er geen breuk van het strottenhoofd maar een langdurige verstikking. Opvallend is dat dit bij vrouwen het rechteroor is en bij mannen het linkeroor. Zwangere vrouwen en kinderen waren gek genoeg niet uitgesloten van de galg. Pas in de 19e eeuw wordt het valluik geïntroduceerd daarvoor wordt een ladder gebruikt. Schokkend is dat jongste tot de galg veroordeeld een vijfjarige was. Perry Lee vleeshouwer te Cambrigde was zo dik dat hij na de val klem kwam te zitten in het valluik. Eerst werd geprobeerd te duwen, later door op de schouders te gaan hierna werd het luik groter gemaakt alleen was toen weer de valsnelheid te laag. De spanning was te groot voor Perry en hij verloor het bewustzijn. Nog groter was de verbazing toen bleek dat Perry geen man maar een vrouw was en ook nog zwanger.

    Beroemd is de executie van Gerard Hummel afkomstig uit Wenen. Op de weg van de gevangenis naar de executieplaats kreeg de kar waarop de veroordeelde moest staan een ongeluk waarbij hij en de kar in de gracht terecht kwam. Eenmaal in het water werd Hummel overvaren en geraakt door een snel varende roeiboot. Uit het water getrokken waarbij hij bijna dreigde te stikken tussen wal en schip. Op de executie plaats viel hij van de ladder en brak hij beide benen waardoor hij door de drie beulsknechten omhoog moest worden getakeld. Het gewicht van de drie en Gerard was te groot voor de ladder en deze brak. Na een tweede poging dreigde alles goed te gaan ware het niet dat het touw te lang was waardoor de Hummel staande op zijn gebroken benen de executie doorstond. Het publiek reageerde teleurgesteld en knoopte de scherprechter en beulsknechten op. Hummel werd later fabrikant van demontabele en verrijdbare galgen bij een demonstratie werd hij gewurgd door zijn eigen apparaat.

    Handbook of Hanging: tiny.cc/mqw3kw
    Wie wil lezen lees het bijzonder aardige en uiterst leerzaame boekje van Charles Duff(1894-1966) A handbook on hanging. Being a short introduction to the fine art of Execution. Containing much useful information on Neck-breaking, Throttling, Strangling, Asphyxiation, Decapitation and Electrocution. Voor € 125,00 bent u de eigenaar van deze eerste druk op de komende boekenveiling van Bubb Kuyper. Let er op dat de tabellen van uitrekenen van de lengte erbij zitten. Zonder deze tabellen wordt de waarde zeker met de helft gereduceerd.

    AEX

    Vier/240: www.uploadplaatjes.nl/img/n/690937.jpg

    Vier/240: www.uploadplaatjes.nl/img/n/690940.jpg

    Elliott: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691113.jpg
    Op 5 oktober moet een bodem worden gevonden op 320 Het patroon is een Wave D Diametraal Er kan een overshoot plaatsvinden naar 314 maar dat is niet de verwachting

    Heikin Ashi: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691046.jpg
    Short sedert 7 september Koersdoel 332

    Op Een Voet: tiny.cc/gqh3kw
    Eindelijk heb ik het gevonden. Na al die jaren zwoegen, afzien en wurgende onzekerheid heb ik het gevonden. De vondeling heet Heikin wat gek genoeg in het Katana Op Grote Voet betekent.
    Het eerste wat ik doe is Heikin uit elkaar halen. Als ik het sloop weet ik wat het doet. Als ik weet wat het doet kan ik wat over zeggen. Daarbij is er nog een nadeel je kan er geen Alert op zetten of een Backtest van maken als je het niet uitelkaar haalt. Als je er geen BackTest van kan maken kan je nooit weten of iets werkt. En na het testen blijkt het werkt.

    Uit werking Heikin Ashi: 189216298.blogspot.nl/2012/09/heikin-...
    Het is dus gewoon een gemiddelde. Indien het gemiddelde opwaarts wordt gebroken kan een long positie worden genomen. Neerwaarts dan een short positie. Laat de geldlawine nu maar komen ik ben er klaar voor.
    Onder de grafiek zet ik een oude bekende de Bollinger Band %B

    Andrew's Fork: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691060.jpg
    Voor PRT heb ik een Auto Fork gemaakt. De Pitch Fork van Andrew's is handig allleen moet je elke handmatig de Vork zetten. Deze versie zoekt automatisch de top en berekent dan de bijbehorende Median Lines. Het is vooral handig als je meerdere tickers achter elkaar wilt scannen.

    Royal : www.uploadplaatjes.nl/img/n/691065.jpg
    Is negatief maar heeft vrijdag een koopsignaal gegeven

    Rodin Coil: 189216298.blogspot.nl/2012/09/rodin-c...
    Rodin Coil is een methode om uit te rekenen op welke dagen de beurs draait. Het is vernoemd naar een voormalig toezichthouder beheer uit de Hofstad.

    Week 39
    24 Maandag lager om hoger te eindigen
    25 Dinsdag lager om lager te eindigen
    26 Woensdag hoger om hoger te eindigen
    27 Donderdag hoger om zijwaarts lager te eindigen
    28 Vrijdag lager om lager te eindigen

    Geruchten: tiny.cc/how3kw
    27 September is laatste kans voor de longs gelijk Hummel zou zeggen verkoopt uw aandelen het is de laatste kans. Het verspreiden van geruchten was de misdaad welke hij pleegde. Hierdoor zakten de aandelen welke weer door handlangers van Hummel goedkoop werden gekocht. Opmerkelijk was dat het schip "De Amstelveen" schipbreuk had geleden. Alleen zat er tussen de schipbreuk en de melding van Hummer in 1750 en de schipbreuk in 1763 13 jaar verschil. Een vooruitziende blik dus. Dan betrof het ook nog een spiegelretourschip. Nou ja het laatste is niet helemaal waar natuurlijk.

    RattenKoning: nl.wikipedia.org/wiki/Rattenkoning
    Pas in de 19e eeuw werd ontdekt dat de rat verantwoordelijk was voor het verspreiden van de Pest. Tot die tijd werden honden als verspreider van de zwarte dood gezien. In 1470 worden op een dag 250 honden doodgeslagen. Een week ervoor was de pest uitgebroken. Dat jaar werden er 35.000 honden doodgemept. Elke stad had verplicht een hondenslager. Honden aan boord waren niet toegestaan. In dat jaar 1592 wordt de laatste witte bloedhond van Nederland doodgeslagen hetgeen nu als spijtig wordt ervaren. Dit laatste omdat het ook de laatste in de wereld was. Was de witte bloedhond aan boord van de "Amstelveen"geweest dan waren er geen ratten geweest. Waren er geen ratten aan boord dan was de bemanning niet ziek geworden. Was de bemanning niet ziek geworden dan was de Amsterveen behouden thuis gekomen en hadden we nu nog een "Gouden Eeuw" en waren er geen rellen in Haren.

    VOC: www.wrecksite.eu/wreck.aspx?139314

    Links
    Scribd: tiny.cc/k2i3kw
    Scribd: www.scribd.com/search?query=heikin+ashi
    IsUU: issuu.com/search?q=Heikin-Ashi
    TadersJournaal: www.tradersjournal.com/index.php?opti...
    Educofin: www.educofin.com/
    Honden: www.innl.nl/page/4533/nl

    Rat:
    Rat : www.youtube.com/watch?v=aWR1h-5EzUo
    Rat op een Kat op een Hond: player.vimeo.com/video/4360025
    Rat Race: player.vimeo.com/video/16643595
  2. [verwijderd] 24 september 2012 07:44
    Maandag 24-09-2012 WeekNummer: 39
    www.deezer.com/music/track/29185821

    S&P Smart Money: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691307.jpg
    In een beweging werden de posities gedraaid van short naar long en weer terug naar long. De Smarties hebben het nest verlaten.

    OEV: heikinashi.wordpress.com/2012/09/23/h...
    Op Een Voet (OEV) is de techniek welke wordt gebruikt. Bijna iedereen kent de Wolk slechts weinigen de Voet en zo moet het blijven natuurlijk. Dan Valcu schreef een boek over de Heikin Ashi. In het boek de methode welke nooit populair werd. Voorbeelden en methoden worden beschreven wanneer de voet te gebruiken hoe je koersdoelen berekent en stop losses aanbrengt.
    educofin.com/heikinashi-book.htm

    AEX: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691383.jpg
    Op de grafiek heb ik de Heikin gezet. Eronder de Heikin BandWidth deze geeft de Delta aan. In het boek wordt uitgelegd het belang van deze Delta. Op 6 september komt de eerste kans (patroon Deruta) er wordt een long geopend. Op 10 september onstaat een kans de positie te sluiten. De Delta is onder de Trigger Line gekomen op 336 wordt de positie gesloten.

    Op 17 september ontstaat een Short kans (patroon San-biki no kuma) Dit patroon begint positief vervolgens komt er een omkeerpatroon gevolgd door 2 patronen welke elke keer kleiner zijn dan de voorgaande.

    30 Minuten: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691385.jpg
    Dat er daling zou komen was niet geheel onverwacht. Volg op de voet de Heikin en je ziet een patroon van lagere toppen en bodems.

    CHI
    Correlatie en Chi Kwadraat: www.iex.nl/Column/84611/Wegwezen-uit-...
    Op de voorpagina een artikel over de correllatie van de Maple, de beurs en de grondstoffen. Binnen de statistiek worden correlaties aangetoond met een standaardmethode dit wordt het Chi-Kwadraat genoemd. Doe wat iedereen heeft gedaan natuurlijk een test op de Chi. Resultaat er is geen relatie.

    S&P Versus de Maple: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691388.jpg
    Eerst wordt de Canadese Dollar genomen deze uitgedrukt in relatie tot S&P In het rood deze lijn. In groen de S&P De Chi kan groter of kleiner zijn dan de hellingshoek van de beweging.

    Murrey Maple Versus de S&P: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691389.jpg
    Overstretched en klaar om te dalen

    Skew: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691392.jpg
    De Skew is de index van de OTM opties. Heel stiekem zonder dat iemand het zag loopt de index op. Handelaren verwachten dus onrust en prijzen de Fear Index hoger. De VIX daalt de IV stijgt en de Skew stijgt.

    Transport Versus de Dow: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691391.jpg
    Het principe is dat elke wijziging van een leidende index zoals de Dow moet worden bevestigd door de Transport Index. Indien dit niet het geval is kan er aan de trend worden getwijfeld. De Tranny volgt de Dow met een nieuwe top. De handelsregel klopt.

    Transport Nasdac: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691393.jpg
    De stijging van de Dow wordt echter niet bevestigd door de Nas Tranny. Dit is de moderne uitvoering van de Transport index

    Dow Transport : www.uploadplaatjes.nl/img/n/691394.jpg
    De stijging van de Dow wordt niet bevestigd door de Tranny.

    Dow Jones Marine: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691395.jpg
    De stijging van de Dow wordt niet bevestigd door de Natte Tranny

    ConTex: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691396.jpg
    De Tranny van Duitsland is stilgevallen. De trein rijdt nog maar verliest snel vaart. De Hamburger index geeft aan dat de motor van het herstel hapert, de filters verstopt zijn en de brandstoftank leeg dreigt te geraken.

    Baltic Dry: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691399.jpg
    De branstof daalt dus stijgt de Bal. De kosten van vervoer voor droge en cointainervervoer stonden op een historisch laag punt.

    Bund: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691397.jpg
    De Bund is op weg naar nieuwe toppen. Bund stijgt dan dalen de aandelen.
  3. [verwijderd] 24 september 2012 08:41
    MoerSleutel: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691419.jpg

    Je klikt op moersleutel. Vervolgens geef je op welke zones en waarover je wil kleuren.

    Is ook beetje afhankelijk van welke versie PRT je zit. Zit op 9.1 maar de meeste zitten op 10.1 tegenwoordig. De kleurenzones zijn vanaf versie 8.1.07121

    Gann

    De zone van waarschuwen is achter de rug. Inmiddels is trend negatief geworden. Wie Gann had gevolgd.

    Gann: Square of Nine: 189216298.blogspot.nl/2012/09/gann.html
  4. [verwijderd] 24 september 2012 09:05
    Wordt de "Le bande di Riccetti" is gewoon de Bollinger Bands met een correctie. Laat de Bol weg en gebruik alleen de OB en OS situatie. Je neemt de Moving Average en daar plak je een Atr waarde op. Probleem is die Riccetti is depo software net als MansField, Supertrend, RoCNRoll,Repulse en nog wat indicatoren. Afhankelijk van je abo krijg je die dingen geleverd.
    Kijk wel in de loop van de dag of ik een illigale kopie kan scoren.

    Zie het ook niet meer staan tussen de indicatoren: www.prorealtime.com/en/library

    Probleem is altijd er zijn mensen die betalen voor die rommel. En ik zet dan hier neer. Krijg daar steeds problemen mee. De vorige keer had ik alles van Elder hier gezet. Was 150 dollar of zo. John Carter idem.

    Maar is eigenlijk iets wat je zelf moet scoren als je het niet hebt geleverd gekregen. Mensen gaan klagen en dan heb ik het weer gedaan.

  5. [verwijderd] 24 september 2012 09:18
    Once False = 0
    Once True = 1
    Once MediumPrice = False and Not True

    MediumPrice = (High + Low) / 2

    IF Barindex <= 5 Then
    Periode = 0
    Naamah = 0
    EndIF

    IF Barindex > 5 Then
    Sem = MediumPrice - MediumPrice[6]
    Cham = Sem[3]
    Jafet = 0.75*(Sem-Sem[6])+0.25*(Sem[2]-Sem[4])
    TimeLag = 0.33*Cham+0.67*TimeLag[1]
    NoachWave = 0.2*Jafet + 0.8*NoachWave[1]
    IF ABS(TimeLag + TimeLag[1]) > 0 Then
    A = ABS((NoachWave + NoachWave[1]) / (TimeLag+TimeLag[1]))
    GannAngle = ATAN(A)
    EndIF

    IF TimeLag < 0 And NoachWave > 0 Then
    GannAngle = 180 - GannAngle
    EndIF

    IF TimeLag < 0 And NoachWave < 0 Then
    GannAngle = 180 + GannAngle
    EndIF

    IF TimeLag > 0 And NoachWave < 0 Then
    GannAngle = 360 - GannAngle
    EndIF

    Faktor = GannAngle[1]-GannAngle
    IF GannAngle[1] < 90 And GannAngle > 270 Then
    Faktor = 360 + Faktor
    EndIF

    IF Faktor < 1 Then
    Faktor=1
    EndIF

    IF Faktor > 60 Then
    Faktor=60
    EndIF

    CyclusTijd = 0
    Ham = 0
    J = 0
    While J< 41
    Ham = Ham + Faktor[J]
    IF Ham > 360 And CyclusTijd=0 Then
    CyclusTijd =J
    EndIF
    J=J+1
    Wend

    IF CyclusTijd=0 Then
    CyclusTijd = CyclusTijd[1]
    EndIF

    Naamah = 0.25 * CyclusTijd +0.75*Naamah[1]

    Periode=Naamah
    EndIF

    If FixedPeriod > 2 then
    FixedPeriod = 1
    endif
    If FixedPeriod < 1 then
    FixedPeriod = 1
    endif

    If FixedPeriod = 1 then
    P=Round(Periode)
    If Periode < 12 then
    P = 11
    endif

    If Periode = 0 then
    P = 11
    endif
    endif

    If FixedPeriod =2 then
    P= 11
    endif

    If FreeChart > 2 then
    FreeChart = 1
    endif
    If FreeChart < 1 then
    FreeChart = 1
    endif

    If Floating = 1 then
    X=IntradayBarIndex
    if X =0 then
    Top=Highest[P](High)
    Bot=Lowest[P](Low)
    Del= (Top - Bot)
    MBot=0.236 * Del+ Bot
    Median=0.5 * Del + Bot
    MTop=0.764 * Del+ Bot

    if DClose(1) > Median then
    XTop=1.236 * Del + Bot
    else
    XTop=Top - (1.236 * Del)
    endif
    endif
    Else
    Top=Highest[P](High)
    Bot=Lowest[P](Low)
    Del= (Top - Bot)
    MBot=0.236 * Del+ Bot
    Median=0.5 * Del + Bot
    MTop=0.764 * Del+ Bot

    if DClose(1) > Median then
    XTop=(1.236 * Del) + Bot
    else
    XTop=Top - (1.236 * Del)
    endif

    EndIf

    Return Bot Coloured (255,255,0) as "Bottom",MTop Coloured (0,128,0) as "Top", Median coloured(0,0,250) as "Median",MBot Coloured (230,230,250) as "Major Bottom",Top Coloured (0,255,0) as "Major Top",XTop Coloured(140,140,140) as "Target Top"

    Twee parameters: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691449.jpg

    moet je opgeven

    eerste waarde is 1
    tweede standaardwaarde is 2

    verder alles onzichtbaar maken en dan wolkje op de OB/OS

    www.uploadplaatjes.nl/img/n/691451.jpg

    als laatste kijk een beetje uit is niet gedocumenteerd of beschreven zijn algors

    heel voorzichtig gebruiken beter van niet

    zou er van afblijven

  6. [verwijderd] 24 september 2012 09:44
    Zijn maar speeders 21 cent

    3 verschil en Peerke kan weer naar de trimmer

    @j.b.
    heb je alles compleet nu?

    bedoel kan morgen of vandaag een tia krijgen en dan kan ik alleen nog maar kwijlen
  7. Psylo 24 september 2012 09:52
    Ja sla alles meteen op buiten PRT. Want die crasht nog wel eens. Zoals vrijdag met de wolk die moet ik weer helemaal opnieuw inkleuren.
  8. [verwijderd] 24 september 2012 09:56
    ok wellicht een tip

    maak een gratis account aan bij PRT daar zet je alle zooi neer om te testen is het wat dan breng je het over

    je voorkomt zo dat je allemaal rommel krijgt

    wil je helemaal netjes doen dan maak je twee accounts een als backup en de ander om uit te proberen

    net als vroeger je hebt produktie en test moet je gescheiden houden

    maak alles aan met prefix anders kom je er nooit meer uit

    als laatste let op vrijdag als je muntjes wil verdienen natuurlijk

    Rode Wolk is niet goed he
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/691471.jpg

    wolk is ook dun heel dun

  9. Psylo 24 september 2012 10:03
    Ja dat is waar ook ik heb nog zo'n account. Doe ik niks mee eigenlijk.
    Heb je alleen nog het probleem dat kleurzones niet mee overgenomen kunnen worden. Da's een beetje jammer.
  10. [verwijderd] 24 september 2012 10:05
    Gebruik een blaadje tekst om die zones te zetten. De vorige keer heb jij me geholpen met die kleurenzones. Zat er echt al uren aan. Jij fixde het binnen een een paar minuten.

    Ellende is inderdaad je atributen kwijt bent als je kopieert maar je kan een uitwisseling doen als template. Die zet je dan op het forum beveilig het met een wachtwoord. Vervolgens kopieer je die dan weer in je backup versie.

    Je gebruikt dan als ware PRT als backup.

    Dus publiceer dan wachtwoord opgeven klaar

    en nooit gele stofdoeken in de witte was of fruitpapjes met wit overhemd zonder rompertje

    en doe een plastic tas over je zadel van je brommert
    achter spatbord plak je sleutel

    gaan pas stijgen na 12.00 uur daar begint de nieuwe tijdlijn

  11. Psylo 24 september 2012 10:12
    hmmm ja nu lukt het wel vlot
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/691478.png

    Nu je het zegt/ Heb ook nog zo'n uitgebreide backtest staan met wat parameters die moet je ook telkens weer handmatig overzetten. Heb nooit gedacht aan de mogelijkheid om het via PRT te doen. Vroeger met Chartnet was dat iets makkelijker leek het.
  12. [verwijderd] 24 september 2012 10:15
    Is moeilijk te aanvaarden maar bij een dalende trend is je koersdoel de onderkant van die wolk

    bij een opgaande trend zal die steun vinden

    kijk maar volg je vinger terug in de tijd

    vind die indeling van jou wel beter en duidelijker op wit scherm

    hoe beter je parameters zet hoe scherper je kan handelen

    heb je een volledige bar buiten de wolk dan kan je pas beginnen of bijzetten

    je bent dan altijd te laat maar beter laat dan te vroeg

    vergeet niet bij een binnenbar kan je een veel hogere hefboom gebruiken iets van 75 of zo

    buiten de wolk is altijd een correctie de andere kant op

    nou ja laatste is niet waar natuurlijk bijna altijd
  13. [verwijderd] 24 september 2012 10:27
    Neen die stippellijn is de stop. Ik gebruik die Divergentie van de Bol %B i.p.v. een kleur gebruik ik een signaal. Dus OB dan maak ik stop die X punten hoger ligt.
    Bij OS dan X punten lager.

    Wordt die uitgenomen dan is de trade voorbij.

    Dus OB dan wacht ik op een volledige bar met een close die lager ligt (Heikin)

    Je krijgt dan zoiets:
    If MedianPrice Crosses Over XXXX Then
    Ep=Highest[5](High) + 0.15
    endif

    Die stop leg ik elke keer 0.15 punt hoger/lager dat is omdat soms de lijnen over elkaar komen te liggen. Wil niet dat mijn lijnen over elkaar gaan hangen. Gaan maar ergens anders hangen maar niet op mijn template. Haat hangende lijnen
    Die 0.15 kan je dan zelf bepalen je kan er ook XX van maken natuurlijk

    of Long:
    IF MedianPrice Crosses Under XXXX Then
    Ep=Lowest[5](Low) - 0.15
    Endif

    Speeders zijn mooie produkten als je weet wat je doet. Maar als je dat niet weet zijn het dodelijke wapens. Sneller geld verbranden is bijna niet mogelijk.

    Maar belangrijk dat je bar (Heikin) helemaal los van de wolk komt

    Als je echt snel bent pak je 2 punten met een scalp als je een Delta (Heinkin) hebt van hoger dan 1.5

    Bij drie krijg je pas een draai: www.uploadplaatjes.nl/img/n/691489.jpg

    is me een keer opgevallen pas bij een drie krijg je volledige bar buiten de wolk

    wolk is nog steeds dik is geen teken dat er gedraaid wordt

    heb je een blauwe wolk aan de onderkant dat is het veilig

    is nu rood dus is het gewoon short
314 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.361
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.904
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.380
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.754
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.981
Air France - KLM 1.024 34.315
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.358
Allfunds Group 3 1.197
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.260
AMG 965 125.731
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.119
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.604
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.273
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.685
ASML 1.762 76.934
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.651
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.667

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht