Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Imtech Terug naar discussie overzicht

IMTECH: 25 feb - 1 maart 2013 - de week van t persbericht?

1.601 Posts
Pagina: «« 1 ... 50 51 52 53 54 ... 81 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. elbwee 27 februari 2013 15:37
    quote:

    HogerOfLager schreef op 27 februari 2013 15:29:

    Voor 26 feb 2013 meldt AFM shortregister voor Imtech:
    12,13 GMT Capital Corp
    7,22 Morton Holdings, Inc.
    5,65 Marshall Wace LLP
    2,96 Lansdowne Partners Limited
    2,05 Third Point LLC

    Benieuwd hoe dat er morgen uitziet.

    Stel me zo voor dat ze vanaf vanochtend aan het sprokkelen zijn geslagen. Ze hebben de tijd mee dus een enorme short squeeze verwacht ik niet meer. Tenzij er nu een overnamebod komt.
    Dat zou nog eens fraai vuurwerk geven waar mijn porto zo naar snakt.
  2. GC 27 februari 2013 15:41
    Daar komt de vermoorde onschuld

    STOCKWATCH 'Ik heb gewoon mijn werk gedaan'

    AMSTERDAM (AFN) - Analist Teun Teeuwisse van ABN Amro heeft ,,gewoon zijn werk gedaan''. Dat stelde hij woensdag in reactie op de berichtgeving rondom Imtech.

    Teeuwisse had het eind vorig jaar aan de stok met Imtech toen hij schreef dat Imtech problemen zou hebben met betalingstermijnen in Duitsland. De technisch dienstverlener nam het ongebruikelijke besluit om na een forse koersval direct op de aantijgingen te reageren. Imtech zei toen dat de betalingstermijnen schromelijk overdreven waren.

    Imtech waarschuwde afgelopen maand al dat problemen in Polen zouden zorgen voor een afschrijving van minstens 100 miljoen euro. Dat is bedrag is inmiddels opgelopen tot circa 150 miljoen euro. Het nieuwe management van de Duitse en Poolse activiteiten is nu ook gestuit op waarderingsproblemen met projecten en debiteuren in Duitsland, die ook circa 150 miljoen euro zullen kosten.

    De ABN-analist gaf aan woensdag ,,gewoon naar de analistenbijeenkomst'' van de onderneming te zijn geweest. Hij wilde verder niet reageren op de ontwikkelingen rondom het bedrijf. ,,De enige reactie die ik kan geven, is mijn rapport van 15 februari''.

    De analist schreef in dat rapport dat het concern ,,een claimemissie waarschijnlijk niet meer kan vermijden''. Hij rekende op een emissie ter waarde van 700 miljoen euro, Imtech kondigde woensdag een emissie aan van 500 miljoen euro, waar het eerder ontkende dat een emissie nodig was.

    Ook zou de onderneming volgens hem gedwongen worden om zijn Duitse strategie aan te passen, waardoor het groeiprofiel en de winstgevendheid omlaag zullen gaan. In het verleden krikte het bedrijf de groei in Duitsland volgens Teeuwisse op door risicovolle projecten aan te nemen met hoge marges, maar zeer ongunstige betalingstermijnen. Deze strategie zal Imtech nu moeten aanpassen.

    (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
    27-02-2013 15:38:20

    Imtech
  3. andrejes 27 februari 2013 15:47
    Imtech wil vertrouwen terugwinnen met conservatievere koers



    Door Levien de Feijter

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het nieuwe management van Imtech nv (IM.AE) wil met een conservatievere koers het vertrouwen van de markten terugwinnen, nadat de technisch dienstverlener fors moest afwaarderen op Duitse en Poolse projecten en een claimemissie van EUR500 miljoen nodig heeft om weer financieel gezond te worden.

    "We worden geconfronteerd met een aantal problemen en waar het nu om gaat is ferme stappen te nemen om het bedrijf financieel weer gezond te maken", zegt CEO Gerard van de Aast. De voormalig topman van bouwbedrijf VolkerWessels zou oorspronkelijk per 1 april het stokje overnamen van Rene van der Bruggen, maar is nu met onmiddellijke ingang benoemd tot bestuursvoorzitter.

    Het is al enige maanden onrustig rond het bedrijf uit Gouda, nadat vorig jaar november een analist van ABN Amro in een rapport melding maakte van problemen in Duitsland. Hoewel Imtech dat ontkende, blijkt inmiddels dat de problemen zich inderdaad niet beperken tot Polen.

    Een eerder bekendgemaakte afwaardering op een Pools pretparkproject van EUR100 miljoen is verhoogd naar EUR150 miljoen. Daarnaast schrijft Imtech schrijft EUR150 miljoen af op projecten in Duitsland, al jarenlang de belangrijkste en grootste markt is voor de onderneming.

    De problemen in Duitsland werden ontdekt door het nieuwe interim-management aldaar. Het oude management van Imtech Duitsland werd eerder deze maand ontslagen vanwege de situatie in Polen, die onder hun verantwoordelijkheid viel.

    CFO Hans Turkesteen legt uit dat de Duitse afwaardering van EUR150 miljoen voor ongeveer de helft, EUR70-80 miljoen, betrekking heeft op onderhanden werk dat onjuist gewaardeerd werd. Zo'n EUR60 miljoen betreft een afboeking op de post oude debiteuren. "Het voormalig Duitse management was veel te rooskleurig", zei Turkesteen. Het restant van de EUR150 miljoen past volgens de financieel topman onder het kopje 'ongepast boekhouden', zoals het ten onrechte doorschuiven van verliezen naar de toekomst. Turkesteen is pas enkele weken in dienst, als opvolger van Boudewijn Gerner die zijn functie neerlegde naar aanleiding van de geconstateerde problemen.

    Hoelang de problemen in Duitsland al spelen, kan de nieuwe leiding niet aangeven. Eind april komt Imtech met de resultaten over 2012 naar buiten en dan wil het management meer gedetailleerde informatie geven over de problemen en over de uiteindelijke grootte van de afwaarderingen. De EUR300 miljoen die nu is genomen is volgens de CEO gebaseerd op "de huidige stand van zaken".

    Van de Aast verwacht niet dat ook in andere regio's van Imtech soortgelijke problemen opduiken. De bestuursvoorzitter is sinds begin dit jaar actief voor het bedrijf en op basis van wat hij tot nu toe heeft gezien, zijn jarenlange ervaring en bestudering van de binnenkomende kasstromen, zegt hij geen reden te hebben om iets anders aan te nemen.

    Imtech laat de strategische langetermijndoelstellingen los. "De focus zal de komende twee jaar vooral liggen op margeverbetering en kasstroomgeneratie", zei de CEO. Een omzetdoelstelling behoort tot het verleden. "Werk aannemen is geen kunst. Er een paar centen aan verdienen wel."

    Imtech, groot geworden in de afgelopen jaren door overnames, zal zich bovendien pas in 2015 weer op het overnamepad begeven. "We doen geen overnames in 2013 en 2014, omdat we tijd nodig hebben om het huis op orde te brengen." Ook zal het bedrijf dit jaar geen dividend uitkeren.

    De claimemissie van EUR500 miljoen zal in zijn geheel worden gebruikt om de financiele ratio's van het bedrijf te verbeteren. "Een conservatiever beleid moet de rust en vertrouwen van de markt in ons herstellen", zei Van de Aast. Hij voegde daaraan toe "geen fan van schuld" te zijn.

    De emissie, die wordt ondersteund door ING en Rabobank, moet plaatsvinden voor de zomer. Tot die tijd is de liquiditeit veilig gesteld met een overbruggingskrediet van EUR500 miljoen.

    Het aandeel noteert woensdag omstreeks 15.00 uur 7,5% lager op EUR8,99. Na de bekendmaking op 4 februari van de afwaardering in Polen verloor het aandeel bijna 50%. De dag voordat ABN Amro op 20 november 2012 met zijn rapport naar buiten kwam sloot het aandeel nog op EUR17,53.


    Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@dowjones.com


    (END) Dow Jones Newswires

    February 27, 2013 09:41 ET (14:41 GMT)

    Copyright (c) 2013 Dow Jones & Company, Inc.

    *Binck is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden

  4. andrejes 27 februari 2013 15:47
    quote:

    HogerOfLager schreef op 27 februari 2013 15:29:

    Voor 26 feb 2013 meldt AFM shortregister voor Imtech:
    12,13 GMT Capital Corp
    7,22 Morton Holdings, Inc.
    5,65 Marshall Wace LLP
    2,96 Lansdowne Partners Limited
    2,05 Third Point LLC

    Benieuwd hoe dat er morgen uitziet.

    Zelfde!!!
  5. Henk en Ingrid 27 februari 2013 15:52
    weet je wat ik me afvraag, waar heeft teeuwisse die informatie destijds vandaan gehaald? ik neem aan dat hij dit niet zelf had bedacht? en wist Imtech destijds hetzelfde, dus met andere woorden heeft imtech dus glashard gelogen?
  6. andrejes 27 februari 2013 15:55
    quote:

    Henk en Ingrid schreef op 27 februari 2013 15:52:

    weet je wat ik me afvraag, waar heeft teeuwisse die informatie destijds vandaan gehaald? ik neem aan dat hij dit niet zelf had bedacht? en wist Imtech destijds hetzelfde, dus met andere woorden heeft imtech dus glashard gelogen?
    Ja maar wat kunnen we eraan doen??? VEB zit nog te wachten op antwoorden maar verder dan antwoorden krijgen we denk ik niet!
  7. forum rang 5 Bart Meerdink 27 februari 2013 15:58
    quote:

    GC schreef op 27 februari 2013 15:41:

    Daar komt de vermoorde onschuld
    Teun Teeuwisse - René van de Bruggen 1 - 0 door knock-out (self-inflicted...). De strategie is inmiddels inderdaad geheel aangepast (klonk als een hele verbetering). Voor Imtech is te hopen dat de door Teeuwisse genoemde €700m inderdaad onnodig hoog was anders komt de man met de hamer nóg een keer, extra heftig, langs.
  8. 311 27 februari 2013 15:59
    quote:

    reindert schreef op 27 februari 2013 13:58:

    [...]

    Reken er maar op dat dit nieuwe management een pessimistische schatting doet en nu pas communiceert omdat ze er zeker van wuillen zijn dat er geen lijken meer zijn. Dat zou gezien de huidige situatie natuurlijk heel dom zijn en ze een slechte start geven.

    Ik ben ervan overtuigd dat die 300 Mio naar beneden wordt bijgesteld en dat er meer goed nieuws komt de komende periode. In Duitsland is er geen fraude (is al bevestigd) en wss in Polen ook niet anders komen ze nu niet met een bericht.

    300KK zal na belastingaftrek netto 243KK zijn; da's toch ook al weer 20% minder verlies. Is wel in de analistenbijeenkomst vandaag vermeld door Imtechs CFO maar heb dit niet in het persbericht en ook niet tijdens de vragenronde van de persconferentie van 12 uur voorbij zien komen...
  9. forum rang 10 voda 27 februari 2013 16:00
    'Ik heb gewoon mijn werk gedaan'

    Gepubliceerd op 27 feb 2013 om 15:42 | Views: 518

    AMSTERDAM (AFN) - Analist Teun Teeuwisse van ABN Amro heeft ,,gewoon zijn werk gedaan''. Dat stelde hij woensdag in reactie op de berichtgeving rondom Imtech.

    Teeuwisse had het eind vorig jaar aan de stok met Imtech toen hij schreef dat Imtech problemen zou hebben met betalingstermijnen in Duitsland. De technisch dienstverlener nam het ongebruikelijke besluit om na een forse koersval direct op de aantijgingen te reageren. Imtech zei toen dat de betalingstermijnen schromelijk overdreven waren.

    Imtech waarschuwde afgelopen maand al dat problemen in Polen zouden zorgen voor een afschrijving van minstens 100 miljoen euro. Dat is bedrag is inmiddels opgelopen tot circa 150 miljoen euro. Het nieuwe management van de Duitse en Poolse activiteiten is nu ook gestuit op waarderingsproblemen met projecten en debiteuren in Duitsland, die ook circa 150 miljoen euro zullen kosten.

    Claimemissie

    De ABN-analist gaf aan woensdag ,,gewoon naar de analistenbijeenkomst'' van de onderneming te zijn geweest. Hij wilde verder niet reageren op de ontwikkelingen rondom het bedrijf. ,,De enige reactie die ik kan geven, is mijn rapport van 15 februari''.

    De analist schreef in dat rapport dat het concern ,,een claimemissie waarschijnlijk niet meer kan vermijden''. Hij rekende op een emissie ter waarde van 700 miljoen euro, Imtech kondigde woensdag een emissie aan van 500 miljoen euro, waar het eerder ontkende dat een emissie nodig was.

    Ook zou de onderneming volgens hem gedwongen worden om zijn Duitse strategie aan te passen, waardoor het groeiprofiel en de winstgevendheid omlaag zullen gaan. In het verleden krikte het bedrijf de groei in Duitsland volgens Teeuwisse op door risicovolle projecten aan te nemen met hoge marges, maar zeer ongunstige betalingstermijnen. Deze strategie zal Imtech nu moeten aanpassen.
  10. Henk en Ingrid 27 februari 2013 16:01
    quote:

    andrejes schreef op 27 februari 2013 15:55:

    [...]
    Ja maar wat kunnen we eraan doen??? VEB zit nog te wachten op antwoorden maar verder dan antwoorden krijgen we denk ik niet!
    strafrechtelijke vervolging lijkt mij wel op zijn plaats, of althans in ieder geval een strafrechterlijk onderzoek waaruit moet blijken of strafrechtelijke vervolging op zijn plaats is.
  11. forum rang 4 HogerOfLager 27 februari 2013 16:07

    Hoe graag we ook willen geloven dat Imtech een eerlijk en betrouwbaar bedrijf is, de feiten hebben ze tegen. Inderdaad lijkt de analyse van Teunissen gebasseerd op eerder bekende feiten. En vorig jaar nov speelde er ook iets met onjuiste cijfers. Nu horen we weer iets over fraude in Polen en creatief boekhouden in Duitsland.

    Ferme taal van een nieuwe CEO is niet genoeg. Dus zwalkende koers zal nog wel even aanhouden.
  12. forum rang 10 voda 27 februari 2013 16:08
    Imtech wil vertrouwen terugwinnen met conservatievere koers


    Door Levien de Feijter

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het nieuwe management van Imtech nv (IM.AE) wil met een conservatievere koers het vertrouwen van de markten terugwinnen, nadat de technisch dienstverlener fors moest afwaarderen op Duitse en Poolse projecten en een claimemissie van EUR500 miljoen nodig heeft om weer financieel gezond te worden.

    "We worden geconfronteerd met een aantal problemen en waar het nu om gaat is ferme stappen te nemen om het bedrijf financieel weer gezond te maken", zegt CEO Gerard van de Aast. De voormalig topman van bouwbedrijf VolkerWessels zou oorspronkelijk per 1 april het stokje overnamen van Rene van der Bruggen, maar is nu met onmiddellijke ingang benoemd tot bestuursvoorzitter.

    Het is al enige maanden onrustig rond het bedrijf uit Gouda, nadat vorig jaar november een analist van ABN Amro in een rapport melding maakte van problemen in Duitsland. Hoewel Imtech dat ontkende, blijkt inmiddels dat de problemen zich inderdaad niet beperken tot Polen.

    Een eerder bekendgemaakte afwaardering op een Pools pretparkproject van EUR100 miljoen is verhoogd naar EUR150 miljoen. Daarnaast schrijft Imtech schrijft EUR150 miljoen af op projecten in Duitsland, al jarenlang de belangrijkste en grootste markt is voor de onderneming.

    De problemen in Duitsland werden ontdekt door het nieuwe interim-management aldaar. Het oude management van Imtech Duitsland werd eerder deze maand ontslagen vanwege de situatie in Polen, die onder hun verantwoordelijkheid viel.

    CFO Hans Turkesteen legt uit dat de Duitse afwaardering van EUR150 miljoen voor ongeveer de helft, EUR70-80 miljoen, betrekking heeft op onderhanden werk dat onjuist gewaardeerd werd. Zo'n EUR60 miljoen betreft een afboeking op de post oude debiteuren. "Het voormalig Duitse management was veel te rooskleurig", zei Turkesteen. Het restant van de EUR150 miljoen past volgens de financieel topman onder het kopje 'ongepast boekhouden', zoals het ten onrechte doorschuiven van verliezen naar de toekomst. Turkesteen is pas enkele weken in dienst, als opvolger van Boudewijn Gerner die zijn functie neerlegde naar aanleiding van de geconstateerde problemen.

    Hoelang de problemen in Duitsland al spelen, kan de nieuwe leiding niet aangeven. Eind april komt Imtech met de resultaten over 2012 naar buiten en dan wil het management meer gedetailleerde informatie geven over de problemen en over de uiteindelijke grootte van de afwaarderingen. De EUR300 miljoen die nu is genomen is volgens de CEO gebaseerd op "de huidige stand van zaken".

    Van de Aast verwacht niet dat ook in andere regio's van Imtech soortgelijke problemen opduiken. De bestuursvoorzitter is sinds begin dit jaar actief voor het bedrijf en op basis van wat hij tot nu toe heeft gezien, zijn jarenlange ervaring en bestudering van de binnenkomende kasstromen, zegt hij geen reden te hebben om iets anders aan te nemen.

    Imtech laat de strategische langetermijndoelstellingen los. "De focus zal de komende twee jaar vooral liggen op margeverbetering en kasstroomgeneratie", zei de CEO. Een omzetdoelstelling behoort tot het verleden. "Werk aannemen is geen kunst. Er een paar centen aan verdienen wel."

    Imtech, groot geworden in de afgelopen jaren door overnames, zal zich bovendien pas in 2015 weer op het overnamepad begeven. "We doen geen overnames in 2013 en 2014, omdat we tijd nodig hebben om het huis op orde te brengen." Ook zal het bedrijf dit jaar geen dividend uitkeren.

    De claimemissie van EUR500 miljoen zal in zijn geheel worden gebruikt om de financiele ratio's van het bedrijf te verbeteren. "Een conservatiever beleid moet de rust en vertrouwen van de markt in ons herstellen", zei Van de Aast. Hij voegde daaraan toe "geen fan van schuld" te zijn.

    De emissie, die wordt ondersteund door ING en Rabobank, moet plaatsvinden voor de zomer. Tot die tijd is de liquiditeit veilig gesteld met een overbruggingskrediet van EUR500 miljoen.

    Het aandeel noteert woensdag omstreeks 15.00 uur 7,5% lager op EUR8,99. Na de bekendmaking op 4 februari van de afwaardering in Polen verloor het aandeel bijna 50%. De dag voordat ABN Amro op 20 november 2012 met zijn rapport naar buiten kwam sloot het aandeel nog op EUR17,53.


    Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@dowjones.com
  13. [verwijderd] 27 februari 2013 16:15
    capeview 0.49 19-02-2013 worldquant 0,40 15-02-2013 marshall 0,89 25-02-2013 naya master 0,47 21-01-2013 gmt 1,71 22-02-2013 lucerne 0,50 21-02-2013 morton 3,23 04-02-2013 landsdowne 0,7031-12-2012 weet niet welke afm jij bekijkt maar de aantallen die jij hebt kan ik er niet van maken hoger of lager ?
  14. [verwijderd] 27 februari 2013 16:16
    quote:

    bestens schreef op 27 februari 2013 16:13:

    Pfff kom je net thuis zie je dat je stoploss op 9,30 uitgevoerd is op 8,20 Slik ***
    stoploss is schijnveiligheid.
    ik doe er niet meer aan.
  15. [verwijderd] 27 februari 2013 16:16
    quote:

    bestens schreef op 27 februari 2013 16:13:

    Pfff kom je net thuis zie je dat je stoploss op 9,30 uitgevoerd is op 8,20 Slik ***
    dan heb je een foutje gemaakt...

    als je een conditioneel order opgeeft van lager of gelijk aan 9,30 verkopen.

    moet je instellen verkopen op 9,25 limiet bijvoorbeeld.

    Verkoop NOOIT op Bestens, nooit doen, dan krijg je deze praktijken
  16. GC 27 februari 2013 16:17
    quote:

    Bart Meerdink schreef op 27 februari 2013 15:58:

    [...]

    Teun Teeuwisse - René van de Bruggen 1 - 0 door knock-out (self-inflicted...). De strategie is inmiddels inderdaad geheel aangepast (klonk als een hele verbetering). Voor Imtech is te hopen dat de door Teeuwisse genoemde €700m inderdaad onnodig hoog was anders komt de man met de hamer nóg een keer, extra heftig, langs.
    De koers is vanaf de bekendmaking van het het Pools incident tov van de koers van nu al bijna 11 euro gedaald. Op deze koers zit zelfs wanneer imtech een emissie van 700 miljoen euro had aangekondigd dit al ruim verwerkt.
    De koers van Imtech was al ruimschoots genadeloos afgestraft na bekendmaking van het nieuws. Teeuwisse had moeten weten dat met zijn uitspraak dit nogmaals tot een koersval zou leiden. Tenzij zij zelf een groot belang hebben bij het uitbrengen van dat rapport. Indien dit het geval is noem ik dit gewoonweg koersmanipulatie en misbruiken van zijn machtspositie.
  17. forum rang 8 closer 27 februari 2013 16:19
    VEB wil bonussen knoeiende Imtech-top terugvorderen
    De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) wil dat de bonussen van het bestuur van Imtech worden teruggevorderd. Volgens de VEB is het overduidelijk dat het bedrijf, dat al wekenlang in opspraak is door fraude, een te positief beeld heeft geschetst over de financiën.
    De beleggersvereniging reageert op de afschrijving van driehonderd miljoen euro die de technische dienstverlener vanochtend meldde. Daarop daalde het aandeel van Imtech op de AEX direct met bijna veertien procent.

    Topman René van der Bruggen ontving in 2010 en 2011 jaarlijks iets meer dan een half miljoen euro aan bonus, bovenop zijn vaste salaris van ongeveer zevenhonderd duizend euro. Financieel topman Boudewijn Gerner kreeg beide jaren rond de 250 duizend euro aan bonus.

    www.nrc.nl/nieuws/2013/02/27/veb-wil-...
1.601 Posts
Pagina: «« 1 ... 50 51 52 53 54 ... 81 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.842
AB InBev 2 5.291
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.542
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.973
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.545
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.150
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.764
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.002
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.619
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.407
AMG 965 126.201
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.174
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.626
Arcelor Mittal 2.024 318.708
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.149
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.284
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.729
ASML 1.762 77.209
ASR Nederland 18 4.130
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.694
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 mei

    1. Eurocommercial Q1-cijfers
    2. VK economische groei eerste kwartaal
    3. VK handelsbalans maart
    4. VK industriële productie maart
    5. Wolters Kluwer €1,36 ex-dividend
    6. Aperam €0,50 ex-dividend
    7. AMG €0,20 ex-dividend
    8. Arcadis €0,85 ex-dividend
    9. VS consumentenvertrouwen (Universiteit Michigan) mei (vlp) 77
  2. 13 mei

    1. NL faillissementen april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht